Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-23, 12:17   #721
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 31 910
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
to czekamy na aktualizacjê! dobrze wiedzieæ, ¿e jednak SLSy a¿ takiej krzywdy nie robi±, jak wszyscy strasz±

ej, ja a¿ tak nie widzê od pocz±tków w³osomaniactwa widzia³am mo¿e 5-6 i zawsze ka¿dej mówi³am, ¿e ma piêkne w³osy i odsy³a³am na wiza¿
ja teraz pracowa³am na Chmielnej, wiêc w zasadzie ca³e dnie przebywa³am w centrum i okolicach i w³a¶nie tu widywa³am zw³aszcza wieczorami dziewczyny z piêknymi w³osami... jedn± to prawie codziennie widzia³am - mia³a nie farbowane w³osy do pasa! ¦ciête na prosto, przepiêkne a¿ mia³am podej¶æ i zapytaæ o z nimi robi I tak ogólnie to minimum raz w tygodniu widzia³am chocia¿ jedn± dziewczynê z piêknymi w³osami.
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 12:18   #722
affbe
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 191

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Ale w³osy poro¶niête w tym okresie mog± byæ s³absze
No tak, bardzo mo¿liwe. Ah no có¿ dalej bd dbac , pokombinuje cos z tymi proteinami , dziêki za odpowied¼
affbe jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 12:20   #723
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
ja teraz pracowa³am na Chmielnej, wiêc w zasadzie ca³e dnie przebywa³am w centrum i okolicach i w³a¶nie tu widywa³am zw³aszcza wieczorami dziewczyny z piêknymi w³osami... jedn± to prawie codziennie widzia³am - mia³a nie farbowane w³osy do pasa! ¦ciête na prosto, przepiêkne a¿ mia³am podej¶æ i zapytaæ o z nimi robi I tak ogólnie to minimum raz w tygodniu widzia³am chocia¿ jedn± dziewczynê z piêknymi w³osami.
to ja ju¿ nie wiem, bo ja codziennie w okolicach UW i jako¶ tak du¿o nie widzê mo¿e zazdro¶æ przes³ania mi wzrok!

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 12:21   #724
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
3 dzieñ niemycia! 3 dzieñ niemycia!

paznokcie nie cycki, odrosn±, kupuj ten lakier do paznokci!
U mnie te¿ 3 dzieñ niemycia Z kup± siê nie bi³am, a ciê¿ko mi siê schylaæ nad brodzikiem

Tak chyba zrobiê, najpewniej poszukam na allegro, bo u mnie w mie¶cie kompletnie ich nie ma.
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 12:26   #725
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

Cytat:
mo¿na to pogodziæ i skalp myæ rypaczem, a na d³ugo¶æ na³o¿yæ co¶ delikatnego
nie widzê takiej potrzeby, poniewa¿ zarówno moje w³osy jak i skóra g³owy maj± siê bardzo dobrze, bo delikatnych szamponach
mówiê tutaj o rosyjskich myjad³ach, szampony dla dzieci, Facelle, BD dla mam nie spodoba³y mi siê...
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 12:26   #726
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Tak chyba zrobiê, najpewniej poszukam na allegro, bo u mnie w mie¶cie kompletnie ich nie ma.
wy¶lij T¯ta do Chorzowa, tam je GR stacjonarny. Centrum Handlowe AKS, niedaleko Stadionu ¦l±skiego.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 12:35   #727
KinkyGirl
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 204

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
Hej

Mnie normalnie nie mo¿na wypuszczaæ z domu, pojecha³am na szybkie zakupy do kauflandu i co? kupi³am odzywkê frucitis oleo repair ale piêknie pachnie

Mnie na paznokcie pomog³a od¿ywka eveline diamentowa, wiem ¿e jest nieco kontrowersyjna ale ja u¿ywam, paznokcie rosn± mi po niej jak szalone (a¿ za szybko jak dla mnie bo nie lubiê skracaæ paznokci a muszê to robiæ czê¶ciej), nie rozdwajaj± siê i nie ³ami±.
Te¿ j± lubiê i mi pomaga. DLaczego jest kontrowersyjna?
KinkyGirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 12:51   #728
AnnClaiir
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 474

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ
no w³asnie ja ca³y czas myslê i sie zastanawiam

bo to raczej trzeba upinac? nie wypada w rozpuszconych? :P
ja bylam w rozpuszczonych i bylo ok
Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
Czas jechaæ Weso³ych ¶wi±t chcia³am Wam ¿yczyæ. A, i oczywi¶cie udanych, w³osowych prezentów
Wesolych!

Ale spamujecie o.O normalnie masakra z nadrabianiem ja chyba musze siasc do nauki, bo nie ogarne sesji pozniej xD anatomia wzywa! tak jak fizyka, materialoznawstwo, chemia i matma. cudownie ;p jakby cos to wcale nie narzekam.

i zeby nie bylo calkiem offtopowo, to po wczorajszo-piatkowych szalenstwach mam calkiem niezle wlosy

Edytowane przez AnnClaiir
Czas edycji: 2012-12-23 o 12:55
AnnClaiir jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 12:54   #729
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 956

Cytat:
ja uwielbiam takie niedba³e upiêcia, ale te¿ mam ten problem, ¿e albo 'zbyt kontrolowane' albo 'zupe³nie rozwalone'. raz w ¿yciu mi wysz³o, szybko spiête do zdjêcia. w zwi±zku z czym wszyscy moi znajomi s± przekonani, ¿e mi ³adnie w upiêtych w³osach, tylko w ¿yciu nie umia³am ju¿ tego upiêcia powtórzyæ
¶liczna¶!

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
To Ty?! piêkne!

A jak± planujesz fryzurê na studniówkê? Z Twoich w³osów wszystko bêdzie przepiêkne

the rock w pierwszym po¶cie jest napisane, ¿e 'niebieski i fioletowy szampon Joanny Naturii to rypaczcze'. Ale niebieski rumiankowy ma w sk³adzie PQ wiêc rypaczem raczej nie jest. Turkusowy pokrzywowy i zielony brzozowy to rypacze
to mój b³±d, kurcze co¶ mi sie pomiesza³o, ale specjalnie da³am wam dziewczyny do analizy, wtedy to pominê³a¶

Cytat:
Powa¿nie? Ju¿ kilka osób mi to mówi³o, co¶ w tym musi byæ
Trzymam siê

¦ni³o mi siê dzisiaj, ¿e mia³am takie d³ugie, grube lokasy w kolorze br±z, piêknie blyszcza³y
no powa¿nie, a¿ sie sama sobie dziwie czasem, jeste¶ normalnie moja internetow± m³odsz± siostr±
i bêdziesz mia³a takie w³osy

Blog!
U¶miech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 12:59   #730
aniaamelia
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 222

Cytat:
Dziewczyny tak Was czytam i dochodzê do wniosku, ¿e chyba jestem tutaj nielicznym wyj±tkiem, który codziennie albo co drugi dzieñ myje w³osy rypaczami....
Moja skóra g³owy nie toleruje ¿adnych innych myjade³...

Poza tym po u¿ywaniu szamponu Radical dosta³am tylu baby hair, ¿e sama jestem w szoku i walczê z nimi, bo odstaj± okropnie. I w³osy mi prawie przesta³y wypadaæ od kiedy u¿ywam Radicala, wiem ¿e zaraz odezw± siê g³osy, ¿e to nierealne ale nic poza tym na wypadanie nie u¿ywa³am wiêc zas³ugi s± tylko i wy³±cznie w szamponie.
Zreszt± gdyby szampony nie mia³y ¿adnych dzia³añ to mog³abym bez bólu u¿ywaæ szamponów z rumiankiem, a niestety nie mogê, bo "rudziej±" mi po nich w³osy. I id±c tym tokiem rozumowania, wydaje mi siê, ¿e szampon mimo i¿ na w³osach jest krótko, jako¶ tam na nie dzia³a.
Ja te¿ myjê w³osy tylko szamponami z sles. Obecnie mam Farmonê brzozow± i Apis z minera³ami z morza martwego. Kilka razy próbowa³am myæ ³agodnymi szamponami, ale szybciej mi siê przetluszcza³y w³osy.
aniaamelia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 13:00   #731
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez AnnClaiir Poka¿ wiadomo¶æ
[/COLOR]

Ale spamujecie o.O normalnie masakra z nadrabianiem ja chyba musze siasc do nauki, bo nie ogarne sesji pozniej xD anatomia wzywa! tak jak fizyka, materialoznawstwo, chemia i matma. cudownie ;p jakby cos to wcale nie narzekam.

i zeby nie bylo calkiem offtopowo, to po wczorajszo-piatkowych szalenstwach mam calkiem niezle wlosy
ja te¿ muszê siê wzi±æ do roboty... jak nie robiê ciast, to liczê jakie¶ g³upie zadania

Vision, a mo¿na wiedzieæ, jak siê zabezpieczasz? je¿eli nie chcesz, to nie odpowiadaj bo my¶lê intensywnie nad przestaniem brania tabletek anty, bo albo po nich nie mam w ogóle ochoty, albo boli mnie g³owa dzieñ w dzieñ..
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 13:03   #732
Lethie
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 115

Cytat:
Twoje wypadanie mo¿e te¿ byæ zwi±zane z jakim¶ innym hormonem lub schorzeniem, wiêc przebadaj siê dokumentnie. TSH do najni¿szych te¿ nie nale¿y, zrób sobie jeszcze przeciwcia³a (czasem Hashimoto chowa siê za wynikiem TSH w normie). Nie ma co czekaæ.
Tak zrobiê

Cytat:
3 dzieñ niemycia! 3 dzieñ niemycia!
Jednak umy³am bo muszê wyj¶æ, nawet pougniata³am z siemieniem i z ¿elem mo¿e ³adne fale wyjd±

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
Jakbym czyta³a o sobie Przez ponad 2 lata mêczy³am siê ze spó¼niaj±cymi okresami (rekord 49 dni). Jedna ginekolo¿ka kaza³a braæ luteinê i upatrywa³a winê tylko w stresie, a mówi³am têpej babie, ¿e nie mam stresów, bywa³o du¿o gorzej. Nawet na badania mnie nie skierowa³a.
Dalej rok siê meczy³am, posz³am do innej. Przepisa³a mi tabsy anty, przy okazji skierowa³a na badania (proszê zauwa¿yæ kolejno¶æ dzia³añ). Nie wykupi³am tych tabletek, bo nie bêdê wykupywaæ ich bez badañ. Poczeka³am na wyniki, prolaktyna podwy¿szona do 38, a hormon TSH w porz±dku (2,9). Ginka stwierdzi³a, ¿e to wcale nie tak du¿o, przepisa³a mi tabletki zbijaj±ce ten poziom (bromocorn, jest te¿ bromergon, maj± identyczne sk³adniki). Przy okazji siê pytam czy tabsy anty te¿ mam braæ, a ta mi wyskakujê, ¿e jak chcê, to mogê. Ja siê dopytujê, staram ¿eby by³o w porz±dku, a ta mi z takim tonem wyje¿d¿a jakby mi tylko zale¿a³o na zabezpieczeniu
Tabletki beznadziejne, duzo skutków ubocznych. Po pierwszym tygodniu zemdla³am. Wtedy po tych tabletkach w³osy mi zaczê³y wy³aziæ i to niema³o. Bra³am to 3 miesi±ce, po 5 miesi±cach w³osy nadal wypada³y.
Okres powiedzmy, ¿e siê ustabilizowa³ do 35 dni, a nie do wahañ typu 34, albo 42 dni.
Powiem tyle: dobrych lekarzy specjalistów to ze ¶wieczk± szukaæ. Wykoñczyli wiêcej ludzi ni¿ Hitler i Stalin

Pardon za taki wywód. Zrób po prostu badania wszystkie jakie siê da i jak lampka Ci siê za¶wieci, ¿e z ginem co¶ nie jest w porz±dku, to uciekaj i szukaj kolejnego.
Czyta³am o tych lekach i ich skutkach ubocznych, ja bêdê prosiæ o norprolac lub dosinex, poza tym zrobi³am sobie karteczkê ze wszystkim co muszê zbadaæ i niestety nazbiera³o siê tego sporo, najgorsze jest ¿e badanie hormonów jest p³atne, przynajmniej ja musia³am zap³aciæ mimo i¿ mia³am skierowanie (wiêc nie wiem po co ono). Tabletki anty wykupi³am ale nie bêdê ich braæ dopóki nie dowiem siê co mi jest, zreszt± jak przeczyta³am skutki uboczne np. zakrzepica i przeciwskazamia to mnie zaczê³o w klatce cisn±æ i mia³am problemy z oddychaniem, czy wszystkie tabletki anty maj± takie wypisane skutki uboczne (tak powa¿ne)? Bo niby sk±d mam wiedzieæ czy nie mam chorej w±troby skoro nigdy jej nie bada³am a od czasy do czasu miewam bóle z prawej strony i co wezmê takie tabletki i padnê
Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Poka¿ wiadomo¶æ
Bo zawiera chyba formaldehyd tak jak eveline 8w1, a u niektórych paznokcie kiepsko reaguj±, bol±, pojawiaj± siê wybroczyny, ³uszcz± siê itp.

Kolejne w³osowe paradoksy, umy³am g³owê i wziê³am jeden z w³osów który wypad³ i co: przy cebulce jest ja¶niutki i cienki a na koñcu gruby i ciemny no i na dodatek strasznie siê rozci±gn±³, po puszczeniu powsta³a harmonijka a wcze¶niej jak jakiego¶ naci±ga³am to pêka³. Czyli w³osy s± przenawil¿one? no ale to dziwne skoro po wysuszeniu pusz± siê i s± szorstkie

Moje w³osy
Lethie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 13:04   #733
miranda122
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 664

Heej
Jak tam ¶wi±teczne przygotowania?
Ja wczoraj sprz±ta³am, ³azienkê i kuchniê i piek³am z mam± piernika, dzisiaj sernik

¯eby nie by³o tak offtopowo, to dosta³am wczoraj paczuszkê od Karolingi, jutro testujê maskê Kallosa

A teraz poka¿ê siê Wam w moim nowym kolorku
W³osy wyprostowane na wigilie klasow± w pi±tek.
Trochê siê wywinê³y, bo nie mia³am za du¿o czasu na prostowanie.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0885.jpg (124,1 KB, 47 za³adowañ)

Blog

Edytowane przez miranda122
Czas edycji: 2012-12-23 o 13:06
miranda122 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 13:07   #734
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
Nie chwal siê, bo szampon drogi, a zale¿y mi na buszu
Mnie jego cena te¿ boli
Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
ja mam zamiar kupiæ od¿ywkê z tej serii
ja te¿ miesi±czkujê bardzo nieregularnie, ale mam tak od zawsze...
w kwietniu, maju i czerwcu w ogóle nie mia³am okresu...
Eh, po pa¼dziernikowych zawirowaniach wszystko wróci³o do normy - chyba mój organizm przyzwyczai³ siê do stresu
Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Poka¿ wiadomo¶æ
Bo jest pêdzona na formaldehydzie. Wiêkszo¶æ jednak dziewczyn, którym zaszkodzi³a, po prostu zu¿y³y kilka opakowañ pod rz±d

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Lethie Poka¿ wiadomo¶æ
T
Kolejne w³osowe paradoksy, umy³am g³owê i wziê³am jeden z w³osów który wypad³ i co: przy cebulce jest ja¶niutki i cienki a na koñcu gruby i ciemny no i na dodatek strasznie siê rozci±gn±³, po puszczeniu powsta³a harmonijka a wcze¶niej jak jakiego¶ naci±ga³am to pêka³. Czyli w³osy s± przenawil¿one? no ale to dziwne skoro po wysuszeniu pusz± siê i s± szorstkie
¯aden paradoks - przenawil¿one w³osy mog± siê puszyæ tak, ¿e w dotyku s± jak suche siano Zafunduj im plan minimum z odrobin± protein.

Dosta³am od bratanicy kolejnego GR JJ
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 13:10   #735
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez miranda122 Poka¿ wiadomo¶æ
Heej
Ja wczoraj sprz±ta³am, ³azienkê i kuchniê i piek³am z mam± piernika, dzisiaj sernik

¯eby nie by³o tak offtopowo, to dosta³am wczoraj paczuszkê od Karolingi, jutro testujê maskê Kallosa

piêknie wygl±daj±, bardzo mi siê podoba kolorek

a przygotowania ¶wi±teczne u mnie na zmianê z nauk± i wiza¿em
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 13:14   #736
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Poka¿ wiadomo¶æ
¶liczna¶!

Cytat:
Jednak umy³am bo muszê wyj¶æ, nawet pougniata³am z siemieniem i z ¿elem mo¿e ³adne fale wyjd±
a jak musisz wyj¶æ to spoko, rozgrzeszam i niech ³adne falki wyjd±!

Cytat:
³adne, gêste i b³yszcz±ce

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 13:14   #737
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
wy¶lij T¯ta do Chorzowa, tam je GR stacjonarny. Centrum Handlowe AKS, niedaleko Stadionu ¦l±skiego.
O¿eszwmordê Nie wiem czy by na to poszed³
Cytat:

no powa¿nie, a¿ sie sama sobie dziwie czasem, jeste¶ normalnie moja internetow± m³odsz± siostr±
i bêdziesz mia³a takie w³osy
Mnie tam pasuje
Jak nie wy³ysiejê do tego czasu, haha.
Cytat:
¦liczne!

Kascysko - tym razem ju¿ musisz Nam pokazaæ JJ
Stary 2012-12-23, 13:20   #738
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:
Tak zrobiê

Czyta³am o tych lekach i ich skutkach ubocznych, ja bêdê prosiæ o norprolac lub dosinex, poza tym zrobi³am sobie karteczkê ze wszystkim co muszê zbadaæ i niestety nazbiera³o siê tego sporo, najgorsze jest ¿e badanie hormonów jest p³atne, przynajmniej ja musia³am zap³aciæ mimo i¿ mia³am skierowanie (wiêc nie wiem po co ono). Tabletki anty wykupi³am ale nie bêdê ich braæ dopóki nie dowiem siê co mi jest, zreszt± jak przeczyta³am skutki uboczne np. zakrzepica i przeciwskazamia to mnie zaczê³o w klatce cisn±æ i mia³am problemy z oddychaniem, czy wszystkie tabletki anty maj± takie wypisane skutki uboczne (tak powa¿ne)? Bo niby sk±d mam wiedzieæ czy nie mam chorej w±troby skoro nigdy jej nie bada³am a od czasy do czasu miewam bóle z prawej strony i co wezmê takie tabletki i padnê

Bo zawiera chyba formaldehyd tak jak eveline 8w1, a u niektórych paznokcie kiepsko reaguj±, bol±, pojawiaj± siê wybroczyny, ³uszcz± siê itp.

Oni musz± to napisaæ, nawet je¶li takie co¶ wyst±pi³o tylko raz, bo chc± siê zabezpieczaæ przed ci±ganiem po s±dach "gdyby jednak" co nie znaczy oczywi¶cie, ¿e wcale nie ma ¿adnego zagro¿enia

Chwa³a, ¿e mam regularny tylko T¯ nie docenia i twierdzi, ¿e to, ¿e siê mu zdarzy przesun±æ 2 dni w jedn± lub drug± stronê to znaczy, ¿e jest strasznie nieregularny

Cytat:
Heej

Super kolorek! i masz odjechan± ¶cianê !

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 13:24   #739
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
O¿eszwmordê Nie wiem czy by na to poszed³

Jak kocha to bêdzie musia³.
Najlepiej tramwajem podjechaæ, to 15 minut drogi z ronda w Kato, samochodem ty¿ droga prosta.

Z tym, ¿e nie wiem, czy JJ mo¿na ju¿ tam dorwaæ, zaraz po ¶wiêtach siê zorientujê. Bom napalona na 110 albo 115.

Spiê³am dzisiaj w³osy, nie umy³am, nie napaæka³am niczym, jutro pójdzie w ruch soda i jaka¶ letka od¿ywka, by wygl±daæ w koñcu jak cz³owiek.

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Chwa³a, ¿e mam regularny tylko T¯ nie docenia i twierdzi, ¿e to, ¿e siê mu zdarzy przesun±æ 2 dni w jedn± lub drug± stronê to znaczy, ¿e jest strasznie nieregularny
Ja ca³e ¿ycie mia³am regularny, równo 30 dni, a¿ tu w sierpniu co¶ je*³o i od tego czasu mam co 24 dni. Do kitu.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2012-12-23 o 13:27
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 13:25   #740
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

Cytat:
to mój b³±d, kurcze co¶ mi sie pomiesza³o, ale specjalnie da³am wam dziewczyny do analizy, wtedy to pominê³a¶
Wiem w³a¶nie sorki.
Cytat:
Aleee ¶liczne
Cytat:
Dosta³am od bratanicy kolejnego GR JJ
Jak dziecko

Jestem tutaj chyba jedyn± osob±, która nigdy nie bra³a anty..

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 13:28   #741
AnnClaiir
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 474

Cytat:
Ja te¿ nie bra³am. I chyba nie bêdê.
Stary 2012-12-23, 13:28   #742
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Najlepiej tramwajem podjechaæ, to 15 minut drogi z ronda w Kato, samochodem ty¿ droga prosta.

Z tym, ¿e nie wiem, czy JJ mo¿na ju¿ tam dorwaæ, zaraz po ¶wiêtach siê zorientujê. Bom napalona na 110 albo 115.

Spiê³am dzisiaj w³osy, nie umy³am, nie napaæka³am niczym, jutro pójdzie w ruch soda i jaka¶ letka od¿ywka, by wygl±daæ w koñcu jak cz³owiek.
Zasugerujê mu

O tak, 110

Versatille - ja te¿ nigdy nie bra³am
Stary 2012-12-23, 13:31   #743
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
A ja do koñca tego roku bêdê siedzia³a z biovaxem po myciu

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
ja te¿ nie, no ale po co mi w tym wieku anty...
Stary 2012-12-23, 13:36   #744
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Jak dziecko

W koñcu wygl±dam na 15-16 lat

Ja bra³am, nie wykorzystuj±c ich we "w³a¶ciwy" sposób - mia³am pieroñsko bolesne okresy onegdaj.

I ¿a³ujê. A przypominaæ mi bêdzie o tym ¿ylak pod kolanem
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 13:49   #745
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Siê przejmujecie. Nie bra³am, a mam (ju¿? ) 23 lata
Jak nie trzeba, to po co braæ, chocia¿ gdybym pos³ucha³a lekarza to... Na szczê¶cie nieregularne okresy nie wyczy¶ci³y mi resztek tego co mam pod czach±

My¶lê, co tu jutro naciapaæ ¿eby wreszcie wygl±daæ od¶wiêtnie. Pewnie jak zwykle bêdzie na odwrót, nawet jak zastosujê sprawdzony zestaw
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 13:50   #746
miranda122
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 664

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
piêknie wygl±daj±, bardzo mi siê podoba kolorek

a przygotowania ¶wi±teczne u mnie na zmianê z nauk± i wiza¿em
Cytat:

³adne, gêste i b³yszcz±ce
Cytat:

¦liczne!

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Super kolorek! i masz odjechan± ¶cianê !
Cytat:
Aleee ¶liczne
Dziêkujê Wam
Mi³o s³yszeæ <czytaæ> te wszystkie komplementy, a¿ chce siê o nie dbaæ
A ¶ciana to inwencja twórcza taty haha ; D

Blog

miranda122 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-23, 13:52   #747
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ca³e ¿ycie mia³am regularny, równo 30 dni, a¿ tu w sierpniu co¶ je*³o i od tego czasu mam co 24 dni. Do kitu.
Hah, ze wzglêdu na moje 32 dni co jaki¶ czas zdarza mi siê miesi±c bez umierania (1 dzieñ)

Cytat:

I ja nie nie do¶æ , ¿e jam tykaj±ca bomba hormonalna, to na dodatek nie jestem specjalnie systematyczn± osob±... To nie skoñczy³oby siê dobrze

Chyba T¯ mnie zobaczy w pierwsze ¶wiêto w akcji mycia w³osów, bo nie mam jak inaczej tego zorganizowaæ

Stary 2012-12-23, 13:56   #748
moooniek
Zakorzenienie

ale mam bejbików, no ja rozumiem, ¿e musz± mi odrosn±æ te w³osy, które przez pó³ roku masowo wypada³y, ale bez przesady, tak wszystkie na raz?!

Hm my¶lê, czy u¿ywaæ Jantara tak, jak nakazuje producent, czy tak, jak robi³am to dotychczas

Edytowane przez moooniek
Czas edycji: 2012-12-23 o 13:59
Stary 2012-12-23, 14:03   #749
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
ale mam bejbików, no ja rozumiem, ¿e musz± mi odrosn±æ te w³osy, które przez pó³ roku masowo wypada³y, ale bez przesady, tak wszystkie na raz?!

Hm my¶lê, czy u¿ywaæ Jantara tak, jak nakazuje producent, czy tak, jak robi³am to dotychczas
A jakie s± ró¿nice ?

Stary 2012-12-23, 14:04   #750
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

Kupowa³am tacie prezent w rossmanie i do koszyka wpad³a od¿ywka i maska granat z Alterry i uwaga, olejek Wróci³y i mam opakowanie z pompk±, ciekawe czy mi ten olejek podejdzie
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.