|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki napis na opaskach? | |||
| www.wizaz.pl |
|
67 | 11,06% |
| Wizaz.pl |
|
158 | 26,07% |
| Wizażanka |
|
363 | 59,90% |
| inny (opisz w wątku jaki) |
|
18 | 2,97% |
| Głosujący: 606. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LISTA CHETNYCH - silikonowe opaski z logo Wizaz.pl
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
Opaski nie mam do tej pory, wpisałam się na listę - wg. Agi nie otrzymała Ona zwrotu mojego listu. W związku z tym proszę o numer nadania listu poleconego, pójdę wyjaśniać na poczcie tę sprawę [bo przecież wysłane było listem poleconym, prawda?] - więc jeśli zaginęło na poczcie to będzie ich wina. W przeciwnym razie będę się upominać Agnieszko o zwrot 9 zł - ponieważ nie będę mieć pewności, czy list w ogóle był wysłany.
Edytowane przez tilmitt Czas edycji: 2007-03-02 o 23:04 Powód: literówki ;) |
|
|
|
#2673 |
|
Raczkowanie
|
gdyby wysłała listem poleconym to by doszło moze byłby jakis przypadek ze zagineła( w co watpie) ale napewno nie 23 listy a te zwroty które do niej doszły do wysyłke listemPOLECONYM pokryje z własnej kieszeni mysle , bo nie wyobrazam sobie ze jeszcze wizazanki miały za to płacic po raz kolejny
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Moze warto zrobic druga liste - wizazanek ktore dostaly nadprogramowe opaski?
|
|
|
|
#2675 | |
|
KWC
|
Cytat:
ale jak znam życie, to aga po prostu więcej na wizaż nie wejdzie, a jeśli już, to napisze coś w stylu: wysłałam i kropka! Nie będę się nikomu tłumaczyć!! Nie pokaże żadnego nadania, nie poda numerów paczki.. a my się tu będziemy pieklić aż złośliwiec wlepi komuś bana i zamknie wątek. I tyle z tego będzie.. |
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadprogramowe opaski dostały: 1. Chezzy 1 szt
|
|
#2677 |
|
Rozeznanie
|
Ja niestety musze sie dopisac do listy, dlugo sie nie wypowiadalam na ten temat bo mialam ciagla nadzieje ze jednak opaska dojdzie, ale niestety nie...
Ilez mozna czekac??!!! 1. spray 2. Różowy Stachulec - 2 szt. 3. Black Isabell 4. *Kika* 5. Champs - 2 szt. 6. carolinascotties 1 szt. 7. ASIULEK_23 8. Pulpecja 9. oshinek 10. tilmitt - 1 szt. 11. kroofk@ - 1 szt. (bez wyjaśnionej wpłaty). 12. j_marta31 - 1 szt. 13. ila87 14. adatka 1 szt. 15. malmac23 - 1 szt. 16. Connect 17. aleksandra_119 (1 szt.) 18. Mona Lisa 19. krooliczek 20. rusalka 1 szt. 21. -magda 1szt 22. bluegirl 2szt 23. Neska 24. Mysiaczek |
|
|
|
#2678 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jasne,nie tłumacz się,zostaw sobie te kilkadziesiąt czy kilkaset złotych za niewysłane(bądź nie kupione) opaski,dziewczyny na pewno się nie obrażą ![]() Dostałam opaskę,ale teraz to aż mi głupio z tego powodu Dziewczyny jak nic powinnyście sobie urządzić wycieczkę do Agi i porozmawiać z nią, może zrozumie tą "sytuację" i zechce z Wami pogadać.Smutne,że taka miła dziewczyna okazała się tak niemiła
|
|||
|
|
|
#2679 |
|
Raczkowanie
|
No wiec dolaczam sie i ja dostalam w zwyklej kopercie nie babelkowej ale poleconym, ta cala sprawa powaznie smierdzi nie przejrzalam wszystkich stron ale z tego co wiem to Aga nie podala nazwy firmy u ktorej zamawiala opaski (ktorych cena podskoczyla nagle w gore????), potem poczta szwankuje, ciagle nieobecnosci, poprostu krew sie buzuje!!!! Zal mi jeszcze osob ktore doplacily brakujace 0,50zl czy ono zeczywiscie bylo brakujace?
0,50zl x 200szt. = 100zl ???????
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
a no nie zaowarzylam tego tyciutkiego napisu
sorki
|
#2683 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez jeszcze opaski nie dostalam :|
1. spray 2. Różowy Stachulec - 2 szt. 3. Black Isabell 4. *Kika* 5. Champs - 2 szt. 6. carolinascotties 1 szt. 7. ASIULEK_23 8. Pulpecja 9. oshinek 10. tilmitt - 1 szt. 11. kroofk@ - 1 szt. (bez wyjaśnionej wpłaty). 12. j_marta31 - 1 szt. 13. ila87 14. adatka 1 szt. 15. malmac23 - 1 szt. 16. Connect 17. aleksandra_119 (1 szt.) 18. Mona Lisa 19. krooliczek 20. rusalka 1 szt. 21. -magda 1szt 22. bluegirl 2szt 23. Neska 24. Mysiaczek 25. Jagnus
"... miała tysiąc myśli w jednej chwili i niewiele czasu by zrobić cokolwiek nie umiałaby uśmiechnąć się byś zauważył ją wśród tylu innych jest inna też..." SOME THINGS ARE WORT GETTING YOUR HEART BROKEN FOR... |
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
A nam nie wyszła bokiem? Żądamy wyjaśnień!
|
#2685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z dnia na dzień, nie odzywając się w wątku a jedynie go śledząc, przekonałam się, że Aga nas zrobiła w butelkę. Chciała zgarnąć kasę - udało Jej się. Może nie tyle, ile sobie założyła, ale jednak. Moja wpłata z jej strony nie została wyjaśniona. Ja u siebie w banku byłam, podeszłam do tego sceptycznie, że nie wysłali tych pieniędzy (zresztą nigdy mi problemów nie robili). Okazało się, że wpłata poszła bezpośrednio do banku, w którym Aga miała konto. A ona, mimo PW nie zrobiła nic, żeby sprawdzić u siebie. Byłam naiwna, wierzyłam Jej. Chciałam wierzyć. Poza tym, Aga zaczęła się odzywać do nas dopiero wtedy, gdy jedna z nas wspomniała o policji. Chciałabym się mylić, ale równocześnie z nią z forum zniknęły dwie osoby, które również miały zajmować się tą akcją i które także po wspomnianych słowach o policji zaczęły się udzielać, zresztą znikomo. I Aga widząc, że sprawa może pójść dalej, nie po jej myśli zamówiła najtańsze opaski, byleby tylko były i wysyłała je nie tym sposobem jakim się zaoferowała, żeby tylko jej jak najwięcej kasy zostało. Bo średnio na jednej wysyłce zaoszczędziła 3 złote (około). 3*200 = 600. Też coś. To i wątpliwości jednej z nas (czyt. przytoczone cytaty Agi i nieścisłości w jej słowach) - dla mnie jedna wielka ściema. Ale cieszę się, że przynajmniej Wy te opaski dostałyście.
|
|
#2686 |
|
Konto usunięte
|
Ja pomimo,że w całej akcji udziału nie brałam to śledzę wątek.
Czasem z oczami jak spodki... Zdecydowałam się odezwać ponieważ zastanawia mnie jedna rzecz: Carolino,jak poznasz,że Aga wpłaciła pieniążki? Tak sobie myślę,że może przecież napisac,że wpłaciła a tak naprawdę tego w ogóle nie zrobić... |
|
|
|
#2687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec nie ma mozliwości aby Karolina nie sprawdzila.
|
|
#2688 |
|
Konto usunięte
|
Szpiegu,no to super
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma możliwości, żeby Agnieszka podała fałszywą informację o wpłacie, ponieważ na dogomanii jest wątek dotyczący wpłat na AFN, który codniennie jest aktualizowany - spójrz proszę (np. post 277 ) http://www.dogomania.pl/forum/showth...=23645&page=28
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Konto usunięte
|
Carolinko
Rzeczywiście,wszystko odnotowane. Świetny pomysł z tą wpłatą na Fundusz |
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Po rozmowie telefonicznej.
- są osoby z małych miejscowości, które nie napisały kodu miejscowości, albo podały błędny kod, miejscowości o tej samej nazwie jest kilka i przesyłka mogła pójść do niewłaściwej - są osoby, które nie wysyłały PW z adresem - Agnieszka wysyłała wtedy przesyłkę pod adres podany na przelewie ( mogło się zdarzyć, że na przelewie było napisane np. ul. X 1-2, a nie Ul. X 1/2 i przesyłka poszła pod nr.12 - są osoby, które na ostatnią prosbę o podanie adresu nie zrobiły tego - sa osoby, które wpłaciły pieniądze KILKA dni temu i czekają na opaskę (!!!) *Agnieszka powiedziała, że wszystkie przesyłki były wysyłane listem POLECONYM. *Zwrotów jest około szesnastu. *Złożonych na poczcie jest kilka podań dotyczących reklamacji. Powiedziałam Agnieszce, że w przypadku kiedy przesyłka zaginęła, a było potwierdzenie nadania- to Poczta Polska zwróci pieniądze; w związku z tym, że nie będzie można zamówić u producenta kilku opasek- Agnieszka rozliczy się z nami tak, jak o to prosimy. W przypadku Strachulca i moim będzie to wpłata na konto wspomnianego już Alarmowego Funduszu Nadziei na Życie ( AFN ). |
|
|
|
#2692 |
|
po prostu Em :)
|
carolinascotties, a nie wiesz, czy Aga ma dostęp do internetu? Czemu tak rzadko wypowiada się w tym wątku?
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie chce mi się wierzyć w to,że ktoś nie potrafi podać prawidłowo swojego adresu zamieszkania.
Przecież w Polsce obowiązuje jeden sposób adresowania kopert/przesyłek/paczek : Jan Kowalski ul.Kowalewska 20/1 48-500 Kowalewo ![]() A jakim sposobem listy wysyłane poleconym -dochodzą jako zwykłe .
|
#2694 |
|
po prostu Em :)
|
Fresa, ale czasem adres zamieszkania jest na przykład taki (to akurat przykład mojej pracy):
ul. Ulica 8-10 Aga mogła zinterpretować taki adres jako np. ul. Ulica 810. I w takim przypadku byłby zwrot.
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli adres jest taki,jak piszesz-powinien tak zostać napisany na kopercie-bez "interpretacji" .Edit Poszperałam na stronie PP i okazuje się,że prawidłowo ,przesyłki listowe powinno adresować się tak: http://www.poczta-polska.pl/listyf.htm http://www.poczta-polska.pl/instrukcje/wzor_liste.htm
|
|
#2696 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnieszko chcę zwrotu pieniędzy na moje konto. Zaraz wyśle PW, mam dosyć zabawy i twoich nędznych tłumaczeń
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie pytałam o to.
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie również nie dotarły 2 zamówione opaski, także jesśi były nadane poleconym proszę o reklamację na poczcie
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam opaskę,ale nie od Agnieszki. Nie załapałam się na całą akcje, bo nie wiedziałam, że taka jest. W sumie skorzystałam, bo opaske dostałam w prezencie i uniknęłam całej oprawy wyczekiwania.
Jest mi jednak przykro ze względu na resztę wizażanek. Szkoda mi tych, które długo czekały na swoje, ale najbardziej mi szkoda tych, które wogóle ich jeszcze nie dostały. Opaska mi się podoba i noszę ją, ale silikon jest bardzo niestabilny. Porównywałam opaske w szpitalu z opaską, którą miałam lekarka-praktykantka. Jej opaska była grubsza i ona powiedziała, że nosi ją prawie 2 lata i nie rozciągnęła się nic a nic. Dodam tylko, że to drobna osoba i ma szczupłe ręce. Pozdrawiam.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
#2700 | |
|
KWC
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

bo nawet nie wiedzialam z kim rozmawiam 
Dziewczyny jak nic powinnyście sobie urządzić wycieczkę do Agi i porozmawiać z nią, może zrozumie tą "sytuację" i zechce z Wami pogadać.Smutne,że taka miła dziewczyna okazała się tak niemiła

sorki