|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8731 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Dziewczyny... ja bym była zainteresowana wypełnianiem kwasem albo tłuszczem. Pewnie w drugim przypadku byłyby to większe koszty... Tak czy siak jak duzo operacji sie nie udaje i czy rzeczywiscie mozna stracic czucie w piersiach? Nie wiem jak te koszty liczyc tez ile same badania ile poszczegolnie konsultacje? Przewaznie podawane sa ceny samego zabiegu... Wiadomo kazda klinika ma swoj cennik ale pewnie telefonicznie nic sie nie dowiem, bo karza przyjechac zeby indywidualnie stwierdzic co i jak i wtedy powiedza a za taka wizyte juz skasuja i malo tego moga powiedziec ze sie nie kwalifikuje potencjalna pacjentka i czesc kasy z portfela przepadnie a skonczy sie na niczym. Doradzcie prosze. Znacie osobiscie jakies przypadki niepowodzen nie tylko widocznych operacji czy zabiegow?
|
|
|
|
#8732 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Hey, hey.
Kicia postaram się przejąć wylicznkę ![]() Ja mam problem, Taka jestem gapa, że zapomniałam wziąć 1szą pigułkę z op po 7dniowej przerwie i zamaist ją wziąć wczoraj o 19.00 to wzięłam dziś o 5.00 rano. No i w stresie teraz siedzę, bo na ulotce napisane, że jak było współżycie w tyg poprzedzającym to istnieje ryzyko ciąży :/// Ginekolog nie odbiera telefonu, a dziś taki dzień, że w mojej pipidówie nikt mi nie doradzi, nie pomoże..ehhlubuss 02.01- 2 Paularetka 03.01- 3 przedpo 24.01- 24 nkolodii 28.01- 28 malina986 05.02- 36 ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
Kicia, Ty ją kopiujesz normalnie, czy jak?
|
|
#8733 |
|
Zadomowienie
|
przedpo tez biore tabsy ale nie pomoge bo nigdy nie zdazylo mi sie wziac tej pierwszej nie w czasie
inne tak mam wtedy 12 godz na przyjecie i jest ok jakie bierzesz tabsy?zerknij na ulotke
|
|
|
|
#8734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A nie wiessz jak tam z cenami? Bo jak ja patrzałam hotele to wszędzie grubo ponad 100zl za dobe od osoby No ja będę na Mireckiego. Ten co podałaś 1 to chcą za osobe 170zł a moj z dzieckiem bedzie i oni licza to jako 2 osoby;/
Edytowane przez lubuss Czas edycji: 2013-01-01 o 17:40 |
|
|
|
|
#8735 |
|
Przyczajenie
|
Jakie jest prawdopodobieństwo, że operacja sie niepowiedzie?
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Podobno można stracic czucie i sie moze dojsc tez do oszpecenia? Zdarzyło się to komuś? Jak liczyc koszty. Po przewaznie podaje sie w internecie cene za sama operacje lub zabieg wypełniania kwasem lub tłuszczem... a ile liczyc za konsultacje i badania? Z tym tluszczem to pewnie podwojne koszty, bo wpierw trzeba odciągnąc.... wiec trzeba liczyc dwa zabiegi |
|
|
|
#8736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#8737 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Długo się nie odzywałam... Mam wreszcie kasę na op., swojego faceta przekonałam, że już nie jest na NIE, klinikę mam wybraną i teraz... czekam do końca umowy mojej pracy (mam nadzieję, że nie przedłużą hehe) i jadę na pierwszą konsultację. Od pierwszej konsultacji do op. czeka się ok. 2 miesiące. Jeszcze jedno ale, niedługo okaże się czy być może jestem w ciąży, bo jest to spore prawdopodobieństwo i jak NIE to już postanowione na 100% ![]() Huraaaaa!!! Czyli jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, konsultacja będzie pod koniec lutego ![]() Jak będę więcej wiedzieć dam Wam znać. Pozdrawiam
3.11.2014 Emily 52cm, 3,3kg Edytowane przez ever_92 Czas edycji: 2013-01-01 o 17:55 |
|
|
|
#8738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
koszty op z implantami sa rozbiezne od 10 do nawet 17tys konsultacja ok 100,150 zl badania zazwyczaj robisz we wlasnym zakresie,czasami w klinice koszt rozny zalezy gdzie mieszkasz powiekszania tluszczem bym nie polecala jestes zdecydowana? |
|
|
|
|
#8739 |
|
Przyczajenie
|
Jestem załamana dosłownie wygladem swoich piersi. Nigdy wczesniej o tym nie myslalam, bo ogolnie to mowi sie otym ze zadna pod noz pojsc nie che i strasza. Ale widze, ze w ostatnich latach coraz większe zainteresowanie tego typu rozwiazaniem.
Nie jestem próżna ale zyje sie tylko raz i nie chce byc do konca zycia nieszczesliwa, a wiadomo, ze z uplywem lat piersi beda wygladaly jeszcze gorzej. Dlaczego tluszczem wlasnym nie polecacie? Tak w ogole to mi nie zalezy na powiekszeniu piersi tylko na ich uniesieniu. Wielkosc mi odpowiada, bo proporcjonalna do reszty ciala. Biustu nigdy nie mialam małego. Ale po ciązach masakra! A szczególnie po pierwszej. Myslalam o wypełnianiu poniewaz sa mniejsze blizny ale slyszalam ze tego typu zabieg jest niestety drozszy niz ten tradycyjny. Kurcze... Mam jeszcze inne zastrzezenia co do biustu ale chcialbym chociaz zeby byly jędrne jak kiedys.W sumie ryzyko duze, bo zamiast wygladac lepiej to potem wyrzuty i sądzenie sie z lekarzami lub poprawki na wlasny koszt jeszcze pewnie? A na czym polegaja te konsultacje psychologiczne? Bo to tez jest jakies kryterium i operacji moga odmowic. |
|
|
|
#8740 | ||
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dziewczynki
![]() Cytat:
![]() nkolodii nie obraź się, ale chyba trochę przesadzasz. ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() Decydując się na operację musisz brać pod uwagę, że coś może pójść nie tak. Rzadko tak bywa, ale bywa.
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-01 o 18:15 |
||
|
|
|
#8741 |
|
Przyczajenie
|
A na czym polegaja te badania psychologiczne, bo to podobno tez jakies kryterium, ktore trzeba spełnic?
Nie zalezy mi na powiekszeniu piersi. Rozmiar mi odpowiada. Chcialabym aby byly jedrne tak jak kiedys. A dlaczego tluszczem nie za bardzo? W przypadku wkladek koszty sa tansz? A wypelnianie kwasem drozej niby wychodzi. Ale sa mniejsze blizny... Zalezy mi na uniesieniu. |
|
|
|
#8742 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), to, ze istnieje ryzyko ciąży i trzeba się skontaktować z lekarzem. Tylko skontaktuj tu się z lekarzem w nowy rok![]() Zadzwonię jutro i podpytam, bo albo powie,ze luz, albo czytałam, że można jakieś większe dawki swoich pigułek wziąć, żeby był większy poziom progesteronu, albo wchodzi w grę antykoncepcja po, tylko nie do końca jestem przekonan, że tego można używać, jak i tak bierze sięnormalne tabsy. No bez konsultacji z lekarzem nic nie wymyślę raczej sama ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
|
|
#8743 |
|
Przyczajenie
|
Moje wiadomosci nie docieraja...
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Na czym polegaja badania psychologiczne, wg ktorych ocenia sie czy kwalifikujemy sie do zabiegu? |
|
|
|
#8744 |
|
Zadomowienie
|
Tylko niektóre tabletki nadają się do metody, o której mówisz (yuzpe chyba), ale raczej bez konsultacji jej nie stosuj. Zadzwoń do lekarza z samego rana, dzisiaj już raczej nic nie wymyslisz. Trzymam kciuki, żeby było ok
|
#8745 |
|
Przyczajenie
|
Wielkosc mojego biustu mi odpowiada. Chcialabm uniesc tylko piersi aby były jedrne.
Ciaze tak wpłynely negatywnie na ich wygląd, a odbija sie to na moim samopoczuciu i relacjach rodzinnych. Nie chce cierpiec z powodu swoich piersi do konca zycia skoro swiat daje mozliwosci, a widze, ze coraz wiecej kobiet z tego korzysta. |
|
|
|
#8746 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
wszystkiego dobrego w nowym roku
|
#8747 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Olivko
|
#8748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#8749 |
|
Wtajemniczenie
|
Celinka
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Lubuss dla Ciebie http://www.eholiday.pl/tanio-gdynia-10399.html http://pl.hotels.com/hotel/details.h...INATION&page=1 Jezeli Twoj synek ma ok 4lat to koszt ok 200zl za dobe dorosly +dziecko Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-01 o 19:21 |
|
|
|
#8750 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#8751 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny, w nowym roku już
wracałam z sylwestra i rozmyślałam i taki oto mi plan powstał w głowie. METAMORFOZA -od jutra dieta (nie żadna odchudzająca, ale ze wzgledu na nietolerancję pokarmową, mam po niej mieć lepszy metabolizm, cerę, pozbyć się toksyn itp wiec się mocno ciesze i chyba dam radę) - siłownia, muszę w końcu zająć się sobą fitness fitnessem,ale potrzebuje treningu dopasowanego do mnie, nie do grupy. Cel - na początek odtłuszczenie, potem wzmocnienie mięśni i rozciągniecie przykurczy, szczególnie klatki - wiadomo po co ![]() - dobry stanik - w styczniu koniecznie wybiorę się do Pani od staników, aby mi dobrała dobry i ..jak to one mówią: ściągać skórę i wsadzać w te miseczki ![]() Zrobię w tym tygodniu album i będę co miesiąc pokazywać jakie są efekty , mam nadzieję ze mnie to zmobilizuje a w wakacje chciałabym zrobić biust, ot mój plan na najbliższe pół roku
|
|
|
|
#8752 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Babeczki. Ależ dawno u Was nie byłam. Jak żyjecie po Sylwestrze?
Mnie od wczoraj strasznie bolą mięśnie piersiowe, tak jak bolały jakieś 4-5 tygodni po zabiegu. Nie wiecie dlaczego? Zaznaczam, że nie robiłam nic takiego czego nie robiłabym do tej pory.
|
|
#8753 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#8754 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
|
|
#8755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też zrobilam kilka postanowień noworocznych... najważniejsze z nich: 1. olejowanie włosków (czekam na dotarcie olejów i od razu zaczynam) 2. ćwiczę 2 razy w tygodniu 3. biegam 2 razy w tygodniu 4. staram się zdrowo odżywiać ![]() to tylko takie dla ciała ![]() są też inne... zdecydowanie ważniejsze... ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- korolowa, zobacz fotki całej sylwetki... cycuchy nie są takie wielkie jak na zdjeciach z bliska
Edytowane przez horo_2 Czas edycji: 2013-01-01 o 21:00 |
|
|
|
|
#8756 |
|
Zakorzenienie
|
|
#8757 |
|
Zadomowienie
|
Przedpo ja zawsze robiłam tak: wchodziłam w post z ostatnią wyliczanką, dawałam odpowiedz,"zacytować treść wiadomości na którą odpowiadasz" i zaawansowane. Tam usuwałam odnośnik do cytowanego postu (tzn. to "quote") i zmniejszałam ilość dni
Tak najszybciej i najprościej![]() Dziewczynki ja w poniedziałek już do pracy, kurna, ale ten czas zleciał (a i w poniedziałek stuknie moim cycuniom miesiąc). Mam nadzieję, że do tego czasu zapalenie mi zniknie, bo ja muszę już iść do pracy. Niestety za mnie nikogo na zastępstwo nie wysłali, więc u ludzi, u których sprzątam nikogo od miesiąca nie było. Jakbym jeszcze teraz na chore chciała iść to bym mogła się z pracą pożegnać Jutro rano mam wziąć ostatnią dawkę antybiotyku a poprawa jest naprawdę niewielka, znaczy się boli znacznie mniej, ale opuchlizna jeszcze jest duża:/
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-01 o 21:07 |
|
|
|
#8758 |
|
Zadomowienie
|
cześć laski
obiecane foty w albumie i już więcej nie wrzucam..muszę tam zrobić porządek bo mam zdjęć jak nienormalna![]() nie mam sił na nic...muszę poczytać co tam naskrobałyście!!!:rolleye s:
|
#8759 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudus , ale blyszczalas, jak zawsze
|
#8760 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez bylam na czarno w tym roku, wrzuce foteczke
Tyle, ze bez makijazu, bo w planach mialam sie ubrac i siedziec w domu No.....ale mi nie poszlo i tak bez makijazu i fryzury hehehe, w sylwestra, zaliczylam 4 imprezy i to byl moj najlepszy sylwek w zyciu![]() ![]()
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

Ja mam problem, Taka jestem gapa, że zapomniałam wziąć 1szą pigułkę z op po 7dniowej przerwie i zamaist ją wziąć wczoraj o 19.00 to wzięłam dziś o 5.00 rano. No i w stresie teraz siedzę, bo na ulotce napisane, że jak było współżycie w tyg poprzedzającym to istnieje ryzyko ciąży :/// Ginekolog nie odbiera telefonu, a dziś taki dzień, że w mojej pipidówie nikt mi nie doradzi, nie pomoże..ehh
inne tak mam wtedy 12 godz na przyjecie i jest ok jakie bierzesz tabsy?zerknij na ulotke

), to, ze istnieje ryzyko ciąży i trzeba się skontaktować z lekarzem. Tylko skontaktuj tu się z lekarzem w nowy rok

No.....ale mi nie poszlo i tak bez makijazu i fryzury hehehe, w sylwestra, zaliczylam 4 imprezy i to byl moj najlepszy sylwek w zyciu