|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
grrr nie nawidze czytać Was na telefonów :[ cyt, przyszedł sms i szlak wszysyko trafił.
pisze takze w skrócie. Foty kiec i fryzury wstawie po świętach, bo przez chrzciny mam zadyme straszna, po drugie wigilia też u nas, a sama wszystko robię więc chyba nic dodacnic ująć ogarniam sie ze wszystkim w moare. dzos mala byla aniolek od 9do 19takze podgonilam ze wszystkich i na jutrzesza kolacje wszystko przygotowane juz mam z jedzenia. stół też już nakryty hehe noc tylko siadac i jejsc.jessvzr na chrzciny muszę przygptowc kilka rzeczy tj kotlety i rosół. także nie wiem czy jutro dam radę wad poczytać takze Z okazji swiat pragne zyczyc Wam niezwyklych wrazen, niezapomnianych i cudownych chwil z waszymi maluszkami i bliskimi niech dzieciaczki rosną zdrowo i niech nie daja nam w kość, by po 24 grudnia noce byly chociaż 70%przespane
|
#3992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
![]() Mimo, że leżała sama na łóżku to po prostu, ktoś musiał na Nią patrzeć Bo jak ledwo głowę odwróciłam, nie mówiąc o odejściu z pokoju, od razu był wrzask ![]() A później, jak już mnie głowa zaczęła boleć Najgorsze to, że nikogo dzisiaj z Nami nie było, samiusieńkie cały dzień! Dopiero TŻ wrócił jak Mała już spała ![]() Nago też uwielbia być Mam nadzieję, że do okresu dojrzewania, a nawet wcześniej, Jej to minie Cytat:
![]() Cytat:
Adus - Tobie również wesołych Świąt!!! ![]() No i oczywiście 100lat dla Hani i Julii No nic, idę TŻowi kolacje zrobić, bo placki się robią same Później zabieram się za czyszczenie kuchni, drzwi od pokoi i naszej sypialni. |
|||
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki kochane, Alanek od Was uściskany, wycałowany że aż cały zarumieniony
![]() Nadrobiłam troszke po łebkach bo zmieniłam oprogramowanie w fonie i jakoś mi sie już literki plączą ![]() Trzymam kciuki za Wasze torciki, ciastka i co tam jeszcze upichcicie - niech wyjdą przepyszne Konczi nie zrobiłam książeczki ![]() Oj musze isc flache mu zrobić bo sie lekko upomina ![]()
|
|
|
|
#3994 |
|
potworkowa
|
Jeszcze raz życzymy Wam wesołych Świąt, spędzonych w ciepłym, rodzinnym gronie, smacznych potraw, ogromnej ilości prezentów pod choinką i spełnienia wszystkich marzeń, od tych najmniejszych po te największe
|
|
|
|
#3995 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ufff w końcu usiadłam
cały dzień w biegu ...Cytat:
Cytat:
dla Ciebie również Wesołych Świąt ! Cytat:
przykro że jutrzejszego dnia nie spędzisz z Tżtem ale nie będziesz sama to najważniejsze ![]() Cytat:
doczekałaś się ![]() A ja mówię dobranoc i jutro na pewno wpadnę z życzeniami
|
|
#3996 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam.
My dziś poszliśmy całą rodzinką do kościoła.Kubuś zasnął jak się tylko msza zaczęła,ale oczywiście musiałam bujać wózkiem cały czas. Ogólnie w domu też był bardzo absorbujący,chwili sam nie poleżał,trzeba było być przy nim i gadać,albo nosić. Cytat:
I dużo radości i zdrówka dla Twoich bliźniaczek Cytat:
Cytat:
Dziękuję za życzenia świąteczne spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Bliskich blisko i miłości ponad wszystko!!!
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-12-23 o 23:52 |
|||
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Kraven w aptece to kosztuje około 150 zł i starcza na miesiąc na necie mozna dostać za niecałe 100 zł
Gda to nie nazywa SUTRICON. dlA mojego zapominalstwa genialne. |
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam na maila choinę
|
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie poklocilam z tzetem. Spi na kanapie. Piękne święta sie zapowiadają
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4003 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałam i ha mam tylko ostatnie zdjęcie głowa.
A z mężem długa historia. Ogólnie wyszedł spotkać sie z kumplami niestety nie za tajnymi trawka i te sprawy. Ok nie ma sprawy ja tez wychodzę ale on zawsze do mnie wydawania co godzinę kiedy bede. I mnie to denerwuje ale zawsze odbieralam i normalnie odpowiadalam. Poza tym wczesniej dzwoniła przyjaciółka ze wpadnie ze swoim chłopakiem do nas. No i dzisiaj chciałam mu pokazać jak to jest z tym dzwonieniem. Wykonałem jeden telefon to mi rzucił słuchawkę i potem zadzw P. zeby powiedzieć ze czekają na niego. Nie odebrał po czym wyłączył telefon. Miał byc o. 11 nie przyszedł nie dawno wrócił i wiązanka odnośnie mnie. Zreszta jego mama tez dzwoniła do niego i tez bym niegrzeczny i mi mówiła ze w☠☠☠☠☠☠☠ dostanie i ogólnie zawalił wszystko na mnie. Ehhhh
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry !!! i uciekam bo trzeba się do stanu użyteczności i widoczności publicznej doprowadzić ..
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja też wpadam na chwilke. Jasiu jeszcze śpi a ja już nie mogę usnąć bo dzisiaj pięknie spał i się wyspałam.
|
#4007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Cytat:
.No i Dzień Dobry!! Miałam nie zaglądać a jednak musiałam ![]() ja już na święta mam wszystko gotowe i ten Wasz domek też zrobiłam dzisiaj zrobie tylko do niego polewe i rybke usmaże![]() Fabianek jeszcze śpi a my z Gracjankiem siedzimy Gda szukałam choinki ale nie znalazłam nigdzie ![]() Więc jeszcze raz kochane Wesołych Świąt poprostu i żeby dzieciątka dały spokojnie zjeść kolacje |
||
|
|
|
#4008 |
|
Zadomowienie
|
ehh.. piękne święta się zapowiadają..
Zośka od rana dycha jak nakręcona, poczekam jeszcze z godzinke i dzwonie do pediatry
|
#4009 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja mama przyniosła mi już trochę zamrożonych i mówi żebym zrobiła na obiad Rafałowi jak nie będę miała innego pomysłu na co odpowiedziałam jej, że nie ma takiej opcji aby mój maż jadł pierogi z kapustą i grzybami kiedy ja nie mogę ich dowoli jeść. Będzie musiał czekać aż przestanę karmić piersią :P Katee bardzo fajna fryzurka i kolor, widziałam na mailu ![]() U mnie też
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie to bym się tak w☠☠☠☠iła na męża! Spoko, niech wychodzi ale niech po 1. odbiera telefon i wraca na czas. Zrób mu to samo - idź gdzieś i wyłącz telefon Mój na szczęście rzadko wychodzi, woli wyjechać sobie popływać ja się cieszę, bo nie znoszę kiedy wychodzi i się dobrze bawi, a ja nie mogę i jestem uwiązana...
|
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Zadomowienie
|
w sensie kaszle
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Gda ładna choinka a najlepszy to ma czub
Sojka a co to nagle Zosi sie stało aż tak bardzo ją męczy?
|
|
|
|
#4014 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj troszke zaczeła kaszleć a dziś rano już męczyło ją równo, teraz jakby przycichła, no nic poczekam jeszcze i zobaczymy czy wróci. Dałam nurofen bo jakaś taka gorąca mi się wydawała.
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby to jednak nie była żadna choroba tylko chwilowy kaszelekno nic ja zmykam już ide ogarnąć mieszkanko,doprowadzić sie do stanu świątecznego i zmykamy na cmentarz do tatusia i do mamci .Nie wiem czy będziemy dzisiaj wracać więc może zajrzę jutro trzymajcie się cieplutko! |
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Sojeczko kochana. Moze to przeziębienie? Oby
Gda bo teraz widać żywa macie faaajnie tez wole żywa ale te opadajace igły mnie wnetwiaja :p Poważna rozmowa z mężem odbyta. Zobaczymy jak bedzie pózniej. Wogole od paru dni Jasiek przekreca sie z pleców na boki a od wczoraj robi pełne obrotu a dzisiaj go zastalam jak leżał na brzuszku. Moj pulpecik wkoncu zdecydował sie troche poruszać
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gratulacje dla Jasia ![]() A choina żywa, ale coś czuję, że u nas w domu za gorąco dla niej... I w ogóle wszystko mnie swędzi od niej, łącznie z gardłem. Chyba mam uczulenie. Anusia - a co z jej czubem nie tak?
|
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Witam się z kawką, a jakże ![]() Zaraz nakarmię terrorystę i do kuchni zmykam mięsko szykować. W sumie dużo mi nie zostało do zrobienia ale zawsze mam wrażenie że czasu za mało. Krop poodkurza i pomyje podłogi. Jeszcze prezenty muszę zapakować Kurde pierwsze Święta kiedy nie dostanę prezentu ![]() Dobra kawka wypita, także idę karmić gnoma. Do później. Sojka zdrowia dla Zosieńki |
|
|
|
#4020 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane Mamuśki!Radosnych, pogodnych, ciepłych Świąt spędzonych w gronie najbliższych, po raz 1 z naszymi maluszkami.Oby to były niezapomniane święta!
Zdrówka dużo dla chorych dzieciaczków Zosieńki i Jasia ![]() Mi zostało umyć podłogi i zrobić się na bóstwo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

ogarniam sie ze wszystkim w moare. dzos mala byla aniolek od 9do 19takze podgonilam ze wszystkich i na jutrzesza kolacje wszystko przygotowane juz mam z jedzenia. stół też już nakryty hehe noc tylko siadac i jejsc.

dla Melci 

i ogólnie zawalił wszystko na mnie. Ehhhh