Urodzone w 1989 :) - Strona 294 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-01, 21:36   #8791
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda
Dot.: Urodzone w 1989 :)

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
[B]
Qrcze dziewczyny tak strasznie chcialabym zarobic kase.
Odciazyc moich rodzicow..Qrde nawet nie wiecie jak strasznie mi glupio brac np.hajs na korki. Z biologii musze-bo matura. Ang-tez matura a tym bardziej z lekcji nic nie umiem, bo ten *** co nas 'uczy' sam nie umie

I do tego jeszcze wesele mojej siostry, wyjazd do Grecji za ktory zaplacilam za swoje. Ale mama powiedziala, ze jak mi pozwolili jechac to ze mi kase dadza a ja sobie wezme za swoje na wydatki..

I tak samo ciuchy. Jak bym mamuske prosila to wiem, ze mi da. Ale ja nie chce jej prosic. Za bardzo sie przejmuje tym wszystkim, nie lubie w ogole od rodzicow wyciagac hajsu i za bardzo martwie sie o nich i o budzet.
Nie wiem moze jestem jakas dziwna ale sama chodze po domu i dre sie na wszystkich: GAS SWIATLO! Zakrec wode; nie marnuj tego, nie..., nie...

Tato dobrze zarabia, i naprawde mozemy zyc b.dobrze, ale ja i tak zawsze sie martwie a co jesli..
Moja mama mowi, zebym przestala bo to nie sa moje problemy, ze mamy co jesc itp. i nie mam sobie dobierac nic do glowy..

Sorry, ze pisalam takie nudne *******y ale musialam sie wygadac, bo to juz tkwilo we mnie od kilku dni.
Przejdzie..Ale za jakis czas wroci znowu... I tak samo mam z moja przyszloscia.. echh...
blaque rozumiem Cię doskonale Też często zastanawiam się a co jeśli któreś z rodziców zachoruje, nie będzie mogło pracowa itp. w końcu nie są już najmłodsi ... i też nie lubię wyciągać od nich kasy... w sumie wolę już jak mama sama mi coś kupi bo robi to jak ma kase i wie że może kupić a ja nie wiem kiedy mogę wziąć a kiedy raczej nie choć mama i tak zawsze mi da ech też chciała bym już zarabiać na siebie...

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 21:43   #8792
blaque
Zakorzenienie

mathilda-dokladnie.. Ech ja sie ciesze, ze i tak mam dobrze. Jak mysle o rodzinach ktore maja na utrzymanie sie 600, 700 zł to az mnie rozwala w srodku! I jeszcze jak patrze na tych politykow ****** ktorzy mowia, ze budzet maly i nie ma pieniedzy na podwyzki!!! Ludzie! Co za kraj..
Jak staram sie kochac Polske tak zygac mi sie chce widzac, co sie dzieje w tym chorym kraju..
Stary 2007-03-01, 21:52   #8793
Amanda:)
Zadomowienie

Troche spóźnione ale nie mam z bardzo czasu piasć, więc:
Mathildo-wszystkiego naj ,naj naj, żeby Ci się spełniły wszystkie marzenia

Mi odchodzi w tym roku:fizyka,biologia,chem ia,geografia,PO, filozofia i technologia informacyjna

W sparawi rodziców to jak by nie patrzeć-pasożyt jestem
Strsznie mi głupio jak musze prosić ich o kasę , praktycznie tego nie robie bo dostaje wpłatę na konto co miesiąc ale np teraz potrzebna mi kasa na książke z polaka, histori i na jakieś wypady z klasą do teatru to strasznie mi głupio bo muszą mi dać tyle pieniędzy na raz

Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 22:04   #8794
Martusia B.
Wtajemniczenie

Co do pieniędzy to też tak mam... Ale nie zawsze, bo naprawdę mama dobrze zarabia, ale przy tym pracuje okropnie dużo Czasami jest mi aż głupio, że ona tyle czasu spędza w pracy i że ja ją jeszcze później proszę, żeby np. coś zrobiła, bo ja też nie miałam czasu
Zazwyczaj mama mi kupuje ciuchy itp., bo ja nie mam za bardzo skąd brać pieniędzy, a nie daje mi kieszonkowego, tylko właśnie jak jest mi potrzebne. Też chciałabym gdzieś jakoś pracować, ale na razie nie mam się za bardzo gdzie zaczepić, może na wakacje coś wpadnie

A z przedmiotów to odchodzi mi w tym roku fizyka, chemia, PO, WOK (a bardzo żałuję), niemiecki (nareszcie), technologia inforjakaśtam (w sumie nie jest źle, ale się cieszę), warsztaty dziennikarskie (i bardzo dobrze) i to chyba wszystko
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 22:18   #8795
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Krowka, marta-hehe Ja to dzisiaj w sklepie zobaczylam. Patrze-a tu Serek Wiejski z truskawka badz ananasem. Cos podobnego (ten mus) do tego z Danona Fantazjii Pychota

PS. Zostaly mi jeszcze daty z rewolucji francuskiej
Szczerze-to ucze sie tylko dat. Tzn. mam napisane ze 17**-to bylo to, to i to, tak bardziej rozpisane.
Ale powiem Wam, ze to jest chyba najgorszy material w tym roku
Za nic tego nie rozumiem, a czytam to wszystko juz chyba 20 raz (rew. ang,franc i powst USA)
Ehh też chce serek wiejski z ananasem A najlepiej z bananem
Szczerze mówiąc jestem na profilu o rozszerzonej historii i nie znosze rewolucji francuskiej tych wszystkich jakobinów itp.

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Acha i mam jeszcze takie troche głupie pytanie

Czy do balerinek nosi się skarpetki lub rajstopy czy zakłada się je na bosa stopę?
Zwykle (w lato) zakładam na bosą stope,jak jest zimno to na podkolanówki(tylko do spodni) lub rajstopy( brrr nie znosze)
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja zaczynam oficjalne zrzucanie kalorii od poniedziałku.
Na "Dlaczego nie" byłam w kinie i podobało mi się, może dlatego, że szłam na ten film z negatywnym nastawieniem i mile się rozczarowałam.

A ja w tym roku chodzę do szkoły na popołudnie. I na 7 rano do pracy. Kończy się to tak jak dzisiaj - nie ma mnie w domu od poranka do wieczora, bo w czwartki kończę o 18. Ale daję radę.

Diabełek jest super..
O pierwsza pozytywna opinia o ,,Dlaczego Nie" jednak dzisiaj zdecydowaliśmy się z TŻ-tem na Diabełka
Nie chciałabym mieć szkołu na popołudnia,jednak wole mieć czas wolny później,chyba to jednak kwestia przyzwyczajenia

Cytat:
uhahana-ja tez Wlasnie jutro

Qrcze dziewczyny tak strasznie chcialabym zarobic kase.
Odciazyc moich rodzicow..Qrde nawet nie wiecie jak strasznie mi glupio brac np.hajs na korki. Z biologii musze-bo matura. Ang-tez matura a tym bardziej z lekcji nic nie umiem, bo ten *** co nas 'uczy' sam nie umie

I do tego jeszcze wesele mojej siostry, wyjazd do Grecji za ktory zaplacilam za swoje. Ale mama powiedziala, ze jak mi pozwolili jechac to ze mi kase dadza a ja sobie wezme za swoje na wydatki..

I tak samo ciuchy. Jak bym mamuske prosila to wiem, ze mi da. Ale ja nie chce jej prosic. Za bardzo sie przejmuje tym wszystkim, nie lubie w ogole od rodzicow wyciagac hajsu i za bardzo martwie sie o nich i o budzet.
Nie wiem moze jestem jakas dziwna ale sama chodze po domu i dre sie na wszystkich: GAS SWIATLO! Zakrec wode; nie marnuj tego, nie..., nie...

Tato dobrze zarabia, i naprawde mozemy zyc b.dobrze, ale ja i tak zawsze sie martwie a co jesli..
Moja mama mowi, zebym przestala bo to nie sa moje problemy, ze mamy co jesc itp. i nie mam sobie dobierac nic do glowy..

Sorry, ze pisalam takie nudne *******y ale musialam sie wygadac, bo to juz tkwilo we mnie od kilku dni.
Przejdzie..Ale za jakis czas wroci znowu... I tak samo mam z moja przyszloscia.. echh...
Cytat:
mathilda-dokladnie.. Ech ja sie ciesze, ze i tak mam dobrze. Jak mysle o rodzinach ktore maja na utrzymanie sie 600, 700 zł to az mnie rozwala w srodku! I jeszcze jak patrze na tych politykow ****** ktorzy mowia, ze budzet maly i nie ma pieniedzy na podwyzki!!! Ludzie! Co za kraj..
Jak staram sie kochac Polske tak zygac mi sie chce widzac, co sie dzieje w tym chorym kraju..
Mam dokładnie tak samo (tym bardziej,że moja mama ostatnio straciła prace) no i teraz niestety jest mniej pieniędzy na inne wydatki.Dlatego zawsze głupio mi jak musze prosić kase na jakiś krem,bluzke czy książke.
Ostatnio jestem ciągle chora i głupi mi,że rodzice tyle pieniędzy wydają na lekarzy i antybiotyki
W te wakacje chciałabym gdzieś iść do pracy zarobić na siebie,ale z mojej mieścini trudno jest znaleść prace tym bardziej,że mieszkam w jednym z najbiedniejszych rejonów Polski czyli na Podlasiu

Niestety czytając gazety i oglądając codziennie wiadomości nie widze przyszłości dla siebie w tym kraju.

Zapomniałam dodać w następnym roku odchodzi mi:PO,GEOGRAFIA,FIZYKA.CH EMIA I BIOLOGIA
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 22:27   #8796
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Amanda dziękuję (lepiej późno niż wcale )

Stary 2007-03-01, 22:29   #8797
uhahana
Zakorzenienie

Też bardzo nie lubię brać kasy od rodziców.

Jezu...
Im bliżej tej głupiej fizyki, tym większego stresa mam...

Idę jeszcze się pouczyć i spać
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 23:13   #8798
Martusia B.
Wtajemniczenie

Uhahana nie stresuj się, będzie dobrze

Uciekam spać, bo nie wstanę jutro, a nie wiem kiedy ze szkoły wrócę, jak o 16 to będzie dobrze...
Dobranoc
Stary 2007-03-01, 23:16   #8799
laylaaa
Zakorzenienie

Mi w 3 klasie odchodzi chemia, fizyka, PO i biologia

blaque ja tez chcialabym cos zarobic na tych wakacjach, nie bedzie wesolo jak niczego nie znajde. a co do wyciagania kasy.. mieszkam tylko z matka i tez czasem jest troche glupio, bo tu skladka na wyjazd do paryza, tam za angielsku, jakies wyjscie ze szkola do teatru.. ale z drugiej strony skad w tym wieku mamy brac na to srodki? o prace dla mlodziezy raczej trudno (pomijajac roznoszenie ulotek z ktorego g... jest).

Durga ja chodze po szkole w balerinkach i zakladam do nich podkolanowki, wiosna/latem na bosa stope

ogladalam dzis zdjecia i film ze studniowki (dlugi i nuuuudny, chociaz np prezentacja klasy mi sie podobala), na szczescie widac mnie tylko kilka razy (przy toascie, przy polonezie, przy stole i jak tancze i sie chowam przed kamera ) zdjec ze mna tez malo, o to chodzilo jutro postaram sie Wam pokazac te kilka marnych na ktorych jestem

dzis po szkole byl u mnie tz, odprowadzilam go na autobus i kazalam mu napisac 'spiepszaj' jak bede na gg, zebym sie pouczyla na 2 jutrzejsze sprawdziany weszlam na chwilke, od tzta 'spiepszaj!!', chcialam zostac 10 minutek tylko a on 'nie!' i w koncu sam sobie poszedl wiec ja tez, uczylam sie tyyyle tej historii, ciekawe co z tego bedzie.. z fizyki tylko sciaga, na wiecej mnie niestety nie stac
a i dostalam dzis pierwsza szostke w liceum :d za zadanie z pp

dobranoc

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 23:21   #8800
aniuchna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość

Ja też się boję studiów, ech ale mam nadzieję że z pomocą TŻ uda mi się to przejść I nie przejmuj się, oboy to nie było jednorazowe wtargnięcie ale abyś została z nami na dłużej
Aha i skąd jesteś??
Taaak, Tobie z pomoca TŻ, ja musze radzic sobie sama
Ehh mieszkam w pipidowie strasznej - Świnoujście... Nad morzem, zaraz przy granicy z Niemcami... Tak jakby ktos nie wiedzial, ja z geografii np jestem slaba, bo za nia nie przepadam, pfuuuj
Aaa i oczywiscie ze zostane! Z przyjemnoscia

Et je cesserais pour toujours de te toucher...
aniuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 23:33   #8801
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuchna Pokaż wiadomość
Taaak, Tobie z pomoca TŻ, ja musze radzic sobie sama
Ehh mieszkam w pipidowie strasznej - Świnoujście... Nad morzem, zaraz przy granicy z Niemcami... Tak jakby ktos nie wiedzial, ja z geografii np jestem slaba, bo za nia nie przepadam, pfuuuj
Aaa i oczywiscie ze zostane! Z przyjemnoscia
Lepsza granica z Niemcami, niż np. z Białorusią albo Ukrainą, uwierz Ja mieszkam przy granicy z Czechami, haha

Co ja tu robię?! Miałam tylko wyłączyć komputer

Ach ta jutrzejsza fizyka... chyba umrę przez nią

Oby z ruskiego jeszcze nie wyskoczyła z jakąś kartkówką czy czymś, szalone babsko...

Dobra, KONIEC, SPADAM.
Niech mnie ktoś wygoni...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-03-01, 23:43   #8802
aniuchna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Lepsza granica z Niemcami, niż np. z Białorusią albo Ukrainą, uwierz Ja mieszkam przy granicy z Czechami, haha

hmm, no niby nie narzekam, tylko ze... po ulicach lazi pelno starych, grubych, wstretnych niemieckich malzenstw Wrrr, nie lubie iiich

Fizyka ojojjjj... Jak ja to lubie
I WYGANIAM CIE!! WON MI STAD natychmiast!! Swoja droga, ja tez juz powinnam isc Haha i tu mamy problem

Stary 2007-03-02, 14:21   #8803
uhahana
Zakorzenienie

No, wczoraj jakoś mi się udało wyjść stąd, ale łatwo nie było.
Coś Wam ostatnio strasznie dużo tu marudzę haha

Fizyka mi poszła całkiem bardzo dobrze Hehe. Będzie 4 albo 5. No ale generalnie cała klasa była świetnie przygotowana, bo wczoraj wieczorem kolega skołował pytania jakie będą. Ale bez tego też by mi poszło dobrze

Oj jak fajnie, że jest łikend. Tym razem nie dwu, tylko pięciodniowy Bo mam rekolekcje, na które się nie wybieram, tylko w poniedziałek na próbę do szkoły. Bardzo pasuje mi to rozwiązanie, z ludźmi kontakt nieprzerwany, a uczyć się nie trzeba

I do tego do południa padało, a teraz super wiosenna pogoda, aż nie będę się wykręcała od pójścia z psem.

Piękny dzień

PS.: Łał, jestem dzisiaj pierwsza? No patrzcie patrzcie...
Choose life.
'

Stary 2007-03-02, 14:33   #8804
aniuchna
Raczkowanie

U mnie pogoda fatalna... Nic sie nie chce Z psem nie ma opcji ze wyjde

Nooo prosze fizyka fizyka... Mamy tutaj mozg scisly

Stary 2007-03-02, 16:33   #8805
emememsik
po prostu Em :)

uhahana, gratuluję

Co do pieniędzy - Tak, za niektóre rzeczy płacą mi rodzice. W ciągu ostatniego roku na przykład za : komitet rodzicielski + ochrona w szkole; kurs francuskiego w IF; wymianę z Francją; kartę MPK; jedzenie w domu.
Ja sobie płacę za : podręczniki, zeszyty itp., wyjścia klasowe, jedzenie poza domem, ciuchy, kosmetyki, rozrywkę, wyjazdy i ogólnie, za wszystko, co mam ochotę lub muszę sobie kupić.
I niestety, nie umiem się ograniczać, co potem widać w podsumowaniu miesięcznym na mojej karcie płatniczej.
Przynajmniej umiem być samodzielna.
Stary 2007-03-02, 16:50   #8806
uhahana
Zakorzenienie

Dzięki

Em ja już pewnie mówiłam, że zazdroszczę Ci tej samodzielności. U mnie to raczej mało możliwe, żeby w tym wieku znaleźć pracę i pogodzić ją z nauką. Zobaczymy jak będzie później, bo zamiarzam wynieść się do jakiegoś większego miasta. Bo moje pozornie ma ok. 100 tys. mieszkańców, a jest straszną dziurą.

O właśnie a co do komitetu, to u nas jest dobrowolny, więc nikt nie miał zamiaru płacić, a wychowawca zażyczył sobie, że każdy ma po dwie dychy zapłacić.
Już to widzę...

EDIT: Nawet nie zauważyłam... Tysiąc pierwszego posta na wizażu napisałam właśnie TU
Choose life.
'

Stary 2007-03-02, 16:59   #8807
emememsik

Cytat:

EDIT: Nawet nie zauważyłam... Tysiąc pierwszego posta na wizażu napisałam właśnie TU
Gratuluję. Już się nie oduzależnisz.
Stary 2007-03-02, 17:53   #8808
Martusia B.
Wtajemniczenie

Taaa po tysięcznym poście Uhahana to już nie masz szans się uwolnić od Wizażu

Kolejny dzień kiedy nie żyje... ale dobra jakoś dam radę, zaraz się położę na chwilę, a ptem trzeba się z TŻem kontaktować u kogo Shreka oglądamy heh
Stary 2007-03-02, 18:05   #8809
uhahana
Zakorzenienie

Jak narazie nie mam zamiaru się oduzależniać, mam 5 dni wolnego od nauki HA

Oooo no właśnie, przecież dzisiaj Shrek. Wstyd się przyznać, ale dwójki jeszcze nie widziałam
Co by było gdyby nie ten Wizaż
Choose life.
'

Stary 2007-03-02, 18:53   #8810
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez tu

Wczoraj był festiwal francusko języczny
Godzinę przed występem, dowiedziałam sie, ze zupełnie źle mówię jeden tekst i musiałam sie nauczyć od początku.
Nie muszę chyba opisywać mojej paniki
Wszyscy pozapominali ról, a po francusku nie mogliśmy improwizowac, bo nie znamy języka
Ale jakoś poszło, ludzie sie nawet nie skapnęli.
A po występie udzieliłam wywiadu do lokalnej telewizji

Tak poza tym to sie chyba załamie w tym marcu.
Mam dosłownie sprawdzian na sprawdzianie!!
Do tego dochodzą diagnozy nauczania z całego roku na ocene, ze wszystkich chyba przedmiotów w jednym czasie.
No i jeszcze próby, wyjazd na spektakl do Wrocławia( Durga, Ciekawa świata- zapraszam) oraz moje urodziny... Nie wiem jak ja sie wyrobię.
Dam radę, muszę
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 18:57   #8811
emememsik

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Mam dosłownie sprawdzian na sprawdzianie!!
Ale masz też nas.
Stary 2007-03-02, 19:05   #8812
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Hey Dziewczynki
Ja miałam dziś pierwszą jazdę W sumie gość powiedział że ładnie jeździłam i nie spodziewał się że tak dobrze mi pójdzie i widzi że coś już jeździłam heheh tylko auto trochę mi zjeżdżało do środka no nie było idealnie ale to pierwszy raz... heheh później będzie gorzej
No i obejrzałam sobie dziś film o Metallice Some Kind Of Monster naprawdę super, a za chwilkę zabieram się za oglądanie dodatków
Buziaki

Stary 2007-03-02, 19:27   #8813
blaque
Zakorzenienie

Aaa ja sie poparzylam.. tzn. nie doslownie, bo dalam reke nad gotujacym sie czajnikiem (nad tym takim co sie woda wylewa) i para mi przed nadgarstkiem 'polaskotala' reke..
Tak strasznie boli! Caly czas trzymam reke zimna na tym miejscu ale boli.. i musze sobie jakis lod na to dac.. A nie mam.. Ałłł...
Stary 2007-03-02, 20:09   #8814
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ale masz też nas.
Bardzo sie z tego cieszę
Tylko boje sie, ze w marcu i w ogóle nie będę juz z Wami tak czesto jak teraz...
Ale zobaczymy-dla chcącego nic trudnego

A jutro zapisuje sie na salse
No i myśle nad angielskim.
A co, trzeba życ aktywnie!
Mam nadzieje, ze pogodzę to wszytko i zastanie mi jeszcze troche czasu na Wizaż i leniuchowanie

Mathildo- Ty szpanerko! Fajowsko tak w samochodzie
Blaque-bidulka
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 20:22   #8815
Agosek
Zadomowienie

GG do Agosek Wyślij wiadomość przez MSN do Agosek

ja dziś szybciutko-wszystko czytam kochane, ale coś nie mam weny na pisanie... może to ta pogoda? taaaaaa na pewno pogoda

ślimaczku- dobrze, że wróciłaś, wiesz, że jak coś to pomożemy
aniuchna-witaj w naszej wesołej "warzywnej rodzince"
mathilda-będziemy razem szpanować teraz na drodze
krówko-a kiedy ten spektakl, może też się skuszę...
uhahana-gratuluję pięknej liczby , ja mam rekolekcje sroda, czwartek, piątek
em-podziwiam samodzielność, ja chcę sie na te wakacje wybrać gdzieś do pracy za granicę, w koncu najdłuższe wakacje w życiu
blaque- biedactwo, do wesela się zagoi...

a za chwilę będę miała najazd gosci do jutra, więc mykam...

(ktoś tu mówił o braku weny? )

aaa przypomnialo mi się!! odebrałam dziś dowód!! piękniutki jest
Stary 2007-03-02, 20:59   #8816
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Blaque-bidulka
Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
blaque- biedactwo, do wesela się zagoi...

a za chwilę będę miała najazd gosci do jutra, więc mykam...

(ktoś tu mówił o braku weny? )

aaa przypomnialo mi się!! odebrałam dziś dowód!! piękniutki jest
dzieki kochane
hehe a ktos wychodzi za maz? no tak-moja siostra
Juz mi troszke lepiej bo zrobilam sobie bandaz i posmarowalam magiczna mascia mojej mamy ktora sama robila

Gdzie wy wszystkie jestescie? Nudziii mi sie....
Stary 2007-03-02, 22:23   #8817
uhahana
Zakorzenienie

Blaque, współczuję, podobno poparzenie parą jest najgorsze. Ale nie bój nic, do wesela wszystko będzie picuś glancuś

Wśród moich znajomych ostatnio 50% rozmów kończy się gadaniem i prawie jazdy, a ja mam 18 dopiero w lipcu ajjj... Więc tutaj ograniczę się do życzenia powodzenia na szosach

Obejżałam Shreka
Choose life.
'

Stary 2007-03-02, 23:15   #8818
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Ale jestem padnięta po całym tygodniu, nic tylko spać...
idę zaraz... chyba jutro pójdę sobie podciąć grzywkę, bo już nic na oczy nie widzę a jak ją odgarniam na bok to jakoś dziwnie wyglądam nie pasuje mi tak

następny tydzień zapowiada się masakrycznie

pon - spr. z chemi, na który nic nie umiem, nic nie rozumiem, jest tego w chol** delikatnie mówiąc ciekawe czy zdążę to choć przeczytać
wtorek - spr. z fizy, następna "kobyła" i spr. z gery z mapy
piątek - WOK (na co to komu ) jakieś 100 stron podręcznika
oczywiście będzie niezapowiedziana kartka z maty tylko nie wiadomo kiedy jakby nie mogła powiedzieć przy takim nawale
czwartek - spr. z angla
mam nadzieję, że uda się coś przełożyć, choć to już i tak poprzekładane w większości sprawdziany

i kiedy ja mam czytać te głupie lektury na polski, kiedy mam się uczyć histy i wosu (BTW spr. z WOSu za tydzień we wtorek - od początku roku szkolnego, bo jeszcze nic nie pisaliśmy )

buu chyba w poniedziałek zrobię sobie wolne, z chemi sobie napiszę w późniejszym terminie, a w pon. w domku pouczę się na gerę, fizę i WOK, z końcu te przedmioty nam odchodzą, więc chciałabym mieć fajne oceny a z chemi mogę mieć problem to na 3 napisać, a nie wiem czy mi dalej 3 na koniec wyjdzie jak napiszę na 2

no to pomarudziłam... ale maruda ze mnie, jeju

BTW rekolekcje mam na początku kwietnia, wspaniale co nie

blaque zagoi się

JA CHCE JUZ WAKACJE

albo przynajmniej niech jest taka pogoda, że da się wyskoczyć na rower, albo na jakiś spacer, bo ja jakoś w takiej temperaturze nie umiem czerpać radości z przebywania na świeżym powietrzu

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 00:24   #8819
Martusia B.
Wtajemniczenie

Ehhh....
Teraz czas na moje marudzenie
W sumie nie chce mi się nic pisać, zapytam się tylko o co chodzi z tym spektaklem we Wrocławiu? Może ja też mogę przyjechać ?
Aaaaa i jeszcze
Mathilda fajnie, że fajnie się jeździło, ja też już bym chciała, ale urodziny dopiero w sierpniu
Blaque żeby się dobrze goiło
Ciekawa świata moim jedynym marzeniem są właśnie WAKACJE!
Stary 2007-03-03, 10:31   #8820
Martusia B.
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Wczoraj (w sensie w nocy) ostatnia, dzisiaj pierwsza... Wychodzi moje uzależnienie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości