MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-23, 19:42   #3481
bzinka
Zadomowienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV

Zaglądam dzisiaj co jakiś czas malutko piszecie, widać, że robota wre i przygotowania przedświąteczne idą pełna parą. Nie przeginajcie dziewczyny, dużo z was pisze, że się źle czuje, odpuśćcie sobie kościół, gotowanie, czy porządki, w te Święta wasza dzidzia jest najważniejsza! Ja już życzonka świąteczne wczoraj składałam, więc życzę wam miłego wieczoru.

Mój BLOG, zapraszam http://blogagimamy.blogspot.com/
bzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-23, 20:28   #3482
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
Dziewczynki , jeśli któraś połyka potas - to proszę o poradę
lekarz w piątek przepisał mi potas na nocne skurcze łydek, z tym że nie zapytałam ile ich dziennie połykać
polecił Kalivit - na pudełku narysowane banany, i tam pisze zeby przyjmować po 3 tabl x 2 dziennie, ale nie jestem pewna bo to nie była mowa o kobietach w ciązy...
ja łykałam Aspargin jako potas na skurcze i mi kazała 3xpo 1 tabletce

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
u nas na plusie 1' i deszcz...
a wcześnie zawieja śnieżna i było tak pięknie, ale poszło razem z deszczem
a jutro ma być +6'
.
a u nas -11 i śnieg i dziś też pruszyło mogę się podzielić oddam ci połowę zimna i śniegu

a wogóle to wypieki wasze śliczne i na pewno pyszne dekoracje też cudne!
ja też zrobiłąm fotke swojej choince, reniferków jeszcze jutro bałwanki rano dorobimy z Julą i może sobie z Julką ładną fotke zrobie przy choince i sie pochwalimy i my

a pamiętacie tą sukienke któraś wrzucała linka z allegro(taka czarno fioletowa) i miała kupić i nie kupiła(wybaczcie nie pamietam która to skleroza) okazało się ze mąż mi j,ą kupił w prezencie na gwiazdkę i powiem wam ze jest super i nie tylko dla ciężarnych

dziękuję i ja za wszystkie życzenia i składam też i od mojej rodzinki dla waszych. Dużo miłości i pokoju. Aby święta były wypełnione śmiechem i kolędami. Spokoju i życzliwych osób wokół Wesołych Świąt kochane bo jutro mogę już tu nie zajrzeć
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-23, 21:44   #3483
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Wesołych, radosnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich forumowiczek i ich brzuszków !!!
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-23, 21:44   #3484
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
Śliczne
dzięki

Cytat:
Napisane przez misiulka06 Pokaż wiadomość
witam się... dziewczyny wypowiedzcie się na laktator, który zamieszczony jest w linku. http://allegro.pl/philips-avent-lakt...890682267.html
nie wiem czemu nie zauważyłam tego postu
jaaa jako odciągarka do 7 miesiąca mam wielkie doświadczenie w tym sprzęcie i z czystym sercem polecam ten laktator. Jest naprawdę super, odciągałam nim kilka razy dziennie i spisał się na medal, laktacja utrzymana do 6 miesiąca bez problemu. Potem zaczęłam dawać słoiczki i laktacja zaczęła zanikać, ale karmiłam jeszcze trochę w 7 miesiącu.

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
a u nas -11 i śnieg i dziś też pruszyło mogę się podzielić oddam ci połowę zimna i śniegu

a wogóle to wypieki wasze śliczne i na pewno pyszne dekoracje też cudne!
ja też zrobiłąm fotke swojej choince, reniferków jeszcze jutro bałwanki rano dorobimy z Julą i może sobie z Julką ładną fotke zrobie przy choince i sie pochwalimy i my

a pamiętacie tą sukienke któraś wrzucała linka z allegro(taka czarno fioletowa) i miała kupić i nie kupiła(wybaczcie nie pamietam która to skleroza) okazało się ze mąż mi j,ą kupił w prezencie na gwiazdkę i powiem wam ze jest super i nie tylko dla ciężarnych

dziękuję i ja za wszystkie życzenia i składam też i od mojej rodzinki dla waszych. Dużo miłości i pokoju. Aby święta były wypełnione śmiechem i kolędami. Spokoju i życzliwych osób wokół Wesołych Świąt kochane bo jutro mogę już tu nie zajrzeć
przygarnę trochę

dla męża za prezent
zrób fotkę i się pokaż w niej
Stary 2012-12-23, 21:53   #3485
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Witam się świątecznie
Z racji świąt nie mam czasu aktywnie się udzielać ale staram się w miarę regularnie Was podczytywać, mam nadzieję, że po świętach to nadrobię W czwartek mieliśmy połówkowe i okazało się, że będzie dziewczynka! Dlatego proszę Strippi o dopisanie na pierwszej stronie
Życzę Wam Wesołych Świąt w gronie najbliższych! i przede wszystkim zdrówka dla Was i Waszych Maleństw!
Stary 2012-12-23, 22:22   #3486
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

pawie oczko - gratuluję córeczki, ja już nie dopisuję tylko megi

wstawiam wam moją choinkę i to już koniec zdjęć ode mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04585.jpg (68,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04586.jpg (67,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04587.jpg (46,9 KB, 30 załadowań)
Stary 2012-12-23, 23:26   #3487
corka_rosy
Wtajemniczenie

Nie wiem, czy będę miała jeszcze czas, a więc załączam Wam zdjęcie naszej choinki ze zrobioną przeze mnie szydełkową gwiazdą na czubku i przede wszystkim:

życzę Wam wspaniałych Świąt w rodzinnej atmosferze, pełnych spokoju, miłości, ciepła i pyszności, po których żadna zgaga ani inne ciężarne dolegliwości nie będą dokuczać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg choinka.jpg (168,8 KB, 31 załadowań)

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 06:06   #3488
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość

5 rano, dziś już powariowałaś z tą godziną !
syn wstaje na poranną gimnastykę między żebrami to i matka musi

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
jak dla pułku wojska, chyba na ten koniec świata się szykowaliście
hehe moim zdaniem dużo za dużo, ale teściowa twierdzi że lepiej jak ma zostac niż zabraknąć. Święta będą na 25 osób więc na pewno jedzenia zostanie na całą resztę 2012

Cytat:
są bardzo proste
przepis z "moje wypieki" wzięty

Wiecie co dziewczyny normalnie tak się zestresowałam
Dziś mąż wrócił z pracy po 4:00 zamiast po 7:00
jego kolegę zasypało wyciągali go i potem z ratownikami wynosili na powierzchnię.
Podobno płakał z bólu kręgosłupa, cały był we krwi
A mój mąż akurat 15 min wcześniej w tym miejscu pracował i się zmienili
uwielbiam tego bloga, ale nie mogę za często przeglądać bo od razu mam ochotę robić wszystko po kolei

co do męża i jego pracy to podziwiam Cię, że wytrzymujesz ten stres najważniejsze, że wrócił cały i zdrowy

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

kwiatuszekkk21 jakie ilości powalające u nas będzie 10 osób i ja robiłam zrazy w ilości 11 sztuk ale 3 zjedzone więc 8, roladek 9 i właśnie robimy z tż pierś z indyka z suszonymi śliwkami uwaga! o masie piersi indyka 2300 najlepsze jest że facet jak mi ważył w sklepie i dawał najniejszą to miała 1900 albo waga mu źle waży albo przy pakowaniu wsadził mi większą no nic będziemy jeść tydzień
wow spory indor będzie co jeść co zostanie to sobie zamrozisz i będzie w sam raz na jakiś leniwy dzień jak nie będzie się chciało robić obiadu
u nas nie dość że ilości wielkie to jeszcze i porcje nie małe, schabowy na cały talerz

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Witam się świątecznie
Z racji świąt nie mam czasu aktywnie się udzielać ale staram się w miarę regularnie Was podczytywać, mam nadzieję, że po świętach to nadrobię W czwartek mieliśmy połówkowe i okazało się, że będzie dziewczynka! Dlatego proszę Strippi o dopisanie na pierwszej stronie
gratuluję córci

pisałyście o kościele... ja też wczoraj wybrałam się do spowiedzi i taka wielka kolejka była, że myślałam że nie wytrzymam. duszno się robiło i w ogóle jakoś tak słabowato, na szczęście po jakimś czasie przyszedł drugi ksiądz i poszło szybko
no i miałam dziwną sytuację na koniec mszy, jakaś obca baba jak już wychodziła i przełaziła obok pogłaskała mnie po brzuszku byłam w szoku, nie spodziewałam się takiego czegoś.
następnym razem będę walić po łapach albo powiem jak mój brat: za dotykanie się płaci

Mamusie!
Z okazji świąt chciałabym Wam życzyć wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka, miłości, samych radosnych chwil,
spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, szczęśliwych rozwiązań w terminie i żadnego wypominania ile jemy przy świątecznym stole !

*no i żebyśmy wytrzymały te wszystkie komentarze na temat brzuszków "jaki mały", "jaki duży", "za mały/za duży", "ile przytyłaś?", "ale dużo jesz" itp bo podejrzewam, że bez tego się nie obędzie ale damy radę

Stary 2012-12-24, 08:35   #3489
myaja
Rozeznanie

bry dziewczyny
pewnie większość z Was juz przygotowuje wigilię?
ja w pracy od 8-12 i właściwie to nie mam co robić, bo nikt mi tego nie podpisze ... bez sensu ... ale dyrektora sobie upierdzieliła że trzeba być na dyżurze, nie bardzo wiem czego ale trzeba...

u nas +3 stopnie i pada deszcz kicha jak cholera...ale cóż zrobić - siła wyższa

wigilię spędzamy u mnie... ale mąż chce jechać na boże narodzenie i Szczepana do siebie co uważam za lekkie przegięcie, bo jednak u nas kolacja i wieczór a tam 2 dni w wisielczej atmosferze... czasem go nie rozkminiam bo przez 3msc mówił że nigdzie na święta nie jedzie a teraz że jednak chciałaby jechać do siebie ... i bądź tu człowieku mądry...
powiedziałam,że jak najbardziej możemy jechać ale nie wcześniej niż po obiedzie w boże narodzenie i będzie po równo ...
poza tym jestem troszkę smutna bo Mała na prawdę mało kopie od kilku dni bardziej mie 'puknie i pociagnie lekko z łokcia' ale nie ma konkretnego boksa czy piętki jak było wcześniej co mnie trochę niepokoi
może dziś się zaweźmie i da czadu ... inaczej zwariuję! ...

my wigilię spędzamy w końcu z ludźmi których widziałam dosłownie 3razy w życiu, a jednego chłopaka w ogóle nie znam - i jest to przyszła rodzina mojego brata tj. teściowa z dziećmi (czyli szwagry x 2 i jedna szwagierka) więc dość taka niekomfortowa sytuacja ... jak się z nimi łamać opłatkiem, jak ja ich wcale nie znam? i co powiedzieć? ... bez sensu ... ...
za rok bierzemy Małą i wyjeżdżamy na całe święta tak by było najlepiej ...

no ale i tak robię pozory i jednak jakoś staram się cieszyć z tych świąt... bart zostaje w stanach na 100% na min. rok... ale myślę że nie zobaczę go co najmniej z 10 lat bez sensu jest to wszystko...

ale żeby tradycji stało się za dość...

WSZYSTKIM I KAŻDEMU Z OSOBNA
ŻYCZĘ ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Wiary w lepsze jutro i nadziei na każdy kolejny dzień ...
Możliwości a przede wszystkim odwagi na spełnianie założonych marzeń i celów...

Znalezienia sposobu na uśmiech każdego dnia!
Zdrowych dni w 2013, pociechy z naszych maleństw, szczęśliwych rozwiązań a nawet powodzenia w kolejnych staraniach!
(ps. w końcu marzec/kwiecień to tylko początek roku 2013 )

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
pisałyście o kościele... ja też wczoraj wybrałam się do spowiedzi i taka wielka kolejka była, że myślałam że nie wytrzymam. duszno się robiło i w ogóle jakoś tak słabowato, na szczęście po jakimś czasie przyszedł drugi ksiądz i poszło szybko
no i miałam dziwną sytuację na koniec mszy, jakaś obca baba jak już wychodziła i przełaziła obok pogłaskała mnie po brzuszku byłam w szoku, nie spodziewałam się takiego czegoś.
następnym razem będę walić po łapach albo powiem jak mój brat: za dotykanie się płaci
hahahahaha ...
to musiało bosko wyglądać nie wiem z jakiej części pl jesteś... ja z małopolski i u nas się tego nie praktykuje ale wiem że np. na wschód lub północny wschód pogłaskanie kobiety ciężarnej a dokładnie jak brzucha przynosi szczęście ... ja tam w takie zabobony nie wierze, ale wychodzi na to, że jesteśmy w staie błogosławionym zmixwowanym z największym szczęściem
myaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 08:45   #3490
jolanT
Zadomowienie

Zdrowych, wesołych i błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnej, ciepłej atmosferze!
Góry prezentów pod choinką i wszystkiego dobrego na ten wyjątkowy czas!

życzy
Mama wizażowa JolanT

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 09:00   #3491
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
ale teściowa twierdzi że lepiej jak ma zostac niż zabraknąć. Święta będą na 25 osób
heehe
u nas na 4 osoby ale też nie może zabraknąć pół balkonu.. boję się odwilzy, bo mam naprawdę mały zamrażalnik

Cytat:
Napisane przez myaja Pokaż wiadomość
my wigilię spędzamy w końcu z ludźmi których widziałam dosłownie 3razy w życiu, a jednego chłopaka w ogóle nie znam
też nie lubię takiej przymusowej integracji

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 09:33   #3492
anika_s
Wtajemniczenie

Witam się z Wami w deszczowy poranek :/
Cytat:
postanowiłam udekorować jeszcze babeczki i takie są efekty

Edytowane przez anika_s
Czas edycji: 2012-12-24 o 09:42
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 09:47   #3493
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myaja Pokaż wiadomość
hahahahaha ...
to musiało bosko wyglądać nie wiem z jakiej części pl jesteś... ja z małopolski i u nas się tego nie praktykuje ale wiem że np. na wschód lub północny wschód pogłaskanie kobiety ciężarnej a dokładnie jak brzucha przynosi szczęście ... ja tam w takie zabobony nie wierze, ale wychodzi na to, że jesteśmy w staie błogosławionym zmixwowanym z największym szczęściem
hehe no ja właśnie z północnego wschodu ale nigdy nie słyszałam o takim zabobonie szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, może aż tak by mnie nie zatkało albo byłabym przygotowana na walenie po łapach
a tak to rzeczywiście musiało bosko wyglądać, zwłaszcza moja mina jak stałam jak wryta i nie wiedziałam o co chodzi stałam niedaleko wyjścia, ludzi dużo i widziałam że ta baba jakoś tak dziwnie rękę przed sobą trzyma, myślałam że może nie chce potrącić albo chce się przecisnąć więc się jeszcze odsunęłam żeby mogła przejść ale nie... ona do mnie z tą łapą sięgała
Stary 2012-12-24, 09:52   #3494
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
uwielbiam tego bloga, ale nie mogę za często przeglądać bo od razu mam ochotę robić wszystko po kolei

co do męża i jego pracy to podziwiam Cię, że wytrzymujesz ten stres najważniejsze, że wrócił cały i zdrowy

co do męża to na co dzień się tak nie myśli o tym, więc jest trochę łatwiej, człowiek przyzwyczaja się do myśli, że musi iść zarobić pieniądze.

a co do kościoła to ja się jeszcze nie spotkałam z tym, jedynie koleżanka mnie pogłaszcze, bądź ktoś z rodziny.
Stary 2012-12-24, 10:06   #3495
czarny flamaster
Zadomowienie

Hej kochane!

Ledwo żyję. Dziś leniuchuję, bo zostały mi tylko pierogi do wstawienia do piekarnika. Spać nie umiem, kręgosłup boli, a tu trzeba się ogarnąć.
Szwagierka z mężem już u nas była. Zawsze śmieszy mnie zaskoczenie ludzi gdy potwierdzam, że mały się rusza Nieeee, on przecież leży i nic nie robi. Wczoraj jak chciałam już spać on stwierdził, że też zmieni pozycję na całej linii i na całej szerokości brzucha zaczął się obracać co nie było zbyt przyjemne

Ale jakie moje zaskoczenie było rano! Wstałam zaspana i sięgam po telefon by spojrzeć na zegarek, a tam sms od nieznanego mi numeru. No to czytam życzenia, a na końcu podpis "życzy Sławek". Przez moment sądziłam, że mój mały ma przy sobie telefon

Wesołych Świąt mamusie! Aby nasze brzuszki rosły zdrowe i silne, a porody były bezbolesne. Aby ciążowe dolegliwości omijały nas szerokim łukiem, a jedzenie okazało się niekaloryczne. A do tego dużo zdrowia, cierpliwości, miłości, szczęścia, wiary i siły. Najlepszego kochane

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 10:11   #3496
nestelle
Zakorzenienie

cześć laseczki ,
Magicznych Świąt Bożego Narodzenia
WAM życzę !!!!
[QUOTE=pawie_oczko;3826979 8W czwartek mieliśmy połówkowe i okazało się, że będzie dziewczynka! [/QUOTE]
gratuluje !!!!!!
Stary 2012-12-24, 10:35   #3497
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
ale nie... ona do mnie z tą łapą sięgała
chytra baba z pólnocnego wschodu
u nas jest przeświadczenie o szczęściu - pochodzę z środkowego wschodu i że można się "zarazić" ciążą właśnie przez dotyk. Jestem sceptykiem i cynikiem, ale we wrześniu łapsnęła mnie za niewidoczny brzuch przyjaciółka (z Oświęcimia) i ma termin na 20 czerwca a walczyli o maluszka 13 miesięcy, także jest moc

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Przez moment sądziłam, że mój mały ma przy sobie telefon
boooskkiieee:haha ha:

U mnie od wczoraj są mama z bratem. Młody cały czas się brechta, że ja TV nie potrzebuję, bo i tak cały czas gapię się na brzuch, no i są akcje typu "czy Maluszkowi smakowało śniadanko" na co odpowiada mój 25 letni brat chyba nie dociera do niego że już nie jest najmłodszym w rodzinie

Edytowane przez pani22ka
Czas edycji: 2012-12-24 o 10:36
Stary 2012-12-24, 11:12   #3498
Agnjeska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość

Ale jakie moje zaskoczenie było rano! Wstałam zaspana i sięgam po telefon by spojrzeć na zegarek, a tam sms od nieznanego mi numeru. No to czytam życzenia, a na końcu podpis "życzy Sławek". Przez moment sądziłam, że mój mały ma przy sobie telefon

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

U mnie od wczoraj są mama z bratem. Młody cały czas się brechta, że ja TV nie potrzebuję, bo i tak cały czas gapię się na brzuch, no i są akcje typu "czy Maluszkowi smakowało śniadanko" na co odpowiada mój 25 letni brat chyba nie dociera do niego że już nie jest najmłodszym w rodzinie
Ja też uwielbiam się patrzeć na brzuch
Co do brata, cóż
Cytat:
hehe no ja właśnie z północnego wschodu ale nigdy nie słyszałam o takim zabobonie szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, może aż tak by mnie nie zatkało albo byłabym przygotowana na walenie po łapach
a tak to rzeczywiście musiało bosko wyglądać, zwłaszcza moja mina jak stałam jak wryta i nie wiedziałam o co chodzi stałam niedaleko wyjścia, ludzi dużo i widziałam że ta baba jakoś tak dziwnie rękę przed sobą trzyma, myślałam że może nie chce potrącić albo chce się przecisnąć więc się jeszcze odsunęłam żeby mogła przejść ale nie... ona do mnie z tą łapą sięgała
O matko... chyba bym padła na Twoim miejscu (;
Ja w ogóle nie lubię jak mnie ludzie dotykają, toleruje jedynie bliskich (;

pawie_oczko gratuluję dziewczynki!

Zrobiłam makówki

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 11:21   #3499
booziaczek
Zadomowienie

witam u mnie juz temperaura na plusie i zamisat siniegu plucha ale i tak wam zycze

WESOŁYCH OBY ŚNIEZNYCH ŚWIAT PRZEPEŁNIONYCH
MIŁOŚCIĄ I SPOKOJEM

a tu kilka obiecanych fotek serniczka z wiśniami oraz bąbla(jak wygina kregosłup jak kotek, twarzyczki z łapką, nóżki- udka,profilu)trzymajcie sie ciepło i bez zadnych choróbsk bo ja i tz na swieta złapaliśmy jakies paskudztwo i mamy smarkate swieta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PC249564.jpg (103,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC249568.jpg (120,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC249579.jpg (84,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC249580D.jpg (94,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC249581S.jpg (107,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC249582A.jpg (98,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC249583.jpg (94,1 KB, 21 załadowań)
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 11:26   #3500
anika_s
Wtajemniczenie

KOCHANE ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I MIŁYCH ŚWIĄT Z NAJBLIŻSZYMI ORAZ WSZYSTKIEGO O CZYM TYLKO MARZYCIE
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 11:48   #3501
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Dziewczyny, ja również życzę spokojnych, radosnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia!
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 11:49   #3502
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

witam was moje kochane Świtkiem kolo południa

mi się dziś udało pospać aż do 10 potem godzinna kąpiel yhmm jak dobrze ze Tomek posiada wannę, byłam bardzo zaskoczona - małemu się chyba podobało bo fikał cały czas jak sobie leżałam - a leżałam całkowicie i jeszcze miejsce miałam, no ale jak człowiek ma prawie 1,90 to i wannę musi mieć odpowiednie długa

tomcio wraca z pracy ok 14 razem przyjadą me siostry i Maria, ja zaraz z Grzesiem zabieram się za lepienie pierogów i to już koniec przygotowywania potraw.
aaaaa wam mowie jaka pyszna sałatka mi wyszła yhmm

no nic zmykam

i jeszcze raz

zdrowych i wesołych świąt dla was i waszych najbliższych

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 11:50   #3503
Luna0
Zakorzenienie

Dzień dobry
u mnie już troche lepiej, macica stawia się dużo rzadziej i mniej mocno, właściwie niewyczuwalnie ale dzieć się chyba ułożył jakoś nisko że cały czas czuje dół brzucha więc spokoju nie mam
piekę kopca kreta i uciekam do mamy na wigilie

Życze wszystkim wszystkiego co najlepsze!! I szczęśliwych, bezbolesnych rozwiązań w terminie! Oby nasze dzieciaczki przyszły na świat całe i zdrowe!

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 12:07   #3504
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
bąbla(jak wygina kregosłup jak kotek, twarzyczki z łapką, nóżki- udka,profilu)

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
aaaaa wam mowie jaka pyszna sałatka mi wyszła yhmm
z czego?
a pierogi z czym?

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
u mnie już troche lepiej, macica stawia się dużo rzadziej i mniej mocno, właściwie niewyczuwalnie

nie znoszę kompotu z suszu, ale fakt faktem - pachnie bosko

Stary 2012-12-24, 12:14   #3505
Leonikowa
Rozeznanie

Cytat:
Mamy choinkę
jodłę kaukaską- wysokość 3,20m musieliśmy obciąć prawie metr
Niedługo ubieranie
Cytat:
no ciekawe czy ozdób nie zabraknie )

wstawię wam moją kuchnię udekorowaną
(wybaczcie bałagan, ale akurat suszyłam chleb dla koni i tak leżał rozwalony i akurat zaczynałam dekorować ciasteczka, które upiekłam dzień wcześniej)
i potem zrobię zdjęcie w przedpokoju
Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość
Strippi, Światełka na oknie dodają super świątecznego nastroju
Bardzo lubię właśnie takie ozdoby w okresie świątecznym.
U mnie w sypialni zawiesiłam serce z ikei, a w salonie sopelki.
Przepiękne ozdoby

Cytat:

a ciasto jeszcze w blaszce i na papierze, bo ciepłe było

Cytat:
witam was moje kochane mamuśki

od razu przejdę do konkretów

zdrowych i wesołych swiat życzę wam i waszym bliskim, by życzenia które będziecie sobie składali przy opłatku się spełniły

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Kochane życzę Wam Zdrowych Spokojnych Świąt

LEONEK 2.03.13.
Leonikowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 12:20   #3506
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Cytat:
z czego?
a pierogi z czym?
salatka jarzynowa - wiecie ja nie wiem czemu ale od malego jakos jem jarzynowa z bigosem

a pierogi jak zawsze z kapusta i grzybami

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 13:05   #3507
booziaczek
Zadomowienie

Cytat:

z czego?
a pierogi z czym?

nie znoszę kompotu z suszu, ale fakt faktem - pachnie bosko
tez nie lubie blee....

Cytat:
salatka jarzynowa - wiecie ja nie wiem czemu ale od malego jakos jem jarzynowa z bigosem

a pierogi jak zawsze z kapusta i grzybami
oj ale robicie mi smaka a tu do 16 musze czekac... zaraz chyba post dla mnei sie skonczy w koncu dzidzia sie domaga czegos dobrego
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 13:10   #3508
LiwkaO
Wtajemniczenie

Hej Laseczki! Ja tylko wpadłam życzenia złożyć wszystkim!

Tak więc zdrowych, wesołych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze i miłości! Następne Święta będą jeszcze piękniejsze!!!
Michalinka - ur. 12.02.2013r.

LiwkaO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-24, 13:23   #3509
alliw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
W czwartek mieliśmy połówkowe i okazało się, że będzie dziewczynka!

pisz do megi, bo ona teraz obsługuje pierwszego posta

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
a tu kilka obiecanych fotek serniczka z wiśniami oraz bąbla(jak wygina kregosłup jak kotek, twarzyczki z łapką, nóżki- udka,profilu)trzymajcie sie ciepło i bez zadnych choróbsk bo ja i tz na swieta złapaliśmy jakies paskudztwo i mamy smarkate swieta
super fotki

Dziewczęta! Życzę Wam i waszym najbliższym przede wszystkim zdrowych, ale też radosnych, spokojnych pachnących i smacznych Świąt!
Stary 2012-12-24, 13:23   #3510
monicca1989
Zakorzenienie

Najserdeczniejsze życzenia
Cudownych świąt Bożego Narodzenia,
Ciepła i wielkiej radości,
Miłych oraz hojnych gości,
Pod choinką dużo prezentów,
A w Waszych sercach wiele sentymentów.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości