Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-30, 20:29   #2641
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

hejka

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
monikkad, może mu przejdzie jak zostanie ojcem Mojego C. wkurzają matki, które zaraz po macierzyńskim idą na wychowawczy i siedzą na nim kilka lat, a potem znów zachodzą w ciążę i tak w kółko macieju. Ale akurat z tym się zgadzam - zajmują etat. Macierzyński - ok, rozumiem, ale ja po macierzyńskim wracam do pracy, nie zamierzam siedzieć w domu z dzieckiem kilka lat.
Albo wkurzają go kobiety w ciąży, które od razu idą na L4. Ja mu próbuje przemówić do rozumu, że każda ciąża jest inna i czasem kobiety mają takie silne objawy, że nie mają siły pracować. Już nie mówiąc o tym, że każda praca jest inna i w niektórych miejscach kobiety w ciąży nie powinny pracować. Np. moja znajoma teraz jest w 14 tc i pracuje na stacji benzynowej i jej szef od razu powiedział, że lepiej jakby na L4 poszła.

A co do tematu alkoholu to moja koleżanka poleca mi wiśniówkę z Biedronki. O taką: KLIK
Kosztuje niecałe 8zł za o,5l i podobno jest pyszna Na Sylwestra będzie próbowała cytrynówki z tej samej firmy i mi da znać czy jest dobra
u mnie w obecnej pracy, albo w poprzedniej także jak któraś była w ciąży to od razu szła na L4. Brzydko mówiąc w takiej pracy nie ma z takiej laski pożytku, bo ani to dźwigać ciężkiego nie może, na drabine też strach, i ktoś musi robić za dwóch więc lepiej od razu iść na L4, tylko nie każdy lekarz chce je wypisać- to druga sprawa

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
monikkad 11 lat... ładnie hehe widzisz, mówiłam, że Cię samej nie zostawi a z tymi pieniędzmi za bal super

alloffkowa 20 lat... wow ostro

misiadelko i jak obiad TŻ? mój tez od stycznia idzie na dietę

alloffkowa 7 lat i szykował się sam, a siostrzeniec TŻ ma 14 lat i rok temu jak jeszcze mieszkaliśmy z siostrą TŻ ona szykoała go do szkoły albo babcia (czyli mama TŻ) pakowała mu plecak, zakładała buty, kurtkę podejrzewam, że nadal tak jest

Angel_21_ wzajemnie miłego dzionka

Ja do szkoły chodziłam zawsze z koleżanką

My tę Soplicę kupowaliśmy w biedronce

W święta piliśmy te driny kinder bueno, dla mnie super a TŻ mówi ''fuj!'' on mało słodyczy je i mówi, że za slodki jest ten drink

A różnica wieku między dziećmi... my chcielibyśmy mieć chłopczyka i dwa lata później dziewczynkę ale jak będziesz inaczej to też super, najważniejsze żeby były zdrowe a starania chcemy zacząć tak 2 lata po ślubie
między moimi rodzicami było 18 lat różnicy jak brali ślub moja Mama miała 21 lat moja siostra urodziła się jak mama miała 30 lat, a jak miała 33 lata. Chciała wcześniej, ale miała problemy z donoszeniem ciąży

14 lat? przecież to wielki chłop jest ja jak miałam 14 lat byłam z koleżanką na wakacjach sama

w ogóle tak jak ktoś napisał nie było kiedyś takiej paranoi. Ja jak miałam 4-5 lat chodziłam sama do mamy do pracy nie było to daleko, jakieś 500-700 metrów, ale musiałam chodzić pod mostem
jako 5 latka zaczęłam jeździć na kolonie, a jako 7 latka jeździłam sama do sąsiedniego miasta do Cioci

teraz są inne czasy, mój 6 letni siostrzeniec potrafi sam się ubrać, umyć, zrobić sobie bułkę itp, ale samego go nawet na dwór nie puszczamy w lato puściłam go raz na plac samego bo byłam chora, ale musiał być w takim miejscu, żebym Go z okna widziała i przez 2 godziny bez przerwy siedziałam w oknie
ale dziecko trzeba uczyć samodzielności

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
przyłączam się
cały grudzień bez ćwiczeń minął
muszę się za siebie wziąć na nowo ale teraz będzie ciężko bo nauki mam całą masę i do połowy lutego jestem cast a way

a nie pomyślał o tym, że w ten sposób wychowuje się dziecko kalekę które samo nic nie potraf zrobić , jest mało zaradne a i frustracja matki go przytłacza?
nie ma nic gorszego niż sfrustrowani, niespełnieni rodzice

też szanuję Twoją decyzję ale mimo, że jestem od Ciebie starsza odrobinę to nie wyobrażam sobie dzieci wcześniej niż za kilka (7-8) lat. Nie śpeszy mi się, nie ciągnie mnie do tego, nie jara mnie to, chce się spełniać zawodowo, chce się ustabilizować i chyba chce poczuć że już czas. A jak na razie mój instynkt zapadł w zimowy sen

macie jakąś receptę, że planujecie płeć?

w Almie też jest
dokładnie mam znajomą, za którą zawsze wszyscy robili rodzice, nigdzie nie mogła chodzić nawet jako nastolatka, omijały ją imprezy i dyskoteki. Teraz ma 25 lat i cały czas mama jej sprząta w pokoju, a ona w życiu sama nawet obiadu nie ugotowała bo nie potrafi
przychodzi z pracy i mama czeka na nią z obiadem na dodatek musi na niego ZAWSZE przyjść bo rodzice nie wyobrażają sobie, że może nie zjeść obiadu z nimi

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ja też mam ustawione zaręczona z... tyle. a mam znajomą, która ciągle kłóci się z chłopakiem i ciągle zmienia status: wola, w związku, wola w związku xd ludzie już oficjalnie z niej cisną :P

Ty jesteś dla nas fejsubkowo niedostepna ( i w ogóle zdjęciowo.
mój 30 letni kuzyn tak robi ze swoją dziewczyną średnio raz w tygodniu zmieniają swoje statusy i kasują zdjęcia. Załosne to troche jest

Cytat:
Rany widzę, że tu same zboczki są a ja przez te tabletki anty mam tak niskie libido, że szok tzn. tak myślę, że to przez nie... w ogóle mam z TYM problem, ale nie będę zanudzać

Wzajemnie szczęśliwego nowego roku i udanej zabawy sylwestrowej
ja też nie mam libida za wysokiego nie wiem czy to przez ringa-pierścień, ktorego używam czy przez co a może przez to, że już swoje się wyszalałam zobaczymy, jak zamieszkamy razem może mi się polepszy

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
misiadelko i co? TŻ ma już jakieś propozycje?

Kate Noir dzięki i wzajemnie
przeczytałam "pozycje"

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
si si

oo ta pierwsza bajerancka tę drugą miałam kiedyś tylko w wersji do ramion ale nie lubie prostych grzywek

nie, oczywiście, że nie, uważam że jesli oboje parterów nie chce dzieci i mają to obgadane to żaden problem ich sprawa. Z tym że w kosciele slubu nie dadzą. Natomiast przedstawiłas kwestie tak (albo ja to tak odebrałam) ze ty nie chcesz, on chce i ze to on bedzie miał problem albo sie zdziwi. Skoro macie to jakos po waszemu ustalone to ok.

o ja pierdziuuuu, no ale lepiej teraz niż potem sie rozwodzić. Koleżanka mojej znajomej miała mega wątpliwosci przed slubem, wszyscy jej odradzali małżeństwo, rodzice jej nawet powiedzieli zeby w takim razie wszystko odwołała, a ta co? Wzieła ślub - bo ona zawsze chciała miec taką białą sukienke, bardzo szybko sie rozwiedli, jakies 3 miechy chyba po slubie. A druga historia w sumie koleś był poszkodowany, bo laska pzrestała go kochac, nie powiedziała nic, wzieli slub, dwa tygodnie po slubie powiedziała mu ze go juz od dłuzszego czasu nie kocha a slub wzieła bo wszystko było załatwione... są w trakcie unieważniania małżeństwa.

danke Dosc mi sie krecą, zwykle miałam tak pocieniowane żeby własnie podkreslic te fale, ale na takiej długosci juz sie nie da.

polecam plastry, brałam i fajna sprawa, duzo mniejsza dawka hormonów, nie trzeba codziennie pilnowac.
te historie są straszne niektórzy ludzie chyba nie myślą
ja się kiedyś zastanawiałam, ale w ostateczności zdecydowałam się na te ringi i oprócz tego libida (które nie wiem czy jest tym spowodowane) to jestem bardzo zadowolona nie wiem czy nie bałabym się, że plastry mi się odkleją....

Cytat:
My mieszkamy z moimi rodzicami, więc wolna chata jest dość rzadko, a co za tym idzie nie często możemy sobie pozwolić na taką pełną romantyczność więc to też na pewno się przyczynia do tego + dość częste ostatnio kłótnie, stres spowodowany brakiem pracy... a do nawilżenia używamy żelu z durexa

A ile w ogóle takie plastry kosztują?
żel z durexa, o nie my raz spróbowaliśmy z ciekawości. ale jakoś tak dziwnie zadziałał na TŻ, że mnie już nogi bolały i wszystko a On dalej mógł fajnie jest długo, ale bardzo długo to już jest średnio Od tego czasu nie używamy żeli

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
właśnie pisze w koleżanką, miała brać ślub we wrześniu 2013, mówi że jednak kwiecień, napisała mi że jest w ciąży, będą mieć bliźniaki, a żeby było jeszcze śmieszniej zaszła w ciąże biorąc tabletki
mój siostrzeniec też jest dzieckiem tabletkowym

Boże, w końcu mam dwa dni wolnego cieszę się, choć generalnie humor nie za dobry mam wszystko mnie ostatnio irytuje

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 20:29   #2642
misiadelko
BAN stały

Ja od razu 8 sztuk kupiłam
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 20:31   #2643
cikulada
Zadomowienie

Ja na szczęście nie mam problemów z suchością natomiast z za dużym libido już owszem I bardzo często to ja mam większą ochotę na małe co nieco w przeciwieństwie do TŻa

Też nie chciałabym mieć bliźniaków Natomiast dwójkę dzieci - najpierw chłopca a po jakichś 2 latach dziewczynkę jak najbardziej Ale jak to wszystko wyjdzie to się dopiero okaże i zobaczymy co nam życie przyniesie

Z okazji mojego 1000 posta stawiam wszystkim

Edytowane przez cikulada
Czas edycji: 2012-12-30 o 20:36
cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 20:49   #2644
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Wracam po ciezkiej nocy... Wczoraj dopadlo mnie mega zatrucie, najpierw zimno i goraco na zmiane, ledwo chodzilam. Niedobrze, brzuch bolal, myslalam, ze skonam. I dopiero o 10 w nocy zwrocilam to dziadostwo juz dawno tak zle sie nie czulam, zreszta nawet teraz kiepsko sie czuje, taka oslabiona. A do tego jeszcze przeziebiona jestem... Zyc sie odechciewa.
Biedna Kuruj się i pij dużo wody, żeby się nie odwodnić. Coś ostatnio panuje wszędzie to cholerstwo... Dzisiaj TŻ-ta mama do lekarki do domu prywatnie jechała bo cały dzień miała gorączkę wczoraj i dzisiaj i okazało się, że jakieś poważne zapalenie gardła. Dostała antybiotyk i cały dzień dzisiaj nie wychodzi z łóżka tak słabo się czuje... A w aptece jak chcieliśmy wykupić ten antybiotyk to w kolejce czekaliśmy 40 minut! Tyle ludzi że masakra! Nie wiem czy jakiś nowy koniec świata zapowiedzieli czy co, że Ci ludzie się tak szykują i apteczki uzupełniają?

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Waniliova, gdzieś Ty była jak ognisty jeździec był wątkowym hitem?
haha Padłam
Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
siema siema
melduję się, że żyję!
nie dam rady przeczytać tego co napisałyście od 2-go dnia świąt ... może w nowym roku

jestem u rodziców tż'a... dzisiaj ze znajomymi tż'a zrobiliśmy z 30 km w "górach" - wywiało mnie i wymroziło.
Wczoraj byliśmy na Hobbicie i mimo moich wcześniejszych obaw muszę przyznać, że jestem zadowolona. Szkoda, że te części są tak rozłożone w czasie.

Przeczytałam tylko ostatnią stronę i nie mam pomysłu jak uświadomić Waniliovą, ale... od kiedy przyjechałam do domu rodzinnego tż'a to normalnie nie wiem co wstąpiło w nas wstąpiło ale oby tak dalej może zmiana klimatu?

Pewnie do jutra nie zdążę tu zajrzeć, więc życzę Wam udanego sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku
Też byliśmy na Hobbicie I bardzo nam się podobało! Uwielbiamy takie klimaty I już nie możemy się doczekać kolejnych części

A co do jeźdźca to ja ostatnio dosłownie pożeram TŻ-ta Nie wiem co mi jest, ale mogłabym od rana do wieczora nic innego nie robić A TŻ oczywiście niezmiernie zadowolony i zaskoczony że mnie tak ostatnio wzięło

Ja tam mogłabym mieć bliźniaki Nie ważne czy chłopiec czy dziewczynka czy bliźniaki, tylko właśnie tak jak pisałyście ważne, żeby były zdrowe

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 21:11   #2645
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Ty już parę dni jedziesz na dietkowym, ja dopiero od dzisiaj, więc nie powinnam ale jutro akurat spalimy kalorie. Chociaż same driniacze to jakieś 300 albo więcej
zamilcz i nie dołuj tymi kaloriami
Cytat:
Tak Chłopak albo Miłosz jak brat naszego przyjaciela albo Kacper, a dziewczynka Emilia albo Julita Kurcze, chciałabym chcieć dziecko... czemu nie mam instynktu jeszcze?? A jeśli nigdy się nie pojawi??

Też polecam, u mnie libido przyszło po chyba czterech zmianach tabsów, teraz mam ciągle ochotkę, tylko suchość mi przeszkadza, ale.. (patrz niżej)

Polecam FEMINUM

Mówiłam Wiedziałam, że będzie fajnie!!!

Ja też, a u mnie to bardzo prawdopodobne... W rodzinie są bliźniaki...

Ja dzisiaj byłam w Gdańsku na starówce, w Gdyni nad morzem także spaliłam i......... piję szampana z moich nowych szampanówek z biedronki Są ekstra I tanie, polecam
ta dziewczyna też mi pisała że u niej w rodzinie były bliźniaki i u jej narzeczonego też więc spodziewali się że mogą mieć, ale że zajdzie w ciąże podczas brania anty to nie
my szkło zbieramy z Ikeii mamy już po 12 sztuk:
http://fhujang.pl/ikea/svalka_kielis...szek_wodka.jpg
http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:4,s:0,i:96
i
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...zAKynK8I0PEoD5

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Biedna Kuruj się i pij dużo wody, żeby się nie odwodnić. Coś ostatnio panuje wszędzie to cholerstwo... Dzisiaj TŻ-ta mama do lekarki do domu prywatnie jechała bo cały dzień miała gorączkę wczoraj i dzisiaj i okazało się, że jakieś poważne zapalenie gardła. Dostała antybiotyk i cały dzień dzisiaj nie wychodzi z łóżka tak słabo się czuje... A w aptece jak chcieliśmy wykupić ten antybiotyk to w kolejce czekaliśmy 40 minut! Tyle ludzi że masakra! Nie wiem czy jakiś nowy koniec świata zapowiedzieli czy co, że Ci ludzie się tak szykują i apteczki uzupełniają?

haha Padłam

Też byliśmy na Hobbicie I bardzo nam się podobało! Uwielbiamy takie klimaty I już nie możemy się doczekać kolejnych części

A co do jeźdźca to ja ostatnio dosłownie pożeram TŻ-ta Nie wiem co mi jest, ale mogłabym od rana do wieczora nic innego nie robić A TŻ oczywiście niezmiernie zadowolony i zaskoczony że mnie tak ostatnio wzięło

Ja tam mogłabym mieć bliźniaki Nie ważne czy chłopiec czy dziewczynka czy bliźniaki, tylko właśnie tak jak pisałyście ważne, żeby były zdrowe
ja też mam ostatnio dośc wysokie libido ale nikt nie narzeka póki co
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 21:52   #2646
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Aaaa dziewczyny 16 stron do nadrobienia
Wybaczcie ale nie dam rady dzisiaj Dopiero wróciłam od TŻta, byłam u niego od piątku I muszę iść spać bo jutro o 4tej pobudka do pracy, później TŻ przyjeżdża do mnie i sylwester... Raczej będzie to piżamowa impreza Będziemy pić z moim bratem Ewentualnie skoczymy na sylwester miejski popatrzeć

Dobranoc kochane Jak jutro znajdę trochę czasu to nadrobię

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 22:09   #2647
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Ale gonicie... A ja nie mam ostatnio w ogóle czasu do Was zaglądać
Właśnie skończyliśmy oglądać z tż "Nad życie" ja byłam w kinie z siostrą i bratową, a tż jeszcze nie oglądał. Znowu się popłakałam
Zmykam spać bo jestem dziś padnięta. Pół nocy nie spałam, psiak dostał ataku padaczki o 24 i do 3 rano wojował
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-30, 22:09   #2648
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Tak Chłopak albo Miłosz jak brat naszego przyjaciela albo Kacper, a dziewczynka Emilia albo Julita Kurcze, chciałabym chcieć dziecko... czemu nie mam instynktu jeszcze?? A jeśli nigdy się nie pojawi??
Obstawiam Kacpra i Emilię A ile masz lat? Może na instynkt jeszcze przyjdzie pora A może po porodzie dopiero

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 22:57   #2649
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Piszecie jak szalone

Tż mi śpi od pół godziny, padnięty jest po nocce, także u nas dziś łognistego jeźdźca nie będzie ale już mu truł przedtem, że jutro śpię u niego, zapas wódki jest, więc się mu marzy.

Ja chcę czekoladę, cukierka albo coś niezdrowego
Palnij ty się w dupę Twarda bądź nie miękka!

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość

Bliźniaki
Też bym chciała. Zdaje sobie z tego sprawę że przez kilka miesięcy nie widzi się nic poza pupaczami, pieluchami, pralką i żelazkiem. Ale takie momenty mnie rozwalają
https://www.youtube.com/watch?v=QEE70zlVRoM
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 23:02   #2650
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tasiulek
Też bym chciała. Zdaje sobie z tego sprawę że przez kilka miesięcy nie widzi się nic poza pupaczami, pieluchami, pralką i żelazkiem.
Dla mnie w bliźniakach gorsze jest to, że jak chcą jeść to obydwoje na raz, jak się obudzą to też obydwoje na raz itd. A jeszcze gorzej jest jak zaczną chodzić - jeden biegnie w jedną, a drugi w drugą stronę Masakra

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 23:05   #2651
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Jutro szykuje się pracowity ranek, muszę się spakować nad jeziorko no i rano przyszykować jedzonko na sylwka.. Gdyby mnie juz rano nie bylo jutro ... to dzis składam Wam oraz Waszym tz :

Super wesołych i udanych zabaw, popijawek i potańcówek sylwestrowych, a w Nowym 2013 Roku, przede wszystkim tego, aby ten rok był rokiem szczęśliwym , w którym spełnią się Wasze wszystkie najskrytsze marzenia oraz życze w Nowym Roku dużo owocnych dni z ognistym Pozdrawiam, buziaki

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-30, 23:40   #2652
wenedka
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, można się przyłączyć?

Po zaręczynach w lipcu tego roku, właśnie ustaliliśmy datę ślubu i zarezerwowaliśmy salę- pobieramy się 12. lipca 2014 roku
Do kościoła wybieramy się przy kolejnej wizycie Tż w Polsce, bo oboje mieszkamy w UK.
Nie wiem co i jak, więc liczę na Waszą pomoc

Pozdrawiam ciepło!
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 23:55   #2653
Angel_21_
Rozeznanie

hej dziewczyny dziś się uczyłam i was nadrabiałam więc nie wiem jak mi ta nauka poszła haha
co do dzieci to mi również obojętne ile i jaka płeć ale miło by było mieć i chłopca i dziewczynkę ... najważniejsze żeby były zdrowe co do imion to TŻ mówił, że najbardziej chciał by mieć Filipka i Oliwkę
co do seksu to nawet mnie nie denerwujcie ochota jest wszystko pięknie ładnie... partner jest i to tak napalony że mógł by rozszarpać ale gorzej z wykonaniem moi rodzice idealnie dbają o to żebyśmy nie mieli jak Z GÓRY DZIĘKUJE MAMO, TATO : pala:
co do włosów to ja zapuszczam intensywnie od dawna i jak mam wyprostowane to mam do pupy dokładnie taka długość jaką chce mieć bo jak zrobię loki to będą idealne

KOCHANE ŻYCZĘ WAM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU SAMYCH SUKCESÓW, ZDROWIA ORAZ BY ROK 2013 SPRAWNIE ZLECIAŁ I BYŁ NASZ 2014 ROK
Stary 2012-12-30, 23:57   #2654
myboyismine
Zakorzenienie

Tż mówi, że bardzo prawdopodobne że będziemy mieć bliźniaki, bo u niego w rodzinie jest kilka a ogólnie chciałby córeczkę, podobną do mnie ja zawsze myslałam o chłopczyku,ale najważniejsze jak mówicie, żeby było(y) zdrowe
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 00:03   #2655
poznanianka1990
Zakorzenienie

wenedka, witaj Opowiedz coś więcej o Was - skąd jesteście (z jakiego miasta pochodzicie), jak długo jesteście razem? Pisałaś, że macie już zarezerwowaną salę. Pochwal się jaką

kulbensikowa, Angel, dziękuję. Wam również życzę Szczęśliwego Nowego Roku Oby był lepszy niż obecny!

A co do dzieci to my chcemy Julkę i Bartusia

Mykam spać. Dobranoc

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2012-12-31 o 00:04
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 00:16   #2656
myboyismine
Zakorzenienie

a ja imion jeszcze nie wybrałam....

Wenedka, opowiadaj
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 05:00   #2657
tasiulek
BAN stały

Umarlam...cwicze sobie jak czlowiek, jade z przysiadami slysze cos jakby uderzanie i zamykanie drzwi od samochodu. Wychodze na balkon patrze jakis lepek sie z Passatem dorabia usiluje sie wlamac przed 6 rano...ciagnac za drzwi wlaczyl sie alarm ludzie Ci co do pracy i na nogach na balkonypowychodzili a ze blokowisko 10 pietrowcow to sie garstka zebrala i ktos z klatki wylecial. A typ jak uciekal to sie jeszcze poslizgnal i przewrocil

Edytowane przez tasiulek
Czas edycji: 2012-12-31 o 05:02
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 07:17   #2658
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cześć, wszystkie jeszcze śpicie? ja też miałam zamiar wyspać się przed Sylwestrem, ale Siostra wychodziła do pracy i mnie obudziła

mieliśmy z TŻ spędzać jutro sami Sylwestra, ale rozmawiałam wieczorem na gg ze znajomą, którzy też siedzą z chłopem w domu no i ich zaprosiłam do nas, tzn do TŻ bo jest wolna chata
cieszę się w sumie, ale z drugiej strony będę musiała coś przygotować a tak to mieliśmy w planie tylko tosty i alkohol no nic, coś na szybko wykombinuje

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość

Po zaręczynach w lipcu tego roku, właśnie ustaliliśmy datę ślubu i zarezerwowaliśmy salę- pobieramy się 12. lipca 2014 roku
Do kościoła wybieramy się przy kolejnej wizycie Tż w Polsce, bo oboje mieszkamy w UK.

Pozdrawiam ciepło!
witaj

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Umarlam...cwicze sobie jak czlowiek, jade z przysiadami slysze cos jakby uderzanie i zamykanie drzwi od samochodu. Wychodze na balkon patrze jakis lepek sie z Passatem dorabia usiluje sie wlamac przed 6 rano...ciagnac za drzwi wlaczyl sie alarm ludzie Ci co do pracy i na nogach na balkonypowychodzili a ze blokowisko 10 pietrowcow to sie garstka zebrala i ktos z klatki wylecial. A typ jak uciekal to sie jeszcze poslizgnal i przewrocil

ludzie to mają tupet

gdyby Nam się przydarzyło kiedyś dziecko to chłopczyka nazwałabym Alan a córkę Łucja ale nie wiem co TŻ na to bo On tak daleko w przyszłość nie lubi wybiegać

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2012-12-31 o 07:20
Stary 2012-12-31, 07:36   #2659
misiadelko
BAN stały

Te pierwsze do likierów mam w domu rodzinnym,ale chyba bardziej do ozdoby są bo likiery są może spożywane tam raz na rok Tutaj też mamy jakieś do likierów, ale ani razu nie były użyte, trzeba jakiś likier kupić!
A na wino czaję się z pepco, bo mamy takie normalne, ale czaję się na takie wielkie bomby, moja mama ostatnio kupiła do białego, ponoć są też do czerwonego

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Zmykam spać bo jestem dziś padnięta. Pół nocy nie spałam, psiak dostał ataku padaczki o 24 i do 3 rano wojował
Biedak

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Obstawiam Kacpra i Emilię A ile masz lat? Może na instynkt jeszcze przyjdzie pora A może po porodzie dopiero
W październiku skończyłam 24, moja mama w tym wieku miała już pięcioletnie dziecko
Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość

Super wesołych i udanych zabaw, popijawek i potańcówek sylwestrowych, a w Nowym 2013 Roku, przede wszystkim tego, aby ten rok był rokiem szczęśliwym , w którym spełnią się Wasze wszystkie najskrytsze marzenia oraz życze w Nowym Roku dużo owocnych dni z ognistym Pozdrawiam, buziaki
Dziękuję

Cytat:

Pozdrawiam ciepło!
Witaj

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
co do seksu to nawet mnie nie denerwujcie ochota jest wszystko pięknie ładnie... partner jest i to tak napalony że mógł by rozszarpać ale gorzej z wykonaniem moi rodzice idealnie dbają o to żebyśmy nie mieli jak Z GÓRY DZIĘKUJE MAMO, TATO : pala:
co do włosów to ja zapuszczam intensywnie od dawna i jak mam wyprostowane to mam do pupy dokładnie taka długość jaką chce mieć bo jak zrobię loki to będą idealne

KOCHANE ŻYCZĘ WAM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU SAMYCH SUKCESÓW, ZDROWIA ORAZ BY ROK 2013 SPRAWNIE ZLECIAŁ I BYŁ NASZ 2014 ROK
Moja mama jak spotykała się z moim tatą miała też takie przygody, mama miała czarno-biały tv a dziadek w swoim pokoju kolorowy. No i jak był tata u niej to dziadek zawsze stwierdzał, że on woli na cz-b ogladać A i tak się urodziłam

Cytat:
Nogi z dupy powyrywać, żeby odechciało się kraść cudze! :

Idę odkurzyć, poprasować i pakować się do hotelu, TŻ pracuje dzisiaj do 13 i wtedy też jedziemy

Ehhh muszę co chwilę skracać Wasze i swoje wypowiedzi... za każdym razem wiadomosć przeladowana grafiką, co za shit.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-31, 07:39   #2660
misiadelko
BAN stały

A tak w ogóle:

ROK i 5 MIESIĘCY DO ŚLUBU!!
Stary 2012-12-31, 08:24   #2661
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Te pierwsze do likierów mam w domu rodzinnym,ale chyba bardziej do ozdoby są bo likiery są może spożywane tam raz na rok Tutaj też mamy jakieś do likierów, ale ani razu nie były użyte, trzeba jakiś likier kupić!
A na wino czaję się z pepco, bo mamy takie normalne, ale czaję się na takie wielkie bomby, moja mama ostatnio kupiła do białego, ponoć są też do czerwonego

Biedak

W październiku skończyłam 24, moja mama w tym wieku miała już pięcioletnie dziecko
Dziękuję

Witaj

Moja mama jak spotykała się z moim tatą miała też takie przygody, mama miała czarno-biały tv a dziadek w swoim pokoju kolorowy. No i jak był tata u niej to dziadek zawsze stwierdzał, że on woli na cz-b ogladać A i tak się urodziłam

Nogi z dupy powyrywać, żeby odechciało się kraść cudze! :

Idę odkurzyć, poprasować i pakować się do hotelu, TŻ pracuje dzisiaj do 13 i wtedy też jedziemy

Ehhh muszę co chwilę skracać Wasze i swoje wypowiedzi... za każdym razem wiadomosć przeladowana grafiką, co za shit.
miałaś fajnego dziadka

ok, Dziewczyny, ja się powoli zbieram bo muszę jeszcze posprzątać, a później zrobić się na bóstwo i o 14 jade do TŻ

To życzę wszystkim szampańskiej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2012-12-31, 08:29   #2662
aszuelka
Zakorzenienie

Witam sie z rana ale bez kawki wlasnie parzy sie herbatka zielona - pyszna dla koneserek zielonej herbaty dodaje zdjecie - jest naprawde pyszna, mam ochote na wiecej smakow

Dzisiaj lepiej sie czuje jesli chodzi o sprawy zoladkowe, natomiast przeziebienie zaczyna bardziej dawac znac o sobie jak to sie mowi, jak nie urok to sraczka... Mozna oszalec

Witam nowa PM-ke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (198,2 KB, 13 załadowań)

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 09:10   #2663
Waniliova
Zakorzenienie

Hej

Zuzik06 za tabletki płacę 20zł, więc te plastry wychodzą dwa razy drożej... hm pomyślę o tym

Tycikata cieszę się, że wesele się udało i noc z TŻ

alloffkowa zaszła w ciążę biorą tabletki... ooo pewnie jakąś pominęła

ane3kaa to w sumie mnie pocieszyłaś, bo już myślałam, że jestem jedyna

misiadelko o, dzięki, zaraz sprawdzę to FEMINUM

cikulada ojjj, to udanej nocki życzę

poznanianka1990 hm faktycznie niskie libido przy nie braniu tabletek anty jest troszkę dziwne może stresujesz się ostatnio za bardzo

pysia1987 też uważam, że dziecka trzeba uczyć samodzielności, ale cóż, niektórzy mają inne zdanie moim zdaniem 14nasto latek, który prawie NIC nie zrobi sam jest kaleką... siostra TŻ musi mu nawet tabletki rozdrabniać bo nie połknie całej mnie ginekolog na początek przepisał ringa-pierścień, ale nie chciałam tego używać. Nie sprawia Ci to dyskomfortu? a co do żeli to używamy takiego potęgującego doznania w sumie on nic nie zmienia, jedynie suchości nie ma i jest strasznie ciepło w tamtych miejscach a czemu wszystko Cię irytuje?

cikulada

kwiatuszek10031989 jakiś diabeł w Ciebie wstąpił

wenedka jasne, witaj

Angel_21_ , kulbensikowa , pysia1987 dziękuję i wzajemnie udanej zabawy i szczęśliwego nowego roku

aszuelka no tak, jak nie urok to sraczka... kuruj się!
Stary 2012-12-31, 09:20   #2664
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Hej

Zuzik06 za tabletki płacę 20zł, więc te plastry wychodzą dwa razy drożej... hm pomyślę o tym

Tycikata cieszę się, że wesele się udało i noc z TŻ

alloffkowa zaszła w ciążę biorą tabletki... ooo pewnie jakąś pominęła

ane3kaa to w sumie mnie pocieszyłaś, bo już myślałam, że jestem jedyna

misiadelko o, dzięki, zaraz sprawdzę to FEMINUM

cikulada ojjj, to udanej nocki życzę

poznanianka1990 hm faktycznie niskie libido przy nie braniu tabletek anty jest troszkę dziwne może stresujesz się ostatnio za bardzo

pysia1987 też uważam, że dziecka trzeba uczyć samodzielności, ale cóż, niektórzy mają inne zdanie moim zdaniem 14nasto latek, który prawie NIC nie zrobi sam jest kaleką... siostra TŻ musi mu nawet tabletki rozdrabniać bo nie połknie całej mnie ginekolog na początek przepisał ringa-pierścień, ale nie chciałam tego używać. Nie sprawia Ci to dyskomfortu? a co do żeli to używamy takiego potęgującego doznania w sumie on nic nie zmienia, jedynie suchości nie ma i jest strasznie ciepło w tamtych miejscach a czemu wszystko Cię irytuje?

cikulada

kwiatuszek10031989 jakiś diabeł w Ciebie wstąpił

wenedka jasne, witaj

Angel_21_ , kulbensikowa , pysia1987 dziękuję i wzajemnie udanej zabawy i szczęśliwego nowego roku

aszuelka no tak, jak nie urok to sraczka... kuruj się!
ring nie sprawia mi dyskomfortu, wręcz przeciwnie, aplikuje go i na 21 dni zapominam, że go noszę czasami tylko po sprawdzamy czy jest dalej na swoim miejscu TŻ czasami go czuje, ale nie przeszkadza Mu w niczym sama się dziwie że tak dobrze mi się go użytkuje bo często nawet przy małym tamponie czuję dyskomfort, a przy ringu nic a nic
wszystko mnie irytuje, nie wiem czemu wydaje mi się, że przez pracę, przerasta mnie

14nastolatek i rozdrabnianie tabletek? ciekawe czy chłopak będzie miał kiedyś dziewczynę, jak tak to już jej współczuje

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2012-12-31, 09:22   #2665
alloffkowa
Zakorzenienie

nie pominęła

Kotka mi wróciła do domu,. nie było jej od wigilii czyli tydzień czasu jej nie było a dziś przyszła jakby nigdy nic ! szykuje się na sylwka, robię potrawki itp. idziemy do znajjomych na domówkę każdy coś robi. na 13 idę do fryzjera podciąć włosy
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 09:24   #2666
Waniliova
Zakorzenienie

pysia1987 to fajnie, ja myślałam, że to cały czas czuć

Ja też współczuje jego przyszłej dziewczynie... w ogóle on prawie w ogóle z domu nie wychodzi, jedynie do szkoły. Tak to cały czas gra do 2,3 w nocy... w życiu bym na coś takiego dziecko nie pozwoliła. A jak pada deszcz to taksówką jedzie do szkoły

Ty w centrum handlowym pracujesz tak?

alloffkowa na sylwestra przyszła pobawić się
Stary 2012-12-31, 09:26   #2667
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
jaki kraj tacy złodzieje
Cytat:

Pozdrawiam ciepło!
witaj!

Dzisiaj pracowity dzień, sylwka spędzamy z TZ we dwoje ale z klimatem, o północy idziemy na spacer nad Wisłą w okolice rynku obejrzeć sztuczne ognie, drinki, filmy, muzyka i jakieś dobre jedzonko przygotuje(niestety nie dietowe )
zaraz na zakupy a potem przygotowanie

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 09:32   #2668
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
pysia1987 to fajnie, ja myślałam, że to cały czas czuć

Ja też współczuje jego przyszłej dziewczynie... w ogóle on prawie w ogóle z domu nie wychodzi, jedynie do szkoły. Tak to cały czas gra do 2,3 w nocy... w życiu bym na coś takiego dziecko nie pozwoliła. A jak pada deszcz to taksówką jedzie do szkoły

Ty w centrum handlowym pracujesz tak?

alloffkowa na sylwestra przyszła pobawić się
coś Ty, w ogóle nie czuć na poczatku uzytkowania miałam chyba 2 miesiące takie plamienia i brzuch pobolewał, a teraz już luz. Używam Go od ponad 3 lat

tak, w centrum handlowym mam niestety przyjemność bycia w jednym sklepie kierownikiem i to czego od nas wymagają to cuda na kiju. Presja, kontrole, zero litości nad pracownikami, pensje bardzo marne, premie praktycznie nie osiągalne gdyby nie moje długi dawno bym się zwolniła a tak z moim średnim wykształceniem cięzko znaleźć mi coś lepszego, tzn lepiej płatnego

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
jaki kraj tacy złodzieje

witaj!

Dzisiaj pracowity dzień, sylwka spędzamy z TZ we dwoje ale z klimatem, o północy idziemy na spacer nad Wisłą w okolice rynku obejrzeć sztuczne ognie, drinki, filmy, muzyka i jakieś dobre jedzonko przygotuje(niestety nie dietowe )
zaraz na zakupy a potem przygotowanie
ale fajnie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2012-12-31, 09:36   #2669
cikulada
Zadomowienie

Zaraz biorę się za sprzątanie, bo wieczorem rodzice będą mieć gości a ja jadę do TŻa, więc nie będzie mnie tu już dzisiaj tylko dopiero jutro wieczorem w związku z czym chcę Wam już teraz życzyć udanego sylwestra, szczęśliwego Nowego Roku i oby był on jeszcze lepszy od 2012

alloffkowa, fajnie że kotka wróciła do domu Widocznie chciała się pobawić bez właścicielki

wenedka, cześć

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
A tak w ogóle:

ROK i 5 MIESIĘCY DO ŚLUBU!!
My dzisiaj mamy 600 dni do ślubu a od jutra wreszcie z przodu pojawi się 5

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 09:37   #2670
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
coś Ty, w ogóle nie czuć na poczatku uzytkowania miałam chyba 2 miesiące takie plamienia i brzuch pobolewał, a teraz już luz. Używam Go od ponad 3 lat

tak, w centrum handlowym mam niestety przyjemność bycia w jednym sklepie kierownikiem i to czego od nas wymagają to cuda na kiju. Presja, kontrole, zero litości nad pracownikami, pensje bardzo marne, premie praktycznie nie osiągalne gdyby nie moje długi dawno bym się zwolniła a tak z moim średnim wykształceniem cięzko znaleźć mi coś lepszego, tzn lepiej płatnego

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

ale fajnie
To długo już go używasz ja tyle samo biorę tabletki. Eh dzisiaj znaleźć fajną pracę to cud... może po nowym roku się coś polepszy?

cikulada wzajemnie udanej zabawy i szczęśliwego nowego roku

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości