|
|
#1291 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Raczkowanie
|
Każdy katalog liczy się osobno. Jeżeli składasz kilka zamówień z jednego katalogu to punkty się dodają, a wraz z rozpoczęciem nowego katalogu zabawa zaczyna się od nowa;-)
|
|
|
|
#1293 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za inf
|
|
|
|
#1294 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1295 |
|
Konto usunięte
|
Kurde
Kiedy robiłam zamówienie, zestaw z Volare, tuszem i żelem pod oczy figurował jako dostępny. Na elektronicznej fakturze mam wszystkie 3 produkty - co prawda, potem to zauważyłam, w cenie 0 zł. Dzisiaj przyszła mi paczka, produktów nie ma a na fakturze po nich ni śladu. A specjalnie dobierałam produkty do 40 PP, żeby to wziąć! Chyba sobie robię przerwę przy następnym katalogu, kosmetyków mam zapas i czuję się zniechęcona (naciągnięta na większe zamówienie w zamian za obietnicę czegoś, czego nie dostałam). Ktoś tak jeszcze z Was miał?
|
|
|
|
#1296 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
na razie na lato strasznie mi się spodobał Precious Moments dawniej uwielbia łam Volare,Enigmę,Amber Elixir oraz czerwone hmm...Divine? niebieskie też,ale mniej Ori ma też fajne kremy,BioClinic przypadł mi bardzo 'do twarzy'
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj miałam dostać paczkę, na stronie dhl, że paczka w doręczeniu u kuriera, ale teraz to już chyba za późno na kuriera. Nie dojechał do mnie
.
|
|
|
|
#1298 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Życzę Wam dziewczyny żeby w tym 2013 roku Oriflame miało super katalogi, fajne produkty i zero braków...i dużo klientów ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
Dostałam wczoraj paczkę, choć termin miałam dopiero na 4 stycznia. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy przy przeglądaniu katalogu, cennika to zmiany w subskrypcji wellness. Nie można już kupić w subskrypcji Wellnesspack dla kobiet i mężczyzn. 84 zł co 3 tygodnie to stanowczo za dużo, więc muszę zrezygnować z kupowania. Samej astaksantyny w osobnym opakowaniu oczywiście nie można już kupić
|
|
|
|
#1300 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam życzyć wszystkim szczęśliwego Nowego Roku! Aby był lepszy niż poprzedni... Żebyście nie miały problemów z zamówieniami. Dużo PP i zero braków
|
#1301 |
|
Raczkowanie
|
I ja życzę Wam wszystkiego dobrego na ten rok - i w zakresie Oriflame i tak wogóle
Widziałyście już ofertę karnawałową? To chyba taki spóźniony kalendarz adwentowy?;-)
|
|
|
|
#1302 |
|
Rozeznanie
|
Ja również dokładam się do życzeń, wszystkiego dobrego w Nowym 2013 Roku!
![]() A ofertę widziałam, ciekawe jakie inne produkty będą w kolejnych dniach. Ale możliwe, że będą to kosmetyki, które za jakiś czas będą ostatni raz w katalogu ( tak jak teraz Time Reversin Intese - zmieniają opakowania, więc teraz chcą sprzedać ich jak najwięcej )
|
|
|
|
#1303 |
|
Raczkowanie
|
Muszę przyznać, że trochę mnie te wszelkie promocjo - okazje zaczynają irytować. Bo z jednej strony najlepiej zrobić zamówienie jak najwcześniej co pozwala uniknąć braków, a z drugiej strony przez to przelatują człowiekowi fajne okazje. Z 1 zrobiłam na samym początku zamówienie na 120pp, więc teraz już raczej cudów nie uzbieram, tym bardziej że niektóre rzeczy już wskoczyły do braków - no i cała promocja mnie ominie
Z innej beczki: zaczynam się zastanawiać nad opracowaniem jakiegoś sensownego systemu gratisów. Sama się już zaczynam gubić co / komu/ kiedy dołożyłam - to raz. Dwa - chciałabym żeby podziałał on mobilizująco. I po trzecie - może nie musiałabym kombinować co tu komu może się przydać, bo z góry było by wiadomo co się dostanie za jakie zamówienie, albo klientka sama mogła by sobie wybrać co chce. Systemowy ze mnie człek i najchętniej machnęłabym dodatkową wkładkę do katalogu z treścią np. przy zamówieniu powyżej 100 zł dla pierwszej osoby tusz jakiś tam... albo przy zamówieniu powyżej 200 zł najdroższy produkt 20% taniej;-))))) albo składając zamówienie powyżej kwoty X wybierz sobie dowolny produkt w cenie do kwoty Y. Nie zależy mi na jakimś super zysku - chyba bardziej na uzbieraniu punktów, bo dzięki nim i tak moja kosmetyczna się wypełnia (dokładniej mówiąc kosmetyczka zamieniła się na dwa koszyczki;-)
Edytowane przez roiro Czas edycji: 2013-01-01 o 20:17 |
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jutro biura Oriflame są otwarte? Nie robię zamówienia przez internet, chciałam osobiście
|
#1305 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Oferta na dziś ![]() https://poland.secure.oriflame.com/k...02Jan.2013.jpg
|
|
#1306 |
|
Zadomowienie
|
Natalie24 można założyć subskrypcję na Wellness Pack- jest w zakładce na stronce
U mnie jeśli chodzi o zamówienia jest tak, że sporo dochodzi na koniec katalogu mimo, iż jak mam już najnowszy to opowiadam klientkom o najlepszych ofertach
|
|
#1307 |
|
Rozeznanie
|
W nowym katalogu wellness w produktach w subskrypcji nie ma WellnessPack, więc nie wiem czy w katalogu 1 nie są w subskrypcji po raz ostatni. Założyłam subskrypcję, ale i tak zamówienie składam dopiero w katalogu 2, zobaczymy czy będzie. Jestem zła, że kompleks swedish beauty z astaksantyną jest nie do kupienia, ale zastanawiam się też nad rezygnacją z sybskrypcji. Od 9 miesięcy zażywam wellnessy i fakt skóra jest bardzo dobrze nawilżona, od pół roku nie muszę wcale stosować balsamów do ciała, wytrzymałość fizyczna też jest bardziej niż ok, ale to jednak pochłania sporo kasy. Jeśli w następnym katalogu subskrypcji nie będzie, to będę sobie kupować w osobnych opakowaniach wellnessy - witaminy i omega 3. Efekt też pewnie będzie dobry
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1309 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
Wczorajsza oferta była fajna,gdybym była w podobnym wieku to bym skorzystała
|
|
|
|
#1311 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj dostałam paczkę, którą kurier nie mógł dowieźć 2 dni temu. W paczce dostałam fakturę innej konsultantki, mojej nie było, ale na kartonie moje dane. Brakowało 2 produktów, za to 2 produkty dodatkowe, ale widnieją na drugiej fakturze. Czy oni pakują parę paczek jednocześnie?
I teraz muszę jechać do biura i znów czekać na dosłanie moich kosmetyków. Jakaś porażka z pakowaniem tych paczek |
|
|
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
Któraś z Was pisała o jakiejś dodatkowej ulotce na katalog 2. Czy byłaby możliwość zrobienia jakiś fotek i wrzucenia na katalogowy
?
|
|
|
|
#1313 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w paczce żadnej dodatkowej ulotki nie było.
|
|
|
|
#1314 |
|
Raczkowanie
|
Ja wstawiłam ulotkę a raczej jej skany na grupe konsultantow oriflame na facebook
|
|
|
|
#1315 |
|
Pani Mizantrop
|
Dzisiejsza oferta:
https://poland.secure.oriflame.com/k..._offer_C03.jpg Nie starają się...
|
#1316 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja bym za dopłatą nie używała.
|
|
|
|
|
#1317 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1320 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

bo jestem tylko klientką,nie konsultantką,ale dzieki Buniat
Kiedy robiłam zamówienie, zestaw z Volare, tuszem i żelem pod oczy figurował jako dostępny. Na elektronicznej fakturze mam wszystkie 3 produkty - co prawda, potem to zauważyłam, w cenie 0 zł. Dzisiaj przyszła mi paczka, produktów nie ma a na fakturze po nich ni śladu. A specjalnie dobierałam produkty do 40 PP, żeby to wziąć! Chyba sobie robię przerwę przy następnym katalogu, kosmetyków mam zapas i czuję się zniechęcona (naciągnięta na większe zamówienie w zamian za obietnicę czegoś, czego nie dostałam). Ktoś tak jeszcze z Was miał?

Z innej beczki: zaczynam się zastanawiać nad opracowaniem jakiegoś sensownego systemu gratisów. Sama się już zaczynam gubić co / komu/ kiedy dołożyłam - to raz. Dwa - chciałabym żeby podziałał on mobilizująco. I po trzecie - może nie musiałabym kombinować co tu komu może się przydać, bo z góry było by wiadomo co się dostanie za jakie zamówienie, albo klientka sama mogła by sobie wybrać co chce. Systemowy ze mnie człek i najchętniej machnęłabym dodatkową wkładkę do katalogu z treścią np. przy zamówieniu powyżej 100 zł dla pierwszej osoby tusz jakiś tam... albo przy zamówieniu powyżej 200 zł najdroższy produkt 20% taniej;-))))) albo składając zamówienie powyżej kwoty X wybierz sobie dowolny produkt w cenie do kwoty Y. Nie zależy mi na jakimś super zysku - chyba bardziej na uzbieraniu punktów, bo dzięki nim i tak moja kosmetyczna się wypełnia (dokładniej mówiąc kosmetyczka zamieniła się na dwa koszyczki;-)