Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 240 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-02, 14:14   #7171
anulcia111
Przyczajenie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

[quote=miss.hot;3829563]Zdjęcia nie muszą tej miłości pokazywać - wystaczy, że ją czujemy do siebie

Dla mnie zdjęcia to piękna pamiątka po prostu

Jestem tego samego zdania co Ty miss.hot!!!
Ceremonia minie, ludzie zapomną suknia poszarzeje ale barwy na zdjęciach Pana Zomera pozostaną na zawsze piękne , dlatego tez go wybrałam, a po rozmowie z nim na targach wydał mi się dodatkowo bardzo sympatyczny, grzeczny
i myslę ze współpraca z nim będzie dobrze przebiegać... No nic to się okaże, ale dopiero za rok....
anulcia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 15:40   #7172
milly
Raczkowanie

Smile Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Ja skorzystam jednak z usług p. Zomera - za kwotę 1600 dostanę 200 zdjęć na papierze i do tego 300 na płycie - u Partyki za 200 sztuk zapłaciłabym 15000,
Cytat:
Napisane przez zuzia102 Pokaż wiadomość
widze ze temat fotografow i zdjec powrocil, ja tez wybralam P.Zomera bo zdecydowanie powem wole miejsc wiecej zdjec do ogladania )
Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Ja też mam Zomera...
Cytat:
Napisane przez anulcia111 Pokaż wiadomość
Witaj Bandola!!!
Ja też wybrałam Zomera i
...widzę, że p. Zomer ma powodzenie i bardzo dobrze, bo robi fantastyczne zdjęcia.

A tak na marginesie - ja też go wybrałam
milly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 15:59   #7173
natalii23
Przyczajenie

"Ja też wybrałam Zomera i mam podobny problem, że on ma w tym dniu juz zajęte, ale jak rozmawialismy z nim na targach to powiedział ze zdjęcia mogą robić jego współ... albo zona, ale że nie ma się czym martwić bo to wszytko są reporterzy, więc wszystko będzie OK." cytowane

Widze ze wywołałam niezła burze z tym zapytaniem o fotografa. Obejrzalam wiele zaproponowanych przez Was ofert, nie wiem jeszcze która wybiore. Mam pytanie, czytajac na innych forach ktos zwracal uwage na to kto robi fotografie.....chodzi mi o to ze jezeli jest jeden fotograf on firmuje wszystko swoim nazwiskiem i wykonuje tylko on jedno zlecenie w ciagu dnia-wtedy mam pewnosc ze fotografie ktore prezentuje sa przez niego wykonane. Bardzo podobaja mi sie fotki p. Zomera, powiem wiecej jestem prawie na niego zdecydowana, ale ........mam duze watpliwosci..... o czym przestrzegaja mnie i czytam wszem i wobec na forach- "uwazajcie na fotografow ktorzy maja termin zajety i proponuja swoich wspolpracownikow - wtedy nie wiesz kto wlasciwie robi fotografie i kogo zdjecia ogladasz" skad mam wiedziec czy ktos kto robi zdjecia w zastepstwie za p.Zomera rownie sprawnie posluguje sie aparatem i jest na tyle obyty w tego typu reportazach? czy nie uwazacie ze to troszeczke loteria? wolalbym miec pewnosc ze ogladam fotki jednego czlowieka i tylko on bedzie mi robil reportaz, a nie kogos podstawi. czytalam kiedys taki watek napisany przez dziewczyne, ktora byla zalamana bo zdjecia mialy sie nijak do tego co bylo w portfolio autora(jego nie bylo wyslal wspolpracownika)
jakie macie zdanie na ten temat??
natalii23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 16:01   #7174
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Pewnie w dużej mierze też dzięki wizażowi

Ja również mam fotki u niego

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 16:12   #7175
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez natalii23 Pokaż wiadomość
"Ja też wybrałam Zomera i mam podobny problem, że on ma w tym dniu juz zajęte, ale jak rozmawialismy z nim na targach to powiedział ze zdjęcia mogą robić jego współ... albo zona, ale że nie ma się czym martwić bo to wszytko są reporterzy, więc wszystko będzie OK." cytowane

Widze ze wywołałam niezła burze z tym zapytaniem o fotografa. Obejrzalam wiele zaproponowanych przez Was ofert, nie wiem jeszcze która wybiore. Mam pytanie, czytajac na innych forach ktos zwracal uwage na to kto robi fotografie.....chodzi mi o to ze jezeli jest jeden fotograf on firmuje wszystko swoim nazwiskiem i wykonuje tylko on jedno zlecenie w ciagu dnia-wtedy mam pewnosc ze fotografie ktore prezentuje sa przez niego wykonane. Bardzo podobaja mi sie fotki p. Zomera, powiem wiecej jestem prawie na niego zdecydowana, ale ........mam duze watpliwosci..... o czym przestrzegaja mnie i czytam wszem i wobec na forach- "uwazajcie na fotografow ktorzy maja termin zajety i proponuja swoich wspolpracownikow - wtedy nie wiesz kto wlasciwie robi fotografie i kogo zdjecia ogladasz" skad mam wiedziec czy ktos kto robi zdjecia w zastepstwie za p.Zomera rownie sprawnie posluguje sie aparatem i jest na tyle obyty w tego typu reportazach? czy nie uwazacie ze to troszeczke loteria? wolalbym miec pewnosc ze ogladam fotki jednego czlowieka i tylko on bedzie mi robil reportaz, a nie kogos podstawi. czytalam kiedys taki watek napisany przez dziewczyne, ktora byla zalamana bo zdjecia mialy sie nijak do tego co bylo w portfolio autora(jego nie bylo wyslal wspolpracownika)
Z tego co się orientuję to p. Zomer na 100% sam robie wersję full- czyli tą najwiekszą ofertę - i jeśli ktoś inny będzie chciał ten sam termin to wtedy pewnie zdjęcia robi jego żona (też śliczne - sama widziałam jej prace) lub ktoś z współpracowników
Ja akurat będę miała wersję full, więc mam pewność, że zdjęcia pstrykane będą jego ręką
A poza tym to kwestia dogadania i dopisania odpowiednich rzeczy w umowie

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 16:12   #7176
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez natalii23 Pokaż wiadomość
U mnie na ślubie i weselu fotografować będzie żona p. Zomera, plener będzie robił on. Zanim się zdecydowaliśmy dokładnie oglądaliśmy jego prezentacje. Jego i ... jego żony. Zalezało nam na tym i nie było problemu, aby zobaczyć prace osoby która w tym dniu wykona zdjęcia. Miał takowe .
Chociaż niektórzy mogą powiedzieć że tak naprawdę nie mam pewności czy na pewno robiła je ona. Tak zgadza się, ale opinie na temat jej zdjęć i współpracowników też pojawiały się na gdzieś forum. Zresztą p. Zomer jest jeden, nie ma możliwości być u wszystkich chociaż pewnie każdy by tak chciał. Mimo tego nie słyszałm jeszcze negatywnych opinii o jego (ich) pracy, a to też o czymś świadczy. Po drugie nie sądzę żeby wybierał sobie na współpracowników amatorów którzy mu partolą pracę. Wydaje mi się że nie może sobie na to pozwolić w dzisiejszych czasach .

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 17:21   #7177
jodie
Zakorzenienie

witam,pytacie o numer na wizażystkę..odnalazłam numer do mojej.jeśli ktoś potrzebuje to proszę o sygnał.wyśle na PW.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-02, 18:45   #7178
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znowu zalamka wybralam juz sukienke a tu klapa z ciekawosci poszlam z mama do reginy i zmierzylam 2 sukienki ktore mi sie podobaby . i sie w nich zakochalam bo znowu mam dylemat co zrobic Niestety za duzo kosztuja zeby je kupic a ciekawa jestem czy moja krawcowa by uszyla taka doradzcie cos
brunetko2000 widze ze nie jestem odosobniona jeśli chodzi o te sukienki ja to w ogóle nic nie wiem . Ale dziewczyny mają racje lepiej nic nie oglądac tylko ta pierwsza jest najlepsza (ale ja nawet nie mam tej pierwszej)
A co do krawcowej to już musisz jej zapytać, ale wiekszość szyje jakie tylko sie chce a do tego zeby była jak najbardziej podobna do oryginału to potrzeby jest dobrze dobrany materiał i to już połowa sukcesu , mysle ze wszystko sie potoczy ok
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 19:06   #7179
Anex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
witam,pytacie o numer na wizażystkę..odnalazłam numer do mojej.jeśli ktoś potrzebuje to proszę o sygnał.wyśle na PW.
Ja poproszę
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 19:39   #7180
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Hihi ja też mam Pana Zomera już od maja 2006 roku to była pierwsza rzeczy którą załatwiliśmy nawet sali jeszcze nie mieliśmy i terminu w kościele
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 19:51   #7181
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

a ja jestem zachwycona, że nie muszę martwić sie o fotografa
bo mój kolega będzie robił nam zdjęcia - a jest zawodowym fotografem i ma doświadczenie w sesjach ślubnych
w poniedziałek jadę do w-wy ale służbowo i nie wiem czy mi się będzie chciało na zakupy lecieć potem, ale jeśli już - to mam ochotę rozejrzeć się za butami...

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-02, 22:12   #7182
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

nie do wiary .... ale tu dzisiaj ciuchutko
Stary 2007-03-02, 22:15   #7183
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Witajcie
Widzę ze temat fryzur i makijaży w pełni na topie Ja pewnie zdecyduję się na moją fryzjerkę do której chodzę od kilku ładnych lat, a poza tym ona też zajmuje się paznokciami i makijażem więc dalej szukać nie będe...
Ala ja tak z innej beczki: jaki rodzaj wódki będziecie serwować w czasie wesela? My w tym tygodniu już kupiliśmy zapas, a teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiliśmy bo podobno miał alkohol nieźle zdrożeć na początku marca i stąd ten pośpiech. W dalszym ciągu zastanawiamy się nad dekoracją i nie wiem czy znajdziemy bo drugą zmianę w pracy mam dopiero od 19 marca...A jeszcze wizyta w kosciele przed nami. Ehh nie wiem czy zdążymy ze wszystkim
A tak na marginesie to my też mamy pana Zomera...
Pozdrawiam serdecznie.
Kubuś-07.10.2008
http://suwaczki.maluchy.pl/li-32746.png
paticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 22:18   #7184
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez paticzka Pokaż wiadomość
Witajcie

Ala ja tak z innej beczki: jaki rodzaj wódki będziecie serwować w czasie wesela? My w tym tygodniu już kupiliśmy zapas, a teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiliśmy bo podobno miał alkohol nieźle zdrożeć na początku marca i stąd ten pośpiech.
co masz na mysli piszac rodzaj wódki?? chodzi Ci konkretną marke ????
Stary 2007-03-02, 22:20   #7185
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
co masz na mysli piszac rodzaj wódki?? chodzi Ci konkretną marke ????
Tak Pytam z tego względu że pod tym względem też są różne preferencje gości weselnych...
Kubuś-07.10.2008
Stary 2007-03-02, 22:25   #7186
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Tak Pytam z tego względu że pod tym względem też są różne preferencje gości weselnych...

I właśnie to jest najgorsze nidy nie "dogodzi sie wszystkim" - ale to zabrzmiało . My zdecydujemy sie chyba na Eristoffa. (najlepiej byłoby spróbować kazdej i wybrać jedną )
Stary 2007-03-02, 22:34   #7187
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Paticzka a Wy na co sie zdecydowaliście???? A tak na marginesie ja nie słyszałam o zadnej podwyzce
Stary 2007-03-02, 22:38   #7188
katka_r
Raczkowanie

GG do katka_r

Cytat:
(najlepiej byłoby spróbować kazdej i wybrać jedną )

No niezle) Obawiam sie, ze mozna nie dozyc wesela

Ja najchetniej chcialabym, zeby na naszym weselu bylo tylko wino, szampan, lekkie drinki. Bez czystej wodki i pijanych gosci, ale to sie raczej nie uda...
Stary 2007-03-02, 22:42   #7189
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Moim zdaniem , ale to jest tylko moje zdanie, to już mineły czasy totalnego upojenia sie alkoholem na weselu. Ludzie bawią sie już dużo kulturalniej
Stary 2007-03-02, 23:06   #7190
*kasieńka*
Zadomowienie

a propos fotografów to ja wybrałam pana Embingera. Nie wiem, czy ktoś o nim wspominał, ale bardzo spodobały mi się jego zdjęcia, uważam, że są żywsze i ładniejsze od zdjęć pana Zomera. Ale to tylko moja opinia
*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 23:22   #7191
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Cytat:
Paticzka a Wy na co sie zdecydowaliście???? A tak na marginesie ja nie słyszałam o zadnej podwyzce
My wybraliśmy Maximusa bo kolega który pracuje w BIS-ie powiedział ż ludzie często go biorą na wesela-ale czy jest dobry to nie wiem, bo dl mnie każda wódka jest nie dobra. To właśnie od niego wiem o wzroście cen... Lecę spać, miłych snów.
Kubuś-07.10.2008
Stary 2007-03-02, 23:42   #7192
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
My wybraliśmy Maximusa bo kolega który pracuje w BIS-ie powiedział ż ludzie często go biorą na wesela-ale czy jest dobry to nie wiem, bo dl mnie każda wódka jest nie dobra. To właśnie od niego wiem o wzroście cen... Lecę spać, miłych snów.
O Maximusie też słyszałam pochlebne opinie, ale sama nie wiem, bo dla mnie równiez każda wódka jest niedobra Ciekawe jak duży bedzie ten wzrost .

dobrej nocki, mało koszmarów weselnych
Stary 2007-03-03, 08:46   #7193
tola3804
Zakorzenienie

U mnie będzie Smirnoff. A naszym fotografem też będzie Pan Zomer.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-03, 10:28   #7194
bandola18
Zadomowienie

O fajnie, że ten temat padł, ja się właśnie zastanawiam nad rodzajem wódki, ale z zakupem poczekam do świąt podobno mają być jakieś promocje. A jeśli chodzi o podwyżki to w najbliższym czasie ma ich nie być przynajmniej do kwietnia, tak usłyszałam od ludzi, którzy działają w tej branży. A prawdopodobnie zdecyduję się na maximusa, słyszałam pochlebne opinie tzn. nie ma po niej problemów żołądkowych, robi ją ta sama firma co finlandię więc nie jest to jakiś syf.
Stary 2007-03-03, 12:44   #7195
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Cytat:
Moim zdaniem , ale to jest tylko moje zdanie, to już mineły czasy totalnego upojenia sie alkoholem na weselu. Ludzie bawią sie już dużo kulturalniej
Zgadzam się z przedmówczynią w 100%!

A jeśli chodzi o rodzaj alkoholu, to my też wybraliśmy Maximusa
jagnabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 14:49   #7196
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Hihi ja też mam Pana Zomera już od maja 2006 roku to była pierwsza rzeczy którą załatwiliśmy nawet sali jeszcze nie mieliśmy i terminu w kościele
Hehe to tak jak u mnie - sala jeszcze ostatecznie nie wybrana, ale fotograf i orkiestra już zaklepane

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 17:09   #7197
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
A prawdopodobnie zdecyduję się na maximusa, słyszałam pochlebne opinie tzn. nie ma po niej problemów żołądkowych, robi ją ta sama firma co finlandię więc nie jest to jakiś syf.
Podzielam tą opinie, ostatnio byliśmy na weselu u kolegi i miał Maximusa, badzo dobra wódka, niektórzy też twierdzą że kaca nie mieli, ale to też zależy od jedzenia. Do tej pory mamy kilka buteleczek z jego wesela i nadal smakuje (szczególnie dobrze schlodzona) i nie ma po niej problemówMy też prawdopodobnie zdecydujemy sie na Maximusa.
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 17:11   #7198
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Radze nie ogladac juz sukienek i wybrac ta pierwsza!Ja od wczoraj nie ogladam sukienek!Ani w salonach,ani w internecie.Nigdzie.Zalicz ka wplacona,suknia bedzie sie szyla.
Też tak uważam aby już wybrać i się nie zamartwiać zę się nie podobna, że się nie zdązy. Ja też jak zamówiłam to już nie oglądam sukienek, po co się martwić że te ładniejsza, tańsza, ......................
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 17:33   #7199
sija
Zadomowienie

upolowałam buciki na zmianę ...komunijne
Teraz na załatwienie czeka fryzjer i ciasta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Schowek02.jpg (18,4 KB, 37 załadowań)
sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 17:34   #7200
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Szkoda, że mężatki już Nas nie odwiedzają Nooo tylko Yoolia nam została
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości