Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 278 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-26, 08:36   #8311
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Hej dziewcznki Żabulek Toniu zerknijcie na ten sprzet czy nie jakas sciema bo cena bardzo niska.http://allegro.pl/crazy-fit-massage-...888643088.html
Stary 2012-12-26, 10:48   #8312
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
późne ale.... Wesołych Świąt wszystkim

Żabulku pamiętasz, jak pisałaś o platformie crazy fit? Dzieciątko mi przyniosło a konkretnie TŻ... i myślałam, że go zabiję, że mi taki drogi prezent kupił.... dzisiaj wieczorem będę montować i wibrować się

Dziendoberek

Super Toniu To napisz jak Ci sie podobalo

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Hej dziewcznki Żabulek Toniu zerknijcie na ten sprzet czy nie jakas sciema bo cena bardzo niska.http://allegro.pl/crazy-fit-massage-...888643088.html

No bardzo niska, ale to juz jest cena ostateczna??? Czy to jakas licytacja??? Wyglada na orginalny cryzy fit
Stary 2012-12-26, 10:49   #8313
kicia_nh
Zadomowienie

Suples właściwie to mnie pociesza, że gdy zrobi się ciepło i przyjdzie czas na takie wdzianka to już będę mogła A operacji i Ty się doczekasz, po konsultacji to już jakoś zleci

Celinko ja Ci nie powiem czy to jakaś ściema, ale z tego co patrzyłam to licytacja i cena może się jeszcze znacznie zwiększyć. Kiedyś też bawiłam się w licytowanie i w ostatnich minutach potrafiła wzrosnąć o kilkadziesiąt/ kilkaset złotych (w zależności od tego czego dotyczyła)

Miłego dnia Ja siębiorę za porządki, bo będziemy mieć gości a mam w domku takich dwóch mężczyzn, którzy nie wiedzą co znaczy utrzymać czystość w domku

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 11:06   #8314
celina777
Rozeznanie

Jest licytacja ale moze sie skonczy na cenie nie takiej normalnej ,poobserwuje ... dzieki...a po jakim czasie po op ja moge wskoczyc na takie cosik?
Stary 2012-12-26, 11:18   #8315
kasikkk87
Zadomowienie

celinka to obserwuj akcje wiadomo ze cana wzrosnie no i dolicz do tego 80/100 zl za przesylke a noz wyjdzie taniej niz normalnie wlasnie normalna cena to chyba jakies 600 zl tak czy sie myle??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 11:26   #8316
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
celinka to obserwuj akcje wiadomo ze cana wzrosnie no i dolicz do tego 80/100 zl za przesylke a noz wyjdzie taniej niz normalnie wlasnie normalna cena to chyba jakies 600 zl tak czy sie myle??
No jakos kolo 600 zl . Poobserwuje i zobacze co tam na koniec wyjdzie tzn cena
Stary 2012-12-26, 11:56   #8317
kasikkk87
Zadomowienie

a mi minelo juz 5 msc czekam na kolejne 7
mam pytanie wiem ze np na alegro sa przedluzki do stanika hm a w druga strone to nie dziala?? nie ma cudownych zmniejszaczy jak sie stanik np rozciagnie??hhehe to jak sie nazywa ta pani ktora sie zajmuje zwezaniem bo ona ma jakas nazwe??bo sama to raczej nie dam rady tak na przyszlosc pytam

kicia a dostalas kupony znizkowe w hunkemooler??
ja mialam 3 w tym jedne jakby usluga dobierania stanika po wizycie u dr sie tam wybiore)pisze bo pytalas o brafiterke
a wlasnie jak one dobieraja staniki??mierza czy po prostu przynosza stanik i potem dopasowuja na mniejszy wiekszy ,szerszy itp??
no nie wiem zawsze jak jakas chciala wejsc to mowilam ze nie trzeba a jak wiedzialam ze zawsze baba do przymierzalni wchodzi to omijalam sklep a z moja umiejetnoscia dobiuerania stranikow to raz by sie taka pomoc przydala

na poczatku lutego jade do dr minie mi wtedy 6 msc i mam nadzieje ze pozegnam sie z trophy i gazikami na sutki hehehe

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

zmienilam avatar zrobilam porzadek w albumie co bede tu cyckami swiecic
dziewczyny a jak powinna wygladac prawidlowa blizna po 5 msc??
Stary 2012-12-26, 12:00   #8318
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
mam pytanie wiem ze np na alegro sa przedluzki do stanika hm a w druga strone to nie dziala?? nie ma cudownych zmniejszaczy jak sie stanik np rozciagnie??hhehe to jak sie nazywa ta pani ktora sie zajmuje zwezaniem bo ona ma jakas nazwe??bo sama to raczej nie dam rady tak na przyszlosc pytam

ja mialam 3 w tym jedne jakby usluga dobierania stanika po wizycie u dr sie tam wybiore)pisze bo pytalas o brafiterke
a wlasnie jak one dobieraja staniki??mierza czy po prostu przynosza stanik i potem dopasowuja na mniejszy wiekszy ,szerszy itp??
no nie wiem zawsze jak jakas chciala wejsc to mowilam ze nie trzeba a jak wiedzialam ze zawsze baba do przymierzalni wchodzi to omijalam sklep a z moja umiejetnoscia dobiuerania stranikow to raz by sie taka pomoc przydala

na poczatku lutego jade do dr minie mi wtedy 6 msc i mam nadzieje ze pozegnam sie z trophy i gazikami na sutki hehehe

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Taak dokładnie 3 takie karty mam A i na mailu jeszcze jeden kupon 10% do wydrukowania jak zarejestrowałam kartę na ich stronie internetowej
Jask byłam w Triumphie kupować sportowy i nie wiedziałam dokładnie czy rozmiar odpowiedni to przyleciała z metrem, ale w końcu mnie nie zmierzyła, bo ten sportowy 70E był dobry i na tej podstawie uznała, że zwykłe będę musiała nosić o rozmiar większe, czyli 70F. W praktyce pewnie będzie różnie, bo jeszcze mi piersiaki muszą się ułożyć. Nawet jak dobiorą odpowiedni rozmiar to przy różny modelach może to inaczej wyglądać.
Trzeba też brać pod uwagę to, że każdy sklep może mieć inną rozmiarówkę. Orientacyjnie rozmiar możesz mieć dobrany, ale lepiej zawsze wziąźć mniejszy/większy rozmiarek dla porównania na pierwszy raz.
Z tym zmniejszaniem to nie mam pojęcia, ale wczoraj gdzieś czytałam, że biustonosz można nosić max 1 rok, ponieważ później już nie spełnia swojej funkcji. Tylko na to trza mieć trochę na koncie hihi

Stary 2012-12-26, 13:45   #8319
iloona79
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki!!
Ja własnie skończyłam pałaszować pyszną rybkę świąteczną, a potem jeszcze jeden obiadek u mamy...uhhh,dobrze ze jutro koniec choc zaostaną pewnie jakies resztko,no ale kto jada ostatki ten....

Dzis rano bylam i tak na fitnessie,bo moj klubik otworzyli,takze coś tam się spaliło,no a teraz trzeba nadrobić

Ten Crazy Fit co pisałyście to moja Psiapsióła ma i najpierw był szał,a teraz stoi w duzym pokoju i...wzbudza chyba wyrzuty sumienia
Ważne aby używac regularnie to na pewno efekty się pojawią!!

kasikkk,
ja też uważam,ze dobrów stanika-bez względu na rodzaj piersi
jest mega ważny!! Ja też zawsze miałam z tym problem aby sobie dobrze go dobrac i teraz chodzę tylko do takich sklepów gdzie jest profesjonalna obsługa,a nie znajdziesz jej niestety w sieciówkach!!!
Co pradwa kupiłam sobie ostanio super push-up w H&M ale dobrze kosztował 40pln bo nawet jesli cos sie tam z nim stanie to nie bede żałowac,a w dobry stanik lepiej zainwestować i iść tam,gdzie Ci doradzą.

Robiłas piersi u ES to mysle,ze jestes z Trojmiasta??Jesli bedziesz jechac do niej na kontrole do Gdyni to stamtąd bliziutko na Świętojanską, gdzie jest sklep Christelle: http://www.christelle.pl/
Ja tam bylam i wiele moich kolezanek-równiez po op. i Panie fajnie doradzily. A jesli pytasz o Panie od zwężania lub szycia to musisz szukać gorseciarki!!!
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 14:55   #8320
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=kasikkk87;38288658]a mi minelo juz 5 msc czekam na kolejne 7

Gratulacje

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:

Kasik, a po co te gaziki na sutki?

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Taak dokładnie 3 takie karty mam A i na mailu jeszcze jeden kupon 10% do wydrukowania jak zarejestrowałam kartę na ich stronie internetowej
Jask byłam w Triumphie kupować sportowy i nie wiedziałam dokładnie czy rozmiar odpowiedni to przyleciała z metrem, ale w końcu mnie nie zmierzyła, bo ten sportowy 70E był dobry i na tej podstawie uznała, że zwykłe będę musiała nosić o rozmiar większe, czyli 70F. W praktyce pewnie będzie różnie, bo jeszcze mi piersiaki muszą się ułożyć. Nawet jak dobiorą odpowiedni rozmiar to przy różny modelach może to inaczej wyglądać.
Trzeba też brać pod uwagę to, że każdy sklep może mieć inną rozmiarówkę. Orientacyjnie rozmiar możesz mieć dobrany, ale lepiej zawsze wziąźć mniejszy/większy rozmiarek dla porównania na pierwszy raz.

Z tym zmniejszaniem to nie mam pojęcia, ale wczoraj gdzieś czytałam, że biustonosz można nosić max 1 rok, ponieważ później już nie spełnia swojej funkcji. Tylko na to trza mieć trochę na koncie hihi
Ja to jak się już doczekaaamm wiadomo czego, to chyba godzinami będę mierzyć te staniki, bo nie mam pojęcia jakie powinny być i jakie będą pasować. W Warszawie są takie dwie panie polecane przez wiele osób - brafiterki - może wreszcie będę miała po co się do nich wybrać

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!!
Ja własnie skończyłam pałaszować pyszną rybkę świąteczną, a potem jeszcze jeden obiadek u mamy...uhhh,dobrze ze jutro koniec choc zaostaną pewnie jakies resztko,no ale kto jada ostatki ten....

Dzis rano bylam i tak na fitnessie,bo moj klubik otworzyli,takze coś tam się spaliło,no a teraz trzeba nadrobić

Ten Crazy Fit co pisałyście to moja Psiapsióła ma i najpierw był szał,a teraz stoi w duzym pokoju i...wzbudza chyba wyrzuty sumienia
Ważne aby używac regularnie to na pewno efekty się pojawią!!

kasikkk,
ja też uważam,ze dobrów stanika-bez względu na rodzaj piersi
jest mega ważny!! Ja też zawsze miałam z tym problem aby sobie dobrze go dobrac i teraz chodzę tylko do takich sklepów gdzie jest profesjonalna obsługa,a nie znajdziesz jej niestety w sieciówkach!!!
Co pradwa kupiłam sobie ostanio super push-up w H&M ale dobrze kosztował 40pln bo nawet jesli cos sie tam z nim stanie to nie bede żałowac,a w dobry stanik lepiej zainwestować i iść tam,gdzie Ci doradzą.

Robiłas piersi u ES to mysle,ze jestes z Trojmiasta??Jesli bedziesz jechac do niej na kontrole do Gdyni to stamtąd bliziutko na Świętojanską, gdzie jest sklep Christelle: http://www.christelle.pl/
Ja tam bylam i wiele moich kolezanek-równiez po op. i Panie fajnie doradzily. A jesli pytasz o Panie od zwężania lub szycia to musisz szukać gorseciarki!!!
Ilonka, weszłam na tę stronkę...fajowe rzeczy tam. Jest też taki dający oi iczach różowy sportowiec Będzie się nadawał po op?

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

http://christelle.pl/panache-ariza-pink-p-1317.html

Ja go chcę na wiosnę!!!

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 14:57   #8321
suples
Raczkowanie

GG do suples

Kicia
Obejrzalam Twoje zdjecia i wielkie WOW .....
Zazdroszczę dla takich efektów każda operacje moge przejść hihi no to teraz czekasz na lato i sukieneczki ))

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 15:00   #8322
cycatka
Raczkowanie

Witam wszystkie Cycolinki i chcę złożyć spóźnione życzenia świąteczne, zdrowia, szczęścia i pięknych wymarzonych staniczków.
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 15:12   #8323
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=suples;38287306]Czas leci do operacji coraz bliżej stresik powoli jakiś jest czy nie ? chciałabym i ja miec judo operacji 30 dni ale na razie odliczać do konsultacji hi

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Wow prezent cudowny nie musisz tracić czasu na wypady do siłowni Moja koleżanka ma to w domu ćwiczy dziennie po 1,5h i efekt fajny

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Pewnie takie jak Ty Silikonowe, samoprzylepne, wielokrotnego użytku. Tu masz link: http://www.hunkemoller.nl/specials/a...le-covers.html
Mi przypuszczam, że się przydadzą i to szybciutko, bo jak ubiorę biały staniorek ten sportowy i białą koszulkę to mi prześwitują. Teraz już mam więc jak na biało się ubiorę to n apewno skorzystam z nich A później do latania bez staniorka ehh jak ja się tego doczekać nie mogę Taki niecierpliwiec jestem

Kicia wcale Ci sie nie dziwie ze już sie doczekać nie mozesz tez mi sie marzy wyjście w sukience bez stanika ale żeby miec piersi bo poki co moge wyjść w sukience z ogromnym push upem !!! Do wakacji Twoje zelki bedą cudowne i będziesz mogła korzystać
Stresika, narazie nie ma, bo jeszcze to raczej do mnie nie dociera. Mam dwa małe - żeby z badaniami było ok i żebym się nie zaziębiła przed op, bo tydzień wcześniej jadę na narty

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 17:01   #8324
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=kicia_nh;38288856]Taak dokładnie 3 takie karty mam A i na mailu jeszcze jeden kupon 10% do wydrukowania jak zarejestrowałam kartę na ich stronie internetowej

kicia a jak zarejstruje sie na ich stronie to ten kupon gdzies tez bedzie mozna wydrukowac czy tylko to co bylo na emailu??

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!!

gorseciarki o to mi chodzilo hehe z trojmiasta nie jestem ale z okolicjak bede miala mozliwosc to zajrze tam -dzieki

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

[QUOTE=przedpo;38291037][QUOTE=kasikkk87;38288658]a mi minelo juz 5 msc czekam na kolejne 7

Gratulacje[COLOR="Silver"]

Kasik, a po co te gaziki na sutki?[COLOR="Silver"]

po to zeby mi sutki w pracy nie sterczaly bo by to dziwnie wygladalo hehehe denerwuja mnie juz dlatego chcialabym normalny nie przeswitujacy stanik
Stary 2012-12-26, 19:09   #8325
Saba08
Zadomowienie

Ja mam te silikonowe nakładki i ich nie używam, bo się odznaczają pod bluzkami... Też czekam kiedy będę mogła kupić stanik usztywniany, żeby sutków nie było widać A teraz to tylko swetry noszę - dobrze, że jest zima, bo latem bym wyglądała co najmniej głupio
Kasik podobno po 6 miesiącach już jest docelowy wygląd piersi, a blizna to chyba sprawa indywidualna. Ja powiem Ci, że na swoją nie zwracam uwagi, zaklejam plasterkami i tyle
Lauren ja tez mam czasami takie lekkie szczypanie, ale myślę, że to normalne, wszystko tam w środku sie układa daj im czas.

Mam dość tego jedzenia hahahahaha
Stary 2012-12-26, 19:10   #8326
suples
Raczkowanie

GG do suples

Zabulek1
Dzięki za zaproszenie oczywiście w albumie same piękności ale jakie Ty masz wysportowane ciało długo pracowałas nad takim brzuchem

Stary 2012-12-26, 19:45   #8327
zabulek1
Wtajemniczenie

Suples
od zawsze przed ciaza, w ciazy, po, teraz...ciagle pracuje codziennie brzuszki i 3 razy w tyg inne.........
I powiem szczerze, ze raz jest lepiej, raz jest gorzej Np.teraz w swieta jest masakra hehehehe, ale od stycznia wiem, ze znowu bedzie lepiej
Na to co ja cwicze powinnam wygladac jak z katalogu, ale niestety wiek robi swoje i .........ciagle obrzarstwo!!! Tak jestem uzalezniona od jedzenia Jem wiecej niz moj TZ i zeby nie cwiczenia , to potrzebowalabym dwoch krzesel do siedzenia
Stary 2012-12-26, 19:58   #8328
kicia_nh
Zadomowienie

Kasikk to Ci przychodzi na maila, drukujesz sobie i idziesz do zwykłego sklepu z tym Do wykorzystania do 3 miesięcy, tak samo jak tamte. Tyle tego, że szkoda by było nie wybrać się na zakupy, hihi

Ilonko świetny sklep...ehh ja nawet będąc w pl nie będę miała okazji tam zajrzeć bo to drugi koniec Polski, ale pewnie jest kilka innych w krk godnych polecenia Z resztą tu w Belgii jak się dorwę to tża z torbami puszczę

Stary 2012-12-26, 20:14   #8329
korolowa
Rozeznanie

zabulek, a powiedz jak z tym ćwiczeniem, to ile miałaś przerwy, czy możesz teraz normalnie ćwiczyć tak jak przed operacją? ja już pytałam o to tutaj i różne miałam odpowiedzi, a to właśnie moja największa bolączka, czy będę mogła robić np pompkę itp

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Suples
od zawsze przed ciaza, w ciazy, po, teraz...ciagle pracuje codziennie brzuszki i 3 razy w tyg inne.........
I powiem szczerze, ze raz jest lepiej, raz jest gorzej Np.teraz w swieta jest masakra hehehehe, ale od stycznia wiem, ze znowu bedzie lepiej
Na to co ja cwicze powinnam wygladac jak z katalogu, ale niestety wiek robi swoje i .........ciagle obrzarstwo!!! Tak jestem uzalezniona od jedzenia Jem wiecej niz moj TZ i zeby nie cwiczenia , to potrzebowalabym dwoch krzesel do siedzenia
korolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 20:35   #8330
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
zabulek, a powiedz jak z tym ćwiczeniem, to ile miałaś przerwy, czy możesz teraz normalnie ćwiczyć tak jak przed operacją? ja już pytałam o to tutaj i różne miałam odpowiedzi, a to właśnie moja największa bolączka, czy będę mogła robić np pompkę itp
Zabulka1 właśnie pytanie do sportsmanki ile miałas przerwy z ćwiczeniami bo jakże chodzę na siłownię i tego sie obawiam ze w 3 miesiące zarosne tłuszczem jak to u Ciebie wyglądało?patrzac na Twoje zdjecia zmotywowalas mnie jeszcze bardziej dzis byłam na siłowni ale zlapala mnie jakaś wirusowka i poki co mam rozmowy w toalecie ;/

Stary 2012-12-26, 20:45   #8331
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez suples Pokaż wiadomość
Zabulka1 właśnie pytanie do sportsmanki ile miałas przerwy z ćwiczeniami bo jakże chodzę na siłownię i tego sie obawiam ze w 3 miesiące zarosne tłuszczem jak to u Ciebie wyglądało?patrzac na Twoje zdjecia zmotywowalas mnie jeszcze bardziej dzis byłam na siłowni ale zlapala mnie jakaś wirusowka i poki co mam rozmowy w toalecie ;/
to widzę, ze nie tylko ja się o to martwię, ja miałam taką sytuację, ze na moich zajęciach (prowadzę sobie dodatkowo fitness) zaczęła przychodzić dziewczyna ze zrobionym biustem, dość sporym do jej filigranowej budowy i niestety wg mnie narobiła sobie tym biustem więcej szkody niż pożytku, za ciężkie te piersi były, była przygarbiona, miała przykurcze mięśnia piersiowego i jak podchodziłam aby ją poprawić, aby stanęła prosto to mi własnie po ciuchu powiedział,ze ona nie może......ta sytuacja na jakiś czas ostudziła mój zapał do zrobienia operacji,ale znów wracam do tej myśli i w wakacje bym chciała. i już tu pisałam, ze Ewa Chodakowska, ma na 100% zrobiony biust ale pięknie ćwiczy, i jak ktoś odpisał, być może ma pod gruczął, nie pod mięsień, cóż napisałam do niej i może mi odpowie
Stary 2012-12-26, 20:49   #8332
kasikkk87
Zadomowienie

ja bym wlasnie chciala zaczac cwiczyc z ewa ale poki co nie bylam na kontroli wiec nie mogekrolowa cwiczylas z nia???ponoc fajne efekty
Stary 2012-12-26, 20:54   #8333
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
ja bym wlasnie chciala zaczac cwiczyc z ewa ale poki co nie bylam na kontroli wiec nie mogekrolowa cwiczylas z nia???ponoc fajne efekty
ja osobiście nie, bo mam swoje zajęcia, ale moja przyjaciółka w akcie desperacji po ciąży wykupiła treningi, 500 zł za miesiąc, 3 x w tygodniu i jest bardzoooo zadowolona, cieszę się, bo w końcu odnalazła coś co ją motywuje i sprawia frajdę. oczywiście wcześniej robiła te ćwiczenia z płyty i tez są efekty,ale trzeba być systematyczną.

a mnie najbardziej interesuje jej biust
Stary 2012-12-26, 21:14   #8334
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Ja mam te silikonowe nakładki i ich nie używam, bo się odznaczają pod bluzkami... Też czekam kiedy będę mogła kupić stanik usztywniany, żeby sutków nie było widać A teraz to tylko swetry noszę - dobrze, że jest zima, bo latem bym wyglądała co najmniej głupio
Kasik podobno po 6 miesiącach już jest docelowy wygląd piersi, a blizna to chyba sprawa indywidualna. Ja powiem Ci, że na swoją nie zwracam uwagi, zaklejam plasterkami i tyle
Lauren ja tez mam czasami takie lekkie szczypanie, ale myślę, że to normalne, wszystko tam w środku sie układa daj im czas.

Mam dość tego jedzenia hahahahaha
Ja własnie mam bardzo intensywne szczypanie chociaż dzisiaj pierwszy dzień jak prawie nic nie czuje więc może to się uspokoi
Stary 2012-12-26, 21:18   #8335
kasikkk87
Zadomowienie

lauren nie martw sie mi sie tez zdarzylo kiedys takie intensywne klucie ,szcyapnei ze myslalam ze padne bedzie dobrze
Stary 2012-12-26, 22:13   #8336
Krisy
Przyczajenie

Cześć Kobietki
Najpierw u teściów, później u moich... Umieram z przejedzenia
Też muszę zacząć ćwiczyć brzuszki, ale to po styczniowej kontroli.
Zazdroszczę nowych staniczków
Biorę urlop w piątek i caaaaały dzień zamierza biegać po sklepach. Bez nowego staniczka do domu nie wrócę!!!
Stary 2012-12-26, 23:35   #8337
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Dziendoberek

Super Toniu To napisz jak Ci sie podobalo
ja kiedyś miałam na to karnet wejściowy i ta platforma to była jedyna rzecz z której chudły mi nogi

co do siłowni... od początku listopada zaczęłam półroczny karnet na siłownię to platforma nie jest zamiennikiem tylko dodatkiem
ostatnio fajna sytuacja. robię nogi. chłop przede mną na suwnicy 100kg wrzucone widzę biduś się męczy, zszedł. ja dorzuciłam jeszcze 35kg i lajtowo wyciskałam... trochę mu głupio było widziałam
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 00:12   #8338
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja kiedyś miałam na to karnet wejściowy i ta platforma to była jedyna rzecz z której chudły mi nogi

co do siłowni... od początku listopada zaczęłam półroczny karnet na siłownię to platforma nie jest zamiennikiem tylko dodatkiem
ostatnio fajna sytuacja. robię nogi. chłop przede mną na suwnicy 100kg wrzucone widzę biduś się męczy, zszedł. ja dorzuciłam jeszcze 35kg i lajtowo wyciskałam... trochę mu głupio było widziałam
Zdemotywowałaś chłopaka
Stary 2012-12-27, 08:23   #8339
nkolodii
Raczkowanie

witajcie dziewczyny..jestem tu nowa,czyli od wczoraj wieczorem.wogóle nie wiem jeszcze gdzie co pisac tak że sie nie gniewajcie.prosze o pomóc.w styczniu planuje operacje piersi,i mam dużego stracha,masakra.ale juz3lata czekam na ta operacje,wkońcu wzbierałam kaske..jestem po2dzieciaków,już nie planuje więcej mieć.mam pod biustem82cm,w biuscie86[malutko]po dzieciach zostali mi puste woreczki;[A.mam170wz..59kg.32lata.b yłam na konsultacji w dwóch lekarzy,tylko pierwszy odrazu [odpad],nie będę opisywałam dla czego..na drugiego jestem zdecydowana,tylko mam trochy stracha czy implant410ml nie będe za duży,tak mi doradzil mój lekarz żebym wypelnić ten nadmiar skóry i puste piersi.może któras z Was miała podobne problemy jak ja;[?jeszczę jedno,czy ktos wie jeżeli po operacji są możliwy krwiak i jest potrzebna druga operacja kto pokrywa koszty operacji czy jest to wina lekarza i jest bezkosztowna czy sie dalej placi?z tego co wiem od lekarza to ja pokrywam koszty materialowe i pracę zespolu,bez zysku dla Doktora..czy pytaliście swoich lekarzy coś na ten temat??bardzo proszę o odpowiedz.
nkolodii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 09:22   #8340
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
to widzę, ze nie tylko ja się o to martwię, ja miałam taką sytuację, ze na moich zajęciach (prowadzę sobie dodatkowo fitness) zaczęła przychodzić dziewczyna ze zrobionym biustem, dość sporym do jej filigranowej budowy i niestety wg mnie narobiła sobie tym biustem więcej szkody niż pożytku, za ciężkie te piersi były, była przygarbiona, miała przykurcze mięśnia piersiowego i jak podchodziłam aby ją poprawić, aby stanęła prosto to mi własnie po ciuchu powiedział,ze ona nie może......ta sytuacja na jakiś czas ostudziła mój zapał do zrobienia operacji,ale znów wracam do tej myśli i w wakacje bym chciała. i już tu pisałam, ze Ewa Chodakowska, ma na 100% zrobiony biust ale pięknie ćwiczy, i jak ktoś odpisał, być może ma pod gruczął, nie pod mięsień, cóż napisałam do niej i może mi odpowie

Jeżeli chodzi o zrobienie piersi to u mnie wątpliwości zaczynaja sie gdy myśle o sporcie poniewaz ćwicze cały czas siłownia fitness no i pracuje fizycznie wiec będę sie lekarza wypytywac ale wiadomo ze on mi nie powie tak jak dziewczyna która jest po operacji jak Ci odpisze napisz na forum jestem ciekawa tez chciałabym jak najszybciej wrócić do ćwiczeń ) na kiedy planujemy operacje byłaś na konsultacji już ??

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
ja osobiście nie, bo mam swoje zajęcia, ale moja przyjaciółka w akcie desperacji po ciąży wykupiła treningi, 500 zł za miesiąc, 3 x w tygodniu i jest bardzoooo zadowolona, cieszę się, bo w końcu odnalazła coś co ją motywuje i sprawia frajdę. oczywiście wcześniej robiła te ćwiczenia z płyty i tez są efekty,ale trzeba być systematyczną.

a mnie najbardziej interesuje jej biust
Hahha no mnie jej biust tez interesuje budowa idealna no i ten biust i jak ona z nim cwiczy tez tak chce)

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Lauren25
Dzięki i jest co z rana podziwiać

Miłego dnia dziewczynki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości