|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;38326190]Kremy, korektory mam
![]() Bardzo ładne, podbijają oprawę oka ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- U nas ten sam plan, muszę obmyślić jakieś przekąski [/QUOTE]My się już podzieliliśmy, że on robi kolację i załatwia alkohol (pewnie tylko ruskiego szampana ), a ja ciacho i przekąski
|
|
|
|
#3122 |
|
Rozeznanie
|
Czasem się zastanawiam na jakiej podstawie firmy wybierają blogerki, do których piszą. Dostałam dziś propozycję od dość znanej firmy produkującej... buty, a w mailu pytanie o współpracę ze stylizacjami
![]() A co do Sylwestra: my pierwszy raz od trzech lat wychodzimy z nory do znajomych
Edytowane przez descentrada Czas edycji: 2012-12-28 o 19:27 |
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
My też prawdopodobnie do znajomych pójdziemy na domówkę. Wypiję symbolicznie piwo, no góra dwa i wrócę grzecznie do domu. W tamtym roku byliśmy u mnie, siedzieliśmy z moimi rodzicami i chrześnicą. Tak się schlałam, że urwał mi się film
|
|
|
|
#3124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
sorry Rodzice pewnie w młodości w nie lepszym stanie bywali cooo się przejmujesz
|
||
|
|
|
#3125 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38326261]My się już podzieliliśmy, że on robi kolację i załatwia alkohol (pewnie tylko ruskiego szampana
), a ja ciacho i przekąski [/QUOTE]U nas bezalkoholowo - ja nie lubię alkoholu, a TŻ nie będzie mógł, bo ma uczulenie na koty i będzie musiał wziąć tabletkę przeciwalergiczną. Co do kolacji to jeszcze nie wiem, co przyrządzę, może Strogonowa (Fix Knorra), bo naprawdę smaczny jest
|
|
|
|
#3126 |
|
Rozeznanie
|
A tak z innej beczki: Wy też macie problem w fejsbukowymi powiadomieniami? Kiedyś część z Was o tym wspominała, a teraz dopadło i mnie. Wchodzę na aktualności w blogowym profilu i pustka. Jest na to jakaś rada, czy trzeba po prostu przeczekać?
|
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy w życiu tak źle się nie czułam jak wtedy ![]() "Anetka może już nie pij", "no co Ty mamo przecież jestem trzeźwa" tiaa |
|
|
|
|
#3128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3130 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mała pewnie jest teraz rozpieszczana? [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3831827 3]Znacie blogi kosmetyczne litewskie? Albo macie pomysł jak je znaleźć? Albo kanały na youtube...[/QUOTE]Wejść na litewskie google i wpisac w wyszukiwarkę Cytat:
Cytat:
Weź za mnie się poucz :P Pewnie, że można Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Lele
Tak właśnie myślałam jeszcze dziś o tych zaręczynach i doszłam do tego samego wniosku. Zaręczyny w każdy dzień, ale nie w Święta, urodziny i u mnie też walentynki odpadają
|
|
|
|
#3132 |
|
Moderator
|
też prawda
))nic. mi. się. nie. chce. trolololloollloolllo XD |
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym coś wypiła, ale wino skończyłam w drugi dzień świąt
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Idealny
Nowa pomadka będzie świetnie z nim współgrać ![]() |
|
|
|
#3135 |
|
Moderator
|
ja nie powinnam
chyba sobie zdjęcia poobrabiam
|
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam to samo ;/. nie wyswietla mi nic ... pustka normalnie , albo jakies stare info i posty.
|
|
|
|
#3137 |
|
Moderator
|
Dziewczyny polećcie jakieś dobre filmy niekoniecznie bardzo ambitne ale takie luźne na Sylwka - będąc w temacie. Mamy już Teda. co jeszcze się nada?
|
|
|
|
#3138 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Oficjalnie mam dość tej ospy, mam krostki wszędzie
|
#3140 |
|
Konto usunięte
|
U nas będzie kolacja z moją ulubioną sałatką makaronową, którą specjalnie zrobi nam teściowa, i jakimś daniem z kurczaka, zależy jak TŻa natchnie
![]() Ja upiekę tartę jabłkową, pierwszy raz będę próbować, zobaczymy co wyjdzie Poza tym pewnie zrobię kopiec kreta - TŻ będzie wcinał tartę, a ja kopca
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38328230]U nas będzie kolacja z moją ulubioną sałatką makaronową, którą specjalnie zrobi nam teściowa, i jakimś daniem z kurczaka, zależy jak TŻa natchnie
![]() Ja upiekę tartę jabłkową, pierwszy raz będę próbować, zobaczymy co wyjdzie Poza tym pewnie zrobię kopiec kreta - TŻ będzie wcinał tartę, a ja kopca [/QUOTE]Weeeź mi wyślij trochę, pośliniłam się na myśl o tarcie jabłkowej |
|
|
|
#3142 |
|
Rozeznanie
|
doszedł do mnie dzisiaj zegarek złoty z wąsem
poszłam do zegarmistrza żeby mi skrócił bransoletę i powiedział mi że się nie da -.- poszłam do drugiego powiedział że nie ma warunków żeby to zrobić.. i jutro muszę jechać na miasto wrr. Pół dnia się uczyłam.. ale jakoś dzisiaj ciężko mi się skupić ![]() A co do sylwestra to ja z Tżem siedzimy chyba u niego bo różyczka go dopadła..
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
Ale żem zła lampki an choince mi nie świecą
|
|
|
|
#3144 |
|
Wtajemniczenie
|
O nieee... nie nadrobię Was
Wchodziłam dziś do auta przez bagażnik znowu!
|
|
|
|
#3145 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No chyba że to był jogurt z likierem wiśniowym, wtedy to inna sprawa![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do Sylwestra, to my planujemy spędzić go tylko we dwoje Z wiekiem coraz mniej kręcą mnie huczne zabawy Im spokojniej tym lepiej
|
|||||
|
|
|
#3146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też posiedzimy sami, na północ jedynie pewnie gdzieś wyjdziemy pooglądać sztuczne ognie ![]() Mieliśmy propozycję wyjścia na bal Sylwestrowy, ale jakoś oboje nie mamy na to specjalnie ochoty. Zresztą jak dla mnie to dzień jak co dzień, przymusowej imprezki nie chce, a jak mnie na to najdzie ochota to zabawić się można w każdy dzień
|
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio mnie tutaj mało, ale dzielnie nadrabiam wszystko.
![]() Nie mogłam znaleźć kreacji na sylwestra. Juto jeszcze jadę do kuzynki i z nią do Rio, ale jak nic nie znajdę, to mam to w nosie i idę byle jak. ![]() U mnie dziś drugi dzień z odżywką Herome. Wiem, że ma dużo formaldehydu, ale żadna odżywka nie działa na moje pazury jak ta. No i stosuje ją raz na rok, później tylko od czasu do czasu pod lakier.
|
|
#3148 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gdy Sylwestra spędzałam z koleżankami, to jako nieliczna zostałam w mieszkaniu, gdy wybiła północ, ponieważ strasznie boję się petard. Sam odgłos budzi we mnie lęk. Kiedyś byłam na dniach Opola i na zakończenie zaplanowali pokaz sztucznych ogni. Myślałam, że zejdę na zawał. Mój pies jest ode mnie odważniejszy![]() TŻ też myślał nad balem, ale mnie to nie kręci. Nie lubię tańczyć, tylko bym się męczyła. Chyba że byłby to bal z karaoke albo kręglami ![]() Też nie lubię przymusowej zabawy. Jeśli zechcę nadrobić, to nadrobię kiedy indziej
|
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry, poranna kawa, prasówka i uciekam pisać pracę
|
|
#3150 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po prostu widze, jak mi sie perspektywa zmienila. Cytat:
lele, moja rodzina jest na szczescie z tych malo rozpieszczajacych. Po prostu mi ja zabieraja caly czas, wiec mam multum czasu dla siebie ![]() Wczoraj wlasnie skorzystalam z tego multum czasu dla siebie i teraz troche zaluje - czlowiek jednak z wprawy w knajpowaniu wyszedl.
Edytowane przez Llorandare Czas edycji: 2012-12-29 o 08:58 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

), a ja ciacho i przekąski 

11.10.2014

Lush & China Glaze lover! 

おはよう!