|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8221 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
W sumie racja z tymi hormonami! Tylko ja pół życia gadałam o dużych piersiach, zachwycałam się u koleżanek i czasami "pomacałam" ku przerażeniu męża Teraz to pikuś, zima więc koszula zapięta pod szyję, na to sweter i tak nie widać. No i jeszcze pas uciskowy i miękki staniczek. Ale latem? W końcu się nie mogę doczekać jak już zmiękną i jakiś ładny zbierający staniczek założę.. Oj będzie zabawnie.A czy Was najbliższe otoczenie pytało "co się stało"? Mówiłyście prawdę czy szłyście w zaparte? Mi się wydaje, że chyba nie warto mówić (a gaduła ze mnie straszna), choćby nawet ktoś był pewien swego.... Co myślicie?
21.11.2012r. okrąglutkie Allergan 485CC Edytowane przez Krisy Czas edycji: 2012-12-22 o 15:11 |
|
|
|
|
#8222 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Wpadłam przez przypadek na fajną stronkę, gdzie można zrobić suwaczek, który pokazuje ile mają już cycunie
![]() Tak więc wrzuciłam do podpisu![]() ![]() Krisy to czy będziesz miała ochotę powiedzieć czy nie zależy od Ciebie. Jeżeli uznasz, że możesz powiedzieć danej osobie to czemu nie Jak ktoś kogo lubię mnie wprost o to zapyta to nie będę zaprzeczać. No w końcu jedna czy druga osoba ma lubić Cię za to jaka jesteś a nie za to jak wyglądasz a jak ktoś jest na tyle powierzchowny, że zjedzie Cię z tego powodu to olać takich. Nie pasuje to niech nie patrzą Takie jest moje zdanie na ten temat
|
#8223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8225 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny,
jestem tu nowa, oczywiście czytam Was gdyż sama planuje powiększenie biustu, o ile dużo informacji w necie już znalazłam, lekarze już też wytypowani do pierwszych konsultacji, to mam do Was takie pytanko, czy któraś z Was ćwiczy? tak dość intensywnie na siłownia, pływa, tańczy czy chodzi na fitness? ja jestem bardzo aktywna (stąd biust pewnie mega mały,bo się "wypaca" pierwszy ) i boje się, że operacja nie pozwoli przez długi czas ćwiczyć i zmniejszy zakres ruchu w obrębie klatki, jak to jest?Z drugiej strony oglądam jak ćwiczy Ewka Chodakowska i gapie się na jej biust bo robi normalnie pompki, rozpiętki i nie widzę,aby musiała ograniczać ruchy.... macie jakieś doświadczenia w tym temacie? to chyba moja jedyna wątpliwość. dodam,ze marzy mi się dość mały, sportowy biust - ale pełny, takie duże B, małe C, wiec nie powinien bardzo przeszkadzać lub ograniczać.za wszelkie info w tej materii będę bardzo wdzięczna! pozdrawiam Was! |
|
|
|
#8226 |
|
Zadomowienie
|
Witaj!
Na pewno 3 miesiące nie będziesz mogła ćwiczyć na siłowni. Pływać będziesz mogła chyba dopiero po 10 tygodniach. A o innych rzeczach niech się dziewczyny wypowiedzą. No ale musisz się nastawić na kilka miesięcy oszczędzania się. Najlepiej porusz ten temat na konsultacji
|
#8227 |
|
Wtajemniczenie
|
KOCHANE ZDROWYCH SZCZESLIWYCH SWIAT WAM ZYCZE
wpadlam z zyczeniami i smigam do kuchni Mya dziekuje za komentarze jest na porzadku dziennym![]() Klaudek
|
#8228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widziałam piersi tej pani zraz sobie wygogluje![]() Powiem Ci tak- miałam identycznie obawy przed operacją. Pytałam kilka razy lekarza-" czy będę mogła ćwiczyć i po jakim czasie wrócę na salę??". Było to dla mnie wtedy tak ważne, że wiem to na pewno- gdyby mi lekarz powiedział, że nie będę mogła ćwiczyć kilka msc to operacji bym nie zrobiła. Lekarz powiedział że do normalego funkcjonowania w pełni wrócę po 3 msc- jednak na salę nie wróciłam do dziś (4 lata). Najpierw po prostu się nie dało ćwiczyć- potem nie mogłam. Czas mijał i u mnie doszło do powikłań- minął rok, zrobiłam poprawkę po której też musiałam uważać. Do dziś nie wróciłam na sale- moja była pasja przestała nią być. Kiedyś by był to dla mnie koniec świata. Ale jak już się stało i nie miałam na to wpływu musiałam się z tym pogodzić. Zresztą miałam inne , większe problemy wtedy niż ćwiczenia. Ruchomość w obrębie klatki piersiowej może być już zawsze "inna". Zdarza się dość często, że np. mięśnie na piersiach się dzielą podczas ćwiczeń -i z biegiem czasu i ćwiczeń będzie to wyglądać coraz gorzej. Tzn "nie wyćwiczysz tego". Kulturystki mają implanty pod gruczołem- właśnie żeby uniknąć tego typy problemom (mięśni pracujących na implancie). Może ta Ewka o której piszesz też ma pod gruczoł? Ograniczać Cię biust roz.B lub C nie będzie- są u nas dziewczynki z miseczkami E,F które ćwiczą i nie narzekają. Więc to nie będzie problemem. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-12-22 o 19:59 |
||
|
|
|
#8229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dr na pierwszej konsultacji zapytasz to pewnie Ci wszystko wyjaśni
|
|
#8230 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, rzućcie okiem na moje najnowsze zdjęcie, opisałam pod nim, o co mi chodzi... Może widzę niepotrzebny problem.
Żabulek również zdrowych i wesołych świąt oraz dużo szczęscia w nowym roku!!!
|
#8231 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie wieczorową porą
O MYUSIA całuję ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- O i ANIKA
|
#8232 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
O cholercia, sporo mam do nadrobienia, ale nie dziś, bo padam na ryj .Myu, baaardzo Ci współczuję tych przejść ) a Ty napisałaś coś w stylu: "A co to nazwisko robi obok mojej Pani Doktor?"Wtedy to poszperałam w starszych wątkach i znalazłam Twoje wpisy - o tym, jak bardzo cierpiałaś bidulko. To właśnie dzięki Tobie podjęłam najlepszą decyzję w swoim życiu i teraz oficjalnie wszem i wobec dziękuję Ci za to, że tu jesteś i czuwasz nad naszymi decyzjami, radzisz, pomagasz, wyjaśniasz, chociaż wcale nie musisz A druga buźka i kwiatuszek dla Joasi, która gdzieś uciekła i nie wraca, a również bardzo mi pomogła Aj, jakaś wylewna dziś jestem ![]() Żabciu, Tobie również samych naj, naj, najlepszych chwil w życiu Gwen, a Ty może sobie cukier sprawdź?
|
#8233 |
|
Raczkowanie
|
MYUSIU piszesz samą prawdę i tylko prawdę
Co do pielęgniarek naszych polskich to wydaje mi się że mówi sie do nich już PROSZEEEE PANIIII Jak byłam na wiosnę w szpitalu to jedna pacjentka woła:siostro!!! a gdy ta przypełzła to powiedziała ze juz się do nas nie mówi siostro ot mi sie przypomniało więc chyba sie zmieniło
|
#8234 |
|
Zadomowienie
|
Rodzyneczku
|
#8235 |
|
Raczkowanie
|
ŻABKO DLA CIEBIE RÓWNIEZ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZE
|
#8236 |
|
Zadomowienie
|
A mnie tak zastanawia, dlaczego właściwie na pielęgniarki mówi się (raczej się mówiło) siostra? Ciekawe, skąd to się wzięło
? Co nie zmienia faktu, że naprawdę spora część z nich to jędzy, które chorego, niedołężnego człowieka traktują jak zło konieczne
|
#8237 |
|
Zadomowienie
|
Żabulku Tobie również zdrowych spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia marzeń
|
#8238 |
|
Raczkowanie
|
ANICZKO (siostry) bo one do rany przyłóz jak własna siostra -pomogą zaopiekuja sie itp.Szkoda że ja nie mam takiej siostry
|
#8239 |
|
Zadomowienie
|
cześć piekne
SABA napisałam Ci co myślę,a myślę że jeszcze to się wyrówna,uwierz że u mnie też myślałam że coś nie tak bo nie dosyć że ta większa o wiele większa to jeszcze były na innej wysokości,u ciebie jest minimalnie i idealnie uważam!!!
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-12-22 o 23:06 |
|
|
|
#8240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przymierzyłam dzisiaj sukienkę, którą sobie kiedyś kupiłam, ale ani razu nie założyłam, bo piersi brakowało... A teraz... Kochane, schowam skromność do kieszeni i powiem Wam, że będę w niej wyglądać tak jak Kicia normalnie , czyli TŻ będzie musiał mnie pilnować Ach przydałaby się jakaś impreza jak już będę mogła nosić normalne staniki A jak Klauduś u Ciebie? Poprawiło się trochę w domu? Buziaki
|
|
#8241 | |
|
Raczkowanie
|
Ludziska Kochane! Dwa dni temu tu byłam , a tyle nagadałyście, że strach czytać. Żeby nie było...przeczytałam i skakanie z temetu na temat to jest to
Swoją drogą dziś też wpadłam na chwilkę. Słuchajcie jutro mam dzień pełen niespodzianek (zaplanowanych). Przychodzi do nas gość, a raczej gościówa no i ona jeszcze mnie nie widziała w obecnym stanie. Zobaczymy jaka będzie reakcja. Dodatkowo idziemy z wizytą do znajomych, gdzie znajoma jeszcze pół roku temu nie zwracała szczególnej uwagi na moją osobę, a ostatnio nie było jej do śmiechu. Zobaczymy jutro. Wiem, wiem jestem podła, ale nic na to nie poradzę. Z Tż już tacy jesteśmy i lubimy tak kawę naławę wyłożyć. Kto nas lubi to jest, a jak nie to nie i też jest fajnie Jeżeli nie będzie to dla Was Kochane przesadą to mogę się jutro podzielić "wrażeniami" z obu wizyt ![]() Słuchajcie normalnie szok...otrzymałam właśnie prezent od Mikołaja Tż Najpierw zrobiłam Tż masaż CAŁEGO ciałka, a potem w miłym nastroju świąteczno-miłosnym podarowaliśmy sobie prezenty. No i oniemiałam... wzruszę się zaraz... dostałam pierścionek z diamentami i szafirami z platyny. Normalnie CUDEŃKO! Zatem mogę śmiało powiedzieć, że byłam grzeczna w tym roku Melduję, że ciasta upieczone, makowczyk, serniczek tak jak trzeba. Na jutro zupka, pierożki i oby do poniedziałku. Gdyby nie udało mi się jutro tu pojawić składam WSZYSTKIM babeczkom cycolinkowych Świąt! Oby wszystkie marzenia się Wam spełniły! Uściski dla wszystkich. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- [QUOTE=klaudeczka2010;3825 9267]cześć piekne Klauduś, a nie myślałaś, żeby Twojemu Tż tak porządnie w łeb dać? Może nikt, go porządnie przez kolano nie przełożył? Kobieto prowadzisz własną działalność, zajmujesz się dziećmi, domem i wszystkim co się z tym wiąże, a śmiesz mi się tu niepokoić mężczyzną? A znajdź sobie kogoś, kto Cię przytuli. Myślę, że nie musiałabyś się prosić. Twój Tż chyba nie zdaje sobie z tego sprawy? Ja wiem, że łatwo pisać, ale... więcej zrobić nie mogę i przykro mi z tego powodu Mordko kochana ja jak się pożrę z Tż to sama się do siebie przytulam, czasem pomaga.
|
|
|
#8242 |
|
Zadomowienie
|
Niezadowolencja no to musiałas być naprawdę grzeczna
daj koniecznie znać jak wizyta wypadnie Dziękuję za komplementy, ale ja też jestem zadowolona z piersiaków, zeby nie było - tylko ta asymetria mnie zastanawiała, czy to się zmieni, czy inaczej się nie dalo zrobić.
|
#8243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#8244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na początku było ciężko (ehhh to spanie), ale potem już spokojnie. Czekam sobie i tylko co tydzień robię zdjęcia i szukam różnic
|
|
#8245 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Niezadowolencja;382 59651]Ludziska Kochane! Dwa dni temu tu byłam , a tyle nagadałyście, że strach czytać. Żeby nie było...przeczytałam i skakanie z temetu na temat to jest to
Swoją drogą dziś też wpadłam na chwilkę. Słuchajcie jutro mam dzień pełen niespodzianek (zaplanowanych). Przychodzi do nas gość, a raczej gościówa no i ona jeszcze mnie nie widziała w obecnym stanie. Zobaczymy jaka będzie reakcja. Dodatkowo idziemy z wizytą do znajomych, gdzie znajoma jeszcze pół roku temu nie zwracała szczególnej uwagi na moją osobę, a ostatnio nie było jej do śmiechu. Zobaczymy jutro. Wiem, wiem jestem podła, ale nic na to nie poradzę. Z Tż już tacy jesteśmy i lubimy tak kawę naławę wyłożyć. Kto nas lubi to jest, a jak nie to nie i też jest fajnie Jeżeli nie będzie to dla Was Kochane przesadą to mogę się jutro podzielić "wrażeniami" z obu wizyt ![]() Słuchajcie normalnie szok...otrzymałam właśnie prezent od Mikołaja Tż Najpierw zrobiłam Tż masaż CAŁEGO ciałka, a potem w miłym nastroju świąteczno-miłosnym podarowaliśmy sobie prezenty. No i oniemiałam... wzruszę się zaraz... dostałam pierścionek z diamentami i szafirami z platyny. Normalnie CUDEŃKO! Zatem mogę śmiało powiedzieć, że byłam grzeczna w tym roku Melduję, że ciasta upieczone, makowczyk, serniczek tak jak trzeba. Na jutro zupka, pierożki i oby do poniedziałku. Gdyby nie udało mi się jutro tu pojawić składam WSZYSTKIM babeczkom cycolinkowych Świąt! Oby wszystkie marzenia się Wam spełniły! Uściski dla wszystkich. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Sabao8 cudne masz piersiątka, ups przepraszam to już nie piersiątka ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() Czekam na wiesci ze spotkan, mam nadzije ze szczeki opadna jak przyslowiowe kopary ![]() Co do Klaudusi to ja mysle, ze on wie doskonale kogo ma i dlatego sie tak zachowuje co by ona nie czula sie dobrze i nie przyszlo jej do glowy go zostawic bo ona taka beznadziejna ze tylko on sie nad nia ulitowal i przygarnal. Klaudusia jest boska po prostu i doskonale sobie radzi, podziwiac mozna. Mysle, ze kazdy ma cos zapisane do przezycia, jedni podejmuja sluszne decyzje inni nie i w nastepnym zyciu maja szanse to poprawic. |
|
|
|
|
#8246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nacieszyć się nimi nie mogę i mój Tż też, ale to inna historia
|
|
|
#8247 |
|
Zadomowienie
|
uf nadrobilam ale nie mialam kiedy czytac i pisac kompa nie wlaczalam pare dni tyle roboty
![]() buziaki dla was jedrnych swiat![]() saba piersiaki super,kicia suuuper wygladasz ![]() mya napisze tylko tyle trzymajcie sie cieplo i swiatecznie
|
|
|
|
#8248 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Niezadowolencja;382 59651]Ludziska Kochane! Dwa dni temu tu byłam , a tyle nagadałyście, że strach czytać. Żeby nie było...przeczytałam i skakanie z temetu na temat to jest to
Swoją drogą dziś też wpadłam na chwilkę. Słuchajcie jutro mam dzień pełen niespodzianek (zaplanowanych). Przychodzi do nas gość, a raczej gościówa no i ona jeszcze mnie nie widziała w obecnym stanie. Zobaczymy jaka będzie reakcja. Dodatkowo idziemy z wizytą do znajomych, gdzie znajoma jeszcze pół roku temu nie zwracała szczególnej uwagi na moją osobę, a ostatnio nie było jej do śmiechu. Zobaczymy jutro. Wiem, wiem jestem podła, ale nic na to nie poradzę. Z Tż już tacy jesteśmy i lubimy tak kawę naławę wyłożyć. Kto nas lubi to jest, a jak nie to nie i też jest fajnie Jeżeli nie będzie to dla Was Kochane przesadą to mogę się jutro podzielić "wrażeniami" z obu wizyt ![]() Słuchajcie normalnie szok...otrzymałam właśnie prezent od Mikołaja Tż Najpierw zrobiłam Tż masaż CAŁEGO ciałka, a potem w miłym nastroju świąteczno-miłosnym podarowaliśmy sobie prezenty. No i oniemiałam... wzruszę się zaraz... dostałam pierścionek z diamentami i szafirami z platyny. Normalnie CUDEŃKO! Zatem mogę śmiało powiedzieć, że byłam grzeczna w tym roku Melduję, że ciasta upieczone, makowczyk, serniczek tak jak trzeba. Na jutro zupka, pierożki i oby do poniedziałku. Gdyby nie udało mi się jutro tu pojawić składam WSZYSTKIM babeczkom cycolinkowych Świąt! Oby wszystkie marzenia się Wam spełniły! Uściski dla wszystkich. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Sabao8 cudne masz piersiątka, ups przepraszam to już nie piersiątka ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() a prezent... :mdleje : aż ja się wzruszyłam...ja to nie wiem czy coś dostanę,jak znam życie to w ostatniej chwili kasę bo on zapier...ala...pamiętam jak zabiegał o mnie to chciał mi cuda kupować....nie narzekam bo nie mam z nim źle finansowo ale...to nie o finanse się rozchodzi...zresztą ja przez pierwsze kilka lat związku nigdy nic od niego nie chciałam,bo za drogie bo po co...i jak ona to mówi ,tym go też urzekłam....bo jak się poznaliśmy to nieźle mu się powodziło,że tak powiem,ale ja też nie narzekałam i w życiu mi to nie imponowało,tym samym chłop w szoku,bo laska nic od niego nie chce itd..itp...a teraz po tych 13 latach jak coś chcę to mogę pomarzyć...fakt że finansowo jest o wiele gorzej i wiele problemów z tym,ale na prezent jakiś go stać jejuuu przepraszam że tak się rozpisuję o tym...ale takie mam żale w sobie że aż mnie samą o przeraża!!!SŁONECZKO ciesz się chłopem i świętami i prezentem co do niego jeszcze,to wpierd...l przydał by mu się,ja wiem..jego mama też tak uważa...bo do niej też jest tak opryskliwy...a to silna baba i nie da sobie na łeb wejść,ale synek daje radę ![]() i rozmawiałam z jego mamą wczoraj,mam w niej wsparcie,nie powiem....i ona mi powiedziała że on jest strasznie za mną ,za nami..no dobra,ja to zawsze wiedziałam...no ale co dalej..mam tolerować jego chamstwo,nerwy,wiecznie posraną minę...brak szacunku i picie...no ☠☠☠☠.....a...on na to wszystko...że on zapier...la....ja na to..że wiele ludzi tak robi i tak się nie zachowuje...dziś powiedziałam mu ile chcę pieniędzy on niego na utrzymanie dzieci i domu i że się rozstajemy!!!ale póki co nie traktuje mnie poważnie....ale widzi że już wymiękłam....i nawet miał planowane 2 wyjścia i nie poszedł wczoraj i dziś bo ludziom mówi że kobita go nie puści....wie co jest na rzeczy....nie chce mi się drążyć tematu,ale ja cały czas mam to we łbie..zrobiła się z tego poważna sprawa!!! i dziękuję kochanie,też się przytulałam sama..a wyłam przy tym jak głupia... GWEN tak w ogóle to zbadaj się koniecznie,jak najszybciej,bo to nienormalne ...nie stresuj nas tu i po nowym roku,jak mówisz tak zrób
|
|
#8249 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]
Niezadowolencjo, czytam i sie smieje az mi TŻ z zazdroasci zaglada i tez sie ucieszyl, iz takie wesole posty czytam a, ze gotuje i drineczki pijemy to i nam bardzo wesolo, zreszta caly dzien wesolo bo moj TŻ bajkowa wprost choinke w tyYm roku zakupil, idealna po prostu ![]() Czekam na wiesci ze spotkan, mam nadzije ze szczeki opadna jak przyslowiowe kopary ![]() Co do Klaudusi to ja mysle, ze on wie doskonale kogo ma i dlatego sie tak zachowuje co by ona nie czula sie dobrze i nie przyszlo jej do glowy go zostawic bo ona taka beznadziejna ze tylko on sie nad nia ulitowal i przygarnal. Klaudusia jest boska po prostu i doskonale sobie radzi, podziwiac mozna. Mysle, ze kazdy ma cos zapisane do przezycia, jedni podejmuja sluszne decyzje inni nie i w nastepnym zyciu maja szanse to poprawic.[/QUOTE] Pozdrowienia dla Twojego Tż. Skoro jest w takim upojnym nastroju to pogada z nami? Ciekawe doświadczenie na forum o cycochach pogadać z mężczyzną! Przyznać mi się co dodaliście do drineczków
|
|
#8250 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Amorcio;38260045]
Cytat:
i jak piszesz on wie co ma i ciul nigdy nie dawał mi odejść dlatego...przyznam szczerze że kilku bliskich jego kolegów,za czasów gdy mój miał klub,dyskotekę mówili mi że takich jak ja to ze świecą szukać i dziwią się że w ogóle z nim jestem,wnioski same się nasuwają....co robił u siebie w klubie jak po nocach tam siedział,i w ostatniej chwili ją zamknął bo nie bylibyśmy razem na 1000%...trochę z nim przeżyłam....
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

Tylko ja pół życia gadałam o dużych piersiach, zachwycałam się u koleżanek i czasami "pomacałam" ku przerażeniu męża
Teraz to pikuś, zima więc koszula zapięta pod szyję, na to sweter i tak nie widać. No i jeszcze pas uciskowy i miękki staniczek. Ale latem?
W końcu się nie mogę doczekać jak już zmiękną i jakiś ładny zbierający staniczek założę.. Oj będzie zabawnie.

musiałam się z tym pogodzić. Zresztą miałam inne , większe problemy wtedy niż ćwiczenia.

.
:mdleje :
jejuuu przepraszam że tak się rozpisuję o tym...ale takie mam żale w sobie że aż mnie samą o przeraża!!!