|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Dzień dobry w Nowym Roku
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3512 | |||||||
|
BAN stały
|
Przysmak Świętokrzyski? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Obawiam się, że ja dzisiaj również wpisuję się w tę modę ![]() Ale kto to wie tak naprawdę? ![]() Cytat:
--- Głowa mnie boli (to pewnie przez anomalie pogodowe) i chce mi się rzy... (to pewnie z powodu przejedzenia)
|
|||||||
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3514 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie śpita, byliśta z Cześkiem w lesie, coby mu wynagrodzić wczorajsze więzienie w domu .. Cytat:
|
|
|
|
|
#3517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
a taki na przyklad
http://www.ceneo.pl/18051560#tab=spec_scroll może jak by kilka razy psiknął drzwi, to by sobie dał spokój z drapaniem ich? Sam nie używalam, bo moje drapią przewaznie mnie albo stara pufę, ale powinno ppopdziałąć... |
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w Nowym Roku
Wszystkim Barowiczom i Podglądaczom życzę samych szczęśliwych chwil, zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń i planów Cytat:
czerwona tortille z srem, łososiem i szpinakiem są pycha ale z szynką parmeńską, camembertem i czarnymi oliwkami to mistrzostwo smaku ![]() nie miałam weny żeby nawet ziół czy przypraw sypnąć, jednego rollsa wzbogaciłam papryką, ale była zbędna
|
|
#3520 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam kupiony w sklepie zoologicznym, ale przytoczę tu formułkę Micieliny- nie działa!!!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3521 |
|
To ja :)
|
Piękne są wszystkie 3... Też sobie kupię taką, jak zacznie na mnie pasować coś poza końskimi derkami...
|
#3522 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3524 |
|
Piers do przodu
|
Ves mnie się czerwona podoba najbardziej
U mnie dziś pizza z dowozem ![]() No i nieźle zaczęty rok mam pełen s....
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie jest błąd ortograficzny pieprzenie zbędne
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-01 o 15:55 |
|
|
|
|
#3526 |
|
Konto usunięte
|
Macham znad kawy
Za☠☠☠iście się poprzedni rok skończył
|
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i tak dokłądnie było zwykły dzięń - koniec z refleksjami z dołami na tym tle - i tak ich nie brakuje w życiu mym koniec z paranoją noworoczną poza tym dziś był jakiś marcowy dzień nie dam sie zwariować i już ![]() obiad wyjęliśmy z lodówki - przygotwany wczesniej na dwa dni - także dziś świętowaliśmy z psem na spacerze
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym, roku
widzę ze nieźle stron natrzaskane, ale nadrobię jutro bo niektórzy goście się zasiedzieli ![]() Sylwester udany, ale kaca mam przeokrutnego
|
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38381215] Za☠☠☠iście się poprzedni rok skończył [/QUOTE] Dobrze, że nie gorzej... ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Idę sobie wyjąć maliny i się wzmacniać wieczorem albo jutro
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie super
|
|
|
|
#3533 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
niezmiernie mi przykro ale niestety już nic nie zostało ale mogę podesłać porcję następnym razem ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3534 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3535 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Piekę cos a'la drożdżówki z jabłkiem z gotowego ciasta drożdżowego
![]() a potem do wanny z książką
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3536 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
o, nie miałam pojęcia że jest gotowe ciasto drożdżowe
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gulasz , dżożdzówki , jesteś idealnom żonom i matkom, już wiadomo czemu turcy...
|
|
#3538 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jest to rozwijane francuskie, drożdżowe i kruche też
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3539 |
|
To ja :)
|
Brzmi super... Ja risotto z pure z dyni robię. Tylko mi się nie chciało pure robić, więc rozpaćkałam dynię w garnku, podlewając ją czerwonym winem...
|
#3540 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Sthrrraszny! Cytat:
I bez przesady proszę ![]() Seksu i biznesu? ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38381215]Za☠☠☠iście się poprzedni rok skończył [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
![]() --- T-mobile to złodzieje jednak Jeszcze przedwczoraj miałem ponad 7 zł na koncie, a wczoraj już 0,01 (nie telefonując ani nie pisząc smsów w tym czasie) Myślałem wczoraj, że sieć jest przeciążona i dlatego mój sms do pewnej osoby nie chce dojść, a tu taki powód |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wszystkie gałęzie skotułmanione i smetnie zwisające w dół... cóż wygląda na to że kiciusie zrobiły sobie ganiankę