|
|
#2551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38276367]
1. A duża dawka to znaczy ile ? [/QUOTE] 2, 3 , przeważnie . Cytat:
Gratuluję super prezentu ![]() Cytat:
![]() Chwal sie jakie książki ![]() Cytat:
Ale jakoś nie żaluję
|
|||
|
|
|
#2552 |
|
Piers do przodu
|
Stazja - ponieważ to był Młody Mikołaj to do wspólnego czytania dostałam kolejny tom sagi o smokach
do tego Imię Róży do kolekcji
|
#2553 | |||||||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38276367]1. Na biedę może być
On mi bardziej na dobrobyt pasuje Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przez rok na śledzie paczeć nie mogłem ![]() Cytat:
Nie, nie śmieję się z prezentu broń Boże, ino jestem ciut zaskoczony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Czy Wam też sieciunia komórkowa padła, a przynajmniej timobajl?
|
|||||||
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim prezentów, u mnie to wszystko o kant d*** można rozbić....
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- poprawiasz mnie, bo niepoprawnie napisałam, próbujesz się licytować czy łączysz się w bólu?
|
|
#2557 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2558 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiecie co, mam parę piw, chipsy, wódkę i napoje może ten dzień jeszcze nie jest stracony
|
|
#2560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Taa Tż to by mnie jeszcze bardziej przygrzał ![]() Bo mnie napierdbolą ![]() Bosh jak Ty Kawalerze mało wiesz o ... przytulaniu ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2561 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Dać adres? 3. ![]() 4. 5. Internet mi chodzi |
||
|
|
|
#2562 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie no jasne, że przemyśl na spokojnie ![]() Cytat:
Melduję iż, chyba mam mniejszą lub nie mam w ogóle gorączki (zaraz zmierzę). No i w ogóle nie ma tego złego...przynajmniej się nie przejadłam ![]() Idzie ktoś na pasterkę?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2563 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2564 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
||||
|
|
|
#2565 |
|
BAN stały
|
Wesołych Świąt temu Baru
![]() U mnie po domowemu, kameralnie i na ludzie. Żarcie, picie, telewizor. Od mikołajów jak zwykle zgarnęłam kasę, od siostry książkę i woski YC. Teraz sobie leżę z winkiem |
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38278398]To Aoud Night zarezerwuj dla mnie
![]() [/QUOTE] Cytat:
![]() 2. 3. ja też nieprzejedzona - te tabsy co mi w ziołosklepie wcisnęli w promocji może tłuszczu nie palą, ale genialnie zmniejszają apetyt. najadam się 1/4 porcji 4. ja chciałam, ale wylądowałabym albo z chuopem w parku, albo w knajpie a taksówki w święta droogie ![]() już zdecydowałam, że piję wszystko po kolei ![]() jakiś smadny mnich, trybunalskie miodowe i guinessa, czyli piwo karmiących matek ![]() a do wódki mam tonic, sprite i colę
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Że jest na mnie niefajny ![]() Nietrwaly strasznie. Ale ja mam wstrętną skórę. Killery sie robią delikatne i milusie w większości
|
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym wybrała wódę ze spritem lub tonikiem ![]() Dobrej nocy
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ja nie lubię wódy - nawet gdy patrzę jak ktoś pije to mną wzdryga
![]() ale to dobrze, bo po wódce tańcze, a nie umiem ![]() ta flaszunia samotna stoi u mnie już od chyba 3 miesięcy ![]() spokojnej nocy
|
#2570 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i szybkiego powrotu do formy Ci życzę Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bry wieczór ja dostałam karmnik dla ptaków ![]() dla nas nastał koniec tego cyrku, przez najbilższe dwa dni siedzimy w domu i zbijamy bąki o!
|
|
|
#2571 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie jakoś też,ale nie narzekam Póznowi eczorny spacer z Fado był bardzo orzezwiający![]() Cytat:
Święta marzenie!Cytat:
i dla bąków |
|||||
|
|
|
#2572 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ja mam dziś czkawkę internetową... O, Szarość przybyła mi się na przełyku położyć... Cytat:
![]() Nie, no ona nie jest złym człowiekiem, tylko potworną egoistką. Ale to potworną... Chyba spać pójdę, czy coś...
|
|
#2573 | ||||||||
|
BAN stały
|
Pochwalony!
![]() Tym właśnie nadrabiam całą resztę niedostatków i ogólnej mizerii (a tak serio-serio to bym wygrał, i nie ma gadania) ![]() Cytat:
To daj, potrzymam Ci Cytat:
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38278398]1. Jak kto woli [/quote]No ja jednak dobrobyt od biedy wolę, no sorry, no ![]() Cytat:
![]() Z "mydeł" polecam niezmiennie Infusion d'Homme Cytat:
Hoho, to żem teraz dowcip wymyślił (tak jak ostatnio, przychodzi blondynka do lekarza, z siniakami na głowie: co pani dolega? panie doktorze, całą noc biłam się z myślami) Cytat:
![]() Cytat:
![]() No cooo? Pogubiłem się już... ![]() Cytat:
Podziwiam hobby tylko, wśród kobiet to rzadkość jednak, jakby nie było ![]() --- Mama wynalazła takie miejsce w kościele, że siedziałem skrzywiony jak chiński cyrkowiec, między uafkom a filarem było jakieś 20cm luzu
|
||||||||
|
|
|
#2574 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad lekkiego przejedzenia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2575 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() --- się nagadałam ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- o, to tak jak ja
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, kolejny dzień mi kot nie je
(( Nie chce nawet szynki....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2577 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Zdrowych Wesołych Temu Baru kto zaczyna się odchudzać po świętach? Madzik ja też się martwię, moja kota też chora chyba... oko jej łzawi, tak zawsze się zaczyna...
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skubnął trochę ryby, ale to jest takie na siłę, trochę pochodzi a potem śpi jak zabity
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2579 |
|
To ja :)
|
A nie zginęło Ci coś w trakcie przygotowań? Mi kiedyś Szarość ukradła udko całe... Naturalnie potem się zatkala od nadmiaru mięsa...
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie. On nie ma apetytu już od środy, po zastrzykach było ciut lepiej, od soboty jest na antybiotyku doustnym i jest znowu źle. Czy na antybiotykach można aż tak nie mieć apetytu? Rano zjadł trochę gotowanej ryby.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

sama mam małą kolekcję wędek
a myślałam, że to nie jest kobiece i ja jestem jakaś inna 

do tego Imię Róży do kolekcji
Przynajmniej nie przytyję po tych świętach...