Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-25, 12:09   #1081
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
K
A wczoraj mia³am fajne w³oski. Ba³am siê trochê, ¿e Isana z babassu mnie spuszy, ale nic z tego
Dzisiaj nadal fajne.
£o matko, przypomnia³o mi siê, ¿e wczoraj na pasterce widzia³am dziewczynê z w³osami mega podobnymi do w³osów karmazynki w wersji na prosto Ten sam kolor, wyg³adzenie. Kojarzê dziewczynê z widzenia, ale rzadko widujê. Chyba lepiej dla moich nerwów
je¿eli jest m³odsza od Ciebie, to chyba wiem czyje to
no chyba, ¿e na pasterce nie by³a¶ u siebie, to nie mam pojêcia

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
u mnie przyk³adowo tata ca³y czas siê czepia, ¿e jestem blada i powinnam i¶æ na solarium, ¿eby nie wygl±daæ jak kostucha a wcale nie jestem prawdziwym bladziochem, bo z natury mam ¶niad± karnacjê, tylko po prostu w ogóle siê nie opalam i na co dzieñ u¿ywam filtrów. ale nie ma siê czym przejmowaæ
u mnie te¿ tak wszyscy mówi±, jestem blada, fakt, ale nie rozumiej±, ¿e nie chcê jeszcze bardziej psuæ swojej twarzy...

Edytowane przez moooniek
Czas edycji: 2012-12-25 o 12:12
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:15   #1082
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
je¿eli jest m³odsza od Ciebie, to chyba wiem czyje to
no chyba, ¿e na pasterce nie by³a¶ u siebie, wtedy nie mam pojêcia
W moim wieku I by³am u siebie

Mi jak dziecko czêsto mówili, ¿e jestem blada. Niestety lubiê byæ trochê opalona, no ale bez s³oñca ¿yæ nie mogê i mam depresjê (autentycznie).
Choæ w tym roku filtrowa³am siê i do Grecji twarz by³a w miarê blada. Pewnie dla niektórych to niski filtr, bo 30 SPF Soraya.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:19   #1083
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:

Mi jak dziecko czêsto mówili, ¿e jestem blada. Niestety lubiê byæ trochê opalona, no ale bez s³oñca ¿yæ nie mogê i mam depresjê (autentycznie).
Choæ w tym roku filtrowa³am siê i do Grecji twarz by³a w miarê blada. Pewnie dla niektórych to niski filtr, bo 30 SPF Soraya.
A, to w Twoim wieku nie kojarzê
W takim razie wiedz, ¿e u Ciebie jest jeszcze jedna osoba, która ma takie ¶liczne w³osy

Edytowane przez moooniek
Czas edycji: 2012-12-25 o 12:26
Stary 2012-12-25, 12:20   #1084
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ

Mnie to jedynie karc±, ¿e wygl±dam ju¿ jak czarownica w tych swoich w³osach
Ty nie mieszkasz przypadkiem ze mn±?
Cytat:
u mnie przyk³adowo tata ca³y czas siê czepia, ¿e jestem blada i powinnam i¶æ na solarium, ¿eby nie wygl±daæ jak kostucha a wcale nie jestem prawdziwym bladziochem, bo z natury mam ¶niad± karnacjê, tylko po prostu w ogóle siê nie opalam i na co dzieñ u¿ywam filtrów. ale nie ma siê czym przejmowaæ
Na szczê¶cie mój rodziciel jako jedyny cz³owiek na ¶wiecie uwa¿a, ¿e jestem piêkna

A'propos farbowania - sama malowa³am w³osy 3 lata, bo uwa¿a³am, ¿e mam mysi kolor w³osów. Potem tak jako¶ odros³y() i dowiedzia³am siê, ¿e mam w³osy krêcone, a poza tym w jednym chyba z najrzadziej spotykanych w naturze odcieni blondo-br±zowo-rudym. I jeszcze brwi mam idealne do tego

Siê by³o m³odym i g³upim, a teraz zosta³o tylko "m³odym i"
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:22   #1085
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 31 910

Wiecie mo¿e czy Kinga Rusin ma farbowane w³osy?
W sumie mi one wygl±daj± na naturalne, ale zachwycam siê jej kolorem, co¶ takiego sama bym chcia³a mieæ...

visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:23   #1086
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Tr±dzik da siê wyleczyæ, jak trafi siê na przyczynê. A to proste nie jest. Oprócz typowych przyczyn jak zmiany hormonalne czy "wiek" s³ysza³am i widzia³am na w³asne oczy tr±dzik: z nietolerancji laktozy (wieloletni, ani retinoidy, ani kwasy, ani anty nie pomog³y, po 2 tygodniach od odstawienia mleka twarzy by³a miliard procent czystsza), z problemów w±trobowych, uczuleñ pokarmowych/wziewnych/kontaktowych (moja bratanica na przyk³ad ma uczulenie na "chlor" basenowy objawiaj±ce siê rasowym tr±dzikiem).

Jest te¿ przypadek mój, ale do¶æ delikatny - "zachemienie" organizmu - mam zaskórniki z pojedynczymi zmianami ropnymi (obecnie rzadkimi) - uroki wdychania ciekawych rzeczy w labie

Ka¿dy stan chorobowy (a tr±dzik nim jest) ma przyczynê.

Jak dawno odstawi³a¶ anty? Gospodarka hormonalna musi siê ustabilizowaæ, wiêc takie wyrzuty przez czas jaki¶ mo¿esz mieæ.

Na takie typowe gule hormonalne polecam papkê z kozieradki KLIK!, powinna z³agodziæ.

Gwiazdy nak³adaj± na twarz do¶æ hardcorowe produkty do makija¿u, wiêc nie deneralizowa³abym Poza tym w znacznej czê¶ci jad± na ¿ywno¶ci wysokoprzetworzonej, wiêc no

Jako przysz³a kosmetyczka - to, ¿e pójdziesz do kosmetyczki nie znaczy, ¿e bêdziesz mieæ do czynienia ze specjalist±, w³a¶ciwie szanse na to masz jak hmmm 1:20

Obecnie smarujê siê 15% kwasem mlekowych 2x dziennie, i dopiero po 3 tygodniach dzi¶ odesz³a mi pierwsza skórka na nosie

To nie baw siê w takie mocne, tylko ukrêæ sobie tonik

Laski, nie domy³am w³osów szamponem z sod± Czyli chyba Bingo ¿adnym rypaczem nie jest, przynajmniej dla mnie
ooo, kozieradka wygl±da obiecuj±co, zainteresujê siê! ale gdzie j± dorwaæ?
no problem w tym, ¿e anty bra³am przez pó³tora roku, a odstawi³am rok temu ju¿... i nadal niespodzianki

Cytat:

spoko, ja jestem bia³a jak ¶nieg, mogê le¿eæ na s³oñcu bez ¿adnego filtra i i tak siê nie opalê

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:24   #1087
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
A, to w Twoim wieku, to nie kojarzê
W takim razie wiedz, ¿e u Ciebie jest jeszcze jedna osoba, która ma takie ¶liczne w³osy
Chyba wiem która. W³osy ja¶niejszy blond i nie ca³kiem proste, ale te¿ nie falowane?
¦ciska mnie w ¿o³±dku jak widzê piêkne naturalne blondy. Nigdy siê z tego nie wyleczê

Ka¶, czytnê³am recenzjê o maskach Bingo. Mam z makadamia i z 12 ekstraktami czy jako¶ tak. Odczucia bardzo podobne do Twoich
Bêdê szukaæ dalej jakiej¶ fajowej maski.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
Stary 2012-12-25, 12:27   #1088
visionAM
Zakorzenienie

Co do tych masek i ogólnie kosmetyków Bingo to radzê uwa¿aæ, bo sprzedaj± czêsto ten sam produkt pod inn± nazw± i w innym opakowaniu
Chocia¿ ja ich maski do w³osów lubiê.
Stary 2012-12-25, 12:27   #1089
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Poka¿ wiadomo¶æ
O !
By³abym pierwszym obserwatorem !
A ja kolejnym
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:27   #1090
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
no problem w tym, ¿e anty bra³am przez pó³tora roku, a odstawi³am rok temu ju¿... i nadal niespodzianki
A badania hormonalne robi³a¶ ostatnio? Wiesz, TSH, przeciwcia³a, prolaktyna, androgeny?

W sklepach ze zdrow± ¿ywno¶ci±, allegro, apteka - kup sobie mielon±, jest szybciej
Cytat:
Ka¶, czytnê³am recenzjê o maskach Bingo. Mam z makadamia i z 12 ekstraktami czy jako¶ tak. Odczucia bardzo podobne do Twoich
Top of the top jest cynkowa. Potem b³oto algowe, b³otne, dro¿d¿owa... Lubiê te¿ Avonowsk± z b³otem z Morza Martwego
Planujê kupiæ jak±¶ algow± teraz
Stary 2012-12-25, 12:29   #1091
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba wiem która. W³osy ja¶niejszy blond i nie ca³kiem proste, ale te¿ nie falowane?
¦ciska mnie w ¿o³±dku jak widzê piêkne naturalne blondy. Nigdy siê z tego nie wyleczê

proszê edytuj mój post, piszê g³upoty dzisiaj
tak, chyba w³a¶nie o ni± mi chodzi i to jest na fair, bo jej za szybko w³osy rosn±, obciê³y¶my kiedy¶ na prawie jednakow± d³ugo¶æ,a po roku jej by³y o wiele,wiele d³u¿sze
Stary 2012-12-25, 12:33   #1092
santi santi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 399

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Hah. To ja bym w blondzie wygl±da³a przera¿aj±co.
Mam grube gêste ciemne brwi, d³ugie gêste ciemne rzêsy, wielkie ciemne oczy i nigdy nigdy nie pozwolê sobie na blond.
Moja twarz nie jest do niego stworzona.
A w ogóle nigdy przenigdy nie utleniê tak mocno w³osów.
Mam zbyt ciemne.
Mam tak z ciemnymi - nie wyobra¿am sobie siebie w br±zie/czerni. Za jasna jestem i wygl±da³abym jak wampir

Cytat:
Mi jak dziecko czêsto mówili, ¿e jestem blada.
Mi nadal tak mówi±, ale rzeczywi¶cie maj± powód Mam najja¶niejsz± skórê z ca³ej rodziny i dodatkowo codziennie siê filtrujê

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
Na dozie mo¿na zamówiæ - te¿ bêdê chcia³a, to mo¿emy we dwie zamówiæ
Kusi mnie jeszcze maska z kurkumy, chociaz bojê siê za¿ó³cenia

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:38   #1093
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
Masz loczki to jeste¶, one w³a¶nie wed³ug mnie dodaj± tego uroku
Dobre! O tym nawet nie pomy¶la³am
Cytat:
Napisane przez domiwika93 Poka¿ wiadomo¶æ
Mój T¯ nie lubi³ mnie w blondzie. Zawsze mi mówi ,¿e mam ³adne w³osy i kupuje mi kosmetyki do w³osów jakie tylko chce i mówi tak :,,Zapuszczaj Domi. Musisz mieæ d³ugie ,zdrowe w³oski''
Mój znów w ogóle nie wierzy, ¿e zapuszczê w³osy i wiêcej nie zafarbujê. Chyba to mnie nakrêca, bo pewnie ju¿ dawno bym siê podda³a
Cytat:
Napisane przez the rock Poka¿ wiadomo¶æ
Mój natomiast w blondzie mnie bardzo lubi (choæ w innym kolorze mnie nie widzia³)
Ale Tobie bardzo pasuje blond! Ja pewnie wygl±da³abym jak ta lola z Muppetów (?)
Cytat:
Ty nie mieszkasz przypadkiem ze mn±?
Nie wiem w³a¶nie
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:39   #1094
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
A badania hormonalne robi³a¶ ostatnio? Wiesz, TSH, przeciwcia³a, prolaktyna, androgeny?

W sklepach ze zdrow± ¿ywno¶ci±, allegro, apteka - kup sobie mielon±, jest szybciej

Top of the top jest cynkowa. Potem b³oto algowe, b³otne, dro¿d¿owa... Lubiê te¿ Avonowsk± z b³otem z Morza Martwego
Nad cynkow± w ogóle siê nie zastanawia³am, bo du¿ych problemów nie mam z pryszczami. Chcia³am dobrego kopa nawil¿aj±cego, ale jeszcze sobie poszukam

Cytat:
proszê edytuj mój post, piszê g³upoty dzisiaj
tak, chyba w³a¶nie o ni± mi chodzi i to jest na fair, bo jej za szybko w³osy rosn±, obciê³y¶my kiedy¶ na prawie jednakow± d³ugo¶æ,a po roku jej by³y o wiele,wiele d³u¿sze
Gdzie te g³upoty?
No ¿ycie w ogóle nie jest fair. Pewnie takie jak ta Twoja blondw³osa kole¿anka nawet nie maj± pojêcia, ¿e istnieje rozleg³e forum w³osowe, ¿e k³adziemy na siebie litry tego wszystkiego dziwnego, a i tak nie dorównamy piêknow³osym z natury
Stary 2012-12-25, 12:40   #1095
the rock
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 178
GG do the rock

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
To mi wyszed³ ³adny makowiec.
Nie wiem, czy smaczny, bo nie jad³am, ale na pewno ³adny

Cytat:

Grunt, ¿e umia³a¶ sobie z tym po³amañcem poradziæ
trzeba sobie jakos radzic
Cytat:
Kochana, a ja wci±¿ czekam na Twojego bloga kulinarnego!!!

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
Wiecie mo¿e czy Kinga Rusin ma farbowane w³osy?
chyba naturalki, bo od zawsze ma takie

regenerujê w³osy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:40   #1096
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Cytat:
Napisane przez santi santi Poka¿ wiadomo¶æ
Na dozie mo¿na zamówiæ - te¿ bêdê chcia³a, to mo¿emy we dwie zamówiæ
Kusi mnie jeszcze maska z kurkumy, chociaz bojê siê za¿ó³cenia
Ja w³a¶nie tam zamawia³am.
Ale w sumie w zwyk³ym zielarskim i nawet aptece mo¿na dostaæ.
Kozieradka dla mnie ¶mierdzi, i to bardzo. Takim roso³em
I nie mogê jej trzymaæ za d³ugo, bo zaczyna mnie g³owa swêdzieæ. Tak do 30/40 min j± nak³adam i potem zmywam.
Nigdy po myciu. Raz tak zrobi³am i ¿a³owa³am bardzo a bardzo.
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:45   #1097
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:

ja ostatnio namiêtnie u¿ywam cynkow± z DDD i jestem zachwycona niespodzianki (których teraz ju¿ prawie nie mam) znikaj± ekspresowo, buzia jest po niej mega g³adka jak po peelingu i nos wygl±da o wiele lepiej (w±gry coraz mniejsze) a do tego w ogóle nie ¶ci±ga i nie wysusza - jest ¶wietna (glinki, spirulina i reszta posz³y w odstawkê)

czy która¿ ma jakie¶ do¶wiadczenia ze sklepem iherb?
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:47   #1098
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Nad cynkow± w ogóle siê nie zastanawia³am, bo du¿ych problemów nie mam z pryszczami. Chcia³am dobrego kopa nawil¿aj±cego, ale jeszcze sobie poszukam

Gdzie te g³upoty?
No ¿ycie w ogóle nie jest fair. Pewnie takie jak ta Twoja blondw³osa kole¿anka nawet nie maj± pojêcia, ¿e istnieje rozleg³e forum w³osowe, ¿e k³adziemy na siebie litry tego wszystkiego dziwnego, a i tak nie dorównamy piêknow³osym z natury
w pierwszym zdaniu
moja blondw³osa wie co prawda nie olejuje, ale po myciu od¿ywka/maska to podstawa
Stary 2012-12-25, 12:53   #1099
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
ja ostatnio namiêtnie u¿ywam cynkow± z DDD i jestem zachwycona niespodzianki (których teraz ju¿ prawie nie mam) znikaj± ekspresowo, buzia jest po niej mega g³adka jak po peelingu i nos wygl±da o wiele lepiej (w±gry coraz mniejsze) a do tego w ogóle nie ¶ci±ga i nie wysusza - jest ¶wietna (glinki, spirulina i reszta posz³y w odstawkê)
Cieszê siê

Chcê z kaliny 3 rzeczy - 60 z³. £eeeee, zakupoholizm jest straszny
Stary 2012-12-25, 12:56   #1100
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszê siê

co chcesz? ja chyba poczekam na dostawê, bo du¿o rzeczy poznika³o...
ja te¿ polubi³am siê z cynkow±, ale na razie schodzi mi skóra po kwasie, wiec nie wysuszam jej dodatkowo
Stary 2012-12-25, 12:57   #1101
santi santi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 399

Cytat:
Daj spokój, ja ogólnie nie cierpiê dziewczyn, które natura ukocha³a bardziej ni¿ innych. £adne, gêste w³osy bez szczególnej pielêgnacji, g³adka cera jak u niemowlaka i mog± siê opychaæ bez konsekwencji na brzuchu A ja nak³adam tysi±ce specyfików, kszta³cê siê pielêgnacyjnie, æwiczê kilka razy w tygodniu, a i tak nie mam takiego efektu, jak one bez szczególnego wysi³ku
Mam kole¿ankê, która naprawdê mia³a za du¿o szczê¶cia od natury i dobija mnie jej gadanie 'ja to nie muszê sobie niczego odmawiaæ ani mêczyæ siê z w³osami'. Muszê dodawaæ, ¿e za ni± nie przepadam? (oczywi¶cie mam kilka innych powodów :p)

Jedna santi wystarczy

Edytowane przez santi santi
Czas edycji: 2012-12-25 o 12:58
santi santi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:57   #1102
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
co chcesz? ja chyba poczekam na dostawê, bo du¿o rzeczy poznika³o...
ja te¿ polubi³am siê z cynkow±, ale na razie schodzi mi skóra po kwasie, wiec nie wysuszam jej dodatkowo
Bajkal Herbals - serum, krem na dzieñ matuj±cy i na noc
Stary 2012-12-25, 12:59   #1103
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszê siê

a zakupoholizm + wiza¿ + youtube + blogi = bankructwo (które niechybnie mnie czeka )

ja zakupy z kaliny które planowa³am w styczniu odk³adam na razie do lutego bo teraz bêd± inne rzeczy
Stary 2012-12-25, 12:59   #1104
rozwydrzona
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 670

Cytat:
Naprawdê wszystko ucierasz rêcznie? Nawet ¿ó³tka z cukrem? Wow!
ja ucieram rêcznie, chyba nie mam odpowiedniej nak³adki w mikserze... wolê nie ryzykowaæ... ale co siê pochwalê, to siê pochwalê sernik i cynamonowiec wysz³y mi przegenialne
the rock, ja równie¿ chêtnie poznam co¶ nowego publikuj
Stary 2012-12-25, 12:59   #1105
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Bajkal Herbals - serum, krem na dzieñ matuj±cy i na noc
Kasiu, w sumie to mam pro¶bê
jak bêdziesz mia³a kiedy¶ nadmiar wolnego czasu(taaaaaa...), to nie chcia³oby Ci siê u³o¿yæ dla mnie jakiego¶ planu pielêgnacji twarzy?
Stary 2012-12-25, 13:06   #1106
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
a zakupoholizm + wiza¿ + youtube + blogi = bankructwo (które niechybnie mnie czeka )

ja zakupy z kaliny które planowa³am w styczniu odk³adam na razie do lutego bo teraz bêd± inne rzeczy
Wiesz, ja bêdê mieæ urodziny w lutym, i czas od grudnia to ju¿ s± prezenty na Miko³aja/na Gwiazdkê/na urodziny/na imieniny, wiêc

Ogólnie muszê powiedzieæ, ¿e jestem do¶æ odporna na reklamê blogow± (no chyba, ¿e lakiery), ale za to moim s³abym punktem jest czytanie sk³adów
Cytat:
Kasiu, w sumie to mam pro¶bê
jak bêdziesz mia³a kiedy¶ nadmiar wolnego czasu(taaaaaa...), to nie chcia³oby Ci siê u³o¿yæ dla mnie jakiego¶ planu pielêgnacji twarzy?
Poco loco, napisz mi na PW czego u¿ywasz (znaczy co masz na stanie), czy jeste¶ na co¶ chora, masz jakie¶ uczulenia, i czego oczekujesz

Mam multum czasu zawsze
Stary 2012-12-25, 13:11   #1107
the rock
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 178
GG do the rock

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Poka¿ wiadomo¶æ
the rock, ja równie¿ chêtnie poznam co¶ nowego publikuj
chyba zrobiê postanowienie Noworoczne - 'za³o¿yæ bloga'

regenerujê w³osy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-25, 13:12   #1108
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Poco loco, napisz mi na PW czego u¿ywasz (znaczy co masz na stanie), czy jeste¶ na co¶ chora, masz jakie¶ uczulenia, i czego oczekujesz

Mam multum czasu zawsze
Ka¶, a jakbym ja Ci opisa³a swoje problemy + wys³a³a zdjêcie bu¼ki bez makija¿u to by¶ te¿ mi mog³a co¶ poradziæ? Z tym, ¿e ja to dopiero za ponad tydzieñ bym mog³a zrobiæ, bo nie mam aparatu ze sob±.
Stary 2012-12-25, 13:16   #1109
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
Ka¶, a jakbym ja Ci opisa³a swoje problemy + wys³a³a zdjêcie bu¼ki bez makija¿u to by¶ te¿ mi mog³a co¶ poradziæ? Z tym, ¿e ja to dopiero za ponad tydzieñ bym mog³a zrobiæ, bo nie mam aparatu ze sob±.
Czemu nie? Nie widzê problemu Je¶li mnie jaki¶ lab poch³onie po
Sylwestrze to najwy¿ej bêdzie trzeba troszkê poczekaæ
Stary 2012-12-25, 13:17   #1110
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, ja bêdê mieæ urodziny w lutym, i czas od grudnia to ju¿ s± prezenty na Miko³aja/na Gwiazdkê/na urodziny/na imieniny, wiêc

Ogólnie muszê powiedzieæ, ¿e jestem do¶æ odporna na reklamê blogow± (no chyba, ¿e lakiery), ale za to moim s³abym punktem jest czytanie sk³adów
na mnie dzia³aj± takie jak np. Twój czy Wied¼mi Kocio³ek, albo blog Italiany no i niektóre w³osowe

no w³a¶nie np dzisiaj przeczyta³am u Ciebie o oleju winogronowym i chyba go nabêdê
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.