Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-28, 09:50   #1681
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Zrobilam dla was zdjecie wlosow, ale byly jeszcze wilgotne wiec nie wiem czy jest sens wklejania hmmm

I zrobilam sobie wczoraj peeling ryja soda hoo hoo i dzis na policzku mam piekna podskorna gule zeby nie bylo za kolorowo to probowalam ja dusic i mam piekny czerwony placek na pol policzka haha

Wlosy mi pachna marakuja i piwem bo je wyplukalam ahh
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 10:12   #1682
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:
Napisane przez santi santi Poka¿ wiadomo¶æ

Te¿ kiedy¶ dodawa³am cynamonu do miodu w celu rozja¶nienia, ale nic mi to nie da³o.

mi tez nie
Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
Widzia³a która¶ z Was mo¿e film 'Larry Crowne'? Czy tak jak tam wygl±daj± zajêcia na studiach? to ja mogê i¶æ na studia choæby zaraz
widzia³am

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 10:13   #1683
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
tak jeszcze sprostuje to, to nie jest tak, ze nie beda mieli beda mieli przedmiot o nazwie "przyroda" i tego bedzie kilka h tygodniowo wiec nie zatrzymaja sie na wiedzy z 1. klasy, tylko pojda dalej jak dla mnie to dobre rozwiazanie, skupia sie najbardziej na rozszerzeniach, a reszte beda mieli w stopniu, ktory im wystarczy, do matury podstawowej ich to przygotuje a jak sie komus odmieni,to moze sie przeciez przepisac
Do którego to przedmiotu nie ma podrêczników, a sam program wygl±da, jakby w niego granat pi***oln±³
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
S± , s± w ka¿dym praktycznie sklepie INDITEX ma masê ubrañ na sto³ach i kolejki do przymierzalni
Dlatego chodzê na wyprzeda¿e po po³owie stycznia, chocia¿ w tym roku chyba bêdê wcze¶niej, ko³o 12

W zesz³ym roku by³am po 10 lutego, a zakupy by³y mega...
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 10:33   #1684
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
W zesz³ym roku by³am po 10 lutego, a zakupy by³y mega...
a ja w³a¶nie nie lubiê chodziæ tak pó¼no, bo ciuchy s± przebrane i jest mega syf, wszystko le¿y na pod³ogach, ubrania s± pomieszane itp... w ogóle nie lubiê wyprzeda¿y pod wzglêdem ba³aganu i miliona ludzi, ale to jedyna opcja, ¿eby siê trochê obkupiæ
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 10:36   #1685
miranda122
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 664

Cytat:
Napisane przez santi santi Poka¿ wiadomo¶æ
Co to za dieta owsiana?

Olej na³o¿ony Zastanawiam siê nad powrotem do dro¿d¿y, bo têskniê do dodatkowych centymetrów na d³ugo¶ci, ale bojê siê wysypu
To jednodniowa dieta oczyszczaj±ca. W ten dzieñ powinno siê je¶æ tylko owsiankê, przygotowan± wcze¶niej z 1 litra mleka (wszêdzie podaj± z 2, ale moim zdaniem by³aby za rzadka) i ok. 6 ³y¿ek p³atków owsianych. Trzeba to podzieliæ na ok. 5 porcji i je¶æ co ok. 2 godziny. Mo¿na dodawaæ otrêby pszenne No i nale¿y piæ przy tym du¿ooo wody
Schodzi 1kg

Dzisiaj wesz³am na wagê i jednak w ¶wiêta przyty³am 600g. Chcia³am zrobiæ t± owsian±, ale co¶ mi to nie wychodzi.. Chyba jednak zrzucê to stopniowo

Nie wiem co dzisiaj na³o¿yæ na w³osy.. Mo¿e samego Kallosa Latte by sprawdziæ jego dzia³anie solo.. Hmm.. no nie wiem.

Macie jakie¶ sposoby na przet³uszczaj±ce siê czo³o? To mój najwiêkszy problem, bo przez to czê¶ciej muszê myæ w³osy, t³u¶ci siê od niego grzywka

A co do tych profili w Liceum, to ja jestem rocznik 97 i nam mówiono, ¿e pierwszy rok jest taki ogólny z wszystkimi przedmiotami, a pó¼niej wybiera siê rozszerzenie, np. bio-chem, human itp.
Chcê i¶æ na bio-chem.. bo pó¼niej marzy mi siê kosmetologia.. ale no nie wiem.. Pani od biologi mi ostatnio zrobi³a mêtlik w g³owie, bo powiedzia³a ¿e na kosmetyczki nie bêdzie du¿ego zapotrzebowania i mo¿e byæ ciê¿ko z prac± : (
Ju¿ nie wiem co robiæ. A za 4 miesi±ce muszê wybraæ.

Blog

miranda122 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 10:52   #1686
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Poka¿ wiadomo¶æ

A co do tych profili w Liceum, to ja jestem rocznik 97 i nam mówiono, ¿e pierwszy rok jest taki ogólny z wszystkimi przedmiotami, a pó¼niej wybiera siê rozszerzenie, np. bio-chem, human itp.
Chcê i¶æ na bio-chem.. bo pó¼niej marzy mi siê kosmetologia.. ale no nie wiem.. Pani od biologi mi ostatnio zrobi³a mêtlik w g³owie, bo powiedzia³a ¿e na kosmetyczki nie bêdzie du¿ego zapotrzebowania i mo¿e byæ ciê¿ko z prac± : (
mnie siê wydaje, ¿e je¿eli bêdziesz w swoim fachu ¶wietna, to zawsze znajdziesz pracê. fakt, osiedlowych gabinetów kosmetycznych jest baaardzo du¿o, zazwyczaj pracuj± tam dziewczyny bez do¶wiadczenia, po jakim¶ studium czy technikum i niestety nie s± za dobre w tym co robi±... ale np. praca w jakim¶ instytucie badawczym, albo jakiej¶ firmie kosmetycznej
Stary 2012-12-28, 10:52   #1687
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
a ja w³a¶nie nie lubiê chodziæ tak pó¼no, bo ciuchy s± przebrane i jest mega syf, wszystko le¿y na pod³ogach, ubrania s± pomieszane itp... w ogóle nie lubiê wyprzeda¿y pod wzglêdem ba³aganu i miliona ludzi, ale to jedyna opcja, ¿eby siê trochê obkupiæ
Na szczê¶cie jako¶ nigdy nie wpad³am na Sodomiê i Gomoriê (z tego powodu rzadko wchodzê do New Yorkera), a co do przebrania - tego te¿ jako¶ nie zauwa¿y³am ¦rednio z wyprzeda¿y ka¿dej przynoszê po 30 sztuk ciuchów (g³ównie kiecki).
Cytat:
Bêdê tendencyjna, i zlinczujcie mnie - Bo¿e Ciê broñ przed kosmetologi±! Jak ju¿ chcesz, to zrób sobie technika us³ug kosmetycznych - bêdziesz mieæ przynajmniej wiêcej praktyki, bo laski z kosmetologii do nas przychodz±, ¿eby æwiczyæ...

A wiedza przekazywana na kosmetologii - bez komentarza. Kobietê, która nas uczy (babka po kosmetologii), zwykle poprawiam przez ca³e zajêcia, bo np. witamina C prze¿yje w blanszowanych warzywach, a wiêksze zmikronizowanie zmniejsza zdolno¶ci odbijaj±ce filtrów fizycznych
Nie mówi±c o tym, ¿e kobieta nie potrafi odpowiedzieæ na pytanie, czym ró¿ni siê skóra odwodniona od suchej

I niestety kosmetyczki do¶æ s³abo zarabiaj±, no chyba, ¿e otworzy³aby¶ w³asny zak³ad.
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 10:53   #1688
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
B³agam Ciê. Ty do roboty pójdziesz za 8-10 lat, wiêc to co teraz mówi pani od biologii jest warte. Niech siê pani od biologii zajmie biologi± a nie ekonomi± i prognozami rynku pracy. Mnie mówili, ¿e mój kierunek taki fajny, interdyscyplinarny, przysz³o¶ciowy, a jak przyjdzie co do czego to to co chcia³am robiæ ja ze studiami i licencjami na koncie bêdzie móg³ robiæ bele pata³ach po maturze. Wiêc po kija mi studia?

Swoj± drog±, po biol-chemie masz tyle mo¿liwo¶ci rozwoju, ¿e g³owa ma³a. Dzisiejsze czasy s± takie, ¿e ma³o kto w wyuczonym zawodzie pracuje do koñca ¿ycia. Powiedzenie, ¿e cz³owiek uczy siê ca³e ¿ycie jest teraz jak najbardziej prawdziwe.

Maska Romantic na g³owie, po po¶cie 4-dniowym.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2012-12-28 o 10:54
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 11:10   #1689
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczê¶cie jako¶ nigdy nie wpad³am na Sodomiê i Gomoriê (z tego powodu rzadko wchodzê do New Yorkera), a co do przebrania - tego te¿ jako¶ nie zauwa¿y³am ¦rednio z wyprzeda¿y ka¿dej przynoszê po 30 sztuk ciuchów (g³ównie kiecki).
30 sztuk!?!? to ile ty tam kasy musisz zostawiaæ dla mnie 3 rzeczy kupione za jednym razem to ¶wiêto
Stary 2012-12-28, 11:14   #1690
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:

Macie jakie¶ sposoby na przet³uszczaj±ce siê czo³o? To mój najwiêkszy problem, bo przez to czê¶ciej muszê myæ w³osy, t³u¶ci siê od niego grzywka
o rózniwez by mi sie przyda³o, co prawda nie mam grzyaki ale cos na przet³uzczaj±ce siê czo³o by³o by w sam raz dla mnie

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 11:15   #1691
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
mnie siê wydaje, ¿e je¿eli bêdziesz w swoim fachu ¶wietna, to zawsze znajdziesz pracê. fakt, osiedlowych gabinetów kosmetycznych jest baaardzo du¿o, zazwyczaj pracuj± tam dziewczyny bez do¶wiadczenia, po jakim¶ studium czy technikum i niestety nie s± za dobre w tym co robi±... ale np. praca w jakim¶ instytucie badawczym, albo jakiej¶ firmie kosmetycznej
Cytat:

Bêdê tendencyjna, i zlinczujcie mnie - Bo¿e Ciê broñ przed kosmetologi±! Jak ju¿ chcesz, to zrób sobie technika us³ug kosmetycznych - bêdziesz mieæ przynajmniej wiêcej praktyki, bo laski z kosmetologii do nas przychodz±, ¿eby æwiczyæ...

A wiedza przekazywana na kosmetologii - bez komentarza. Kobietê, która nas uczy (babka po kosmetologii), zwykle poprawiam przez ca³e zajêcia, bo np. witamina C prze¿yje w blanszowanych warzywach, a wiêksze zmikronizowanie zmniejsza zdolno¶ci odbijaj±ce filtrów fizycznych
Nie mówi±c o tym, ¿e kobieta nie potrafi odpowiedzieæ na pytanie, czym ró¿ni siê skóra odwodniona od suchej

I niestety kosmetyczki do¶æ s³abo zarabiaj±, no chyba, ¿e otworzy³aby¶ w³asny zak³ad.
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
B³agam Ciê. Ty do roboty pójdziesz za 8-10 lat, wiêc to co teraz mówi pani od biologii jest warte. Niech siê pani od biologii zajmie biologi± a nie ekonomi± i prognozami rynku pracy. Mnie mówili, ¿e mój kierunek taki fajny, interdyscyplinarny, przysz³o¶ciowy, a jak przyjdzie co do czego to to co chcia³am robiæ ja ze studiami i licencjami na koncie bêdzie móg³ robiæ bele pata³ach po maturze. Wiêc po kija mi studia?

Swoj± drog±, po biol-chemie masz tyle mo¿liwo¶ci rozwoju, ¿e g³owa ma³a. Dzisiejsze czasy s± takie, ¿e ma³o kto w wyuczonym zawodzie pracuje do koñca ¿ycia. Powiedzenie, ¿e cz³owiek uczy siê ca³e ¿ycie jest teraz jak najbardziej prawdziwe.

Maska Romantic na g³owie, po po¶cie 4-dniowym.
No to pójdê na biol-chem, a pó¼niej siê jeszcze zobaczy..
Bardzo bym chcia³a pracowaæ w³a¶nie co¶ w tej dziedzinie.. Ale macie racjê, mam du¿o czasu i za kilka lat wszystko siê jeszcze mo¿e zmieniæ

Blog

Stary 2012-12-28, 11:25   #1692
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 945

Cytat:
Jak mi to zagrozi to przekwalifikujê siê na fizyka, amen
o nie, nienawidzê fizyki...

u mnie na g³owie siemiê lniane, zaraz sp³uczê i poczekam, a¿ wyschn±
TwojaKokaina jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 11:29   #1693
Krrem
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 410

Cytat:
wpad³am, nadrobi³am Was i spadam spaæ

ps. dziewczyny wiecie, jak sprawa wygl±da z wyprzeda¿ami? s± ju¿ przeceny w zarze, mango itp?
S± ale teraz s± marne. Ma³e obni¿ki. I uwa¿ajcie w mango! Babka chciala mnie or¿n±æ na 20 zeta za spodnie. Biore sobie za 79 na metce po obni¿ce a ta mi na to ¿e nie bo system jej pokazuje ¿e 99 z³otych i po tej cenie mi mo¿e sprzedaæ. Powiedzia³am ¿e to jest niezgodne z kodeksem cywilnym i mog± siê wypchaæ tymi spodniami i wysz³am

Cytat:
No to pójdê na biol-chem, a pó¼niej siê jeszcze zobaczy..
Bardzo bym chcia³a pracowaæ w³a¶nie co¶ w tej dziedzinie.. Ale macie racjê, mam du¿o czasu i za kilka lat wszystko siê jeszcze mo¿e zmieniæ
Zmieni Ci siê jeszcze kilka razy Ja jestem na roszerzonej historii i wosie. Mia³am zamiar i¶c na prawo ale coraz czerniej to widzê. Przez ostatni rok przewinê³y mi sie pomys³y takie jak:
architektura
patologia
psychologia
ekonomia
zarz±dzanie
i wróci³am do punktu wyj¶cia czyli prawo
bêdê notariuszê.

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 11:30   #1694
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

Cytat:
30 sztuk!?!? to ile ty tam kasy musisz zostawiaæ dla mnie 3 rzeczy kupione za jednym razem to ¶wiêto
Wlasnie chcialam o to pytac
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 11:40   #1695
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krrem Poka¿ wiadomo¶æ
Zmieni Ci siê jeszcze kilka razy Ja jestem na roszerzonej historii i wosie. Mia³am zamiar i¶c na prawo ale coraz czerniej to widzê. Przez ostatni rok przewinê³y mi sie pomys³y takie jak:
architektura
patologia
psychologia
ekonomia
zarz±dzanie
bêdê notariuszê.
wybierz archi!!
Stary 2012-12-28, 11:42   #1696
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:

architektura
patologia
psychologia
ekonomia
zarz±dzanie
bêdê notariuszê.
Hohohoh du¿o tego

Blog

Stary 2012-12-28, 11:51   #1697
Milva2020
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 178

3 dni was nadrabia³am uffffffffffffff

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Poka¿ wiadomo¶æ
zielarski na D±browskiego to wiem od teatralki jak idziesz, to po lewej stronie, niedaleko, taki zielony p³ywaj±cy napis bêdzie widaæ daj znaæ, czy maj± co¶ ciekawego i w ciekawych cenach, bo póki co nie ma mnie w Poznaniu
pytanie nie do mnie, ale mogê odpowiedzieæ ja akurat kupi³am tam lotiony Agafiowe za 13,50 z³, a maskê dro¿d¿ow± za 18 z³ widzia³am tam te¿ produkty eco hysteria i te balsamy tureckie, szampony (chyba Agafii ) i te du¿e balsamy, np na kwiatowym propolisie itp, ale nie znam ceny

Cytat:
mam strasznie przet³uszczaj±c± siê strefê T (w dodatku stosujê t³uste filtry) i moim sprawdzonym sposobem na ¶wiecenie, jest na³o¿enie w te miejsca odrobiny skrobi ziemniaczanej przy pomocy pêdzla, ewentualny nadmiar ¶cieram d³oni± wbrew pozorom nie bieli (przynajmniej na mnie nie widaæ, a nie mam jasnej karnacji). Gdyby nie zadowala³ efekt po samej skrobi, to zawsze mo¿esz lekko przykryæ j± pudrem

pierwszy raz od tygodnia poszed³ na noc olej na posikacz z keratyny i kwasu hialuronowego, a po myciu spróbowa³am tej od¿ywki z choisee bardziej lej±ca ni¿ joanny naturie i ¶mierdzi p³ynem do naczyñ, ciekawe jak efekty w³osy dosychaj±

ch³opak zaspokoi³ mnie w³osowo, tzn zaopatrzy³ na ¶wiêta w biovaxy, szampon ruski i t± w.w. od¿ywkê i zakaza³ zakupów w³osowych, dopóki czego¶ nie zu¿yjê ale ma racjê, sama sobie da³am takiego bana i jestem ciekawa ile przy nim wytrwam wiem ju¿ mniej wiêcej co chcê jeszcze wypróbowaæ, ale po prostu te produkty poczekaj± na pó³ce w sklepie na swoj± kolej
Stary 2012-12-28, 11:56   #1698
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
wybierz archi!!
Odpad³am bo matma :x

Cytat:
Hohohoh du¿o tego
Du¿o du¿o :P
Nadal sie wacham nad byciem patologiem. Taka spokojna praca....
Ale odrzuca mnie my¶l ¿e jak ktos pracuje w macdonaldzie to pachnie burgerami. Nie chce ¶mierdziec trupem

14.02.14

Stary 2012-12-28, 11:58   #1699
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
architektura
patologia
psychologia
ekonomia
zarz±dzanie
bêdê notariuszê.

Wiêkszo¶æ tak ma.

Ja w liceum przechodzi³am przez etapy budownictwa, in¿ynierii ¶rodowiska, slawistyki, pó¼niej okres buntu pt. 'olaæ system, olaæ studia, wyjechaæ w cholerê, zostaæ squattersem i wyznawaæ freeganizm', nastêpnie organizacja prod. filmowej i telewizyjnej, architektura, marketing i zarz±dzanie, geografia, górnictwo i geodezja.

¯odyn kierunek z tej listy nie wypali³. ¯odyn.

Huhuhu, nie lubiê moich w³osów zim±.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 11:58   #1700
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

Ale odrzuca mnie my¶l ¿e jak ktos pracuje w macdonaldzie to pachnie burgerami. Nie chce ¶mierdziec trupem
a na patologa nie trzeba raczej biologii ogarniaæ?
na archi matura z matmy nie ma a¿ tak du¿ego wp³ywu, wa¿niejsze egzaminy wstêpne, ale pó¼niej jest sporo ¶cis³ych przedmiotów na zajêciach
Stary 2012-12-28, 12:04   #1701
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:

Kierunek w LO to nie koniec ¶wiata po ka¿dym jest spory wybór studiów
Fajna ta dietka, a ja tu siê zajadam miodem chora jestem, a za 8 dni studniówka T¯

Ja te¿ mam ten problem, ale zauwa¿y³am, ¿e im mniej z tym robiê tym mniej go jest myjad³o codziennie, czasem siemiê lniane (jak do w³osów gotujê ) i ¿adnych kremów (nawet te do cery t³ustej, matuj±ce by³y dla mnie zabójcze) i teraz ani siê nie b³yszczê tak jak kiedy¶, ani grzywka tak nie cierpi

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:04   #1702
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
a na patologa nie trzeba raczej biologii ogarniaæ?
na archi matura z matmy nie ma a¿ tak du¿ego wp³ywu, wa¿niejsze egzaminy wstêpne, ale pó¼niej jest sporo ¶cis³ych przedmiotów na zajêciach
W³asnie z biologi± nie mam problemu. (tylko z genetyk± trochê) Nie uczê siê jej w domu wcale tylko zapamiêtujê wszystko to co przerabiamy na lekcjach. (czemu tak nie mam z histori±..) Obawiam siê tylko zrobienia rozszerzenia. T¯ mia³ rozszerzon± biologiê i znam podrêczniki. Strasznie duzo materia³u do zrobienia samemu bym mia³a.
Ale pewnie o ile sie dostane to na prawo pójdê. Albo na lewo i zupe³nie z dupy wziety kierunek

Chyba ¿e za rok olimpiada z biologii i indeks wygram ale szanse sa na to jak 1:10000000000000000000000 000000000

14.02.14

Stary 2012-12-28, 12:09   #1703
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
W³asnie z biologi± nie mam problemu. (tylko z genetyk± trochê) Nie uczê siê jej w domu wcale tylko zapamiêtujê wszystko to co przerabiamy na lekcjach. (czemu tak nie mam z histori±..) Obawiam siê tylko zrobienia rozszerzenia. T¯ mia³ rozszerzon± biologiê i znam podrêczniki. Strasznie duzo materia³u do zrobienia samemu bym mia³a.
Ale pewnie o ile sie dostane to na prawo pójdê. Albo na lewo i zupe³nie z dupy wziety kierunek

Chyba ¿e za rok olimpiada z biologii i indeks wygram ale szanse sa na to jak 1:10000000000000000000000 000000000
ale skoro biologia wchodzi ci do g³owy ³atwo, to mo¿e warto to wykorzystac? bo je¿eli jest tak jak piszesz, ¿e historii ju¿ tak dobrze nie przyswajasz, to tak samo mo¿e byæ z ustawami, paragrafami i innymi na prawie. (ja z prawem budowlanym mam ogromny problem, wkurza mnie zapamiêtywanie takich g³upot na pamieæ, skoro mogê to szybko sprawdziæ w ksi±¿ce/internecie)
Stary 2012-12-28, 12:11   #1704
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajna ta dietka, a ja tu siê zajadam miodem chora jestem, a za 8 dni studniówka T¯

Ja te¿ mam ten problem, ale zauwa¿y³am, ¿e im mniej z tym robiê tym mniej go jest myjad³o codziennie, czasem siemiê lniane (jak do w³osów gotujê ) i ¿adnych kremów (nawet te do cery t³ustej, matuj±ce by³y dla mnie zabójcze) i teraz ani siê nie b³yszczê tak jak kiedy¶, ani grzywka tak nie cierpi
Ja zamieni³am matuj±cy na nawil¿aj±cy i serum i cery t³ustej z bajkal herbals. Miodzio

Ty za 8 dni a ja za 23. W NIEDZIELÊ. 21 stycznia wiem ¿e nie idê do szko³y

14.02.14

Stary 2012-12-28, 12:15   #1705
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milva2020 Poka¿ wiadomo¶æ

mam strasznie przet³uszczaj±c± siê strefê T (w dodatku stosujê t³uste filtry) i moim sprawdzonym sposobem na ¶wiecenie, jest na³o¿enie w te miejsca odrobiny skrobi ziemniaczanej przy pomocy pêdzla, ewentualny nadmiar ¶cieram d³oni± wbrew pozorom nie bieli (przynajmniej na mnie nie widaæ, a nie mam jasnej karnacji). Gdyby nie zadowala³ efekt po samej skrobi, to zawsze mo¿esz lekko przykryæ j± pudrem

ch³opak zaspokoi³ mnie w³osowo, tzn zaopatrzy³ na ¶wiêta w biovaxy, szampon ruski i t± w.w. od¿ywkê i zakaza³ zakupów w³osowych, dopóki czego¶ nie zu¿yjê ale ma racjê, sama sobie da³am takiego bana i jestem ciekawa ile przy nim wytrwam wiem ju¿ mniej wiêcej co chcê jeszcze wypróbowaæ, ale po prostu te produkty poczekaj± na pó³ce w sklepie na swoj± kolej
Ooo dobry sposób! Muszê wypróbowaæ
Taki ch³opak to skarb

Cytat:

Ojj mnie to ca³kiem odstrasza xD
Cytat:

No to zdrówka ¿yczê!
Ja nic nie robiê i jest ca³y czas tak samo
Gdzie¶ czyta³am ¿e cytryna w po³±czeniu z czym¶ (no w³a¶nie, tylko z czym?) pomaga..

Blog

Stary 2012-12-28, 12:17   #1706
AnnClaiir
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 474

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
Wiêkszo¶æ tak ma.

Ja w liceum przechodzi³am przez etapy budownictwa, in¿ynierii ¶rodowiska, slawistyki, pó¼niej okres buntu pt. 'olaæ system, olaæ studia, wyjechaæ w cholerê, zostaæ squattersem i wyznawaæ freeganizm', nastêpnie organizacja prod. filmowej i telewizyjnej, architektura, marketing i zarz±dzanie, geografia, górnictwo i geodezja.

¯odyn kierunek z tej listy nie wypali³. ¯odyn.
Cytat:
architektura
patologia
psychologia
ekonomia
zarz±dzanie
bêdê notariuszê.
£o mamo. To u mnie by³a taka lista: psychologia, prawo, italianistyka, iberystyka, biotechnologia, biologia, matematyka, miêdzywydzia³owe studia matematyyczno-przyrodnicze, technologia chemiczna/chemia, biofizyka, biochemia, neurobiologia, mechanika i budowa maszyn, mechatronika, automatyka i robotyka, elektronika, in¿ynieria materia³owa, informatyka, fizyka techniczna, fizyka medyczna... Wiêcej kierunków nie pamiêtam, ale ostatecznie ¿aden z powy¿szych nie wypali³ xD
Stary 2012-12-28, 12:18   #1707
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
ale skoro biologia wchodzi ci do g³owy ³atwo, to mo¿e warto to wykorzystac? bo je¿eli jest tak jak piszesz, ¿e historii ju¿ tak dobrze nie przyswajasz, to tak samo mo¿e byæ z ustawami, paragrafami i innymi na prawie. (ja z prawem budowlanym mam ogromny problem, wkurza mnie zapamiêtywanie takich g³upot na pamieæ, skoro mogê to szybko sprawdziæ w ksi±¿ce/internecie)
W³asnie co ciekawe paragrafy i ustawy zapamietujê. Mam problem czysto z histori±, jakies wydarzenia, daty o nie nie dla mnie. Ale jakie¶ kodeksy i inne to ca³kiem nie¼le. (mam ¶ci±gniety na tablet kodeks cywilny i czasem co¶ sprawdzam )
Jeszcze zobaczê. Z patologia mo¿e byc ten problem bo mogê miec chore stawy i mo¿liwe ¿e nie bd w stanie pracowac w takich warunkach. Jak na razie mam 7 stanów zapalnych w samych d³oniach a potem nie wiem co bedzie. A jako patolog bym musia³a byc w stanie chociazby skalpelem siê pos³ugiwaæ bez problemu itp...
Fascynujê mnie to ale siê zobaczy co bêdzie

14.02.14

Stary 2012-12-28, 12:20   #1708
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 31 910

A ja chcia³am dzisiaj naolejowaæ w³osy, ale zapomnia³am, ¿e mam ju¿ tylko oliwê z oliwek... a niedawno farbowa³am, wiêc narazie odpuszczê

Dziewczyny, przera¿a mnie szukanie pracy.
Coraz bardziej siê za³amujê
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:20   #1709
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:
No to zdrówka ¿yczê!
Ja nic nie robiê i jest ca³y czas tak samo
Gdzie¶ czyta³am ¿e cytryna w po³±czeniu z czym¶ (no w³a¶nie, tylko z czym?) pomaga..

Hm, ja s³ysza³am:
sok z po³owy cytryny+20ml wódki+10ml soku z malin wypiæ i i¶æ spaæ pod pierzynê jeszcze nie próbowa³am, na razie leczê siê konwencjonalnymi metodami, ale znajoma mówi³a, ¿e nie wie czy zadzia³a³o, ale spa³a jak zabita

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:41   #1710
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ

Dziewczyny, przera¿a mnie szukanie pracy.
Coraz bardziej siê za³amujê
nie za³amuj siê!
a w jakiej bran¿y szukasz?
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.