Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 2012 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-23, 22:17   #3991
angel166
Zakorzenienie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

grrr nie nawidze czytać Was na telefonów :[ cyt, przyszedł sms i szlak wszysyko trafił.
pisze takze w skrócie. Foty kiec i fryzury wstawie po świętach, bo przez chrzciny mam zadyme straszna, po drugie wigilia też u nas, a sama wszystko robię więc chyba nic dodacnic ująć ogarniam sie ze wszystkim w moare. dzos mala byla aniolek od 9do 19takze podgonilam ze wszystkich i na jutrzesza kolacje wszystko przygotowane juz mam z jedzenia. stół też już nakryty hehe noc tylko siadac i jejsc.
jessvzr na chrzciny muszę przygptowc kilka rzeczy tj kotlety i rosół. także nie wiem czy jutro dam radę wad poczytać takze

Z okazji swiat pragne zyczyc Wam niezwyklych wrazen, niezapomnianych i cudownych chwil z waszymi maluszkami i bliskimi niech dzieciaczki rosną zdrowo i niech nie daja nam w kość, by po 24 grudnia noce byly chociaż 70%przespane

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 22:25   #3992
colds
Zakorzenienie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Trzymajcie mnie bo dojdzie dziś do dzieciobójstwa. Ten mały gnom ciągle się drze, non stop. Teraz się zamknął w końcu bo rozebrałam go do bodów. Leży i gada. Nogi zimne, ale ten zadowolony. Wolę to niż ten świdrujący płaczo-pisk. Idę dalej do kuchni robić rybę po grecku i sałatkę.
Melka też miała dzisiaj walnięty dzień! Nic zrobić nie mogłam, a placki na mnie czekały
Mimo, że leżała sama na łóżku to po prostu, ktoś musiał na Nią patrzeć Bo jak ledwo głowę odwróciłam, nie mówiąc o odejściu z pokoju, od razu był wrzask
A później, jak już mnie głowa zaczęła boleć , to wzięłam Ją na ręce i siedziałyśmy w kuchni.. Tak się na rękach wierciła, wykrzywiała.. Obłęd jakiś!
Najgorsze to, że nikogo dzisiaj z Nami nie było, samiusieńkie cały dzień! Dopiero TŻ wrócił jak Mała już spała

Nago też uwielbia być Mam nadzieję, że do okresu dojrzewania, a nawet wcześniej, Jej to minie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
colds spóźnione ale szczere życzenia Wszystkiego najlepszego!! aby wszystkie Twoje plany i marzenia sie spełniły
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Odnośnie tego co napisała Colds o tej kaszce w ciagu dnia to mój pediatra stwierdził ze to żwykle pasienie dziecka. I powiedział ze to bez sensu kazał dawać rano butle potem butle obiadek butle i przed kolacja koło 17 dawać owoc o potem kleik. więc są rożne sposoby
Melci spasienie nie zaszkodzi

Adus - Tobie również wesołych Świąt!!!

No i oczywiście 100lat dla Hani i Julii

No nic, idę TŻowi kolacje zrobić, bo placki się robią same
Później zabieram się za czyszczenie kuchni, drzwi od pokoi i naszej sypialni.
Stary 2012-12-23, 22:29   #3993
Iwoncia81
Zakorzenienie

Dzieki kochane, Alanek od Was uściskany, wycałowany że aż cały zarumieniony
Nadrobiłam troszke po łebkach bo zmieniłam oprogramowanie w fonie i jakoś mi sie już literki plączą

Trzymam kciuki za Wasze torciki, ciastka i co tam jeszcze upichcicie - niech wyjdą przepyszne

Konczi nie zrobiłam książeczki

Oj musze isc flache mu zrobić bo sie lekko upomina
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 23:08   #3994
kaczuszka69
potworkowa

Jeszcze raz życzymy Wam wesołych Świąt, spędzonych w ciepłym, rodzinnym gronie, smacznych potraw, ogromnej ilości prezentów pod choinką i spełnienia wszystkich marzeń, od tych najmniejszych po te największe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1079 (4).jpg (116,8 KB, 21 załadowań)

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 23:25   #3995
weronika_91
Zakorzenienie

Ufff w końcu usiadłam cały dzień w biegu ...

Cytat:
Mozna oficjalnie napisac ze Jaś juz jest wyleczony. Wieczorem napisze cos o rozszerzanie diety o czym rozmawiałam z pediatra
super że Jaśko zdrowy !

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczynki!
Wpadam na chwilkę z życzeniami dla Was i Waszych cudownych Dzieciaczków.

Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, miłości i zrozumienia, tolerancji i wiele radości na ten nadchodzący Nowy Rok oraz czego tylko pragniecie!

Przesyłam buziaczki wraz z moją 17-tygodniową Nadzieją pod serduchem. Ściskam!
Cieszymy się że o nas pamiętasz dla Ciebie również Wesołych Świąt !

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
dla Melci

Zoska od wczoraj próbuje samodzielnie sie przekręcać
Dzisiaj 0 14.15 i 14.17 moje twinsy kończą 3 latka ehh.. to była najsmutniejsza Wigilia 3 lata temu.. sama w szpitalu, obolała po cc i wlaśnie 24grudnia z samiuśkiego rana zobaczyłam dziewczynki po raz pierwszy te maleńkie ciałka wazące 850 i 1020 gram całe okablowane, kilka wkłuć w nóżki, rączki, z rurkami od respiratorów w buziach.. eh.. ciężki to był czas..

Ja w Wigilie siedze sama w domu, tżet jedzie do swoich rodziców żeby spędzić wigilię ze swoimi dziećmi z poprzedniego małżeństwa a jako że jedna córka nie akceptuje ani mnie ani Zośki (jak byłam w ciąży to powiedziała że jeśli spotka mnie na ulicy to zrobi wszystko żebym straciła dziecko) tak więc mimo że tżet nalega to ja się z nim nigdzie nie wybieram, jeszcze by gówniara krzywde dziecku zrobiła.
Ale jako że ja Świąt nie obchodzę żadnych to mi w zasadzie to lotto.
100 lat dla bliźniaczek przykro że jutrzejszego dnia nie spędzisz z Tżtem ale nie będziesz sama to najważniejsze

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
No musze sie pochwalić co to moje dziecie wyrabia
Już minute trzymam w gorze główke i sie rozglądam
doczekałaś się

A ja mówię dobranoc i jutro na pewno wpadnę z życzeniami
Stary 2012-12-23, 23:50   #3996
Katee27
Zadomowienie

Witam.
My dziś poszliśmy całą rodzinką do kościoła.Kubuś zasnął jak się tylko msza zaczęła,ale oczywiście musiałam bujać wózkiem cały czas.
Ogólnie w domu też był bardzo absorbujący,chwili sam nie poleżał,trzeba było być przy nim i gadać,albo nosić.

Cytat:
Konczi dziewczynki oczywiście też.

☠☠☠☠a mać. nie wiem co jest grane dziś czwarty dzień 2ej @ i tak jak pierwsze dwa dni były bardzo skąpe tak od wczoraj nie nadążam zmieniąc podpasek.
Dzisiaj na noc założyłam podpaske i wsadziłam jeszcze tampona to było ok 21.30 obudziłam się o 1 w nocy i czuje że już mi po udach cieknie poszłam do kibla tampon oczywiście przeciekł podpaska caluteńka zalana, całe gacie i leje się dalej, za każdym razem jak ide na kibelek to leje się ze mnie krew w takim tempie w jakim się sika i to trwa od wczoraj, kuźwa w życiu tak ze mnie nie ciekło
to nie brzmi dobrze,skontaktowałabym się z ginem.
I dużo radości i zdrówka dla Twoich bliźniaczek

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
ja też zmykam.

Jeszcze raz zdrowych,wesołych Świat w gronie najbliższych,życzliwych osób.

Ja jutro wcześnie muszę wstać odebrać torta i ciasto na chrzciny.
Trzymajcie kciuki by wszystko się udało.

trzymam,będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
10 pierogów... moje marzenie! Na jednego na pewno się skuszę, ale już dzisiaj mój brat jak usłyszał, że mam zamiar jeść zupę grzybową to kręcił głową, w ogóle to mój brat zwariował na punkcie Mai, a to stary chłop już :P

Adunia Twoja ciąża jest dla mnie co najmniej tak samo ekscytująca jak moja własna była. Trzymamy kciuki!

Pieczarek nie jadłam. Mama mnie uraczyła historią jak to zjadła pieczarkową karmiąc mnie i że przeżyła ze mną niezły horror :P Kapusta na pewno odpada dlatego z tymi pierogami będę uważała.
ja wymyśliłam,że farsz z pierogów zje mąż,a ja ciasto.Moja teściowa robi najlepsze pierogi jakie jadłam

Dziękuję za życzenia świątecznei dla Was również
spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!
Bliskich blisko i miłości ponad wszystko!!!

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-12-23 o 23:52
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 23:51   #3997
Asiuulka89
Zakorzenienie

Kraven w aptece to kosztuje około 150 zł i starcza na miesiąc na necie mozna dostać za niecałe 100 zł

Gda to nie nazywa SUTRICON. dlA mojego zapominalstwa genialne.
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 23:52   #3998
gda
Zakorzenienie

Wrzuciłam na maila choinę
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 23:53   #3999
Asiuulka89
Zakorzenienie

Ale sie poklocilam z tzetem. Spi na kanapie. Piękne święta sie zapowiadają
Stary 2012-12-23, 23:55   #4000
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Wrzuciłam na maila choinę
Nic nie ma na mejlu. :P
Stary 2012-12-23, 23:56   #4001
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Kraven w aptece to kosztuje około 150 zł i starcza na miesiąc na necie mozna dostać za niecałe 100 zł

Gda to nie nazywa SUTRICON. dlA mojego zapominalstwa genialne.
Muszę spróbować!
Stary 2012-12-23, 23:57   #4002
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Ale sie poklocilam z tzetem. Spi na kanapie. Piękne święta sie zapowiadają
O co poszło??? U nas jest złota zasada - jakbyśmy się nie pokłócili, nie idziemy na kanapę. Ale mąż ją złamał raz jakiś czas temu...

Jest na mailu w gda-brzucho!
Stary 2012-12-24, 00:05   #4003
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
O co poszło??? U nas jest złota zasada - jakbyśmy się nie pokłócili, nie idziemy na kanapę. Ale mąż ją złamał raz jakiś czas temu...

Jest na mailu w gda-brzucho!
ostatnie zdjęcie to fotka Henia na macie, przynajmniej u mnie

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 00:05   #4004
Asiuulka89
Zakorzenienie

Szukałam i ha mam tylko ostatnie zdjęcie głowa.

A z mężem długa historia. Ogólnie wyszedł spotkać sie z kumplami niestety nie za tajnymi trawka i te sprawy. Ok nie ma sprawy ja tez wychodzę ale on zawsze do mnie wydawania co godzinę kiedy bede. I mnie to denerwuje ale zawsze odbieralam i normalnie odpowiadalam. Poza tym wczesniej dzwoniła przyjaciółka ze wpadnie ze swoim chłopakiem do nas. No i dzisiaj chciałam mu pokazać jak to jest z tym dzwonieniem. Wykonałem jeden telefon to mi rzucił słuchawkę i potem zadzw P. zeby powiedzieć ze czekają na niego. Nie odebrał po czym wyłączył telefon. Miał byc o. 11 nie przyszedł nie dawno wrócił i wiązanka odnośnie mnie. Zreszta jego mama tez dzwoniła do niego i tez bym niegrzeczny i mi mówiła ze w☠☠☠☠☠☠☠ dostanie i ogólnie zawalił wszystko na mnie. Ehhhh
Stary 2012-12-24, 05:29   #4005
Konczita
Zakorzenienie

wpadam bo jak inaczej być może?

dzień dobry !!!

i uciekam bo trzeba się do stanu użyteczności i widoczności publicznej doprowadzić ..
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 07:09   #4006
kraven
Zakorzenienie

Cześć.
Ja też wpadam na chwilke. Jasiu jeszcze śpi a ja już nie mogę usnąć bo dzisiaj pięknie spał i się wyspałam.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 07:27   #4007
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczynki!
Wpadam na chwilkę z życzeniami dla Was i Waszych cudownych Dzieciaczków.

Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, miłości i zrozumienia, tolerancji i wiele radości na ten nadchodzący Nowy Rok oraz czego tylko pragniecie!

Przesyłam buziaczki wraz z moją 17-tygodniową Nadzieją pod serduchem. Ściskam!
Aduniu dla też kochana Wesołych i Spokojnych Świąt!Bez problemowej ciąży i żeby te 23 tygodnie szybciutko zleciały
.

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
10 pierogów... moje marzenie! Na jednego na pewno się skuszę, ale już dzisiaj mój brat jak usłyszał, że mam zamiar jeść zupę grzybową to kręcił głową, w ogóle to mój brat zwariował na punkcie Mai, a to stary chłop już :P

Adunia Twoja ciąża jest dla mnie co najmniej tak samo ekscytująca jak moja własna była. Trzymamy kciuki!

Pieczarek nie jadłam. Mama mnie uraczyła historią jak to zjadła pieczarkową karmiąc mnie i że przeżyła ze mną niezły horror :P Kapusta na pewno odpada dlatego z tymi pierogami będę uważała.
ja karmiąc piersią jadłam kapuste m.in w surówkach. A taka gotowana zawszejest chyba troszke delikatniejsza więc myślę,że możesz sobie zjeść kilka.

No i Dzień Dobry!!
Miałam nie zaglądać a jednak musiałam
ja już na święta mam wszystko gotowe i ten Wasz domek też zrobiłamdzisiaj zrobie tylko do niego polewe i rybke usmaże

Fabianek jeszcze śpi a my z Gracjankiem siedzimy.

Gda szukałam choinki ale nie znalazłam nigdzie

Więc jeszcze raz kochane Wesołych Świąt poprostu i żeby dzieciątka dały spokojnie zjeść kolacje

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 07:53   #4008
Sojka1990
Zadomowienie

ehh.. piękne święta się zapowiadają..
Zośka od rana dycha jak nakręcona, poczekam jeszcze z godzinke i dzwonie do pediatry
Stary 2012-12-24, 08:28   #4009
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
Jeszcze raz życzymy Wam wesołych Świąt, spędzonych w ciepłym, rodzinnym gronie, smacznych potraw, ogromnej ilości prezentów pod choinką i spełnienia wszystkich marzeń, od tych najmniejszych po te największe
Dziękujemy. A Mikołaj niesamowity, do schrupania!

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
ja wymyśliłam,że farsz z pierogów zje mąż,a ja ciasto.Moja teściowa robi najlepsze pierogi jakie jadłam
Absolutnie ten plan odpada Moja mama przyniosła mi już trochę zamrożonych i mówi żebym zrobiła na obiad Rafałowi jak nie będę miała innego pomysłu na co odpowiedziałam jej, że nie ma takiej opcji aby mój maż jadł pierogi z kapustą i grzybami kiedy ja nie mogę ich dowoli jeść. Będzie musiał czekać aż przestanę karmić piersią :P

Katee bardzo fajna fryzurka i kolor, widziałam na mailu

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
ostatnie zdjęcie to fotka Henia na macie, przynajmniej u mnie
U mnie też
Stary 2012-12-24, 08:33   #4010
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Szukałam i ha mam tylko ostatnie zdjęcie głowa.

A z mężem długa historia. Ogólnie wyszedł spotkać sie z kumplami niestety nie za tajnymi trawka i te sprawy. Ok nie ma sprawy ja tez wychodzę ale on zawsze do mnie wydawania co godzinę kiedy bede. I mnie to denerwuje ale zawsze odbieralam i normalnie odpowiadalam. Poza tym wczesniej dzwoniła przyjaciółka ze wpadnie ze swoim chłopakiem do nas. No i dzisiaj chciałam mu pokazać jak to jest z tym dzwonieniem. Wykonałem jeden telefon to mi rzucił słuchawkę i potem zadzw P. zeby powiedzieć ze czekają na niego. Nie odebrał po czym wyłączył telefon. Miał byc o. 11 nie przyszedł nie dawno wrócił i wiązanka odnośnie mnie. Zreszta jego mama tez dzwoniła do niego i tez bym niegrzeczny i mi mówiła ze w☠☠☠☠☠☠☠ dostanie i ogólnie zawalił wszystko na mnie. Ehhhh
Nie wysłało się z aplikacji, teraz jest na mailu

Ogólnie to bym się tak w☠☠☠☠iła na męża! Spoko, niech wychodzi ale niech po 1. odbiera telefon i wraca na czas. Zrób mu to samo - idź gdzieś i wyłącz telefon Wiem, wiem, łatwo mówić, ale mając takie dzieciątko, a nawet dwa w domu, ciężko się odciąć mamie... Facetowi łatwiej

Mój na szczęście rzadko wychodzi, woli wyjechać sobie popływać ja się cieszę, bo nie znoszę kiedy wychodzi i się dobrze bawi, a ja nie mogę i jestem uwiązana...
Stary 2012-12-24, 08:34   #4011
gda
Zakorzenienie

Cytat:
ehh.. piękne święta się zapowiadają..
Zośka od rana dycha jak nakręcona, poczekam jeszcze z godzinke i dzwonie do pediatry
Ale co to znaczy dycha?
Stary 2012-12-24, 08:47   #4012
Sojka1990
Zadomowienie

w sensie kaszle
Stary 2012-12-24, 08:54   #4013
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Gda ładna choinka a najlepszy to ma czub

Sojka a co to nagle Zosi sie stałoaż tak bardzo ją męczy?

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-12-24, 08:55   #4014
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Gda ładna choinka a najlepszy to ma czub

Sojka a co to nagle Zosi sie stałoaż tak bardzo ją męczy?
Wczoraj troszke zaczeła kaszleć a dziś rano już męczyło ją równo, teraz jakby przycichła, no nic poczekam jeszcze i zobaczymy czy wróci. Dałam nurofen bo jakaś taka gorąca mi się wydawała.
Stary 2012-12-24, 09:28   #4015
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Wczoraj troszke zaczeła kaszleć a dziś rano już męczyło ją równo, teraz jakby przycichła, no nic poczekam jeszcze i zobaczymy czy wróci. Dałam nurofen bo jakaś taka gorąca mi się wydawała.
Ojj biednaoby to jednak nie była żadna choroba tylko chwilowy kaszelek

no nic ja zmykam jużide ogarnąć mieszkanko,doprowadzić sie do stanu świątecznegoi zmykamy na cmentarz do tatusia i do mamci.
Nie wiem czy będziemy dzisiaj wracać więc może zajrzę jutro
trzymajcie się cieplutko!

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-12-24, 09:49   #4016
Asiuulka89
Zakorzenienie

Sojeczko kochana. Moze to przeziębienie? Oby

Gda bo teraz widać żywa macie faaajnie tez wole żywa ale te opadajace igły mnie wnetwiaja :p

Poważna rozmowa z mężem odbyta. Zobaczymy jak bedzie pózniej.

Wogole od paru dni Jasiek przekreca sie z pleców na boki a od wczoraj robi pełne obrotu a dzisiaj go zastalam jak leżał na brzuszku. Moj pulpecik wkoncu zdecydował sie troche poruszać
Stary 2012-12-24, 09:53   #4017
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Sojeczko kochana. Moze to przeziębienie? Oby

Gda bo teraz widać żywa macie faaajnie tez wole żywa ale te opadajace igły mnie wnetwiaja :p

Poważna rozmowa z mężem odbyta. Zobaczymy jak bedzie pózniej.

Wogole od paru dni Jasiek przekreca sie z pleców na boki a od wczoraj robi pełne obrotu a dzisiaj go zastalam jak leżał na brzuszku. Moj pulpecik wkoncu zdecydował sie troche poruszać
Oby rozmowa z mężem coś dała!

I gratulacje dla Jasia

A choina żywa, ale coś czuję, że u nas w domu za gorąco dla niej... I w ogóle wszystko mnie swędzi od niej, łącznie z gardłem. Chyba mam uczulenie.

Anusia - a co z jej czubem nie tak?
Stary 2012-12-24, 09:56   #4018
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Oby rozmowa z mężem coś dała!

I gratulacje dla Jasia

A choina żywa, ale coś czuję, że u nas w domu za gorąco dla niej... I w ogóle wszystko mnie swędzi od niej, łącznie z gardłem. Chyba mam uczulenie.

Anusia - a co z jej czubem nie tak?
Ogólnie co do temp to dostawałam ochrzan w szpitalu i od mojego lekarza. I powiedzieli mu ze jesli znowu zrobimy sauna w domy to szybko z dziećmi wrócę do szpitala. No i zaczęłam trzymać w domu 20-21 stopni. Jyz sie na szczęście przyzwyczailiśmy bo na poczatku zimno strasznie nam byli. A jak Jasiu miał duszności to kazali nam w pokoju zrobic 18 stopni
Stary 2012-12-24, 09:57   #4019
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.
Witam się z kawką, a jakże
Zaraz nakarmię terrorystę i do kuchni zmykam mięsko szykować. W sumie dużo mi nie zostało do zrobienia ale zawsze mam wrażenie że czasu za mało. Krop poodkurza i pomyje podłogi. Jeszcze prezenty muszę zapakować Kurde pierwsze Święta kiedy nie dostanę prezentu Tylko dzieciom w tym roku robiliśmy, bo u nas krucho z kasą bo mieszkanie kupiliśmy a rodzice 2 tygodnie temu kupili lokal na działalność więc też ogromne koszty ponieśli. Także w tym roku Mikołaj nie przyjdzie do Monisi A przecież byłam grzeczna
Dobra kawka wypita, także idę karmić gnoma.
Do później.

Sojka zdrowia dla Zosieńki
Stary 2012-12-24, 10:00   #4020
ula2689
Wtajemniczenie

Kochane Mamuśki!Radosnych, pogodnych, ciepłych Świąt spędzonych w gronie najbliższych, po raz 1 z naszymi maluszkami.Oby to były niezapomniane święta!

Zdrówka dużo dla chorych dzieciaczków Zosieńki i Jasia

Mi zostało umyć podłogi i zrobić się na bóstwo
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości