|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
hejka
![]() Cytat:
więc lepiej od razu iść na L4, tylko nie każdy lekarz chce je wypisać- to druga sprawa ![]() Cytat:
jak brali ślub moja Mama miała 21 lat moja siostra urodziła się jak mama miała 30 lat, a jak miała 33 lata. Chciała wcześniej, ale miała problemy z donoszeniem ciąży ![]() 14 lat? przecież to wielki chłop jest ja jak miałam 14 lat byłam z koleżanką na wakacjach sama w ogóle tak jak ktoś napisał nie było kiedyś takiej paranoi. Ja jak miałam 4-5 lat chodziłam sama do mamy do pracy nie było to daleko, jakieś 500-700 metrów, ale musiałam chodzić pod mostem jako 5 latka zaczęłam jeździć na kolonie, a jako 7 latka jeździłam sama do sąsiedniego miasta do Cioci teraz są inne czasy, mój 6 letni siostrzeniec potrafi sam się ubrać, umyć, zrobić sobie bułkę itp, ale samego go nawet na dwór nie puszczamy ale dziecko trzeba uczyć samodzielności ![]() Cytat:
przychodzi z pracy i mama czeka na nią z obiadem na dodatek musi na niego ZAWSZE przyjść bo rodzice nie wyobrażają sobie, że może nie zjeść obiadu z nimi Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem czy to przez ringa-pierścień, ktorego używam czy przez co a może przez to, że już swoje się wyszalałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja się kiedyś zastanawiałam, ale w ostateczności zdecydowałam się na te ringi i oprócz tego libida (które nie wiem czy jest tym spowodowane) to jestem bardzo zadowolona Cytat:
![]() Cytat:
![]() Boże, w końcu mam dwa dni wolnego wszystko mnie ostatnio irytuje
|
|||||||||
|
|
|
#2642 |
|
BAN stały
|
Ja od razu 8 sztuk kupiłam
|
|
|
|
#2643 |
|
Zadomowienie
|
Ja na szczęście nie mam problemów z suchością natomiast z za dużym libido już owszem
I bardzo często to ja mam większą ochotę na małe co nieco w przeciwieństwie do TŻa ![]() Też nie chciałabym mieć bliźniaków Ale jak to wszystko wyjdzie to się dopiero okaże i zobaczymy co nam życie przyniesie ![]() Z okazji mojego 1000 posta stawiam wszystkim ![]()
Edytowane przez cikulada Czas edycji: 2012-12-30 o 21:36 |
|
|
|
#2644 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() haha Padłam Cytat:
I bardzo nam się podobało! Uwielbiamy takie klimaty I już nie możemy się doczekać kolejnych części ![]() A co do jeźdźca to ja ostatnio dosłownie pożeram TŻ-ta Nie wiem co mi jest, ale mogłabym od rana do wieczora nic innego nie robić A TŻ oczywiście niezmiernie zadowolony i zaskoczony że mnie tak ostatnio wzięło Ja tam mogłabym mieć bliźniaki Nie ważne czy chłopiec czy dziewczynka czy bliźniaki, tylko właśnie tak jak pisałyście ważne, żeby były zdrowe
|
||
|
|
|
#2645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my szkło zbieramy z Ikeii mamy już po 12 sztuk:http://fhujang.pl/ikea/svalka_kielis...szek_wodka.jpg http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:4,s:0,i:96 i http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...zAKynK8I0PEoD5 Cytat:
ale nikt nie narzeka póki co
|
|||
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa dziewczyny 16 stron do nadrobienia
Wybaczcie ale nie dam rady dzisiaj Dopiero wróciłam od TŻta, byłam u niego od piątku I muszę iść spać bo jutro o 4tej pobudka Będziemy pić z moim bratem Dobranoc kochane Jak jutro znajdę trochę czasu to nadrobię
|
|
|
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
Ale gonicie... A ja nie mam ostatnio w ogóle czasu do Was zaglądać
Właśnie skończyliśmy oglądać z tż "Nad życie" ja byłam w kinie z siostrą i bratową, a tż jeszcze nie oglądał. Znowu się popłakałam Zmykam spać bo jestem dziś padnięta. Pół nocy nie spałam, psiak dostał ataku padaczki o 24 i do 3 rano wojował
|
|
|
|
#2648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ile masz lat? Może na instynkt jeszcze przyjdzie pora A może po porodzie dopiero
|
|
#2649 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Twarda bądź nie miękka! ![]() Cytat:
Też bym chciała. Zdaje sobie z tego sprawę że przez kilka miesięcy nie widzi się nic poza pupaczami, pieluchami, pralką i żelazkiem. Ale takie momenty mnie rozwalają https://www.youtube.com/watch?v=QEE70zlVRoM |
||
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra
|
|
#2651 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro szykuje się pracowity ranek, muszę się spakować nad jeziorko
no i rano przyszykować jedzonko na sylwka.. Gdyby mnie juz rano nie bylo jutro ... to dzis składam Wam oraz Waszym tz :Super wesołych i udanych zabaw, popijawek i potańcówek sylwestrowych, a w Nowym 2013 Roku, przede wszystkim tego, aby ten rok był rokiem szczęśliwym , w którym spełnią się Wasze wszystkie najskrytsze marzenia oraz życze w Nowym Roku dużo owocnych dni z ognistym Pozdrawiam, buziaki |
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, można się przyłączyć?
![]() Po zaręczynach w lipcu tego roku, właśnie ustaliliśmy datę ślubu i zarezerwowaliśmy salę- pobieramy się 12. lipca 2014 roku Do kościoła wybieramy się przy kolejnej wizycie Tż w Polsce, bo oboje mieszkamy w UK. Nie wiem co i jak, więc liczę na Waszą pomoc ![]() Pozdrawiam ciepło!
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2653 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
dziś się uczyłam i was nadrabiałam co do dzieci to mi również obojętne ile i jaka płeć ale miło by było mieć i chłopca i dziewczynkę ... najważniejsze żeby były zdrowe co do imion to TŻ mówił, że najbardziej chciał by mieć Filipka i Oliwkę co do seksu to nawet mnie nie denerwujcie ale gorzej z wykonaniem Z GÓRY DZIĘKUJE MAMO, TATO ![]() ![]() ![]() : pala:co do włosów to ja zapuszczam intensywnie od dawna i jak mam wyprostowane to mam do pupy ![]() KOCHANE ŻYCZĘ WAM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU SAMYCH SUKCESÓW, ZDROWIA ORAZ BY ROK 2013 SPRAWNIE ZLECIAŁ I BYŁ NASZ 2014 ROK
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Tż mówi, że bardzo prawdopodobne że będziemy mieć bliźniaki, bo u niego w rodzinie jest kilka
a ogólnie chciałby córeczkę, podobną do mnie ja zawsze myslałam o chłopczyku,ale najważniejsze jak mówicie, żeby było(y) zdrowe
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
wenedka, witaj
Opowiedz coś więcej o Was - skąd jesteście (z jakiego miasta pochodzicie), jak długo jesteście razem? Pisałaś, że macie już zarezerwowaną salę. Pochwal się jaką ![]() kulbensikowa, Angel, dziękuję. Wam również życzę Szczęśliwego Nowego Roku Oby był lepszy niż obecny!A co do dzieci to my chcemy Julkę i Bartusia ![]() Mykam spać. Dobranoc
Nasz ślub 16.08.2014 2740g 52 cm Edytowane przez poznanianka1990 Czas edycji: 2012-12-31 o 01:04 |
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
a ja imion jeszcze nie wybrałam....
Wenedka, opowiadaj
|
|
|
|
#2657 |
|
BAN stały
|
Umarlam...cwicze sobie jak czlowiek, jade z przysiadami slysze cos jakby uderzanie i zamykanie drzwi od samochodu. Wychodze na balkon patrze jakis lepek sie z Passatem dorabia usiluje sie wlamac przed 6 rano...ciagnac za drzwi
Edytowane przez tasiulek Czas edycji: 2012-12-31 o 06:02 |
|
|
|
#2658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, wszystkie jeszcze śpicie?
ja też miałam zamiar wyspać się przed Sylwestrem, ale Siostra wychodziła do pracy i mnie obudziła mieliśmy z TŻ spędzać jutro sami Sylwestra, ale rozmawiałam wieczorem na gg ze znajomą, którzy też siedzą z chłopem w domu no i ich zaprosiłam do nas, tzn do TŻ bo jest wolna chata ![]() cieszę się w sumie, ale z drugiej strony będę musiała coś przygotować a tak to mieliśmy w planie tylko tosty i alkohol Cytat:
Cytat:
![]() gdyby Nam się przydarzyło kiedyś dziecko to chłopczyka nazwałabym Alan a córkę Łucja ale nie wiem co TŻ na to bo On tak daleko w przyszłość nie lubi wybiegać Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2012-12-31 o 08:20 |
||
|
|
|
#2659 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tutaj też mamy jakieś do likierów, ale ani razu nie były użyte, trzeba jakiś likier kupić!A na wino czaję się z pepco, bo mamy takie normalne, ale czaję się na takie wielkie bomby, moja mama ostatnio kupiła do białego, ponoć są też do czerwonego Cytat:
BiedakCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A i tak się urodziłam ![]() Cytat:
:Idę odkurzyć, poprasować i pakować się do hotelu, TŻ pracuje dzisiaj do 13 i wtedy też jedziemy Ehhh muszę co chwilę skracać Wasze i swoje wypowiedzi... za każdym razem wiadomosć przeladowana grafiką, co za shit. |
|||||||
|
|
|
#2660 |
|
BAN stały
|
A tak w ogóle:
ROK i 5 MIESIĘCY DO ŚLUBU!! |
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok, Dziewczyny, ja się powoli zbieram bo muszę jeszcze posprzątać, a później zrobić się na bóstwo i o 14 jade do TŻ ![]() To życzę wszystkim szampańskiej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku |
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana ale bez kawki
wlasnie parzy sie herbatka zielona - pyszna dla koneserek zielonej herbaty dodaje zdjecie - jest naprawde pyszna, mam ochote na wiecej smakow Dzisiaj lepiej sie czuje jesli chodzi o sprawy zoladkowe, natomiast przeziebienie zaczyna bardziej dawac znac o sobie ![]() Witam nowa PM-ke
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zuzik06 za tabletki płacę 20zł, więc te plastry wychodzą dwa razy drożej... hm pomyślę o tym Tycikata cieszę się, że wesele się udało i noc z TŻ ![]() alloffkowa zaszła w ciążę biorą tabletki... ooo pewnie jakąś pominęła ![]() ane3kaa to w sumie mnie pocieszyłaś, bo już myślałam, że jestem jedyna ![]() misiadelko o, dzięki, zaraz sprawdzę to FEMINUM ![]() cikulada ojjj, to udanej nocki życzę ![]() poznanianka1990 hm faktycznie niskie libido przy nie braniu tabletek anty jest troszkę dziwne może stresujesz się ostatnio za bardzo ![]() pysia1987 też uważam, że dziecka trzeba uczyć samodzielności, ale cóż, niektórzy mają inne zdanie moim zdaniem 14nasto latek, który prawie NIC nie zrobi sam jest kaleką... siostra TŻ musi mu nawet tabletki rozdrabniać bo nie połknie całej a co do żeli to używamy takiego potęgującego doznania w sumie on nic nie zmienia, jedynie suchości nie ma i jest strasznie ciepło w tamtych miejscach a czemu wszystko Cię irytuje? ![]() cikulada ![]() kwiatuszek10031989 jakiś diabeł w Ciebie wstąpił ![]() wenedka jasne, witaj ![]() Angel_21_ , kulbensikowa , pysia1987 dziękuję i wzajemnie udanej zabawy i szczęśliwego nowego roku aszuelka no tak, jak nie urok to sraczka...
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami tylko po TŻ czasami go czuje, ale nie przeszkadza Mu w niczym sama się dziwie że tak dobrze mi się go użytkuje bo często nawet przy małym tamponie czuję dyskomfort, a przy ringu nic a nic ![]() wszystko mnie irytuje, nie wiem czemu wydaje mi się, że przez pracę, przerasta mnie ![]() 14nastolatek i rozdrabnianie tabletek?
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
nie pominęła
Kotka mi wróciła do domu,. nie było jej od wigilii czyli tydzień czasu jej nie było a dziś przyszła jakby nigdy nic !
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
pysia1987 to fajnie, ja myślałam, że to cały czas czuć
![]() Ja też współczuje jego przyszłej dziewczynie... w ogóle on prawie w ogóle z domu nie wychodzi, jedynie do szkoły. Tak to cały czas gra Ty w centrum handlowym pracujesz tak? alloffkowa na sylwestra przyszła pobawić się
|
#2667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki kraj tacy złodzieje Cytat:
Dzisiaj pracowity dzień, sylwka spędzamy z TZ we dwoje ale z klimatem, o północy idziemy na spacer nad Wisłą w okolice rynku obejrzeć sztuczne ognie, drinki, filmy, muzyka i jakieś dobre jedzonko przygotuje(niestety nie dietowe ) zaraz na zakupy a potem przygotowanie
|
|
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na poczatku uzytkowania miałam chyba 2 miesiące takie plamienia i brzuch pobolewał, a teraz już luz. Używam Go od ponad 3 lat ![]() tak, w centrum handlowym mam niestety przyjemność bycia w jednym sklepie kierownikiem i to czego od nas wymagają to cuda na kiju. Presja, kontrole, zero litości nad pracownikami, pensje bardzo marne, premie praktycznie nie osiągalne gdyby nie moje długi dawno bym się zwolniła ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2669 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz biorę się za sprzątanie, bo wieczorem rodzice będą mieć gości a ja jadę do TŻa, więc nie będzie mnie tu już dzisiaj tylko dopiero jutro wieczorem w związku z czym chcę Wam już teraz życzyć udanego sylwestra, szczęśliwego Nowego Roku i oby był on jeszcze lepszy od 2012
alloffkowa, fajnie że kotka wróciła do domu Widocznie chciała się pobawić bez właścicielki ![]() wenedka, cześć ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- My dzisiaj mamy 600 dni do ślubu a od jutra wreszcie z przodu pojawi się 5
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tyle samo biorę tabletki. Eh dzisiaj znaleźć fajną pracę to cud... może po nowym roku się coś polepszy?cikulada wzajemnie udanej zabawy i szczęśliwego nowego roku
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

więc lepiej od razu iść na L4, tylko nie każdy lekarz chce je wypisać- to druga sprawa
jak brali ślub moja Mama miała 21 lat 
przecież to wielki chłop jest
nie wiem czy to przez ringa-pierścień, ktorego używam czy przez co 

Jak jutro znajdę trochę czasu to nadrobię

Masakra