Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:) - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-27, 11:49   #2491
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
A ja wcześniej też może bardziej cc chciałam, ale teraz mam nadzieje, ze nic się nie zmieni i będzie sn kilka godzin bólu i powrót do normalności ;-)
Ja się bałam, jak byłam młodsza, teraz wychodzę z tego samego założenia - poboli i przestanie... Ale po prostu musiałam się znów nastawić na coś innego i to mnie stresuje, bo do samego cięcia nie będzie 100% pewności, czy będzie cc, czy sn, bo może jednak przekorna Oliwcia przekręci się godzinę przed umówionym zabiegiem. Po prostu: stres i tyle, i to mnie wkurza, bo nie mogę się na nic czysto nastawić.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 11:51   #2492
Ewik86
Zakorzenienie

Ale fajnie - co wejdę na wątek to kolejny dzidziuś na świecie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kolejny maluszek jest na swiecie!!!

Wiadomosc od evel: O godz. 0.35 przyszla na swiat Majeczka nasze 55cm i 3250g szczescia Na IP bylismy o 22:20. Kazdej zycze takiego porodu (bez szycia), personelu i sal. Pozdrawiamy wizazowe ciocie

Szczesciara, co? Nie dosc, ze ma juz bobaska ze soba, to jeszcze w takim tempie!
Gratulacje dla evel

Jeju dziewczyny ile z Was choruje - biedulki Mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejecie.

Trzymam kciuki za Pstryczka i Suzi. Trzymajcie się dziewczyny

Święta jak zwykle szybko minęły, ale jedzenia nadal tyle, że nic tylko jeść

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 11:52   #2493
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Witam sie po Świetach

Ale super Gratulacje!!!

Sylwietta u Ciebie to juz sama koncoweczka, zanim sie obejrzysz bedziesztulic swoje dziecie
mów mi tak jeszcze może wygadasz
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Wiem ja mam to samo... Najgorzej to nogi. Banie takie, przez noc juz opuchlizna nie schodzi, a jak ścisnę to wklęsłe ślady zostają. Czuje się jak beka, ale chciałabym dotrzymać do stycznia
ojjj, tak... nogi jak kołki w płocie...

biedulki kochane zasmarkane, trzymajcie sie i kurujcie

Pstryczku, teraz to już musi byc do przodu, trzymam kcikui

Suzi

ide oglądac Krzysiula
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 11:53   #2494
meduzza
Zadomowienie

Ale super z Maja-evel gratuluje i jak sprawnie!
A synek Basi jaki sliczny, no naprawde nie wiem czy widzialam ladniejszego noworodka

Zjadlabym cos innego niz swiateczne zarcie i sernik:P
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 11:56   #2495
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ale super z Maja-evel gratuluje i jak sprawnie!
A synek Basi jaki sliczny, no naprawde nie wiem czy widzialam ladniejszego noworodka

No coś Ty U mnie sernik rządzi! Mogłabym go jeść kilogramami I pasztet z sałatką jarzynową produkcji mojej mamy

A dziś na obiad wigilijne pierogi

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 11:56   #2496
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja też stwierdziłam, że mam już dość i na śniadanie zjadłam po prostu 2 kromki chleba z serem i szynką, zapieczone w mikrofalówce.
Stary 2012-12-27, 12:01   #2497
eff8
Zakorzenienie

ja ze nic na swieta nie gotowalam to dzis zrobilam sphagetti na obiad a swiateczne jedzonko u mamy to sie doje popoludniu najwyzej

a na sernika zawsze mam smak

zmierzylam brzuch po tygodniu i znow 1 cm na plusie czyli mam 95 cm ciekawe czy w 100 sie zmieszcze

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 12:18   #2498
maluchna30
Zadomowienie

Pstrycznku i Suzi 3majcie się kochane.

Idę do klubu wrzucić bębenek z 34 tc Jak ja potem zrzucę te kilogramy to nie wiem.
Stary 2012-12-27, 12:21   #2499
bokeh
Zakorzenienie

A ja zjadłam dzis ogrooomne śniadanie nie wiem jak mi się to pomieściło???

Uściski dla SUZI I PSTRYCZKA trzymajcie się
Stary 2012-12-27, 12:26   #2500
mitabe
Rozeznanie

Hej dziewczyny. Evel gratuluję! Suzi mam nadzieję, że już będzie do końca z górki tylko.

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja się bałam, jak byłam młodsza, teraz wychodzę z tego samego założenia - poboli i przestanie... Ale po prostu musiałam się znów nastawić na coś innego i to mnie stresuje, bo do samego cięcia nie będzie 100% pewności, czy będzie cc, czy sn, bo może jednak przekorna Oliwcia przekręci się godzinę przed umówionym zabiegiem. Po prostu: stres i tyle, i to mnie wkurza, bo nie mogę się na nic czysto nastawić.
Ja boję się tego samego, chciałabym wiedzieć na 100% już czy cc czy nie, a tak do ostatniej sek będę miała stresa.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 12:30   #2501
Lubcia
Zadomowienie

Witajcie po świętach
U mnie tegoroczne święta były bardzo spokojne i rodzinne całe trzy dni w domku byłam Na jedzenie po prostu nie mogę już patrzeć ale jak ide do kuchni to zawsze coś skubnę ale trzeba korzystać bo później będziemy za tymi rarytasami tęskniły
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kolejny maluszek jest na swiecie!!!

Wiadomosc od evel: O godz. 0.35 przyszla na swiat Majeczka nasze 55cm i 3250g szczescia Na IP bylismy o 22:20. Kazdej zycze takiego porodu (bez szycia), personelu i sal. Pozdrawiamy wizazowe ciocie

Szczesciara, co? Nie dosc, ze ma juz bobaska ze soba, to jeszcze w takim tempie!
Gratuluje serdecznie i życzę zdróweczka dla Majeczki i szybkiego powrotu do domku
Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
klask i: Gratulacje!!

Ja dziewczyny przychodzę niestety ze złą wiadomością, byłam u gina w piątek i skróciła mi się szyjka do tego stopnia, że dostałam nospe forte + 4 luteiny na raz co wieczór. No i przykaz leżenia plackiem.

Na świętach było super to były nasze pierwsze calusieńkie święta razem. Pół spędziliśmy u moich rodziców a pół u TŻta aż mi przykro, że musiałam już wrócić, TŻ poszedł do pracy a ja leże sama w domku
Oj kochana ale się porobiło jak tak dalej będzie to ty w styczniu urodzisz zamiast w lutym Leż odpoczywaj a wszystko będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ja dzis tez mialam straszna noc.... Udalo mi sie zasnac to przyszedl tz i mnie obuudzil myslalam ze go udusze potem tak mnie kregoslup bolal ze nie wiedzialam co mam ze soba zrobic.... Juz myslalam ze na siedzaco bede spac, az sie poryczalam ze juz mam dosc i w ogole... Tz mnie wymasowal udalo mi sie jakos zasnac ale budzilam sie ciagle i do du*py ogolnie ta noc :/
Te końcówki ciąży widzę są najgorsze Trzymaj się już niewiele ci zostało do końca a za te wszystkie cierpienia uśmiech kruszynki wystarczy

Suzi trzymam kciuki abyś szybko wróciła do domku ze szpitala
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 12:32   #2502
mitabe
Rozeznanie

Dziewczyny ale wstyd. Pojechałam dzisiaj do szpitala na ktg i na parkingu przy wypisywaniu przez Tz karty postojowej dotarło dopiero do mnie, że ja te ktg mam jutro, a nie dzisiaj. Nie wiem co mi odbiło, że dzisiaj jest 28 już. Mąż dzielnie udawał, że tak mocno się nie złości - musiał wyjść z pracy. Tak mi głupio, mam wrażenie, ze nie mam już żadnych szarych komórek.

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Ja na obiad dzisiaj robię warzywa na parze - mam dostć bigosow, pieczeni, sałatek.

Stary 2012-12-27, 12:35   #2503
hope01
Zakorzenienie

ja jestem u TŻta, barszcz z uszkami na obiad prosze ja Was od czwartku byliśmy u moich rodziców, wczoraj przyjechaliśmy tu, a mój tato już dzwoni, czy przyjedziemy

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 12:39   #2504
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale wstyd. Pojechałam dzisiaj do szpitala na ktg i na parkingu przy wypisywaniu przez Tz karty postojowej dotarło dopiero do mnie, że ja te ktg mam jutro, a nie dzisiaj. Nie wiem co mi odbiło, że dzisiaj jest 28 już. Mąż dzielnie udawał, że tak mocno się nie złości - musiał wyjść z pracy. Tak mi głupio, mam wrażenie, ze nie mam już żadnych szarych komórek.

Oooj tam, nie przejmuj się, udowodniono naukowo, że 3. trymestr ciąży bardzo obciąża mózg kobiety, w wyniku czego ma ona problemy z pamięcią i koncentracją - czyli jest otępiała. Także głowa do góry.

Ja też mam jutro KTG. Ono chyba dość długo trwa, z tego, co mi wiadomo, czyż nie? Ok 30 minut, tak?
Stary 2012-12-27, 12:42   #2505
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Oooj tam, nie przejmuj się, udowodniono naukowo, że 3. trymestr ciąży bardzo obciąża mózg kobiety, w wyniku czego ma ona problemy z pamięcią i koncentracją - czyli jest otępiała. Także głowa do góry.

Ja też mam jutro KTG. Ono chyba dość długo trwa, z tego, co mi wiadomo, czyż nie? Ok 30 minut, tak?
Ja jak chodzę to 20 minut leżę i kładę się na boku, bo ostatnio jak leżałam na plecach to po jakichś 3 minutach mi się słabo zrobiło. No właśnie trzeba będzie za chwilę zacząć się zbierać na nie mam nadzieję, że będzie ok wszystko
buziaczki
uściski dla marsii i pstryczka
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 12:44   #2506
mitabe
Rozeznanie

Cytat:

Mam nadzieję, że po porodzie wszystko wróci do normy

Z tego co wiem to ktg standardowo 30 min, chyba, że coś nie tak to dluzej

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Ja jak chodzę to 20 minut leżę i kładę się na boku, bo ostatnio jak leżałam na plecach to po jakichś 3 minutach mi się słabo zrobiło. No właśnie trzeba będzie za chwilę zacząć się zbierać na nie mam nadzieję, że będzie ok wszystko
buziaczki
uściski dla marsii i pstryczka
To można na boku? Bo mnie właśnie przeraża lezenie na plecach bo mi zaraz słabo się robi?

Stary 2012-12-27, 12:51   #2507
ILLUSION
Wtajemniczenie

Mi zostało jeszcze 6 dni. Od dzisiaj już jem lekkostrawnie bo takie mam zalecenia. Świąteczne jedzonko typu bigos, smażone, pieczone czy tłuste poszło więc w odstawkę. Na śniadanko jajka gotowane, chlebek i sałatka, później zjadłam kawałek sernika. Na obiad mąż ma zrobić jakieś mięso gotowane w sosie. Ja nie wierzę że to już tak blisko....

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Dziewczyny ale wstyd. Pojechałam dzisiaj do szpitala na ktg i na parkingu przy wypisywaniu przez Tz karty postojowej dotarło dopiero do mnie, że ja te ktg mam jutro, a nie dzisiaj. Nie wiem co mi odbiło, że dzisiaj jest 28 już. Mąż dzielnie udawał, że tak mocno się nie złości - musiał wyjść z pracy. Tak mi głupio, mam wrażenie, ze nie mam już żadnych szarych komórek.[COLOR="Silver"]
Nie martw się, to ponoć normalne...mi też się mózg kurczy chyba. Ostatnio 3 razy w ciągu dnia byliśmy w rossmanie bo zapominałam ciągle o czymś. Wiedziałam co chcę kupić a w sklepie jakaś pomroczność i chodzenie i przyglądanie się produktom nie przywracało mi pamięci. Albo jak w niedzielę mąż mi miał włosy malować to już po przygotowaniu stanowiska skapowałam się że przecież ja farby do włosów nie mam i w poniedziałek jeździliśmy kupić bo ja nie maluję drogeryjnymi tylko kupuję w sklepie fryzjerskim. Ja już się do swojej sklerozy przyzwyczaiłam i mam nadzieję że szybko po porodzie mi minie bo jakby mi to zostało to by mnie chyba z roboty wywalili
Stary 2012-12-27, 12:53   #2508
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:

To można na boku? Bo mnie właśnie przeraża lezenie na plecach bo mi zaraz słabo się robi?
Hehehe, na pewno wróci.

O, to dobrze, że tak można, bo ja nie mogę leżeć na plecach i mój lekarz o tym wie doskonale, bo raz prawie zemdlałam, jak mi robił USG przez długi czas... Mam nadzieję, że mi pozwolą na boczku...
A TŻe z Wami wchodzą? Bo mój jeszcze nie widział naszej niuni na USG, a mi też będą USG oprócz KTG robić, i chciałabym, żeby mógł tam ze mną wejść i popatrzeć na nią.
Stary 2012-12-27, 12:54   #2509
mala_19kw
Zakorzenienie

Suzi,Pstryczku-trzymajcie sie dzielnie

Ja ogarnęłam pokój i teraz posadzilam dupsko,brzuch mnie ciągnie jak chodzę.

Maluchna- piękna kobitka z ciebie. Kg same znikną,nic sie nie martw.

Wiecie co ja to jestem tępa strzała jednak,męcze sie kilka dni z tym cholernym bólem gardła i co sie okazuje? (Oczywiscie gdyby nie sen,w ktorym mi sie to przyśniło to w życiu bym na to nie wpadła) że mam tabletki na gardło w komodzie które kupilam na poczatku ciazy. Calkiem mi to z glowy wypadlo. Naprawde pada na mózg...

A to ktg kazda z nas musi odpykać?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 12:54   #2510
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

jak ja miałam to kazali leżeć na lewym boku.....
Stary 2012-12-27, 13:07   #2511
maluchna30
Zadomowienie

Mam pytanie do dziewczyn, które kupowały monitor oddechu z elektroniczną nianią bądź bez niej. Jaką firmę polecacie i gdzie kupowałyście te monitory???

Właśnie zamówiłam na allegro kolejną szafkę dla mojego szkrabka. Będzie za 3 tygodnie. Mam nadzieję, że przed Olą....
Stary 2012-12-27, 13:08   #2512
sarah67
Zadomowienie

a ja sie dalej do mojej lekarki nie dodzwonilam czy mnie przyjmie i nie wiem czy jechac czy nie to 50km jestem taka zestresowana ze az sie trzese a wydalam juz u niej tysiac zl
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 13:09   #2513
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe, na pewno wróci.

O, to dobrze, że tak można, bo ja nie mogę leżeć na plecach i mój lekarz o tym wie doskonale, bo raz prawie zemdlałam, jak mi robił USG przez długi czas... Mam nadzieję, że mi pozwolą na boczku...
A TŻe z Wami wchodzą? Bo mój jeszcze nie widział naszej niuni na USG, a mi też będą USG oprócz KTG robić, i chciałabym, żeby mógł tam ze mną wejść i popatrzeć na nią.
Moj jeszcze ani razu ze mna nie wszedl choć nie raz mial okazję. Przewaznie jak ja mam wejść do gabinetu to on nagle przypomina sobie ze ma cos do zalatwienia na miescie. Wtedy ja wchodzę do gabinetu a on jedzie załatwiać-bo przeciez tak szybciej sie uwiniemy
Aleee co ja go bede na chama ciągnąć? I stresowac niepotrzebnie (bo ewidentnie go to stresuje) A potem jak pokazuje zdj z usg to zdziwiony jak to mozliwe. Trzeba bylo wejść,zobaczyć i unikneli bysmy głupich pytań
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 13:09   #2514
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Ale u Debrah to będzie na zasadzie: znieczulenie, cięcie i wyjęcie. Więc nie będzie musiała czekać na rozkręcanie się akcji.
Za to jak będzie leżała min. 12h, to mp3 z audiobookiem się przydaje

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Wiadomość od SUZI31

znowu od wtorku jestem w szpitalu na ta cholestaze. Juz czuje sie dobrze, z mala ok. Jutro wychodze do domu. 2 stycznia jade do P-nia na konsultacje i zdecyduja co dalej.Moze wczesniejsze rozwiazanie? Widzialam zee Basia urodzila Pozdrawiam wszystkie mamusie, buziaczki[/COLOR][/B]
Trzymaj się Suzi!

Cytat:
Łączę się w niepewności :/

Cytat:

Ja, ja, ja! ja wiem co!

MANDARYNKI

Cytat:
Napisane przez artek2oo2 Pokaż wiadomość
MIĘDZYNARODOWE TARGI PŁODNOŚCI 9-10 III 2013. WARSZAWA HALA EXPO XXI - kliniki, wystawcy, porady, warsztaty, seminaria.
A sądzisz, że na koniec ciąży takie targi nam są potrzebne
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 13:10   #2515
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, które kupowały monitor oddechu z elektroniczną nianią bądź bez niej. Jaką firmę polecacie i gdzie kupowałyście te monitory???

Właśnie zamówiłam na allegro kolejną szafkę dla mojego szkrabka. Będzie za 3 tygodnie. Mam nadzieję, że przed Olą....
ja mam angelcare kupilam w smyku, dostawa gratis, sam monitor
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 13:13   #2516
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
No coś Ty U mnie sernik rządzi! Mogłabym go jeść kilogramami I pasztet z sałatką jarzynową produkcji mojej mamy

A dziś na obiad wigilijne pierogi
ja wyżeram resztki swiąteczne takie nie całkiem resztki, bo gyrosa mam prawie cała salaterke... i kot mi pomoże???
teraz jem strogonowa od mamusi pyszny- uwielbiam, a kidy jak nie teraz????

na 16 jade do gina bo znowu mam koszmarne wyniki moczu i skonczyly mi sie tabletki na to dzisiaj rano, poza tym chce sie dowiedziec, czy to moze miec wpływ na małego... mam nadzieje, że nie...

A Krzys jest sliczny, taki mały przystojniak
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 13:14   #2517
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Ja na obiad dzisiaj robię warzywa na parze - mam dostć bigosow, pieczeni, sałatek.
ja też po tych świętach nawet nie wiem jaki dzisiaj jest dzień wiem tylko tyle że jutro rano muszę iść na badanie krwi a 2 stycznia wizyta u gin (ostatnio mówiła że teraz zrobi mi tylko badanie bez USG ale ja ją chyba poproszę o USG prywatnie) i pierwsze zajęcia w SR

Chyba sobie żołądek rozcisłam bo ciągle chodzę i coś podjadam.
Stary 2012-12-27, 13:20   #2518
nafiyqa
Zakorzenienie

A ja Wam powiem, ze jakos sie nie najadlam w te swieta (co za herezje glosze, co? )
Oczywiscie kilkumiesieczne marzenia zrealizowane (makowiec, pierogi z grzybami ), ale zebym jakos wybitnie sie opchala to nie powiem

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 13:28   #2519
BlackSanctum
Zakorzenienie

Wstawiłam do klubiku zdjęcie poświątecznego brzucholka.

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Moj jeszcze ani razu ze mna nie wszedl choć nie raz mial okazję. Przewaznie jak ja mam wejść do gabinetu to on nagle przypomina sobie ze ma cos do zalatwienia na miescie. Wtedy ja wchodzę do gabinetu a on jedzie załatwiać-bo przeciez tak szybciej sie uwiniemy
Aleee co ja go bede na chama ciągnąć? I stresowac niepotrzebnie (bo ewidentnie go to stresuje) A potem jak pokazuje zdj z usg to zdziwiony jak to mozliwe. Trzeba bylo wejść,zobaczyć i unikneli bysmy głupich pytań
Ale u mnie jest inaczej - on chciałby wejść, ale lekarz nie pozwala, bo ma bardzo duży ruch i nie chce przedłużać jeszcze bardziej wizyt, nie wpuszcza raczej tatusiów na USG, żeby nie trwało to kij wie ile, a poza tym aparat jest słaby i mało co na nim widać... A TŻ przeżywa, że on chciałby zobaczyć małą, a nie miał takiej możliwości - to mam nadzieję, że chociaż jutro lekarz pozwoli mu wejść do gabinetu ze mną.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38302481]Za to jak będzie leżała min. 12h, to mp3 z audiobookiem się przydaje

Łączę się w niepewności :/

A sądzisz, że na koniec ciąży takie targi nam są potrzebne
[/QUOTE]

No to na pewno, ja też mp3 ze sobą wezmę, ale z muzyką, a nie z audiobookiem.

Ta niepewność dobija!

Pogrubione - kto wie, może któraś z nas chce od razu po ciąży znów zajść.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-12-27 o 13:35
Stary 2012-12-27, 13:37   #2520
bishonka
Raczkowanie

Hej dziewczyny.
My witamy się w 34 tc.

Ile juz maluszków przybyło od świąt
To chyba od świątecznych porządków.
Wszystkie świeżo upieczone mamy pozdrawiam i

Ja od początku wchodziłam z tż na wizytę.
Zawsze podgląda małą (sam się pcha)
Jest nawet przy badaniu ale nie zagląda lekarzowi przez ramię czy za daleko paluchów nie pcha

Musze się wam pochwalić ze w święta mogę nawet pozwolić sobie na kawałek śmietanowca czy sernik.
A myślałam ze po cieście to mam pozamiatane.
Jak byłam ostatnio na wizycie to dr sam powiedział żebym zjadła sobie kawałek ale wcześniej zwiększyła 2 jednostki insulinę.
I podziałało
Fakt nie mogę zjeść pół blaszki (choć z pewnością dałabym radę) ale zawsze to coś
bishonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości