![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Emila proszę ...
![]() Lew Przedstawiciele tego znaku w tym roku znajdą oparcie w przyjaciołach oraz rodzinie, wtedy kiedy znajdą się w trudnej sytuacji. Ludzie spod tego znaku w tym roku w miłości, mogą napotkać pewne trudności, zwłaszcza w ciągu pierwszych kilku miesięcy. Ludzie spod tego znaku powinni być bardziej cierpliwi w kontaktach z partnerami. Brak cierpliwości spowoduje zakończenie pewnych relacji i związków. Z czasem Lwy będą żałować swojego zachowania, i będą próbowały odzyskać stracone uczucie, ale wielu z nim się to nie uda, gdyż będzie już za późno. Wiele Lwów w tym roku będą dręczyć problemy zdrowotne, szczególnie związane z krwią, ciśnieniem, sercem. Lwy powinny też zbilansować swoją dietę, w nadchodzącym roku, aby zdrowie im dopisywało. Lwy będą w tym roku równie ambitne jak zazwyczaj, ale ich upartość może być bardziej widoczna niż w poprzednim roku. Lwy w tym roku będą mocniej przyciągać osoby magnetyczne, o ciekawej niecodziennej osobowości. Tacy ludzie też będą wspaniała odmianą dla Lwa. Życie ich zacznie być bardziej ciekawsze, gdy koło jego boku znajdzie się osoba o niecodziennym sposobie myślenia. Osoby w związkach małżeńskim w tym roku będą bardzo oddani, choć czasami będą mieć poczucie, że czegoś im w związku brakuje. Samotne Lwy w końcu zdecydują się na coś poważnego, i zaczną budować głębsze relacje międzyludzkie.Pierwszy kwartał 2013 roku będzie dla Lwów korzystny pod względem zawodowym. Lew może zmienić miejsce pracy czy przejść na inne stanowisko. Drugi kwartał będzie korzystniejszy dla wielu Lwów. Drugi i trzeci kwartał wydaje się być bardziej interesujący i owocny w zakresie kariery i biznesu. Będziesz w stanie uzyskać sukces w nadchodzących miesiącach, jeśli tylko skupisz się na konkretnych celach i zaczniesz brać sprawy w swoje ręce.
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2012-12-31 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
a Waga tak jak stała tak będzie stać w miejscu,. nie tylko jako znak zodiaku ale też dosłownie i w przenośni :P ahhh. pierwszy dzień okresu zawsze wie,kiedy nadejść! [przynajmniej chociaz troche da sie wytlumaczyc czkoladowy napad.
#303 |
królikoholiczka
|
Na Sylwestra dobrze się baw
By nie wyszedł z Ciebie paw, Bo jak wyjdzie to przesrane, Całe ciuchy zarzygane I nie mieszaj piwa, wódki, bo zarzygasz sobie butki ![]()
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, udanego Sylwestra, gdziekolwiek go będziecie spędzać. A w Nowym Roku zdrowia, miłości, pieniędzy, samych spadków, utrzymania wagi i baaaardzo dużo uśmiechu na twarzy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Właśnie się szykuję i prostownica mi figla spłatała... już wiem jaki będzie mój pierwszy zakup po pierwszym
![]() Do Siego Roku dziewuszki !!! Szampańskiej zabawy... więc po kielonku ![]()
#306 |
Zakorzenienie
|
ja powoli zaczynam moj sylwester z nauką;p
#307 |
Wtajemniczenie
|
Sałatka gotowa, B piecze pizze a ja bawię się w barmankę
![]() ![]() ![]()
#308 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki Moje Kochane
Szczęśliwego Nowego Roku, udanej zabawy, dużo zdrówka i szczęści w nowym roku, jak najwięcej zgubionych kilogramów i utrzymania wagi, udanych związków, znalezienia prawdziwej miłości, samych sukcesów w życiu zawodowym i osobistym, cieżaróweczkom szybkiego i mało bolesnego rozwiązania, a dla spragnionych dzieciny, szybkiego zaciążenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zadomowienie
|
Szczęśliwego Nowego Roku
![]()
#310 |
królikoholiczka
|
Szczęśliwego Nowego Roku
![]()
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry w Nowym Roku 2013 ![]() ![]() ![]() Tak jak sobie założyłam jestem pełna optymizmu co do rozpoczęcia kolejnego etapu dietowego. Do północy szalałam trunkowo i jedzeniowo ale już po... grzeczniutka ![]() ![]() Jakieś menu na dziś ułożę sobie później bo jak na razie to ciężko mi idzie jakiekolwiek myślenie ![]() Dziewczyny, życzę Wam... Uśmiechu, życzliwości i miłości na każdy dzień Nowego Roku ![]() Niech się spełnią wszystkie marzenia ukryte na samym dnie serca ![]()
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2013-01-01 o 06:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry w Nowym Roku Kruszynki
![]() Niestety mój sylwestrowy plan przespania sylwestra spalił na panewce ![]() ![]() Wypiłam aż 3 podwójne kieliszki ajerkoniaku do 21, a mój żołądek i tak już to odchorował, na szampana przyszli mnie budzić, ale twardo udawałam że śpie ![]() I to by było na tyle, może jakbym psa nie miała, to może bym sobie pozwoliła na balowanie, a tak to obowiążki czekaja! Idę pomyśleć nad śniadaniem... Kogo główka boli, kogo suszy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek Noworocznie
![]() ja bez kaca moralnego i bez szampanowego. aklohol reaguje swietnie z moim organizmem , ![]() ![]() ![]() Oski zachwycony fajerwerkami tylko hałas mu sie nei podobał niestety , jeszcze bardziej zachwycał go szampan heh ale musiał sie nacieszyc soczkiem , oczywiście z kieliszka ![]() dziś już dietetycznie, zdrowe śniadanko zjadłam i oby tak do końca dnia. odstawiam słodycze i bedę cwiczyć jak sie @ skończy ...takie moje postanowienia Noworoczne ![]() ![]() po poludniu wybieram się na spacerek do lasu z chłopakami wiec troszke kalorii spale ![]() Miłego dzionka dla wszystkich ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-01 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
królikoholiczka
|
Witam
![]() ![]()
![]() |
#315 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
No to witam Was wszystkie Noworocznie
![]() ![]() Zgodnie z zamierzeniem rozpoczynam dietę. Od 1 stycznia 2013..... Mój cel to 90 kilo do końca marca. Mam nadzieję że cel do osiągnięcia. Wstyd sié przyznać ale w starym roku ( znaczy się wczoraj ) ważyłam 105,4 ![]() Cel 1 .... Przekroczyć setke do końca stycznia Cel 2 ..... Osiągnąć 95 do końca lutego Cel 3....... Zobaczyć 90 do końca marca. Jeszcze raz wszystkiego najcudowniejszego dla Was |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Moje cele na 2013:
- stracić wagę (nie mówię ile, tyle, ile się da ![]() - ćwiczyć tak często jak będzie to możliwe, bez wymówek; - rozwód z paluszkami , chipsami i mojito; - polecieć do Irlandii; - zacząć pracę licencjacką; - być lepszą dla ludzi nawet tych, którym nic nie zawdzięczam :P Na końcu listy, bo pewnie się nie uda ![]()
#318 |
Wtajemniczenie
|
Witam Noworocznie
![]() Ja dopiero po śniadanku ![]() ![]() ![]()
#319 |
Rozeznanie
|
No to moje cele
- do lipca ważyć góra 65kg ![]() - uśmiechać się tak często jak kiedyś - jeździć na rowerze 40min - nauczyć się kręcić hula hop - ćwiczyć brzuszki - zdobyć wymarzoną pracę W przeciwieństwie do niektórych ja dietkowanie zaczynam od jutra, co by dzisiaj nabrać siły po imprezowaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zadomowienie
|
Pancia...ja też od jutra
![]() ![]() ![]() Oczywiście mocno się oszczędzam ale co nieco wpadnie. Jutro w pracy będzie dużo łatwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane!
Święta miałam zabiegane, spotkania, kolacje, obiady, wizyta w szpitalu. Pff, okropny był grudzień. Trzymam się tego, że 2013 musi być lepszy, inaczej się pochlastam! Nie pytajcie o dietę ![]() Jak u Was??? Wszystkiego dobrego Kochane! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Wtajemniczenie
|
ja już po długim spacerku ,dotleniłam sie w lesie a głowa nadal mnie czaska wiec juz wychodze z siebie od kilku dni . na szczeście dietkowo super choc babeczka i cuekeiry czekoladowe leża koło kompa.
moje postanowienia uuu wiele tego ale z dietetycznych 1 . koniec ze słodyczami 2.koniec z białym pieczywem 3.ćwiczonka 40 min dziennie (po @ dopiero) 4. kremowanie, ujędrnianie itp 5. plus małe cele (dośc do podpisowej wagi a pózniej przekroczyć 99 i tak dalej i tak dalej ![]() ![]() Milasnego dzionka, ja sie biore za obiadek , dzis żurek bedzie..jak ugotuję ![]()
#323 |
Raczkowanie
|
Witam.Jak tam po Sylwestrze ?
![]() Wstałam po 13 ![]() ![]() A teraz wypiłam kupek gorącej czekolady ![]() ![]() Ale odbije sobie na rowerku ![]() Już mi przeszły chęci na dietę,bo dopadły mnie myśli,że i tak się nie uda ![]() Ale szybko weszłam do Was i uznałam,że się nie poddam ![]() Lepiej żałować ,że się nie udało,niż że się wcale nie spróbowało ![]() Miłego dnia życzę! ![]() U mnie dziś spokojny,leniwy dzień z moim R ![]()
#324 | ||
Zakorzenienie
|
Mnieeee !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A tak na poważnie.. to już poległam do południa bo jeszcze pierogi były świąteczne i ciasto wczorajsze. Postanowień noworocznych nie będę poczyniać bo wiem jak one się dla mnie kończą ![]() ![]() Mysiunia powiedz jak tam sprawy sercowe bom straszliwie ciekawa rozwoju sytuacji ![]() Wilczyca gdyby nie nasze forum ja bym była taka jak wielka bomba atomowa ![]() ![]() Także zaglądaj jak najwięcej bo takie niby zwykłe pisanie a naprawdę mobilizuje i przywraca chęci na dietę ![]() ![]()
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja raczej realistycznym krokiem wchodzę w "nowe" i nie lubię robić wielkich planów ![]() ![]() Mam nadzieję, że ten rok będzie dla mnie lepszy niż miniony...Sama w to nie wierzę, ale może jednak ![]() ![]() ![]() Widzę co się dzieje po prostu, a optymistyczne patrzenie na kłopoty nie sprawi, że znikną...To już wolę spojrzeć chłodnym okiem na wszystko ![]() Najbardziej chciałabym w tym roku znaleźć wreszcie pracę, gdziekolwiek. W swoim zawodzie pracy raczej nie dostanę, poza tym pracodawcy na mnie dziwnie patrzyli jak mówiłam, że miałam własny biznes...Ech. Dlatego nie idę w tym kierunku w ogóle ![]() Chciałabym też wrócić do zdrowia, do sprawności...Najlepiej, aby obyło się bez zabiegu/operacji, ale coś czuję, że i tak mnie to sięgnie... ![]() Ogólnie to jestem obecnie w czarnej dupie. Nie mam pieniędzy, pracy...Mam za to kłopoty ze zdrowiem i upierdliwą rodzinę. I tak strasznie odczuwam brak bliskiej osoby... ![]() ![]() Od jutra ruszam z dietą na nowo i to bardziej rygorystycznie, bo to co się narobiło przez ostatnie dni to jakaś masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Praca, to też mój cel... Obym dobrze wybrała sobie drogę i oby udało mi się na nią wejść. Cytat:
A gdzie czarownica, gorzala?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- jestem jestem.. wiekszosc dnia ogladam anime, drugi dzien okresu wiec jeszcze spasowalam z cwiczeniami, ale jutro juz dzialam.. wypada sie tez pouczyc, bo w piatek kolokwium T.T
![]() |
#328 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja np lubię miło się rozczarować niż potem płakać więc do nadmiernych optymistek też nie należę. U mnie znajomi to w większości single i oni chcieliby ciągle gdzieś wychodzić czy imprezować a ja mam dziecko i nie pójdę o 22 do baru - przynajmniej teraz jest zakaz palenia. Ja przed sylwestrem się poryczałam bo teściowa miała wpaść do nas, bo u niej w domu wszyscy chorzy, a córka tęskni za nią, a ona zaczęła się wykręcać i żaden dzień jej nie pasował na odwiedzenie wnuczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
ogolnie nie ma co się zamartwiać
![]() ![]() Jak schudniesz to zobaczysz, że poczujesz się lepiej i świat się zmieni. Pracę też znajdziesz. Teraz przez te kilogramy dodatkowo się dołujemy, nakręcamy. Myślimy, że inni nas przez to gorzej postrzegają. Niekoniecznie tak jest ale w naszych głowach jest inaczej. Załącz u Siebie chociaż ciut optymizmu ![]() gorzala gdzie się zapodział Twój blog ?? ![]() ![]()
#330 |
Zakorzenienie
|
http://gorzal.blogspot.com/ wybacz, adres znowu się troche zmienił
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.