|
|
#2851 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
aaaaaaaaa mam grypę żołądkowa czyli rotawirusy a młody nie sczepiony...
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-12-25 o 19:21 |
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tu moja malutka w prezentowym krzesełku i na wizycie u dziadków
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas "wspaniałe" święta,spędziliśmy właśnie z małym 4 h w Centrum Zdrowia Dziecka,ze względu na tą bardzo wysoką temp.dostał zlecenie na komplet badań,mocz,morfo i crp.badania idealne więc to trzydniówka.ufff,nareszci e nam pomogli kompetentni ludzie ale też tylko dzięki znajomościom
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2855 |
|
Wtajemniczenie
|
cieszę się strasznie bo już myślałam że to jakieś zapalenie płuc czy inne dziadostwo
mamcia daj znać co z Kacperkiem, koniecznie
|
|
|
|
#2856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem co to za chorobska w powietrzu ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() ja nie wiem ze teraz bez znajomosci to ciezko cokolwiek zalatwic
|
||
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam świątecznie
Wczoraj wigiliowaliśmy u siebie z moją mamą. Było sympatycznie, choć trochę smutnawo (przez teściów oczywiście ). A dziś teściowa zadzwoniła i zaprosiła nas do siebie. Poszliśmy. O dziwo cały czas rodzina małża zajmowała się Leosiem (bidulek był przestraszony, bo raz, że tam nie bywamy, więc miejsce dla niego jest obce, a dwa, że wujka, cioć i babci prawie nie zna![]() Generalnie jestem z postawy małża zadowolona Jutro chyba będziemy mieć gości, choć to jeszcze nie jest potwierdzone ![]() Cytat:
Buziaczki dla wszystkich chorych dzieciaczków ![]()
|
|
#2858 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Zadomowienie
|
chłopcy maja 2,5 i 4 lata...najsmutniejsze bo z dala od rodziny,zostawilam rodzicow samych, nie ma z nami Olivki ktora miala byc,cala ta niepewnosc zwiazana z Laura...jakby nie chlopcy to bym chyba wcale nic nie swietowała
|
|
|
|
#2860 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2861 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że dziś małż lepiej się sprawuje.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystkiego naj dla jubilatów! Cytat:
dużo zdrówka dla KacperkaCytat:
Cytat:
|
|
#2862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo dla Zosi za ząbek
![]() najlepsze życzenia dla 6-cio miesięczniaczków ![]() Wanilko powrotu do zdrowia i mocne kciuki, żeby nie ząłapało małego ![]() Olcia ciesze sie że to "tylko" trzydniówka, szkoda ze dobrego lekarza ze swicea trzeba szukać u nas poprawa, mam nadzieje ze noc bedzie spokojnaLady Magnolia szkoda że to ząbkowanie az tak źle przechodzi, żal dziecka normalnie ![]() Nadalka fajne krzesełko ![]() Irmusia mąż dobrze powiedział teściówce
Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2012-12-25 o 20:55 |
|
|
|
#2864 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dziś byliśmy u moich rodziców. Była cała moja najbliższa rodzina. Było super!!! Młody jak zwykle czarował uśmiechem i był super grzeczny - ani raz nie zapłakał, nawet się nie krzywił ![]() Cytat:
za ząbek i fajne ząbkowanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za miesiące
|
||||
|
|
|
#2865 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za miesiące i nową umiejętnośćCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2866 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za zbliżające się ząbki ![]() Cytat:
dla męża ![]() a mina teściowej? opiszesz ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Nadalka, uroczo wygląda Iga i na krzesełku i u dziadków Muminek, ale masz chłopców i Laurę |
||
|
|
|
#2867 |
|
Zadomowienie
|
Czesc kochane!
Święta, swięta i po świętach! Ale chciałam Wam jeszcze życzyc spóźnionych radosnych ostatnich chwil z tych świąt, smacznych odsmażanych pierożków i bigosu i ciągłej uciechy z prezentów! poza tym zdrówka! Widzę dziewczyny, że mnóstwo z maluszków chore! buziaczki dla Was wszystkich! |
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny !
Święta święta i po świętach można by rzec. Ja cały ten czas spędziłam u moich rodziców, jutro idziemy do teściów na obiad. Mała jest aniołkiem, ani razu nie zapłakała, jedyne co, to późno chodziła spać. I na szczęście nie jest chora, a tyle widzę chorych dzieci i mam wokoło ![]() Pod choinką było bardzo dużo prezentów, dostałam mnóstwo fajnych rzeczy, m.in. perfumy, pokrowiec na aparat, chyba z 8 książek itd. Malutka też zgarnęła masę ciuchów i zabawek ![]() Jak co roku graliśmy w "tabu", ubaw po pachy ![]() Olcia, strasznie mi przykro z powodu O. że tak się biduś wycierpiał, a wy umordowaliście się w szpitalach ![]() Depoison, Hania, gratuluję ząbków ! Wszystkim mamom walczącym z chorobami dzieci współczuję i trzymam kciuki za poprawę ! Na pocieszenie, ja walczę z opryszczką, przez co boli mnie połowa twarzy
|
|
|
|
#2869 |
|
Zadomowienie
|
P.s. Olciai Mamcia a na służbę zdrowia to
aż żal, że gdyby nie znajomości to gówno by pomogli |
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Tż poszedł na miasto szukać mi otwartej pizzerii, bo chcę pizzę
![]() Irmusiu brawa i to ogromne dla TŻ za postawę ![]() Mamka dawaj znać jak u brata i trzymam żeby szybko wyzdrowiałOlcia dobrze, że macie diagnozę. Jak się Oskarek czuje? |
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie coś w stylu kota srającego na pustyni
|
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiejszy dzień spędziłam u mojej mamy - było bardzo przyjemnie. W zasadzie dalej jest ![]() Nic nie poradzę, że nie lubię u teściowej. No, ale co zrobić. Czasem trzeba. ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Nadalka najlepszego dla Was Mała dostała super prezenty. Ślicznie wygląda w sukieneczce. Wanilka zdrowia dla Ciebie Irmusia dla męża. Dogadał mamusi. Może babcia zrozumie o co chodzi.
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierze, co za cisza
witajcie! Mala dalej zle sypia, czesto sie budzi. |
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Hello widzę że na wątku dalej swiatecznie
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, my właśnie mamy przechrzcielną gonitwę
![]() Nic nie wiem, bo miało być spotkanie o którym miał ksiądz głosić a tu cisza... Do tego nie wiem co mam wziąć. TŻ też zamiast pomóc to leży, bo wczoraj balował i wielce zmęczony jest wrrrrrDo sklikania później
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas spotkania przed chrztem nie będzie. Mamy przyjść 10 - 15 minut przed mszą. Tylko to będzie pewnie za miesiąc. |
|
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapakowałam Fabisia szatkę świecę (na co zapałki? Chyba od gromnicy się odpala świecę, prawda?)pampersa i chusteczki tetrówkę portfel z dowodem akt urodzenia w razie w Ciuszki naszykowane: Kombinezon biały szalik biała czapka i to co pod kombinezon Fabi aktualnie jest w piżamie
|
|
|
|
|
#2878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Cytat:
Cytat:
![]() Jaką ma śliczną sukienkę ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- A nam zostało mnóstwo ciasta. Mojego tatę oddelegowaliśmy z Małą na spacer I już dziś nie mamy żadnych gości, ani nigdzie nie idziemy
|
|||
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
heeej nocka w miare spoko mala obudzila sie tylko raz na mleko ale dwa razy poplakiwala przez sen jak ja poglaskalam i dalam jej szmatke przytulaczka to sie uspokoila.
Mnie gardlo boli bardziej niz wczoraj jestem zachrypnieta... Amelka dalej sie smara ale na szczescie nic wiecej sie nie dzieje oprocz tego ze jest meeega marudna, tak jeszcze nogdy nie marudzila a katar miala nie raz, moze to od zebow ![]() U Kacperka dalej bez zmian, nie zrobili mu zadnych badan bo oczywiscie sa swieta i maja w dupie ze dziecko bylo sine i nie oddychalo, jak moja mama zapytala lekarza czy przyczyna mogla byc ta padaczka to lekarz jej powiedzial ze szuka przyczyny na sile bo pewnie chce wyjsc do domu... Kurde sa swieta wiadomo ze wolalaby byc w domu niz w szpitalu ale tez martwi sie o malego. lekarze.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

Z butelki nie potrafi, strzykawki nienawidzi. Ostatecznie zjadł troch odciągniętego mleka z doidy cup. Padam i dziś choć jest dobrze- nie potrafię dojść do siebie.
dla Zosi za ząbek( zazdroszcze bezbolesnego wyjścia).

). A dziś teściowa zadzwoniła i zaprosiła nas do siebie. Poszliśmy. O dziwo cały czas rodzina małża zajmowała się Leosiem (bidulek był przestraszony, bo raz, że tam nie bywamy, więc miejsce dla niego jest obce, a dwa, że wujka, cioć i babci prawie nie zna

Kompletną niespodziankę:

(zjadłam jeden kawałek karpia w galarecie i dwa pierogi, i tyle z mojej wigilii)
Grube takie, wielkie... Nie wiem po co im takie ciężkie monety 
aż żal, że gdyby nie znajomości to gówno by pomogli
żeby szybko wyzdrowiał
Chyba od gromnicy się odpala świecę, prawda?)