|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2
jestem znow
zrobilam salatke z brokula, ciasto bananowe i murzynka. Przyjme rano ksiedza i moge swietowac ![]() co do tycia ud - z Marysia od razu skoczyly mi uda i mam straszne rozstepy na nich, a to dlatego ze zadne kremy nie pomagaly. Tylam tam na potege - nie wiem czemu. ide chyba spac - Marysia usypia to sie poloze z nia w pokoju ![]() DOBRANOC
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro też spędzam sylwka w domu, chociaż szwagier ma przyjść do tż, żeby nie pił do lusterka
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
My wyjeżdzamy na imprezkę jutro popołudniu, a wracamy w Nowy Rok wieczorem. Założę się, że będę miała pierdylion stron do nadrabiania skoro wszystkie będą na straży
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Idę wziąć szybki prysznic i do spania, zamelduję się rano
Dobranoc
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale na pocieszenie pochwalę się, że moja lista życzeń na 2013 jest gotowa i schowana głęboko w portfelu
Nawet mój mąż zapragnął mieć własną Tylko .... pytał mnie co napisałam, bo on nie wie co pisać ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() Kolorowych
|
|
|
|
|
#996 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze byłam gruba i uwierzcie mi, że nie przesadzam. Przed ślubem schudłam 17kg i już zaczynam odrabianie![]() Cytat:
Czarne rurki. Wzięłam rozmiar większe, żeby były na dłużej, chociaż wiosną i latem zamierzam śmigać w sukienkach, tunikach i leginsach.Cytat:
Wypijemy piccolo i pójdziemy spać
|
|
#997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A dzieciątko moje to do mamusi podobne nos mamy identyczne, za to po tacie pewnie długie kończyny odziedziczy :p
|
|
|
#998 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie chyba łapie angina
![]() Ja tyż już mam Piccolo tylko ananasowe no ale wypije się a co![]() Ja jutro robię koreczki i sałatkę grecką, do tego miała być ciepła bagietka, ale Tż oczywiście kupił zwykła a nie mrożoną . W ogole nie wiem jak Wasi Tżci, ale mój ma problem z zakupami. Kiedyś napisałam mu żeby mi kupił 3 duże kefiry a przywiózł 3 duże śmietany generalnie jeszcze nigdy nie zrobił zakupów, żeby czego nie sknocić![]() Oglądam do końca CSI Miami i ide lulu. Dobranocek i do jutra |
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Mój już kiedyś pisałam, że jest kucharzem z zamiłowania, więc na zakupach jest w swoim żywiole
Ale jak ma powiesić pranie ... Powiesił kiedyś pranie, wielce zadowolony z siebie, ale klamerki poprzypinał na środku tak, że potem tego odprasować tych odgnieceń klamerkowych nie szło ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Podejrzewam, że jutro nie uda mi się już do Was zajrzeć, zatem przed zgaszeniem światła życzę Wam SZCZĘSLIWEGO 2013 ROKU!!! A przede wszystkim szczęśliwych min na każdym USG By ten rok był dla Was łaskawy, porody lekkie, a bobaski różowiótkie Fajny będzie ten rok, mówię Wam! A jutro pijąc Picolo na pewno łyka wypiję za Was
|
|
|
|
#1000 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja najczęściej robię mirunę lub solę. Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój TŻ jest identyczny. Zawsze jak go wysyłam do sklepu, to siedzę przy telefonie i czekam na pytania za 100 pkt, w stylu gdzie w sklepie jest śmietana. Wszystko mu dokładnie opisuję na kartce, gramaturę, czasami kolory opakowań Też jak leżałam w szpitalu, to mi musiał nosić rzeczy, to już mi się nawet pisać nie chce jego interpretacji słów: koszulka z krótkim rękawem albo ręcznik kąpielowy
|
||||
|
|
|
#1001 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)) to szybko! my liczymy troszke po cichu ze jak pojdziemy 21.01 to moze juz sie coś pokaże a jak nie to trudnoCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znowu was nadrabiałam godzinkę.... wczoraj wieczorem na Hobbicie byłam w kinie, dzisiaj na meczu kosza (oooj już zapomnialam jaka tutaj atmosfera jest na meczach... a i mecz niezły)... i zaraz zmykam do spania, bo mi mąż juz nad głową siedzi.... Zaszłam tez na chwile do H&M i fajne czarne rurki za 60zl ciążowe.. ale tylko 34 i 36 zostały (( wrrr.... a pozostałe przecenione to jakas masakra..
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny.ja tak z doskoku doczytuje co piszecie ale i tak to bede chciala nadrobic jak wroce hehe duuuzzooo czytania bede miec...dobrze sie czuje szczawnica jest bardzo ladna
hehe wsumie to podoba mi sie to ze wszyscy budza sie z kacem a ja swieza i wypoczeta heh![]() wogole to slisko jest strasznie uwazam zeby sie nie wywrocic wszyscy jak cos maja mnie lapac haha.pewnie jutro sie odezwe zeby zlozyc zyczenia..buziaczki!!---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Domciatko ciesze sie ze wszytko ok jest z Toba i babelkiem
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki mam pytanko nie orientujecie sie czy jak poprosze o cos na podtrzymanie ciazy czy lekarz moze dac mi na te bole podczas chodzenia . Boje sie o moje malenstwo.
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
dotkaa no ja tez sie ciesze.
i sobie mysle, ze te nasze dzieci nam zcasami stresu napedza haha, a to dopiero poczatek )barbara no idz i popytaj lekarza, moze nie potzrebujesz tabletek, moze te bole to z innego powodu. popytaj, nic nie tracisz |
|
|
|
#1006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A Twoje samopoczucie w ciąży też jest teraz bardzo ważne, dlatego jak dla mnie to powinnaś ze swoim ginem o tym porozmawiać ![]() Cytat:
![]() Idę po wyniki do laboratorium ![]() Mam nadzieję, że morfologie dalej mam w normach Bo tabletek z żelazem znowu bym chyba nie przeżyła ![]() Chociaż przyjemniejsze od zastrzyków
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Ja już w pracy... dziś tylko do 14 i mam wrażenie, że jest sobota a o 13:20 usg |
|
|
|
#1008 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dzisiaj leniwie, chociaż pewnie jakieś porządki porobię ![]() Mi na bóle lekarka dała luteinę na wszelki wypadek, ale bóle miały jako tako same przejść. Najlepiej zapytaj ginki.
|
#1009 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
barbara powinnaś się skonsultować z lekarzem , skoro martwią Cie te bóle malaczarnakejt kciuki za wizytę ![]() Biorę się za małe sprzątanie, potem trzasnę sałatkę, może wstawię jakies pranie będę zaglądać.miłego ostatniego dnia roku |
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
malaczarnakejt trzymam kciuki za wizytę ja też dziś w pracy po 6 dniach wolnego, ale z tego co szef powiedział kończymy 13/14 więc już się cieszę ![]() z moim tż i zakupami nie jest źle, tylko trzeba powiedzieć co się chce, kupił mi nawet raz mix sałat o jaki prosiłam, z wieszaniem prania na początku było ciężko, po 1,5 roku widzę znaczącą poprawę zwykle musiałam po nim poprawiać, a ostatnio powiesił wszystko dobrze ![]() ja to dziś będę oglądać przed północą ttv bo ma być fajny program z moim ulubionym ginekologiem o 23 chyba ma być |
|
|
|
|
#1011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o zakupy to mój tż musi mieć wszystko dokłądnie zapisane, jeżeli w trakcie zakupów zadzwonię do niego, żeby jeszcze coś do kupił i nie weźmie tego z pólki od razu to na 100% wraca bez tego. A jak go się pytam dlaczego tego nie kupił to mówi bo nie było na liście, ale dzwoniłam, zapomniałem itp. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Domciatko, ale łądne karteczki robisz
|
|||
|
|
|
#1012 | |
|
Raczkowanie
|
My z tż też w Sylwestra w domu... Ale może i dobrze, bo nie bardzo mam ochotę na tańce, bale i hałas. Pewnie coś zjemy, obejrzymy w tv, na chwilę pójdziemy do teścia (on też sam) i po północy pójdziemy spać, o ile nie padnę wcześniej
![]() Ostatnio tak mnie mdli, że nie wiem... Najgorzej wieczorami, chociaż dzisiaj od rana też mi coś wiruje w brzuchu ![]() Idę zjeść śniadanie, nie wiem czy do Was jeszcze dzisiaj zajrzę, więc chciałabym życzyć Szczęśliwego Nowego Roku Cytat:
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
jak się cieszę, że nie będę sama wśród spędzających sylwka przed TV, mi się nawet nie chce nic specjalnie do jedzenia robić.
Dziś w nocy obudził mnie głód, myślałam, że wstanę i będę coś jeść robić, ale jakoś wytrzymałam do rana ![]() Jeszcze odwiedzam dziś siostrę to może ona coś zaproponuje-zobaczymy. Niby mam tyle możliwości, ale jak ja czegoś nie zorganizuje to nie ma. Dobrze, że autem dziś w pracy jestem, kolega już mi proponował picie to powiedziałam, że autem i się wymigałam
|
|
|
|
#1014 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Możesz poprosić o luteinę. My Sylwestra spędzamy w dwójkę, nic nie robimy, jedzenia mam pełne szafki, więc tylko zrobię jakąś kolację i tyle. Może poukładamy puzzle. |
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
to ja sie przywitam i przedstawie w tym ostatnim dniu roku: Ola, 35 lat, 13 tc wg USG i 12 wg OM, trzecia ciaza, corka najstarsza 16 lat i mlodsza 5 , tp jakos w polowie lipca Mam nadzieje odzywac sie czasem, milo bedzie z Wami przezywac te magiczne miesiace
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz na priv do domciatko, żeby wrzuciła Cię na pierwszą stronę fajnie, że jest nas coraz więcej |
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałyście coś może o witaminach centrum materna?
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
Cytat:
))w tym tutaj (bo ciągle do 1.01. jesteśmy u teściów we wŁocławku) niestety nie mialam tego szczęscia.. a już powolutku zaczynaja mnie spodnie cisnac jak siedze.. mimo ze na wadze caly czas to samo... (albo waga zepsuta:PPP) barbara: koiecznie skonsultuj i pogadaj z ginekologiem o tych bolach
|
|
#1019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na koniec roku sprzeczka z TŻ... Dobrze, że ostatnio nie jest taki uparty i szybko odpuszcza.
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

12.06.2010

Zawsze byłam gruba i uwierzcie mi, że nie przesadzam. Przed ślubem schudłam 17kg i już zaczynam odrabianie
Tylko tak się zastanawiałam bo one były takie jak rurki, ale z bawełnianym pasem ciążowym i w udach były na mnie takie akurat a w pasie za szerokie, dobre na później. A teraz żałuję bo może udałoby mi się nie przytyć w udach

Ale jak ma powiesić pranie ...

klask i:

będę zaglądać.
I jaki bal?