Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 283 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-29, 10:39   #8461
nkolodii
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
zostanie na pewno
ja juz tyle razy miałam narkozę, ze byłabym łysa, gdyby wszystko nie wracało do normy
za to teraz widzę, ze nie dość, ze przez poród (cesarka pod narkozą), to jeszcze przez karmienie włosy mi wypadają ... a za bardzo nic łykać nie mogę
przykro mi;[,ja swoja córeczkę urodziłam silami natury wazyla4kg50gr i dulgosc61cm.mysłałam żę mi oczy wyjdą na czoło była największa w ta noc na cały szpital;]CHCE PODZIEKOWAC WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM KTÓRE MI POMOGLI OBSŁUGIWAĆ SIĘ PROFILEM;]BARDZO DZEKUJE WAM.

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
przykro mi;[,ja swoja córeczkę urodziłam silami natury wazyla4kg50gr i dulgosc61cm.mysłałam żę mi oczy wyjdą na czoło była największa w ta noc na cały szpital;]CHCE PODZIEKOWAC WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM KTÓRE MI POMOGLI OBSŁUGIWAĆ SIĘ PROFILEM;]BARDZO DZEKUJE WAM.
IDĘ SMAZYĆ NALESNICZKI,MNIAM;]bardzo sie ciesze że jestem tu,i można sie podzielić swoim problemem,pomarudzić i zawsze ktoś zrozumie.DZIĘKUJE.
nkolodii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 10:52   #8462
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
IDĘ SMAZYĆ NALESNICZKI,MNIAM;]bardzo sie ciesze że jestem tu,i można sie podzielić swoim problemem,pomarudzić i zawsze ktoś zrozumie.DZIĘKUJE.
ja smażyłam wczoraj o 22
i pół nocy wierciłam się w łóżku, bo przesadziłam z ich spożyciem i żołądeczek dawał o sobie znać

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 11:49   #8463
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
ja smażyłam wczoraj o 22
i pół nocy wierciłam się w łóżku, bo przesadziłam z ich spożyciem i żołądeczek dawał o sobie znać
;0ja uwielbiam naleśniczki,i już załuje bo zjadlam5 i leżę,jak dobrze;]za godzinke na steper,hula hop i spacer z córka i spale..a na włosy teraz zmieniłam dietę,więcej szpinaku,brokul[fuj nie dobre]migdaly,orzechy nerkowca i mysłę ze do operacji trochy witaminek spożyje.
Stary 2012-12-29, 12:08   #8464
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
;0ja uwielbiam naleśniczki,i już załuje bo zjadlam5 i leżę,jak dobrze;]za godzinke na steper,hula hop i spacer z córka i spale..a na włosy teraz zmieniłam dietę,więcej szpinaku,brokul[fuj nie dobre]migdaly,orzechy nerkowca i mysłę ze do operacji trochy witaminek spożyje.
mi się właśnie pokończyły orzechy i dzisiaj obowiązkowy zakup zapasów

ps. zaproszonko przyjęte

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 12:33   #8465
belseno
Zadomowienie

Cytat:
bardzo WAS proszę dziewczyny wybaczcie jeżeli coś nie tak napisalam tak jek wczoraj,użylam nazwiska lekarza,przepraszam..
poprawiłaś i jest wszystko ok

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
na włosy dziewczyny tu polecały skrzyp polny do picia zdaje się ale znalazłam też tabletki ze skrzypem

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
wpadłam żeby się przywitać i pożegnać, bo dzisiaj wyjeżdżam już na weekend i tam spędzam Sylwestra, niestety dostępu do neta nie będę miała, więc spotkamy się w Nowym Roku ...... dlatego już dziś Życzę Wam udanej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku !

Powiem Wam, że po tych Waszych komentarzach to taka zadowolona jestem i czuję się lepiej .

Buziaki, pa
Tobie też wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i oby uczucie zadowolenia z siebie i poczucie piękna towarzyszyły Ci każdego dnia

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
mam pytanie do dziewczyn które już są po operacji,słyszałam że po narkozie wypadaja włosy [......] prawda że po operacji puchnie brzuch?dziękuję za odpowiedzi.pozdrawiam WAS,piękna pogoda.
troszkę wypadają, ale po jakimś czasie przechodzi, ja w efekcie nic nie brałam i przeszło. Brzuch się zdecydowanie powiększa i też po jakiś czasie sam wraca do normy.
Stary 2012-12-29, 13:30   #8466
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
mam pytanie do dziewczyn które już są po operacji,słyszałam że po narkozie wypadaja włosy i ten stres po operacji i to wszystko razem powoduje wypadanie włosów..ja mam tak te włosy cienkie i mi ostatnio wypadają garściami,robiłam badanie na tarczyce jest ok,hormony też,okazało się żę to stres dwa miesiący temu mi babcia umarła i byli nerwy,stres,lekarz mówił żę po stresie mogą wypadać jeszcze dwa,trzy miesiąca.lykałam tabletki mertz special dwie buteleczki,nic nie dało,od wczoraj łykam vitapil i wcieram wieczorem w skóre głowy krem z firmy himalaya piszę żę efekt widoczny po dwóch miesiącach.nawet te z vishy ampulki wcierałam nic nie pomogło..ps;czy prawda że po operacji puchnie brzuch?dziękuję za odpowiedzi.pozdrawiam WAS,piękna pogoda.
Mi włosy nie wypadały, ale brzuch spuchł oj tak

Wiecie co, kobiecie to nie dogodzisz... Założyłam dzisiaj sukienkę i się zdołowałam za małe mam te cycki czekam tylko kiedy będę mogła nosić inne staniki i znowu w gąbki
Mam tylko bardzo wazne pytanie, czy my możemy nosić push-upy??? Błagam Was o odpowiedź!

Rada dla tych co są przed operacją, bierzcie większe!!!

A dla wszystkich milej soboty zaraz zjem czekoladę na poprawę humoru

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
wpadłam żeby się przywitać i pożegnać, bo dzisiaj wyjeżdżam już na weekend i tam spędzam Sylwestra, niestety dostępu do neta nie będę miała, więc spotkamy się w Nowym Roku ...... dlatego już dziś Życzę Wam udanej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku !

Powiem Wam, że po tych Waszych komentarzach to taka zadowolona jestem i czuję się lepiej .

Buziaki, pa
Również dużo szczęścia w Nowym Roku, oby 13 była szczęśliwa

A komentarze szczere Buziaki!

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2012-12-29 o 13:28
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 14:19   #8467
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Mi włosy nie wypadały, ale brzuch spuchł oj tak

Wiecie co, kobiecie to nie dogodzisz... Założyłam dzisiaj sukienkę i się zdołowałam za małe mam te cycki czekam tylko kiedy będę mogła nosić inne staniki i znowu w gąbki
Mam tylko bardzo wazne pytanie, czy my możemy nosić push-upy??? Błagam Was o odpowiedź!

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Również dużo szczęścia w Nowym Roku, oby 13 była szczęśliwa

A komentarze szczere Buziaki!

Saba Dla pocieszenia moge Ci powiedziec że moje tez robią sie coraz mniejsze jak tak dalej pójdzie to pewnie też bez gąbek się nie obejdzie, w tej chwili mam takie jak z wypełnieczami przed op

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2012-12-29 o 14:20
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 14:40   #8468
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Saba Dla pocieszenia moge Ci powiedziec że moje tez robią sie coraz mniejsze jak tak dalej pójdzie to pewnie też bez gąbek się nie obejdzie, w tej chwili mam takie jak z wypełnieczami przed op
No to ja mam to samo Niby zależało mi, żeby nikt nie zauważył różnicy (i wierzcie mi, nikt nie widzi), ale chciałabym, żeby dekolt był ładniejszy... Mija 1,5 m-ca i mam niedosyt. A niby mam to czego oczekiwałam. Najgorsze jest to, że ja chyba zaczynam mieć kompleksy Mój tż już ma na mnie nerwa i się nie odzywam
Stary 2012-12-29, 14:43   #8469
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
No to ja mam to samo Niby zależało mi, żeby nikt nie zauważył różnicy (i wierzcie mi, nikt nie widzi), ale chciałabym, żeby dekolt był ładniejszy... Mija 1,5 m-ca i mam niedosyt. A niby mam to czego oczekiwałam. Najgorsze jest to, że ja chyba zaczynam mieć kompleksy Mój tż już ma na mnie nerwa i się nie odzywam
U mnie tez nikt nie zauważył w Święta a myślałam że będa mi się przyglądać

Myślę że po jakimś czasie można push upy tylko po jakim???
Stary 2012-12-29, 15:03   #8470
belseno
Zadomowienie

Cytat:
....

Cytat:
jezuuu dziewczyny co się dzieje z tą wielkością? Lauren przecież Ty masz duży implant, nie możliwe żeby była taka wielkość jak przed op. z wypychaczem. Jeśli nie wierzysz to spróbuj wcisnąć się w swój największy stanik z przed operacji Faktem jest, że my się szybko przyzwyczajamy do tego co mamy, ale bez przesady nie musimy wszystkie mieć rozmiaru miski J czy K. Oprócz wielkości liczy się też kształt i dopasowanie do sylwetki a to macie zrobione świetnie.
Saba Ty masz mniejszy implant ale tak jak mówisz nie chciałaś większych i wcale nie jest powiedziane, że gdybyś wzięła dużo większe to byś nie załowała, zobacz co się dzieje u Aniki, dostała większe niż chciała i wcale się z tego nie cieszy. Masz fajne cycki a że w jakiejś tam sukience nie wyglądają na megga wielkie to co z tego? Wcale nie muszą. A wogóle to zrób foto w tej kiecce i nam pokaż bo już nie raz się przekonałam, że się narzeka, marudzi a jak inne dziewczynki spojrzą i ocenią to się okazuje, że jest super

U mnie z wielkością jest tak, że jak patrze na nie to mi cały czas się wydają duże, jak kupuje staniki to w szoku jestem że aż taki rozmiar ale jak się ubiorę maskująco to ich nie widać. Np. w święta nie chciałam, żeby najbliższa rodzina zauważyła cokolwiek - wie tylko mąż. I tak się ubrałam, że nikt nie zwrócił uwagi, ani siostra ani mama....

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-29 o 15:15
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 15:08   #8471
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
jezuuu dziewczyny co się dzieje z tą wielkością? Lauren przecież Ty masz duży implant, nie możliwe żeby była taka wielkość jak przed op. z wypychaczem. Jeśli nie wierzysz to spróbuj wcisnąć się w swój największy stanik z przed operacji Faktem jest, że my się szybko przyzwyczajamy do tego co mamy, ale bez przesady nie musimy wszystkie mieć rozmiaru miski J czy K. Oprócz wielkości liczy się też kształt i dopasowanie do sylwetki a to macie zrobione świetnie.
Saba Ty masz mniejszy implant ale tak jak mówisz nie chciałaś większych i wcale nie jest powiedziane, że gdybyś wzięła dużo większe to byś nie załowała, zobacz co się dzieje u Aniki, dostała większe niż chciała i wcale się z tego nie cieszy. Masz fajne cycki a że w jakiejś tam sukience nie wyglądają na megga wielkie to co z tego? Wcale nie muszą. A wogóle to zrób foto w tej kiecce i nam pokaż bo już nie raz się przekonałam, że się narzeka, marudzi a jak inne dziewczynki spojrzą i ocenią to się okazuje, że jest super
No wiadomo że w stary stanik się nie wcisne ale jak jestem ubrana w 1 bluzkę to wyglądaja jak kiedyś z gąbkami, poważnie
Ja nie mam niedosytu ale patrząc na implanty przed op myślałam że będą większe

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2012-12-29 o 15:10
Stary 2012-12-29, 15:09   #8472
nkolodii
Raczkowanie

dziękuje BARDZO.]spacerek się udał zakupy też witaminki;] różne i się nie poddam z tymi włosami,ja wygram i znowu mi odrosną.
Stary 2012-12-29, 15:14   #8473
belseno
Zadomowienie

Cytat:
No wiadomo że w stary stanik się nie wcisne ale jak jestem ubrana w 1 bluzkę to wyglądaja jak kiedyś z gąbkami, poważnie
wiesz, że one się jeszcze zmienią? Zobaczysz jak zrobią się takie miękkie to może się okazać, że będą o rozmiar większe. Nie wiem na czym to polega ale u mnie tak się stało
Stary 2012-12-29, 15:16   #8474
nkolodii
Raczkowanie

hm..mam nadzieje że moje41oanatomy nie będą za wielkie,tego się boje,każda chce zebym było naturalnie i ładnie.ale jak już wiecie i widać w albumie mam masakre anie piersi;[a pusz upe chyba można tylko nie takie sztywne ciensze i są te grubsze,takie moje zdanie bo czytałam na ten temat że aktorki gwiazdy nawet jak mają zrobione zakładaja pusz upy.
Stary 2012-12-29, 15:22   #8475
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
wiesz, że one się jeszcze zmienią? Zobaczysz jak zrobią się takie miękkie to może się okazać, że będą o rozmiar większe. Nie wiem na czym to polega ale u mnie tak się stało
Wiem, właśnie widziałam u Ciebie że nosiłaś trophy 75C a za kilka mcy 75D
Nieobraziłabym się za taką zmianę
Stary 2012-12-29, 15:24   #8476
nkolodii
Raczkowanie

a ja już bym chciałam być po op..bo już mam dość jak mi ze stanika cos ucieka jak wnocy śpię i jestem na boku;[nawet czrez sen wiem że mam naleśniki;[nawet pusz up nie pomaga..
Stary 2012-12-29, 15:30   #8477
belseno
Zadomowienie

Cytat:
hm..mam nadzieje że moje41oanatomy nie będą za wielkie,tego się boje,każda chce zebym było naturalnie i ładnie.ale jak już wiecie i widać w albumie mam masakre anie piersi;[a pusz upe chyba można tylko nie takie sztywne ciensze i są te grubsze,takie moje zdanie bo czytałam na ten temat że aktorki gwiazdy nawet jak mają zrobione zakładaja pusz upy.
a jakie masz wymiary? Wzrost, waga? Może pisałaś, tylko mi uciekło
Stary 2012-12-29, 15:33   #8478
nkolodii
Raczkowanie

SABAO8 na pewno masz piękne piersi jestem tego pewna..najglówniesze że są jędrne,i nowe..ja nawet bym jedynke mogla bym mieć tylko jędrną.

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

wz170.waga59.klata pod piersia82.czyli w dole szczupła na górze zbudowana[od pływania]
Stary 2012-12-29, 15:37   #8479
belseno
Zadomowienie

Cytat:

wz170.waga59.klata pod piersia82.czyli w dole szczupła na górze zbudowana[od pływania]
w dole szczupła tzn. ile masz w biodrach i tali?
Stary 2012-12-29, 15:38   #8480
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
poprawiłaś i jest wszystko ok

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

na włosy dziewczyny tu polecały skrzyp polny do picia zdaje się ale znalazłam też tabletki ze skrzypem

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Tobie też wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i oby uczucie zadowolenia z siebie i poczucie piękna towarzyszyły Ci każdego dnia

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

troszkę wypadają, ale po jakimś czasie przechodzi, ja w efekcie nic nie brałam i przeszło. Brzuch się zdecydowanie powiększa i też po jakiś czasie sam wraca do normy.
wymiary moje towz170,waga59.pod piersia82.jestem szczupła na dolę szeroka na górze;]tylko z wisząca piersią;[;[;[
Stary 2012-12-29, 15:42   #8481
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
U mnie to samo

Zaraz wrzucę fotki, to obejrzycie. Ja na taką zmianę jak belseno też bym się nie obraziła, ale jestem realistką i ja noszę teraz trophy 75B...

nkolodii wiem, ja też cieszę się, że są ładne, kształtne itp... no ale te dekolty...
Stary 2012-12-29, 16:09   #8482
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
w dole szczupła tzn. ile masz w biodrach i tali?
talia72.biodra92cm.lekarz powiedzial żę sportowa sylwetka i powinno być ok.bo plastyki piersi bałam się.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
talia72.biodra92cm.lekarz powiedzial żę sportowa sylwetka i powinno być ok.bo plastyki piersi bałam się.
co najcmieszniejsze to 3lata żeralam rózne tabsy na powiększenie piersi wszystko próbowałam i kremy i masci[idiotka]wierzylam w cuda a cuda nie było,bo jak może sie piers podniesc od ziolowych tabletek czy kremu..krem tylko nawilża skóre.podliczylam wydatki na tabletki za 3lata to bym na pól operacji było.ale człowiek uczy sie na swoich błędach.

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
U mnie to samo

Zaraz wrzucę fotki, to obejrzycie. Ja na taką zmianę jak belseno też bym się nie obraziła, ale jestem realistką i ja noszę teraz trophy 75B...

nkolodii wiem, ja też cieszę się, że są ładne, kształtne itp... no ale te dekolty...
ale wiesz SABA zę zalezy też od sukienki,od kroju,fasonu sukienki,nie które maskuja biust i dekolt też,no i od stanika bardzo załezy..ale wiesz że dziewczyny najlepiej ocenią .no i TWÓJ partner.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

co najcmieszniejsze to 3lata żeralam rózne tabsy na powiększenie piersi wszystko próbowałam i kremy i masci[idiotka]wierzylam w cuda a cuda nie było,bo jak może sie piers podniesc od ziolowych tabletek czy kremu..krem tylko nawilża skóre.podliczylam wydatki na tabletki za 3lata to bym na pól operacji było.ale człowiek uczy sie na swoich błędach.

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

ale wiesz SABA zę zalezy też od sukienki,od kroju,fasonu sukienki,nie które maskuja biust i dekolt też,no i od stanika bardzo załezy..ale wiesz że dziewczyny najlepiej ocenią .no i TWÓJ partner.
1,5roku temu poszlam do kosmetyczki na oczyszczenie twarzy od zaskórników..po tym dostałam trądziku;[nie profesionalnie to zrobiła mi,zaniosła bakterje;[wałczyłam z nim do teraz.pul roku brałam antybiotyk,nie pomogło tylko zlę się czułam..wkurzyłam się na maxa bo nawet zabiegi[5zabiegów]kwasami nie pomogło.zaczełam sznerac w internecie i wyczytałam zmienic diete,zero nerwów,słodyczy,ostrego[to co własnię łubie]...zmieniłam to wszystko i o cudo wszystko się wygoilo.jadłam jak krówka kolorowo i zdrowo..ale jak tylko zaszaleje [słodkie i ostre]za dwa dni mam na twarzy a najwięcej od stresu..jedyny dobry krem na wypryski to acne stop.piecze i szcypie jak cholera czrez2minuty ale pomaga.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

na starość dostać trądzik;[ jak byłam nastka to żadnej krostki nie miałam nigdy..a mam prawie33 a mam cerę nastolatki.
Stary 2012-12-29, 16:13   #8483
lauren25
Raczkowanie

acne stop powiadasz? chyba się za nim rozejrzę
Stary 2012-12-29, 16:28   #8484
Saba08
Zadomowienie

Wstawiłam zdjęcie.
Stary 2012-12-29, 16:39   #8485
iloona79
Zadomowienie

Hej Dziewczyny,
ja to się witam z popołudnia bo od rana dziwnie coś się czułam-dopadły mnie jakies zawroty głowy i moja mama stwierdziła,ze to od smarkania bo tak wydmuchuję nos,ze błędnik naruszyłam
Coś ten katar we mnie siedzi głęboko i wyjść nie może...heh...

Lauren,
gratuluję miesięcznicy!!!Przeraża mnie to co jednak piszesz,ze małe te piersi Ci się wydają Cholerka,a mam mieć podobny rozmiar,bo doktorek brał pod uwage jeszcze rozmiar większe....

Kurcze,tak sobie mysle,ze gdybym teraz nie zrezygnowała to miałabym juz za 4 dni operację!!A tak to kiszka no ale cóz,co się odwlecze,to nie uciecze...

Saba,
a propos twojego stwierdzenia "Bierzcie większe..." to polecam wszystkim co są przed fajny artykuł-widac pochodzi z jakiejs kliniki,ale
tam wszystko dokładnie jest opisane-polecam wszystkim!!!!
http://www.art-med.com.pl/43,dobor-implantow.html

O wypadaniu włosów po operacji nie słyszałam co prawda,ale za to o puchnięciu brzucha!!
Własnie,Lauren-jak z tym u Ciebie,juz się wszystko wyrównało-wróciłas do swojej wagi sprzed op.??
Pamiętam jak pisałaś o tym,że było Ci niedobrze, ja chyba ze wszystkich ponarkozowych dolegliwości boje tego rzygania....brrr

Horo,
spróbuj moze na włosy tego co pisała belseno,czyli skrzyp polny- to naturalne jest,ale wiem ze nawet niektórych naturalnych srodków nie można przy karmieniu,więc musisz się dokładniej dowiedziec....

Ja aż tak bardzo nie przeżywam tego wypadania,bo mam dużo włosó,więc jak trochę ubędzie,to tragedia się nie stanie

Nkolodii,
a ty masz juz wszystko ustalone?Termin tez??
Pytam,bo wtedy trzeba Cię dopisac do wyliczanki, która chyba gdzieś tu się zapodziała...
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 16:43   #8486
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Wiem, właśnie widziałam u Ciebie że nosiłaś trophy 75C a za kilka mcy 75D
Nieobraziłabym się za taką zmianę
lauren ale Ty jesteś dopiero 1 miesiąc po zabiegu, kurcze nooo...młode ciałko masz i u Ciebie to jeszcze mięśnie mogą trzymać i piersiaki się pewnie jeszcze troszke wybiją, no zobaczysz, że się zmienią

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
nooo chudzinka jesteś Zobacz u mnie ja miałam 1 pierś podciąganą i wypełnianą. Ta plastyka nie jest taka straszna, zależy jaki efekt byłby po plastyce+silikon a jaki tylko po silkonach. U mnie to była konieczność więc się nie zastanawiałam. Jeśli samymi implantami jest w stanie zapewnić Ci ładny kształt to ok.
Stary 2012-12-29, 16:47   #8487
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
lauren ale Ty jesteś dopiero 1 miesiąc po zabiegu, kurcze nooo...młode ciałko masz i u Ciebie to jeszcze mięśnie mogą trzymać i piersiaki się pewnie jeszcze troszke wybiją, no zobaczysz, że się zmienią

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

nooo chudzinka jesteś Zobacz u mnie ja miałam 1 pierś podciąganą i wypełnianą. Ta plastyka nie jest taka straszna, zależy jaki efekt byłby po plastyce+silikon a jaki tylko po silkonach. U mnie to była konieczność więc się nie zastanawiałam. Jeśli samymi implantami jest w stanie zapewnić Ci ładny kształt to ok.
Wiem wiem ale ja już jestem taka niecierpliwa I nipodoba mi się że robią się mniejsze

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Ilona mi też proponował większe, pamiętam jak się
zastanawiałam Tak po 5 dniach miałam już normalny brzuch i waga też prawie wróciła. Mi włosy nie wypadały wogóle.
Co do narkozy i wymiotów to nie da się tego przewidzieć, chyba że już kiedyś miałaś. Ja będzie bardzo źle to napewno dostaniesz mocniejszy lek przeciwwymiotny

Widzę że kolejne zdjęcia będę musiała wstawić na tle całej sylwetki bo cos niedowierzacie

Chyba same wiecie jak to wygląda na zdjęciach z bliska a jak w rzeczywistości

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2012-12-29 o 17:05
Stary 2012-12-29, 16:48   #8488
belseno
Zadomowienie

Cytat:
......
co najcmieszniejsze to 3lata żeralam rózne tabsy na powiększenie piersi wszystko próbowałam i kremy i masci[idiotka]wierzylam w cuda a cuda nie było,bo jak może sie piers podniesc od ziolowych tabletek czy kremu..krem tylko nawilża skóre.podliczylam wydatki na tabletki za 3lata to bym na pól operacji było.ale człowiek uczy sie na swoich błędach
tez łykałam wiele specyfików i czekałam na cud i masz racje sporo kasy na to poszło ale człowiek chce wierzyć i próbuje wszystkiego zanim się przekona, że zrobił już wszystko i nie ma wyjścia i musi się ciąć.
Stary 2012-12-29, 17:04   #8489
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Saba,
a propos twojego stwierdzenia "Bierzcie większe..." to polecam wszystkim co są przed fajny artykuł-widac pochodzi z jakiejs kliniki,ale
tam wszystko dokładnie jest opisane-polecam wszystkim!!!!
XXX
Ilona, mi lekarz mówił, żebym nie słuchała jak mi na forum ktoś napisze, żebym brała większe. I nie posłuchałam... A pamiętam jak mi dziewczyny pisały, żebym walczyła o większe, bo będę żałowała... Gdybym miała możliwość cofnąć czas, brałabym większe.

I to wszystko z winy jednej sukienki chwilami to aż śmieszne

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2012-12-29 o 23:53
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 17:08   #8490
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
CZEŚĆ DZIEWCZYNY
Właśnie skonczylam czytac 17 stron miałam do nadrobienia , jak wy tu zasuwacie

KASIKK jestem tylko miałam trochę wolnego a wolny czas od pracy to ja rodzince poświęcam , a czas w racy na forum

AGATU ja tez ciagle mam proble z dobrem podkładu mam juz kilka butelek , które stoją użyte tylko kilka razy , ale teraz ostatnio kupiłam podklad nawilzajace z pharmacerisa z 20 spf , i jest jak dla mnie bardzo fajny , idealnie stapia sie ze skórą , ładnie wyglada na twarzy i napewno dobrze nawilża i dla mnie to minus bo chyba mnie zbyt mocno nawilza i szybko sie po nim świece . Nie nadaje sie tez do skory z plamami czy pozostalosciami po pryszczach , fajnie wyrównuje koloryt ale nie jest krający .

BOLSENO bielizna jest boska w moim guście , tylko moj Tż jeszcze do takich majteczek nie dojrzał , bo mówi ze jak u starej baby , a ja właśnie uważam takie gtki za mega kobiece , wow w takiej bieliźnie to nawet bez cycków mozna poczuć sie prawdziwą kobietą

ANDZIKUS ale jaja , dobre to rodzinka teraz ma zagadkę , bo kazdy cos powiedział a Ty nic , i teraz myślą wypchała czy to implanty

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Ja ten z ASTORA tez mam i dla mnie to masakra , nawet jak sie go cieńko nałoży to wyglada jak tapete na maxa .
Ostatni kupiłam ten z loreala lumi czy jakoś tak i tez porażka , jak smalec na twarzy ze niby takie rozswietlenie , i do tego bardzo nietrwaly jest , znika z twarzy .

z fajnych które moge polecić to loreal trud match , clarins illusion i shiseido ten z filtrem 40spf tez jest fajny .
mam cere z niedoskonalosciasmi i najlepszy podkład dla mnie to z vihy,są rózne rodzai i dla wysuszonej skóry i tłustej nie zatyka porów i dobrze się trzyma.ale każda ma inna skórę jednej może odpowiadać a innej nie.pozdrawiam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości