Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-22, 21:13   #631
paprif
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 481
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Poka¿ wiadomo¶æ
Hmmm. My¶licie ,¿e jutro mogê sobie zrobiæ prezent na ¶wiêta czyli zakupy dla w³osomaniaka?
Ja czekam na swoje rosyjskie kosmetyki od kaliny
Stary 2012-12-22, 21:15   #632
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

Cytat:
Hmmm. My¶licie ,¿e jutro mogê sobie zrobiæ prezent na ¶wiêta czyli zakupy dla w³osomaniaka?
mo¿esz

Kascysko, pomó¿, czym mo¿na zwil¿yæ pêdzel, ¿eby siê lepiej minera³ki nak³ada³o i ¿eby to co¶ mia³o w³a¶ciwo¶ci nawil¿aj±ce?
Woda ró¿ana opada

Dziewczyny, my¶lê z mam± na kupnem nowego aparatu, ma mo¿e która¶ z Was Panasonic Lumix GH1,GH2 lub GH3?

Kto¶ wcze¶niej pyta³(chyba Pluskotka) jakiego kwasu u¿ywam- na chwilê obecn± salicylowego
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:16   #633
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
Sory, ale jak masz wybór to id¼ gdzie indziej. No chyba, ¿e lubisz du¿o siedzieæ w domu i bêdziesz mia³a blisko wydzia³. Studiujê 5 i na szczê¶cie ostatni rok (niestety doje¿d¿aj±c) a uroku jak nie odkry³am tak nadal nie potrafiê odkryæ- dobra jedynie jak wracam wieczorem, jest w miarê cicho i jestem po paru dobrych ciemnych piwkach
Nie mam wyboru...
Cytat:
Pewnie

To widzê, ¿e zdania podzielone na temat fryzury. Ale co Wy chcecie, to tylko wiejski fryzjer
Zreszt± co wyjdzie u mnie to te¿ nie wiadomo

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:20   #634
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Zrobi³am z 50 pierniczków...1/3 z tego zjad³am
Ale ³adne i kolorowe wysz³y

A na w³osy...dzisiaj chyba tylko jak±¶ maskê na noc, czy co¶.
Jakie¶ propozycje ?
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:22   #635
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
Kascysko, pomó¿, czym mo¿na zwil¿yæ pêdzel, ¿eby siê lepiej minera³ki nak³ada³o i ¿eby to co¶ mia³o w³a¶ciwo¶ci nawil¿aj±ce?
Woda ró¿ana opada
Inny hydrolat lub upêd¼ sobie nawil¿aj±c± mgie³kê na aloesie, pantenolu, glicerynie, mleczku pszczelim i tym podobnym, tylko nie przesad¼ z ilo¶ci± bo siê bêdziesz kleiæ

Nadszed³ i na mnie czas - kusi mnie co¶ z ruskich kosmetyków, ale nie do w³osów
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:23   #636
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
a mnie te¿ bardziej kusz± kremy i sera do ryjka ni¿ szampony i od¿ywki
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:34   #637
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
tak w³a¶nie. jutro nawet moi m³odsi bracia (10 i 16 lat) s± sprzedawani do rodziny, ¿eby¶my razem z mam± mog³y w spokoju piec... a daj spokój w ogóle!

Cytat:
Moja mama tak wychowa³a mê¿a i 3 synów Oni jeszcze oprócz obijania siê nie ubieraj± choinki (ja muszê, ³askawie mi j± tylko z gara¿u przynie¶li) i komentuj± to, co my robimy. Dajcie mi ka³acha, zrobiê porz±dek

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Kutfa, zmy³am go i nie zrobi³am zdjêæ Masz jaki¶ upatrzony? Mogê siê rozejrzeæ
Utwierdzi³am siê w przekonaniu, ¿e nie jestem przewra¿liwiona, dziêkujê
A swojego ch³opa wychowam jak bêdziemy na swoim

Szkoda, ¿e zmy³a¶, jak nie przepadam za lakierami, tak tego by³am bardzo ciekawa!

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
przybywam z fotami.
1. Fryzurka - fota zrobiona od razu po zrobieniu w salonie. Mam nadziejê, ¿e u mnie wyjdzie podobnie
2. Moje ustrojone okno
3. Kot Sorbitor
4. Kot Onpin (ju¿ pewnie 7-mio letni)
Zgadzam siê z dziewczynami. Nie podoba mi siê za bardzo ta fryzura, ale to ju¿ od Ciebie zale¿y. Podobnie jak say-hello wolê takie romantyczne

Kotecki! Chcê znowu mieæ...

Cytat:
mo¿esz

Woda ró¿ana opada

Dziewczyny, my¶lê z mam± na kupnem nowego aparatu, ma mo¿e która¶ z Was Panasonic Lumix GH1,GH2 lub GH3?

Kto¶ wcze¶niej pyta³(chyba Pluskotka) jakiego kwasu u¿ywam- na chwilê obecn± salicylowego
Ja u¿ywam od 7 grudnia PHA- glukonolaktonu, ale stê¿enie 5-6. S³abe specjalnie na pocz±tek, dlatego po 2 tygodniach przesz³am na codzienne tonikowanie nim i ju¿ widzê lepsze efekty Nastêpnym razem ukrêcê mocniejszy.

Cytat:
Nie mam wyboru...
Dobra, to powiem tak: jak zaczniesz studiowaæ, to centrum bêdzie zrobione na cacy. Ja od 3 lat napawam siê remontami. Bêdzie lepiej
No i trochê fajnych knajpek odkry³am

Cytat:
Mamie na ¶wiêta zamówi³am krem Agafii 50+, ale dopiero za jaki¶ czas mogê zdaæ recenzjê
Mnie kusz± ich sera jeszcze.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:42   #638
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
Utwierdzi³am siê w przekonaniu, ¿e nie jestem przewra¿liwiona, dziêkujê
A swojego ch³opa wychowam jak bêdziemy na swoim

Szkoda, ¿e zmy³a¶, jak nie przepadam za lakierami, tak tego by³am bardzo ciekawa!
Mój T¿ zosta³ wychowany przez swoj± mamê, kiedy jeszcze ¿y³a. Nie wiem co mu strzeli jak za parê ³adnych lat jak bêdziemy mieszkaæ razem, ale do pomocy jest skory, mo¿e przez moj± niepe³nosprawno¶æ... Nawet jak czasem przyjdzie, to i moim rodzeñstwem siê zajmie, pomo¿e rodzicom czy poodkurza i pod³ogi umyje

Dok³adnie! Bardzo ma³o zdj. jest w internecie JJ...
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:44   #639
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 433
GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Te¿ siê odsprz±ta³am...mam nadziejê, ¿e to wiêkszo¶æ...

Cieszê siê bardzo Znam ten ból, sama jeszcze miesi±c temu siê z tym boryka³am przez dobre pó³ roku. Ju¿ jest du¿o lepiej. Kozieradkê i tak zakupiê, wolê zapobiegaæ, bo w³osów mam ma³o (to te¿ z natury).

Sory, ale jak masz wybór to id¼ gdzie indziej. No chyba, ¿e lubisz du¿o siedzieæ w domu i bêdziesz mia³a blisko wydzia³. Studiujê 5 i na szczê¶cie ostatni rok (niestety doje¿d¿aj±c) a uroku jak nie odkry³am tak nadal nie potrafiê odkryæ- dobra jedynie jak wracam wieczorem, jest w miarê cicho i jestem po paru dobrych ciemnych piwkach

£adne s±! Ju¿ widaæ poprawê i uroczy loczek

Dziewczyny a¿ kipie ze mnie feminizmem. Czy u Was w domach tatusiowie i bracia (rodzeñstwa nie mam) te¿ obijaj± siê przed ¶wiêtami? Szczytem przygotowañ jest zazwyczaj powieszenie lampek choinkowych i o¶wietlenia przed domem. Nie wiem, mo¿e u mnie tylko takie zacofanie i wina rodzicielki, ¿e sobie nie wychowa³a ch³opa?
Od lat ju¿ sobie powtarzam, ¿e jak bêdê na swoim i bêdzie mnie staæ to jedyne moje przygotowania bêd± polega³y na spakowaniu walizki i zarezerwowaniu biletu. A potem bziuuum do jakiego¶ fajnego miejsca.
Nienawidzê ¶wi±t i blu¼niê siarczy¶cie. Napisa³abym, ¿e to wina PMS, ale nie s±dzê, bo ten stan mnie dopada co roku od ³adnych paru lat
Pardon za offtopa, ale osiwiejê przez to, wiêc nieco w³osowo jest
u mnie tata co¶ jeszcze zrobi... jak na faceta ca³kiem sporo. Ale brat?? A po co, jak od tego s± siostry?;/

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Zrobi³am z 50 pierniczków...1/3 z tego zjad³am
Ale ³adne i kolorowe wysz³y

A na w³osy...dzisiaj chyba tylko jak±¶ maskê na noc, czy co¶.
Jakie¶ propozycje ?
Poka¿!!!

Ja dzi¶ te¿ robi³am pierniczki i swoj± pierwsza w ¿yciu chatkêz piernika tylko wysz³a trochê krzywa Niby wszytsko by³o ok je¶li chodzi o wymiary, ale krzywo sklei³am ;p Geodeta ze mnie dobry, ale budowlaniec marny Z dachem sobie nie radzê

A je¶li chodzi o propozycjê to - wszytskiego po trochê Ja dzi¶ postawi³am na mixa i gdyby nie d³ugo¶æ by³abym z nich zadowolona, bo s± taaakie miêciutkie
xxxJuanaxxx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:46   #640
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

Cytat:
Inny hydrolat lub upêd¼ sobie nawil¿aj±c± mgie³kê na aloesie, pantenolu, glicerynie, mleczku pszczelim i tym podobnym, tylko nie przesad¼ z ilo¶ci± bo siê bêdziesz kleiæ

to nie dla mnie, dla przyjació³ki, bo tonik ró¿any od Choisee j± uczuli³, ale przekaza³am to, co napisa³a¶

Pluskotko, ja jak wiesz zmagam siê z istn± masakr± na twarzy, ju¿ nie mam do tego si³, leczy³am siê u dermatologa i nic nie pomog³o, od roku "leczê siê" na w³asn± rêkê i na pewno nie jest gorzej ni¿ za czasów dermatologa
Ale dosta³am namiar na (podobno) dobrego dermatologa, wiêc po nowym roku bêdê dzwoni³a...
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:53   #641
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 956

Nadrobi³am! A ju¿ chcia³am sie poddaæ

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Nie wiem czy kto¶ mnie jeszcze kojarzy. Dzi¶ wyb³aga³am wypis do domu, inaczej le¿a³abym w szpitalu do 27 grudnia...
Ledwo nadrobi³am now± czê¶æ, starej, nawet nie dotykam, mo¿ecie biæ.

Straci³am po³owê swoich w³osów, odpuszczam póki co intensywne dbanie, tote¿ foto-aktualizacji te¿ nie bêdzie. Bêdê Was narazie podczytywaæ.
¿artujesz? Ju¿ sie za toba stêskni³am
Kurcze wiesz, zawsze jak opisujesz co sie u ciebie dzieje mam ochotê ciê przytulic i chroniæ przed ¶wiatem, jakies takie siostrzane uczucia we mnie wzbudzasz
Trzymaj sie maleñka, dasz rade, kto jak nie Ty?

Cytat:
przybywam z fotami.
1. Fryzurka - fota zrobiona od razu po zrobieniu w salonie. Mam nadziejê, ¿e u mnie wyjdzie podobnie
2. Moje ustrojone okno
3. Kot Sorbitor
4. Kot Onpin (ju¿ pewnie 7-mio letni)
kurde, to imie sorbitor faktycznie mu pasuje

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
koty ¶liczne
a fryzurka niestety nie w moim gu¶cie nie podobaj± mi siê takie idealnie wystylizowane loki przykryte ton± lakieru, o wiele bardziej lubiê takie romantyczne, bardziej naturalne upiêcia jak w za³±cznikach wygl±daj± bardzo dziewczêco
to tylko moje zdanie i nie musisz siê nim przejmowaæ
takie jest i moje zdanie

na g³owie mam olej kokosowy, zobaczymy czy teraz mi podejdzie, próbowa³am z nim na pocz±tku pielêgnacji ale wtedy by³o ¼le, teraz kondycja sie zmieni³a, dam w ka¿dym b±d¼ razie wam znaæ

The rock ? nie dodasz tych moich wypocin?

Blog!
U¶miech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:56   #642
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Poka¿ wiadomo¶æ
Poka¿!!!

Ja dzi¶ te¿ robi³am pierniczki i swoj± pierwsza w ¿yciu chatkêz piernika tylko wysz³a trochê krzywa Niby wszytsko by³o ok je¶li chodzi o wymiary, ale krzywo sklei³am ;p Geodeta ze mnie dobry, ale budowlaniec marny Z dachem sobie nie radzê

A je¶li chodzi o propozycjê to - wszytskiego po trochê Ja dzi¶ postawi³am na mixa i gdyby nie d³ugo¶æ by³abym z nich zadowolona, bo s± taaakie miêciutkie
Zdjêcie nijakie, bo telefon robione na szybko
Ma³a czê¶æ z ca³o¶ci

A na w³osy da³am biovaxa
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 16761_326374617476332_213306282_n.jpg (25,7 KB, 43 za³adowañ)
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:57   #643
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

Cytat:
Zgadzam siê z dziewczynami. Nie podoba mi siê za bardzo ta fryzura, ale to ju¿ od Ciebie zale¿y. Podobnie jak say-hello wolê takie romantyczne

Dobra, to powiem tak: jak zaczniesz studiowaæ, to centrum bêdzie zrobione na cacy. Ja od 3 lat napawam siê remontami. Bêdzie lepiej
No i trochê fajnych knajpek odkry³am
Romantyczne wygl±daj± na rozwalone wg mnie a z rozwaleniem fryzury problemu mieæ nie bêdê

No, od razu lepiej
Cytat:
A masz mo¿e jakie¶ swoje zdanie na temat masek do w³osów Babuszki Agafii dro¿d¿owej i jejecznej?

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:57   #644
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Mój T¿ zosta³ wychowany przez swoj± mamê, kiedy jeszcze ¿y³a. Nie wiem co mu strzeli jak za parê ³adnych lat jak bêdziemy mieszkaæ razem, ale do pomocy jest skory, mo¿e przez moj± niepe³nosprawno¶æ... Nawet jak czasem przyjdzie, to i moim rodzeñstwem siê zajmie, pomo¿e rodzicom czy poodkurza i pod³ogi umyje

No to z³oty ch³opak Oby tak dalej.

Cytat:
u mnie tata co¶ jeszcze zrobi... jak na faceta ca³kiem sporo. Ale brat?? A po co, jak od tego s± siostry?;/

Poka¿!!!

Chocia¿ tyle, ¿e tata pomo¿e, ale gdyby chocia¿ przed ¶wiêtami by³ równy podzia³ obowi±zków, to uwierzcie mi, ¿e kobiety bardziej by siê cieszy³y z nich, a tak to zasiadaj± potem przy stole wigilijnym czy w pierwszy dzieñ ¶wi±t i dopiero czuj± prawdziwe zmêczenie.

Ogl±da³am te chatki na wizazu. Mowê mi odjê³o. Twoja te¿ taka kolorowa?

Mix powiadasz, jednak ma³o miksujê, co najwy¿ej dodam aloes do maski

Cytat:
to nie dla mnie, dla przyjació³ki, bo tonik ró¿any od Choisee j± uczuli³, ale przekaza³am to, co napisa³a¶

Pluskotko, ja jak wiesz zmagam siê z istn± masakr± na twarzy, ju¿ nie mam do tego si³, leczy³am siê u dermatologa i nic nie pomog³o, od roku "leczê siê" na w³asn± rêkê i na pewno nie jest gorzej ni¿ za czasów dermatologa
Ale dosta³am namiar na (podobno) dobrego dermatologa, wiêc po nowym roku bêdê dzwoni³a...
Masakry ju¿ nie mam, ale zmaga³am siê z tym jak by³am m³odsza. Teraz to mam ma³± masakrê przez w³asn± g³upotê (na³óg wyciskania, z którym dzielnie walczê) w postaci du¿ych porów. Trochê mi krostek wyskakuje, mam zaskórniki i oczywi¶cie zazwyczaj gule przedciotowe, tak jak np. teraz przed ¶wiêtami, na brodzie
By³am u dwóch dermatologów w TG, jeszcze parê lat temu. W sprawie przet³uszczania w³a¶nie. Kicha z nimi Nazwisk nie pamiêtam, ale gdyby kto¶ poda³ nazwiska to od razu kapnê³abym siê, ¿e to w³a¶nie ci, u których siê 'leczy³am'.
Jaki to (podobno) dobry dermatolog je¶li wolno wiedzieæ?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:58   #645
the rock
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 178
GG do the rock

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Poka¿ wiadomo¶æ
The rock ? nie dodasz tych moich wypocin?
¯e co

regenerujê w³osy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:59   #646
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

mój t¿ te¿ jest kochany czêsto robi mi pyszne obiadki, pomaga sprz±taæ ale jak ostatnio siê dowiedzia³, ¿e sprz±tam toaletê 2 razy w tygodniu to by³ w szoku, bo my¶la³, ¿e to tak raz na miesi±c wystarczy
Stary 2012-12-22, 22:01   #647
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Cytat:
Ma³a czê¶æ z ca³o¶ci

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
mój t¿ te¿ jest kochany czêsto robi mi pyszne obiadki, pomaga sprz±taæ ale jak ostatnio siê dowiedzia³, ¿e sprz±tam toaletê 2 razy w tygodniu to by³ w szoku, bo my¶la³, ¿e to tak raz na miesi±c wystarczy
Faceci

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 22:05   #648
say-hello
Zakorzenienie

a apropo tych domków piernikowych - tyle siê ju¿ makiet na studiach narobi³am, ¿e nawet mam ochotê siê pobawiæ w takie pierniczki ;D
Stary 2012-12-22, 22:07   #649
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:

Cytat:
a mnie te¿ bardziej kusz± kremy i sera do ryjka ni¿ szampony i od¿ywki
no w³a¶nie mnie kusi serum do bu¼ki zatrzymanie m³odo¶ci do 35 lat, akurat by mi pasowa³o do stosowania na wieczór z olejkami zamiast ¿elu HA, na dzieñ mam krem, którego narazie nie zmieniê wiêc kremy mnie nie kusz±
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 22:07   #650
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the rock Poka¿ wiadomo¶æ
¯e co
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=156

Blog!
U¶miech nie boli!
Stary 2012-12-22, 22:08   #651
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
nie podobaj± mi siê takie idealnie wystylizowane loki przykryte ton± lakieru, o wiele bardziej lubiê takie romantyczne, bardziej naturalne upiêcia jak w za³±cznikach wygl±daj± bardzo dziewczêco
to tylko moje zdanie i nie musisz siê nim przejmowaæ
o jak ja kocham mieæ trochê takiego burdelu kontrolowanego na g³owie.

ale wbrew chêciom rzadko mi wychodzi.

Cytat:
Nie mam wyboru...
ja mia³am wybór, ale trafi³am do Kato i nie powiem, mog³oby byæ lepiej (zaczê³am studia, a Katowice remonty), aczkolwiek te¿ nie mogê wylewaæ gor±cej lawy ¿alu na samo miasto. Jest specyficzne, po prostu i ogarn±æ go nie sposób. Tolerowaæ trza.

A jak siê jest studentem to siê patrzy tylko na to, ¿eby ksero by³o, piwo by³o i autobus blisko a szybko. Ewentualnie trochê klimatu do tego piwa, ale jak to z klimatem, zrobiæ mo¿na wszêdzie.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 22:09   #652
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Aaaa, by³o wys³aæ mi PW
Nic nie pogrubione
nie zauwa¿y³am

Zaraz zrobiê edita

- 25 kg
Stary 2012-12-22, 22:11   #653
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the rock Poka¿ wiadomo¶æ
Aaaa, by³o wys³aæ mi PW
Nic nie pogrubione
nie zauwa¿y³am

Zaraz zrobiê edita
oj bo pogrubi³am parê postów pó¼niej jak ju¿ dziewczyny powiedzia³y ¿e to ma sens
dziêkujê

Blog!
U¶miech nie boli!
Stary 2012-12-22, 22:12   #654
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
o jak ja kocham mieæ trochê takiego burdelu kontrolowanego na g³owie.

ale wbrew chêciom rzadko mi wychodzi.
bo ogólnie z kontrolowanym burdelem jest strasznie trudno z nazwy brzmi bardzo ³atwo, ale zazwyczaj wychodzi mi zbyt kontrolowany burdel - czyli g³adko przylizany, równiutki, symetryczny koczek na czubeczku, albo zbyt ma³o kontrolowany - czyli taki sam koczek, jak ten rozwalony, wymiêty koczek po wstaniu rano z ³ó¿ka, z którego wypad³a ju¿ po³owa w³osów

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2012-12-22 o 22:13
Stary 2012-12-22, 22:18   #655
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 433
GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Ma³a czê¶æ z ca³o¶ci

A na w³osy da³am biovaxa
jakie kolorowe ¶liczne

Cytat:
Chocia¿ tyle, ¿e tata pomo¿e, ale gdyby chocia¿ przed ¶wiêtami by³ równy podzia³ obowi±zków, to uwierzcie mi, ¿e kobiety bardziej by siê cieszy³y z nich, a tak to zasiadaj± potem przy stole wigilijnym czy w pierwszy dzieñ ¶wi±t i dopiero czuj± prawdziwe zmêczenie.

Ogl±da³am te chatki na wizazu. Mowê mi odjê³o. Twoja te¿ taka kolorowa?

Mix powiadasz, jednak ma³o miksujê, co najwy¿ej dodam aloes do maski
dok³adnie... moja mama zawsze narzeka³a, ¿e nie lubi wigilii bo tyle trzeba siê narobiæ dla 2 dni... Ale zaczynam j± rozumieæ

Moja ma ¶ciany czekoladowe lekko przypruszone kokosem i dach ca³y w bia³ym lukrze z "dachówkami" z takich a'la m@m'sów
na razie siedzi spakowana, b to prezent dla TZta na gwiazdkê Ale mo¿e za kilka dni wrzucê jak±¶ fotê

Cytat:
a apropo tych domków piernikowych - tyle siê ju¿ makiet na studiach narobi³am, ¿e nawet mam ochotê siê pobawiæ w takie pierniczki ;D
zabawa by³a ca³kiem fajna trochê martiw³am siê, ze nie uda mi siê skleiæ tego domku, ale ostatecznie stoi wiêc chyba jest ok
a co studiujesz, je¶li mo¿na wiedzieæ?
xxxJuanaxxx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 22:18   #656
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
bo ogólnie z kontrolowanym burdelem jest strasznie trudno z nazwy brzmi bardzo ³atwo, ale zazwyczaj wychodzi mi zbyt kontrolowany burdel - czyli g³adko przylizany, równiutki, symetryczny koczek na czubeczku, albo zbyt ma³o kontrolowany - czyli taki sam koczek, jak ten rozwalony, wymiêty koczek po wstaniu rano z ³ó¿ka, z którego wypad³a ju¿ po³owa w³osów

ja z racji ilo¶ci w³osów potrzebujê du¿ej ilo¶ci wsuwek, a co za tym idzie dochodzi do sytuacji nr 1- za du¿o wsuwek i zbyt kontrolowany burdel. Za ma³o wsuwek oznacza, ¿e koczek rozwali siê przed doj¶ciem do pierwszego porannego ¶rodka lokomocji. Byæ tu m±drym.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 22:21   #657
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
A masz mo¿e jakie¶ swoje zdanie na temat masek do w³osów Babuszki Agafii dro¿d¿owej i jejecznej?
Mam zdanie sk³adowe - za du¿o ekstraktów zio³owych, na d³u¿sz± metê mo¿e byæ ró¿nie, ale sprawdziæ siê mo¿e jako maska naskalpowa.

I maj± guary
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 22:21   #658
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
zabawa by³a ca³kiem fajna trochê martiw³am siê, ze nie uda mi siê skleiæ tego domku, ale ostatecznie stoi wiêc chyba jest ok
a co studiujesz, je¶li mo¿na wiedzieæ?
architekturê
mo¿e na przysz³e ¶wiêta zrobiê taki domek, bo jutro ju¿ chyba nie zd±¿ê. mama sobie za¿yczy³a pierniczki i ciasto marchewkowe
Stary 2012-12-22, 22:22   #659
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
oj bo pogrubi³am parê postów pó¼niej jak ju¿ dziewczyny powiedzia³y ¿e to ma sens
dziêkujê
Gotowe

- 25 kg
Stary 2012-12-22, 22:23   #660
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
ja z racji ilo¶ci w³osów potrzebujê du¿ej ilo¶ci wsuwek, a co za tym idzie dochodzi do sytuacji nr 1- za du¿o wsuwek i zbyt kontrolowany burdel. Za ma³o wsuwek oznacza, ¿e koczek rozwali siê przed doj¶ciem do pierwszego porannego ¶rodka lokomocji. Byæ tu m±drym.
ehh to prawda, nie jest to ³atwe
ostatnio jak by³am u fryzjera na modelowaniu, to w³a¶nie za¿yczy³am sobie tak± fryzurkê na ¶lub przyjació³ki i bardzo ³adnie mu to wysz³o jak bêdê mia³a fotki to wam wklejê
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.