|
|
#32 | |||
|
JESTEM ONA
|
Dot.: Guerlain/ La Perla/ Hugo Boss/YR/ EcoTools/ Sephora... Zapraszam:)
Corolinko, masz mnóstwo kosmetyków, ale za pędzle nic nie wypatrzyłam, niestety. Pozdrawiam
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Iveriin, niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() Cytat:
Za So Elixir i korektor nic nie wypatrzyłam, niestety. Za Mauboussin z chęcią przyjęłabym trochę Niny Premier Jour- tylko czy to będzie opłacalna wymiana? ![]() Pozdrowienia ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Nie szukam ubrań, dziękuję i pozdrawiam ![]() Hmm... podoba mi się próbka BB Oriental Gold ( mam go, ale na wykończeniu i przydałby się , tylko czy on nie ma 5ml? mam odlewkę 15ml ze wspólnych i op. nie posiadam) i tusz MF, ale może znalazłabyś coś innego za powyższe? Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
Dziewczyny , przykro mi, niestety nic nie wypatrzyłam. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Nic nie wypatrzyłam , niestety. Pozdrawiam ![]() Wpadł mi w oko Alien, ale pewnie go nie oddasz, a i ja muszę chwilkę pomyślec, bo zapachów mam sporo... ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38300709]Alien niestety już powędrował dalej, ale dołożyłam trochę rzeczy. Zobacz proszę czy nic innego za Shalimar u mnie nie znajdziesz [/QUOTE]Odpowiedziałam wcześniej u Ciebie ![]() Niestety nic nie wybrałam. Pozdrawiam
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
niczego innego nie widzę niestety
ale obydwie rzeczy chętnie oddam za pędzle, mogę nawet dorzucić coś jeszcze. co do kremu BB, nie ma nigdzie oznakowania, "na oko" uznałam, że to 10 ml
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
coś za pędzle eco tools ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post38311985 - wymianka kosmetyczna
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
JESTEM ONA
|
Hej, niestety nic nie wybrałam.
Pozdrawiam Dziewczyny, czy tylko mnie zawiesza się wizaz? wywala mnie od ponad 20min ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
w porządku. przed chwilą zrobiłam dokładkę, może Cię coś zainteresuje.
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
3. Hugo Boss Deep Red EDP100ml, zostało ok. 15ml 5. Estee Lauder Sensuous Nude 4ml miniatura z atomizerem, ubytek minimalny
|
|
#39 | ||
|
JESTEM ONA
|
Odpowiedziałam u Ciebie
![]() Cytat:
Raczej nie zdecyduję, póki co, ale będę zaglądac do CiebieCytat:
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINUGuerlain/La Perla/Hugo Boss/YR/ EcoTools/Sephora..GRUDZIEŃ
wstepnie Estee Lauder Sensuous Nude 4ml miniatura z atomizerem, ubytek minimalny (ale musze powachac, bo nie znam tej wersji tylko zwykle sensuous) postaram sie jutro powachac w perfumerii i sie okresle
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINUGuerlain/La Perla/Hugo Boss/YR/ EcoTools/Sephora..GRUDZIEŃ
coś u mnie za zestaw ecotools?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
nic więcej niestety nie wpadło mi w oko...
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana, nic nie znalazlam tym razem, ale allure i tak juz prawie na wylocie
![]() |
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam.
Pozdrawiam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
kaprysko-zapytam jeszcze czy mialabys moze jakas odlewke na zbyciu lub moglabys zrobic bo za EL podziekuje
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
U Ciebie wypatrzyłam jeszcze za Elizabeth Arden:
Pędzle Ecotools Lakier do paznokci Avon Hugo Boss Deep Red Estee Lauder Sensuous Nude
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
13. Zestaw 4 pędzli EcoTools Bamboo w kosmetyczce, nowe ( szkoda mi ich uzywac oddam za coś fajnego
Coś u mnie?
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Trudno w takim razie
![]() Dzięki, Tobie też wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
|
|
#52 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Zdjęcie paletki EDM jest w drugim poście, zdjęcie zbiorcze nr 6 (biała owalna paletka). Lakier mogę oddać bez pasków (raczej nie jest trudny w użytkowaniu, ale pasek czasem nie łapie lub zaczepia o lakier), bez pasków można go używać jako normalny lakier. Jestem zainteresowana najbardziej tym: Korektor BB Cream Oriental Line Cover Skin79 Gold 10g , użyty 2x pod oczy, w kartoniku Zegarek sobie na razie odpuszczę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

[/QUOTE]