|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy ktoś również będzie się dzisiaj źle bawił?
Nie mam pojęcia co on w niej widział.
No właśnie sensowny facet i wolny.Niestety nie nasza liga
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam bardziej przyziemny np iśc do kosmetyczki i zrobić to na co ciagle mi było szkoda kasy np oczyszczanie twarzy
|
|
|
#275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nowi się urodzili. Może poczekać do ich pełnoletności ![]()
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz faceta, czy jesteś jeszcze singielką?
|
|
|
#280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Paryż ![]() Mi się marzy jeszcze taka spontaniczna wycieczkę gdziekolwiek.Dorwać bilet za kilkadziesiąt złotych i polecieć gdzieś chociażby po to,żeby spędzić kilka godzin w jakimś pięknym miejscu Oby nowy rok zesłał mi jakiegoś towarzysza do spontanicznych eskapad
|
|
|
|
|
|
#281 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
II rok Resocjalizacji i profilaktyki społecznej
|
|
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
oh Mandy,
Dzięki Właściwie to już jest lepiej w porównaniu z tym co było zaraz po rozstaniu. Tylko że przez te święta ma się za dużo czasu do rozmyślania o życiu i o przyszłości, bardziej odczuwa się samotność... i przez to wszystko za dużo myślę o byłym...AnnaVanDort, Ja też tu jestem z braku zaproszeń - właściwie nie było żadnych konkretnych, ale mogłabym się gdzieś ewentualnie wprosić czy dołączyć do kogoś kto się wybierał na bal itp. Moi dobrzy znajomi wracają na święta i sylwestra do domów, niektórzy wyjeżdżają za granicę, a ja nie lubię bawić się z osobami których nie znam dobrze lub nie lubię. bejbi19, Dzięki, mam nadzieję, że tak będzie. W ogóle to tęsknię bardzo za stanem zakochania się, tymi motylami w brzuchu i uczuciem euforii... mam nadzieję, że spotka mnie to w tym roku! :-D Edytowane przez dorotek88 Czas edycji: 2012-12-31 o 21:55 |
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Zazdroszczę
|
|
|
#284 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
pewnie, że możemy gdzieś wyskoczyć, ja ogólnie jestem towarzyską osobą i lubię poznawać ludzi |
|
|
|
|
|
#285 |
|
Konto usunięte
|
Boze, nie mówcie mi o Paryżu. Dwa miesiące temu byłam tam z chłopakiem. Który już nie jest moim chłopakiem.
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To, co się z nami stanie po rozstaniu, zleży tylko i wyłącznie od nas samych. nie od naszej płci ani wieku. Mężczyzna, 29 lat Znałam człowieka, który rozwiązał związek mając 30 lat, bo powiedział, że jeśli nie zrobi tego teraz, będzie musiał zrobić to za dziesięć lat - lub kiedy indziej, ale kiedyś na pewno. Dla niego to był ostatni dzwonek, żeby ułożyć życie na nowo. Data graniczna. Nie wiedział, czy spotka kogoś, kto go pokocha. Czy ten ktoś będzie taki, jak chciał. Po prostu skoczył na głęboką wodę i postanowił żyć tak, jak naprawdę chce. Kilka miesięcy później spotkał prawdziwą miłość, dziś, po trzech latach, tworzą rodzinę i są szczęśliwi. Kobieta, 36 lat Znam kobietę, która prowadzi na moich studiach kurs językowy. Nie wygląda młodo, nie jest dziecinna ani nie jest jedną z tych drobniutkich, uroczych kobiet, którymi zachwycają się mężczyźni. Ma 36 lat i zmarszczki. Ale ma znakomitą pracę, która zajmuje dużo czasu, daje prestiż społeczny, pieniądze, satysfakcję, świeży umysł, zorientowanie w tym, co się dzieje na świecie. Startuje w półmaratonach, a na co dzień biega. I to widać: chociaż wysoka, jest bardzo szczupła. I non stop na naturalnych endorfinach: pełna energii, łatwo wprowadzić ją w dobry humor, tryska radością. Dba o siebie. Ubiera się kobieco, bez przesady, z wdziękiem. Zawsze ma ładny makijaż. Z niczym nie przesadza, ale i nie wygląda na niezadbaną. I co? Ma męża. Ale gdyby ją zostawił, gwarantuję Wam: obok niej nikt nie przeszedłby obojętnie. Znalazłaby nową miłość, kiedy by chciała. Ja chcę nią być! Mężczyzna, 24 lata Znam chłopaka, który zawsze chodzi smutny. Nieśmiały, spokojny, cichy. Nie ma wielkich planów, ambicji ani marzeń. A jeśli nawet ma, to nie wierzy, że uda mu się je zrealizować i rezygnuje. Kiedy spotykał się z dziewczyną, przyjeżdżał do niej i siadał na kanapie. Nic nie opowiadał, nic nie robił, nawet nie oglądał telewizji i nie pił piwa. Dziewczyna w końcu go zostawiła. Opowiada o tym, że wtedy kolejny raz coś mu się nie udało. Nie wie, co dalej. Minęły dwa lata i ciągle jest sam. Szczerze mówiąc, nie sądzę, żeby to się zmieniło. Kobieta, 27 lat Nie maluje się, nie chodzi do fryzjera. Od dziesięciu lat nosi te same ubrania, po matce. Nigdy nie miała chłopaka. Chodzi na spotkania dla singli, bez skutku. Nie sądzę, żeby to się zmieniło. Po prostu po rozstaniu, niezależnie od wieku, trzeba zrobić się na bóstwo, wyciągnąć z siebie 150 % atrakcyjności. Trzeba przestawić się na myślenie, że właśnie teraz jest ostatni moment, żeby zmienić swoje życie i znaleźć takiego partnera, który naprawdę nam odpowiada. Trzeba się ruszać, trzeba się rozwijać w zawodzie, jakikolwiek by nie było, trzeba pięknieć pod każdym możliwym względem. I wtedy nie ma siły, żeby ktoś wartościowy się w nas nie zakochał. Mówię Wam! |
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieci sie tak tłumaczą.Mogli byście posiedziec u Ciebie-co to za problem? Dobra ide z tymi psami
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
Oto moje postanowienia:
-wrócić do ćwiczeń. -mniej pracować, bo przez tą pracę to ja życia prywatnego nie mam. -olać tych, którzy mi źle życzą. -zadbać o siebie: regularny manicure, regulacja brwi itp. -zacząć rozsądniej wydawać pieniądze. -nie przejmować się plotkami na mój temat.
|
|
#290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oh Mandy, a my przypadkiem nie imprezowałyśmy tutaj w zeszłym roku razem? Bo coś mi tak świta ale pewna nie jestem .
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. A tak z czystej ciekawości - gdzie pracujesz (a nie studiujesz :P) ?
Edytowane przez dioneja Czas edycji: 2012-12-31 o 21:57 |
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moim zdaniem to byla tylko taka wymowka, a teraz pewnie sie dobrze bawi.
|
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A nie zabrał mnie nigdzie. Nawet do kina, do restauracji... Dosłownie nigdzie. A kiedy ja prosiłam, zapraszałam, nigdy nie chciał się wybrać. Dosłownie, jak o tym myślę, to jestem załamana. Zdecydowanie potrzebuję resetu po tym wszystkim. |
|
|
|
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#295 |
|
Konto usunięte
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;38375100]Mój z kolei przez rok obiecywał mi najpierw, że nauczy mnie jeździć na nartach, a potem, że spędzimy wakacje na południu Europy.
A nie zabrał mnie nigdzie. Nawet do kina, do restauracji... Dosłownie nigdzie. A kiedy ja prosiłam, zapraszałam, nigdy nie chciał się wybrać. Dosłownie, jak o tym myślę, to jestem załamana. Zdecydowanie potrzebuję resetu po tym wszystkim.[/QUOTE] Nie no, nie martw się. Ja załatwiłam ten wyjazd. Bilety, miejsce do spania... On też mi obiecywał wiele rzeczy... Ale ech, generalnie był dobrym człowiekiem, tylko niestety nagle mu się odmieniło. Z dnia na dzień. Strasznie mnie tym skrzywdził, bo narobił nadziei. Nienawidzę facetów. Co chwilę odświeżam to forum
|
|
|
|
|
#296 | |||||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Oczyszczanie polecam, ja kiedyś sobie darowałam i miałam takie ślady, że szkoda gadać. Teraz chodzę regularnie co 3 miesiące. I szybciej się to goi i cera jest ładniejsza. Chyba że wybrałabyś jakąś metodę bezdotykową, ale ja wolę manualnie Tanie to nie jest, gdyby nie mama, to by mnie nie było stać.Cytat:
![]() Haha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale może kiedyś to się spełni..![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Sylwester na Dwójce to jakaś żenada
|
|
|
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;38375074]Jeszcze jedno muszę Ci koniecznie napisać, a sobie zanotować, żebym nie zapomniała:
To, co się z nami stanie po rozstaniu, zleży tylko i wyłącznie od nas samych. nie od naszej płci ani wieku. Mężczyzna, 29 lat Znałam człowieka, który rozwiązał związek mając 30 lat, bo powiedział, że jeśli nie zrobi tego teraz, będzie musiał zrobić to za dziesięć lat - lub kiedy indziej, ale kiedyś na pewno. Dla niego to był ostatni dzwonek, żeby ułożyć życie na nowo. Data graniczna. Nie wiedział, czy spotka kogoś, kto go pokocha. Czy ten ktoś będzie taki, jak chciał. Po prostu skoczył na głęboką wodę i postanowił żyć tak, jak naprawdę chce. Kilka miesięcy później spotkał prawdziwą miłość, dziś, po trzech latach, tworzą rodzinę i są szczęśliwi. Kobieta, 36 lat Znam kobietę, która prowadzi na moich studiach kurs językowy. Nie wygląda młodo, nie jest dziecinna ani nie jest jedną z tych drobniutkich, uroczych kobiet, którymi zachwycają się mężczyźni. Ma 36 lat i zmarszczki. Ale ma znakomitą pracę, która zajmuje dużo czasu, daje prestiż społeczny, pieniądze, satysfakcję, świeży umysł, zorientowanie w tym, co się dzieje na świecie. Startuje w półmaratonach, a na co dzień biega. I to widać: chociaż wysoka, jest bardzo szczupła. I non stop na naturalnych endorfinach: pełna energii, łatwo wprowadzić ją w dobry humor, tryska radością. Dba o siebie. Ubiera się kobieco, bez przesady, z wdziękiem. Zawsze ma ładny makijaż. Z niczym nie przesadza, ale i nie wygląda na niezadbaną. I co? Ma męża. Ale gdyby ją zostawił, gwarantuję Wam: obok niej nikt nie przeszedłby obojętnie. Znalazłaby nową miłość, kiedy by chciała. Ja chcę nią być! Mężczyzna, 24 lata Znam chłopaka, który zawsze chodzi smutny. Nieśmiały, spokojny, cichy. Nie ma wielkich planów, ambicji ani marzeń. A jeśli nawet ma, to nie wierzy, że uda mu się je zrealizować i rezygnuje. Kiedy spotykał się z dziewczyną, przyjeżdżał do niej i siadał na kanapie. Nic nie opowiadał, nic nie robił, nawet nie oglądał telewizji i nie pił piwa. Dziewczyna w końcu go zostawiła. Opowiada o tym, że wtedy kolejny raz coś mu się nie udało. Nie wie, co dalej. Minęły dwa lata i ciągle jest sam. Szczerze mówiąc, nie sądzę, żeby to się zmieniło. Kobieta, 27 lat Nie maluje się, nie chodzi do fryzjera. Od dziesięciu lat nosi te same ubrania, po matce. Nigdy nie miała chłopaka. Chodzi na spotkania dla singli, bez skutku. Nie sądzę, żeby to się zmieniło. Po prostu po rozstaniu, niezależnie od wieku, trzeba zrobić się na bóstwo, wyciągnąć z siebie 150 % atrakcyjności. Trzeba przestawić się na myślenie, że właśnie teraz jest ostatni moment, żeby zmienić swoje życie i znaleźć takiego partnera, który naprawdę nam odpowiada. Trzeba się ruszać, trzeba się rozwijać w zawodzie, jakikolwiek by nie było, trzeba pięknieć pod każdym możliwym względem. I wtedy nie ma siły, żeby ktoś wartościowy się w nas nie zakochał. Mówię Wam! Jestes bardzo mądro kobietą.Potrafisz zmotywować i postawic do pionu. Zatem dość uzalania sie nad soba.Nie ma co biadolić trzeba zacząć działać
|
|
#299 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
studiowałam na wstih, turystykę, obroniłam się w tym roku, a teraz pracuję w jednym z sopockich hoteli a co będzie dalej zobaczymy
|
|
|
|
|
|
#300 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.

Fajny facet,ale co on w Kayah widział to ja nie wiem

ja z tych co wydadzą wszystko co do grosza