Urodzone w 1989 :) - Strona 295 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-03, 11:52   #8821
blaque
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :)

Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata Pokaż wiadomość
blaque zagoi się

JA CHCE JUZ WAKACJE
Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Blaque żeby się dobrze goiło
Ciekawa świata moim jedynym marzeniem są właśnie WAKACJE!
martusia, uhahana,ciekawathx Juz dzisiaj druga partie magicznej masci mojej mamuski nalozylam Ale boli pieronsko

uhahana-a dlaczego?

Ja sie do Was przylaczam! chyba nigdy tak bardzo nie chcialam wakacji jak teraz (hm..chociaz czy mozna kiedys bardziej chciec? )

Za mna sprzatanie, przede mna sprzatanie i zakupy w spozywczaku oczywiscie aa i aptece

A wieczorem mam impreze u cioci-imieniny babuski mojej
To nic, ze w pon mam spr z biol na ktory nic nie umiem a tego jest w ciul..
Chyba tez nie pojde w pon do szkoly.. Tylko czy mi mamuska pozwoli..?
Stary 2007-03-03, 11:52   #8822
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Dobryyyy wszystkim

wróciłam od fryzjera no, ładnie, ładnie, zadowolona jestem mam grzywkę "krótszą niż zwykle", i fajnie pocieniowane, kupię wreszcie kabel do mojego Siemensa i powrzucam fotki, bo chyba jednak nie daję go do reklamacji, uspokoił się trochę

kupiłam sobie czarną torebkę, taką bardziej elegancką nie na codzień, czyli jeden zakup z głowy, bo jeszcze muszę kupić taką normalną torebkę/torbę, tylko to już jakiś inny kolor niż czarny i z materiału, żeby pasowała do codziennych ciuchów W Greenpoincie czasem są jakieś fajne
aaa no i kupione za kasę mamy, a nie za moje marne niby-kieszonkowe, które dostanę od babci () mama sama wypatrzyła torebkę i sama mi ją pokazała i zaproponowała, że KUPI

hehe

dobra spadam się pouczyć (czytaj: otworzyć ksiązkę i wizażować dalej )

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 11:59   #8823
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Jeszcze raz ja

blaque => ja sama głośno myślałam przy mamie - hmm a może tak w poniedziałek nie pójdę, nie chce mi się uczyć z chemii, a jak napiszę na kapę, to mi może 3 nie wyjść na koniec... a mama nic więc uznałam, że jest jej obojętne czy pójdę czy nie
bo w sumie to mam do tej pory mało nieobecności...
no nie wiem, pomyślę jeszcze... nie wiem czy gorzej jak sama nie przyjdę na ten sprawdzian czy jak się okaże, że nie będzie większej ilości ludzi

nienawidzę chemi
niech się już skończy ta druga klasa... gdzieś miałam taki mój mały kalendarzyk, gdzie zaznaczałam ile biologii mi zostało do końca roku (bioli też nienawidzię ) ale mi gdzieś przepadł

ściągnęłam sobie nuty do Hallelujah ze Shreka, tylko czekam aż tata wstanie, bo on w soboty odsypia cały tydzień, więc pewnie koło 14 sobie będę mogla pograć

Stary 2007-03-03, 13:34   #8824
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:

nienawidzę chemi
miło wiedzieć, że nie jestem sama. ja prawie wylądowałam z dopem na półrocze.
Stary 2007-03-03, 13:37   #8825
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
martusia, uhahana,ciekawathx Juz dzisiaj druga partie magicznej masci mojej mamuski nalozylam Ale boli pieronsko

uhahana-a dlaczego?

Ja sie do Was przylaczam! chyba nigdy tak bardzo nie chcialam wakacji jak teraz (hm..chociaz czy mozna kiedys bardziej chciec? )

Za mna sprzatanie, przede mna sprzatanie i zakupy w spozywczaku oczywiscie aa i aptece

A wieczorem mam impreze u cioci-imieniny babuski mojej
To nic, ze w pon mam spr z biol na ktory nic nie umiem a tego jest w ciul..
Chyba tez nie pojde w pon do szkoly.. Tylko czy mi mamuska pozwoli..?
A szczerze mówiąc, to sama nie wiem, dlaczego. Tak słyszałam Ale Ty zuch dziewczyna jesteś, to szybko zejdzie

A w ogóle, to... napisałabym coś konkretnego, ale kurde, nie mam weny.

I jakaś taka zmęczona się czuję, chyba nie pójdę nigdzie wieczorem. Nie wiem czemu, dziwne uczucie, bo nic ciężkiego dzisiaj nie robiłam, a większość mięśni mnie boli i najchętniej bym poszła spać.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 13:39   #8826
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
ja tez, chyba z litosci mi 3 dala bo oceny mialam fatalne, same 1 i 2 i jedna 5 za referat jedna pale poprawilam na 4, co kosztowalo mnie 100 zl dla korepetytorki

marze o 3 z chemii na koniec

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 14:11   #8827
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

laylaaa ślicznie

Cytat:
Napisane przez laylaa
marze o 3 z chemii na koniec
ja też

Cytat:
Napisane przez emememsik
ja z chemi miałam 3 ale teraz będzie gorzej, bo robimy organiczną
za to z fizy też miałam mieć dopa, ale zlitowała się

przeglądałam se kolczyki na allegro wiosna idzie, kupię sobie jakieś fajne, co se będę żałować

taaaaa, znowu tu siedzę, słucham DKA Jakby to było
muszę sobie wgrać do mptrójki

ale się najadłam

Eh, idę na KWC poszukać jakiegoś matującego pudru prasowanego, w kolorze BARDZO jasnym (ostatnio w Rossmannie testowałam i większość i podkładów i pudrów była za ciemna) w cenie do, powiedzmy, 25 zeta jakieś typy

Stary 2007-03-03, 14:21   #8828
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Eh, idę na KWC poszukać jakiegoś matującego pudru prasowanego, w kolorze BARDZO jasnym (ostatnio w Rossmannie testowałam i większość i podkładów i pudrów była za ciemna) w cenie do, powiedzmy, 25 zeta jakieś typy

ja tez musze miec najjasniejsze odcienie, pasuje mi 20 (cameo) z maybelline. z tego co wiem to w ogole jeden z najjasniejszych podkladow na rynku to l'oreal 01 rose ivory, prawie ze bialy , dokladnie taki jak moja cera

Stary 2007-03-03, 14:28   #8829
emememsik

laylaa, ślicznie wyglądałaś.
ciekawa świata, poleciłabym Ci puder Rimmel Stay Matt, ale nie wiem jak z jego odcieniami.
Stary 2007-03-03, 14:36   #8830
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

laylaaa; emememsik poszukam jak będę w Rossmannie i zobaczę

pomyślałam o Heanie, teraz mam puder rozświetlający kolor 05 świetlisty beż i jest naprawdę jaśniutki a jak spojrzałam na ich stronę WWW to są jeszcze inne kolory, w tym 01 - alabaster... różnica kolosalna albo im się coś pomyliło, albo nie wiem... ten mój świetlisty beż jest naprawdę jaśniutki i nie ciemnieje na twarzy, a tymczasem na stronce widnieje coś takiego i to ten sam puder jest, na pewno...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 01hean.gif (450 Bajtów, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 05hean.gif (453 Bajtów, 55 załadowań)

Stary 2007-03-03, 15:05   #8831
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Ehhh....
Teraz czas na moje marudzenie
W sumie nie chce mi się nic pisać, zapytam się tylko o co chodzi z tym spektaklem we Wrocławiu? Może ja też mogę przyjechać ?
Już tłumacze.
Moja wychowawczyni robi studiuje we Wrocławiu reżyserie i 16-17 marca jedziemy tam, aby zagrac jej spektakl dypolmowy.
Oczywiście zapraszam wszystkie, kore będa mogly byc, bedzie mi strasznie miło
W piatek, ok. 20 we wrocławskiej szkole teatralnej(chyba, szczególy jeszcze podam)

Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
krówko-a kiedy ten spektakl, może też się skuszę...
Było by super
I gratuluje dowodziku

Byłam dziasj na zakupach,. Były przeceny w Trollu (jeszcze), wiec sie skusiłam na spodniczka, koszulkę i pasek
No i jeszcze Rossman i te sprawy.

Ciekawa świata
- pudru, żadnego nie polece bo sama mam z tym problem.
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 15:17   #8832
Martusia B.
Wtajemniczenie

Krówka a ja będę we Wrocławiu 14
Ciekawa świata ja też mam bardzo jasna karnację i używam tylko Rimmel Stay Matte w kolorze chyba ivory, a to jest nr 001
Laylaa ładnie wyglądałaś

Co do chemii to też nienawdzię jej, we wtorek mam spr. a nic kompletnie na niego nie umiem Na semstr miałam 3, ale teraz jakoś niezbyt widzę tę 3 heh Z fizyki miałam 2, ale teraz jakoś lepiej mi idzie i zaczęłam cokolwiek łapać, no i dostałam 5 z odpowiedzi.

Byłam przejść się po sklepach, chciałam kupić sobie baleriny, ale żadne mi się nie podobały i w ogóle był bardzo mały wybór Moze jak będę we Wrocławiu to coś zakupię . Dzisiejsze zakupy zaowocowały tylko w czerwony pasek, majtki w groszki, rajstopy i 4 gumki do włosów

Edytowane przez Martusia B.
Czas edycji: 2007-03-03 o 15:19 Powód: dopisek :)
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 17:06   #8833
kasia89
Zakorzenienie

Też nie lubię chemii Ale na szczęście mamy lajtowego faceta, i cały czas na 4 jakoś udaje mi się jechać. A ostatnio dostałam z kartkówki 5 i do tej pory nie mogę w to uwierzyć- możecie być ze mnie dumne!

Co do przedmiotów, które mi odpadają to biologia, chemia, geografia, PO. Żałuję, że nie fizyka i informatyka - i to mówi ktoś z klasy mat-inf

Layla fajnie wyglądałaś
ciekawa_świata kombinuj z tym kabelkiem i pokazuj fryzurkę
blaque oj Ty bidulko

Martusia Uświadomiłaś mnie, jak ja dawno na zkupach nie byłam Ale muszę się pochwalić moimi zamówionymi z dziewczynami z mody butkami

Ja też chcę już wakacji! Normalnie załamać się idzie z tą szkołą. No, ale narazie nie narzekam i cieszę się z wekendu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg serious_blackspota.jpg (113,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg taurus-s_redwhtdota2.jpg (79,0 KB, 15 załadowań)
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 17:19   #8834
Martusia B.
Wtajemniczenie

Kasia buty cuuuudowne Ja też chcę takie czerwone!!! Te na szpilce też piękne... Normalnie mnie zdołowałaś, bo ja miałam dzisiaj kupić buty a tu nic
Stary 2007-03-03, 17:57   #8835
laylaaa
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny

kasia ale ladne butki

Stary 2007-03-03, 18:45   #8836
201707171556
Konto usunięte

Dziękuję Wam za rady co do Balerinek bo nie maiłam pojęcia z czym się to nosi, dziś byłam się rozejrzeć po sklepach i żadnych fajnych nie znalazłam ale z to na bazarku aż 3 pary już upatrzyłam hehhe

Ostatnio jestem troszke roztargniona i nie pisze regularnie na wizażu ale widzę, że rozmawiałyście o tym co Wam odejdzie w przyszłym roku (przedmioty) Otóż mi żaden Kurcze aj to mam jakiegoś pecha z tą szkołą

Laylaa ślicznie wyszłaś na zdjęciach, i ta sukienka wcale nie ejst taka krótka, bardzo ładnie leżała

Co do pudru to ja używam Rimmel Stay Matte odcień 001 jest ciut za ciemny dla mnie ale naprawde minimalnie.

Kasia butki bardzo ładne sama bym takie chciała
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 18:50   #8837
Martusia B.
Wtajemniczenie

Durga świetnie, że jesteś Mam pytania heh
Czy widziałaś gdzieś czerwone balerinki na całkiem płaskiej podeszwie i czy w H&M sa jakieś fajne torby w żywych kolorach Z góry dziękuję za odpowiedź
Stary 2007-03-03, 19:01   #8838
201707171556
Konto usunięte

W H&M są jakieś kolorowe torby - takie mietowo-pistacjowo-pastelowo-zielone i chyba różowe tż ale nie pamietam dokladnie jak wygladały bo nie przyglądałam się (takie sportowe raczej, ale mnie osobiście nie podobały sie dlatego nie zapamietałam :P) Ogolnie nasz H&M w rynku troche w tyle jest za innymi jeśli chodzi o torby , nie wiem jak jest na Bielanach, moze tam sprawa wyglada inaczej.

A fajne czerwone płaskie balerinki widziałam w Galerii Dominikańskiej na 3 pietrze w obuwniczym (nie pamietam jak się nazywa ten sklep ale cos tam ze Street i obok La Scali jest) Są sliczne ale niewygodne bardzo, sama bym je kupiła ale nie da sie w nich chodzić dosłownie (156zł.)
No i na bazarku (Zielińskiego) troche czerwonych widziałam, ale nieciekawe były moim zdaniem wiec tam po czerwone iść nie warto.
Jak coś znajdę to dam Ci znać bo ciagle się rozgladam za butkami
Stary 2007-03-03, 19:14   #8839
Martusia B.
Wtajemniczenie

Te w Galerii to chyba wiem jakie, śliczne były to fakt, ale też zdawały mi się niewygodne, myślę że mówimy o tych samych
Szkoda, że w rynku w H&M nie ma fajnych toreb, bo na Bielany to się chyba tym razem nie wybieram... zresztą zobaczy się W każdym razie jestem baardzo wdzięczna za każdą informację
Stary 2007-03-03, 19:17   #8840
marta6704
Zakorzenienie

Łee też chce nowe butki!!
Koniecznie potrzebne są mi nowe adidaski no i bym chciała też balerinki (najlepiej w jakieś kolorowe paski tylko wątpie czy takie gdziekolwiek znajde )

Laylaa:Naprawde ładnie wyglądałaś szkoda,że tak mało cię widać no i też potrwierdzam,że sukienka nie była taka krótka

Blaque:Ajj znam ten ból ostanio również się oparzyłam przy zmywaniu naczyń tak to jest jak zmywarka się zepsuła

Kasia:Buty na obcasie booskie:love

Właśnie wróciłam od koleżanki i z spacerku z TŻ-tem,który dzisiaj był jakiś taki dziwny

Też chce wkońcu zakupy i KONIECZNIE nowe buty!!
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 19:22   #8841
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość

Też chce wkońcu zakupy i KONIECZNIE nowe buty!!
Heh skad ja to znam...moje jedyna buty mają dziurę w podeszwie na wylot i wszystkie skarpetki mam przez nie podarte bo ocieram o podłoze przy chodzeniu inawet podklejenie taśmą izolacyjną nic nie daje

Martusia prosze bardzo I bardzo mozliwe, że o tych samych butach myslimy hehehe, ja na Bielany też się anrazie nie wybieram, chyba, ze do soboty nie znajdę nic to wtedy ewentualnie pojadę.
Stary 2007-03-03, 19:30   #8842
Martusia B.
Wtajemniczenie

Durga ja będę we Wrocławiu dopiero 14... Może do tej pory kupię już jakieś buty, ale jakoś w to wątpie i dlatego już się dopytuję
W ogóle to moja lista zakupów jest niekończąca się ,a będę mogła sobie pozwolić tymczasem tylko na jakieś baleriny i torbę (chyba).

Ja chcę na duuuuuże zakupy, a tu nic z tego
Stary 2007-03-03, 19:56   #8843
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

A ja się wybiję i powiem, ze wcale nie czekam na wakacje.
Ok, jak będą juz, to będzie fajnie, ale specjalnie ich nie wyczekuje, bo dwa miesiace szybko miną, a życie jest krótkie więc trzeba sie cieszyć każdym dniem i chwilą.
Więc szukam przyjemnych chwil w życiu codziennym. CARPE DIEM

Ale mi zrobiłyście chrapke na baleriny
A czemu Wam tak wszystkiem zależy na tych butkach własnie teraz? Przecież jeszcze zimno jest...
Ja myslałam o nich na wiosnę bardziej.
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 19:57   #8844
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Ja też chcę ZAKUPY

jakiś żakiecik, bluzeczki, spodnie, może nie dżinsy tylko jakieś bawełniane, były dziś fajne w sklepie, gdzie kupiłam torebkę
i też chyba bym chciała jakieś baleriny

kasia => cudne

a tak w ogóle to właśnie się obudziłam, bo chciałam sobie przejrzeć zeszyt z chemi, skapitulowałam po może pięciu stronach
potem wzięłam książkę do WOKu i zasnęłam

Stary 2007-03-03, 19:59   #8845
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle to moja lista zakupów jest niekończąca się ,
Moja też.
I najlepsze jest to, że długa jest ZAWSZE i zamiast się skracać, to coraz bardziej się wydłuża. Między innymi przez ten okropny Wizaż, przez który chcę sobie kupić tyle rzeczy... aj
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 20:12   #8846
emememsik

ciekawa świata, byłam w Rossmanie i najjaśniejszy odcień pudru Rimmela rzeczywiście jest bardzo jasny.
Martusia, ja widziałam czerwone balerinki w Deichmannie, może masz go gdzieś obok siebie?

Ja po pracy wybrałam się na zakupy (ale się wstrzeliłam w temat ), ale coś źle się czuję, więc większość czasu spędziłam tylko w H&M.
Kupiłam sukienkę , bluzkę w serduszka , opaskę w serduszka i korale .
Jestem bardzo zadowolona! Szkoda, że mi się cyfrówka zepsula i nie mogę wkleić zdjęć..
I ja też szukam balerinek, ale mam taką dziwną stopę, że żaden rozmiar na nią nie pasuje.
Stary 2007-03-03, 20:35   #8847
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

emememsik => no to chyba sobie kupię ten puder Rimmela

Niania się skończyła

mam mam ekstra-mega stopę - 40 i jak byłam mała to ciężko mi było kupić jakieś buty, ale teraz już w miarę, z miarę

Stary 2007-03-03, 20:37   #8848
emememsik

Cytat:
mam mam ekstra-mega stopę - 40 i jak byłam mała to ciężko mi było kupić jakieś buty, ale teraz już w miarę, z miarę
Ja mam 36,5. A TŻ dokładnie o dziesięć numerów większą .
Stary 2007-03-03, 21:37   #8849
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja mam 36,5. A TŻ dokładnie o dziesięć numerów większą .
ja sie ciesze gdy jest dobre 41 mam przewalone z butami.. a najczesciej podobaja mi sie takie z ktorych nie ma mojego rozmiaru albo 41 cisnie

Stary 2007-03-03, 21:47   #8850
blaque
Zakorzenienie

[quote=uhahana;3837013]A szczerze mówiąc, to sama nie wiem, dlaczego. Tak słyszałam Ale Ty zuch dziewczyna jesteś, to szybko zejdzie
quote]
hehe twarda baba

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
blaque oj Ty bidulko

Podobaja mi sie te czarne buty, tylko gdyby byly bez obcasa..
Ja na obncasie chodze tylko od swieta, i to taki maly jest A tak to nie potrzebne mi takie buty.
Ale na baleriny chorujee... I wlasnie musze sie do Deichmana wybrac.. Byly jakies fajne? I tanie..? Wiecie moze?

laylaaa-sliczniee Sukienka swietna i slicznie wygladalas

Wrocilam wlasnie z imienin od babci Fajnie bylo, tylko w polowie musialam wyjsc bo umowilam sie z jedna z moich bab. Tak na szybciora. A nie wiedzialam co sie stalo..
I sie dowiedzialam.. Weszla cala opuchnieta i tylko sie na mnie rzucila i zaczela plakac.. Oczywiscie przez jej TŻ'ta. Ech zaplatane to wszystko, ale napisal jej w koncu ze moze sie z nia sptkac na 20 min No i ja zostawilam bo mial przyjsc.

Napisala mi po godzinie, ze jej pow ze on tez sie pogubil i musi wszystko przemyslec i jutro sie spotkaja..!
Jak wszystko sie zawali-zabije go..! Bo jesli to jest prawda, tak jak myslimy, to.. Chyba strace wiare w wyjatkowych facetow. Chyba kazdy bdzie juz dla mnie taki sam.. Ech..

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości