62 część Zazdrośnic:D - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-29, 21:22   #2011
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D

aleks, powinnaś pokazać grycankom, jak jeść dużo gofrów i lodów, a nie stracić figury

Kasiu, no to świetnie Przynajmniej nadrobisz stracony czas

Carmi, bo jestes taka fajna, że żaden klient ci nie odmówi

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 21:34   #2012
Claris
Zakorzenienie

Choji dobrze się czujemy? teściów ma nie być do 2., ale znając ich pewnie już 1. przylecą - w ich stylu. A co do prezentu na komunię to zgadzam się z Tobą, napewno będzie to złoty łańcuszek z bozią i tak pewnie kilka stówek na niego pójdzie.

Korzystając z wolnej chaty zaprosiłam na jutro moich rodziców na obiad

A w sylwestra możliwe, że jedno z nas nie napije się alko, bo nie mamy transportu jak wrócić do domu mimo, że to tylko 5 km, a znajomi do których idziemy, nie zaproponowali nam noclegu
Robię na sylwka m.in. sałatkę z kurczakiem, ananasem, rodzynkami i kukurydzą. Dzisiaj okazało się, że koleżanka nie je rodzynek i kukurydzy macie jakąś alternatywę co można dodać zamiast tego? Oprócz szynki i selera konserwowego.

Justi ten Twój kolega to M.B.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

kasiu same pozytywne strony tej jego zdrady ))) oby tak dalej!
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 22:11   #2013
Choji
Zakorzenienie

Czarna, naprawiłam już suwak
nigdzie nie jedziemy, śmiałam tylko z Zakopanym i Leżajskiem
Kasiu, super że powróciłaś do dawnej znajomości

Aleks, jak napisałaś o Grycankach i dżemorze to nasunęło mi się na myśl : https://www.youtube.com/watch?v=sMkL-IH-SlY

Carmi, no to gratuluję kolejnego klienta oby tak dalej
Claris, no właśnie dobrze nawet się ze śmiechu popłakałam jak doczytałam do końca wątek o kwiatku
Oby teściowie jak najdłużej siedzieli na wyjeździe, przyda się Wam wolne
Co do łańcuszka, to ja osobiście zazdrościłam bratu gdy dostał ze złotym krzyżykiem (ja z medalikiem). Fajniejszy do noszenia był (i dalej) wg. mnie jest z krzyżykiem

pomalowałam Tż-towi model aerografem, nawet nie wyszło źle jak na pierwszy raz potem się tylko śmiałam że pasuje sprawdzić jak lata (z 4 piętra )

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 22:17   #2014
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Jestem szczęśliwa, mimo że nadal nie zaręczona. Ale na spontanie kupiliśmy bilety samolotowe do Oslo I kombinujemy co tam będziemy robić przez te pięć dni A wszystko przez to że od Mikołaja dostałam książkę o tanim lataniu. No i mamy

A i jeszcze dostałam:
- dwie inne książki, m.in. Hobbita
- pióro
- szlafrok
- kapcie
- z TŻ: grę Sigmundus Augustus (Hawwa, znasz? ) i komplet łazienkowy.
Nie znam tej gry, a w moim źródle o grach też jeszcze nie ma żadnych opinii Ale z opisu wydaje się ciekawa
A co to za książka o tanim lataniu?
Gratuluję skończenia pracy dyplomowej

Med, strasznie mi przykro, że A. się nie zmienił... Mam jeszcze nadzieję, że Cię wkręca... Ogólnie zgadzam się z opinią Gwizdaka. Trzymaj się kochana

Gwizdak, Magda, zazdroszczę Zakopanego

Najeczko, jak wizyta taty?

Claris, super, że teściowie wyjeżdżają

Smerf, co za teść Może narzeczony powinien z nim pogadać, o co mu chodziło?

Nie pamiętam, co jeszcze miałam pisać

Fajne prezenty podostawałyście U mnie też Mikołaj zaszalał, dostałam od P. łańcuszek, od teściowej kapcie, słodycze, razem z P. zestaw do founde i ozdoby na choinkę z Almi Decor, od babci pudełko na biżuterię (ale to na imieniny), obrus, zestaw przyborów kuchennych i chyba jeszcze coś, ale mi umknęło

Dziś też byliśmy na Hobbicie w 3D i z dubbingiem, 3D na mnie wrażenia nie robiło, ale dubbing był dobrze zrobiony, więc nie przeszkadzał (Oszek ). Ale my jesteśmy wygodni, więc przy bardziej bajkowych filmach dubbing nam nie przeszkadza, a możemy się bardziej w treść wciągnąć I ja też fantastyki nie lubię, Władcy Pierścieni nie oglądałam, ale Hobbit mi się całkiem podobał

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 22:25   #2015
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
pomalowałam Tż-towi model aerografem, nawet nie wyszło źle jak na pierwszy raz potem się tylko śmiałam że pasuje sprawdzić jak lata (z 4 piętra )
4 piętro to nisko. Wiesz jak fajnie leciałby z 9? W byłej robocie puszczaliśmy kiedyś z kolegą samolociki z papieru i tak ładnie leciały

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 22:33   #2016
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
4 piętro to nisko. Wiesz jak fajnie leciałby z 9? W byłej robocie puszczaliśmy kiedyś z kolegą samolociki z papieru i tak ładnie leciały
Przekazałam Tż-towi zapytał się czy chcesz zginąć śmiercią tragiczną czy bardzo tragiczną

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 22:34   #2017
czarnula4321
Zakorzenienie

Yyy nie wiem co miałam napisać yyy

Choji i yhym

Po tych wszystkich niedomówieniach okazało się że dom za rok mamy w planach kupować:confuse d:. No cóż fajny pomysł też myślałam o takiej opcji, ale jakoś finansowo myślałam że jesteśmy za słabi no cóż jednak wychodzi że nie. Tylko dlaczego ja się w taki sposób dowiaduje:confu sed:

I tłumacze tż-owi mów mu ustalaj, ale on to jak zawsze:brzydal :
Stary 2012-12-29, 22:39   #2018
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Przekazałam Tż-towi zapytał się czy chcesz zginąć śmiercią tragiczną czy bardzo tragiczną
Ja ale za co? Grzeczna jestem przecież

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Yyy nie wiem co miałam napisać yyy

Choji i yhym

Po tych wszystkich niedomówieniach okazało się że dom za rok mamy w planach kupować:confuse d:. No cóż fajny pomysł też myślałam o takiej opcji, ale jakoś finansowo myślałam że jesteśmy za słabi no cóż jednak wychodzi że nie. Tylko dlaczego ja się w taki sposób dowiaduje:confu sed:

I tłumacze tż-owi mów mu ustalaj, ale on to jak zawsze:brzydal :
Nie obraź się ale jak tak czytam co piszesz to mam wrażenie, że macie spory problem z komunikacją.

Stary 2012-12-29, 22:42   #2019
kasia0912
Zakorzenienie

Z ciekawości weszłam na badoo i masakra sami po 40 wchodzą na mój profil albo od razu teksty o łóżku blee

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 22:47   #2020
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Nie obraź się ale jak tak czytam co piszesz to mam wrażenie, że macie spory problem z komunikacją.
Nie obrażam się, tak mamy baaaaaaaardzo duży problem ze strony tż-ta. Ja to owszem pogadam z nim, ale on o swoich przemyśleniach, planach... wiadomo o co chodzi to już nie za bardzo. Nie wiem co mam z nim robić już próbowałam z nim rozmawiać, ale to nic nie daje. Jeśli chodzi o błachostki to jakoś tam jest...

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Z ciekawości weszłam na badoo i masakra sami po 40 wchodzą na mój profil albo od razu teksty o łóżku blee
Ja tam to z 4 lata nie wchodziłam już
Stary 2012-12-29, 23:39   #2021
Jovisse
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! Coś za długo mnie nie było, całe 2 dni i nadal nie mam czasu Was nadrobić

W każdym razie przyszłam się zameldować, że żyję i pożalić, że.. otworzyłam dziś sezon snowboardowy i co... oczywiście STŁUKŁAM sobie kość ogonową Nie wiem, czy tylko stłukłam, czy może pękła, w każdym bądź razie poruszam się jak 90letnia babcia, w ogóle nie mogę się schylać i mój sylwester stoi pod znakiem zapytania Ponadto moje kolana to jeden wielki fioletowy siniak. W życiu się tak nie potłukłam na desce
Ech...

Mam nadzieję, że u Was wszystko ok, jak tylko znajdę chwilę to nadrobię co się będzie dało
Stary 2012-12-29, 23:42   #2022
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Nie obrażam się, tak mamy baaaaaaaardzo duży problem ze strony tż-ta. Ja to owszem pogadam z nim, ale on o swoich przemyśleniach, planach... wiadomo o co chodzi to już nie za bardzo. Nie wiem co mam z nim robić już próbowałam z nim rozmawiać, ale to nic nie daje. Jeśli chodzi o błachostki to jakoś tam jest...
Ponoć można to wypracować choć niestety nie potrafię doradzić jak to zrobić.

Stary 2012-12-30, 08:35   #2023
Promyk03
Zakorzenienie

hej
Kasia odnawiaj znajomości i baw się
ja dziś znów praca i jutro też ale dziś mnie po pracy TŻ odprowadzi do domu a jutro cała noc razem

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 09:45   #2024
kasia0912
Zakorzenienie

Glenia Wszystkiego Najlepszego Dużo zdrówka, pociechy z Karinki Dużo uśmiechu i miłości

a dziś leniwa niedziela

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-12-30, 10:07   #2025
peach_passion
Zakorzenienie

hej

jovi
wspolczuje kontuzji dlugo jezdzisz na desce?
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 10:53   #2026
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Coś za długo mnie nie było, całe 2 dni i nadal nie mam czasu Was nadrobić

W każdym razie przyszłam się zameldować, że żyję i pożalić, że.. otworzyłam dziś sezon snowboardowy i co... oczywiście STŁUKŁAM sobie kość ogonową Nie wiem, czy tylko stłukłam, czy może pękła, w każdym bądź razie poruszam się jak 90letnia babcia, w ogóle nie mogę się schylać i mój sylwester stoi pod znakiem zapytania Ponadto moje kolana to jeden wielki fioletowy siniak. W życiu się tak nie potłukłam na desce
Ech...

Mam nadzieję, że u Was wszystko ok, jak tylko znajdę chwilę to nadrobię co się będzie dało
oby przeszło do sylwestra

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Ponoć można to wypracować choć niestety nie potrafię doradzić jak to zrobić.
Uwierz wypracowałam już dużo bo było naprawdę tragicznie. Niestety już moje sposoby nie działają, muszę popracować nad nowymi.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Dzień dobry, co za sen. To chyba tutaj się oczytałam o snach pierścionkowych i też mi się przyśnił. Ale nie zaręczyny tylko zupełnie co innego. A my wszyscy w łóżeczku Oka cały czas coś nawija tż śpi a ja buszuje na necie
Stary 2012-12-30, 11:15   #2027
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Chciałam też utulić Gocię - kochana, pamiętam, jak do nas dołączyłaś i wszystkie z niedowierzaniem patrzyłyśmy na daty, które miałaś wypisane w podpisie, pamiętasz? Teraz już coraz mniej czasu zostaje do nich, a ten Twój chłop... w czapę powinien dostać, ja myślę tu o jakimś grupowym nalocie Zazdrośnic
Pamiętam, pamiętam Chyba tylko ja wtedy wierzyłam, że to może być realne i dokładnie tak, jak z założenia powinno być.Chociaż wtedy jeszcze nie byłam gotowa na zaręczyny...
W marcu minie dwa lata, jak tu z Wami jestem i teraz już wiem, że chcę zrobić w swoim związki krok naprzód. Dorosłam do tego.
Nie chcę nie wiadomo jakich zaręczyn, nie potrzebuję pierścionka ale słowa. I chciałabym, żeby on też tego chciał i potrzebował...
Nadal w to wierzę; że jakoś to wszystko ogarniemy i ten wyczekany, listopadowy dzień będzie jak z bajki.
Ale nalot zazdrośnic nie zaszkodzi

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Tule Med, Gocię, Capri, oraz Czarlnulę

Med, Gocia niech się te chłopy ogarniają
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
w
Jejciu,widzę,że z końcem roku zaczynacie dziewuszki mieć dość. I słusznie,trzeba walczyć o swoje!
Ja może nie tyle mieć dość, bo nie naczekałam się jeszcze nie wiadomo ile ale po prostu chciałabym bo czuję, że to zaczyna być dla mnie bardzo ważne...

Cytat:
Gocia kurde na prawdę tracę wiarę w facetów. Zero inwencji z ich strony, zero pomysłu nic tylko ich .... aż szkoda słów. Trzymaj się
Bo po prostu w moim przypadku i Karoli nie ma takiego pierścionka, który byłby nas godny Każdy jeden blask przy nas blednie

Cytat:
Napisane przez kkasia007 Pokaż wiadomość
Efekt stawiania pracy ponad zdrowie : wenflon w lewym zgięciu łokcia i wizyty w szpitalu co 12 godzin

Wirus

Praca nie zając a zdrowie tak...
Miłego dnia życzę
Trzymaj się kochana i wracaj do zdrowia

Cytat:
Gotka, jak Prosiak się czuje? Gratuluję konkretnej daty wydania tomiku
I aż tak kuzynka szaleje z tymi facetami że data pozostanie ta sama tylko narzeczony inny?
Hmm, tak mi mama wczoraj prosiaka karmiła strzykawką, że młody już wszystko je normalnie Chyba jednak stwierdził, że woli sam
Ogólnie już dobrze z nim, tylko jak dopadł do jedzenia to ukruszył sobie kawałek zęba No ale je, to najważniejsze

A co do kuzynki to w jej przypadku wszystko możliwe... Chociaż z tego, co z nią rozmawiam, zaręczyny i ślub wynikają raczej z tego, że już tyle jej koleżanek jest po... Ona nie chce być gorsza- a jest młodsza ode mnie o 2 lata

Padam z nóg
Cały dzień wczoraj spędziłam na spotkaniu z niepełnosprawnymi. Fajnie było, tylko szkoda, że dużo osób nie dotarło. Część nie mogła a część stwierdziła, że za mało znajomych będzie
Ale Ci co byli, to wszystko fajnie i dobrze było ich zobaczyć
A księdza dyrektora całej organizacji to mamy mega Właściwy człowiek na właściwym miejscu. O wszystkich dbał, czy się dobrze bawią; czy to osoba niepełnosprawna czy wolontariusz. Każdemu z osobna osobiście podziękował za obecność. Naprawdę jak jedna, wielka rodzina.
Najbardziej mnie rozczuliło, jak pomagał niepełnosprawnym po wszystkim zakładać kurtki i czapki. Nie jestem jakoś wybitnie wierząca- a tym bardziej ,,księżowa"- ale jak facet w sutannie pomaga komuś słabszemu z własnej woli i z uśmiechem na ustach to naprawdę widać, że jest księdzem z powołania. Budujące

No i nie dałam rady już wczoraj umyć włosów bo padłam o północy, jak tylko wróciłam Ale pozytywnej energii mam pod dostatkiem

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Glenia, wszystkiego najwspanialszego z okazji urodzin Zdrowia, wielu sił, szczęścia, spełnienia marzeń, pociechy z męża i pociechy 100 lat
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 11:24   #2028
BYou
MBZ♥

Glenuś samych dobrych chwil, pociechy z Męża i Córuni ispełnienia marzeń Kochana

Żyję, u nas wszystko dobrze, święta cudne Mamy Gości więc kolorowy zawrót głowy
Widzę że Choji świetnie daje rady. tęsknię. Pozdrawiamy z Roszpunką

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 11:26   #2029
kasia0912
Zakorzenienie

Kurde czemu piszą do mnie sami jacyś obcokrajowcy typu Korea, Pakistan itp
normalnie chyba mam taką urodę,że tylko takim się podobam

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-12-30, 11:47   #2030
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Gleniosława życzę Ci by studia szły gładko, miłości i ciepła rodzinnego, pociechy z Karinki i może jakiegoś rodzeństwa dla niej Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia a problemy znikną

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Gociu widzę, że zostałaś prawdziwą zazdrośnicą

Stary 2012-12-30, 12:10   #2031
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem nadrobiłam po łebkach
Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
heeejo
dziewczyny carnulka, malagosia, gocia, med i reszta narzekajacych na tż. oni chyba mają okres jakiś taki zimowy, powinni przesypiac cała zimę jak niedzwiedzie
med tule cie mocno kurcze ja wiem, ze odejscie od tż w naszej sytuacji to bylby koniec a nie sposob aby go ogarnąc, musisz teraz zdecydowac co robic
podpisuje sie obiema ręcami

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Załatwione, pakuj się Zajmiesz miejsce kota

Ja teeeeeż !!!!!

Potrzebowałam przede wszystkim ciepłych i nie przemakalnych, bez obcasa - na spacery z Mrówką. W związku z czym nabyłam takie: www.decathlon.pl/buty-qoni-id_8227774.html
super buty moge zakupic takie same ?? były w innych kolorach
Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Zgadnijcie kto ma już 17 stron pracy dyplomowej
Maksimum jest 20
Został jeden mały podrozdzialik (1 strona), wstęp (pół strony) i zakończenie (pół strony)

I git - mi pasuje
pędzisz jak burza
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
bry

Nieodebranie tel. służbowego i kara - siedziałam w robocie do 18. i i tak nie skończyłam wszystkiego z mega listy zadań na dzisiaj. Chodziło o pierdołę wiem to, bo jakoś przecież dała sobie radę sama. Wiem też, że gdybym odebrała to później dzwoniłaby co chwilę wiedząc, że jestem pod tel., z czystego wygodnictwa. Zresztą gdyby to byłoby mega ważne to napisałaby smsa, żebym oddzwoniła, a nic takiego nie napisała. Ale za to zemsta była słodka, trzeba przyznać
to jest mobbing co za picza

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
moj małznek ostatnio zabil mega wielkiego kwiatka ktory był u nas w mieszkaniu bo mi przeszkadzal w wieszaniu firanek, potem ja mialam wyrzuty sumienia :/
Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
szalejesz

dobrze, że ja nie muszę się poświęcać i z chęcią chodzę na filmy fantastyczne więc jak Władca Wam się nie podobał to trzymajcie się z daleka od Hobbita też ziewałam ale to tylko dlatego, że byłam zmuszona siedzieć przez 3h w jednym miejscu

mąż wychodzi na nockę wraca o 3 nad ranem chyba sobie Psychozę Hitchcocka puszczę (dostałam od teściów na dvd)
wariatka
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
dla wiarygodności obrazu możesz zrobić jeszcze wielkie oczy, przykryć pół twarzy kołdrą i zacząć przeraźliwie krzyczeć na jego widok
zrobilas mi jakze ten beznadziejny dzien

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
A w jakiej tematyce? Jak sensacyjny to polecam Person of Interest - http://www.imdb.com/title/tt1839578/ jest juz w polowie 2 sezonu wiec duzo odcinkow The Newsroom tez jest spoko http://www.imdb.com/title/tt1870479/ i jeszcze Elementary - wspolczesny Sherlock Holmes i Lucy Liu jako Watson http://uk.imdb.com/title/tt2191671/
person of intrest jest git a aktor mrauuuuuuu
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Czytam Was i nie umiem nic napisać Wszystko boli mnie psychicznie, zalewam się łzami, zaczęło już fizycznie. A przecież jeszcze nie postawiłam ultimatum. Nie umiem sobie poradzić z tym całym zawiedzeniem Nim
: cmok:

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Morning.

Wreszcie weekend

Jusia cieszę się, że kupiłaś sukienkę Jakbym miała plany na Sylwestra to bym zaszalała i kupiła metaliczną/cekinową sukienkę, coś w tym stylu http://www.asos.com/TFNC/TFNC-Sequin...px?iid=1840527.
siostra wczorajszej panny mlodej miala bardzo podobna z mohito tylko w kolorze różowego brązu

zmarła mi babcia w piatek ten rok był jednak ch*****

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2012-12-30 o 12:12
czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 12:14   #2032
kasia0912
Zakorzenienie

Kawciu bardzo mi przykro współczuję

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-12-30, 12:17   #2033
Stefannia
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Stefka [/B]mistrzu i demonie pisania gratuluję skończenia pracy!
Dziękuję, dziękuję. I nawet udało mi się ją wysłać

Cytat:
Stefania, gratuluję i zazdroszczę wycieczki do Oslo. Teraz pasuje nabyć jakiś przewodnik i wykorzystać na maksa te 5 dni. Macie już jakiś nocleg czy dopiero będziecie sobie organizować? i też chcę pocztówkę z Oslo
I pozdrownienia z Oslo dla Zazdrośnic uwiecznione na zdjęciu
Jeszcze nic nie mamy, szukamy inspiracji

Cytat:
u mnie się tak czasami mówi gdy się idzie do łóżka
zakopane= zakopać się pod kołdrą
leżajska= leżeć w łóżku
Nie znałam tego

Cytat:
Hej Wróciłam ze spotkania było świetnie. Ale byłam głupia,że zrezygnowałam z tej znajomości
a po Nowym Roku jadę do jednej koleżanki na weekend i do klubu
I bardzo dobrze, baw się i szalej

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Nie znam tej gry, a w moim źródle o grach też jeszcze nie ma żadnych opinii Ale z opisu wydaje się ciekawa
A co to za książka o tanim lataniu?
Gratuluję skończenia pracy dyplomowej
Zrobilismy jedno podejście do gry i wydaje się być nie do okiełznania. Muszę jeszcze posiedzieć i poczytać instrukcję. Bo na razie nie dużo rozumiemy
A książka http://merlin.pl/Lece-dalej-Tanie-po...1,1018595.html

Gleńka, żyj nam sto lat. Bądź szcześliwa i radosna

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Kawka, bardzo mi przykro
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 12:21   #2034
czarnula4321
Zakorzenienie

No tak to się porobiło. W śnie wysłałam na przeszpiegi do Mariusza jego koleżankę żeby go wypytała o zaręczyny(oczywiście z zastrzeżeniem żeby się nie wygadała że to ja ją wysłałam ), przychodzi do mnie mówi zaręczyny będą w walentynki a pierścionek będzie z pomarańczowym oczkiem. Wchodzę na fb a tam ktoś dodał taki cudny właśnie z pomarańczowym sle takim ciemnym przygaszonym ślicznym oczkiem dookoła z białymi. A rano gdy się obudziłam stwierdziłam eee nie no pomarańcz brzydki, ale ten fajny.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Przykro mi
Stary 2012-12-30, 12:23   #2035
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

dzięki dziewczyny a najgorsze jest to ze nawet na pogrzeb nie moge jechac

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 12:25   #2036
malagosia86
Raczkowanie

Gdzie spędzacie Sylwka?
Bo ja spędzam drugi raz z rzędu w domu. I pojawiły się mieszane uczucia, co do TŻ'a i co dalej...
Choij miło Cię widzieć
malagosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 12:32   #2037
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny a najgorsze jest to ze nawet na pogrzeb nie moge jechac
O jej.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez malagosia86 Pokaż wiadomość
Gdzie spędzacie Sylwka?
Bo ja spędzam drugi raz z rzędu w domu. I pojawiły się mieszane uczucia, co do TŻ'a i co dalej...
Choij miło Cię widzieć
W domu, pewnie w łóżku śpiąc. Chyba że się coś zmieni ale to jedynie na przed tv. Ale jak to, to nie z tż-em? A nie może do Ciebie przyjechać, albo Ty do niego?
Stary 2012-12-30, 12:33   #2038
kasia0912
Zakorzenienie

Malagosia ja spędzam w domu a on nic nie chcę?

Kawcia straszne ale się porobiło

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-12-30, 12:35   #2039
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Gociu widzę, że zostałaś prawdziwą zazdrośnicą
Wszystko poniekąd z planem
Teraz już nie tylko chcę ale i żałoszczę zaręczyn a za 1406 dni chyba sobie szczudła sprawię, żeby każdy widział, że panna Rudzianna przestaje być panna

Cytat:
Wyrazy współczucia

Cytat:
Napisane przez malagosia86 Pokaż wiadomość
Gdzie spędzacie Sylwka?
My tylko we dwoje Chwilę na mieszkaniu, potem pójdziemy na rynek (Med?) a potem zakopane
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023

Edytowane przez gothka152
Czas edycji: 2012-12-30 o 12:42
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 12:43   #2040
Stefannia
Wtajemniczenie

Aleks, http://www.pracuj.pl/praca/zona-prog...oferta,2737193
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości