|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2
Ale macie tampo dziewczyny!
My dziś od 8 do 16.30 nie mieliśmy prądu. Wiedzieliśmy o tym, więc zaplanowaliśmy wycieczkę do miasta - byłam w pracy po dokumenty, pochodziliśmy po sklepach, zrobiliśmy zakupy i wróciliśmy równo z prądem ![]() Niby wszędzie są wyprzedaże, ale nic ciekawego nie ma ... Jakieś dziwne te ciuchy, jak namioty teraz wszystko wygląda Niby widzę jakiś fajny ciuch, biorę wieszak do ręki a tu jakieś dziwne coś ... Kupiłam jedynie rajstopy w Reeserved takie fajne brokatowe i naszynik - będzie do czarnej sukienki na Sylwestra
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2012-12-28 o 18:54 |
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam już z utęsknieniem przeogromnym
|
|
#603 |
|
Raczkowanie
|
domciatko ja ci muszę powiedzieć, że jak na mój gust to masz bardzo fajny brzuszek juz.
evee wracaj szybko do zdrówka i tu do nas dotka ja to chyba bym nie wytrzymała i jednak zgłosiłabym taką sprawę. W tej służbie zdrowia to już robią z nami co chcą i wydaje im się że to jest w porządku. Ja to czasem mam straszne nerwy na to jak się nas pacjentów traktuje chociaż odpowiednia opieka nam się przecież wszystkim należy.
|
#604 |
|
Wtajemniczenie
|
Domaciatko sliczny brzuszek zmotywowalas mnie i poprosze tz by zrobil mi w niedziele rano i wrzuce fotke
)))w niedziele tez jedziemy na zakupy to kupie sobie moze jakas fajna sukienke bo idziemy w styczniu na zabawe ) a co sie bede :Ppisalyscie rowniez o slubie .. my myslimy by teraz wziasc cywilny a w czerwcu 2014 koscielny .. ale zobaczymy sala juz zamowiona ![]() aha i jeszcze taie skropne pytanko .. ciagle piszecie o tescie beta po ktorym poznac w ktorym dokladnie tygodniu sie jest .. ja nawet nie wiem czy taki test mialam robiony .. czy mam poprosic o to gina ? a moze mialam robiony przy pierwszych badaniach w labolatorium przy tokso, hiv i grupie krwi ??
|
#605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja już chyba z 3 fotki moje wrzuciłam a wy się obijacie ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
juz za pozno. dziewczyny ja robia na poczatku aby sie upewnic czy sa w ciazy. w pozniejszych tygodniach dowodem ciazy jest usg, beta nie jest potrzebna. |
||
|
|
|
#606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aha czyli po usg ginka dokladnie stwierdzi ktory to tydzien czyli jak ostatnio stwierdzila ze dalej wyglada jej to na 6ty to powinna mi automatycznie zmienic termin porodu na pozniejszy .. zobaczymy co teraz mi powie ..
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy masz kolejną wizytę? |
|
|
|
|
#608 |
|
Wtajemniczenie
|
7mego stycznia ide wiec jeszcze troche .. zdam na pewno relacje .. ale mam obawy bo bralam ciagletabletki anty i mam nadzieje ze to nie zaszkodzilo dzidzi
jestem dobrej mysli - ja czuje sie swietnie wiec i dzidzia tez musi
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadłaś na tabletkach? czy po odstawieniu Ci się udało? |
|
|
|
|
#610 |
|
Wtajemniczenie
|
no pisalam wczesniej juz .. ze bralam tabletki .. zapomnialam jednej - dwoch - trzech , nie pamietam, nie przyjely sie kolejne, byla owulacja, stosunek i tak o to jest dzidzia przy tabletkach oczywiscie myslalam ze wszystko ok bo przeciez tyle razy zapomnialam juz .. kolezanki tez wiec pomyslalam to nie mozliwe ale odstawilam i czekalam na krwawienie i nic i nic i nic zrobilam test, wielki szok, depresja, placz ale wszyscy sie ucieszyli, tz szczesliwy tylko ja nie bylam
ale juz jest ok bo przeciez kocham dzieci .. zalowalam tylko ze nie planowane ale coz i tego wlasnie sie boje czy tabletki dzidzi nie zaszkodzily ..
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
a widziałyście to??
https://www.youtube.com/watch?NR=1&v...ture=endscreen uwaga, hipiski porod w domu! masakra |
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz coraz lepiej, ale ta choroba mnie wykancza - znow schudlam 2 kg. Wczoraj caly dzien bylam o jednej bulce z maslem, bo przy kaszlnieciu wszystko wracalo. Ale juz lepiej. Dzis tesciowa wpadnie nasmaruje mnie siprytusem i trzeba sie kurowac, bo wizyta 3 stycznia i co by nie prychac lekarzowi. Az sie boje co z malenstwem po tych chorobach.
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę obejrzeć, bo nie mam konta na youtube
|
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie zaglądam :P Nie chce dziś śnić zbyt intensywnie
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Neni ja tez nie mam i moge ogladac.
|
|
|
|
#616 |
|
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie to nie jest nic strasznego... natura, gdy jedynie widze przeciecie krocza to mnie oslabia i tego najbardziej boje sie przy porodzie, a nie wiem czy nawet powinnam tego akurat?
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Co do naciecia krocza u mnie ostatecznosc byla, mala nie dala rady bez, a polozna nawet nie wiem kiedy wziela skalpel i przeciela, bo bach i od razu "wyskoczyla" Marysia. Wiec ulga wielka.
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze - nie pamietam. Zaraz mialam Marysie na serduszku i bylo mi wszystko jedno. Wystarczyl jej widok na ukojenie.
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
mi też pisze, że muszę się zalogować a zbyt leniwa jestem
|
#621 |
|
Konto usunięte
|
U nas też jest przychodnia na peryferiach. Raz poszłam z TŻem z bardzo silnym bólem kręgosłupa, ale bardzo bardzo (TŻ ma ogólnie duże problemy z kręgosłupem). To go przyjęli, jak się przewrócił z bólu z krzesełka w poczekalni (te jego bóle to nie żarty, on tak normalnie stroni od wszelkich lekarzy), przyjechała karetka i kierowniczka przychodni dostała ochrzan od lekarza z karetki, że nie mają na stanie podstawowych leków ratujących życie
|
|
|
|
#622 |
|
Wtajemniczenie
|
poogladalam kilka porodow naturalnych - masakra .. mam nadzieje ze nie bede rodzic wiecznie i widok dzidzi wszystko wynagrodzi
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
La Mezcla gwarantuje ci, ze widok dziecka i cieplutkie cialko wynagrodzi ci wszystko. Te male raczki, usteczka i wogole.... juz mi sie teskni.
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
malaczarnakejt oj współczuje teściowej w domu i trzymam kciuki za wytrwałość
domciatko duży już brzuszek masz i zdecydowanie ciążowy, ja nie mam co jeszcze pokazywać ;] eveewe trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia d0tkaaa dlatego jak miałam wątpliwości jeżeli chodziło o pracę to dzwoniłam do państwowej inspekcji pracy, dobrze zrobiłaś z tym telefonem trzeba pilnować swego i walczyć gratuluję wszystkich udanych wizyt co do zmywarki, jak się wprowadzałam do mieszkania to była pierwsza rzecz jaka musiała być, mój tż nawet wstawia i wyjmuje. Czasami nam się zdarza, że nie ma już w czym jeść ;] |
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też właśnie
Jestem taaaaka śpiąca, że chyba zaraz pójdę do łóżka. TŻ jakiś film akcji chce oglądać to ja akurat przytulę się do niego i będę chrapać. Dosłownie![]() A jeśli chodzi i gary to u mnie zazwyczaj są zmywane od razu po jedzeniu. Nie ma stania brudnych garów gdziekolwiek. Lubię myć gary |
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Źle mi bo popołudniami łapią mnie mdłości. Lepiej to niż wcześniej jak miałam od rana do wieczora mdłości, ale i tak mi smutno.
Teraz wycisnęłam cytrynę i popijam. Smaczniutka. ![]() Porodu się nie bójcie, jak mawia moja babcia "weszło to i wyjść musi" ![]() Nacięcie robi się w trakcie skurczu więc wcale nie czuć. Ja nawet nie wiem kiedy mnie przecięli.
|
#627 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oby wszystkim tak poszły te badania![]() Cytat:
Będziemy z Neni razem popijać![]() Cytat:
Cytat:
A co do spodni - to ja dzisiaj kupiłam w H&M, trafiłam na promocji za 75zł. Jeszcze specjalnie wzięłam rozmiar większe, bo znając życie duuupa mi urośnie też. A na chwilę obecną chodzę w spodniach, które mi zostały z czasów przed schudnięciem. Jakimś przeczuciem ich chyba nie wyrzuciłam Piękny Cytat:
). Na wszystkich są poszczególne części ciała... Chociaż na jednym może to dziecko...![]() Cytat:
![]() Cytat:
No, ale nie raz się słyszało, że chory zmarł pod szpitalem...Cytat:
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe a Twoja babcia fajnie to podsumowała
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Dotkaaa masakra Twoja przygoda. Co za ludzie ...
|
|
|
|
#630 |
|
Wtajemniczenie
|
ze nie mam sie martwic na zapas ze jest wiele takich przypadkow i jak by dzidzia byla slaba to by tego nie przezyla tak jak zakrapianych imprez wiec musi byc silna bo najczesciej biorac dalej tabletki anty jest poronienie a u mnie jak narazie wszystko wporzadku wiec mam nadzieje ze dzidzia jest mocna silna i przetrwa wszystko i ze bedzie zdrowa jak jej mamusia i tatus
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

Niby widzę jakiś fajny ciuch, biorę wieszak do ręki a tu jakieś dziwne coś ... Kupiłam jedynie rajstopy w Reeserved takie fajne brokatowe i naszynik - będzie do czarnej sukienki na Sylwestra

jestem dobrej mysli - ja czuje sie swietnie wiec i dzidzia tez musi 
12.06.2010