Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 6 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.6 6 11,54%
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 10 19,23%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.6 3 5,77%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 3 5,77%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 1 1,92%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.6 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.6 5 9,62%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-29, 21:34   #2821
happy blue
Zadomowienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
tez mam dzisiaj humor z innej planety. wlasnie tz dostal mega ochrzan, bo...nie spuscil wody w ubikacji. nagadalam sie, ze nie jestesmy jakas patologia i ze dziecko zacznie chodzic i zagladac do kibelka itd. itp. pozniej wpadlam w jakis taki dol, ze poplakalam sie, bo mogl chociaz deske spuscic...przyszedl do mnie z wielkim usmiechem i probowal sie nie smiac przepraszajac i obiecujac, ze bedzie te wode spuszal i klape zamykal, az w koncu powiedzial, ze te siki to moje bo pedzilismy do tesciowej i mnie poganial to wylecialam z lazienki jak poparzona...masakra co sie ze mna dzieje

słodkie niesnaski

ja się baaaardzo uspokoiłam przy tej ciąży. ciężko mnie wyprowadzić z równowagi i żyjemy teraz jak dwa aniołki. wcześniej był tylko jeden- mąż
Stary 2012-12-29, 21:34   #2822
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes
Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość

tam są zdjęcia ze ślubu Lonely_lady- też chcę zobaczyć
dziewczyny ja też chce do klubu, napisz mi ktoś jak tam się dostać. Jak nie napiszecie to uznam że nie zasługuję na zaufanie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Dzieki
Mi do tej pory kojarzylo sie jedynie z piosenka Claptona, ale ostatnio czytalam tez ksiazke o Afganistanie i tam byla Layla, to chyba dosc popularne imie w krajach muzulmanskich a mi do tej kultury wcale blisko nie jest wiec jeszcze sie zastanawiam mamy czas
Ash a jakie imiona są popularne w RPA? typowe angielskie ?
Stary 2012-12-29, 21:37   #2823
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
tez mam dzisiaj humor z innej planety. wlasnie tz dostal mega ochrzan, bo...nie spuscil wody w ubikacji. nagadalam sie, ze nie jestesmy jakas patologia i ze dziecko zacznie chodzic i zagladac do kibelka itd. itp. pozniej wpadlam w jakis taki dol, ze poplakalam sie, bo mogl chociaz deske spuscic...przyszedl do mnie z wielkim usmiechem i probowal sie nie smiac przepraszajac i obiecujac, ze bedzie te wode spuszal i klape zamykal, az w koncu powiedzial, ze te siki to moje bo pedzilismy do tesciowej i mnie poganial to wylecialam z lazienki jak poparzona...masakra co sie ze mna dzieje
kazda tak nieraz ma
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
niezła jesteś

---
A mój mężu przed chwilą znów poczuł Małego i w końcu zobaczył jak mi brzuch przy kopniakach skacze Bo chyba nie do końca mi wierzył
oo super moj tez juz czuł hihih
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 21:40   #2824
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Za pałąk chwytasz i wypinasz calosć gondoli z budką i też za niego przenosisz.

pamiętam wózki moich sióstr z dawnych lat zawsze były takie z uszami. nie pamiętam jak był stelaż przymocowany do gondoli, ale wtedy gondola wyglądała mniej więcej tak:

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
dziewczyny ja też chce do klubu, napisz mi ktoś jak tam się dostać. Jak nie napiszecie to uznam że nie zasługuję na zaufanie

Banka mi pisała wcześniej, że aktywny udział plus zaufanie grona oraz że więcej szczegółów na pierwszej stronie. Oraz że musimy się spiąć chichi

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
niezła jesteś

---
A mój mężu przed chwilą znów poczuł Małego i w końcu zobaczył jak mi brzuch przy kopniakach skacze Bo chyba nie do końca mi wierzył

ja czuję ruchy od 1 listopada, coraz więcej i więcej, a teraz kruszynka naprawdę bryka już. tyle, że do tej pory czułam tylko od wewnątrz, zbyt delikatne były, żeby czuć pod dłonią, a przede wszystkim nie zdążałam się załapać z dotykiem. ale wczoraj tak fikała przed zaśnięciem, że zdążyłam tatusia łapkę przyłożyć i ten coś poczuł, ale nie wie czy to to
Stary 2012-12-29, 21:41   #2825
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ufff... już myślałam, że jakiś zły przemnożnik miałam, jak porównywałam ceny materiałów i robocizny też mi się te 220 tysi mało wydawało... jeszcze parę lat temu trzeba było tyle wywalić za niewielką działkę ze stanem surowym otwartym pod zieloną górą... a to żadna exclusive okolica, roboty ni ma no i zamknięcie i wyposażenie tego to by było przynajmniej drugie tyle...
nie masz złego przemnożnika , jest tak jak piszesz... niestety
Stary 2012-12-29, 21:47   #2826
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes

Cytat:

Banka mi pisała wcześniej, że aktywny udział plus zaufanie grona oraz że więcej szczegółów na pierwszej stronie. Oraz że musimy się spiąć chichi

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

ja czuję ruchy od 1 listopada, coraz więcej i więcej, a teraz kruszynka naprawdę bryka już. tyle, że do tej pory czułam tylko od wewnątrz, zbyt delikatne były, żeby czuć pod dłonią, a przede wszystkim nie zdążałam się załapać z dotykiem. ale wczoraj tak fikała przed zaśnięciem, że zdążyłam tatusia łapkę przyłożyć i ten coś poczuł, ale nie wie czy to to
Oh ja już się bardziej nie rozpiszę bo kobieta pracująca jestem i w pracy nie mam czasu siiiikkkkkkkku iść a co dopiero forum odpalać. Ale jak bede na L4 to będziecie mnie miały dość

Ruchów zazdroszczę moja córcia jeszcze nie fika czekam z niecierpliwością, moze wtedy przestanę schizować
Stary 2012-12-29, 21:48   #2827
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
nie masz złego przemnożnika , jest tak jak piszesz... niestety

rzeczywistość jest przerażająca. my płacimy 1800 za wynajem i rachunki (tylko prąd i internet), ale nie mamy (raczej ) zdolności kredytowej ani ziemi + zero wkładu. i zamierzam wynajmować do końca życia, bo jak tu cokolwiek odłożyć.
Stary 2012-12-29, 21:49   #2828
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Oh ja już się bardziej nie rozpiszę bo kobieta pracująca jestem i w pracy nie mam czasu siiiikkkkkkkku iść a co dopiero forum odpalać. Ale jak bede na L4 to będziecie mnie miały dość
Powiadasz, że przebijesz mnie i Justi?
Czekamy z niecierpliwością

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 21:50   #2829
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
zabawne

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 21:50   #2830
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes

Cytat:
nie powiadam
Stary 2012-12-29, 21:51   #2831
xal
Zakorzenienie

Cytat:
rzeczywistość jest przerażająca. my płacimy 1800 za wynajem i rachunki (tylko prąd i internet), ale nie mamy (raczej ) zdolności kredytowej ani ziemi + zero wkładu. i zamierzam wynajmować do końca życia, bo jak tu cokolwiek odłożyć.
Za 1800 to byś mogła mieć ratę i rachunki, aczkolwiek to zależy gdzie i jakie mieszkanie.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 21:51   #2832
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
pamiętam wózki moich sióstr z dawnych lat zawsze były takie z uszami. nie pamiętam jak był stelaż przymocowany do gondoli, ale wtedy gondola wyglądała mniej więcej tak:

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

cierpliwosc popłaca hehehe
Stary 2012-12-29, 21:52   #2833
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Oczko, Nel czy Nela? bo u nas jesli bedzie corcia to na 90% Nela...tz chcial Lene, ale wybilam mu z glowki, bo teraz same Lenki. a ze mamy obecnie superowa mala sasiadke Nelcie (ona co prawda Kornelia) i moj tz ja uwielbia...to stwierdzil, ze chce Nele
imion meskich jeszcze nie przerobilismy, chyba tatus czuje, ze bedzie corka aaa i powiedzial swojej mamie, ze bedzie Nela albo Hania...i od tamtej pory tesciowa w kolko pyta co u Nelci, wiec juz im tego chyba z glowy nie wybije.
swoja droga niezle mnie zalatwil lena, nela...poprzestawial literki i mysli, ze mnie urobil na swoje nela podobno jeszcze od anieli i petroneli...mnie jako podstawowe podoba sie nela, choc ostatnio znajoma powiedziala, ze takie troche psie :P i myslalam, czy dla swietego spokoju nie pomyslec nad ta Kornelia...ale Kora juz mi nie podchodzi, no i znajomi maja mala "kornelke".
a wersja Nel moze byc problematyczna przy rejestrowaniu corki w urzedzie (na studiach polonistycznych mialam wyklady wlasnie o przeroznych kosmicznych imionach, ich wariantach, rejestracji i zapytaniach do Rady Jezyka Polskiego) i wtedy pani profesor upierala sie, ze w Polsce imiona zenskie musza konczyc sie na "a". tylko Beatrycze i jeszcze Inez byly wtedy dopuszczone. Inne typu Carmen, Noemi, Miriam chyba tylko w przypadku, gdy jeden z rodzicow jest obcokrajowcem. moglam cos pomieszac, pozna godzina
z ciekawosci zerkam na stronce i co? aneks hehe, a tam Nel...

http://www.rjp.pan.pl/index.php?opti...1132&Itemid=58

gdybyscie sie nudzily i szukaly inspiracji polecam te wlasnie liste imion zawsze to jakas podkladka, jakby urzedniczka wiedziala "lepiej"
aaa i niech tatusiowie pilnuja pisowni, bo tym paniom czasem zdarza sie zapisac imiona po swojemu

wyklady o imionach, nazwiskach itd. byly jednymi z ciekawszych na moich studiach nie uwierzylybysie jakie listy do Rady potrafia pisac zdesperowani rodzice

a jak ktos lubi takie ciekawostki to:
http://www.rjp.pan.pl/index.php?opti...layout=default

---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Też miałam na studiach przedmiot onomastykę i tam było sporo o nazewnictwie imion i nazwisk.... Jak sobie przypomnę te Śnieżynki, Higieny i inne to nasze pomysły to pikuś
U mnie w mieście ponoć znajomi znajomej mają Nelkę także nie powinno być problemu, no i my wolelibyśmy tę wersję z końcówką "a" czyli Nela, ale też myślimy nad Kornelką (chociaż mamy w rodzinie Korneliusza) a dziś nawet myślałam o Danielce, ale jeszcze nie podzieliłam się tą refleksją z mężem. Myślałam jeszcze o Lilce, Liliance ale póki co Tż przyzwyczaja się do tej Nelki, więc zobaczymy jeszcze trochę czasu mamy
Stary 2012-12-29, 21:52   #2834
happy blue
Zadomowienie

Cytat:

Ruchów zazdroszczę moja córcia jeszcze nie fika czekam z niecierpliwością, moze wtedy przestanę schizować

no, wiesz, dla Ciebie będzie zastosowany przelicznik ilość postów dla pracującej

czekaj cierpliwie, opłaca się
Stary 2012-12-29, 21:55   #2835
axella
Zakorzenienie

GG do axella

lonely-kuruj się
oby do rana minęło!

dziś większość jakaś nie w sosie

Ja się wykąpałam już, siedze przed kabaretami (dennymi dziś ) i zaraz wypiję herbatkę i idę spać, tak więc miłego wieczoru i miłęj niedzieli,ja jutyro wybywam na mega spacer bo zgniję w tym domu..

miłego!

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 21:55   #2836
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Za 1800 to byś mogła mieć ratę i rachunki, aczkolwiek to zależy gdzie i jakie mieszkanie.

zdaję sobie z tego sprawę właśnie, ale obawiam się, że nie dostaniemy kredytu przy dzisiejszych wymaganiach.
Stary 2012-12-29, 21:57   #2837
Ashyshqa
Zakorzenienie

happy blue, Sofia tez super. Sama.nie wiem, ktore wole
Cytat:

Tam jest taka mieszanka kultur, ze wszystko mozna spotkac. Np w rodzinie mojego meza wszyscy maja niemieckie imiona, generalnir wszystkie angielskie jak najbardziej sa popularne, do tego ciekawe imiona w jezykach afrykanskich. Najbardziej mnie zdziwili jak zobaczylam, ze kelner w jednej z knajpek mial na imie Lovemore. Nie zartuje.

Ja sie w ogole jeszcze nie rozgladalam za wozkami. Mialam tylko okazje uzywac jak bylismy w RPA spacerowke Mclarena i bula super. Leciutka, skretna, latwa do zlozenia. ale jeszcze mi sie nie chce myslec o wozku...
Zbyt to skomplikowane. Wole ciuszki
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 22:02   #2838
banka26
Zakorzenienie

właśnie zrobilam zamowienie na smyku trzeba zaczac zbierac wyprawke hheh
https://www.smyk.com/twoje-konto/zam...20100145534881
Stary 2012-12-29, 22:11   #2839
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
zabawne
To by było wyzwanie. Życiowe. Takie życiowe Himalaje. Bez jaj

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
happy blue, Sofia tez super. Sama.nie wiem, ktore wole

Tam jest taka mieszanka kultur, ze wszystko mozna spotkac. Np w rodzinie mojego meza wszyscy maja niemieckie imiona, generalnir wszystkie angielskie jak najbardziej sa popularne, do tego ciekawe imiona w jezykach afrykanskich. Najbardziej mnie zdziwili jak zobaczylam, ze kelner w jednej z knajpek mial na imie Lovemore. Nie zartuje.

Ja sie w ogole jeszcze nie rozgladalam za wozkami. Mialam tylko okazje uzywac jak bylismy w RPA spacerowke Mclarena i bula super. Leciutka, skretna, latwa do zlozenia. ale jeszcze mi sie nie chce myslec o wozku...
Zbyt to skomplikowane. Wole ciuszki
w Polsce te mclareny strasznie drogie, a też się zamierzałam, bo widziałam u znajomych a Grecji

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość

kurczę, czemu mi się ten smyk taki drogi wydaje
Stary 2012-12-29, 22:12   #2840
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja zrobiłam zakupy dla małego na all za 350zł ... OMG
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 22:13   #2841
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

Nooo wypisałam więcej w tym wątku niż ty przez ponad 2 lata na wizażu

On jest drogi, nie wydaje Ci się

Xal faktycznie poszalałyśmy

Stary 2012-12-29, 22:14   #2842
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Haha

Najprawdopodobniej będzie siurok!

Tak więc spytałam czy widać już co tam jest między nogami... Pan doktor: No coś tam jest, a na pewno więcej jest, niż nie ma. Widzi pani?

Po czym ukazał mi się jakiś cypel. Ohhh no... Gin stwierdził, że 14 tc, to bardzo wcześnie na określenie płci, bo czasem łechtaczka wygląda tak samo, więc to takie wstępne. Po czym po usg wziął te zdjęcia do ręki i mówi do siebie... No siusiak jak byk! ...znowu za dużo mówię. Nic nie mówiłem.

Haha
gratulacje

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Nie lubię robić zdj
Jak nakupuję więcej to pokażę

I lonely pisała coś o katarze.
Mi od 2 tyg leci krew z nosa. Wcinam wit C i nic i tak wymyśliłam teraz, że może tak mnie boli w tych pachwinach od smarkania?!

Aaaa i mój brzuch. Pan brzuch 18w0d
Sorry za tło...

I hmm mój jeszcze na ciążowy nie wygląda. Dziś trzy osoby się zdziwiły, że jestem w ciąży, a znów Ci którzy wiedzą, że oooo jaki duży
mam podobny brzuch do Twojego tylko 17 tydzień piekny brzusio
Cytat:
cześć ale lecicie z postami przez święta nadrabiałąm i nie starczylo czasu i energii, żeby się odezwać a dziś znowu po wizycie wpadam a tu 8 stron od wczoraj!
dziś odbyliśmy połówkowe, mamy 19w5d. było trochę komplikacji...o ile pęcherz, żołądek, nóżki, rączki obadaliśmy, o tyle nie mogliśmy serduszka z bliziutka pooglądać, żeby sprawdzić komory i przedsionek. doktor próbował, tak, siak, na plecach, na brzuchu, ale małe się nie chciało obrócić i patrzyliśmy jakby pod skosem. zaczęłam się martwić, kiedy powiedział, że jedna komora jest dużo większa i to raczej na pewno dlatego, że nie ma dobrej perspektywy, ale lepiej żebym przyszła na jego dyżur 2 stycznia do szpitala to sprawdzimy to. niepocieszona i ja i TŻ już mieliśmy wychodzić, jeszcze siedzimy przy biurku, jakieś recepty, L4 etc. A ja czuję, że małe się rozluźniło i bryka. I mówię, że tak, że jak trzeba było to się uparciuch nie wiercił, a teraz tak. No to doktor podłapał, żeby wrócić na kozetkę i spróbować jeszcze raz. I udało się zobaczyć w końcu, wszystko w porządku z komorami, nieznacznie większa prawa, ale tak może być. Odetchnęliśmy. Jaka ulga. A i jeszcze wybadał między nóżkami przy okazji, że będzie dziewczynka a ja cały czas myślałam, że noszę synka pod sercem!

Dziewczyny, na zdjęciach, które ja dostaję nic nie mogę rozpoznać..To samo na monitorze. Słyszę nóżka, główka, a widzę tylko jakieś abstrakcje Nie wiem, czy to wina sprzętu, czy kompletnie brak mi wyobraźni. Kolejna wizyta 22.01, ale w międzyczasie pójdę na NFZ do jakiegoś nowego ośrodka z nadzieją na super podgląd. Załamałam się dziś czytając u Was, że połówkowe to ostatnie USG.

Pozdrawia Was szczęśliwa mama 300 gramowej Heleny lub Łucji
wow a to niespodzianka gratulacje

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dopisane, też mam wtedy
juz drugą wizytę mamy w ten sam dzień

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
No to najpierw złe:
- od środy mam zatrucie pokarmowe, wczoraj to już w ogóle masakra była, gorączka 38, mdłości i mega biegunka. Dopiero pod wieczór udało mi się zbić gorączkę pod LODOWATYM prysznicem (okropność). Ból brzucha straszny. Ale dziś już ok. Został tylko lekki ból brzucha ale to chyba przez to że wczoraj mało co jadłam
- mam zapalenie układu moczowego
- i zapalenie pochwy
A z dobrych wieści to z dziecinką wszystko ok cała i zdrowa. I chyba mnie nieźle przeczyściło wczoraj bo wyszło że przytyłam tylko 10 dag
No i najważniejsze będzie córcia
super gratulacje
Ciekawe czy moja córeczka nie bedzie chciała się na synka przerobić okaże sie w styczniu. Ale coś czuje że jednak zostanie Elizka

Nadrabiam nadrabiam i nadrobic nie moge
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 22:17   #2843
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Nooo wypisałam więcej w tym wątku niż ty przez ponad 2 lata na wizażu

On jest drogi, nie wydaje Ci się

Xal faktycznie poszalałyśmy

Ja na żadnym innym wątku się nie udzielałam
Gratuluję

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
wow a to niespodzianka gratulacje

niespodzianka będzie jak nastąpi magiczne przemienienie
Stary 2012-12-29, 22:18   #2844
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
łoo jejuuu to co ty tam nakupowalas??
Cytat:

w Polsce te mclareny strasznie drogie, a też się zamierzałam, bo widziałam u znajomych a Grecji

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

bo jest drogi , juz h&m jest tanszy , ale wyprzedaz jest do 50%
Stary 2012-12-29, 22:18   #2845
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na żadnym innym wątku się nie udzielałam
Gratuluję
No nie szpiegowałam, więc nie wiedziałam ale teraz zajrzałam i co widzę? Dziś mamy miesiąc jak jesteś z nami

Tutaj nie ma czego gratulować, należy mi współczuć

Stary 2012-12-29, 22:22   #2846
happy blue
Zadomowienie

Cytat:

bo jest drogi , juz h&m jest tanszy , ale wyprzedaz jest do 50%

a, to jak wyprzedaż to co innego
ja jeszcze nic nie kupuję....nawet nie rozmawiam o tym z mężem, wiem, że jest bardzo przesądny i może w kwietniu zaczniemy chociaż jak mu pokazałam tego pajaca co podesłałaś wcześniej to był zachwycony

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
No nie szpiegowałam, więc nie wiedziałam ale teraz zajrzałam i co widzę? Dziś mamy miesiąc jak jesteś z nami

Tutaj nie ma czego gratulować, należy mi współczuć

jak Ty to robisz? ja nie nadążam momentami z czytaniem?
no, to jak miesiąc to się nie popisałam

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość

tylko ubranka? czy coś jeszcze?
Stary 2012-12-29, 22:23   #2847
banka26
Zakorzenienie

co nie krzyczycie ze nie widac moich zakupow heheh
Stary 2012-12-29, 22:24   #2848
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
lonely-kuruj się
oby do rana minęło!

dziś większość jakaś nie w sosie

Ja się wykąpałam już, siedze przed kabaretami (dennymi dziś ) i zaraz wypiję herbatkę i idę spać, tak więc miłego wieczoru i miłęj niedzieli,ja jutyro wybywam na mega spacer bo zgniję w tym domu..

miłego!
codziennie sobie obiecuję, że pójdę na spacer...
kabarety mnie nudzą

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
co nie krzyczycie ze nie widac moich zakupow heheh

myślałam, że to logiczne, że trzeba się zalogować na konto poprawiaj!
Stary 2012-12-29, 22:26   #2849
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
a, to jak wyprzedaż to co innego
ja jeszcze nic nie kupuję....nawet nie rozmawiam o tym z mężem, wiem, że jest bardzo przesądny i może w kwietniu zaczniemy chociaż jak mu pokazałam tego pajaca co podesłałaś wcześniej to był zachwycony

jak Ty to robisz? ja nie nadążam momentami z czytaniem?
no, to jak miesiąc to się nie popisałam
jeej, ja w kwietniu chce mieć już wszystko gotowe

siedzę całymi dniami w domu i się nudzę
rozkręcisz się

Stary 2012-12-29, 22:27   #2850
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Całą masę różnych rzeczy
dla Maluszka- kilka śpioszków, półśpioszków i bluzę (bo mi brakowało do wyprawki) ,
wanienkę, pieluszki tetrowe, prześcieradło, smoczki, aspirator do noska, pampersy, grzechotkę, żel do prania, płyn do płukania itp, itd
dla mnie: wkładki laktacyjne

No i tak się nazbierało tyle kasiorki
a że wszystko było w miarę tanie, np oryginalne pampersy po 50gr za sztukę, i od jednego sprzedawcy, to uznałam , że zaszaleję

trochę przesadziłam, wiem
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości