|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Zostawiłam coś na klubie..
|
#4652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
Co do kłótni, to pewnie tylko tak straszył, bo bał się że go zostawię i by nic sobie nie zrobił, ale jakby mu jednak coś odwaliło, a szczególnie jakby się porządnie nachlał, to kto wie... Nigdy nie wiadomo, co komu w głowie siedzi, a nie darowałabym sobie, jakby się przeze mnie zabił. Współczuję Ci, że przechodziłaś przez coś takiego, i że jeszcze musiałaś mu tę linę rozwiązać. Straszne to jest.... No i faktycznie psychikę rujnuje... U mnie nad związkiem czarne chmury i w sumie nie wiem, czy to ma sens. Nawet mi w złości powiedział, że jakby nie dziecko, to by mnie kopnął w dupę. Wiem że nie mówił poważnie, ale mimo wszystko zabolało. Byłam dzisiaj w Biedronce i tyle tych mlek było, że sama nie wiedziałam które wziąć... Cenowo chyba podobnie wychodzi Na razie wzięłam Nan, bo łyszałam że fajny i chyba nawet tani, bo zapłaciłam za 350g niecałe 18zł.Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Kalpana Czas edycji: 2012-12-31 o 18:48 |
|||
|
|
|
#4653 | |
|
Zadomowienie
|
No to dziewczyny szczęśliwego Nowego Roku!!!
![]() My mamy lody, mąż ma piwo a ja karmi. Ciekawe czy niunia prześpi tą 24 czy będzie z nami świętowała. Mam nadzieję, że fajerwerki nie będą jej niepokoiły. Cytat:
Jakby moja niunia chciała pić z butli to pewnie też bym sobie na więcej pozwoliła, ale nie mogę
|
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Kur...a! Zważyliśmy Henia i spadła mu waga! Wychodzi na to, że w ciągu 2 tyg przybrał 5 gram!!!
8.12 było 6485 g 16.12 - 6770 g 28.12 - 6860 g 31.12 - 6775 g Jestem tak zestresowana ![]() Zważyłam po jedzeniu - zjadł 55 ml i nie chce dalej cyca. |
|
|
|
#4655 |
|
Rozeznanie
|
Gda a w pieluszce ważony?
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4657 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my tez zakończyliśmy nowy rok wizyta u dermatologa a rozpoczniemy szczepieniem i wizyta u neurologa. mam nadzieje, że nie bedzie takie caly rok nastepny ![]() ![]() ja slyszalam ze do 3 roku najlepiej krowiego mleka nie podawac wcale. Cytat:
kalpana straznie wspolczuje takiego zakonczenia roku dziewczyny kupowalyscie słoiczki gerbera? kazalam dzis tz kupic w rossmanie ze wzgledu na ta promocje i wraznie napisalam Hipp i babydream..najlepsze opinie o nich slyszalam i wyraznie pisze ze sa bio. a ten ( )mi kupil tez kilka gerbera bo byla jaska oferts 3za 2 czy cus. i tak patrze na nie i tam nie pisze nic czy to bio te owoce czy nie
Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-12-31 o 19:46 |
||
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiam dziękuję
|
|
|
|
#4659 |
|
Zadomowienie
|
Słoiczki wszystkich producentów są bio
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś czuję, że będziemy dietę szybciej rozszerzać, żeby normalnie przybierał na wadze... Super zakończenie roku... Jeszcze teraz ma taki humorek, ryczy
|
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Gda nie stresuj sie od razu. To tez wpływa na Twój pokarm. Przejdzcie sie do pediatry zaraz po nowym roku bedzie dobrze tylko spokój!
Wpadlam życzyć wam wszystkiego najlepszego w tym nadchodzącym nowym roku by zdrowie i humor dzieciaczkom dopusywaly by mamusie były zawsze ismiechnuete dobiegł roku
|
|
|
|
#4662 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dalam cyca znow i dojadl do 110 g, wiec od razu mi lepiej! A w srode dzwonimy po pediatre. |
|
|
|
|
#4664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spróbuj się nie denerwować a miałaś go nie ważyć jeszcze kilka dni do pediatry się zapiszcie i pewnie dostaniecie skieorwanie na badania wszystko będzie dobrze moja Lili słabo przybiera ale jest wesoła i ładnie zdobywa nowe umiejętności, więc to nie jest tragedia |
|
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pediatra koniecznie nigdy nie zaszkodzi A piwko normalne? ja dzisiaj pije moje sikacze grejfrutowe
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc dziewczynki, uderzam w poduchy
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4668 |
|
Wtajemniczenie
|
wpałam życzyć Wam kochane Szczęśliwego Nowego Roku
![]() ![]() ja spędzam sylwestra przed tv -sylwester z polsatem i popijam karmi
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęśliwego nowego roku kobitki
Ja siedzę przed kompem i oglądam Grinch'a. Trochę za późno, bo święta już minęły |
|
|
|
#4670 | |||||
|
Zadomowienie
|
Od wczoraj mnie męczy jakieś dziwne uczucie,że umre w swoje urodziny...więc jeśli nie odezwę się po Nowym Roku...to żegnajcie.Boję się... Cytat:
Cytat:
ale o ciąży nie miałam pojęcia,bo pcos i ost.@była 17listopada.Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kalpana współczuję.Mój mnie czasem też szantażuje,że jak wyjdę to mogę nie wracać,albo,że odbierze mi dzieci... maggi zdrówka dla Was. colds dla Melanii z okazji imienin(jeśli dzisiaj obchodzi)życzę spokojnego ząbkowania i wiele radości. Dla Jasia Asi i Aduni Konczity brawo za 20tygodni.Niech rosną zdrowo bobasy i uszczęśliwiają wszystkich swoim uśmiechem! DO SIEGO ROKU 2013!!!
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-12-31 o 22:32 |
|||||
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Katee wszystko będzie ok. Nie myśl o tym, że coś może się stać. Myśl o synkach, zajmij się czymś. Zobaczysz, że będzie ok
Ja mam znowu ten problem, że ciągle się boję, żeby synkowi się coś złego nie stało Nie potrafię pozbyć się tych głupich myśli
|
|
|
|
#4672 |
|
potworkowa
|
Udanego Sylwestra !
Edytowane przez kaczuszka69 Czas edycji: 2013-01-06 o 11:43 |
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważę go przed kąpielą zawsze. Ale teraz teść kazał zważyć go też po jedzeniu, żeby sprawdzić ile zjada. Mój mąż też poszedł spać właśnie... No nic, pomaluję paznokcie i też pójdę
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
ekhm
no ja |
|
|
|
#4675 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A o dzieci już zawsze będziemy się martwić...taka dola rodzica,kochającego(bo są i tacy co swoje dzieci mają gdzieś) Wzajemnie Cytat:
U mnie też faceci śpią,chyba idę i ja.Nie wytrzymam godziny...
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-12-31 o 22:53 |
||
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
My też padamy i nie damy rady dotrzymać do północy a jeszcze TŻ ma dyżur jutro więc idziemy spać.
Do siego roku. Dobranoc
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już ledwo na gały widze ale dotrwam jakoś. Drugą lampke wina sącze zaś 1,5 godziny
![]() Alan śpi a ja i tż z czerwonymi oczami ze zmęczenia oglądamy polsat i tvp2 na zmiane bo fajnie czasem grają ![]() Kurde a małego trza o północy obudzić co na noc zje porządnie Spaaaaaać mi sie chce
|
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy nowy rok z cycem w buzi
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
A my prawie przegapilusmy nowy rok ;D
|
|
|
|
#4680 |
|
Zadomowienie
|
A ja sobie postałam sama pod oknem oglądając fajerwerki. Mąż sie położył i sie nie odzywa i czort wie o co mu poszło, Aleńka śpi. Za☠☠☠isty sylwester. Takiego jeszcze nie miałam.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

Na razie wzięłam Nan, bo łyszałam że fajny i chyba nawet tani, bo zapłaciłam za 350g niecałe 18zł.
Kropek ma powiedziane że jak padnę i nie wstanę to ma mi mleko odciągać. Może ustnie 

)mi kupil tez kilka gerbera bo byla jaska oferts 3za 2 czy cus. i tak patrze na nie i tam nie pisze nic czy to bio te owoce czy nie 

dobiegł roku

a pediatra koniecznie