|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Niektóre badania chyba trzeba na czczo.. Ale HIV czy HCV to wiem, że nie muszę
Cytat:
No właśnie nie wiem, co tamci na to ![]() ![]() Ale skoro poczęstowali kawą.....
|
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
nie mam jak pokazać, zdjęć nie zrobię bo już do kosza na pranie wszystko wrzuciłam (piorę praktycznie wszystkie nowe ciuchy zanim założę
)TŻ kupił jakieś koszulki polo bo głównie w takich chodzi. chciałam mu wcisnąć jakiś sweterek albo koszulę ale się nie dał |
|
|
|
#843 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38310683]Niektóre badania chyba trzeba na czczo.. Ale HIV czy HCV to wiem, że nie muszę
[/QUOTE] yyy ja na morfologie chodziłam po śniadaniu, tak mi ginka kazała, jeśli robisz ob to wtedy trzeba być na czczo a w ciąży tego badania się nie robi. Specjalistka Alfa niech się wypowie |
|
|
|
#844 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To ciekawe U mnie na drzwiach z labu jest taka kartka, żeby nie jeść i nie pić 12 godzin przed... Wiem, że glukozę na czczo trzeba na bank też, ale że morfologię można po śniadaniu to nie wiedziałam.
|
|
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama na morfologie na czczo chodziłam
|
|
#846 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38306289]
Byłam na cmentarzu, wygląda, jakby przeszedł przez niego tajfun :/ Znicze pozrzucane, potrzaskane, wazony popękane, kwiatki leżą między grobami... Makabra :| Na szczęście na grobie Dawida wszystko leży tak, jak to położyłam. Zapaliłam mu choinkę, ech śliczne ma to przystrojenie... Pokoik też by miał ślicznie przystrojony [/QUOTE] ![]() Dokładnie tak jak mówi Perse,co tydzień bede podpisywać umowe Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo fajne ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38309255] Ale i tak na moim weselu największym hitem była rodzina TŻa z Niemiec, po których podjechał busik (taki co odwoził gości weselnych do kościoła, a potem na wesele). No podjechał, oni wsiedli, pojechali do mieszkania, wypili kawę, poszli do kościoła. Wtedy się kapli, że coś tu nie gra... Okazało się, że trafili nie na nasz ślub ![]() ![]() Po prostu w tym samym czasie ktoś obok też miał wesele i wsiedli do nie tego busa, co trzeba A że to była rodzina TŻa, to mnie nie znali zbytnio, więc nie poznali, że to nie my (TŻa chyba dawno nie widzieli:P). Dojechali w końcu u nas na zabawę, ale to jest historia, którą do dziś wspominamy z płaczem ze śmiechu Naprawdę hit [/QUOTE] Dobrzy byli Byli znajomi fajnie było Ciesze się że ostatnio ruszyło nasze życie towarzyskie Prznajmniej nie myśle tyle o tym wszystkim...
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-12-27 o 22:23 |
||
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
ja też od trzech dni kolęduję...
W Boże Narodzenie byłyśmy same z Kasią bo Tz-et był w pracy ale udało się nam wybrać do mojej Rodziny, wczoraj byliśmy już z Tz-etem u jego Rodziny a dzisiaj u znajomych- Kasia miała trzydniowy maraton więc jutro/dzisiaj zostajemy już w domu wzruszająca musi być taka uroczystość ślub+ chrzest .... co do ilości gości to u nas w górach jest przyjęta, że małe wesele to takie na 80 osób ![]() Perse- padam ze śmiechu jak czytam o weselnikach co zabłądzili ![]() dziewczyny- szalejecie na tych wyprzedażach - ja niestety nie mogłam sobie pozwolić na zakupy... ostatnio chwaliłam się Wam, że wyrwałam zęba...to Wam tylko napiszę, że dzień przed Wigilią okazało się, że to nie był "TEN" ząb co dało się poznać po bólu jeszcze większym niż przed wizytą u dentysty... inutilku- lepiej już? iza- kicha z tym zatrudnieniem, a pewne jesteś, że stawkę będziesz mieć tę samą? To wygląda na to, że zostałaś zwolniona i przyjęta jeszcze raz tylko, że przez agencję pośredniczącą- trudno mi uwierzyć, że dali Ci tę samą stawkę (z reguły znaczny procent pobiera agencja, która zatrudnia), lepiej sobie to sprawdź zawczasu jakie warunki wpisali w umowę maksi - fajny "kapocik" - ja od kilku lat obiecuję sobie nowy płaszcz na zimę....
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
Hello
uwielbiam zaczynać pracę w piątek Perse co do Twoich gości to faktycznie dali czadu u mnie z kolei para przyjezdnych zamiast do lokalu gdzie mieliśmy wesele trafili do "domu publicznego" bo było już ciemno i myśleli że skoro święcą się światła t pewnie to tam a lokal był ok. 500 metrów dalej u nas na weselu był 200 osób ![]() Eliza super buty, a cena jeszcze fajniejsza
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
aaa! przeszedł mnie dreszcz potężny jak tornado. Jak to?! Do sądu bym konowała podała...
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umowy jeszcze nie dostałam także nie wiem co i jak... Witam się z kawą i śniadaniem
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się Kochane
Dziś byłam właśnie, robiłam DHEAS, TESTOSTERON, ANDROSTENDION, 17-OH PROGESTERON, i zrobiłam sobie jeszcze dodatkowo TSH bo już czas najwyższy.... Cieszę się że u Was tak się dzieje że więcej czasu spędzacie ze znajomymi...wiem jak to pomaga i jak odrywa od myśli... ![]() Ale z tymi umowami to nie ciekawie....też tak miałam ale...co miesiąc... Witaj Kochana co u Was?? jak chrzciny?? Cytat:
![]() ja też ze śniadaniem hihi Wika cieszę się ogromnie że tak Ci to wszystko ładnie poszło na zakończenie roku!! Jakieś plusy są!! Eliza buciki fajne i widać że wygodne!! Zebra do tej pory zbieram szczenę z podłogi!! Matko jedyna jak tak można?? co to za lekarz?? kto mu dał uprawnienia??!!!! Adunia myśle że pomysł ślubu i chrzcin jak najbardziej celny!!
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2012-12-28 o 10:01 |
|
|
|
|
#852 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() A co do wesel w górach to wiem coś o tym, moja koleżanka (z Żywca) właśnie przygotowuje skromne i już prawie dobiła do setki ![]() Agatko, trzymam kciuki za badania i czekamy na wyniki ![]() maksi, fajny ten płaszczyk! Miałam mieć korepetycje, ale maturzystka mi zaspała, więc zadzwoniłam do mamy i jedziemy na zakupy. Właśnie zerknęłam i w poniedziałek zaczynam 5ty miesiąc, a brzuch ledwo co mi wystaje
|
|
|
|
|
#853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z kawką i ja
![]() Cytat:
Cytat:
Zobaczysz jak mloda jestes hihih. Reszta to chyba przy PCO sie robi? Ano wygodne te buty
|
||
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak reszta przy PCO....mam jeszcze LH, FSH, ESTRADIOL....no ale to nie teraz jeszcze bo muszę poczekać na @...no i jeszcze w przyszłym tyg muszę AMH zrobić bo na wynik też 14dni sie czeka
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale musisz miec dobrego lekarza, to najwazniejsze Ja bym na Twoim miejscu poszla na forum naszbocian. Tam dziewczyny skierują Cie do najlepszych specjalistow. Ja tak zrobilam i teraz jestem madrzejsza od niektorych lekarzy ![]() Alez oni tego nie cierpia jak przychodzi do nich ktos, kto sporo wie i zadaje duzo pytan hahaha Moim zdaniem w PL jest jakies 90% konowałów i 10% lekarzy z prawdziwego zdarzenia. Tylko jak takiego znalezc ![]()
|
|
|
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak podejrzewaja PCO to zawsze te same badania zlecaja
|
|
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem Kochana....u mnie jest podejrzenie ale ginek stwierdził że raczej w niewielkim stopniu na szczęście....
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby wszystko było okMusze sie wziaść za sprzątanie,potem obiad a o 15:00 już jedziemy do znajomych Jutro też jesteśmy umówieni z tymi znajomymi co byli wczoraj,i do nich też idziemy na domówke na Sylwka
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#860 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ŁOO 5 miesiąc gratulacje kochanaCytat:
ja od samego czytania o Twoich imprezkach i spotkaniach czuję się zmęczona dlatego najbliższy weekend jak i sylwester spędzamy z Tż ![]() jakoś nigdy nie lubiłam sylwestra.. dla mnie to taki trochę przymus zabawy.. a ja nie bardzo mam na nią ochotę.. A kończący się rok wyrzuciłabym z pamięci i nie tylko .. dla mnie lepiej by było gdyby go nie było...A gdzie jest Kocurek??? chyba dawno się już nie odzywała
|
|||
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Siedze w krzaczorach... |
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Agatko trzymam kciuki za wyniki Anitaxas
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
|
#865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , a brzuszek jeszcze wyskoczy ![]() długo miałam spozywczy a nagle się ciązowy zrobił. jakies 1,5 tygodnia temu ![]() Cytat:
a tak to płacz i zgrzytanie zębów ![]() kilka razy bojkot zrobiłam i udawałam że nie ma tej daty my często impezujemy, więc dla mnie impra jak każda inna.
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jak napisze, ze jade do ZUSu to winy beda przebaczone?
p.s. jak pokonac strach kupienia ciązowych leginsów? Brzuch mam wielki jak na 11 tydzien bom chudzina 46 kg i mnie wywaliło....ale boje sie ich kupić a wszystko mnie mega cisnie... Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2012-12-28 o 11:27 |
|
|
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
ej no.. i tyle.. wyjątkowo mało wylewana jesteś Kocurku
Mega dziękuję za uscisk.. bardzo mi potrzeba wsparcia.. dzisiaj mija pół roku od odejścia mojego drugiego Maleństwa.. mojej Nadziejki.. ciężkie to wszystko.. Mijający czas zmienia coś.. ta rana w sercu, w duszy staje się mniejsza, ale bolesna blizna nigdy nie zniknie.. ![]() Gdy kończył się rok 2011 miałam nadzieję że 2012 będzie lepszy. Miałam nadzieję.. teraz nawet tego nie mam.. Mega a Ty kochana? maleństwo zapowiada się już na wyjście z brzuszka? czy na razie cichosza
Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2012-12-28 o 11:28 |
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
My też i podobnie podchodzimy. Na sylwestra lubię domówki, jakoś nie chciałoby mi się iść na tańczoną imprezę, wolę w karnawale pójść jeśli już
Chociaż dawno już nie byliśmy na takiej imprezce---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() To jeszcze bardziej Cię przytulam, uwierz, będzie lepiej z każdym dniem. Czasem łza się zakręci w oku, ale człowiek się przyzwyczaja do tego, co się stało i uczy się z tym żyć... I trzymam kciuki, żeby następny rok był naprawdę lepszy
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
eee, nie ma tak leTko
ale wyprawy do ZUSu nie zazdroszczę heh.... ja sobie tłumaczyłam, że normalne uciskają Torreska i jakoś się przemogłam.... Małłłłaaaaaa... cierpliwości. Karta MUSI się odwrócić Cytat:
kiedyś pójdziemy na bal na sto par ale jak to zrobić z ok. 20 osobową ekipą bez której sobie nie wyobrażam jakiegokolwiek świetowania?!
|
|
|
#870 |
|
Wtajemniczenie
|
witam z rana
ja dzis obudzilam sie o 7 rano z mdlosciami i po 15 minutach dopadlam do lodowki. zjadlam cwierc bulki i tyle bylo sniadania. teraz napad mam na mandarynki. Wiki ciesze sie ze otrzymalas list i ja bym odpisala, ze chce wiedziec jakie konsekwencje szpital wyciagnal i jaki to bedzie skutkowalo w przyszlosci Persephone dobre, rodzinka pewnie nadal to wspomina ze lzami w oczach. ale dwa wesela zaliczyli ![]() kocoor ja sobie wytlumaczylam wygoda i brakiem ucisku na brzuch co mnie bolalo ja jutro koncze 35 tydzien. zaczynam myslec o spaowaniu torby do szpitala, Tz zaczyna siwiec jak tylko dzwonie do niego
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png Edytowane przez measia Czas edycji: 2012-12-28 o 11:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

No właśnie nie wiem, co tamci na to 

)
U mnie na drzwiach z labu jest taka kartka, żeby nie jeść i nie pić 12 godzin przed... Wiem, że glukozę na czczo trzeba na bank też, ale że morfologię można po śniadaniu to nie wiedziałam.

.. dla mnie lepiej by było gdyby go nie było...