|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
hejka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 14 lat? ![]() ![]() ![]() w ogóle tak jak ktoś napisał nie było kiedyś takiej paranoi. Ja jak miałam 4-5 lat chodziłam sama do mamy do pracy ![]() ![]() jako 5 latka zaczęłam jeździć na kolonie, a jako 7 latka jeździłam sama do sąsiedniego miasta do Cioci ![]() teraz są inne czasy, mój 6 letni siostrzeniec potrafi sam się ubrać, umyć, zrobić sobie bułkę itp, ale samego go nawet na dwór nie puszczamy ![]() ![]() ale dziecko trzeba uczyć samodzielności ![]() Cytat:
![]() ![]() przychodzi z pracy i mama czeka na nią z obiadem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja się kiedyś zastanawiałam, ale w ostateczności zdecydowałam się na te ringi i oprócz tego libida (które nie wiem czy jest tym spowodowane) to jestem bardzo zadowolona ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Boże, w końcu mam dwa dni wolnego ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
BAN stały
|
Ja od razu 8 sztuk kupiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zadomowienie
|
Ja na szczęście nie mam problemów z suchością natomiast z za dużym libido już owszem
![]() ![]() Też nie chciałabym mieć bliźniaków ![]() ![]() ![]() Z okazji mojego 1000 posta stawiam wszystkim ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cikulada Czas edycji: 2012-12-30 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() haha ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do jeźdźca to ja ostatnio dosłownie pożeram TŻ-ta ![]() ![]() ![]() Ja tam mogłabym mieć bliźniaki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my szkło zbieramy z Ikeii ![]() http://fhujang.pl/ikea/svalka_kielis...szek_wodka.jpg http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:4,s:0,i:96 i http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...zAKynK8I0PEoD5 Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
Aaaa dziewczyny 16 stron do nadrobienia
![]() ![]() Wybaczcie ale nie dam rady dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zadomowienie
|
Ale gonicie... A ja nie mam ostatnio w ogóle czasu do Was zaglądać
![]() Właśnie skończyliśmy oglądać z tż "Nad życie" ja byłam w kinie z siostrą i bratową, a tż jeszcze nie oglądał. Znowu się popłakałam ![]() Zmykam spać bo jestem dziś padnięta. Pół nocy nie spałam, psiak dostał ataku padaczki o 24 i do 3 rano wojował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2649 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też bym chciała. Zdaje sobie z tego sprawę że przez kilka miesięcy nie widzi się nic poza pupaczami, pieluchami, pralką i żelazkiem. Ale takie momenty mnie rozwalają https://www.youtube.com/watch?v=QEE70zlVRoM |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2651 |
Wtajemniczenie
|
Jutro szykuje się pracowity ranek, muszę się spakować nad jeziorko
![]() Super wesołych i udanych zabaw, popijawek i potańcówek sylwestrowych, a w Nowym 2013 Roku, przede wszystkim tego, aby ten rok był rokiem szczęśliwym , w którym spełnią się Wasze wszystkie najskrytsze marzenia oraz życze w Nowym Roku dużo owocnych dni z ognistym ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, można się przyłączyć?
![]() Po zaręczynach w lipcu tego roku, właśnie ustaliliśmy datę ślubu i zarezerwowaliśmy salę- pobieramy się 12. lipca 2014 roku ![]() Do kościoła wybieramy się przy kolejnej wizycie Tż w Polsce, bo oboje mieszkamy w UK. Nie wiem co i jak, więc liczę na Waszą pomoc ![]() Pozdrawiam ciepło!
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() co do dzieci to mi również obojętne ile i jaka płeć ![]() ![]() ![]() co do seksu to nawet mnie nie denerwujcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do włosów to ja zapuszczam intensywnie od dawna ![]() ![]() ![]() KOCHANE ŻYCZĘ WAM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ![]() ![]() ![]()
#2654 |
Zakorzenienie
|
Tż mówi, że bardzo prawdopodobne że będziemy mieć bliźniaki, bo u niego w rodzinie jest kilka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
wenedka, witaj
![]() ![]() kulbensikowa, Angel, dziękuję. Wam również życzę Szczęśliwego Nowego Roku ![]() A co do dzieci to my chcemy Julkę i Bartusia ![]() Mykam spać. Dobranoc ![]()
![]() ![]() ![]() 2740g 52 cm ![]() Edytowane przez poznanianka1990 Czas edycji: 2012-12-31 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
a ja imion jeszcze nie wybrałam....
![]() Wenedka, opowiadaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
BAN stały
|
Umarlam...cwicze sobie jak czlowiek, jade z przysiadami slysze cos jakby uderzanie i zamykanie drzwi od samochodu. Wychodze na balkon patrze jakis lepek sie z Passatem dorabia usiluje sie wlamac przed 6 rano...ciagnac za drzwi
![]() ![]() Edytowane przez tasiulek Czas edycji: 2012-12-31 o 05:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć, wszystkie jeszcze śpicie?
![]() ![]() mieliśmy z TŻ spędzać jutro sami Sylwestra, ale rozmawiałam wieczorem na gg ze znajomą, którzy też siedzą z chłopem w domu no i ich zaprosiłam do nas, tzn do TŻ bo jest wolna chata ![]() cieszę się w sumie, ale z drugiej strony będę musiała coś przygotować ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() gdyby Nam się przydarzyło kiedyś dziecko to chłopczyka nazwałabym Alan a córkę Łucja ![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2012-12-31 o 07:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() A na wino czaję się z pepco, bo mamy takie normalne, ale czaję się na takie wielkie bomby, moja mama ostatnio kupiła do białego, ponoć są też do czerwonego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Idę odkurzyć, poprasować i pakować się do hotelu, TŻ pracuje dzisiaj do 13 i wtedy też jedziemy ![]() Ehhh muszę co chwilę skracać Wasze i swoje wypowiedzi... za każdym razem wiadomosć przeladowana grafiką, co za shit. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
BAN stały
|
A tak w ogóle:
ROK i 5 MIESIĘCY DO ŚLUBU!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ok, Dziewczyny, ja się powoli zbieram bo muszę jeszcze posprzątać, a później zrobić się na bóstwo i o 14 jade do TŻ ![]() To życzę wszystkim szampańskiej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana ale bez kawki
![]() ![]() ![]() Dzisiaj lepiej sie czuje jesli chodzi o sprawy zoladkowe, natomiast przeziebienie zaczyna bardziej dawac znac o sobie ![]() ![]() Witam nowa PM-ke ![]()
#2663 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zuzik06 za tabletki płacę 20zł, więc te plastry wychodzą dwa razy drożej... hm pomyślę o tym Tycikata cieszę się, że wesele się udało i noc z TŻ ![]() alloffkowa zaszła w ciążę biorą tabletki... ooo ![]() ![]() ane3kaa to w sumie mnie pocieszyłaś, bo już myślałam, że jestem jedyna ![]() misiadelko o, dzięki, zaraz sprawdzę to FEMINUM ![]() cikulada ojjj, to udanej nocki życzę ![]() poznanianka1990 hm faktycznie niskie libido przy nie braniu tabletek anty jest troszkę dziwne ![]() ![]() pysia1987 też uważam, że dziecka trzeba uczyć samodzielności, ale cóż, niektórzy mają inne zdanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cikulada ![]() kwiatuszek10031989 jakiś diabeł w Ciebie wstąpił ![]() wenedka jasne, witaj ![]() Angel_21_ , kulbensikowa , pysia1987 dziękuję i wzajemnie udanej zabawy i szczęśliwego nowego roku ![]() aszuelka no tak, jak nie urok to sraczka... ![]()
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wszystko mnie irytuje, nie wiem czemu ![]() ![]() 14nastolatek i rozdrabnianie tabletek? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
nie pominęła
![]() Kotka mi wróciła do domu,. nie było jej od wigilii czyli tydzień czasu jej nie było a dziś przyszła jakby nigdy nic ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
pysia1987 to fajnie, ja myślałam, że to cały czas czuć
![]() Ja też współczuje jego przyszłej dziewczynie... w ogóle on prawie w ogóle z domu nie wychodzi, jedynie do szkoły. Tak to cały czas gra ![]() ![]() Ty w centrum handlowym pracujesz tak? alloffkowa na sylwestra przyszła ![]() ![]()
#2667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj pracowity dzień, sylwka spędzamy z TZ we dwoje ale z klimatem, o północy idziemy na spacer nad Wisłą w okolice rynku obejrzeć sztuczne ognie, drinki, filmy, muzyka i jakieś dobre jedzonko przygotuje(niestety nie dietowe ![]() zaraz na zakupy a potem przygotowanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak, w centrum handlowym ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zadomowienie
|
Zaraz biorę się za sprzątanie, bo wieczorem rodzice będą mieć gości a ja jadę do TŻa, więc nie będzie mnie tu już dzisiaj tylko dopiero jutro wieczorem w związku z czym chcę Wam już teraz życzyć udanego sylwestra, szczęśliwego Nowego Roku i oby był on jeszcze lepszy od 2012
![]() alloffkowa, fajnie że kotka wróciła do domu ![]() ![]() ![]() wenedka, cześć ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- My dzisiaj mamy 600 dni do ślubu a od jutra wreszcie z przodu pojawi się 5 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cikulada wzajemnie udanej zabawy i szczęśliwego nowego roku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.