|
|
#3301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Przykro mi, Pogubiona88, ale ja też tak to widzę. Lepiej tego uniknąć i uciąć kontakt już teraz.
Edytowane przez Vandaris Czas edycji: 2012-12-29 o 14:52 |
|
|
|
#3302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Doskonale Cie rozumiem,że nie chcesz całkowicie zrywać kontaktu. Ja osobiście wolę mieć kontakt, bo całkowity brak kontaktu by mnie rozwalił. Nie potrafię tak, chociaż wszyscy mi to mówią, że tak jest najlepiej, ale jakże trudno... Idź-oby dobrze Ci to spotkanie zrobiło.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Zadomowienie
|
Poprostu sie nie odzywac nie odpisywac jakby go nie było itd. Ja do mojego ex ex z tym z którym byłam 4 lata nie odzywalam sie miesiac, on pisał, dzwonił, odezwałam sie dopiero jak poczułam, że jestem gotowa, czyli wtedy kiedy poznałam tego przez którego teraz mam doła :/
|
#3306 |
|
Rozeznanie
|
ja tak samo, a jesli coś się zmieni w twoim czy jego podejsciu w przyszłości to po prostu bedziecie razem, a takim kurczowym trzymaniem się przy nim tylko sie dobijasz jeszcze bardziej,
|
|
|
|
#3307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie. ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- zauważyłyście, że kwiatek nic ostatnio nie pisze...
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Jak wolisz. Jeżeli obawiasz się, że nie wytrzymasz, jak będzie się odzywał i będziesz odpisywać, odbierać telefon, to możesz mu powiedzieć, że życzysz sobie, żeby się do Ciebie nie odzywał, bo chcesz się pozbierać po rozstaniu z nim. Jeżeli masz silną wolę (a widzę, że nie masz), to mogłabyś po prostu olewać to, że się odzywa. Proponuję Ci pierwszą opcję. Do mnie eks przestał się odzywać sam mimo, że ja chciałam i próbowałam się z nim skontaktować. Ale nie było z jego strony odzewu, dałam spokój i po jakimś czasie byłam dużo szczęśliwsza. Dlatego może jeżeli powiesz mu, żeby się do Ciebie nie odzywał, a w razie czego nie odpisywał to szybciej Ci przejdzie.
|
#3309 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę być złośliwa, ale być może coś z eksem znowu jest na rzeczy i nie daj Bóg jeszcze chciał do niej wrócić. Oby nie
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w moim przypadku z dnia na dzień przestaliśmy się do siebie odzywać i to było najlepsze co mogliśmy dla siebie wtedy zrobić poza rozstaniem. Najlepszy rodzaj kontaktu to brak kontaktu.
|
|
#3312 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam takie dziwne chwile. Raz czuje sie jakby go w ogole nie było i jakbym go nie znała. Tak poprostu normalnie jestem szczesliwa a momentami mi go brakuje. Wczoraj najbardziej, Dzis wieczorem wychodze i tez bedzie ciezko.
|
#3313 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie macie racje. I pewnie ten moment nastąpi. Tylko muszę do niego dojrzeć...
|
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3315 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
Edytowane przez 23b39befe6dcdc8143cdb64309b80d5b0a07e4b9_624f6cf284441 Czas edycji: 2012-12-29 o 15:44 |
|
|
|
|
#3316 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę najlepszy sposob to zerwanie kontaktu....Jak juz pisalam, moja znajomosc skonczla sie tydzien temu...to byla krotka znajomosc,ale mimo wszystko bylo mi przykro, calą sobotę o tym i o nim myślalam, troche płakałam...od niedzieli extra, mega zmiana...mimo rozmowy w poniedzialek bylo Ok, aż do wczoraj...bo skasowalam nr tel, usunelam go z fb, ale zostawilam numer gg, wiec zopbaczylam jego opis...czyli buziak do nowej laski, z ktora podobno sie tylko raz spotkal, no ale pewnie sie rozwinie...ruszylo mnie to, bo po prostu nie wierze w taki zbieg okoliczności, że nagle kogos poznal..to musiala byc znajomosc internetowa, bo laska mieszka od niego 100 km, musial z nia juz pisac gdy jeszcze był ze mną, dlatego mnie to zabolało. Więc gdybym skasowala i numer gg, caly czas czulabym spokoj a nie to co wczoraj...
Juz się czuję lepiej, bo po prostu wiem, że nie warto rozmyslać nad takim facetem...gó*** wartym, nie szczerym, ktoremu brakowalo odwagi by sie przyznac ze kogos poznał,ktory obiecal, ze nawet jak kogos szybko bedzie miec to sie nie dowiem, a na gg sie chwali...facet 26 lat ![]() Ciesze sie ze jestem wolna, że nie trace czasu na idiotę i mam możliwosc poznania kogoś nowego
|
|
|
|
#3317 |
|
Zadomowienie
|
Bo pewnie tak jak już ustalilyśmy wszystko zależy od długości związku, formy związku , powodu rozstania i też tego jak obie strony sie zachowują. Z pierwszym ex od razu zerwałam kontakt... I nie było mi tak mega cieżko. A dlaczego? Bo mnie zdradzał... Wiadomo wściekłośc na maksa, miałam go za g..... I zerwałam kontakt....
Ale co człowiek to inne rozstanie i inne sposoby PO rozstaniu... |
|
|
|
#3318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3319 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3320 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A po co Ci to wiedzieć? Wystarczy że wiesz jak jest z Twojej strony - wciąż coś do niego czujesz, a opcja powrotu nie wchodzi w grę. Utrzymywanie kontaktu to tylko przedłużanie agonii...i utrudnianie sobie rozpoczęcie nowych rozdziałów.
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3322 |
|
Zadomowienie
|
To nie tak że ja swoje.
![]() Przyjmuje Wasze rady i uważam je za 100% zasadne. Ale jedno to przyznanie racji a drugie to wykonanie ![]() Na razie postanowiłam że na bank sama nie napiszę, nie zadzwonię... No ale to rozwiązuje tylko mały procent
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozatym dziwne jest to, ze jak u poprzednich facetów na poczatku nie wiedzialam żadnych wad tylko nawet zastanawiałam sie jakie mają, jak mozna być takim ideałem, i dopiero pozniej te wady wychodziły. U niego było inaczej po miesiącu moglabym cała liste wad wypisac a nie spedziłam z nim zbyt dużo czasu
Synek: 28.08.2015 ! Edytowane przez asia1010 Czas edycji: 2012-12-29 o 16:22 |
|
|
|
|
#3324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dawniej bym dlugo sie nad tym zastanawiala...teraz po prostu wiem, ze nie warto, bo nawet gdybym z nim dalej byla to co mi z takiego faceta, ktory łamie ustalone wspólnie zasady.... |
|
|
|
|
#3325 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Bo ona cały czas żyje nadzieją, że on się już zmienił, wydoroślał, że rozstanie zrobiło pstryk w jego głowie i już się nadaje, już teraz jego słowa będą miały pokrycie w rzeczywistości. Mnie to nie dziwi, w wątku który cytowałam wyrzucała mu brak odpowiedzialności i wywalanie kasy której nie ma na podróże, jednocześnie nie widząc za wielkiego problemu w wystawnym weselu w podobnej sytuacji finansowej
Które to wystawne wesele chciał mieć on
|
|
#3326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi chodziło o ogolnie podejście. Że cale życie brałby te kredyty.... Bo jeśłi to miałby być jeden to luz..serio. ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- A i dodam że wesele nie miało być wystawne. Przeciwnie. Obiad dla rodziny
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam straszna ochote napisać do niego, czy nie chciałby sie spotkać (nie po to aby porozmawiać itp.) wiem, ze to głupie i prymitywne, ale tak strasznie brakuje mi tej bliskości, czułości z nim. Chciałabym poczuc go, móc go dotknąć. Wiem, że pewnie później bym się czuła 100 razy gorzej ale jakoś to rozumowe myślenie jest podupadłe.
|
|
|
|
#3328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po co chcesz się katować, skoro wiesz ze pozniej sie bedziesz czuła o wiele gorzej? Nie rob sobie sama krzywdy! |
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

Już czekam 3.01. żeby iść do psychologa 

a nie spedziłam z nim zbyt dużo czasu