|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
To zbierajcie ten snieg i tak z tone poprosze
i do tego sanki, zrobie dzieciakom gorke i beda zjezdzac niby miala byc najzimniejsza zima w Anglii ale jakos tego nie zauwazylam... a ja tak uwielbiam snieg
|
#2972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
betty0502 wzajemnie
![]() cikulada ooo, u mnie nadal go nie ma little_zosh skomplikowane, wiem ale i tak chyba już mi się nie podobają te zdjęcia ![]() Piankka wzajmnie miłego dnia
|
#2974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jeszcze nie dociera do Nich, że ich mała dziewczynka i córeczka staje się dorosła, ma swoje życie ? Cytat:
Mam to samo ![]() Cytat:
Waniliova, trzymam kciuki ! |
|||
|
|
|
#2975 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze nie mam postanowień na ten rok. Tzn mam jedno i to jest w sumie najważniejsze - NAPISAĆ WRESZCIE PRACĘ I OBRONIĆ SIĘ. Ja powinnam była się już obronić we wrzesniu 2012 ale się nie wyrobiłam
![]() o reszcie pomyślę później. Dziewczyny, znacie może fajne noclegi w okolicach Białki lub Wisły gdzie można sobie pojechać większą ekipą i kulturalnie poimprezować w pokoju wieczorami, gdzie właściciel nie będzie robił później jazd to byłabym wdzięczna za namiary ![]() W zeszłym roku mieliśmy niemiłą sytuację - pojechaliśmy w 8 osób (4pary) do Białki ja załatwiałam noclegi i mówiłam babce że jedziemy w tyle osób i że wieczorem będziemy chcieli sobie trochę posiedzieć razem w pokoju, wiadomo i mówiła że ok nie ma problemu. A zajechaliśmy tam ledwo co się zebraliśmy wszyscy do jednego pokoju a o 20 wlatuje do pokoju właścicielka z pretensjami że jesteśmy za głośno, że jakiś wczasowicz ma małe dzieci i właśnie chce zrezygnować z pokoju ![]() Jeszcze rozumiem jakby było po 22 czy coś...ale była 20 i nawet nie zdążyliśmy się niczego napić żeby faktycznie miała o co się czepiać Tym razem chciałabym tego uniknąć.
|
|
#2976 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
misiadelko ja się dziś dowiedziałam, że moja znajoma z pracy się zaręczyła i też planuje ślub na 2014 ![]() Cytat:
![]() A co do remizy i cateringu - miała tak siostra TŻ. Faktycznie mniej zapłacili niż za salę, ale to, co się działo przed - masakra. Wszystko samemu się lata i załatwia, kupowanie artykułów, liczenie czy wszystko się zgadza na sali... Byłam świadkową i byłam przy wszystkim. TŻ'a mama stwierdziła, że na naszym już tak nie chce. |
||
|
|
|
#2977 |
|
BAN stały
|
Ja mam taką znajomą z którą obgaduję sprawę wesela, bo o wszystko wypytuje ciągle ![]() Wróciłam od notariusza, jestem lżejsza jednak "tylko" o 1200 zł, uff. Ale wszystko zapięte na ostatni guzik i urząd gminy też mam załatwiony, mogę się budować
|
|
|
|
#2978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jejku ale Ci zazdroszczę My to co przejeżdżamy koło naszej działki to sobie powtarzamy że jeszcze troszkę i w tym miejscu stanie nasz domek Gdyby była praca u mnie i P. to pewnie na wiosnę byśmy ruszali już
|
|
#2979 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ołł jeee ale się cieszę ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
zazdroszczę jak cholera ![]() Ja się mogę budować ale tylko podczas snu chyba ![]() Ale ja to mam takie nieśmiałe plany żeby teraz pomieszkać sobie w bloku i zbierać kasę na otworzenie ośrodka wczasowego nad morzem i kiedyś wynieść się tam na stałe
|
|
|
#2980 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny szczerze mówiąc ja mam wesele w remizie ale ładnie przerobionej na salę
Do tego mam katering i powiem Wam że nic mnie praktycznie nie obchodzi, wchodzę na salę jak pani i tak samo z niej wychodzę Jedyne co to będę musiała wlecieć z mopem i podłogi przelecieć i tyle
|
#2981 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Witam sie z Wami w Nowym Roku.....2013... Sylwester na działce u tz byl super, czulismy sie tak jak bysmy byli w gorach taki klimacik, bo tz ma drewniany spory domek bylo ognisko itd... Soplica orzech laskowy spisala sie rewelacyjnie!! pilam bez zapojki, a czasem w proporcjach z cola pół na pół Towarzystwo było niezastapione , bardzo wesole i odwazne, chłopaki po sniegu pobiegli zupełnie bez niczego nad jezioro i z powrotem , skaczac jeszcze przez brame Niestety wszytsko było by dobrze gdyby nie kilka innych i incydentow... bylo okropnie slisko, wszedzie lod, i moj tz 2 razy zbił sobie pupe, kolega 3 razy lezal na ziemi przy czym raz uderzy o beton w tył glowy tak bylo slisko na schodach do domku...cud , ze nic mu sie nie stalo, chociaz niewiadomo, bo za kilka dobrych godzin nie czul sie za dobrze... Najgorsze jednak bylo to ze przed samym odjazdem z dzialki , poszlismy wszyscy na spacer i kolezanka sie przewrocila i zlamala reke normalnie na pół.. dzis miala operacje i teraz ma druty w rece... w jak jeszcze wracalismy wczoraj ze szpitala , to czarny kot przebiegl nam droge...!!Edytowane przez kulbensikowa Czas edycji: 2013-01-02 o 15:14 |
|
|
|
#2982 |
|
Konto usunięte
|
Laski mi niedlugo rok z Wami stuknie
|
|
|
|
#2983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie za 3 miesiące rok
![]() Wanilka Chciałam obejrzeć fotki tego pana, ale coś nie wyświetlają mi się :/ Tzn. strona się wyświetla, ale z poszczególnych sekcji (plener, kościół itp.) tylko po jednym zdjęciu.---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-01-02 o 15:33 |
|
|
|
|
#2984 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ALE co się źle zaczyna to się dobrze kończy
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem... wydaje mi się że druty moze miec w srodku tez pod skora przy zlaczeniu kosci, no i druty ma na wierzchu zamiast gipsu.. dzis albo jutro jedziemy do niej do szpitala.
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- no miejmy nadzieje.... wygladalo to tragicznie... mimo ze miala na sobie bluze gruba, sewter i kurtke to widac bylo jak ta kosc stoi |
|
|
|
#2986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Współczuję koleżance ale do wesela się chyba zagoi ![]() Mój tato rok temu miał otwarte złamanie nogi ale w szpitalu był 1,5 miesiąca a rana goiła się z pół roku. Dopiero niedawno zaczął pomalutku chodzić już bez kul..... ale kiedy go do pracy dopuszczą to też niewiadomo a z kasą kiepsko.
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
W środku druty zostawiają aż do zrośnięcia kości - jak długo to chyba zależy od tego, jak szybko kość się regeneruje (tak przynajmniej miał mój dziadek). Chociaż czasem chyba je zostawiają, sama już nie wiem... Wszystko będzie dobrze
chociaż z takim powitaniem roku to współczuję koleżance bardzo..
|
|
|
|
#2988 |
|
Wtajemniczenie
|
Może lepiej, że siedziałam z TŻ-tem w domu, bo jakby miało mi się coś takiego przytrafić to już wolę w domu siedzieć :P
Mojemu coś dziś odje.alo, ściągnął jakąś gierkę na telefon i cały dzień leży i gra. No lol. Ale ja mam full roboty na studia, więc mi tam pasi, że jest cicho i nie jęczy, że czegoś chce :P
|
|
#2989 |
|
BAN stały
|
Klaudia, Tycikata, chyba tak, mieliśmy ruszać z tym po ślubie, ale jeśli TŻ dostanie kredyt to już na wiosnę
Tylko notariuszka czymś mnie zmartwiła, ale spróbujemy.kulbensikowa, o rany... U nas na Sylwka była śliska podłoga, laska się wyrżnęła, a potem mój znajomy klapnął tyłkiem... Ale na szczęście nie było większych incydentów. Wczoraj zaczęłam 30 days to change: http://lifeskillsacademy.blogspot.co...1-zadanie.html Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-01-02 o 17:13 |
|
|
|
#2990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i Driadę jednak wybrałaś? My dopiero na przyszłą wiosnę...30days to change... fajne też spróbuję
|
|
|
|
|
#2991 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wow podziwiam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2992 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. Nie, Driada nie ma spiżarni, czego ja wcześniej nie zauważyłam Dziewczyny... Obejrzyjcie, obiecuję, że nie pożałujecie tych 20 minut http://www.youtube.com/watch?v=LmokzlrsH3s |
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2994 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
On będzie tylko zatwierdzał i wyskakiwał z kasy Cytat:
jak na koloniach Cytat:
tzn podziwiam wszystkich za chęć budowania się bo ja w życiu bym się nie budowała z resztą pewnie kiedyś odziedziczymy ten domek ![]() Cytat:
Cytat:
o ja Cię ![]() ja byłam dziś na 4 rano w pracy przyszłam, poszłam spać i teraz się obudziłam dopiero ![]() powybieram przynajmniej zdjęcia dla Mamy, bo ma za 6 dni urodziny i dajemy Jej ramke cyfrową z kartą pamięci i muszę jakieś fajne fotosy wybrać, ale będzie szczęśliwa
|
||||||
|
|
|
#2995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2996 |
|
Winter is coming
|
kulbensikowa, ale pechowy sylwester, współczuję!
misiadelko z tym kredytem to faktycznie idźcie połazić po bankach i popytajcie, bo nie wiem czy twojemu bank da kredyt na budowę na cudzym gruncie. Zezwolenie na budowę na kogo jest, na chłopa? Ja też dziś w pracy siedziałam, trochę porobiłam, ale koleżanka mi się też rozchorowała biedna, więc jutro i pojutrze będę miała trochę więcej na głowie, bo jej nie będzie. Ale to nic, chętnie sobie porobię po takiej przerwie
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w nowym roku ! Udalo mi. Sie was nadrobić bo wlasnie jade sobie autobusem
tematow bylo sporo i sama juz nie pamiefam co chcialam napisac co do dzieci to ja bym chcialA blizniaki ![]() Nie chce mi sie jutro.isc do.pracy.. Ps sorki za bledy
|
|
#2998 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jutro na UZZZZ....
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
dajcie mi jakiegoś mocnego kopniaka w tyłek bo nie chce mi się pisac tej pracy inżynierskiej
( a został mi tylko jeszcze etap praktyczny i podsumowanie xD
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
ojj gaduły
wchodzę na kompa i mam co czytać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

i do tego sanki, zrobie dzieciakom gorke i beda zjezdzac
a ja tak uwielbiam snieg 

ale i tak chyba już mi się nie podobają te zdjęcia 

Razem z tatą są na mnie obrażeni, że wróciłam do domu tak późno a oni chcieli sobie z nami dzisiaj posiedzieć i mieli nadzieję, że już przed południem przyjadę (dodam tylko, że spędzam z nimi naprawdę bardzo dużo czasu i to nie jest tak, że ich zaniedbuję albo olewam) , standardowo było ''100 pytań, do” czyli masa pytań np., o czym rozmawialiśmy, do której siedzieliśmy, o której wstaliśmy, co było do jedzenia, czy brat TŻa z żoną byli dla mnie mili i czy w ogóle ze mną rozmawialiśmy i masa jeszcze innych pytań 
i mówiła że ok nie ma problemu. A zajechaliśmy tam ledwo co się zebraliśmy wszyscy do jednego pokoju a o 20 wlatuje do pokoju właścicielka z pretensjami że jesteśmy za głośno, że jakiś wczasowicz ma małe dzieci i właśnie chce zrezygnować z pokoju
Później niby coś pomylili i nic z tego nie zrozumiałam. Mogłaby mi któraś to wytłumaczyć 

i Driadę jednak wybrałaś?