Wszystko o Oriflame cz. XI - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-31, 15:02   #1291
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI

Cytat:
Napisane przez MalaCzarna176 Pokaż wiadomość
Witam
od niedawna jestem w Oriflame i w związku z tym mam pytanie czy te punkty co zdobywamy to one sie sumują? Bo w katalogu świątecznym składałam zamawienie pierwszy raz i miałam tych punktów 90 i teraz patrze a ich nie ma i nie wiem właściwie dlaczego. Może było podobne pytanie ale szukałam troche w wątkach ale jest ich duużo i niestety nic nie znalazłam Proszę o odpowiedz
Pozdrawiam
w każdym katalogu punkty zbierasz od nowa. Sumują się PP z zamówień z jednego katalogu.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 15:28   #1292
roiro
Raczkowanie

Każdy katalog liczy się osobno. Jeżeli składasz kilka zamówień z jednego katalogu to punkty się dodają, a wraz z rozpoczęciem nowego katalogu zabawa zaczyna się od nowa;-)
roiro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 17:14   #1293
MalaCzarna176
Przyczajenie

Dziękuję za inf
MalaCzarna176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 17:38   #1294
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kacha17 Pokaż wiadomość
Helou, tu mnie jeszcze nie było a już strzelam pytaniami :P kupiłam sobie taką dużą paletę z ori dokładnie taką jak na fotce. I bardzo przypadł mi do gustu ten błyszczyk w dolnym rządku błyszczyków po prawej stronie, taki różowo-łososiowy (kij wie w sumie :P ). I pytanie brzmi czy wiecie może, który błyszczyk z ich oferty ma właśnie ten kolor? Ale tak dokładnie ten, bo w sumie szybko się ściera z ust więc chciałabym go nosić przy sobie, a oczywiście z tyłu nie napisali nic odnośnie odpowiedników w pełnych wymiarach ( w sumie nie wiem czy są). Mogłabym sama to posprawdzać na stronie/katalogach..ale te kolory wszędzie są inne/przekłamane :<
Wydaje mi się, że ta paleta była limitowaną wersją i nie ma odpowiedników w produktach katalogowych. Też miałam rok temu tą paletkę. Są to jednak takie kolory, które są charakterystyczne dla Oriflame. Ich błyszczyki zawsze mają taki jasny odcień różu lub łamany brzoskwinią i zawsze są też pomarańcze oraz czerwone. Bardzo lubię ich odcienie. Tylko ciężko coś podpowiedzieć bo u każdego na ustach wyglądają inaczej. W tubkach te błyszczyki są raczej transparentne i bez wyraźnych drobinek. Jeśli lubisz błyszczyki z drobinkami, bardziej pastelowe to polecam z serii Veryme kolor Baby Pink lub Coral. Świetne jakościowo i ładnie wyglądają na ustach. Zobacz u mnie na blogu wstawiałam fotki w styczniu http://e-fenomeno.blogspot.com/2012/...ogu-12012.html

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
to dobrze że wybrałaś More,powinno Ci się spodobać
Coprawda jeszcze nie znam Paradise bo jestem tylko klientką,nie konsultantką,ale dzieki Buniat która mi podrzuca próbki Ori znam już większość
Wypróbuj Paradise bo ciekawy zapach, świetny na lato, inny niż wszystkie, ładnie zmienia się zapach na rozgrzanej skórze. No i krem do ciała Paradise na lato jest cudowny, pachnie odrobinę delikatniej niż woda i bardzo długo ale nie dusząco, przyjemnie, perfumowany lekko ale nie podrażnia nawet wrażliwej skóry i daje uczucie miękkiej, dobrze nawilżonej skóry. Najlepszy jak dla mnie wśród kremów do ciała z Oriflame
fenomeno2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 18:50   #1295
201607110949
Konto usunięte

Kurde Kiedy robiłam zamówienie, zestaw z Volare, tuszem i żelem pod oczy figurował jako dostępny. Na elektronicznej fakturze mam wszystkie 3 produkty - co prawda, potem to zauważyłam, w cenie 0 zł. Dzisiaj przyszła mi paczka, produktów nie ma a na fakturze po nich ni śladu. A specjalnie dobierałam produkty do 40 PP, żeby to wziąć! Chyba sobie robię przerwę przy następnym katalogu, kosmetyków mam zapas i czuję się zniechęcona (naciągnięta na większe zamówienie w zamian za obietnicę czegoś, czego nie dostałam). Ktoś tak jeszcze z Was miał?
Stary 2012-12-31, 18:56   #1296
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
Wypróbuj Paradise bo ciekawy zapach, świetny na lato, inny niż wszystkie, ładnie zmienia się zapach na rozgrzanej skórze. No i krem do ciała Paradise na lato jest cudowny, pachnie odrobinę delikatniej niż woda i bardzo długo ale nie dusząco, przyjemnie, perfumowany lekko ale nie podrażnia nawet wrażliwej skóry i daje uczucie miękkiej, dobrze nawilżonej skóry. Najlepszy jak dla mnie wśród kremów do ciała z Oriflame
dzięki za polecenie zamówię próbkę Paradise,LOve Potion i kilku których jeszcze nie znam na razie na lato strasznie mi się spodobał Precious Moments i będę go zamawiać,z tych lżejszych Pretty Swan i Spekle in Paris też mi się podobają dawniej uwielbia łam Volare,Enigmę,Amber Elixir oraz czerwone hmm...Divine? niebieskie też,ale mniej
Ori ma też fajne kremy,BioClinic przypadł mi bardzo 'do twarzy'
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 19:21   #1297
just75
Zadomowienie

Dzisiaj miałam dostać paczkę, na stronie dhl, że paczka w doręczeniu u kuriera, ale teraz to już chyba za późno na kuriera. Nie dojechał do mnie .
just75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 21:33   #1298
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Kurde Kiedy robiłam zamówienie, zestaw z Volare, tuszem i żelem pod oczy figurował jako dostępny. Na elektronicznej fakturze mam wszystkie 3 produkty - co prawda, potem to zauważyłam, w cenie 0 zł. Dzisiaj przyszła mi paczka, produktów nie ma a na fakturze po nich ni śladu. A specjalnie dobierałam produkty do 40 PP, żeby to wziąć! Chyba sobie robię przerwę przy następnym katalogu, kosmetyków mam zapas i czuję się zniechęcona (naciągnięta na większe zamówienie w zamian za obietnicę czegoś, czego nie dostałam). Ktoś tak jeszcze z Was miał?
Ja teraz nic nie zamawiałam bo leżałam chora i chyba poczekam do katalogu nr.2 jak mówisz, że już nie ma tego zestawu z Volare to nawet nie będę się dzisiaj wysilać. No chyba, że mi Oriflame wystawi korekty produktów zwracanych to wtedy coś tam jutro zamówię
Życzę Wam dziewczyny żeby w tym 2013 roku Oriflame miało super katalogi, fajne produkty i zero braków...i dużo klientów

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
dzięki za polecenie zamówię próbkę Paradise,LOve Potion i kilku których jeszcze nie znam na razie na lato strasznie mi się spodobał Precious Moments i będę go zamawiać,z tych lżejszych Pretty Swan i Spekle in Paris też mi się podobają dawniej uwielbia łam Volare,Enigmę,Amber Elixir oraz czerwone hmm...Divine? niebieskie też,ale mniej
Ori ma też fajne kremy,BioClinic przypadł mi bardzo 'do twarzy'
O tak szczególnie lubię BioClinic na noc. Oriflame mogłoby jeszcze wyprodukować bazę pod cienie, bo Avon już ma w katalogu ( ciekawe czy dobra?) Podkład na powieki pod cienie nie bardzo się sprawdza nawet przypudrowany
fenomeno2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 12:12   #1299
Natalie24
Rozeznanie

Dostałam wczoraj paczkę, choć termin miałam dopiero na 4 stycznia. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy przy przeglądaniu katalogu, cennika to zmiany w subskrypcji wellness. Nie można już kupić w subskrypcji Wellnesspack dla kobiet i mężczyzn. 84 zł co 3 tygodnie to stanowczo za dużo, więc muszę zrezygnować z kupowania. Samej astaksantyny w osobnym opakowaniu oczywiście nie można już kupić
Natalie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 18:17   #1300
Li O
Wtajemniczenie

Chciałam życzyć wszystkim szczęśliwego Nowego Roku! Aby był lepszy niż poprzedni... Żebyście nie miały problemów z zamówieniami. Dużo PP i zero braków
Stary 2013-01-01, 18:34   #1301
roiro
Raczkowanie

I ja życzę Wam wszystkiego dobrego na ten rok - i w zakresie Oriflame i tak wogóle Widziałyście już ofertę karnawałową? To chyba taki spóźniony kalendarz adwentowy?;-)
Stary 2013-01-01, 19:08   #1302
joasia_08
Rozeznanie

Ja również dokładam się do życzeń, wszystkiego dobrego w Nowym 2013 Roku!
A ofertę widziałam, ciekawe jakie inne produkty będą w kolejnych dniach. Ale możliwe, że będą to kosmetyki, które za jakiś czas będą ostatni raz w katalogu ( tak jak teraz Time Reversin Intese - zmieniają opakowania, więc teraz chcą sprzedać ich jak najwięcej )
joasia_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 20:08   #1303
roiro
Raczkowanie

Muszę przyznać, że trochę mnie te wszelkie promocjo - okazje zaczynają irytować. Bo z jednej strony najlepiej zrobić zamówienie jak najwcześniej co pozwala uniknąć braków, a z drugiej strony przez to przelatują człowiekowi fajne okazje. Z 1 zrobiłam na samym początku zamówienie na 120pp, więc teraz już raczej cudów nie uzbieram, tym bardziej że niektóre rzeczy już wskoczyły do braków - no i cała promocja mnie ominie Z innej beczki: zaczynam się zastanawiać nad opracowaniem jakiegoś sensownego systemu gratisów. Sama się już zaczynam gubić co / komu/ kiedy dołożyłam - to raz. Dwa - chciałabym żeby podziałał on mobilizująco. I po trzecie - może nie musiałabym kombinować co tu komu może się przydać, bo z góry było by wiadomo co się dostanie za jakie zamówienie, albo klientka sama mogła by sobie wybrać co chce. Systemowy ze mnie człek i najchętniej machnęłabym dodatkową wkładkę do katalogu z treścią np. przy zamówieniu powyżej 100 zł dla pierwszej osoby tusz jakiś tam... albo przy zamówieniu powyżej 200 zł najdroższy produkt 20% taniej;-))))) albo składając zamówienie powyżej kwoty X wybierz sobie dowolny produkt w cenie do kwoty Y. Nie zależy mi na jakimś super zysku - chyba bardziej na uzbieraniu punktów, bo dzięki nim i tak moja kosmetyczna się wypełnia (dokładniej mówiąc kosmetyczka zamieniła się na dwa koszyczki;-)

Edytowane przez roiro
Czas edycji: 2013-01-01 o 20:17
Stary 2013-01-01, 22:03   #1304
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Czy jutro biura Oriflame są otwarte? Nie robię zamówienia przez internet, chciałam osobiście
Stary 2013-01-02, 11:04   #1305
Beacia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Pokaż wiadomość
Czy jutro biura Oriflame są otwarte? Nie robię zamówienia przez internet, chciałam osobiście
Jeżeli normalnie w środę funkcjonują to powinny, ale to też zależy od osoby prowadzającej biuro. Najlepiej jest przedzwonić tam )

Oferta na dziś
https://poland.secure.oriflame.com/k...02Jan.2013.jpg
Stary 2013-01-02, 12:36   #1306
tekla45
Zadomowienie

GG do tekla45

Natalie24 można założyć subskrypcję na Wellness Pack- jest w zakładce na stronce U mnie jeśli chodzi o zamówienia jest tak, że sporo dochodzi na koniec katalogu mimo, iż jak mam już najnowszy to opowiadam klientkom o najlepszych ofertach

Niezależna konsultantka firmy Mary Kay.

Przyszła Pani Kosowa (miłość znaleziona!!!)

Wielbicielka tatuaży
tekla45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:04   #1307
Natalie24
Rozeznanie

W nowym katalogu wellness w produktach w subskrypcji nie ma WellnessPack, więc nie wiem czy w katalogu 1 nie są w subskrypcji po raz ostatni. Założyłam subskrypcję, ale i tak zamówienie składam dopiero w katalogu 2, zobaczymy czy będzie. Jestem zła, że kompleks swedish beauty z astaksantyną jest nie do kupienia, ale zastanawiam się też nad rezygnacją z sybskrypcji. Od 9 miesięcy zażywam wellnessy i fakt skóra jest bardzo dobrze nawilżona, od pół roku nie muszę wcale stosować balsamów do ciała, wytrzymałość fizyczna też jest bardziej niż ok, ale to jednak pochłania sporo kasy. Jeśli w następnym katalogu subskrypcji nie będzie, to będę sobie kupować w osobnych opakowaniach wellnessy - witaminy i omega 3. Efekt też pewnie będzie dobry
Natalie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:35   #1308
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beacia Pokaż wiadomość
Jeżeli normalnie w środę funkcjonują to powinny, ale to też zależy od osoby prowadzającej biuro. Najlepiej jest przedzwonić tam )

Oferta na dziś
https://poland.secure.oriflame.com/k...02Jan.2013.jpg
pojechałam w ciemno, było otwarte
Stary 2013-01-02, 13:38   #1309
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Beacia Pokaż wiadomość
Coś kiepskie te oferty dnia
Stary 2013-01-02, 17:07   #1310
Mothernight
Raczkowanie

Wczorajsza oferta była fajna,gdybym była w podobnym wieku to bym skorzystała
Mothernight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 17:12   #1311
just75
Zadomowienie

Dzisiaj dostałam paczkę, którą kurier nie mógł dowieźć 2 dni temu. W paczce dostałam fakturę innej konsultantki, mojej nie było, ale na kartonie moje dane. Brakowało 2 produktów, za to 2 produkty dodatkowe, ale widnieją na drugiej fakturze. Czy oni pakują parę paczek jednocześnie?
I teraz muszę jechać do biura i znów czekać na dosłanie moich kosmetyków. Jakaś porażka z pakowaniem tych paczek .
just75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:43   #1312
justys1719
Raczkowanie

Któraś z Was pisała o jakiejś dodatkowej ulotce na katalog 2. Czy byłaby możliwość zrobienia jakiś fotek i wrzucenia na katalogowy?
justys1719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 21:59   #1313
aqatrojmiasto
Raczkowanie

U mnie w paczce żadnej dodatkowej ulotki nie było.
aqatrojmiasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 22:56   #1314
magdalenkl
Raczkowanie

GG do magdalenkl

Ja wstawiłam ulotkę a raczej jej skany na grupe konsultantow oriflame na facebook
magdalenkl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 00:13   #1315
kasztanka3
Pani Mizantrop

Dzisiejsza oferta:
https://poland.secure.oriflame.com/k..._offer_C03.jpg
Nie starają się...
Stary 2013-01-03, 00:33   #1316
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Dzisiejsza oferta:
https://poland.secure.oriflame.com/k..._offer_C03.jpg
Nie starają się...
nie no, dla kogoś, kto lubi ten zapach, to cena atrakcyjna. Tylko, że trudno mi sobie wyobrazić, że Muse można naprawdę lubić ja bym za dopłatą nie używała.
Stary 2013-01-03, 00:39   #1317
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
nie no, dla kogoś, kto lubi ten zapach, to cena atrakcyjna. Tylko, że trudno mi sobie wyobrazić, że Muse można naprawdę lubić ja bym za dopłatą nie używała.
Dokładnie
Stary 2013-01-03, 06:18   #1318
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Muse to mój ulubiony zapach z Oriflame, więc jednak ktoś go lubi. Ja nie wyobrażam sobie używać Enigmy albo Mirage... To pierwsze dla mnie śmierdzi jak popiół z popielniczki

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 09:45   #1319
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Muse to mój ulubiony zapach z Oriflame, więc jednak ktoś go lubi. Ja nie wyobrażam sobie używać Enigmy albo Mirage... To pierwsze dla mnie śmierdzi jak popiół z popielniczki
a powiem Ci szczerze, że po długim okresie używania Mirage i jego czasowym porzuceniu na rzecz Love Potion, nie jestem w stanie już do niego wrócić. Nie wiem co mi się stało, ale zupełnie inaczej wyczuwam je teraz na skórze
Stary 2013-01-03, 10:29   #1320
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Mnie się z kolei Enigma podoba
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości