Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-22, 19:08   #601
santi santi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 399
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
a tutaj ma³e porównanie w³osów z pocz±tku grudnia i potem po pielêgnacji minimum. dalej mam niez³y pierdzielnik na g³owie, ale dajê g³owê, ¿e wygl±da to lepiej na ¿ywo ni¿ na zdjêciach - moje w³osy s± po prostu wybitnie niefotogeniczne

1 - pocz±tek grudnia
2 - dzisiaj, po 2 tygodniach pielêgnacji minimum
3 - takie cuda te¿ mi siê pojedyncze czasem robi±

ca³y czas ty³ka nie urywa, ale liczê na to, ¿e idziemy w dobr± stronê i na wiosnê zrobimy sza³ zarówno d³ugo¶ci±, jak i kondycj±
Jakie d³ugie! Jak ostatnio je widzia³am, by³y zdecydowanie krótsze, u¿ywasz czego¶ na przyrost?

mówcie mi jeszcze o ksi±¿kach, bo nie mam nic na drogê powrotn± do wroc³awia

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 19:26   #602
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Napisane przez santi santi Poka¿ wiadomo¶æ
Jakie d³ugie! Jak ostatnio je widzia³am, by³y zdecydowanie krótsze, u¿ywasz czego¶ na przyrost?

naprawdê?! to dobrze, ¿e widaæ, ¿e d³ugie
Jantara od Ciebie, poza tym pijê pokrzywkê i ³ykam CP, ale raczej sporadycznie, ostatnio te¿ spirulinê.

(teraz to w ogóle jestem chodz±cym zdrowiem, bo jem grzankê z czosnkiem, potem na deser kisiel z ziarenek lnianych i popijam pokrzyw± )

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 19:48   #603
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
1 - pocz±tek grudnia

ca³y czas ty³ka nie urywa, ale liczê na to, ¿e idziemy w dobr± stronê i na wiosnê zrobimy sza³ zarówno d³ugo¶ci±, jak i kondycj±
To widze, ze mamy dosc podobne, ale Twoje bardziej sie blyszcza i mocniej kreca. Ladne!

Cytat:
ponadto odkry³am, ¿e z Kindla te¿ mo¿na wej¶æ na fejsa i na wiza¿ szkoda tylko, ¿e mam wersjê bez klawiatury, tak to bym ¶miga³a
Mam wlasnie pierwsza wersje kindla, taka z klawiatura, ale ciezko sie ja do netu uzywa, straszny hardcore wychodzi.

Cytat:
Napisane przez santi santi Poka¿ wiadomo¶æ
Ja uwielbiam fantasy - bardzo fajna seria jest autorstwa Karen Miller pt godspeaker sznurek , jaki jest tytul po polsku nie mam pojecia, rzadko po polsku czytam. Z polskich za to polecam Jakuba Wedrowycza Pilipiuka(tam jest kilka ksiazek w serii), bardzo zabawna.

A w ogole zrobilam reboot swoim wlosom - umylam szamponem i soda i jestem zdziwiona, bo nie sa takie najgorsze, choc oczywiscie susz. Ale zaraz napackam jeszcze awokado z olejem winogronowym.
W sumie przypomnialam sobie, ze nie musze wcale brac odzywek, bo przynajmniej dwie czekaja na mnie w domu(rosyjskie).

Edytowane przez grudniowa
Czas edycji: 2012-12-22 o 19:53
grudniowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 19:51   #604
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
naprawdê?! to dobrze, ¿e widaæ, ¿e d³ugie
Jantara od Ciebie, poza tym pijê pokrzywkê i ³ykam CP, ale raczej sporadycznie, ostatnio te¿ spirulinê.

(teraz to w ogóle jestem chodz±cym zdrowiem, bo jem grzankê z czosnkiem, potem na deser kisiel z ziarenek lnianych i popijam pokrzyw± )
Widaæ, widaæ, przyrost

Grzanki z czosnkiem
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 19:53   #605
maymay6
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 696

A ja chcia³am tylko podziêkowaæ tym co pomog³y mi z moimi w³osiskami. Dziewczyny, pomys³ z tym, ¿e mo¿e za du¿o protein w mojej w³osowej diecie by³ strza³em w 10! Dzisiaj umy³am solidnie w³osy, na³o¿y³am maseczkê z siemienia (wed³ug tego przepisu)+glorii+Kerastas e Elixir Ultime, posiedzia³am z tym 30 minut, zmy³am.... i mo¿e nie ma wielkich cudów, ale pierwszy raz od dawna w³osy s± miêkkie i o wiele bardziej nawil¿one . W dodatku lekkie i puszyste. Ta maseczka zrobi³a cuda. A¿ chce siê znowu zadbaæ o te moje k³aczki.
Tak tylko chcia³am siê pochwaliæ ma³ym sukcesem
maymay6 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 19:57   #606
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez maymay6 Poka¿ wiadomo¶æ
...
Gratulujê w takim razie sukcesu
Stary 2012-12-22, 20:12   #607
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 433
GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Napisane przez Limone Poka¿ wiadomo¶æ

Wiem co to ból zbyt krótkich w³osów, sama mam obecnie ¶ciête za du¿o i tak krótkich ³adnych parê lat nie mia³am. Ale wydaje mi siê, ¿e przesadzasz, we w³osach nie chodzi moim zdaniem o to, aby w³osy by³y d³ugie, one maj± byæ zdrowe, zadbane i d³ugo¶æ powinna te¿ byæ dopasowana w miarê mo¿liwo¶ci do naszej sylwetki, twarzy itd. Wiêc przestañ w³osy ukrywaæ, bo mimo ¿e krótsze, na pewno s± piêkne
Inna sprawa, ¿e te¿ do koñca nie rozumiem kobiet, które ¶cinaj± w³osy aby zej¶æ z farbowania i mieæ naturalne, chyba ¿e robi to kobieta w wieku 20 lat Bo starsze schodz± a farbowanych, ¿eby za rok lub dwa do tego wróciæ, bo siwe w³osy siê zaczn± pojawiaæ, sama ju¿ pojedyncze u siebie widzê A do 30 mi jeszcze trochê na szczê¶cie brakuje[COLOR="Silver"]
hmmm.. z tym, ¿e ja nie mia³am tych w³osów zniszczonych, dlatego mi ich tak bardzo szkoda... Wiadomo, ¿e naturalne by³y w lepszej kondycji, bo wyros³y ju¿ w czasie w³osomaniactwa, ale te farbowane te¿ by³y ca³kiem ok... Nied³ugo pewnie siê przyzwyczajê, ale w tym momencie jeszcze mi to nie wychodzi
Ja mam 21 lat i postanowi³am wróciæ do naturalnych i póki co nie ¿a³ujê

Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina Poka¿ wiadomo¶æ
zbytnio mnie to nie ratuje, ale te¿ tak raz zrobi³am chocia¿ mam wra¿enie, ¿e po SLSach ³adniej w³osy siê uk³adaj±.

s³ysza³am o tym, ale jako¶ ci±gle na mojej li¶cie ksi±¿ek s± inne obecnie czytam Sagê Pie¶ni Lodu i Ognia

te¿ mnie to przera¿a. farbowanie w gimnazjum... mama zawsze mówi³a 'nie farbuj', to nie farbowa³am, ale w 3 liceum co¶ strzeli³o do g³owy i pojawi³ siê ulubiony rudy. teraz za mn± prawie 16 miesiêcy bez farby
ja pierwszy raz zafarbowa³am pod koniec 2 liceum jako¶ w czerwcu a ostatnio farbowa³am jaki¶ miesi±c wcze¶niej ni¿ Ty czyli ponad 17 miesiêcy temu ju¿ prawie 18

Cytat:
Napisane przez the rock Poka¿ wiadomo¶æ

kurcze tyle by³o czasu do ¶wi±t a tu ju¿ sobota
musze skoñczyæ sprz±taæ i upiec dzi¶ orzechowca
ooo te¿ piek³am orzechowca i sernik i makowiec i dekorowa³am pierniczki jutro kuchcenia ci±g dalszy

Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina Poka¿ wiadomo¶æ
hmm je¿eli czujesz siê dobrze i dbasz o w³osy, a wiem, ¿e dbasz, bo czytam Twojego bloga, to zostañ przy farbie

te¿ lubiê ambitne ksi±¿ki. na romanse uwagi nawet nie zwracam. a teraz zaczê³a siê moja przygoda z fantastyk±. lubiê tez Dostojewskiego

powiedzcie mi dziewczyny, gdzie w Rossku stoi zawsze BDFM myjad³o, które stosujecie do w³osów? bo nie mogê go nigdy znale¼æ :co jest:
powinno byæ tam, gdzie kosmetyki dla dzieci

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
zadbanym w³osom farbowanie nie szkodzi, ja farbujê i nie mam zniszczonych wiêc nie przesadzajmy

ja dzisiaj by³am u fryzjerki i na szczê¶cie oby³o siê bez wielkieg ciêcia, polecia³o oko³o 2,5cm czyli jednak w³osy nie s± w takim z³ym stanie jak my¶la³am... a ostatni raz ¶cina³am w czerwcu, czyli pó³ roku temu

wg mnie nie ma sensu schodzenie na si³ê z farbowanych w³osów skoro bardziej siê sobie podobasz w innym kolorze

Zgadzam siê z tym, ¶wiête s³owa
Ja ju¿ mia³am taki etap, ¿e chcia³am zej¶æ do naturalek i mia³am oko³o 10cm odrostu w naturalnym kolorze, ale jednak to nie dla mnie. Zdecydowanie lepiej wygl±dam w pofarbowanych w³osach, nie mam zamiaru schodziæ do naturalnych Nawet je¶li nie farbowane mia³yby wygl±daæ minimalnie lepiej to wolê takie jakie mam i farbowane, w których wygl±dam jak cz³owiek, a nie jak mysz
Super, ze jednak uda³o siê je ocaliæ
A je¶li chodzi o farbowanie - je¶li kto¶ ¼le czuje siê w naturalnych to bez sensu jest siê mêczyæ... I tak nigdy nie bêdzie siê zadowolonym ze swoich w³osów, je¶li kolor nie bêdzie nam odpowiada³.

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
nie jest nigdzie napisane, wiêc pewnie rafinowany

uwielbiam Zbrodniê i Karê
a ludzi lodu te¿ kiedy¶ czyta³am, ale wytrwa³am tylko do 17 czê¶ci i tak najlepsza by³a Sol na samym pocz±tku
mo¿e dlatego mój jest nierafinowany i pachnie tak smacznie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
O mamo, wafelki

Ja tak mam ze spodniami; w udach dobre, to w pasie zmie¶ci³yby siê dwie osoby, w pasie okej, bo znów ¿eby w³o¿yæ jedno udo musia³abym zeszyæ dwie nogawki
Mam to samo ze spodniami... I do tego mega problem, zeby znale¿æ spodnie z nogawkami, które nie s± za krótkie... Dlatego nie lubiê kupowaæ spodni
xxxJuanaxxx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 20:16   #608
Krrem
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 410

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Poka¿ wiadomo¶æ

Mam to samo ze spodniami... I do tego mega problem, zeby znale¿æ spodnie z nogawkami, które nie s± za krótkie... Dlatego nie lubiê kupowaæ spodni
Dla mnie wszystkie s± za d³ugie...

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 20:17   #609
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
To widze, ze mamy dosc podobne, ale Twoje bardziej sie blyszcza i mocniej kreca. Ladne!
nie nazwa³abym moich b³yszcz±cymi i mocniej krêconymi, ale dziêkujê

Cytat:
Mam wlasnie pierwsza wersje kindla, taka z klawiatura, ale ciezko sie ja do netu uzywa, straszny hardcore wychodzi.
ja to nazywam retro facebook

Cytat:
Widaæ, widaæ, przyrost

Grzanki z czosnkiem
dziêki
i z serem!

Stary 2012-12-22, 20:22   #610
KinkyGirl
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 204

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Ok, obiecujê, czekam na adres I na sugestie, co chcia³aby¶ oprócz Isany

Pytanie, czego szukasz I do czego
Cytat:
olejki, mas³o shea, puder bambusowy
Dziêki za odpowiedzi

A szukam cudeniek do w³osów i twarzy (mam zaskórniki na czole, których za cholerê nie mogê siê pozbyæ)

No i pytanie: gdzie lepiej zamawiaæ? Bu czy ZSK? Na BU Sta³a cena za przesy³ke bez ró¿nicy na wielko¶æ zamówienia, wiêc temu chce hurtem braæ wszystko
KinkyGirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 20:24   #611
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
dziêki
i z serem!
Zamilcz ju¿
Stary 2012-12-22, 20:24   #612
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
wietne ka¿da ksi±¿ka na ¿yczenie kiedy tylko siê chce. I nie trzeba ³adowaæ dzieñ w dzieñ
ja mam trekstora pyrus, z empika ) nie ¶wieci po oczach i wy¶wietlacz wygl±da jak prawdziwa kartka papieru, a to by³a u mnie najwa¿niejsza cecha, bo przy czytaniu na normalnym ekranie wysiadaj± mi oczy
Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Poka¿ wiadomo¶æ

No i pytanie: gdzie lepiej zamawiaæ? Bu czy ZSK? Na BU Sta³a cena za przesy³ke bez ró¿nicy na wielko¶æ zamówienia, wiêc temu chce hurtem braæ wszystko
zobacz, gdzie s± tañsze pó³produkty wydaje mi siê, ¿e na zsk, ale nie jestem pewna w 100%
a na zaskórniki polecam tonik oczyszczaj±cy wg lorri, przepis jest na stronie zsk, a post na ten temat na moim blogu
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 20:26   #613
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
Uff odsprzata³±m siê

nadrobi³am szybciutko pi±te przez dziesi±te i zaraz zmykam do prasowania

idê wetrzeæ kozieradkê i na³o¿yæ olej
kascysko dziêki Ci za wskazanie tego cudu jakim jest kozieradka
Te¿ siê odsprz±ta³am...mam nadziejê, ¿e to wiêkszo¶æ...

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
zmniejszy³ wypadanie w³osów jeszcze nie zwalczy³ do koñca bo w sumie to nied³ugo stosujê ale takiego efektu jeszcze chyba po niczym nie mia³am, a w³osy lec± mi od kilku lat.
Cieszê siê bardzo Znam ten ból, sama jeszcze miesi±c temu siê z tym boryka³am przez dobre pó³ roku. Ju¿ jest du¿o lepiej. Kozieradkê i tak zakupiê, wolê zapobiegaæ, bo w³osów mam ma³o (to te¿ z natury).

Cytat:
Oby to nie by³a regu³a, bo mi opitoli 15 cm
Bo jednak siê chyba obetnê

Co straszysz, co straszysz? nie obrzydzaj mi Kato, ja tam mieszkaæ nied³ugo bêdê

O tym mówisz? Potwierdzam, ¶wietne ka¿da ksi±¿ka na ¿yczenie kiedy tylko siê chce. I nie trzeba ³adowaæ dzieñ w dzieñ

Choinka ubrana. Idê korki robiæ
Sory, ale jak masz wybór to id¼ gdzie indziej. No chyba, ¿e lubisz du¿o siedzieæ w domu i bêdziesz mia³a blisko wydzia³. Studiujê 5 i na szczê¶cie ostatni rok (niestety doje¿d¿aj±c) a uroku jak nie odkry³am tak nadal nie potrafiê odkryæ- dobra jedynie jak wracam wieczorem, jest w miarê cicho i jestem po paru dobrych ciemnych piwkach

Cytat:
ej ej, co¶ nie tak, bo to nie ja wy¿ej pisa³am, ¿e siê zastanawiam, bo ja mam i chwalê ja to tylko lubiê Ludzi Lodu

a tutaj ma³e porównanie w³osów z pocz±tku grudnia i potem po pielêgnacji minimum. dalej mam niez³y pierdzielnik na g³owie, ale dajê g³owê, ¿e wygl±da to lepiej na ¿ywo ni¿ na zdjêciach - moje w³osy s± po prostu wybitnie niefotogeniczne

1 - pocz±tek grudnia

£adne s±! Ju¿ widaæ poprawê i uroczy loczek

Dziewczyny a¿ kipie ze mnie feminizmem. Czy u Was w domach tatusiowie i bracia (rodzeñstwa nie mam) te¿ obijaj± siê przed ¶wiêtami? Szczytem przygotowañ jest zazwyczaj powieszenie lampek choinkowych i o¶wietlenia przed domem. Nie wiem, mo¿e u mnie tylko takie zacofanie i wina rodzicielki, ¿e sobie nie wychowa³a ch³opa?
Od lat ju¿ sobie powtarzam, ¿e jak bêdê na swoim i bêdzie mnie staæ to jedyne moje przygotowania bêd± polega³y na spakowaniu walizki i zarezerwowaniu biletu. A potem bziuuum do jakiego¶ fajnego miejsca.
Nienawidzê ¶wi±t i blu¼niê siarczy¶cie. Napisa³abym, ¿e to wina PMS, ale nie s±dzê, bo ten stan mnie dopada co roku od ³adnych paru lat
Pardon za offtopa, ale osiwiejê przez to, wiêc nieco w³osowo jest
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 20:29   #614
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Dziêki za odpowiedzi

A szukam cudeniek do w³osów i twarzy (mam zaskórniki na czole, których za cholerê nie mogê siê pozbyæ)

ZSK jest tañsze
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 20:31   #615
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Dziêki za odpowiedzi

ja zamawia³am z BU i by³am zadowolona, dlatego mogê z czystym sumieniem poleciæ
podobno zielona glinka jest niez³a... ja ju¿ swoj± mam, ale poniewa¿ dostarczam swojej mordce takich kuracji ostatnio, ¿e jednak glinka odchodzi na lepsze czasy, nie chcê przedobrzyæ

Cytat:
Zamilcz ju¿
milczê, zreszt± ju¿ sama nie jem, o tej porze nie wypada

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
£adne s±! Ju¿ widaæ poprawê i uroczy loczek
tylko czekam a¿ te niektóre przyprostawe pasma te¿ siê zaczn± krêciæ, chcia³abym, ¿eby by³y bardziej zdyscyplinowane i zdefiniowane, a nie taki misz masz pierdzielnik

Cytat:
Dziewczyny a¿ kipie ze mnie feminizmem. Czy u Was w domach tatusiowie i bracia (rodzeñstwa nie mam) te¿ obijaj± siê przed ¶wiêtami? Szczytem przygotowañ jest zazwyczaj powieszenie lampek choinkowych i o¶wietlenia przed domem. Nie wiem, mo¿e u mnie tylko takie zacofanie i wina rodzicielki, ¿e sobie nie wychowa³a ch³opa?
Od lat ju¿ sobie powtarzam, ¿e jak bêdê na swoim i bêdzie mnie staæ to jedyne moje przygotowania bêd± polega³y na spakowaniu walizki i zarezerwowaniu biletu. A potem bziuuum do jakiego¶ fajnego miejsca.
Nienawidzê ¶wi±t i blu¼niê siarczy¶cie. Napisa³abym, ¿e to wina PMS, ale nie s±dzê, bo ten stan mnie dopada co roku od ³adnych paru lat
tak w³a¶nie. jutro nawet moi m³odsi bracia (10 i 16 lat) s± sprzedawani do rodziny, ¿eby¶my razem z mam± mog³y w spokoju piec... a daj spokój w ogóle!

Stary 2012-12-22, 20:33   #616
Kaveri
Spaceroholiczka

Kascysko - czekam na zdjêcia Twoich paznokci z nowym GR JJ Szkoda, ¿e u siebie ich nie widzia³am, bo pewnie bym siê skusi³a
Stary 2012-12-22, 20:38   #617
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
Moja mama tak wychowa³a mê¿a i 3 synów Oni jeszcze oprócz obijania siê nie ubieraj± choinki (ja muszê, ³askawie mi j± tylko z gara¿u przynie¶li) i komentuj± to, co my robimy. Dajcie mi ka³acha, zrobiê porz±dek

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Kascysko - czekam na zdjêcia Twoich paznokci z nowym GR JJ Szkoda, ¿e u siebie ich nie widzia³am, bo pewnie bym siê skusi³a
Kutfa, zmy³am go i nie zrobi³am zdjêæ Masz jaki¶ upatrzony? Mogê siê rozejrzeæ

Edytowane przez kascysko
Czas edycji: 2012-12-22 o 20:39
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 20:40   #618
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 945

[1=3157a67d1d934f0506c976b a0ef558d7d1211d34_658382e 67595e;38255416]O mamo, gdzie Twój T¯ dorwa³ Idiotê w twardej oprawie? Szukam od dawna i ci±gle nic A to moja ulubiona ksi±¿ka, czyta³am chyba z 10 razy. Ja mam wydanie PRL-owskie, ju¿ powoli siê rozsypuje [/QUOTE]
mówi³, ¿e na all zamawia³, ale szczegó³ów nie znam, nie dopytywa³am siê o prezent
Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Poka¿ wiadomo¶æ

powinno byæ tam, gdzie kosmetyki dla dzieci

chyba ¶lepa jestem...
TwojaKokaina jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 20:41   #619
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

przybywam z fotami.
1. Fryzurka - fota zrobiona od razu po zrobieniu w salonie. Mam nadziejê, ¿e u mnie wyjdzie podobnie
2. Moje ustrojone okno
3. Kot Sorbitor
4. Kot Onpin (ju¿ pewnie 7-mio letni)
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Fryz.jpg (44,8 KB, 78 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Lampki.jpg (104,9 KB, 34 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Sorbitor.jpg (107,7 KB, 23 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Onpin.jpg (173,0 KB, 20 za³adowañ)

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 20:43   #620
freckledlittle
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 905

Cytat:
przybywam z fotami.
1. Fryzurka - fota zrobiona od razu po zrobieniu w salonie. Mam nadziejê, ¿e u mnie wyjdzie podobnie
2. Moje ustrojone okno
3. Kot Sorbitor
Ale ³adnie!
do koñca moich dni.
A okrêt najpierw piek³em by³,
Lecz niebem mi siê sta³..."

55 - 57 - ... - 67 - 69 - 71 - 73 - 75

Tañczê salsê!
Trening si³owy
¯eglarstwo
freckledlittle jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 20:47   #621
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Wie kto¶ mo¿e, czy na S³owacji s± drogerie DM? Jadê w ferie i chcê zrobiæ zapasy

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:02   #622
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
przybywam z fotami.
2. Moje ustrojone okno
3. Kot Sorbitor
super loczki!

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
Wie kto¶ mo¿e, czy na S³owacji s± drogerie DM? Jadê w ferie i chcê zrobiæ zapasy
s± s±, a przynajmniej w Bratys³awie by³a!

Stary 2012-12-22, 21:03   #623
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:

s± s±, a przynajmniej w Bratys³awie by³a!
O, to ¶wietnie! Chcia³abym Baleê kokosow± i jakie¶ olejki z Alverde. Co¶ jeszcze jest godnego uwagi (i niedrogie oczywi¶cie) ?

Nowy blog
Stary 2012-12-22, 21:04   #624
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Kutfa, zmy³am go i nie zrobi³am zdjêæ Masz jaki¶ upatrzony? Mogê siê rozejrzeæ
¯artujesz? A ja tak czeka³am...
Cytat:
przybywam z fotami.
2. Moje ustrojone okno
3. Kot Sorbitor
Nie gniewaj siê, ale takie upiêcia nie za bardzo mi siê podobaj±, acz kolor w³osów ³adny
Okno super, lubiê lampki i masz zar±bist± firankê!
Koty s± zacne, a ich imiona...

Ja w oknach mam tylko ¶wiec±c± gwiazdkê i takie firanki KLIK KLIK tylko, ¿e w kolorach: wanilia-pomarañcz-zieleñ
Stary 2012-12-22, 21:05   #625
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
Google podpowiada, ze tak: sznurek. Ale oni maja ojro, wiec moze byc drogo w przeliczeniu na zlotowki.

Cytat:
przybywam z fotami.
2. Moje ustrojone okno
3. Kot Sorbitor
O wszyscy bogowie! Co za fryzurka! Piekna

Cytat:
Napisane przez Krrem Poka¿ wiadomo¶æ
Dla mnie tez

Cytat:
Napisane przez maymay6 Poka¿ wiadomo¶æ
A ja chcia³am tylko podziêkowaæ tym co pomog³y mi z moimi w³osiskami. Dziewczyny, pomys³ z tym, ¿e mo¿e za du¿o protein w mojej w³osowej diecie by³ strza³em w 10! Dzisiaj umy³am solidnie w³osy, na³o¿y³am maseczkê z siemienia (wed³ug tego przepisu)+glorii+Kerastas e Elixir Ultime, posiedzia³am z tym 30 minut, zmy³am.... i mo¿e nie ma wielkich cudów, ale pierwszy raz od dawna w³osy s± miêkkie i o wiele bardziej nawil¿one . W dodatku lekkie i puszyste. Ta maseczka zrobi³a cuda. A¿ chce siê znowu zadbaæ o te moje k³aczki.
gratulacje!
Stary 2012-12-22, 21:06   #626
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
przybywam z fotami.
2. Moje ustrojone okno
3. Kot Sorbitor
koty ¶liczne
a fryzurka niestety nie w moim gu¶cie nie podobaj± mi siê takie idealnie wystylizowane loki przykryte ton± lakieru, o wiele bardziej lubiê takie romantyczne, bardziej naturalne upiêcia jak w za³±cznikach wygl±daj± bardzo dziewczêco
to tylko moje zdanie i nie musisz siê nim przejmowaæ
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Jessica-Alba-updo-hairstyle-photos.jpg (26,1 KB, 20 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg JAU.jpg (20,8 KB, 16 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg prom-updo-hairstyles-8.jpg (118,3 KB, 15 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg eva-longoria-updo-hair-style2.jpg (17,6 KB, 10 za³adowañ)
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:07   #627
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:
przybywam z fotami.
2. Moje ustrojone okno
3. Kot Sorbitor
Jakie w³osy!

Nowy blog
Stary 2012-12-22, 21:08   #628
201612231846
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 143

Hmmm. My¶licie ,¿e jutro mogê sobie zrobiæ prezent na ¶wiêta czyli zakupy dla w³osomaniaka?
201612231846 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:11   #629
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Poka¿ wiadomo¶æ
Hmmm. My¶licie ,¿e jutro mogê sobie zrobiæ prezent na ¶wiêta czyli zakupy dla w³osomaniaka?
Pewnie Jak kasa jest to zakupy te¿ mile widziane

Nowy blog
Stary 2012-12-22, 21:12   #630
santi santi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 399

Cytat:
Napisane przez Krrem Poka¿ wiadomo¶æ
mam ten sam problem, niech ¿yj± krótkie nó¿ki

Cytat:
przybywam z fotami.
2. Moje ustrojone okno
3. Kot Sorbitor
Cudowne w³osy

Cytat:
W Bratys³awie by³a a¿ jedna, ale ca³kiem tania

Ju¿ mnie mêcz± te ¶wiêta, za du¿o roboty

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.