|
|
#2671 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
dobre postanowienie Cytat:
działa ad. Dachówka (to też chyba martwię się na zapas ) P. twierdzi i raczej ma rację, że Dachówka przywieziona do domu nie czuje się zbyt swobodnie bo jak wiadomo kot woli na swoim a jak były mrozy to P. jeździł na halę i palił )Cytat:
ale serio, nigdy bym nie powiedziała, że pasuje mi róźowe oko oczywiście dam znać ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() też na to wpadłam ![]() ale mi już przeszło ![]() jak Polly z Czarnogórą
|
|
|
#2672 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no u mnie była opcja jechania 110 km do krakowa..bo to było najblizsze, na szczescie okazało sie ze w wigilie był jeden dent czynny od 8- 10 jego interwencja pomogła...noc wczesniej byłam w szpitalu..ale poani obejrzala , powiedziala ze w sumie to ona sie nie zna i jutro do dentysty ale....raczej nikt nie bedzie przyjmował przez najblizsze 3 dni ![]() ale dała mi a antybiotyk na wszelki wypadek ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę mieć jasnego koloru na oczach a blendować nie mam czasu
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak to oksy tylko wdziewam i jazda
|
|
|
#2676 |
|
grozi wypollizowaniem
|
paczcie jakie piekny kominek zapachowy
http://images.sklepy24.pl/36672561/1...-architekt.jpg
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Eee ja to bez makijaża nie wylezę z domu
![]()
|
#2679 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
a propos sushi, korciło mnie aby zażyczyć sobie wcześniej zestaw do sushi i przynieść je jako danie, ale w tym roku nie wyszło. a ze smakołyków to na wigilię ciotka zrobiła pyszną roladkę z 3 składników, które uwielbiam: szpinak-łosoś-serek almette, to mi bardziej smakowało niż wszystko inne i nawet moje potrwawy Cytat:
![]() zawsze przy takich promo kupuję podkłady albo pudry, bo drogie i -30% to już jest coś. niestety tym razem mam pudrowo-podkładowe zapasy myślę o kredce czarnej EL double wear i jakąś szminkę nude. może jeszcze będą jakieś fajne zestawy makeupowe np. z tusze i miniaturki w cenie normalnego produktu co do Benefitu - jakoś mi do tej pory nie było z nim po drodze, często oglądam te ich gadżety typu rozświetlacze ale jakoś mnie nigdy nie skusiły wiecie co, mam dość tego rudziejącego żółto-brązu na głowie korci mnie jakaś miedź czy albo zupełnie w inną stronę zimny, ciemny brąz
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też, nawet w domu nie siedzę bezale tylko paszczowy, oko i usta mogą być saute
|
|
|
#2681 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale może odstraszacz samorobny będzie lepszy.. spróbuję, na pewno muszę wpierw wyprać tę część szamponem do dywanów.. na amisza of kors ![]() 2. ano ma rację, jeśli jej lepiej na swoim to nie ma co brać.. i nie martwić się, ale wiem, łatwo powiedzieć ![]() 3. znam to
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes - no właśnie też skłaniam się ku podkładowi czy pudrowi, bo przy 30% opłaca się. Z tym, że podkładów mam 3 czy 4... więc nie wiem, czy jest sens. Cienie, szminki, róży też mam w "czy dooopy"
W sumie to nie mam "spinki", pooglądam zobaczę. Może skuszę się na śliwkowego Badgala z Benefitu - miałam kiedyś i byłam bardzo zadowolona. Podobał mi się jeszcze rozświetlacz SunBeam z Benefitu właśnie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2012-12-26 o 21:04 |
|
|
|
#2683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ech..
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A mój Tż już ponad tydzień nie pali w ogóle (przez chorobę, no i teraz jak jest już zdrowy na razie też nie, mogłoby Mu już tak zostać ![]() ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyab że ja jestem dziwoląg jakiś ![]() Do pracy nigdy makijażu nie miałam, a ludzi widzi mnie masa i mamy bliski kontakt. Jak ide na zakupy jakieś ( przeważnie rano) to mi sie poprostu nie chce tapety( chociaż zajmuje mi to ledwo kilka minut), więc lecę bez ![]() A co mi tam,że straszę łysą paszczą. Wystarczy ,że jestem czysta , pachnąca, wyprana, uczesana i umyta. Niektorzy nawet na dwa punkty z powyższego nie mogą sie zdobyć Dopiero po południu mnie nachodzi i se robię oko, bo podkladu pudru, nie lubię. Chyba że muszę - czyli na jakieś wyjścia,imprezy, albo jak wiem że obce ludzie dlgo będa mnie oglądać. A tak to pierdzielę. No...oko sobie często robię ale rano nigdy ![]() Chyba kupie zaraz ta Bad Girl i jeszcze jakąś bo jednej to się nie opłaca brać ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- No racja ![]() ale i tak wychodzi taniej Cytat:
|
||
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Choć szczerze powiedziawszy to wątpię czy Mu tak zostanie, ale dzięki za kciuki
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
A w sumie to bardziej potrzebuję dobrego kremu pod oczy - czegoś mocno nawilżającego, na zmarchy mimiczne, przesusz i opuchnięcia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2687 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2688 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Przy bardziej zaawansowanej dochodzi roswietlacz i blyszczyk.Mursz, kurcze, to jest wyzysk. Oni maja na Ciebie jakiegos haka czy co, ze tak tyrasz? |
|
|
|
|
#2689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wląśnie na Storm mam jeszcze ochotę. Wg zdjęć netowych też mogłaby mi podpasowac ![]() Pokaż pierścionki ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2690 | ||||||
|
BAN stały
|
Ja jadłem za dwóch, i za dwóch wyglądałem
Cytat:
Ale ja nie napisałem przecież, że to był "zły pomysł", ino "zły dzień" ![]() Cytat:
![]() Wiem, jak to jest, na nic tu racjonalizm i logika ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2691 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Oczy mam spoko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z moją twarzą w kropki i czerwone plamy (wszystko mnie podrażnia) bez podkładu ani rusz bez tuszu na rzęsach też jakoś łyso, bo prawie ich nie mam meteory dla przyjemności i ogólnego wykończenia szminka mi dobrze robi, ale zaraz znika i wysusza usta ![]() jak nie zapomnę, to maznę jak mi się chce, to brązowy cień dokładam wtedy też trochę brwi przyciemniam, bo jak mi henna wyblaknie, to ich nie widać ![]() czasem podejmuję próbę namalowania kresek, ale ten mój make-up to bardziej pobrudzenie się cieniem i kredką, a później rozmazanie się i powolne ścieranie ![]() jeszcze rzadziej róż, bo nie mam pojęcia jaki odcień by mi pasował i kupuję na ślepo ![]() błyszczyki się lepiom carmex lubię, ale jak się z nim całować ![]() nie mam pojęcia w czym iść na tą imprezę ![]() chuop się ma chęć odstawić i spinki do mankietów dobiera ![]() a ja mam siniaka na pół ramienia i prawie wszystkie sukienki mi odpadają ![]() o fryzie i make-upie nie chce mi się nawet myśleć
|
|
#2693 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Już i tak (z trudem) nauczyłam, żeby tego, co zrobię, nie wysyłać od razu... Bo wtedy wszyscy myślą, że mam za dużo wolnego..
|
|
#2694 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wy chyba paskudnych ludzi nie widziałyście
|
|||
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2696 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
ale uczę się (z efektami) odmawiać
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja jestem brzydka muszę się malować, bo nawet P. nie zdzierży i się ze mną rozwiedzie jak łysą paszczę zobaczy czytam o tym e-papierosie i to strasznie skomplikowane jest
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej - na jutro i pojutrze i tak Ci dadzą (dołożą) co innego
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Też mam, ale jakoś giną między piegami
![]() Codziennie Mam duzo luster Cytat:
No weż...jak mu taki pomysl do lba przyjdzie, to podeślę Ci moje zdjęcie bez tapety. Pokażesz i znowu zacznie Cię na rękach nosić ![]() Wcale nie jest.Czego nie łapiesz? Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-12-26 o 22:15 |
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz miał dwa dni wolnego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

w sumie nie było najgorzej bo postanowiłam sobie, że nic negatywnego nie zarejestruję, będę głucha i ślepa, i tak bym sytuacji nie zmieniła a sobie stresu oszczędzę, nawet dało radę
dobre postanowienie 
) P. twierdzi i raczej ma rację, że Dachówka przywieziona do domu nie czuje się zbyt swobodnie
bo jak wiadomo kot woli na swoim
)

jego interwencja pomogła...noc wczesniej byłam w szpitalu..ale poani obejrzala , powiedziala ze w sumie to ona sie nie zna
Genialne. Jadłabym i jadła, ale już nie mogęęęę 
a blendować nie mam czasu