|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;38384237]To na pewno ładny
miałam owczarka niemieckiego długowłosego niestety zmarł na zawał w wieku 16 miesięcy ![]() Teraz mam bernardynkę ![]() Ooo to faktycznie lepiej przejdź się do lekarza ![]() Podobne porządki robiłam kilka miesięcy temu ale potem się okazało, że po kilku miesiącach panującej pustki na jednym z blogów, autorka ponownie zaczęła go prowadzić biedna psina...heh bernardyn to faktycznie gigant ![]() nie dziękuję jeszcze jutro praktyki w szkole- zobaczymy jak wytrzymamCytat:
proszę o cynk jako pierwsza![]() ![]() fotki poproszę ja teraz planuje zrobić beżowe pazury i złoty brokacik
|
|
|
#3542 |
|
Klientka w krawacie
|
Nie dość, że od tygodnia leczę przeziębienie, to dodatkowo dzisiaj się czymś strułam i świat wiruje mi przed oczami. Jak nie urok, to przemarsz wojska
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
190 sztuk czego?
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
kosmetyków do pielęgnacji - żele, balsamy, kremy itp
![]() Czystka skończona - z ok 270 blogów zostało mi 112 Usunęłam zapomniane blogi, usunięte i te, które mi tematycznie czy pod innym względem nie odpowiadały.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-01-01 o 21:17 |
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak z 50 mam, to jest dobrze
lakierów mam ze 20. Nie umiem kupować na zapas, bo jak kupię, to od razu chcę używać, a nie lubię też mieć kilku rzeczy otwartych. |
|
|
|
#3546 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mi się podoba i właśnie dzięki niemu przypomniałaś mi cytat "My home is in my head, my home is always where I am"
|
|
|
|
#3548 |
|
Konto usunięte
|
Zamówiłam silikonową formę do tart, oooj, będzie pieczenie!
![]() Nigdy nie miałam silikonowej formy, faktycznie tak łatwo odchodzą od nich wypieki? Nie trzeba smarować tłuszczem czy sypać kaszą manną? |
|
|
|
#3549 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38386996]Zamówiłam silikonową formę do tart, oooj, będzie pieczenie!
![]() Nigdy nie miałam silikonowej formy, faktycznie tak łatwo odchodzą od nich wypieki? Nie trzeba smarować tłuszczem czy sypać kaszą manną?[/QUOTE] Nie nie trzeba ich smarować, obsypywać czy wykładać papierem. Wszystko pięknie odskakuje .Ja foremkę do tarty mam z gazety, za niecałe 10 zł, ile ty zapłaciłaś?
|
#3550 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3551 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Ja produktów do pielęgnacji mam 130 i moim noworocznym postanowieniem jest zejście do 100.
|
|
|
#3552 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powariowały . Tylko leżom i pachnom
|
|
#3553 |
|
po prostu Em :)
|
No jasne, i jeszcze w głowach się poprzewracało, a dzieci w Afryce głodują.
|
|
#3554 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() .
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38386996]Zamówiłam silikonową formę do tart, oooj, będzie pieczenie!
![]() Nigdy nie miałam silikonowej formy, faktycznie tak łatwo odchodzą od nich wypieki? Nie trzeba smarować tłuszczem czy sypać kaszą manną?[/QUOTE] Gratuluję, jakieś plany na przepisy masz już? Mam dwie formy silikonowe - jedną na muffiny i ją wolę wykładać papilotkami, bo zdarzyło mi się, że ciasto nie chciało wyjść, a drugą w kształcie choinki i z niej wychodzi wszystko pięknie ![]() A tak w ogóle witam się z Wami wszystkimi, dziewczynki, w Nowym Roku - mam nadzieję, że dla wszystkich nas będzie lepszy niż 2012 (zarówno kosmetycznie jak i ogólnożyciowo )Czuję się winna wyjaśnić, czemu znowu mnie nie było, ale najpierw przed świętami miałam awarię internetu i miałam tylko ten w telefonie w zasadzie do przedwczoraj, w międzyczasie wyjechałam z TŻ na krótki urlop do Kazimierza Dolnego, po powrocie wpadłam w wir sprzątania domu (chyba w związku z końcem roku ) i 3 dni porządkowałam wszystko, a dziś jak już się obrobiłam ze wszystkim to wyszła mi choroba i mniej więcej od południa nie mogę nic przełykać, nie mam siły (próbowałam ćwiczyć, ale padłam po 20 minutach) i płaczę na myśl o tym, że jutro trzeba wybrać się do pracy Postaram się Was nadrobić jutro w wolnej chwili, bo teraz nie mam już zdrowia na to, za dużo naprodukowałyście
|
|
|
|
#3556 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I ta wczorajsza tarta wyszła przepyszna, tylko się właśnie odkleić od naczynia nie chciała w ogóle, więc nawet nie dało się jej nałożyć na talerzyk w ładnym kawałku... Na pewno będę chciała zrobić tartę cytrynową i jakąś czekoladową na początek, zrobię też jeszcze raz tę jabłkowo-cynamonową, ale już po swojemu - bo tę robiłam częściowo z gotowca. |
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
![]() Tez muszę zrobić porządek ![]() Ja dziś na blogu sie wyspowiadałam ze swojego grudniowego szaleństwa zakupowego Trochę sie tego uzbierało Będę musiałą sobie jakiś limit zrobić na najbliższe miesiące, żeby w końcu zużyć chociaz częśc swoich zapasów
|
|
|
|
|
#3558 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja już napisałam takiego posta na jutro, mam podobną ilość, a miał być grudniowy ban na kosmetyki
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38387333]Znalazłam mnóstwo ciekawych przepisów
I ta wczorajsza tarta wyszła przepyszna, tylko się właśnie odkleić od naczynia nie chciała w ogóle, więc nawet nie dało się jej nałożyć na talerzyk w ładnym kawałku... Na pewno będę chciała zrobić tartę cytrynową i jakąś czekoladową na początek, zrobię też jeszcze raz tę jabłkowo-cynamonową, ale już po swojemu - bo tę robiłam częściowo z gotowca.[/QUOTE] Tarty są o tyle wdzięczne, że sprawdzają się i na słodko i na słono, a robi się je naprawdę szybko, jak już ma się opanowane kruche ciasto. Jak Ci się znudzą słodkie to polecam ze szpinakiem i serem ricotta. A na słodko jeszcze moją ulubioną: klik |
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie robię czystek wśród obserwowanych bo i tak oglądam tylko to co wyświetla się nowego w Pulpicie nawigacyjnym, ewentualnie klikam żeby mi wyświetliło więcej. I klikam tylko to co mnie zainteresuje
![]() przeglądałam dzisiaj moje postanowienia z roku 2012, mało ich było
|
|
|
|
#3561 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I gratuluję domeny, nie zauważyłam wcześniej!
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie obiecałam, że kupię formę do tarty, jak kupię, to będę szaleć
![]() Powinnam iść poćwiczyć.
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nigdy nie miałam silikonowej formy, faktycznie tak łatwo odchodzą od nich wypieki? Nie trzeba smarować tłuszczem czy sypać kaszą manną?[/QUOTE] Ja mam silikonową formę do muffinek i nie przypadła mi do gustu Papieru do pieczenia też nie lubię. Dla mnie najlepszy stary sposób - margaryna+bułka tarta.
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja dzisiaj się lenię cały dzień. Zrobiłam jedynie roladki z francuskiego leżałam w łóżku i się objadałam.
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nigdy nie miałam silikonowej formy, faktycznie tak łatwo odchodzą od nich wypieki? Nie trzeba smarować tłuszczem czy sypać kaszą manną?[/QUOTE] Ja używam w sumie tylko silikonów do wypieków. Mam na tartę, muffiny i dwie keksówki ( w nich piekę chleb) oraz mam matę do pieczenia (która też jest stolinicą). Wszystko pięknie odchodzi, myje się łatwo, nic nie przywiera. Zanim się dorobiłam maty to na formie do tarty piekłam też np. kurczaki i wychodziły super. |
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczór,
właśnie się spakowałam, jednak jutro już jadę do Tż z jego wujkiem się zabiorę i jego kobitką, to będzie raźniej nie moge się doczekać Także uciekam spać, odezwę się na miejscu jak będę Dobranoc
|
|
|
|
#3568 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Swoją drogą nie wiem, co jest gorsze. "Ona tańczy dla mnie" zapada w pamięć, a "Gangam style" przyprawia mnie o zawrót głowy od odgłosów z placu budowy:PCytat:
Ten sam, który kazał się łapać przy poborze krwi, bo będzie mdlał![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze, jak się trochę napiję, bierze mnie na popisy wokalne. Nie wiem, dlaczego padło na piosenkę Lady Pank, ale sobie pośpiewałam Mój TŻ też sobie pośpiewał, ale on miał inny repertuar;PCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam u lekarza, dostałam zwolnienie do końca tygodnia, na szczęście obeszło się jeszcze bez antybiotyku..
|
||
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie odkryłam nową rzecz na blogspocie I teraz jak dodałam, że to nie spam, to się opublikowało ![]() Nie wyspałam się, nie chce mi sie iść do pracy Ale do takiej roboty, to by się każdemu nie chciało iść
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

miałam owczarka niemieckiego długowłosego
niestety zmarł na zawał w wieku 16 miesięcy 

Wyszło mi 190 szt. Jutro TŻ idzie do pracy, więc spokojnie zrobię zdjęcia.
190 sztuk czego?

13.03.2008
おはよう!