Urodzone w 1989 :) - Strona 293 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-28, 22:20   #8761
uhahana
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :)

Eee, jaki bezsens...
Chciałyśmy z koleżankami iść na "Testosteron", a w tym daremnym mieście jak zwykle nie poleci od razu od premiery, tylko pewnie za milion lat...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 22:25   #8762
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Oj wstałabyś
Ja 3 razy w tygodniu mam na 8, a że mam do szkoły jakieś 25km, to muszę wstawać o 6.
Najgorzej jest w zimie, ale ujdzie

p.s.
komputer naprawiony
To jeszcze nic ja mam do szkoły 20 km a że mam na 7:30 i busa o 5:55 to wstaję o 5 nieźle nie heheh ale wolę mieć już na rano, lepiej mi się wstaje bo odrazu zrywam się z łóżka a jak mam na 10:10 (w czwartek i piątek) to dosypiam i leniuchuje tak że nie mogę wstać i się spaźniam na lekcie heheh

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 22:30   #8763
uhahana
Zakorzenienie

A ja mimo wszystko wolę mieć na później do szkoły, bo śpioch ze mnie, no i mam problemy z zasypianiem często i wtedy to w ogóle niedospana chodzę cały dzień, nawet jak kimam popołudniami.
A po szkole i tak zwykle nie mam jakiś ważnych zajęć, więc wisi mi, o której wracam.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-02-28, 23:21   #8764
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

witam

Mathilda sto lat i spelnienia marzen

do szkoly mam przewaznie na 8, raz na 8:55 i raz na 9:50
do szkoly mam 35 km, wstaje o 6, pociagi mam o 7:02 lub 7:12
to tyle o szkole

przepraszam za moja dluga nieobecnosc.
Pogubilam sie...

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 23:27   #8765
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ślimaczek Pokaż wiadomość
witam

Mathilda sto lat i spelnienia marzen

do szkoly mam przewaznie na 8, raz na 8:55 i raz na 9:50
do szkoly mam 35 km, wstaje o 6, pociagi mam o 7:02 lub 7:12
to tyle o szkole

Pogubilam sie...

Nienawidze pociagow od zeszlych wakacji i wspolczuje
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 23:42   #8766
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

a ja lubie

szczegolnie od zeszlych wakacji

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 13:56   #8767
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

ślimaczku dziękuję za życzenia

Durga specjalnie dla Ciebie zdjęcia 2 obrazków namalowanych przez mojego "znajomego" który jest na ASP w krk i dostał stypendium od naszego byłego prezydenta Olka

Edytowane przez mathilda
Czas edycji: 2007-03-19 o 18:03
Stary 2007-03-01, 14:48   #8768
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ślimaczek Pokaż wiadomość
witam
Pogubilam sie...
noo nareszcie jestes
cos sie stalo? moze pomozemy, he?

Heh mam jutro spr z historii na ktory umiem tylko 10 dat..
Nie chce mi sie uczyc Jak zwykle zreszta.
W pon spr z biologii..Jeee

A teraz probuje wlasnie nowy Serek Wiejski z truskawkami..
Hm..nie jest zly... Nawet dobry
Krowko-sprobuj.. W ogole to gdzie ty jestes?
Stary 2007-03-01, 15:03   #8769
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Nie, nie widziałam, dziękuje
Choć spotkałam tu kiedys osobę z takim samym avatarem

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Krowko-sprobuj.. W ogole to gdzie ty jestes?
Jestem, jestem Wczoraj tylko nie mialam neta.
A pomyśł z truskawkami ciekawy. Sprónuje kiedys z chęcią

Mathildo! Nie było mnie wczoraj, więc dzisiaj pragnę ci życzyć wszystkiego co najlepsze! aby wszystkie Twoje problemy i dylematy sie same rozwiązały, abyś była radosna, szczesliwa i zawsze spełniona NAJLEPSZEGO!!

Martusiu- masz świetne podejście do życia Bardzo mi sie podoba! Tez sie tak staram miec, oczywiscie nie zawsze wychodzi, ale miewam takie chwile przepełnienia szczęcia- mimo, ze nie mam TŻa( to tak dla dziewczy bez)
Tak wiec, doskonale Cie rozumiem
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 15:05   #8770
marta6704
Zakorzenienie

Znów dzień pełen lenistwa

Blaqueziękuje za troske
Na film jednak chyba nie pójde po pierwsze nie jestem jeszcze w pełni sił,a po drugie wszyscy wkoło mówią,że nie warto marnować pieniądze.W przyszłym tygodniu wejdzie PIŁA i Diabeł ubiera się u Prady.Piłe oglądałam wiec przejde sie na diabełka

Ajj przez to moje nie chodzenie nazbierało mi się zaległości.
Już opuściłam kartkówke z wosu i chemii.Ehh jak ja nie lubie później tego wszystkiego nadrabiać.
Jutro pójde tylko na czytanie ze zrozumieniem z polskiego na reszcie nie bede,wole dłużej pospać.W dodatku zwolnienie mam do 3 marca.

Za godzinke być może wpadnie TŻ
Mam nadzieje bo strasznie nie lubie siedzieć w domu chora.
Rodzinka ze mną nie wytrzymuje,a ja potrzebuje kontaktu z ludzmi.

Zachciało mi się tego serka wiejskiego z truskawkami
Hehe Blaque smaku mi narobila
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 15:13   #8771
aniuchna
Raczkowanie

No coz Dziewczynki.. liceum to podobno najpiekniejsze czasy, wiec nie mozemy ich zmarnowac

Ja tez w domku chora siedze... No moze juz nie chora, ale odpoczynek mi sie przyda Tylko potem te zaleglosci wrrr...

Et je cesserais pour toujours de te toucher...
aniuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 17:04   #8772
uhahana
Zakorzenienie

To ja też tak na chwilkę.

Taki dziwny dzień dzisiaj, praktycznie połowy lekcji nie miałam albo miałam strasznie luźne, a i tak się czuję przytłoczona tą całą nauką. Jeszcze się ten ciężki tydzień nie skończył, a już mam na trzy następne zapowiedziane masę sprawdzianów i innych badziewi. Masakra, ale dam radę Jutro spr. z fizyki, musiałam się pożalić

Przynajmniej kończę o 12:20, jedyny plus. No i może skoczę sobie do biblioteki, już mnie cieszy ta perspektywa pięciu bezlekcyjnych dni [łikend+rekolekcje]. Tylko sobie na próby będę chodziła A dzisiaj miałam piękną ściągę z wosu dzięki której dobrze napisałam kartkówkę oł jeah

Ech, ciężko o motywację do nauki.
Macie na to jakieś sposoby? /czyt.: sposoby na lenia/
Choose life.
'

Stary 2007-03-01, 17:04   #8773
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuchna Pokaż wiadomość
No coz Dziewczynki.. liceum to podobno najpiekniejsze czasy, wiec nie mozemy ich zmarnowac

Ja tez w domku chora siedze... No moze juz nie chora, ale odpoczynek mi sie przyda Tylko potem te zaleglosci wrrr...
Witaj Hmm dla mnie liceum to wcale nie najpiekniejsz czasy.. A wrecz (jak do tej pory) najgorsze
Hmm no, jesli chodzi o szkole oczywiscie. A reszta? Nawet ok

Krowka, marta-hehe Ja to dzisiaj w sklepie zobaczylam. Patrze-a tu Serek Wiejski z truskawka badz ananasem. Cos podobnego (ten mus) do tego z Danona Fantazjii Pychota

PS. Zostaly mi jeszcze daty z rewolucji francuskiej
Szczerze-to ucze sie tylko dat. Tzn. mam napisane ze 17**-to bylo to, to i to, tak bardziej rozpisane.
Ale powiem Wam, ze to jest chyba najgorszy material w tym roku
Za nic tego nie rozumiem, a czytam to wszystko juz chyba 20 raz (rew. ang,franc i powst USA)
Stary 2007-03-01, 17:12   #8774
Martusia B.
Wtajemniczenie

Właśnie wróciłam ze szkoły i jestem padnięta...
Dodatkowo dostałam dzisiaj okres i się źle czuję Nic jeszcze nie jadałam, najgorsze jest to, że jutrzejszy dzień będzie pewnie jeszcze gorszy. Ale jakoś trzeba dać radę i na pewno dam! Dzisiaj to tyle dobrego, że odwołali mi angielski, bo lektorka się rozchorowała
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 17:13   #8775
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Hmm dla mnie liceum to wcale nie najpiekniejsz czasy.. A wrecz (jak do tej pory) najgorsze
Hmm no, jesli chodzi o szkole oczywiscie. A reszta? Nawet ok

Krowka, marta-hehe Ja to dzisiaj w sklepie zobaczylam. Patrze-a tu Serek Wiejski z truskawka badz ananasem. Cos podobnego (ten mus) do tego z Danona Fantazjii Pychota

PS. Zostaly mi jeszcze daty z rewolucji francuskiej
Szczerze-to ucze sie tylko dat. Tzn. mam napisane ze 17**-to bylo to, to i to, tak bardziej rozpisane.
Ale powiem Wam, ze to jest chyba najgorszy material w tym roku
Za nic tego nie rozumiem, a czytam to wszystko juz chyba 20 raz (rew. ang,franc i powst USA)
Czasu liceum, tak? Pod względem nauki na pewno najgorsze, ale pod wszystkimi innymi względami jedne z najlepszych. Nie lubię popadać w skrajności, więc nie powiem, że najlepsze, ale jedne z najlepszych

Co do zdrowego żarcia, to ja sobie kupiłam dzisiaj 2 paczki muesli, bo ostatnie dwie akurat mi się skończyły. Jeszcze trochę i wybróbóję wszystkie rodzaje, jakie mają u mnie w Billi hahaha.
A no i właśnie: Wiecie, że muesli z BANANAMI i CZEKOLADĄ ma prawie identyczną liczbę kalorii i węglowodanów, co muesli owocowe lub zbożowe? Nieźle, nie? Ja byłam pewna, że będzie o połowę mniej zdrowsze hehe

Blaque kochana ja właśnie za tydzień mam kartkówkę z konstytucji USA i rewolucji francuskiej i chyba pierwszy raz w liceum nie mam ogromnego stracha przed czymkolwiek z historii. Damy radę
Choose life.
'

Stary 2007-03-01, 17:37   #8776
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

To my na hiście już robimy czasy po drugiej wojnie światowej... nie ma jak mat-fiz a ja sobie będę nadrabiać potem wszystko

Hehe jutro mam luzy, nie muszę się na nic uczyć

ale zj** spr. z bioli już się w życiu nie nauczę na biologię, nigdy, do tej pory się nie uczyłam nigdy i dostawałam 3/3+/czasem nawet 4 wpadło a teraz jak zrobi 2 oceny z tego (bo czasem tak robi, dzieli i daje 2 oceny, to mam z jednej części kapę z drugiej moooooooże 4

co do wstawania to jak mam na ósmą to busa mam 6.43 i wstaję koło 5.30 żeby się wyrobić;
jak mam na 8.50 to busa mam 7.30, wstaję o 6.30;
a jak mam w środę na 10.45 to busa mam tylko o 8

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 18:09   #8777
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata Pokaż wiadomość
To my na hiście już robimy czasy po drugiej wojnie światowej... nie ma jak mat-fiz a ja sobie będę nadrabiać potem wszystko

Hehe jutro mam luzy, nie muszę się na nic uczyć

ale zj** spr. z bioli już się w życiu nie nauczę na biologię, nigdy, do tej pory się nie uczyłam nigdy i dostawałam 3/3+/czasem nawet 4 wpadło a teraz jak zrobi 2 oceny z tego (bo czasem tak robi, dzieli i daje 2 oceny, to mam z jednej części kapę z drugiej moooooooże 4
Łał, to odchodzi Wam historia w trzeciej klasie? Nie no, chyba nie? To co będziecie robić w 3 kl.?
Ja jestem na mat-infie, no ale historię to robimy dość hmmm... normalnie Dla mnie i tak za dużo, ale to norma już.

Dawno już nie miałam tak, żeby nie musieć się na nic uczyć, zazdroszczę

A mam podobnie z matematyką, jak Ty z biologią. Nigdy praktycznie się z maty nie uczyłam i miałam czwórki i piątki, a teraz jak się uczyć zaczęłam [znaczy tak jakoś bardziej przykładać], to wszystko leci na łeb na szyję, już jedną 3 mam, jak sprawdzi ostatnie prace klasowe, to będzie do kolekcji dop albo 3.
A miałam ambicje na 5, pfff
Choose life.
'

Stary 2007-03-01, 18:11   #8778
201707171556
Konto usunięte

Mathilda Wszystkiego maj...naj....naj kochana

Co do obrazków to bardzo ciekawe, takie inne "nieklasyczne" lubię ogladac cos takiego bo na codzień w szkole raczej nie mam okazji, nasze prace musza być "poprawne", za to w tych widać "coś"
Szczególnie pierwszy mi się podoba jest taki zimny, no i sama nie wpadłabym na coś takiego

Agosek chciałam sobie kupić taka czerwona torebkę z H&M jak Twoja ale u mnie narazie sa tylko białe ;P

Wystraszyłyście mnie trochę ta amturą bo wuychodzi na to ,z ejednak nie moge jako 3 przedmiot zdawac histrii sztuki

Norek odwazny jesteś z ta ścianą Ja bym sie bała , że własnie zespół mi sie znudzi i nie będe mogła sie patzrec za jakiś czas na to logo

Ehh a u mnie bez zmian wszystko po staremu....miałam dziś wernisaż poplenerowy, tzn moja klasa
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 18:13   #8779
201707171556
Konto usunięte

Acha i mam jeszcze takie troche głupie pytanie

Czy do balerinek nosi się skarpetki lub rajstopy czy zakłada się je na bosa stopę?
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 18:17   #8780
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość

Czy do balerinek nosi się skarpetki lub rajstopy czy zakłada się je na bosa stopę?
Ja jak jest ciepło to lajtowo na gołą stopę, a jak trochę chłodniej i głupio tak wyjść, to zakładam takie cienkie rajstopowe skarpetki [do długich spodni] albo rajstopy.
No i właśnie czekam na wiosnę, aż będę mogła wyjść normalnie na zewnątrz w balerinach, bo teraz to tylko po szkole śmigam
Choose life.
'

Stary 2007-03-01, 18:43   #8781
aniuchna
Raczkowanie

a wiec podkresle :"podobno najpiekniejsze czasy"
w sumie czasami zastanawiam sie czy to nie jest prawda... Narzekam, narzekam, ale liceum czas zleci rach ciach... I studia auuuuć, juz boje sie tego wszystkiego... Ehh, trzeba bedzie sie usamodzielnic W ogolee... nie wiem czy bede gotowa na te wszystkie zmiany (studiowanie w moim miescie nie ma szans niestety, albo moze i stety... ) Ale coo tam, martwic sie na zapas nie bede
kurde, ja chyba jednak jestem pesymistka

(i troche dziwnie sie czuje, bo wtragnelam tak nagle, bez przywitania, bez niczego i do tego wypisuje jakies glupoty hehe)

Stary 2007-03-01, 18:46   #8782
aniuchna
Raczkowanie

a co do balerinek - swietnie wygladaja kabaretki niekoniecznie rajstopy, ja mam tylko skarpetki z malutkimi oczkami... Jak buciki maja w miare gladki desen, to wyglada to naprawde ladnie

Stary 2007-03-01, 18:55   #8783
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
A co do zawodów, to u mnie w szkole dzisiaj były pływackie, a my mieliśmy 2 zastępstwa i kibicowaliśmy i muszę się pochwalić, że moi kochani koledzy mieli 1 miejsce w sztafecie Poza tym np. jakiemuś typowi spadły do połowy tyłka kąpielówki jak płynął, wyobraźcie sobie jaki był śmiech na widowni No ale mniejsza z tym...
Masz basen w szkole?

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Ehh od jutra zaczynam oficjalne zrzucanie kalorii bo do teraz to było ograniczanie słodyczy (co mi się kiepsko udawało niestety ) no i ćwiczyłam też rzadko ze względu na ciągłe infekcje i choróbska,które mnie łapią

Może w weekend przejde się do kina na ,,Dlaczego Nie"
Może,któraś z was oglądała i wieczy warto wogóle iść bo jak narazie słyszalam same niepochlebne opinie??
Ja zaczynam oficjalne zrzucanie kalorii od poniedziałku.
Na "Dlaczego nie" byłam w kinie i podobało mi się, może dlatego, że szłam na ten film z negatywnym nastawieniem i mile się rozczarowałam.

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
Przypomniał mi się mój sen, a dokładnie była tam m.in Em. Było coś o szkole i pamiętam, że powiedziała, że uczy się w weekendy 2000 słówek po francusku,a w zwykły dzień 200, bo są też inne lekcje
Fajnie byłoby mieć taki zapał.
Cytat:

em-nie wiedzialam, ze z Ciebie taki kozak
Ja też nie.

Cytat:
Jezu, a jutro mam na 7:10 Nienawidzę wprost wstawać o szóstej rano...
Cytat:
Napisane przez patitcz Pokaż wiadomość
łacze sie z Toba w bolu
tez mam na 7,10 i nie wiem jaki cud mnie z łózka podniesie
Cytat:
Ja w zeszłym roku miałam 3 razy w tygodniu na 7:10, teraz 2, czwartek i piątek.

A w gimnazjum kiedyś miałam nie pamiętam już na którą godzinę, ok 14:00, a kończyłam o 17:40. W zimie to już było ciemno jak w D, a jeszcze trzeba było iść dalej na przystanek, bo spod szkoły nic nie jechało. To były czasy...
A ja w tym roku chodzę do szkoły na popołudnie. I na 7 rano do pracy. Kończy się to tak jak dzisiaj - nie ma mnie w domu od poranka do wieczora, bo w czwartki kończę o 18. Ale daję radę.

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Durga specjalnie dla Ciebie zdjęcia 2 obrazków namalowanych przez mojego "znajomego" który jest na ASP w krk i dostał stypendium od naszego byłego prezydenta Olka
Kompletnie się na tym nie znam, ale podobają mi się.

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Na film jednak chyba nie pójde po pierwsze nie jestem jeszcze w pełni sił,a po drugie wszyscy wkoło mówią,że nie warto marnować pieniądze.W przyszłym tygodniu wejdzie PIŁA i Diabeł ubiera się u Prady.Piłe oglądałam wiec przejde sie na diabełka
Diabełek jest super..

Cytat:
Dobrze napisane - podobno..

Ja dzisiaj w szkole miałam załamanie nerwowe przez mojego ******* wychowawcę. Ale nie będę tu za wiele pisać, bo nie chcę się znowu denerwować.. Grr.. Nienawidzę takich ludzi jak on.

I dostałam =3 z historii!
Stary 2007-03-01, 19:30   #8784
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez uhahana
Łał, to odchodzi Wam historia w trzeciej klasie? Nie no, chyba nie? To co będziecie robić w 3 kl.?
Ja jestem na mat-infie, no ale historię to robimy dość hmmm... normalnie Dla mnie i tak za dużo, ale to norma już.
no, kończymy histę w drugiej klasie ale może to i lepiej, niż byśmy się mieli męczyć na jednej godzinie na przykład, gdzie byśmy i tak nic nie robili, bo u nas histę raczej olewamy (wyjątek: ja)
męczące i dla nas jako klasy i dla nauczyciela
no i dla mnie też siedzieć na podstawowej hiście i tylko marzyć jak fajnie jest na rozsz. u humanów
może uda mi się jakoś wkręcić w 3 klasie na histę do humanów
błagam o jakiś fajny plan w 3 klasie, żebym się mogła przejść do humana na histę

ale mam lenia znowu na chwilę czytałam Zbrodnię i karę, wreszcie coś się zacyzna dziać, jestem na 75 stronie i znowu przerwałam

Stary 2007-03-01, 19:38   #8785
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

BTW odchodzi nam też
biologia () , chemia (), geografia (kolejny przedmiot wg mnie do odstrzału ), WOK (), PO (),

szkoda, że fizyka zostaje (powiedział mat-fiz )

aaaa podobno mamy jechać na jakiś wykład z astronomii w jakiś poniedziałek ja tam pasuję jak... e, nie wiem, było takie powiedzenie, jak kożuch do czegoś, ale sklerozę mam, ale chętnie pojadę, bo w pon. mam na ost. lekcjach 2 maty, chemię i fizę, dla humanistki zabójstwo

Stary 2007-03-01, 20:33   #8786
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość

Mathildo! Nie było mnie wczoraj, więc dzisiaj pragnę ci życzyć wszystkiego co najlepsze! aby wszystkie Twoje problemy i dylematy sie same rozwiązały, abyś była radosna, szczesliwa i zawsze spełniona NAJLEPSZEGO!!
Dziękuję

Cytat:

Witaj Szybkiego powrotu do zdrowia, a jeśli chodzi o liceum to jest super nie licząc nauki, bo pod tym względem uczymy się największej ilości niepotrzebnych pierdół w całym swoim życiu
Cytat:
Mathilda Wszystkiego maj...naj....naj kochana

Co do obrazków to bardzo ciekawe, takie inne "nieklasyczne" lubię ogladac cos takiego bo na codzień w szkole raczej nie mam okazji, nasze prace musza być "poprawne", za to w tych widać "coś"
Szczególnie pierwszy mi się podoba jest taki zimny, no i sama nie wpadłabym na coś takiego
Dziękuję
Cytat:

Wg mnie z balerinkami można nosić wszelki kombinacje rajstop, leginsów i ocieplaczy tak jak na załączonych zdjęciach

Cytat:
a wiec podkresle :"podobno najpiekniejsze czasy"
w sumie czasami zastanawiam sie czy to nie jest prawda... Narzekam, narzekam, ale liceum czas zleci rach ciach... I studia auuuuć, juz boje sie tego wszystkiego... Ehh, trzeba bedzie sie usamodzielnic W ogolee... nie wiem czy bede gotowa na te wszystkie zmiany (studiowanie w moim miescie nie ma szans niestety, albo moze i stety... ) Ale coo tam, martwic sie na zapas nie bede
kurde, ja chyba jednak jestem pesymistka

(i troche dziwnie sie czuje, bo wtragnelam tak nagle, bez przywitania, bez niczego i do tego wypisuje jakies glupoty hehe)
Ja też się boję studiów, ech ale mam nadzieję że z pomocą TŻ uda mi się to przejść I nie przejmuj się, oboy to nie było jednorazowe wtargnięcie ale abyś została z nami na dłużej
Aha i skąd jesteś??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 52007900m_z.jpg (23,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 68032400m.jpg (32,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 68538060m_b.jpg (22,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 69531395m.jpg (32,7 KB, 5 załadowań)

Stary 2007-03-01, 20:34   #8787
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Masz basen w szkole?
Tak
Cytat:
BTW odchodzi nam też
biologia () , chemia (), geografia (kolejny przedmiot wg mnie do odstrzału ), WOK (), PO (),

aaaa podobno mamy jechać na jakiś wykład z astronomii w jakiś poniedziałek ja tam pasuję jak... e, nie wiem, było takie powiedzenie, jak kożuch do czegoś, ale sklerozę mam, ale chętnie pojadę, bo w pon. mam na ost. lekcjach 2 maty, chemię i fizę, dla humanistki zabójstwo
Łał, ja bym się cieszyła, że nie będę miała historii heh. Ale szczerze mówiąc, pierwszy raz się z tym spotykam. A że biola i chemia, to tym lepiej.
Mi odchodzi chemia, wos, przedsiębiorczość i po, cała reszta niestety zostaje i wydaje mi się to głupim rozwiązaniem, męczyć się na lekcjach, które się nie przydadzą większości. A jeszcze dojdzie mi wok.

Dobra, spadam do tej fizyki spowrotem. Chyba zrobię sobie ściągę z wzorów, bo z teorii to już mi się nie chce tyle pisać. Najwyżej. Miejcie się.
Choose life.
'

Stary 2007-03-01, 20:49   #8788
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:

Fajnie byłoby mieć taki zapał.

Ja też nie.

Ja dzisiaj w szkole miałam załamanie nerwowe przez mojego ******* wychowawcę. Ale nie będę tu za wiele pisać, bo nie chcę się znowu denerwować.. Grr.. Nienawidzę takich ludzi jak on.

I dostałam =3 z historii!

To twój upór Em mi się wbił w pamięć .

Ja miałam wczoraj załamanie przez wychowawcę jeszcze jak sobie dziś przypomnę to jestem zła , w tamtym roku było to samo, nie znoszę jak ktoś jest niesprawiedliwy.

Przynajmniej dziś dostałam najlepszą ocenę z klasy z kartk z polskiego
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 20:51   #8789
blaque
Zakorzenienie

uhahana-ja tez Wlasnie jutro

Qrcze dziewczyny tak strasznie chcialabym zarobic kase.
Odciazyc moich rodzicow..Qrde nawet nie wiecie jak strasznie mi glupio brac np.hajs na korki. Z biologii musze-bo matura. Ang-tez matura a tym bardziej z lekcji nic nie umiem, bo ten *** co nas 'uczy' sam nie umie

I do tego jeszcze wesele mojej siostry, wyjazd do Grecji za ktory zaplacilam za swoje. Ale mama powiedziala, ze jak mi pozwolili jechac to ze mi kase dadza a ja sobie wezme za swoje na wydatki..

I tak samo ciuchy. Jak bym mamuske prosila to wiem, ze mi da. Ale ja nie chce jej prosic. Za bardzo sie przejmuje tym wszystkim, nie lubie w ogole od rodzicow wyciagac hajsu i za bardzo martwie sie o nich i o budzet.
Nie wiem moze jestem jakas dziwna ale sama chodze po domu i dre sie na wszystkich: GAS SWIATLO! Zakrec wode; nie marnuj tego, nie..., nie...

Tato dobrze zarabia, i naprawde mozemy zyc b.dobrze, ale ja i tak zawsze sie martwie a co jesli..
Moja mama mowi, zebym przestala bo to nie sa moje problemy, ze mamy co jesc itp. i nie mam sobie dobierac nic do glowy..

Sorry, ze pisalam takie nudne *******y ale musialam sie wygadac, bo to juz tkwilo we mnie od kilku dni.
Przejdzie..Ale za jakis czas wroci znowu... I tak samo mam z moja przyszloscia.. echh...
Stary 2007-03-01, 21:11   #8790
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
BTW odchodzi nam też

Aale Ci zazdroszczę.. Mi odchodzi tylko PO i PP .

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości