|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
Cytat:
|
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Echhh ale się objadłam Smutno mi bez TŻta..
|
|
#4263 |
|
Konto usunięte
|
Nareszcie w domu
Nie, nie zadzwoniłam do eksa. Od niego też ani smsa, więc olałam moczem ciepłym. I wcale się jakoś bardzo nie przejadłam- może dlatego, że wigilijne dania niezbyt mi smakują, a te dzisiejsze sałatki, wędliny i ciasta nie były jakieś mega zapychające. Także miejsce w żołądku jest, serial na wieczór jest, dobra książka też- w końcu sobie odpocznę, bo o ile jutro nigdzie nie pojedziemy/nikt nas nie nawiedzi zamierzam ostro ruszyć z nauką (pierwsze koło już 8.01...)
|
|
|
|
#4264 | ||||
|
Konto usunięte
|
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
Wróciłam od dziadków, dopchałam żarciem i oczywiście dostałam na wynos ![]() tż znów chory, kicha, prycha... marudzi A i jeszcze, zepsuł się ten dysk do konsoli, który kupiłam mężowi, muszę pojechać w czw zareklamować:/ Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-12-25 o 18:15 |
||||
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi dzionek zleciał. Odgrzebaliśmy z rodzicami stare taśmy i obejrzeliśmy filmy wyświetlane na ścianę
Takie z czasów kiedy wylegiwałam się w wózku Ale ze mnie był klops ![]() TŻ już trochę lepiej się czuje. Mówił,że mam jutro na 15 wpaść na ten zaległy, dzisiejszy obiad. Ale zobaczymy w jakiej będzie jutro formie. Po południu jedziemy z kumplem do mojej chrześnicy w odwiedziny
|
#4266 | ||||
|
Konto usunięte
|
A wiesz, że nie masz czego żałować. To było coś studyjnego, a nie koncert na żywo, bez żadnej publiczności, a pomiędzy piosenkami były pogawędki (niby śmieszne) Michaela z Muppetem (tak, tak - maskotką
Beznadzieja. Po opisie w programie telewizyjnym myślałam, że to będzie coś w rodzaju koncertu Chrisa Bottiego w Bostonie [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38279898]Założyłam jednak te sukienkę z koronką, ciemne rajtki i nic nie było widać a sukienkę podziwiali Prezenty takie jak chciałam tzn tusz do rzęs i kapciuszki a'la gorylki Bardzo chamsko postąpił brat tż, bo każdemu coś kupił, tylko nie mi... [/QUOTE]No nie dziwię się, że podziwiali, bo sukienka świetna, a że z rajstopami ciemnymi, to zdecydowanie ładnie musiałaś wyglądać Kapciuszki a'la gorylki Ja nie dostałam prezentu od brata i bratowej mojego szwagra, ale nie gniewam się Mało się znamy. Ja też nie wiedziałam, czy im coś kupować, to w końcu symboliczne świeczki kupiłam w kolorystyce takiej, że pasuje im do mieszkania (znam kolorystykę mebli i ścian z opisu).Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A naukę sobie jutro jeszcze odpuść, w końcu święta ![]() Cytat:
Ale fajny pomysł z taśmami na ścianę.... Ja mam ze swojego dzieciństwa co najwyżej kasety VHS ![]() Ale miałam fajny dzień ![]() Zaspałam (ale w końcu się wyspałam ), więc jak się obudziłam, to migiem wyszykowałam się do Kościoła. Mszę spędziłam nazewnątrz, wokół las i się nawdychałam Jego rześkim zapachem za wsze czasy ![]() Później w domu obiadek, kawa i brum brum do Tż Opłatkiem się połamaliśmy, było miło, a potem graliśmy z Tż i Jego siostrzeńcem w Scrabble (prezent świąteczny od nas ). WYGRAŁAM ![]() A w ogóle to już się nie mogę doczekać naszego jutrzejszego powrotu do Opola i powitania się ![]() A jeszcze jutro przed powrotem kilka godzin u mnie, ha ![]() Muszę się zrobić na bóstwo z rana :P Dnia nie zepsuje mi nawet to, że siostra Tż w końcu mnie przekonała o tym, jak bardzo mnie lubi... Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2012-12-26 o 00:11 |
||||
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
widzę że u Was święta mniej więcej udane? u mnie super dobrze jest mieć męża przy sobie... u nas się obyło od życzeń w stylu "zróbcie sobie dziecko" (tylko tż mi tego życzył.... były ostatnio rozmowy ale i tak się zdziwiłam...) z prezentów jestem baaardzo zadowolona ;d dostalismy od jednych i drugich rodziców kocyki - jeden ciemno szary 9sama wybierałam), a drugi biały. identyczne;p a oprócz tego dostałam sexi szlafroczek a'la satynowy, "Atlas chmur" za który się jeszcze o dziwo nie wzięłam i masę drobiazgów. Dziś wieczór i nockę spędzamy u siebie a jutro jedziemy do moich rodziców znowu i tak te święta mijają... miłej reszty swiąt;* |
|
|
|
#4268 |
|
Konto usunięte
|
Wstałam...
Noc straszna, tż kichał, kaszlał, smarkał... O zgrozo... Mam już dość Właśnie zjedliśmy śniadanko. Najgorsze, że jutro muszę wstać do roboty po 7 ;( |
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My najwcześniej w sobotę..
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! Ja dziś tak jak wczoraj spędzam dzień w domu z bratem
Jest duuużo stopni na plusie, śnieg już prawie całkowicie się stopił i jest tak szaro i smutno, że nawet wychodzić się nie chce Ale mimo tego zmarzłam w kościele, myślałam że mi nos odpadnie ![]() No i tyle u mnie
|
|
|
|
#4271 |
|
Konto usunięte
|
Nie spotkałam kościoła, w którym jest ciepło
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38291683]Nie spotkałam kościoła, w którym jest ciepło
[/QUOTE]W niektórych jest ogrzewanie przecież
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
mam mega giga kaca i tyle w temacie jak ci minął dzień!
ehh napiszę coś więcej jak wydobrzeje czyli pewnie jutro:P
|
#4274 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- może i... najwidoczniej za rzadko chodzę, czyli raz na rok
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38291683]Nie spotkałam kościoła, w którym jest ciepło
[/QUOTE]Przyjedź do mnie na zadupie! Jakie księżunio w tym roku odwalił ogrzewanie to aż miło popatrzeć (i przynajmniej być świadomym na co właściwie daje się tą tacę)- ogrzewanie i klima w jednym
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W lecie to trzeba uważać jak ktoś ma spódnicę czy sukienkę bo może się niebezpiecznie unieść jak się stanie na tej kratce (ogrzewanie i klima w podłodze)
|
|
|
|
|
#4277 |
|
Konto usunięte
|
A to nie, tutaj podobno jest wszystko od dachu
|
|
|
|
#4279 |
|
Konto usunięte
|
Mnie siostra powiedziała, że dziecko coraz bliżej, bo zaczęli już z małżonem starania
Także ten, przyszły rok chyba realny
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ leniwy wieczór...
![]() Oglądam jakiś polski film na jedynce..
|
|
|
|
#4282 |
|
Konto usunięte
|
Ja oglądałam chyba na tvn z Reese
Siedzę już w pracy, dostałam listę miliarda zadań i nie wiem, w co się mam podrapać
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też go lubię, ale bardziej za vinca voughn niż za reese No a ja lecę ubezpieczyć auto bo się ubezpieczenie kończy w sylwestra i całkowicie o tym zapomniałam, dobrze że przyszedł list od ubezpieczyciela z przypomnieniem. skoczę do biedronki jeszcze zobaczyć co słychać bo dawno nie byłamPoza tym dziewczynki zapraszam na pierożki, barszczyk z uszkami i placki bo u mnie nie ma kto tego jeść! brat pojechał do dziewczyny, my wczoraj z tż to mega giga kaca mieliśmy więc nie tknęłam nic do wieczora. Także zapraszam na wizażową after party wigilię Nowy Rok się zbliża macie jakieś postanowienia bo już wątki są zakładane
|
|
#4284 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie podobne postanowienia dietowo-językowe
![]() Odweźliśmy siostrę na przystanek i już pojechała do Pzn. My dopiero w sob. A najchętniej zabrałabym się z nią
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Już prawie tydzień osobno jesteśmy..i szczerze to źle mi z tym, baardzo
Fakt,że średnio co drugi dzień się widzimy ale to na chwilę i w otoczeniu rodziny jego albo mojej
|
#4288 |
|
Konto usunięte
|
a ja swojego dla odmiany mam ochotę zamordować
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38302852]a ja swojego dla odmiany mam ochotę zamordować
[/QUOTE]A coż się stało?
|
#4290 | |
|
Konto usunięte
|
Heeeej, witam się już od nas
Wczoraj spędziliśmy kilka godzin u mnie, Tż już coś brało choróbsko, ale jeszcze dawał radę, a przez noc totalnie go rozłożyło i leży w łóżku i umiera... Niestety, gdy mój Tż choruje, to zachowuje się jak stereotypowy facet - już mam go dość... A po wczorajszym naszym wieczornym powitaniu mógł mnie zarazić ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38299648]Ja oglądałam chyba na tvn z Reese Też próbowałam oglądać ten film, podczas rozpakowywania się zaczęłam, a później Tż mi wyłączył i klops - nie wiem, co było od połowy ![]() Cytat:
![]() Ech, za wcześnie na postanowienia noworoczne jak dla mnie Wolę się jeszcze nie dręczyć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

Potem siostra wychodzi, a ja będę musiała jakoś zająć sobie czas. Jutro pojadę do chrześnicy bez TŻta ale trudno, niech się kuruje. W końcu na Sylwka musi być zdrowy