Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 279 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-27, 09:24   #8341
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

witam słoneczka po ŚWIETACH!!!ni e mam dziś czasu poczytać,lecę na pazurki już na sylwka,później prosto do pracy...wieczorkiem nadrobię!!mam nadziejęcałuj ę z całych sił
Stary 2012-12-27, 10:18   #8342
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Hej dziewczynki
Nie wyrobiłam się ze złożeniem życzeń świątecznych ... życzę za to szybkiego powrotu do wagi i wymiarów sprzed świąt

ja po samodzielnym przygotowaniu świąt... w asyście wszystkich moich dzieci mam dosyć

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Celinko,
jeśli mogę, to dzisiaj zadzwonię... mam nadzieję, ze będę miałą czas

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 10:34   #8343
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
dzięki wielkie!! ćwiczenia są na prawdę fajne....teraz po świętach na pewno mi się przydadzą!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 10:38   #8344
suples
Raczkowanie

GG do suples

Dziewczyny w moim mojej galerii wstawilam zdjecia wyjściowe moich mikrusow :/ jakbyscie mogły zerknac i poradzić cos do implantu jeszcze 2 tygodnie do konsultacji i chce byc przygotowana dodam ze mam 175cm i waze 57kg może któraś w Was ma podobne wymiary i miała podobna wyjściowke??

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 11:02   #8345
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=horo_2;38299621]Hej dziewczynki
Nie wyrobiłam się ze złożeniem życzeń świątecznych ... życzę za to szybkiego powrotu do wagi i wymiarów sprzed świąt

ja po samodzielnym przygotowaniu świąt... w asyście wszystkich moich dzieci mam dosyć

Ja rowniez niewyrobilam sie z życzeniami na Świeta, wiec teraz życze Wam wszystkiego co najlepsze, samych słonecznych dni

Horo napisalas o powrocie do wymiarow z przed swiat a mi sie cos zdaje,ze przybralam od tych tabletek na tarczyce
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 11:38   #8346
anne001
Raczkowanie

i Ja spóźniona wybaczcie kochane...ale za to jak najbardziej szczere Wszystkiego co najlepsze,spełnienia naszych marzeń,zadowolenia z życia, posłuszeństwa i miłości od naszych tż zdrowych i pięknych dorodnych cycuszków szczęscia i zdrowia dzieciaczków
Stary 2012-12-27, 12:13   #8347
Saba08
Zadomowienie

Hej dziewczynki! Ufff koniec z obżarstwem Miłego dnia!!!
Stary 2012-12-27, 13:21   #8348
belseno
Zadomowienie

ahahaaa...witajcie U mnie efekt jest taki po nartach +1kg, po świętach +2kg co daje dodatkowe 3 kg a miało być minus 3 więc na dzień dzisiejszy zamiast ważyć 60 ważę 66ale tak jak mówiłam do końca roku nie zawracam sobie głowy dietami i kilogramami. Po nowym roku jakimś cudem samo spadnie a jedyne co to z Mel B. będę się ruszać bo muszę sobie ujędrnić tyłek a z nogami to poczekam co tam Klaudeczka napisze o tym ostrzykiwaniu

A i wogóle, kuuurde nooo 6 miesięcy po op. a ja nadal mam drętwe cycki. Anika, Klaudeczka też macie zdrętwiałe? Dziewczynki z dłuższym stażem - jak to u Was jest?

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

BALSENO ...ja padłam jak przeczytałam co mi napisałaś....takie pozytywne słowa mogą dać kopa..jesteś kochana i cudowna...DZIĘKUJĘ!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Klaudeczko, prawdę rzekłam My dziewczynki z zewnątrz tak to widzimy a Ty masz jedynie albo za zadanie w to uwierzyć i za to trzymam kciuki

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-27 o 13:25
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 15:08   #8349
Amanina
Raczkowanie

dziewczynki!!! JA SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEFGO W NOWYM ROKU DLA WAS WSZYSTKICH!!! )))
oby cycuszki rozwijaly sie pieknie, TeŻety były grzeczne, a wszedzie dokola bylo duzo milosci i radosci!!!!! )))

lece obcinac wlosy, ale zerknelam po albumach, wiec jestem up to date ze zdjeciami, musze tylko wpisy na forum poczytac))

wrzucilam 3 nowe fotki - 2 w staniczkach!! ten rozowobialy wypatrzylam na necie i zazyczylam sobie pod choinke (dla mam karmiacych, bez fiszbin) i SZCZERZE POLECAM - jest tak wygodny, ze az nieprawdodpoobne! a jeszcze byla przecena i sie udalo o 70% taniej kupic ))

buziaki i do pozniej!!
Stary 2012-12-27, 15:18   #8350
Amorcio
Wtajemniczenie

Suplesiku, bylam w albumie...no ja sobie wyobrazam jak chadzasz ulicami HH i te zawiesiste spojrzenia za Toba hi hi
Z taka figura, wzrostem nie moze byc inaczej Do tego cycuszki zrobisz...no slów zbraknie
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 15:28   #8351
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Suplesiku, bylam w albumie...no ja sobie wyobrazam jak chadzasz ulicami HH i te zawiesiste spojrzenia za Toba hi hi
Z taka figura, wzrostem nie moze byc inaczej Do tego cycuszki zrobisz...no slów zbraknie
Kochana wiesz Ze tutaj za każda wysoka Blondi /Polka sie oglądają skoro w około same Turaski, Hinduski haha no i Niemki jakby to powiedziec Polki najpiekniejsze )no oby ten biust był i bedzie dobrze Kobitki

Stary 2012-12-27, 16:35   #8352
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez suples Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o zrobienie piersi to u mnie wątpliwości zaczynaja sie gdy myśle o sporcie poniewaz ćwicze cały czas siłownia fitness no i pracuje fizycznie wiec będę sie lekarza wypytywac ale wiadomo ze on mi nie powie tak jak dziewczyna która jest po operacji jak Ci odpisze napisz na forum jestem ciekawa tez chciałabym jak najszybciej wrócić do ćwiczeń ) na kiedy planujemy operacje byłaś na konsultacji już ??

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Hahha no mnie jej biust tez interesuje budowa idealna no i ten biust i jak ona z nim cwiczy tez tak chce)

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Lauren25
Dzięki i jest co z rana podziwiać

Miłego dnia dziewczynki
Czyli dokładnie tak jak ja....... no ale zobacz, tyle kobiet robi ten biust i nagle nie przestają chyba aktywnie żyć. ja jeśli zrobię biust, to w wakacje, więc mam jeszcze troszkę czasu, chce się dowiedzieć jak najwięcej z tego forum, lekarza już wytypowałam, choć na konsultacje pewnie pójdę do dwóch.

Hahha no mnie jej biust tez interesuje budowa idealna no i ten biust i jak ona z nim cwiczy tez tak chce)

Biust ma idealny a przynajmniej w stroju sportowym tak idealnie wygląda, jak odpisze dam znać, ale na razie cisza...
korolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 16:42   #8353
suples
Raczkowanie

GG do suples

KOrolowa

No ja tez tak sobie o tm ciagle myśle ze przeciez tyle kobiet robi biust i dalej ćwiczą wiec musimy byc dobrej myśli ja 11 stycznia idę do P.O w Warszawie. A właśnie czy któraś robiła u niego operacje z tego forum? Słyszałam ze jest dobry ale zobaczymy jakie wrażenia bedą po konsultacji ja teraz mam jakaś manie o niczym innym nie myśle
Dzis byłam na zakupach i oglądałam Staniczki na duże piersi haha moj Tz podejrzewa ze zwariowalam ))

Stary 2012-12-27, 17:14   #8354
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez suples Pokaż wiadomość
.....
Dzis byłam na zakupach i oglądałam Staniczki na duże piersi haha moj Tz podejrzewa ze zwariowalam ))
o tak, tak...i ten stan zwariowania dłuuuugo sie będzie utrzymywał mój do tej pory nadziwić się nie może, że cycki mogą tyle radości dać, twierdzi, że to najlepiej zainwestowane 17tys. Co spojrzę w dół to mi sie buźka cieszy i obmacuję je systematycznie również na jego oczach, no komuś musze pokazać jakie są fajne, na szczęście już nie robię tego kilkanaście razy dziennie tylko tak nooo... powiedzmy co drugi dzień idę do Tż pokazuję i komunikuję, jakie są fajne jednak nieee...po dogłębnej analizie stwierdzam, że jednak ciut częściej

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-27 o 17:16
Stary 2012-12-27, 17:43   #8355
korolowa
Rozeznanie

Suples,

Ja w pierwszej kolejności pójdę do doktora M.S w Wwie, najpiękniejsze piersi jakie widziałam wyszły spod jego reki takie sportowe własnie, ze bym nigdy nie powiedziała, że sa robione, wiem że to bardzo indywidualna sprawa, u mnie mogą wyglądać zupełnie inaczej,ale jakoś nastawiłam się pozytywnie, ze robiony biust moze wyglądać bardzo naturalnie i widziałam dowód

a kupowanie w końcu miękkiej bielizny, koronkowych staników to moje...marzenie! i będę chodzić bez stanika tez, oooo
korolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 17:48   #8356
iloona79
Zadomowienie

Oj, nareszcie chwila odsapnięcia-mąż zabrał synka i pojechali do Teściów...na 4 dni!!! Co prawda potem przyjadą z nimi i będę miała urwanie głowy,ale inaczej nie dalibyśmy rady wyjść na Sylwestra

przedpo,
ten różowy komplecik widze po raz pierwszy ale mi się spodobał-nie powiem....wrrr, pomyślimy,pomyślimy

Myslę,że robienie zakupów bieliźnianych to sama przyjemnośc gdy ma się co włożyć do tej bielizny

krolowa,
no powiem Ci,ze jestem bardzo ciekawa czy ta Ewa Ci odpowie nt swoich cycków-wiesz nie każda osoba chce się przyznać a tym bardziej taka...publiczna powiedzmy. Ale jak ją dobrze "podeszłas" to może akurat Ci napisze-tym bardzei żeś kumpela po fachu

zabulek,
przypomniałam Ci się bo chyba zapomniałaś o mnie

amorcio,
ja mysle ze nie przytyłas od tych tabletek-moze Ci się tak już po prostu wydaje,a teraz jeszcze święta nas dobiły

A w ogóle to dzwoniłam do kolejnej Pani architekt żeby umówić się na spotkanie i przedstawiam jej sprawę tak,że chcę konsultacji u kilku osób-żeby przedstawili mi swoje wizje wnętrzarskie no i potem zdecyduję się na tego,który mi najbardziej będzie odpowiadał.
I wiecie co....wyczułam konsternację po drugiej stronie,ze to jakby bez sensu konsultowac sie u kilku architektów i normalnie o mało co nie wypaliłam z tekstem "No bo wie Pani-jak chce się powiększyć piersi to tez przecież idę na kilka konsultacji i wybieram najlepszą opcję" jeju jak dobrze,ze się zdązyłam powstrzymać Babka chyba jeszcze bardziej byłaby skonsternowana
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 17:53   #8357
horo_2
Zadomowienie

Oj, to ja widzę, ze mi karmienie piersią wyszło na dobre... połowy rzeczy nie mogłam jeść z uwagi na malutką i nie mam dodatkowych kilogramów na wadze

A ja wróciłam przed chwilką z sauny i vacu... ale mi dobrze
Jeszcze namawiam mojego najstarszego syna na bieganie; we dwoje byłoby raźniej

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 19:10   #8358
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
o tak, tak...i ten stan zwariowania dłuuuugo sie będzie utrzymywał mój do tej pory nadziwić się nie może, że cycki mogą tyle radości dać, twierdzi, że to najlepiej zainwestowane 17tys. Co spojrzę w dół to mi sie buźka cieszy i obmacuję je systematycznie również na jego oczach, no komuś musze pokazać jakie są fajne, na szczęście już nie robię tego kilkanaście razy dziennie tylko tak nooo... powiedzmy co drugi dzień idę do Tż pokazuję i komunikuję, jakie są fajne jednak nieee...po dogłębnej analizie stwierdzam, że jednak ciut częściej
Hahha podejrzewam ze jak je będę miała to będę tak samo robiła hahha i tego sie doczekać nie moge i Wam zazdroszczę )

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
Suples,

Ja w pierwszej kolejności pójdę do doktora M.S w Wwie, najpiękniejsze piersi jakie widziałam wyszły spod jego reki takie sportowe własnie, ze bym nigdy nie powiedziała, że sa robione, wiem że to bardzo indywidualna sprawa, u mnie mogą wyglądać zupełnie inaczej,ale jakoś nastawiłam się pozytywnie, ze robiony biust moze wyglądać bardzo naturalnie i widziałam dowód

a kupowanie w końcu miękkiej bielizny, koronkowych staników to moje...marzenie! i będę chodzić bez stanika tez, oooo

Haha no mnie motywuje rownież widok tajnej sukienki bez stanika ehh pomarzyć mozna ale może moje marzenie sie zrealizuje niedługo

Stary 2012-12-27, 19:31   #8359
Niezadowolencja
Raczkowanie

Witam, witam i o zdrowie pytam.
Jak widzę większość z Was narzeka na jedzonko, a raczej na jego nadmiar. No cóż ja też znalazłam się w tym zacnym gronie zatem tym milej mi się witać z Wami. Całe szczęście, że w kg nic nie poszło w złą stronę. Cudem utrzymuję wagę na jednym poziomie od 2 tygodni
Co do odwiedzin, słuchajcie tylko jedna osoba powiedziała, że ładnie wyglądam i z pewną dozą niepewności spoglądała w dekold. Pytań o biust brak! Całe szczęście Mąż koleżanki po ostatnim komplementowniu mnie otrzymał zapewne burę od małżonki i tym razem nawet się do mnie nie uśmiechnął. Cichaczem przy rozmowie sam na sam z moim tż wspomniał tylko, że chyba schudłam. koleżanka natomiast dopiero na sam koniec coś tam wspomniała o wyglądzie, ale raczej niepocieszona Och jakie miłe to życie. Brak komentarzy pod moim adresem jest dla mnie najmilszym komplementem
Całe szczęscie, że już po świętach, choć myślałam, że źle wypadną. Tak to jest jak się człowiek nastawi negatywnie to życie zaskoczy na +

Słuchajcie kiedy będę mogła ćwiczyć choć brzuszki. No tak mi tego potrzeba

Co do biustu, mój Tż też uważa, że były to najlepiej wydane pieniądze cieszy się jak dziecko. Wcześniej jak się myłam to od niechcenia posiedział ze mną w łazience i pogadał, teraz nawet przebrać się nie mogę bez podglądania, bądź jawnego gapienia się na mnie. Jestem tym zachwycona!

Napiszcie gdzie Sylwestra spędzacie. Ja od razu mówię, że z Tż i dziećmi w domu. Od nie pamiętam ilu lat rok rocznie wszyscy dookoła się pytali gdzie jedziemy, gdzie idziemy itp. A gdzie jest napisane, że trzeba gdzieś chodzić czy jeżdzić? My mamy swój tajny sposób na spędzanie tego czasu, ale w tym roku ze względu na dzieciaczki nie będzie nam dane. Ale co tam i tak będzie luksusowo...zawsze jest

POZDRAWIAM WAS PASIBRZUCHY... Pasibrzuch
Stary 2012-12-27, 19:33   #8360
tonia87
Rozeznanie

ja się muszę wyżalić... wściekła wróciłam z siłowni... poobcinali godziny otwarcia w "okresie świątecznym". w piątek jeszcze informacja nie wisiała..... dzisiaj do 19:00 było, ja tam byłam 18:57.... wkur...zona jestem niesamowicie... pół miasta bym chętnie wybiła. nie lubię takich sytuacji.... w tym tygodniu miałam być już 3 razy... nie byłam ani razu bo zamknięte w święta a dzisiaj poobcinane godziny...
na szczęście jest Mel B i Pan Żelazne Poślady to się wyżyję....
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 20:06   #8361
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Mój ma ze mną to samo ale jeszcze jestem na etapie po kilka razy dziennie hahahha

Tonia współczucia, amanina zaraz lece do albumu
Stary 2012-12-27, 21:39   #8362
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
ja od operacji mam to samo a mój tż myślał, że tylko ja mam takie odchyły

Korolowa ja osobiście nie zdziwiłabym się gdybyś nie otrzymała od niej satysfakcjonującej Cię odpowiedzi. Niejako jest osobą publiczną i może nie chcieć dzielić się tą informacją z innymi osobami jak również Twoją wiadomość może uznać za jakieś dziennikarskie podchody. No ale nadzieję mieć można Nic nie stracisz w ten sposób a możesz się dowiedzieć tego co Cię interesuje. Teraz pozostaje tylko czekać na odpowiedź

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 21:42   #8363
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Jak tam brzuchole po świątecznym obżarstwie? . Mój urósł w błyskawicznym tempie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Święta, święta jeszcze jutro i będzie po...
Mnie to nawet cieszy bo już zaczynam mieć "świąteczną zgagę"....

Od kilku dni męczy mnie szczypanie w prawej na dole w okolicy blizny, dzisiaj trochę mniej bo mało się ruszam i w dodatku widze że jest jakby niżej względem drugiej Co to może oznaczać?
Na zdjęciach niby tego nie widać ale martwi mnie to trochę.
Chciałam sobie ulżyć wieczorem bo wtedy ból bardziej się nasila, ale przeciwbólowe nie pomagają prawie nic... To może być nerwoból o którym kiedyś pisałyście?

Na kontrolę idę dopiero w Nowym Roku bo teraz dr nie ma przed Sylwestrem
Lauren, nie martw się takim szczypaniem, mnie czasem jeszcze coś zaszczypie, a jestem już ponad 5 m-cy po operacji

Cytat:
ahahaaa...witajcie U mnie efekt jest taki po nartach +1kg, po świętach +2kg co daje dodatkowe 3 kg a miało być minus 3 więc na dzień dzisiejszy zamiast ważyć 60 ważę 66ale tak jak mówiłam do końca roku nie zawracam sobie głowy dietami i kilogramami. Po nowym roku jakimś cudem samo spadnie a jedyne co to z Mel B. będę się ruszać bo muszę sobie ujędrnić tyłek a z nogami to poczekam co tam Klaudeczka napisze o tym ostrzykiwaniu

A i wogóle, kuuurde nooo 6 miesięcy po op. a ja nadal mam drętwe cycki. Anika, Klaudeczka też macie zdrętwiałe? Dziewczynki z dłuższym stażem - jak to u Was jest?

Klaudeczko, prawdę rzekłam My dziewczynki z zewnątrz tak to widzimy a Ty masz jedynie albo za zadanie w to uwierzyć i za to trzymam kciuki
[/LEFT]
Belsenko, ja również przytyłam po świętach, ale co mi tam . A cycki też mam nadal twarde, tak jak napisałaś - drętwe. I czekam niecierpliwie aż zmiękną choć trochę . A na leżąco to już masakra - twarde jak kamienie .
A co do radości z cycków - kurczę, to niesamowite, jak bardzo mogą te cycuszki człowieka uszczęśliwić. Niby takie nic - dwie silikonowe wkładki, a tyle radości dają .
Stary 2012-12-27, 21:54   #8364
kicia_nh
Zadomowienie

Aniko hehe mi to bandzioch zawsze po napełnieniu go sterczy, ale jakoś 1-2h później znika Ja to bym wolała, żeby mi w tyłek poszło, w nóżki, ręce ehh ale bandzioch niech nie rośnie

Ja za to mam teraz z piersiakami tak dziwnie troszkę, bo pod piersiami czucia brak a góra i boki bardzo wrażliwe i jak dotykam czy wycieram się to tak jakby mi setki igieł ktoś wbijał. Normalnie nie bolą, ale jak gołą skórę dotchnę niestety tak, sutki to samo. Jakby przewrażliwione na dotyk były:/

Mi jest przykro, bo mój tż większość czasu widzi same negatywy mojej operacji i narzeka, że on tego i tamtego robić nie może a i że ja "ograniczona" w czynnościach jestem Uznał nawet, że założy swój wątek antycyckowy, ostrzegający innych tżów przed takim przekleństwem jakim jest powiększenie piersi Ma głęboko gdzieś, że ja jestem szczęśliwa teraz, bo przecież nie mogę robić wszystkiego co by chciał i dzień w dzień mi się za to obrywa

Stary 2012-12-27, 22:09   #8365
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Mi jest przykro, bo mój tż większość czasu widzi same negatywy mojej operacji i narzeka, że on tego i tamtego robić nie może a i że ja "ograniczona" w czynnościach jestem Uznał nawet, że założy swój wątek antycyckowy, ostrzegający innych tżów przed takim przekleństwem jakim jest powiększenie piersi Ma głęboko gdzieś, że ja jestem szczęśliwa teraz, bo przecież nie mogę robić wszystkiego co by chciał i dzień w dzień mi się za to obrywa
Kiciu,
no to Twojemu mężowi sie nalezy
Niech chłop trochę pokory nabierze!!!
A potem będzie jak belsenka napisała

A czytałyście to?? http://deser.pl/deser/1,111857,12946...wyhamowal.html
Stary 2012-12-27, 22:14   #8366
katarzynka00
Zakorzenienie

suples,pracujesz fizycznie?a konkretnie co robisz?
kiciu,byłam w albumiku,świetnie wyglądasz i jak wspominałam biuścik u ciebie to jak wisienka na torcie,a w zasadzie wisienki
Wszystkie macie takie zgrabne figurki
Niezadowolencja,ile kg schudłaś? umknęło mi
dla mnie też brak komplementu jest największym komplementem nieskromnie mówiąc.Zgubiłam ok35kg i wiem że dosyć dobrze wyglądam w stosunku do tego co było jak jeszcze ubiorę się w fajne ciuchy i walnę make up to tylko cycków mi brakuje heh

Moja waga po świętach jest bez zmian mimo bezkarnego podjadania
Dziś po wizycie u rodziny,widok męża kuzynki na nowo zmotywował mnie do diety.Ona zaraz osiągnie kwadraturę koła ... a jeszcze stara się o kolejne dziecko...nawet nie chce myśleć jak będzie wyglądać
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 22:23   #8367
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Kiciu,
no to Twojemu mężowi sie nalezy
Niech chłop trochę pokory nabierze!!!
A potem będzie jak belsenka napisała

A czytałyście to?? http://deser.pl/deser/1,111857,12946...wyhamowal.html
Ehh wiem Ilonko Ja go zrozumieć nie mogę, bo chwilami to palcem dotknie i chichra się jak dziecko, jak w dekolt mi zagląda to mu hula co nieco a poza tym to ma do mnie wielkie pretensje, że ja nie robię tego wszystkiego co wcześniej. I co z takim zrobić to nie wiem:/
Takich wiadomości czytałam już bardzo wiele Za to dzisiaj oglądałam program jakiś, gdzie ofiarą była kobieta posiadająca implanty z roztworem soli i przez to, że je miała obrażenia były znacznie większe. Gdyby implantów nie miała to też by nie przeżyła, ale one ponoć pogorszyły sprawę. Z tym, że podkreślam dotyczyło to implantów napełnionych solą fizjologiczną i tak się stało ze względu, że to ciecz i wysokie ciśnienie w implancie itp. Jak się poszuka to różnych informacji można znaleźć, jedne że ratują życie, inne że je odbierają.
Z tym, że podobnie jest w wielu innych przypadkach chociażby np. zapinanie pasów. Ile to było, że niezapięcie ich uratowało życie, bądź też odwrotnie.

Stary 2012-12-27, 22:41   #8368
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Ja za to mam teraz z piersiakami tak dziwnie troszkę, bo pod piersiami czucia brak a góra i boki bardzo wrażliwe i jak dotykam czy wycieram się to tak jakby mi setki igieł ktoś wbijał. Normalnie nie bolą, ale jak gołą skórę dotchnę niestety tak, sutki to samo. Jakby przewrażliwione na dotyk były:/
kicia to normalne, nie przejmuj się. Jesteś 3 tyg po operacji dopiero. Ja jeden sutek też miałam mega wrażliwy, nawet jak stanik ciaśniej przylegał, to dosłownie łzy w oczach z bólu, ale teraz już lepiej. Niestety jedyne co możesz zrobić, to czekać. Ale będzie lepiej!!! I tak najgorsze za Tobą

Cytat:
Nie no tak tż mówić nie powinien. Wiedział chyba, że będziesz przez pewien czas "ograniczona". Ale to inwestycja, żeby potem było lepiej!!! Porozmawiaj z nim, że co innego Ci obiecywał i że swoim zachowaniem Cię rani... Ech te chłopy...
Stary 2012-12-27, 22:43   #8369
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Ehh wiem Ilonko Ja go zrozumieć nie mogę, bo chwilami to palcem dotknie i chichra się jak dziecko, jak w dekolt mi zagląda to mu hula co nieco a poza tym to ma do mnie wielkie pretensje, że ja nie robię tego wszystkiego co wcześniej. I co z takim zrobić to nie wiem:/
Takich wiadomości czytałam już bardzo wiele Za to dzisiaj oglądałam program jakiś, gdzie ofiarą była kobieta posiadająca implanty z roztworem soli i przez to, że je miała obrażenia były znacznie większe. Gdyby implantów nie miała to też by nie przeżyła, ale one ponoć pogorszyły sprawę. Z tym, że podkreślam dotyczyło to implantów napełnionych solą fizjologiczną i tak się stało ze względu, że to ciecz i wysokie ciśnienie w implancie itp. Jak się poszuka to różnych informacji można znaleźć, jedne że ratują życie, inne że je odbierają.
Z tym, że podobnie jest w wielu innych przypadkach chociażby np. zapinanie pasów. Ile to było, że niezapięcie ich uratowało życie, bądź też odwrotnie.
Ooo,widzisz,a ja ni czytałam takich rewelacji-może to i lepiej to nie będe mącić sobie w głowie A z mężami to widzę mamy podobnie.
U mnie tylko czekac jak sie tak zacznie-teraz się zapiera ze będzie wszystko w porządku,że da sobie radę itp.Ale ja wiem,ze bede go wkurzac swoją osobą,ze nic nie robię a tylko siedzę i np.pisze na komputerze

Suples,Korolowa,
napisałam Wam na priv,ale nie wiem czy doszło,
bo coś mi net cięzko chodzi.

Także spadam dziewczynki,
Dobranoc

Jestem tak obżarta,że moje wyrzuty sumienia sięgnęły zenitu!!!
Ja nie staję na wagę-NO WAY!!!
Stary 2012-12-27, 23:22   #8370
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Belsenko, ja również przytyłam po świętach, ale co mi tam . A cycki też mam nadal twarde, tak jak napisałaś - drętwe. I czekam niecierpliwie aż zmiękną choć trochę . A na leżąco to już masakra - twarde jak kamienie .
A co do radości z cycków - kurczę, to niesamowite, jak bardzo mogą te cycuszki człowieka uszczęśliwić. Niby takie nic - dwie silikonowe wkładki, a tyle radości dają .
tzn. u mnie z twardością nie ma problemu, w dotyku są mięciutkie ale takie mocno sprężyste jak u nastolatki, na leżąco nawet się przemieszczają fajnie, prawie jak naturalne, tzn. jak leżę na boku, bo na plecach to wiadomo sterczą do góry ale mi to nie przeszkadza. U mnie problem jest z odrętwieniem w sensie czucia, ciągle go nie mam

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
....Mi jest przykro, bo mój tż większość czasu widzi same negatywy mojej operacji i narzeka, że on tego i tamtego robić nie może a i że ja "ograniczona" w czynnościach jestem Uznał nawet, że założy swój wątek antycyckowy, ostrzegający innych tżów przed takim przekleństwem jakim jest powiększenie piersi Ma głęboko gdzieś, że ja jestem szczęśliwa teraz, bo przecież nie mogę robić wszystkiego co by chciał i dzień w dzień mi się za to obrywa
...dziwny ten Twój Tż. Kurde noooo, przecież jesteś po poważnej operacji, że to nie jest jakieś Twoje widzimisię tylko zalecenia lekarza i jeśli nie będziesz ich przestrzegać to możesz zepsuć to na co tak długo czekałaś i co niemało kosztowało. A wątek antycyckowy myślę, że niekoniecznie miałby wzięcie. Operacja to nie była tylko moja decyzja, sama napewno nie dałabym rady i przed tłumaczyłam mojemu Tż, że będę wymagała opieki i pomocy w domu i czy jest tego świadomy, powiedział, że tak i faktycznie nie wymigiwał się, no może troszkę pomarudził ale ja naprawdę nawet lekkiej siatki z zakupami do domu nie niosłam, czasami musiał po 2-3 kursy z samochodu robić, żeby to przynieść, mało tego do dziś sprawdza czy nie za ciężkie rzeczy noszę i to raczej on mi zwracał uwagę na to, że przeginam bo ja oczywiście szybko chciałam pracować a czasami jak jechałam do klienta i napakowałam różnych próbek to ciężką torbę miałam, więc mi ją ważył Podłogę mył bez mrugnięcia okiem jeszcze długo po tym jak ja już mogłam, a odkurzaniem zajmuje się do dziś chociaż to żaden wysiłek dla mnie ale już mu tak zostało

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-27 o 23:28
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości