|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
Cytat:
trzymajcie się ciepło..
|
|
|
#3872 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sliczne Imie wybralas i ponwie pytanie bom nie doczytala czy jzu odp - gdzie mieszkasz, ja staconuje w Norwegii ![]() Cytat:
, w sumie waga stoi w miejscu ew jutro sie zwarze juz 2 tyg ciagle zapomniam ale to przez ta przeprowadzke taka jakas zakrcona jestem ![]() Cytat:
Cytat:
ze coooooooo jaki 8 luty ![]() Cytat:
a tu juz tylko 3 MIESIACE !!! ------------------ ogolnie umieram od wczoraj niby na plusie ale tak deszczem u mnie napier..... i wieje, zem chyba sie zaziebila - cale gardlo piecze szczypie kaszel mokry sie robi - na szczescie goraczki nie mam, ale ledwo DYCHAM ![]() ![]() na szczescie od dzis do srody - mam wolne wiec jakos sie wykurowac musze |
|||||
|
|
|
|
#3873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie następna 17 stycznia Cytat:
no mam nadzieję że tak się nie pośpieszy
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
idem spać moje laseczki kochane
![]() słodkich snów życzę a na koniec Ja + Mlody 27tydz ps. 1wszy raz mam brzuch większy od cycków Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2012-12-29 o 22:09 |
|
|
|
|
#3875 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasze brzuszki wyglądają teraz jak milion dolarów hehe
|
|
|
|
#3877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no ale brzuszek krąglutki !
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie, jakie zdjęcia laski wrzucają do sieci... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...75ffa5dad.html
Może to zdjęcia ma odstraszać nastolatki od seksu
|
|
#3879 | |
|
Zadomowienie
|
Fajoowy
![]() Cytat:
Cały dzień pije syrop z cytryny, sok z bzu i jeszcze imbir z miodem i cytryna, a teraz zapodałam na noc mleko z czosnkiem,miodem i masłem ale ledwo zipię. Jak sobie jeszcze pomóc? czy po prostu muszę to przeczekać? (przeziębienie i kaszel zaczęły mi się wczoraj popołudniu).
|
|
|
#3880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masakra
|
|
|
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, jeśli nie rozwinie się i będziesz się super oszczędzała, to nic złego nie będzie. Ja idę w pn do lekarza - bolą mnie zatoki, lekko czuję, że coś dzieje się w uszach - chyba syropki już nie pomogą. A są jakieś antybiotyki, które można w ciąży brać.
|
|
|
#3882 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja podobnie u mnie skonczony 28 tydzien.Ja mieszkam w Belgii. Takze z imieniem bylo ciezko, ale Milenka przypadlo nam obojgu do gustu, a i rodzice zaakceptowali. Ja dzis poszlalam na przecenach, ale normalnie szlak mnie prawie trafil w bielizniarskim. Takie ladne staniki poprzeceniane, moj dawny rozmiar 75 C a ja nie takie ble ble do karmienia piersia kupowalam, i jeszcze oczywiscie byl dwa razy drozszy i nie przeceniony.... no i rozmiar 80 E !! Masakra Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Glowa mnie boli cały czas ale to chyba nie zatoki (mam nadzieję), boję sie tylko żeby mi ten kaszel na oskrzela nie zszedł.Na szczęscie z suchego zmienil sie na mokry,może ewoluuje juz w strone lepszego ![]() No nic, sprobuję zasnąć. Dobrej nocy kochane
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także na razie odpuszczam sobie zakupy stanikowe.
|
|
|
#3885 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajowski ma domek maluch!Eh, ja również szybciukto miałam brzuch bardziej do przodu niż cycuszki Na samym początku o najpierw mi dupcia rosła teraz ją chociaż brzuch zrównoważył Cytat:
W sumie... to czuję się za☠☠☠iście sexy! DZIĘKI MEGI
|
|
|
|
#3886 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie już dawno większy od cycuchów, tyle że ja z natury cycki mam małe. Cytat:
łoooo!!! maskara!!! Przy tym zdjęciu moja samoocena wyraźnie wzrasta...
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Umieram ...!!!
Pali mnie za☠☠☠iaszcza ZGAGA i chetnie bym ale nie pojde bo mi kiszki marsza graja masakrycznie w brzuchu sie przelewa - mlodemu sie nie podoba :-( do tegokilka razy juz czulqm jak jelito mi skrecilo - no i bylo Ku.....sko hahaha. A w takich warunkach jakie obecie w Wc panuja fiuu fiuu trudno by sie zygalo. No ale tak bywa jak sie na noc je :-( teraz trza cierpiec Dziekuje wam kochane za mile slowa odnosnie Domku - dopiero tak od ok 2 miesiecy wyglada jak ciazowy wczesniej byl mega rozlany. Kajs mam zdjecie z bodajze 15-17 tyg i widac Mega roznice Co do biustonoszy ja przed ciaza mialam skromne 95C teraz jakos nie widze by piersi mi urosly nawet nie stwardnialy ( w sumie nie wiem czy twardnieja ;-) ) tylko sutki zrobily sie Jak Wntyle od Stara hahaha No nic lece na drugi bok moze jakos musze to przeczekac :-(( |
|
|
|
|
#3888 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam! Jesteśmy już po porannej gimnastyce
tzn synek jest bo matka leniwa i na leżąco kibicuje wygibasom w brzuszku ![]() teraz coś by się zjadło po takim wysiłku ![]() nie chcę krakać ale chyba dołącze do chorujących mamuś (odpukać) gardło zaczyna drapać i raz na jakiś czas mi się kaszlnie... oby się nie rozkręciłopoza tym wczoraj znajoma mnie nastraszyła, powiedziała że ostatnie 3 miesiące są niebezpieczne i trzeba bardzo na siebie uważać, ona właśnie ostatni trymestr spędziła w szpitalu na podtrzymaniu ciąży. to + słowa lekarza, że ładna ciąża ale to wcale nie oznacza że już nic złego nie może się stać wywołały we mnie wielki strach o malucha przecież na tym etapie powinno już być bezpiecznie Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
idziemy łeb w łeb heh a brzucholka i ja zmierzę, tylko nie wiem kiedy się powinno... przed śniadaniem czy juz po?![]() ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- aha! zapomniałam się pochwalić, że mam za sobą pierwszy skurcz w łydce złapało mnie w nocy ale na szczęście szybko odpuściło, mimo to troszkę jeszcze czuję łydkę. to oznacza brak magnezu?
|
|
|
#3889 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Uwielbiam ich akcent tak przy okazji ![]() Eh ja też muszę za stanikami do karmienia się porozglądać... tylko właśnie nie wiem jaki rozmiar I zjadłabym coś... tylko co
|
|
|
#3890 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jezeli bedzie tak bolalo to bankowo rodze ze znieczuleniem. Magnez jest dobry na skurcze i pomaga tez na zatwardzenie. Tylko ja sobie nie wyobrazam jak po takiej ilosci czekolady w Swieta moge miec za malo magnezu, no ale ok... Cytat:
chociaz nie z kazdego rejonu. Ja mieszkam w Antwerp i uwielbiam to miasto. A ty gdzie mieszkasz? |
||
|
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
a Twój mąż?! bo mój ponad 4 kg...
tak liczę, że Torres będzie pomiędzy ![]() aaaaaa! moje zdjęcie wyciekło!!!!!!!!!!!!! a jak się miał rozmiar do karmienia do rozmiaru sprzed i w trakcie ciąży?!!!!??? Wczoraj już sobie wybrałam modele do karmienia (Panache, model Lorna i Sophie), ale bałam się kupić, bo mój biust żyje własnym życiem i się go boję....
|
|
|
#3892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W Antwerpii byłam raz... ostatnio wybrałam się na camping w Lommel, ogólnie co jakiś czas jadę sobie do Belgii. A jak tam u Was z opieką medyczną jest? ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Agnjeska, nie ma co się śmiać - fakt faktem... moje jak nic
Kasia, boski brzucholek!!!!
|
|
|
#3894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak w ogóle to pytałam gina czy rzeczywiście waga urodzeniowa rodziców ma wpływ na wagę dziecka no i potwierdził. Przy okazji spytał ile ważyliśmy i powiedział że póki co wygląda na to że mały osiągnie ok 3,5kg. Szkoda, że to nie geny ojca są silniejsze, bo tż ważył tylko 2700 czy 2800g a urodził się w terminie, za to ja prawie 2 tygodnie po terminie i miałam 3600g ![]() aha gin zwrócił też uwagę na to, że kiedyś kobiety nie brały witamin itp więc i dzieci rodziły się mniejsze
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze maly mnie wykonczy, od dwoch dni o wiele mniej sie rusza, znowu chyba ta faza. Juz pare razy tak bylo - najpierw szaleje jak wariat przez tydzien, potem 2 dni luzu i potem znowu. Ale za kazdym razem te dwa dni spokoju to koszmar dla mnie. Niby w nocy 2 razy po pare ruchow bylo, teraz rano tez cos- ale one sa takie duzo bardzije delikatne i jakies takie nie takie Chyba sie poplacze zaraz....CIagle walcze z mysla, czy jechac na IP i sprawdzic, czy cos zlego sie nie dzieje, ehhhA tak poza tym - to witamy sie dzis juz w 27 TC Osttani tydzien podobno lekkiego okresu w ciazy - choc zgaga i brak magnezu juz mnei mecza, wiec juz czuje oddech 3 trym...![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Jeju ja urodzilam sie tydzien po terminie i mialam ok 4kg - bez witamin jak juz ktos wspomnial To co dopiero z witaminami by bylo Bylam taka tlusta, ze mama mowila, ze oczu mi nie bylo widac ![]() ![]() lol
|
|
|
|
|
|
#3897 | |
|
Raczkowanie
|
Megi-no wlasnie zmalal ci biust po karmieniu? Bo ja sobie nie wyobrazam miec takie balony do konca zycia.
Cytat:
U nas z opieka medyczna jest super. Nie moge narzekac wole rodzic tu niz w Polsce.
|
|
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej witam sie
switkiem kolo poludnia ![]() mowie wam poszlam spac okolo 5 nad ranem - tak sie strasznie wymeczylam dzis w nocy, ze dawno dawno tak nie mialam teraz siedze na 4 Literach - czekam az sisotra zrobi sniadanie. w sumie chcialam se sama zrobic ale - zaproponowala jajecznice na boczusiu z pieczarkami ogolnie zamowilam sobie BabyPaki z 11 Linkow dzialalo mi tylko 9 ale to i tak wedlug mnie duzo - zobaczymy co z tego bedzie |
|
|
|
|
#3899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj zauwazylam takie jakby plamki na piersiach i brzuchu i sie przestraszylam, nie wiem co to, czy to z cisnienia od kaszlu i kichania, czy jakies przebarwienia nagle Dzidzia rano pokopala troche,ale ogolnie czuje, jakby byla slaba tak jak ja teraz martwić sie tymi plamkami?
|
|
|
#3900 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
przez ćwierć sekundy uwierzyłam ![]() ![]() Wrześniowe mamusie już się ujawniają...ale ten czas leci... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

Tak wiec od czwartku leze i nawet nie mam sily usiaść do kompa, taka jestem osłabiona

, w sumie waga stoi w miejscu ew jutro sie zwarze juz 2 tyg ciagle zapomniam ale to przez ta przeprowadzke taka jakas zakrcona jestem 

za wszystkie piękne wasze brzuszki
niby plus minus 30ogram to oby minus 

ale nie pojde bo mi kiszki marsza graja masakrycznie w brzuchu sie przelewa - mlodemu sie nie podoba :-( do tegokilka razy juz czulqm jak jelito mi skrecilo - no i bylo Ku.....sko hahaha. A w takich warunkach jakie obecie w Wc panuja fiuu fiuu trudno by sie zygalo. No ale tak bywa jak sie na noc je :-( teraz trza cierpiec 

Bylam taka tlusta, ze mama mowila, ze oczu mi nie bylo widac