Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-28, 20:39   #1831
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie te¿ tak robiê...ju¿ nawet mnie wkurza tyle masek narozstawianych dooko³a
Ja te¿, ale zosta³y mi ju¿ 4 w tym jedna mega giga kallos i nie wiem, kiedy go zu¿yjê. oO
Mam Bingo x 2 (glinka i dro¿d¿e) oraz Kapoor Kahli.
Zanim tego nie zu¿yjê, to nic nie kupujê. ;D
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 20:39   #1832
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
A ja teraz mam wystarczaj±c± ilo¶æ rzeczy do w³osów i ju¿ mnie nic nie kusi. Co najwy¿ej kupiê jaki¶ szampon, bo mi siê jeden koñczy ale kompletnie nie mam pomys³u jaki

za to odbijam sobie innymi rzeczami
Ja robiê identycznie. Na razie mam to, czego potrzebujê i lubiê. No poza od¿ywk± b/s ale jutro kupiê

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 20:40   #1833
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:
Napisane przez Milva2020 Poka¿ wiadomo¶æ

dodajê moje z wczoraj - pierwszy raz potraktowa³am w³osy lamp± b³yskow± lekko nie¶wie¿e, ale akurat mia³am fotografa pod rêk±, wiêc skorzysta³am i nadal schodzê z nieszczêsnego cieniowania, szkoda mi tak od razu ciachn±æ tyle w³osów
¶liczne
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 20:41   #1834
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 31 910

Cytat:
A ja teraz mam wystarczaj±c± ilo¶æ rzeczy do w³osów i ju¿ mnie nic nie kusi. Co najwy¿ej kupiê jaki¶ szampon, bo mi siê jeden koñczy ale kompletnie nie mam pomys³u jaki

ale delikatny ten szampon czy rypacz?
bo jak rypacz to Malwa aloesowa - polecam
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 20:48   #1835
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 945

Cytat:
Napisane przez Krrem Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie tez. Ale masek i od¿ywek.
Jak na razie mam ró¿owego waxa z beauty formulas. Dro¿d¿ow± rusk±. Balsam Argan'de stapiza. Balsam GP pokrzywowy. "kokosow±" od¿ywkê przywiezion± z sycylii. I jeszcze po nowym roku dojd± do mnie dwie odzywki ruskie. Balsam na cedrowym propolisie i do w³osów suchych natura siberica.
Chce siê pozbyæ szybko balsamu GP i ró¿owego waxa. Co¶ czujê ¿e bd je ze sob± mieszaæ w duzych ilo¶ciach bo razem ca³kiem fajnie dzia³aj±
Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ
ja tez sobie obiecuje, ale jako¶ nie wychodzi, do przetestowania tyle nowo¶ci

chocia¿ ostatnio i tak nawet nie mam takich zapasów i jeden szampon zuzy³am
Cytat:
W³a¶nie te¿ tak robiê...ju¿ nawet mnie wkurza tyle masek narozstawianych dooko³a
haha mnie te¿ ogólnie jestem minimalistk± i nie lubiê du¿o kosmetyków. szampon akurat mam 1 (teraz 2). odzywkê tylko b/s, a z masek trochê siê nazbiera³o: joanna naturia, wax bingo spirulina & keratyna... tê ostatni± traktujê jako bazê pod olej i przed myciem do zabezpieczenia, wiêc schodzi chyba najszybciej. joanny siê musze pozbyæ, bo dra¿ni mnie zapach no i zacznê testowa¼ tego waxa.
a ostatnio w naturze (wesz³±m tam pierwszy raz...) by³a maska natural vital aloesowa i tam j± ogl±da³am jak g³upia, ale mówiê sobie 'nie' i nie wziê³am. ale teraz za mn± chodzi, dobrze, ¿e wyda³am ju¿ pieni±dze
Cytat:
dodajê moje z wczoraj - pierwszy raz potraktowa³am w³osy lamp± b³yskow± lekko nie¶wie¿e, ale akurat mia³am fotografa pod rêk±, wiêc skorzysta³am i nadal schodzê z nieszczêsnego cieniowania, szkoda mi tak od razu ciachn±æ tyle w³osów
¶liczne s± i d³ugie
zanim siê doczekam swojej wymarzonej d³ugo¶ci za ³opatki, to minie sporo, bo najpierw podcinam farbowañce. ;/
TwojaKokaina jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 20:50   #1836
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina Poka¿ wiadomo¶æ
¶liczne s± i d³ugie
zanim siê doczekam swojej wymarzonej d³ugo¶ci za ³opatki, to minie sporo, bo najpierw podcinam farbowañce. ;/
Mnie moje farbowañce zaczynaj± denerwowaæ. Najchêtniej obciê³abym wiêkszo¶æ, ale wiem, ¿e ciê¿ko by³oby mi znów ruszyæ z d³ugo¶ci "do ramion", wiêc jeszcze siê mêczê...
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 20:50   #1837
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
Tzn teoretycznie powinien byæ delikatny bo mi siê koñczy szampon z Natura Siberica a zostanie mi tylko Farmona lniana, z tym ¿e ta farmona w sumie nie jest jaka¶ bardzo mocna, a delikatne myjad³a w sumie jako¶ mnie nie zachwycaj±.

A czym Cie zachwyci³ ten szampon? I gdzie go znalaz³a¶?
Stary 2012-12-28, 20:52   #1838
Krrem
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 410

Cytat:
na prawdê ¶wietne, o takich delikatnych falach marzê do tego mój docelowy kszta³t zw³aszcza na tym zdjêciu w pomieszczeniu wymiataj± (jedynie podciê³abym delikatnie koñcówki)

mi dobrze nawil¿a pantenol i/lub kwas hialuronowy wymieszane z kilkoma kroplami olejku i ulubion± mask± (u mnie oczywi¶cie biovax do wypadaj±cych)

£adneee
I ta d³ugo¶æ o mamuniu.

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 21:01   #1839
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 31 910

Cytat:
Tzn teoretycznie powinien byæ delikatny bo mi siê koñczy szampon z Natura Siberica a zostanie mi tylko Farmona lniana, z tym ¿e ta farmona w sumie nie jest jaka¶ bardzo mocna, a delikatne myjad³a w sumie jako¶ mnie nie zachwycaj±.

A czym Cie zachwyci³ ten szampon? I gdzie go znalaz³a¶?
Prosty sk³ad, aloes wysoko w sk³adzie, cena - kupi³am za 3z³ w ma³ym sklepie spo¿ywczym no i mam po nim g³adkie l¶ni±ce w³osy, sypkie i ogólnie wow
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 21:10   #1840
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:

ja aktualnie myjê BD na przemian z barw± jajeczn±

Cytat:
idelany perzyk³ad zdrowych i piêknych w³osów!

Cytat:
Cytat:
Prosty sk³ad, aloes wysoko w sk³adzie, cena - kupi³am za 3z³ w ma³ym sklepie spo¿ywczym no i mam po nim g³adkie l¶ni±ce w³osy, sypkie i ogólnie wow
o czyli kolejny must have

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 21:10   #1841
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
No to chyba muszê siê zanim przy okazji trochê rozgl±dn±æ
Stary 2012-12-28, 21:11   #1842
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez sanlan Poka¿ wiadomo¶æ
aaa i oprócz Fructisa Oleo zamówi³am kozieradkê mielon± w aptece, bo nie by³o... i jutro odbiorê ale te¿ nie wiem jak siê do tego zabraæ ;P i kiedy ;> my¶licie, ¿e wcieranie jej na noc i rano umycie w³osów przejdzie i co¶ da? bo nie wcieram niczego nawet Jantara po umyciu w³osów bo mam zaraz wra¿enie, ¿e s± t³uste i mnie to mêczy ...
Ja tak robiê, bo po wszystkich wcierkach mam t³uste w³osy. Czasem trzymam tylko godzinê i myjê. A efekt jest
P³aska ³y¿eczka kozieradki + 1/8-1/6 szklanki wrz±tku, ja zostawiam do ostygniêcia i wcieram.

Sama za ka¿dym razem robiê nowy napar (ostatnio rzadko wcieram), ale dziewczyny trzymaj± podobno w lodówkach - trochê dobroci ucieknie, ale ca³o¶æ z tydzieñ wytrzymaæ powinna.
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 21:13   #1843
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
ja aktualnie myjê BD na przemian z barw± jajeczn±
hmm o takiej nie s³ysza³am to TEN

a BD kompletnie mi nie podchodzi, tak samo jak facelle czy hipp
Stary 2012-12-28, 21:22   #1844
Milva2020
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 178

Cytat:
¶liczne
Cytat:
¶liczne s± i d³ugie
Cytat:
£adneee
I ta d³ugo¶æ o mamuniu.
dziêki

Co mi siê w nich nie podoba, to kolor. Na zdjêciu z lamp± jest ³adny, ale w naturalnym ¶wietle strasznie md³y z ja¶niejszymi zrudzia³ymi kosmykami pamiêtaj±cymi czasy suszarki z gor±cym nawiewem (kole¿anki mi powiedzia³y, ¿e nawet miodowy siê wkrada), a odrost od pocz±tku w³osomaniactwa jest ju¿ w ciemniejszym odcieniu. Niezbyt twarzowo wygl±dam w tym naturalnym kolorze Nigdy nie farbowa³am, a marzy mi siê taki g³êboki czekoladowy br±z ale z natury s± suche i porowate, koñcówki siê niszcz± w zastraszaj±cym tempie i nie chcê na razie kombinowaæ z kolorem
Stary 2012-12-28, 21:33   #1845
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
hmm o takiej nie s³ysza³am to TEN

tak ten, fajny jest dosc
a facelle nie próbowa³am a hippa lubilam nawet

Moja pielêgnacja w³osów
Stary 2012-12-28, 21:34   #1846
dotka95
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 086
GG do dotka95

Cytat:
na prawdê ¶wietne, o takich delikatnych falach marzê do tego mój docelowy kszta³t zw³aszcza na tym zdjêciu w pomieszczeniu wymiataj± (jedynie podciê³abym delikatnie koñcówki)

mi dobrze nawil¿a pantenol i/lub kwas hialuronowy wymieszane z kilkoma kroplami olejku i ulubion± mask± (u mnie oczywi¶cie biovax do wypadaj±cych)

Cudowne I mnie siê w³a¶nie kolor baaardzo podoba!
Stary 2012-12-28, 21:40   #1847
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Witam poswiatecznie. Wybaczcie, nie chce mi sie czytac 25 stron(swoja droga jak Wam sie udalo zrobic cokolwiek jak tyle czasu spedzilyscie na forum? )

Ja w miedzyczasie zafarbowalam na gorzka czekolade. Wreszcie tez zabralam swoje kosmetyki.
Organix to porazka - wyobrazcie sobie sklad w ktorym perfume jest na drugim czy trzecim miejscu Ale oddalam w dobre rece
Niestety nie moge na razie nic zrobic z wlosami, bo wrocilam, a tu bojler popsuty. Ani cieplej wody, ani ogrzewania, a tu weekend... Mam nadzieje, ze wlasciciel odbierze mejla, bo nr telefonu oczywiscie nie mamy

Cytat:
Napisane przez dotka95 Poka¿ wiadomo¶æ
Tak mówisz? Bo angielski uwielbiam, uczê siê ju¿ bardzo d³ugo, ale anglistów w dzisiejszych czasach jest za przeproszeniem jak psów i nie wiadomo, co po tym robiæ. Wiêc ten kierunek odpada, bêdê to traktowaæ raczej hobbystycznie.
Na nauke jezyka polecam jedna niezawodna metode - wyjazd do kraju w ktorym sie danym jezykiem mowi, w tym przypadku UK albo Irlandii, ewentualnie jak sie ma mozliwosc to Stany czy Kanada.

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
Moje k³acze

Czym¿e je nawil¿yæ

(jutro rano wrócê )
Fajna dlugosc

Cytat:
Jakie gladkie!

Edytowane przez grudniowa
Czas edycji: 2012-12-28 o 21:42
grudniowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 21:42   #1848
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie moje farbowañce zaczynaj± denerwowaæ. Najchêtniej obciê³abym wiêkszo¶æ, ale wiem, ¿e ciê¿ko by³oby mi znów ruszyæ z d³ugo¶ci "do ramion", wiêc jeszcze siê mêczê...
sk±d ja to znam... u mnie ci±gle jest d³ugo¶æ do ramion. najpierw chcê wróciæ do naturalnych, a pó¼niej zapuszczaæ. najchêtniej bym ¶ciê³a wszystkie farbowañce, ale nie czujê siê dobrze w krótkich w³osach.
Stary 2012-12-28, 22:07   #1849
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

Cytat:
Napisane przez sanlan Poka¿ wiadomo¶æ
s± widzia³am wczoraj

jestem tego samego zdania to co mierzy³am i by³o dobre - albo rozerwane albo sie pru³y i wszêdzie wisia³y jakie¶ nitki ... a to co fajne to rozmiar XS dziekii i chyba nigdzie nie ide siedze w domu bo zlapa³a mnie depresja
ja musze i¶æ, bo ju¿ zap³aci³am szkoda mi straciæ 45z³
Stary 2012-12-28, 22:14   #1850
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
sk±d ja to znam... u mnie ci±gle jest d³ugo¶æ do ramion. najpierw chcê wróciæ do naturalnych, a pó¼niej zapuszczaæ. najchêtniej bym ¶ciê³a wszystkie farbowañce, ale nie czujê siê dobrze w krótkich w³osach.
Ja mia³am w planach zapuszczenie naturalnych w³osów mniej wiêcej ok. 5 cm za ramiona i ciachn±æ wtedy wszystkie farbowañce, ale kiedy widzê siebie w lustrze mam ochotê ¶ci±æ WSZYSTKO do ma³ego odrostu. Moje naturalki to ciemny blond, pó¼niej idzie mi jaka¶ miedziano-z³ota po¶wiata i do koñcówek ciemne bordo. Borsuk i têcza na g³owie, krótko mówi±c
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 22:19   #1851
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Cytat:
a ostatnio w naturze (wesz³±m tam pierwszy raz...) by³a maska natural vital aloesowa i tam j± ogl±da³am jak g³upia, ale mówiê sobie 'nie' i nie wziê³am. ale teraz za mn± chodzi, dobrze, ¿e wyda³am ju¿ pieni±dze
Tak mi siê ona marzy...ojej...

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:

Mi BD te¿ nie pasuje...za to Hipp i Facelle cudowne

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 22:24   #1852
Lethie
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 115

Znowu nadrabia³am -- to ju¿ chyba moja wieczorna tradycja, ale co to dla mnie te 10 stron
Cytat:
Mi neurolog wmawia³a ¿e to zwyk³y ból g³owy. Puki jej nie pokaza³am wyników eeg. Ca³a poblad³a i mi leki bez s³owa prawie wypisa³a.
No ja mia³am tylko robion± tomografiê bo uderzy³am siê w g³owê i a¿ mnie z ty³u pali³o, jakby siê mózg gotowa³ ale na razie ju¿ przesz³o, niekiedy boli g³owa, takie np uk³ucie albo jak ból ci±g³y to zawsze tylko lewa stron, wzrok mi siê pogorszy³ trochê, jak obracam g³ow± to tak jakby oczy nie nad±¿a³y, niekiedy jak stojê to T¿et zauwa¿y³, ¿e siê tak cofam nog± jakby mn± zachwia³o..eh wszystko naraz siê na mnie zwali³o

Cytat:
Zmieni Ci siê jeszcze kilka razy Ja jestem na roszerzonej historii i wosie. Mia³am zamiar i¶c na prawo ale coraz czerniej to widzê. Przez ostatni rok przewinê³y mi sie pomys³y takie jak:
architektura
patologia
psychologia
ekonomia
zarz±dzanie
i wróci³am do punktu wyj¶cia czyli prawo
bêdê notariuszê.
Mój znajomy po rozszerzonym wosie i historii wyjecha³ w tym roku na prawo do Walii i nawet daje radê z angielskim, ma tylko jeden egzamin na ca³y semestr, dosta³ stypendium (nie pamiêtam jakie) i czeka jeszcze na decyzjê co do socjalnego a wtedy jak mówi "¿yæ nie umieraæ", tam uczelnia dostaje 6 mln na stypendia, pracuje w firmie robi±cej jogurty bo wymêczy³ t± pracê w czym¶ takim jak u nas "biuro karier", wiêc mo¿e dobrym pomys³em jest uczelnia zagraniczna

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
mo¿e piszesz s³abe CV.
dobre

Cytat:
Piêkne i wygl±daj± na miêciutkie, poza tym wcale to cieniowanie ¼le nie wygl±da

Wróci³am dzisiaj od rodzinnej i dosta³am skierowania na wszystko co chcia³am a kilka rzeczy które s± p³atne to sobie dokupiê ale przynajmniej bêdzie tego mniej mówi³am jej te¿, ¿e strasznie mi lec± teraz w³osy i powiedzia³a, ¿e jej te¿ lecia³y przez stres w pracy i bra³a wiêkszo¶æ popularnych suplementów jak np. merz-special i a¿ takich efektów nie widzia³a jak po: Onozis - nie wiem jeszcze co to, powiedzia³a, ze kosztuje ok. 30 z³ i ¿ebym sobie poczyta³a o tym na necie co zaraz zrobiê stosowa³a mo¿e która¶ z Was te tabletki? Powiedzia³a, ¿e ró¿nicê widzia³a po 1,5 miesi±ca a bra³a przez 3 a pó¼niej 3 miesi±ce przerwy.

Moje w³osy

Edytowane przez Lethie
Czas edycji: 2012-12-28 o 22:28
Lethie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 22:29   #1853
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
mi chyba od tej pory te¿

Moja pielêgnacja w³osów
Stary 2012-12-28, 22:30   #1854
CleoDuquesne
BAN sta³y

Nie chce mi siê zmywaæ mojej mieszanki z g³owy (olejek ³opianowy na skórze, a na d³ugo¶ci Kallos Vanilla + macerat na oliwie z oliwek + pó³produkty) leñ ze mnie.

Powiedzcie mi, do czego mogê u¿yæ
a) czerwon± glinkê
b) Ekstrakt z aloesu zatê¿ony 200-krotnie
Stary 2012-12-28, 22:31   #1855
the rock
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 178
GG do the rock

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ

Ooo tam jest ¶licznie i jest taka odjechana restauracja, gdzie s± zestawy obiadowe a surówek i innych dodatków bierzesz ile chcesz
No w³a¶nie ¶licznie nie by³o bo zero ¶niegu
Byli¶my w knajpie która by³a w Kuchennych Rewolucjach
Po¿ar³am placka po zbójnicku i popi³am grzanym miodem pitnym Mamy oscypki wiêc misja wypelniona

Spadam spaæ, bo jestem padniêta

regenerujê w³osy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 22:32   #1856
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

A ja jestem po w³osowo-twarzowo-cia³owym spa i popijam s³odkie, bia³e wino A dla krêconow³osych polecam p³ukankê z cystein± z bloga Anwen, po niczym mi siê tak w³osy nie krêc±, jak po niej , a nauczone skrêtu niestety nie s±
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 22:34   #1857
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
Moje k³acze

Czym¿e je nawil¿yæ

(jutro rano wrócê )
¦wietnie obciête i takie d³ugie te¿ sobie takie zrobiê za rok czy ile¶...

Cytat:
A oliwka BD siê nada?

Bardzo mi siê podobaj±!

Wróci³am z zakupów. Kupi³am dwie milusie gumki do w³osów i dwie pieluchy, bo moje turbany maj± ostatnie dni ¿ycia. Poza tym chyba pozazdro¶ci³am Kasi i kupi³am te¿ parê ubrañ
Mam BDFM i jest ciê¿sza ni¿ Alterra, nie wiem jak z BD spróbowaæ nie zaszkodzi, sk³ady maj± chyba naturalne i nie powinny zapchaæ czy co¶

Cytat:

Uuuu jakie gêste i b³yszcz±ce pozazdro¶ciæ

A i jeszcze pisa³am dzisiaj co robiê, ¿eby czo³o tak grzywki nie t³u¶ci³o i jak wieczorem robi³am to co robiê co 2 dzieñ to dopiero siê zorientowa³am: zbieram j± do góry i leciutko lakierem psikam (od tej strony, co le¿y na czole ) i zostawiam do góry/spinam wsuwk± lakier j± nieco podsusza i utrwala do góry, co daje grzywkê puszyst± i ¶wie¿± nastêpnego dnia

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 22:38   #1858
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Powiedzcie mi, do czego mogê u¿yæ
a) czerwon± glinkê
b) Ekstrakt z aloesu zatê¿ony 200-krotnie

w³osowo?
czerwn± glinkê ale nie w³osowo to jako maseczka do twarzy

Moja pielêgnacja w³osów
Stary 2012-12-28, 22:39   #1859
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mia³am w planach zapuszczenie naturalnych w³osów mniej wiêcej ok. 5 cm za ramiona i ciachn±æ wtedy wszystkie farbowañce, ale kiedy widzê siebie w lustrze mam ochotê ¶ci±æ WSZYSTKO do ma³ego odrostu. Moje naturalki to ciemny blond, pó¼niej idzie mi jaka¶ miedziano-z³ota po¶wiata i do koñcówek ciemne bordo. Borsuk i têcza na g³owie, krótko mówi±c
te¿ tak mia³am. chocia¿ u mnie z kolorem problemu nie by³o, bo przed rozpoczêciem tej akcji pofarbowa³am siê na kolor zbli¿ony do naturalnego. po jakim¶ czasie odrost trochê siê rózni³, bo by³ taki bardziej blady, przetrzyma³am i rozja¶ni³am farbowañce, teraz mam ombre ale chcia³±bym ju¿ ca³e swoje
Cytat:
no w³a¶nie i teraz ¿a³ujê swojej decyzji
Stary 2012-12-28, 22:39   #1860
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
w³osowo?
czerwn± glinkê ale nie w³osowo to jako maseczka do twarzy
niekoniecznie w³osowo.
Nie mam co z tym zrobiæ, znaczy nie znam zastosowania
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.