|
|
#2761 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
Sprawdż hormony konoiecznie. W końcu trądzik to znak,że w środku jest coś nie tak. Diana nie każdemu służy, mi na przyklad zmasakrowała mordę jeszcze bardziej . I nie wiem, ale coś mi sie widzi,że za mało nawilżenia u Ciebie...może sprobuj olei? Mi nardzo sluzą i barzdo pomogly. Wsiąkają jak w gąbkę. Tylko w żadnym wypadku same, ale z kwasem hialuronowym wymerdane. Same po jakimś czasie fundują mi przesusz. I z kremow to najbarzdiej ten mi podszedł...chyba jako jedyny gotowiec Cytat:
Dokładnie tak samo Oleje potrafią czynić cuda z paszczą ![]() Od kilku lat jadę glownie na olejach i jest dobrze. No i zmarszczki żadnej nie posiadam , taki miły efekt uboczny ![]() Cytat:
Ad 1 . Święte slowa ![]() Ad. 2 . Niestety, skląd syfiasto syfiasty. A to ważne. Cytat:
|
||||
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzymaj sie tego garniera - jeśli Ci pomaga - z tego co pamiętam to ten chyba z kwasem salicylowym? oleje - to zalezy jakie - tamanu i kokos sie wchłaniajo i nie brudzo śliwkowy też do nawilżania używam tego http://www.google.pl/imgres?hl=pl&cl...w=1354&bih=616 i popa jaki zbieg - Burżuej to jedyne neizapychające mnie podkłady
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-27 o 13:39 |
|
|
|
|
#2763 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdż hormony konoiecznie. W końcu trądzik to znak,że w środku jest coś nie tak. Diana nie każdemu służy, mi na przyklad zmasakrowała mordę jeszcze bardziej . I nie wiem, ale coś mi sie widzi,że za mało nawilżenia u Ciebie...może sprobuj olei? Mi nardzo sluzą i barzdo pomogly. Wsiąkają jak w gąbkę. Tylko w żadnym wypadku same, ale z kwasem hialuronowym wymerdane. Same po jakimś czasie fundują mi przesusz. I z kremow to najbarzdiej ten mi podszedł...chyba jako jedyny gotowiec Dobrze nawilża, dość ladnie się wchłania i przy okazji leczy syfy i lekko ściąga pory https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-mlekowym.html Cytat:
Dokładnie tak samo Oleje potrafią czynić cuda z paszczą ![]() Od kilku lat jadę glownie na olejach i jest dobrze. No i zmarszczki żadnej nie posiadam , taki miły efekt uboczny ![]() Cytat:
Ad 1 . Święte slowa ![]() Ad. 2 . Niestety, skląd syfiasto syfiasty. A to ważne. Cytat:
|
||||
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też muszę mieć ciemne cienie bo w jasnych źle wyglądam, choć beże są fajne
|
|
#2765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i wszystko na ten temat ![]() Rachelo,stałaś się moim guru kosmetycznym |
||||
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
A jakich olejów używacie do twarzy?
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam ostatnio ze słodkich migdałów
|
|
#2768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 tygodnie bez piwa nie robi różnicy, sprawdzałam ![]() kawy nie oddam, piję costę mieloną, nawet z cukru prawie zrezygnowałam. a ile mam ten wysyp trzymać? przetrzymywałam bratkowy, oczyszczający... ale po odstawieniu złuszczaczy, wysuszaczy mam później tylko więcej sprzątania i głębiej się muszę zdzierać ![]() olej kokosowy mam do włosów mówicie żeby go na twarz kłaść ![]() doraźnie na chwilę pomaga - tzn. stosuję tonik też co jakiś czas robię Cytat:
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Do twarzy aktualnie używam
Neem, z czarnej porzeczki, z czarnuszki, Alvedrowych - porzeczkowo paczulowego, i z Arniki i Aletry pomarańcza i brzoza. w zalezności co pierwsze złapę. Neem ze względu na smrod i gęstość idzie zawsze na noc. |
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
O Boże co Wy robicie sobie z twarzami ![]() ![]() Co do makijażu ja mogę wyjść bez pudru, bez zatuszowania pryszcza, ale nie wyjdę bez rozjaśnienia cieni pod okami, bo na co dzień nie obchodzi się halloween
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
to nie ja a moja derma - ona mnie na właściwe tory sprowadziła
i lata błędów ![]() yep aaaaaaa nie chwaliłam sie co dostałam jako pierdółkę od szwagra - żeliwny rondel później wklejeu http://www.google.pl/imgres?hl=pl&cl...w=1354&bih=616 Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-27 o 14:09 |
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jakąś rossmannową oliwkę dla ciężarnych. Do tej pory używałam jej do zmywania tapety, może po umyciu też powinnam nakładać....
I jeszcze chciałam dodać, że dopełnieniem poświątecznej atmosfery jest oberwanie chmury i grad padający za oknem. Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-12-27 o 14:06 |
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2776 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aktualnie z pestek z malin.Ale ja go mieszam z kremem.
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Tylko za chiny ludowe nie wiem co poradzić na naczynka na nosie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
To samo pomyślałam
Tej oliwki z Ross nie znam
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale długi link niezbędny składnik English breakfast + grzybek +jajecznica +smżony bekon +niedobra kiełbaska +pomidory + ta bułka z dziurką, bagel stostowany
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-12-27 o 14:44 |
|
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cji-ciala.html bardzo fajna jest Śmiało mozesz ją na twarz dawać po myciu
|
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez Was cholery jedne ![]() polazłam w oleje, ten z dyniowych pestek to jakaś nowość? (dawno na ZSK nie zaglądałam). Miała któraś? Recki są zachęcające.http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Ole...ORGANICZNY/159
|
|
|
|
#2783 | |||
|
Zakorzenienie
|
a co chcesz? Ja ostatnio z upodobaniem pochłaniam nalewkę wiśniową z zieloną herbatą
mogę podesłać pizzę z autografem właśnie wyciągam z piekarnika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak działa na Ciebie piling kawitacyjny? U mnie robiony raz na kwartał (plus co jakiś czas maseczka z glinki i tonik z kwasem mekowym) rozprawił się z zapchanymi porami na dobre mój ulubieniec Cytat:
|
|
#2785 | |
|
Panaroja
|
Znad amsakreski i sajgonu
![]() Cytat:
ale żeśta naczaskali postów , toż się przelecieć nie da , bo sił zbraknie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- I mój
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2787 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
co za duzo to niezdrowo, tyczy się prawie wszystkiego
jakie mi w rękę wpadną w zeszłym roku dostałam argan z maroka to był argan, teraz dostałam dwie butle kokosa z indii to jest kokos, mam też tamanu w lodówce ale regularnie o nim zapominamCytat:
2. dwa tygodnie to mało organizm się nie zdąży oczyścićco do kawy, to chyba wszystkie używki pośrednio w jakimś tam stopniu i w jakiś tam sposób rzucają się na twarz 3. nie wiem ile, tak tylko luźno pomysł zarzuciłam... a co było u Ciebie po bratku? w teorii jak jest wysyp to się skóra oczyszcza i potem, jak się wytrzyma ileś tam nie patrząc w lustro ma być lepiej - ale jak w praktyce się to odbywa to nie wiem 4. Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2788 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Muszę napisać do nich, że nic nie doszło. A maila, że wysłane dostałam 2 tyg temu. Moja kochana poczta
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2789 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
mydła fajnie pachną ale sprezentowałam więc nie wiem jak działają, sól do kąpieli sprezentowałam więc też nic bliżej nie powiem, ale olej sandałowy pachnie
nawet się nim parę razy wymaziałam na twarzy, pod filtr, pafniał parę godzin nie trzeba było perfum
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kameno, przed cilestem brałam dość długo yasmin potem yasminelle zmieniłam bo zaczęłam mieć plamienia międzycyklowe
Cytat:
cerkoderm miałam Cytat:
szczerze mówiąc to miałam już ładną cerę po salicylu po kilku zabiegach jak się zregenerowała- jasna, bez wyprysków, blizny i pory mało widoczne, chodziłam bez podkładu ale cóż z tego jak była wyschnięta na wiór i zaczęły sie poliki łuszczyć z tego wysuszu a pod okami zmarchy wyłazić zaczęłam nawilżać i od nowa mnie zapchało ![]() wizja komputerów w XXI w
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

kwasów dawno juz nie miałąm

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)