|
|
#3661 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLVI
o ble
![]() macham znad jajtów polecam
|
|
#3662 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
fuuuuuuuuuuuuj
ale o gustach sie nie dyskutuje ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- chyba muszę wyguglać ![]() poddaję się bo jajca znam, żadna to dla mnie nowość
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-02 o 20:35 |
|
|
|
#3664 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jajty :http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwBQ&dur=1346
|
|
|
#3665 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może wystarczy zmniejszenie porcji o połowę? ![]() Cytat:
z tym ze ja jestem jeszcze przed 30, a już mi się najwyraźniej metabolizm sypie, bo nie zmieniłam mojego odżywania a tyję Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3666 |
|
Mother of Cats
|
A jadłyście czerwone? Nigdy wcześniej nie miałam tak dogłębnego wrażenia, że właśnie spożywam całą tablicę Mendelejewa podkolorowaną na różowo
|
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3668 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3669 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja lubię, bo zje się kilka i ma się dosyć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3670 | |||
|
Panaroja
|
No to ja machnę znad wafli z czymśtam i takiego czegoś z bezów i masy kawowej mejd baj Śnieżka
![]() Cytat:
![]() 2.ponoć istnieją .Mnie chcieli zwerbować jakieś fafnaście lat temu jak herbalajfy do nas wchodziły , ale źle trafili 3. ![]() 4.zjadłabym takie ciacho ponczowe jak za zamierzchłej prehistorii były , z takim kremem rumowym tłustym i twardym w środku , ach ...Cytat:
2.wszystko się zgadza , pod warunkiem że nie owsianka tylko płatki kukurydziane i nie na mleku a z jogurtem naturalnym i bez przypraw za to z owocami do kompletu oprócz bakalii 3. Cytat:
![]() Zrobiłam se skszynkę na prupki i okazało się że taka landara wielka , że nie mam jej gdzie umieścić żeby nie przeszkadzała
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3671 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ide do wanny wytarzac sie w piasku
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba ze są to trufle lub coś inne z alkoholem ale też na zasadzie wielkiego wyjątku, raz na rok w sumie - a i tak tyję mnie odrzuca od przetworzonych słodkości - po prostu mnie odrzuca - nawet patrzeć nie mogę bleeeeh jak chcę słodkie to sypie do rondla: dekomoreno kakao, łychę mleka, łychę masła, łychę cukru, spiryt i wodę i sruu na gaz i mam polewę i sobie ją dozuję - po dwóch łyżeczkach mam dość - chyba jestem zbyt słodka
|
|
|
|
|
#3673 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jadłaś zielone z brązowym środkiem Pomarańczowe nie były takie złe , zielone budzą moją większą grozę , ale zielone to i tak pół biedy w porównaniu z niebieskimi rzeczami do jedzenia , tego nawet kijem nie tknę , na widok niebieskich słodyczy/lodów/kremów/czegokolwiek mam niekontrolowany odruch panicznej ucieczki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3674 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-01-02 o 20:52 |
||
|
|
|
#3675 |
|
Panaroja
|
ad sinupret - wczoraj wyszorowałam się moim nowym pilingiem a właściwie skrubem waniliowo-daktylowym , i rzeczywiście to skrub bo skrobało jak cholera - normalnie jakbym się pokruszonym cementem szorowała takie drapiące - ale skóra potem jak jedwab
|
|
|
#3676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No, niech będzie: 54. Choć kiedyś przy 57 lekarz zakazał mi schuść choćby o gram ![]() A dowcip był ulubiony: (Gryx i wrażliwi na owady nie czytać )Jeszcze trochę, a Cię pająki za obraz wciągną. Choć w moim przekonaniu, poza okresem wczesnego dzieciństwa, to chuda nigdy nie byłam
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dosyć od samego widoku tudzież zapachu - ostatnio, od lat kilku mam tak z każdą marketową słodkościa - kiedyś robili porządne czekolady i jej przetwory - price pola etc - teraz to chłam - nawet od lindta chce mi sie
może te belgijskie jeszcze są dobre handmejdy - no ale za drogo dla mnie żeby spróbować czegoś co mie nęci |
|
|
|
#3678 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Zielone z brązowym brzmią eee... dziwnie. Co nie przeszkadza temu, żeby ich poszukać ![]() Z niebieskich rzeczy chętnie jem borówki. I chyba li tylko je ![]() Z rzeczy jadowicie niebieskich widziałam ostatnio lody "Smerfy" - nie wyglądały kusząco. |
|
|
|
|
#3679 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No dobra, trzy jajty Zjem jutro.---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez tricolor Czas edycji: 2013-01-02 o 20:54 |
||
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy 66 zapewne będę się toczyć bo będę wyglądać na 99 realna waga jest neiważna - ważne na ile się wygląda - jak wyglądasz na więcej niz ważysz tzn że musisz ważyć mniej niż rzekomo potrzeba żeby wyglądać jak chcesz, potrzebujesz, chodzi o całokształt który ma się mieścić w ubrania.no ale nic to -ja się dziś już nie nakręcam - choć może te emocje pomagają spalić tószcz?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-02 o 20:57 |
|
|
|
|
#3681 |
|
Wtajemniczenie
|
Białe michałki.... zjadłam w życiu całe pół takiego cukierka, u fryzjera, drugą połowę zawinęłam w papierek i dyskretnie schowałam do torebki :tongue:
|
|
#3682 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
zielone z brązowym mają zieloną polewę a w środku miały jakoś kolorowo - chyba miały być miętowo-czekoladowe czy tak jakoś , były całkiem całkiem ![]() Borówki owfszę , hurtowo miałam na myśli niebieskie słodycze oraz inne wyroby nienaturalne a lody smerfowe budzą moje głębokie przerażenie , nie wiem jak można stworzyć nietoksyczny niebieski barwnik , skoro właściwie nic jadalnego niebieskiego w naturze nie występuje z wyjątkiem skórki od jagód i borówek ![]() no i w Złotych Werandach jest stoisko z mufinkami , gdzie sprzedają takie bogato dekorowane i bardzo kolorowe i na przykład właśnie z jadowicie niebieskim albo jadowicie zielonym kremem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-01-02 o 20:59 |
|
|
|
|
#3683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A herbatki czerowne z patykamy lub bez? ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- A może to od hormo? I to np. nie tuszcz, a zatrzymanie wody? Alboco?
|
|
|
#3684 |
|
To ja :)
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
tylko mnie odwadniały
nie wiem czy jest an sali ktoś kto schudł stricte od herbatki czerwonej ![]() bo ja w to nie wierzę - tzn jeśli schudł to od diety - a taka herbatka czerwona co ona może ? wypłucze toksyny no i dobrze ale tószcz rozbija? schudza? no jeśłi sie ino ją pije wyłącznie i nie je to i woda schudzi
|
|
|
|
#3686 |
|
Wtajemniczenie
|
Słodycze? Czy białe michałki?
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3688 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
może są badania na poziom nie wiem czego, składników jakichś mineralnych? może czegoś organizmowi brakuje i to trzeba uzupełnić, a potem schudnie sam? ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Pachnącego wieczorku wszystkim I zdrowego chudnięcia przez noc, kto chce
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny już pisały co Mu odpowiedz.O chyba sobie rozmrożę albo jagód
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3690 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja nie jem więcej, a tyje
Może rzeczywiście mam cukrzycę Parabel- czy to możliwe?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

bo jajca znam, żadna to dla mnie nowość
ale daje zdrowej energii - najlepiej coś niesłodkiego np z jugurtem naturalnym, mleko to cukry 

...

może gópie to ale po prostu nie rozumiem czemu tyję skoro nie jem więcej niż zawsze - winię alko i siedzenie na doopie no ale żeby aż tak
ja wręcz puchnę w oczach
na zdjęciach się nie poznaję w lustrze się nie poznaję
miałam na myśli niebieskie słodycze oraz inne wyroby nienaturalne