Pielęgnacja loków, loczków i fal - wszystkie części - niech się kręcą! - Strona 2543 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-24, 00:59   #76261
deszczowypies
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVI część niech się kręci

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
witam

dawno nie pisalam, u mnie sucho i spuszono, czyli jak zwykle niestety Odstawilam proteiny, bo wydaje mi sie, ze moje wlosy w ogole sie z nimi nie lubia, poteguja efekt sianowacenia i splatania chociaz ja tych wlosow chyba nigdy nie wygladze i z takim puchaczem cale zycie bede chodzic

wkleje wam zdjecie, puchaczu witaj
chcę takie! długość, kolor, gęstość! daj im tylko troszkę nawilżenia i będą przepiękne

Cytat:
Napisane przez AjriszMarta Pokaż wiadomość
Nie zawsze właśnie
nie używaj już SLS, zamiast tego łagodny szampon albo odżywka myjąca ale taka bez niczego: bez protein i olejów, taka Potters, Joaśka albo któreś bingo glinkowe

jedwabna poszewka? :P
na jakiejś maseczce na twarz (jedwab nasączony czymś) wyczytałam, że jedwab ze szmaty też się jakoś na skórę przedostaje. Albo to kompletna ściema albo i nie
dobrze, Ajriszu, od jutra już wracam do swojego BD a myłam zawsze prostą odżywką, jeśli w ogóle, bo jednak stanowczo wolę łagodne myjadła mój skalp się ucieszy, bo powoli, rozpieszczony łagodnymi, zaczyna mieć dość SLSowego maratonu
u mnie jedwabna poszewka niewiele niestety zdziałała w walce z buszem rano

Cytat:
Napisane przez DMkAnia Pokaż wiadomość
Poduszka satynowa, takie czepki luźne...u mnie sprawdza się większa ilość żelu i spanie w sucharkach
sucharki u mnie działały za pierwszym razem, potem przestały w ogóle za pierwszymi razami żel lniany robił u mnie szał, a potem nastąpił spadek formy...

Cytat:
Zapuszczać i ścinać systematycznie
ech, czyli nieuchronna wizyta u fryzjera...

Cytat:
Napisane przez PannaLokowana Pokaż wiadomość
moje wczorajsze upięcie, koślawe, ale niestety warkocz po wierzchu nie chciał wyjść

a wieczorem wyczesałam włosy. najpierw rozczesałam je moim standardowym, 11zębnym grzebieniem, potem dorwałam grzebyk mamy, taki z bardzo ciasnymi ząbkami (czegoś podobnego używają fryzjerzy) i czesałam włosy z nałożonym AiK jako b/s. Udało mi się osiągnąć cel - byłam w stanie (po pół godzinie czesania) przejechać tym grzebyczkiem od czoła aż do końcówek włosów w jednym ruchu (owca vs. ja 0:1) to, że musiałam obciąć dwa kołtuny na końcówkach pominę...
efekt bardzo ładny! ujarzmiona owca

Cytat:
Napisane przez bernadka20 Pokaż wiadomość
Deszczowypies To jest złota zasada zapuszczać i ścinać systematycznie
już jestem na styczeń umówiona do fryzjera, a że z koleżanką - będę zmotywowana. na szczęście skrócona warstwa już jest na tyle długa, że jak podetnę dłuższy ogon to nie będę wyglądała jak debil

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Ignis00 Pokaż wiadomość
O to liścia z aloesa do blendera i masz soczo z faflunami W sumie to może ja bym sobie też aloesa posadziła
Co do cięcia całkiem możliwe. Jak ja miałam pocieniowane włosy to każdy mi w inną stronę odstawał i miałam taki pierdzielnik, a jak mam na równo to fale wychodzą. Inna sprawa, że jak miałam pocieniowane to nie wiedziałam co to cg
no jak ja miałam równe to i może miałam nasadę dosyć prostą, za to końce zbijały się w regularne loki i dużo bym dała by ten stan przywrócić
to po świętach daję sobie aloesa, na razie dałam BDFM na noc, tak na dobry początek wychodzenia z minimum
weź, nawet się dzisiaj okazało, że to moje nieszczęsne cięcie ma swoją specjalną nazwę: degażowanie. okazało się też, że krzywdzi. przynajmniej mam na co zwalać winę
ale! zobaczyła mnie dzisiaj pierwszy raz od dwóch miesięcy przyjaciółka (też włosomaniaczka, ale SG) i powiedziała, że skręt może tyłka nie urywa, za to widać, że zdrowe, gęste i błyszczące. przynajmniej tyle

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 01:17   #76262
Ignis00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość

no jak ja miałam równe to i może miałam nasadę dosyć prostą, za to końce zbijały się w regularne loki i dużo bym dała by ten stan przywrócić
to po świętach daję sobie aloesa, na razie dałam BDFM na noc, tak na dobry początek wychodzenia z minimum
weź, nawet się dzisiaj okazało, że to moje nieszczęsne cięcie ma swoją specjalną nazwę: degażowanie. okazało się też, że krzywdzi. przynajmniej mam na co zwalać winę
ale! zobaczyła mnie dzisiaj pierwszy raz od dwóch miesięcy przyjaciółka (też włosomaniaczka, ale SG) i powiedziała, że skręt może tyłka nie urywa, za to widać, że zdrowe, gęste i błyszczące. przynajmniej tyle
Ja też miałam kiedyś degażówkami włosy robione to potem miałam 0 objętości, takie cieniasy mi zrobiła I szopensa, nie kręciły się i nie zbijały w większe pasma tylko piórkowały. A przyjaciółka dobrze mówi polać jej! Najważniejsze i to sobie weź do serca, że są zdrowe. Bo mogą być czupryny z nie wiadomo jaką fryzurą, lokami i innymi, ale jak są zniszczone to i tak wyglądają okropnie. A Ty przynajmniej masz pierdzielnik, ale piękne, zdrowe, błyszczące włosiska I 100% bardziej podoba mi się pierdzielnik zdrowy, niż laska z zjaranymi lokami czy popalonymi prostakami.
Ignis00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 08:14   #76263
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli masz długie włosy odradzam...Ja to zamówiłam i totalny niewypał...Na krótszych za to ładnie wygląda swoim siostrzenicom robię od czasu do czasu
Długie nie są. Pocieniowane sięgają do karku, a najdłuższe prawie do zapięcia od stanika.
Chyba kupię na próbę.

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:

To tak jak ja Dziś np boli mnie biodro z jednej strony bo wczoraj zleciałam z łóżka Za dużo razy się przekręciłam i zapomniałam, że za 3 przekręceniem nie ma już łóżka Ja się tak strasznie wiercę w nocy, że ja nie wiem jak mój narzeczony to wytrzymuje
Ja łóżko mam dla siebie ( chyba, że liczymy misia), ale kilka razy spał ze mną pies i na szczęście go nie uszkodziłam.

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

I tak przy okazji życzę Wam zdrowych, wesołych Świąt spędzonych w gronie najbliższych, wielu prezentów pod choinką ( szczególnie włosowych) oraz Szczęśliwego Nowego Roku.
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 08:50   #76264
iwonsia01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad wałkami spiralnymi. Może to by zrobiło coś fajnego na moich włosach
http://www.youtube.com/watch?v=nm9NSrkJB34
A ja mam i jestem zadowolona Oczywiście mam podróbki z Allegro, bo te oryginalne to tylko na stronie producenta z USA. Ja mam włosy średniej długości i właśnie tam gdzie są dłuższe lepiej mi to wychodzi. Nie zgodzę się, że nie wyglądają naturalnie. Chyba, że ktoś zostawi je od razu bez rozdzielenia palcami na pasma drobniejsze. Za ok 14 zł warto wypróbować. Ja miałam tylko problem z dobraniem odpowiedniego stylizatora pod to. Ostatecznie stanęło na żelu. Nakładałam na mokre jak i suche włosy i efekt był ok
iwonsia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 08:52   #76265
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonsia01 Pokaż wiadomość
A ja mam i jestem zadowolona Oczywiście mam podróbki z Allegro, bo te oryginalne to tylko na stronie producenta z USA. Ja mam włosy średniej długości i właśnie tam gdzie są dłuższe lepiej mi to wychodzi. Nie zgodzę się, że nie wyglądają naturalnie. Chyba, że ktoś zostawi je od razu bez rozdzielenia palcami na pasma drobniejsze. Za ok 14 zł warto wypróbować. Ja miałam tylko problem z dobraniem odpowiedniego stylizatora pod to. Ostatecznie stanęło na żelu. Nakładałam na mokre jak i suche włosy i efekt był ok
To tym bardziej jestem skuszona. Na allegro można kupić nawet za 5 zł. A wygodnie się w tym śpi?
Stary 2012-12-24, 09:00   #76266
JudytaKas
Zakorzenienie

Dziewczyny życzę Wam spokojnych, radosnych świąt spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze no i aby każda z Was poczuła magię tej niezwykłej nocy

aaa i niech się loczki, loczunie, fale, faleczki pięknie dziś kręcą (i w następne dni też)

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 09:05   #76267
Karen15
Zakorzenienie

Żel do włosów chyba nie jest dla mnie. Zresztą same zobaczcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg żel.jpg (24,4 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg żel (1).jpg (40,5 KB, 70 załadowań)
Stary 2012-12-24, 09:22   #76268
iwonsia01
Zadomowienie

Cytat:
To tym bardziej jestem skuszona. Na allegro można kupić nawet za 5 zł. A wygodnie się w tym śpi?
Ja spałam tylko raz jak robiłam fryzurę na wesele. Jeśli nie dasz ich do samej skóry głowy to bez problemu
Stary 2012-12-24, 10:32   #76269
Riddim
Zadomowienie

Cytat:
Mam jeszcze takie pytanie. Czy dobrze robię jak zaraz po umyciu włosów zawijam je w koszulkę bawełnianą: robie to w ten sposób, że koszulkę wraz z włosami okręcam wokół własnej osi ? Czy może lepiej zaraz zrobić ręcznikowanie?
To zależy co chcesz osiągnąć U mnie ręcznikowanie daje pogniecione loko-fale i skręt łapie wyżej a jeśli zawinę tak jak mówisz - mam luźniejsze falki.

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
witam

dawno nie pisalam, u mnie sucho i spuszono, czyli jak zwykle niestety Odstawilam proteiny, bo wydaje mi sie, ze moje wlosy w ogole sie z nimi nie lubia, poteguja efekt sianowacenia i splatania chociaz ja tych wlosow chyba nigdy nie wygladze i z takim puchaczem cale zycie bede chodzic

wkleje wam zdjecie, puchaczu witaj
ile włosów !

Cytat:
Zastanawiam się nad wałkami spiralnymi. Może to by zrobiło coś fajnego na moich włosach
http://www.youtube.com/watch?v=nm9NSrkJB34
oezu, pierwszy raz widzę takie coś! Często to bym się bała tego używać, żeby włosy nie zapomniały swojego skrętu, ale na większe okazje... hm, mam ochotę spróbować.

Dziewczyny, które próbowały - co wpisywać w allegro? Wałki spiralne?1

Cytat:
Nie wiem co tutaj jest nie tak? Może górę jeszcze trochę pougniatać? Nie jest wcale źle. Jaki to żel?
Stary 2012-12-24, 12:18   #76270
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość

oezu, pierwszy raz widzę takie coś! Często to bym się bała tego używać, żeby włosy nie zapomniały swojego skrętu, ale na większe okazje... hm, mam ochotę spróbować.

Dziewczyny, które próbowały - co wpisywać w allegro? Wałki spiralne?1

Nie wiem co tutaj jest nie tak? Może górę jeszcze trochę pougniatać? Nie jest wcale źle. Jaki to żel?
To się nazywa Magic Leverag

To żel z Delii. A nie podoba mi się to, że nie zrobił loków

Stary 2012-12-24, 12:26   #76271
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też miałam kiedyś degażówkami włosy robione to potem miałam 0 objętości, takie cieniasy mi zrobiła I szopensa, nie kręciły się i nie zbijały w większe pasma tylko piórkowały. A przyjaciółka dobrze mówi polać jej! Najważniejsze i to sobie weź do serca, że są zdrowe. Bo mogą być czupryny z nie wiadomo jaką fryzurą, lokami i innymi, ale jak są zniszczone to i tak wyglądają okropnie. A Ty przynajmniej masz pierdzielnik, ale piękne, zdrowe, błyszczące włosiska I 100% bardziej podoba mi się pierdzielnik zdrowy, niż laska z zjaranymi lokami czy popalonymi prostakami.
poleję przyjaciółce, poleję
to jest dokładnie opis moich włosów! przynajmniej zdefiniowałam problem

Stary 2012-12-24, 12:32   #76272
CleoDuquesne
BAN stały

Cytat:
To się nazywa Magic Leverag

Mwłahaha. Zamówiłam te pseudo papiloty
Zobaczymy, co z tego wyjdzie
CleoDuquesne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 12:37   #76273
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Pokaż wiadomość
Mwłahaha. Zamówiłam te pseudo papiloty
Zobaczymy, co z tego wyjdzie
Potem pokaż efekty
Stary 2012-12-24, 12:40   #76274
CleoDuquesne
BAN stały

Cytat:
Potem pokaż efekty
Oczywiście oczywiście.
Teraz tylko czekać.
CleoDuquesne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 12:45   #76275
PannaLokowana
Raczkowanie

dziekuję za miłe słowa! teraz mam dylemat w co się uczesać na wigilię. związać się muszę, bo moja babcia tak przegrzewa mieszkanie, że się pod owcą topię. Jakieś propozycje?

i życzę wam wszystkiego zakręconego i spełnienia marzeń! a włoski niech się kręcą, kręcą, kręcą!

10.11.2013r: grzywka 20cm, bok 24 cm --> docelowo ~50cm (za łopatki)
PannaLokowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 13:51   #76276
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuję za miłe słowa! teraz mam dylemat w co się uczesać na wigilię. związać się muszę, bo moja babcia tak przegrzewa mieszkanie, że się pod owcą topię. Jakieś propozycje?

i życzę wam wszystkiego zakręconego i spełnienia marzeń! a włoski niech się kręcą, kręcą, kręcą!
zrób to co wstawiłaś tu ostatnio, ładne było

Tobie też wszystkiego najlepszego, niech owca będzie grzeczna!

a mi się pokręciły włoski tak ładnie jak już dawno im się nie udało, dumna z nich jestem!

Stary 2012-12-24, 14:12   #76277
dorka_tw
Rozeznanie

Cytat:
zrób to co wstawiłaś tu ostatnio, ładne było

Tobie też wszystkiego najlepszego, niech owca będzie grzeczna!

a mi się pokręciły włoski tak ładnie jak już dawno im się nie udało, dumna z nich jestem!
Brydżit dobrze prawi, polać jej
Gratulacje dla włosków, ja właśnie czekam co z nich dzisiaj wyjdzie, może też mi zrobią prezent

Pogodnych i zdrowych świąt oraz lekko zakręconych

dorka_tw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 14:20   #76278
iwonsia01
Zadomowienie

Witajcie. Moje bidulki z dzisiaj Ogólnie dalej faza zapuszczania. Widzicie ile jeszcze mnie czeka równania tych dziur łeee. Włosy wyglądają jednak zdrowo i to jest najważniejsze.
Dziś tylko SLS, maska Sleek na 2 min jako odżywka, joanna d/s, żel Isana i finito ;P Wesołych Świąt
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0115.jpg (103,7 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0122.jpg (95,1 KB, 65 załadowań)
Stary 2012-12-24, 14:51   #76279
krolowa zurawin
Zadomowienie

iwonsia wyglądają mięciutko !
krolowa zurawin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 14:59   #76280
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorka_tw Pokaż wiadomość
Brydżit dobrze prawi, polać jej
Gratulacje dla włosków, ja właśnie czekam co z nich dzisiaj wyjdzie, może też mi zrobią prezent

Pogodnych i zdrowych świąt oraz lekko zakręconych
ja już czekam na polewkę
niech Tobie się też pięknie zakręcą

Cytat:
Witajcie. Moje bidulki z dzisiaj Ogólnie dalej faza zapuszczania. Widzicie ile jeszcze mnie czeka równania tych dziur łeee. Włosy wyglądają jednak zdrowo i to jest najważniejsze.
Dziś tylko SLS, maska Sleek na 2 min jako odżywka, joanna d/s, żel Isana i finito ;P Wesołych Świąt
ej, bardzo ładne są! ale znam ból, ja też schodzę z dziur po degażowaniu, jeszcze trochę...

Stary 2012-12-24, 15:00   #76281
iwonsia01
Zadomowienie

No muszę przyznać, że są miękkie w dotyku Ostatnio trochę zaniedbałam olejowanie z braku czasu:/ Reszta bez zmian. SLS jest częściej z racji przetłuszczu czapkow-kapturowego. Kupiłam jakiś czas temu dziecięcy Jonson szampon i to był pierwszy i ostatni raz. Od nowego roku znów zacznę eksperymenty. Jak widać na fotkach włosy błagają o fryzjera, ale jestem nieugięta:P
Stary 2012-12-24, 15:16   #76282
Ignis00
Raczkowanie

Dziewczyny z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wam miłości, spokoju i radości, pysznej Wigilijnej kolacji i prezentów samych wyczekiwanych. Włosów cudownych, bezproblemowych i pokręconych, błyszczących jak gwiazdki na niebie, abyście były z nich dumne

Ja dziś też nie wiem co wymyślę za fryzurę, pewnie je zwinę w jakiegoś pseudo koka
Ignis00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 15:27   #76283
dorka_tw
Rozeznanie

Cytat:
Piękne włosiska

dorka_tw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 09:10   #76284
Karen15
Zakorzenienie

Jakie oleje polecacie na łuszczycę? Nada się łopianowy?
Stary 2012-12-25, 09:50   #76285
karolinga
Zadomowienie

Cytat:
Może pougniataj je trochę bardziej, a będą wyglądać cudnie
Cytat:
Aż ma się ochotę pomacać Widać, że są zdrowe
Stary 2012-12-25, 11:39   #76286
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Któraś z was pytała jak robić i jak wygląda folia aluminiowa na głowie. Wykorzystałam więc fakt, że nałożyłam waxa pod folię i cyknęłam wam uroczą focię. mój luby się śmieje i woła na mnie "Magneto"
Cudo

Cytat:
Napisane przez oollaa_1_ Pokaż wiadomość
a czy może to być od tabletek anty Lesinelle? Przerwałam je 3 dni temu by sprawdzić czy to nie czasem one powodują wypadanie jak na razie nie widzę żadnej poprawy:/
Tak, możliwe, że włosy wypadają od hormonów z tabletek. A możliwe, że od czegoś innego. Najlepiej zrobić badania. Dziewczyny już radziły badanie tarczycy. Ja mogę jeszcze polecić badanie męskich hormonów i estrogenów (chociaż po odstawieniu tabletek jeszcze przez pół roku może być zamieszanie hormonalne w organizmie).

Cytat:
Także oto i moja wersja dobieranego (spięty tylko jedną wsuwką ). Niestety żeby tak okiełznać owcę musiałam w nią wlać chyba hektolitr joanny babuni, bo inaczej współpraca jest zerowa. Końcówki schowane i bezpieczne, zimo nadchodzę!
Cuuuudoooo!

Cytat:
Dobry wieczór wam wszystkim zakręconym

Zajrzałam po długim czasie nieobecności byłam w trakcie poszukiwania pracy i się udało ! Dlatego też będę rzadko. Stęskniłam się i chciałabym wam pokazać swoją przemianę Sprawiłam sobie prezent na mikołajki i chciałam zaskoczyć swojego tż ;p

co wy na to moje drogie lokasy ?

No właśnie jutro mnie czeka trochę roboty wiadomo święta nadchodzą dlatego też z tej okazji weszłam, by Wam moje Drogie życzyć Wesołych, Zdrowych świąt i by wasze Kręciołki i Falki tego dnia wyglądały SUPER
Świetne włosy

Cytat:
Bardzo ładne włosy
Stary 2012-12-25, 12:03   #76287
bernadka20
Wtajemniczenie

Cytat:
już jestem na styczeń umówiona do fryzjera, a że z koleżanką - będę zmotywowana. na szczęście skrócona warstwa już jest na tyle długa, że jak podetnę dłuższy ogon to nie będę wyglądała jak debil
Cytat:
Długie nie są. Pocieniowane sięgają do karku, a najdłuższe prawie do zapięcia od stanika.
Chyba kupię na próbę.
Cytat:
Hm..Faktycznie coś od góry słabo. A w jaki sposób nakładasz żel ?
Cytat:

A z Delii to ja nie używam u mnie zawitał na dobre Artiste fioletowy i kupuje z pompką bo jest wydajniejszy od tego w sloiczku I się z nim nie rozstaje :P
Natomiast mam kłopot teraz ze znalezieniem morelowej odżywki a slyszalam o wycofaniu Alterrki na dobre z Rossmana. Nie ładnie

Chatul
Stop suszarce od końca czerwca 2010
Kantorzyca/Kantorka Zakonu Curlitanek
Masz naturalne, kręcone włosy?Zajrzyj koniecznie: FaQ, Pigułka
bernadka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:20   #76288
izaa29
Zakorzenienie

Witam
Chyba moja walka o dalszą fale nie ma sensu, tak to wyglądało w sobote, oczyszczanie barwą, alterra granat i aloes na kilka min, ugniatania przez bawełniana koszulke, pianka z isany
Z przodem nic nie robiłam zero żelu pianki, robi się samoistnie.
Jak widać na zdjęciach jakiś tam skręt jest do lini uszu, za nimi skrętu brak, taki sam efekt jest po zelu lnianym, mrożącym no i piance.
Myślicie że da się coś z tym zrobić ?
O włosy intensywniej dbam od września z moim pokracznym CG, a stan początkowy włosów nie był tragiczny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2906-crop.jpg (63,4 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2896.jpg (92,8 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2913-crop.jpg (155,5 KB, 44 załadowań)
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:30   #76289
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Hm..Faktycznie coś od góry słabo. A w jaki sposób nakładasz żel ?
Próbowałam zarówno głową w dół jak i normalnie i ciągle to samo
Stary 2012-12-25, 12:57   #76290
Chatul
ma zielone pojęcie

Coraz częściej chodzi mi po głowie zrobienie trwałej A jak już na poważnie zaczęłam o tym myśleć, to akurat włosy mi się ślicznie ułożyły i pofalowały od skóry głowy Nie ogarniam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości