|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
aleks, powinnaś pokazać grycankom, jak jeść dużo gofrów i lodów, a nie stracić figury
Kasiu, no to świetnie Przynajmniej nadrobisz stracony czas Carmi, bo jestes taka fajna, że żaden klient ci nie odmówi
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Choji dobrze się czujemy?
teściów ma nie być do 2., ale znając ich pewnie już 1. przylecą - w ich stylu. A co do prezentu na komunię to zgadzam się z Tobą, napewno będzie to złoty łańcuszek z bozią i tak pewnie kilka stówek na niego pójdzie.Korzystając z wolnej chaty zaprosiłam na jutro moich rodziców na obiad A w sylwestra możliwe, że jedno z nas nie napije się alko, bo nie mamy transportu jak wrócić do domu mimo, że to tylko 5 km, a znajomi do których idziemy, nie zaproponowali nam noclegu ![]() Robię na sylwka m.in. sałatkę z kurczakiem, ananasem, rodzynkami i kukurydzą. Dzisiaj okazało się, że koleżanka nie je rodzynek i kukurydzy macie jakąś alternatywę co można dodać zamiast tego? Oprócz szynki i selera konserwowego.Justi ten Twój kolega to M.B. ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- kasiu same pozytywne strony tej jego zdrady ))) oby tak dalej!
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna, naprawiłam już suwak
![]() nigdzie nie jedziemy, śmiałam tylko z Zakopanym i Leżajskiem ![]() Kasiu, super że powróciłaś do dawnej znajomości ![]() Aleks, jak napisałaś o Grycankach i dżemorze to nasunęło mi się na myśl : https://www.youtube.com/watch?v=sMkL-IH-SlY ![]() Carmi, no to gratuluję kolejnego klienta oby tak dalej ![]() Claris, no właśnie dobrze nawet się ze śmiechu popłakałam jak doczytałam do końca wątek o kwiatku ![]() Oby teściowie jak najdłużej siedzieli na wyjeździe, przyda się Wam wolne ![]() Co do łańcuszka, to ja osobiście zazdrościłam bratu gdy dostał ze złotym krzyżykiem (ja z medalikiem). Fajniejszy do noszenia był (i dalej) wg. mnie jest z krzyżykiem ![]() pomalowałam Tż-towi model aerografem, nawet nie wyszło źle jak na pierwszy raz potem się tylko śmiałam że pasuje sprawdzić jak lata (z 4 piętra )
|
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z opisu wydaje się ciekawa ![]() A co to za książka o tanim lataniu? Gratuluję skończenia pracy dyplomowej ![]() Med, strasznie mi przykro, że A. się nie zmienił... Mam jeszcze nadzieję, że Cię wkręca... Ogólnie zgadzam się z opinią Gwizdaka. Trzymaj się kochana Gwizdak, Magda, zazdroszczę Zakopanego Najeczko, jak wizyta taty? Claris, super, że teściowie wyjeżdżają ![]() Smerf, co za teść Może narzeczony powinien z nim pogadać, o co mu chodziło?Nie pamiętam, co jeszcze miałam pisać Fajne prezenty podostawałyście U mnie też Mikołaj zaszalał, dostałam od P. łańcuszek, od teściowej kapcie, słodycze, razem z P. zestaw do founde i ozdoby na choinkę z Almi Decor, od babci pudełko na biżuterię (ale to na imieniny), obrus, zestaw przyborów kuchennych i chyba jeszcze coś, ale mi umknęło ![]() Dziś też byliśmy na Hobbicie w 3D i z dubbingiem, 3D na mnie wrażenia nie robiło, ale dubbing był dobrze zrobiony, więc nie przeszkadzał (Oszek ). Ale my jesteśmy wygodni, więc przy bardziej bajkowych filmach dubbing nam nie przeszkadza, a możemy się bardziej w treść wciągnąć I ja też fantastyki nie lubię, Władcy Pierścieni nie oglądałam, ale Hobbit mi się całkiem podobał
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W byłej robocie puszczaliśmy kiedyś z kolegą samolociki z papieru i tak ładnie leciały
|
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapytał się czy chcesz zginąć śmiercią tragiczną czy bardzo tragiczną
|
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy nie wiem co miałam napisać yyy
Choji i yhymPo tych wszystkich niedomówieniach okazało się że dom za rok mamy w planach kupować :confuse d: . No cóż fajny pomysł też myślałam o takiej opcji, ale jakoś finansowo myślałam że jesteśmy za słabi no cóż jednak wychodzi że nie. Tylko dlaczego ja się w taki sposób dowiaduje :confu sed:I tłumacze tż-owi mów mu ustalaj, ale on to jak zawsze ![]()
|
#2018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Z ciekawości weszłam na badoo i masakra sami po 40 wchodzą na mój profil
albo od razu teksty o łóżku blee
|
#2020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() W każdym razie przyszłam się zameldować, że żyję i pożalić, że.. otworzyłam dziś sezon snowboardowy i co... oczywiście STŁUKŁAM sobie kość ogonową Ech... Mam nadzieję, że u Was wszystko ok, jak tylko znajdę chwilę to nadrobię co się będzie dało
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Kasia odnawiaj znajomości i baw się ![]() ja dziś znów praca i jutro też ale dziś mnie po pracy TŻ odprowadzi do domu a jutro cała noc razem
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Glenia Wszystkiego Najlepszego
Dużo zdrówka, pociechy z Karinki Dużo uśmiechu i miłości![]() a dziś leniwa niedziela
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jovi wspolczuje kontuzji dlugo jezdzisz na desce?
|
|
|
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Dzień dobry, co za sen. To chyba tutaj się oczytałam o snach pierścionkowych i też mi się przyśnił. Ale nie zaręczyny tylko zupełnie co innego. A my wszyscy w łóżeczku Oka cały czas coś nawija tż śpi a ja buszuje na necie
|
|
#2027 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tylko ja wtedy wierzyłam, że to może być realne i dokładnie tak, jak z założenia powinno być.Chociaż wtedy jeszcze nie byłam gotowa na zaręczyny... W marcu minie dwa lata, jak tu z Wami jestem i teraz już wiem, że chcę zrobić w swoim związki krok naprzód. Dorosłam do tego. Nie chcę nie wiadomo jakich zaręczyn, nie potrzebuję pierścionka ale słowa. I chciałabym, żeby on też tego chciał i potrzebował... ![]() Nadal w to wierzę; że jakoś to wszystko ogarniemy i ten wyczekany, listopadowy dzień będzie jak z bajki. Ale nalot zazdrośnic nie zaszkodzi Cytat:
Cytat:
Cytat:
Każdy jeden blask przy nas blednie Cytat:
Cytat:
![]() Ogólnie już dobrze z nim, tylko jak dopadł do jedzenia to ukruszył sobie kawałek zęba No ale je, to najważniejsze ![]() A co do kuzynki to w jej przypadku wszystko możliwe... Chociaż z tego, co z nią rozmawiam, zaręczyny i ślub wynikają raczej z tego, że już tyle jej koleżanek jest po... Ona nie chce być gorsza- a jest młodsza ode mnie o 2 lata ![]() Padam z nóg Cały dzień wczoraj spędziłam na spotkaniu z niepełnosprawnymi. Fajnie było, tylko szkoda, że dużo osób nie dotarło. Część nie mogła a część stwierdziła, że za mało znajomych będzie Ale Ci co byli, to wszystko fajnie i dobrze było ich zobaczyć A księdza dyrektora całej organizacji to mamy mega Najbardziej mnie rozczuliło, jak pomagał niepełnosprawnym po wszystkim zakładać kurtki i czapki. Nie jestem jakoś wybitnie wierząca- a tym bardziej ,,księżowa"- ale jak facet w sutannie pomaga komuś słabszemu z własnej woli i z uśmiechem na ustach to naprawdę widać, że jest księdzem z powołania. Budujące No i nie dałam rady już wczoraj umyć włosów bo padłam o północy, jak tylko wróciłam Ale pozytywnej energii mam pod dostatkiem ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Glenia, wszystkiego najwspanialszego z okazji urodzin |
||||||
|
|
|
#2028 |
|
MBZ♥
|
Glenuś samych dobrych chwil, pociechy z Męża i Córuni ispełnienia marzeń Kochana
Żyję, u nas wszystko dobrze, święta cudne Mamy Gości więc kolorowy zawrót głowy![]() Widzę że Choji świetnie daje rady . tęsknię. Pozdrawiamy z Roszpunką |
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde czemu piszą do mnie sami jacyś obcokrajowcy typu Korea, Pakistan itp
![]() normalnie chyba mam taką urodę,że tylko takim się podobam
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Gleniosława życzę Ci by studia szły gładko, miłości i ciepła rodzinnego, pociechy z Karinki i może jakiegoś rodzeństwa dla niej
Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia a problemy znikną ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Gociu widzę, że zostałaś prawdziwą zazdrośnicą
|
|
|
|
#2031 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
czołgiem nadrobiłam po łebkach
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zmarła mi babcia w piatek ten rok był jednak ch*****
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2012-12-30 o 12:12 |
||||||||||
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Kawciu bardzo mi przykro
współczuję
|
#2033 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A książka http://merlin.pl/Lece-dalej-Tanie-po...1,1018595.html Gleńka, żyj nam sto lat. Bądź szcześliwa i radosna ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Kawka, bardzo mi przykro |
|||||
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
No tak to się porobiło. W śnie wysłałam na przeszpiegi do Mariusza jego koleżankę żeby go wypytała o zaręczyny(oczywiście z zastrzeżeniem żeby się nie wygadała że to ja ją wysłałam
.---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Przykro mi
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny a najgorsze jest to ze nawet na pogrzeb nie moge jechac
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2036 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie spędzacie Sylwka?
Bo ja spędzam drugi raz z rzędu w domu. I pojawiły się mieszane uczucia, co do TŻ'a i co dalej... Choij miło Cię widzieć |
|
|
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
. Chyba że się coś zmieni ale to jedynie na przed tv. Ale jak to, to nie z tż-em? A nie może do Ciebie przyjechać, albo Ty do niego?
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Malagosia ja spędzam w domu
a on nic nie chcę?Kawcia straszne ale się porobiło
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko poniekąd z planem
Teraz już nie tylko chcę ale i żałoszczę zaręczyn a za 1406 dni chyba sobie szczudła sprawię, żeby każdy widział, że panna Rudzianna przestaje być panna Wyrazy współczucia Cytat:
Chwilę na mieszkaniu, potem pójdziemy na rynek (Med? ) a potem zakopane
Edytowane przez gothka152 Czas edycji: 2012-12-30 o 12:42 |
|
|
|
|
#2040 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

Przynajmniej nadrobisz stracony czas

macie jakąś alternatywę co można dodać zamiast tego? Oprócz szynki i selera konserwowego.
))) oby tak dalej!

Może narzeczony powinien z nim pogadać, o co mu chodziło?

:confuse d:

dlugo jezdzisz na desce?

No ale je, to najważniejsze 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)