|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2071 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
|
|
|
|
#2072 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
a siostrzyczka cudo ![]() Cytat:
a ja zaraz na skórê g³owy nak³adam kuracjê joanna rzepa potem robiê psiukacz pod olej, wezmê woda + gliceryna + chyba maska romantic anti age bo potrzebuje daæ w³osom protein bo je szamponetk± potraktuje na sylwestra to potem im ich nie dam a olej to chyba lniany na³o¿ê... naj³adniejsze mam w³osy po nim, a dawno nie u¿ywa³am...
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Zrobi³am dzi¶ kremowanie Isan± na suche w³osy, bez tej od¿ywki w p³ynie, której u¿ywa³am wcze¶niej i nie dawa³am ju¿ niczego po i jestem zachwycona efektem
Czyli je¶li kto¶ jest cienkow³osy i ma nisk± porowato¶æ to warto spróbowaæ kremowania isan± t± metod±- na suche i bez udzia³u innych specyfików po zmyciu kremu. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
Ja bym tak zrobi³a. Mam w planach tak potraktowaæ awokado
|
|
|
|
|
#2074 |
|
BAN sta³y
|
Ju¿ siê lekko za³amujê.
Pijê pokrzywê Za¿ywam MegaKrzem (ale co¶ chyba nie dzia³a) U¿ywam wcierek na wypadaj±ce w³osy Nie szarpie siê z nimi. Dbam o nie. Mam ostatnio bardzo odpowiedni± dietê. Chroniê cebulki. Pijê siemiê lniane. Wcieram Jantar. I ci±gle wypadaj±. Ci±gle ci±gle ci±gle. Skoro nic nie dzia³a...mo¿e po³±czyæ MegaKrzem + CP. Wiem, ¿e oba zawieraj± wit. B, ale mo¿na by w sumie zwiêkszyæ chyba dawkê przyjmowanych witamin, skoro MK nie dzia³a, a CP mi pomaga³... A mo¿e macie inne rady na te w³osy, co lec± okropnie. Jaki¶ czas temu my¶la³am ju¿, ¿e wygra³am. Myli³am siê. Nie chcê zwalaæ na pogodê, no bo to wiadomo...trzeba to zwalczyæ.
|
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2076 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Blask faktycznie bardzo ³adny. Moje ostatnio co¶ mizerniej± ![]() nie wiem, co jest tego powodem. Mo¿liwe, ¿e @ ma na to wp³yw ? oO Ju¿ nie bêdê kombinowaæ i nie poddam siê, mimo kilku bad hair days ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Tak sobie od jakiego¶ czasu my¶lê "Aloes...sk±d wy aloes macie w domu" i bum, ol¶nienie, przecie¿ ja od kilku lat te¿ hodujê w domu aloes Jutro siê za niego biorê ! |
|
|
|
|
#2077 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 477
|
Cytat:
by³a¶ z tym u lekarza? robi³a¶ badania? |
|
|
|
|
#2078 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 115
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2079 |
|
BAN sta³y
|
Mw³ahahaha dorwê to cudeñko.
By³o tak, ¿e kilka lat temu tak mi wypada³y, ¿e przyjació³ka zbiera³a mi w³osy z koszulki z pleców. Codziennie zbiera³a po kilkadziesi±t w³osów w szkole + w domu te¿ nie przestawa³y wypadaæ... Potem obciê³am na ch³opaka i nie mia³o, co wypadaæ. W te wakacje ca³kowicie przesta³y i tak trzyma³y do koñca listopada. My¶la³am, ¿e wygra³am walkê z wypadaj±cymi w³osami. I znowu wróci³o.. W³osy farbujê tylko i wy³±cznie Henn±. Znaczy najpierw we wrze¶niu i listopadzie 2 x zafarbowa³am (1 we wrze¶niu i 1 w listopadzie) ro¶linn± farb± venita. (?) Potem w grudniu Henn± Khadi i od tej pory nic z nimi nie rusza³am. U lekarza by³am i jestem i nic. Nic nie wiedz±. Nic w badaniach z³ego nie wychodzi, co by mog³o wp³yn±æ na moje wypadaj±ce w³osy i ³amliwe paznokcie. |
|
|
|
#2080 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 344
|
kurcze dziewczyny, wylogowa³o mnie z wiza¿u i nie pamiêtam has³a do tamtego konta, ani maila do niego przypisanego
skoñczy³o siê zalo¿eniem nowego konta, ¿eby by³o z czego pisaæ. bez wiza¿u teraz ani rusz.
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
wróci³am
mi o dziwo ostatnio w³osy przesta³y wypadaæ, wydajê mi siê, ¿e to wzmacniaj±cy tonik babuszki agafii tak podzia³a³. podczas mycia nie wypada nic, tylko jeden-dwa w³osy podczas porannego czesania na mokro no i pojedyncze w³osy w ci±gu dnia. a to na prawdê dobry wynik jak na mnie, bo co rano podczas mycia potrafi³am gubiæ niez³y ko³tun.. ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
|
|
#2082 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
pod warunkiem ¿e mia³a¶ zaznaczone ¿eby je zapamiêtywa³o...
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Cytat:
![]() Kupiê ten tonik ![]() Ja mam na wszystkich stronach ten sam nick (ewentualnie przez jedno 'l') i to samo idiotyczne has³o, nie da rady zapomnieæ ![]() Wymy¶li³am: zrobiê podsumowanie, ale na blogu wiza¿owskim
|
|
|
#2084 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 344
|
na szczê¶cie mia³am na dysku jeszcze
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2085 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() sprawozdanie z randez vous poprosimy!
|
|
#2087 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 805
|
Cytat:
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Cytat:
Potem zmywam szamponem i suszê. |
|
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
ej, a próbowa³a która¶ tej od¿ywki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...5-plantes.html ? bo recenzji tu ma³o i sk³adu nie widaæ... nie ¿eby mi by³a potrzebna kolejna nowa od¿ywka, tak pytam...
|
#2090 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Mia³am i ¿a³ujê. Recenzja Ja mia³am po nim najgorszy mo¿liwy w³osowy dzieñ. |
|
|
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2092 | ||||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i problemy z serduchem dotycz± równie¿ mnie, jestem w trakcie badañ, ale po ostatnim echo serca lekarz stwierdzi³, ¿e mam problem z zastawk±, ale to ju¿ taka wada serducha, której siê nie wyleczy, tak czy siak przede mn± jeszcze holter i najgorsze - badanie krwi (TSH i jonogram magnezu). Tak czy siak ¿yczê nam wszystkim zdrowia w koñcówce tego i w nastêpnym roku ![]() Cytat:
![]() co¶ mi nie chce cytowaæ ![]() widzia³am fale i ¶winkê morsk± - kocham gryzonie jak ju¿ siê tak chwalicie, to ja wam te¿ poka¿ê moje misiaki najukochañsze ![]() 1. Feniks 2. Misiek 3. Stanis³aw vel Mistrz Yoda ![]() 4. Jaskier 5. Czarek
|
|
#2093 |
|
BAN sta³y
|
Feniks jest piêkny
![]() To teraz moje w³ochacze |
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
a ja nie mam zadnych zwierzat
|
|
|
|
#2095 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
|
|
|
#2096 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
domiwika - ³adna przemiana.
XminorXlos - ¶liczny b³ysk, na dodatek wygl±daj± na miêkkie. Milva - te¿ przy³±czam siê do pytania, bo nie wiem ![]() Kascysko - mogê zapytaæ gdzie kupi³a¶ te lakiery? Rossman/Natura?
|
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
Helo
Ale mam dzisiaj w³osy jak nie moje, s± takie ¶liskie i takie jakby hmm mokre tzn s± wysuszone ale to chyba jakie¶ mega nawil¿enie mi siê uda³o trochê to niepodobne do moich w³osów ![]() Jadê dzisiaj zobaczyæ co tam na wyprzeda¿ach piszczy, mo¿e co¶ fajnego upolujê, mam zamiar te¿ wst±piæ do inglota, oby siê skoñczy³o tylko na tych 2 rzeczach które planujê
|
|
|
|
#2098 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
|
|
|
|
#2099 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
versatille
Pierwsze zdjecie ktore otworzylam, to siostry miszcza z barszczem Moim zdaniem, super zestaw, kwiatki rozowe bym wybrala a buty nie sa zle ![]() Leeee zabalowalam ![]() Ze zwierzat to mam: kota psa konia siostrzenice i bratanice i za plotem sarny dziki jeze lisy jenoty gluszca sztuk jeden itp
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2012-12-30 o 09:46 |
|
|
|
#2100 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

Nie umiem siê zdecydowaæ, które kwiaty do fryzury, ró¿owe du¿o ³adniejsze. Nienawidzê ¿akietów ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Dzisiaj siedzê chora to stwierdzi³am, ¿e mogê daæ Scandica, jak sch³y to posz³am z gor±czk± spaæ, licz±c na siano