Scent Bar XLVI - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-02, 20:27   #3661
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar XLVI

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Macham znad białych michałków- to tyle jeśli chodzi o dietę
o ble

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Odmachuję znam opakowania po daktylach

macham znad jajtów polecam
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:30   #3662
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
o ble
3 zjadłam i mam dosyć Zagryzłam bigosem

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:34   #3663
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
fuuuuuuuuuuuuj

ale o gustach sie nie dyskutuje

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
macham znad jajtów polecam
chyba muszę wyguglać

poddaję się bo jajca znam, żadna to dla mnie nowość

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-01-02 o 20:35
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:37   #3664
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
fuuuuuuuuuuuuj

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

chyba muszę wyguglać

poddaję się bo jajca znam, żadna to dla mnie nowość

jajty :

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwBQ&dur=1346
Stary 2013-01-02, 20:38   #3665
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko się zgadzam po całości, tak mam

wymyśliłam sobie - bo ja też nie nadaję się na zbiowe wątki i odliczania, mnie to nie motywuje, ja nie potrzebuję takich akcji - że gdyby tak zacząć wyłącznie na parze rybki i mienska w przypadku mięskożerców, warzywa - też para - zupy warzywne chude niezabielane ( no ale jadam takie cały czas) śledzie ryby - generalnie zauważyłam ze menu rybne mi służy

surówki an oliwie, olejach wszelakich zdrowych - no ale też tak jadam do diaska

no i mleko z owsianką raczej nie odchudza ale daje zdrowej energii - najlepiej coś niesłodkiego np z jugurtem naturalnym, mleko to cukry

no i otręby miast pieczywa - i ciemne pieczywo czyli od dawien dawna znane metody plus NŻT
ja jak myślę o tych wszystkich zasadach odchudzającego odżywania to mnie skręca. Zwłaszcza ze musiałabym sama sobie gotować osobno, bo TŻ się bynajmniej nie zamierza odchudzać oraz na pewno by takiego żarcia nie chciał jeść
może wystarczy zmniejszenie porcji o połowę?
Cytat:
Rejcz, z przybieraniem mam podobnie - przez liceum, studia i po studiach trzymałam tę samą wagę bez żadnego wysiłku, tzn. jadłam może nie dużo, ale słodko, dużo za to siedziałam na czterech literach, ruch to w większości były spacery i łazikowanie po górach, bynajmniej nie regularne. Tuż po trzydziestce przybrałam i się te kilka kilogramów trzyma jak przyklejone. Winię zmieniający się metabolizm, bo jem zdrowiej niż kiedyś, więc nie o dyjetę gorszą chodzi
u mnie to samo z tym ze ja jestem jeszcze przed 30, a już mi się najwyraźniej metabolizm sypie, bo nie zmieniłam mojego odżywania a tyję

Cytat:
Hm, mój TŻ od jakiegoś czasu regularnie napomyka, że mogłabym zmniejszyć swoje gabaryty

Cytat:
umieram....nowe zale w wiadomym miejscu

Cytat:
lepiej mu rzec zeby se powiekszył niektore gabaryty jak taki mondry

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:39   #3666
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
fuuuuuuuuuuuuj

A jadłyście czerwone? Nigdy wcześniej nie miałam tak dogłębnego wrażenia, że właśnie spożywam całą tablicę Mendelejewa podkolorowaną na różowo

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:39   #3667
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
nosz kurna wyszła podpowiedź ale nie wierzyłam w to do końca
Stary 2013-01-02, 20:39   #3668
aileenn
Mother of Cats

Cytat:

Stary 2013-01-02, 20:40   #3669
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
fuuuuuuuuuuuuj

Ja lubię, bo zje się kilka i ma się dosyć

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2013-01-02, 20:41   #3670
Parabelka
Panaroja

No to ja machnę znad wafli z czymśtam i takiego czegoś z bezów i masy kawowej mejd baj Śnieżka
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

1...

2...

3...

4...

5...

6...

7...

8...

9...

10!

Nie, nie wylazło

A te całe herbalajfy to jeszcze istnieją? Pamiętam, jak mnie zwerbować chcieli ponad 3 lata temu (znajoma ojca), że "cuda nad cudami, nagroda Nobla, niezłe zarobki" i takie tam historie, a po roku chyba okazało się, że interes zamknięty i kasa do spłacenia

Ja postanowiłem przejść na półroczny odwyk perfumowy

Głodnemu...?
1. , oooo , zadziałało
2.ponoć istnieją .Mnie chcieli zwerbować jakieś fafnaście lat temu jak herbalajfy do nas wchodziły , ale źle trafili
3.
4.zjadłabym takie ciacho ponczowe jak za zamierzchłej prehistorii były , z takim kremem rumowym tłustym i twardym w środku , ach ...
Cytat:

A co do gruszki od omc teściowej: to nie był prezent sensu stricte. Po prostu znalazła ją zakitraną gdzieś w szafie i zapytała M., czy nam się nie przyda. No i M. wziął. Nietoperzostwa w tej gruszce śladu ni ma

Owsianka naprawdę jest pyszna! O ile jest na mleku (a nie na wodzie) i ma w sobie oprócz płatków owsianych sporo przypraw (cynamon, goździki, jak się trafi to i troszku kardamonu) i jeszcze więcej bakalii (musowo rodzynki, a poza tym to, czym kuchnia bogata; ostatnio wpadły suszone morele, imbir kandyzowany i orzechy włoskie).
Dla mnie absolutnie ukochane śniadanie zimna porą roku
Tylko nie wiem, czy taka też ma właściwości odchudzające

To tak jak ja (+ schuść)
1. a to się wycofywam
2.wszystko się zgadza , pod warunkiem że nie owsianka tylko płatki kukurydziane i nie na mleku a z jogurtem naturalnym i bez przypraw za to z owocami do kompletu oprócz bakalii
3.

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

A propos Leosia, nie pasuje Wam wizualnie bo za ladny czy za brzydki?
mnie nie pasuje bo jest obleśny optycznie , nie mogę znieśc jego widoku ani przez chwilę

Zrobiłam se skszynkę na prupki i okazało się że taka landara wielka , że nie mam jej gdzie umieścić żeby nie przeszkadzała

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:43   #3671
Polly_
grozi wypollizowaniem

ide do wanny wytarzac sie w piasku
Stary 2013-01-02, 20:43   #3672
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A jadłyście czerwone? Nigdy wcześniej nie miałam tak dogłębnego wrażenia, że właśnie spożywam całą tablicę Mendelejewa podkolorowaną na różowo
widzisz ja nie jadam cukierków wcale no chyba ze są to trufle lub coś inne z alkoholem ale też na zasadzie wielkiego wyjątku, raz na rok w sumie - a i tak tyję

mnie odrzuca od przetworzonych słodkości - po prostu mnie odrzuca - nawet patrzeć nie mogę bleeeeh

jak chcę słodkie to sypie do rondla: dekomoreno kakao, łychę mleka, łychę masła, łychę cukru, spiryt i wodę i sruu na gaz i mam polewę i sobie ją dozuję - po dwóch łyżeczkach mam dość - chyba jestem zbyt słodka
Stary 2013-01-02, 20:45   #3673
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Cytat:
pomarańczowe znaczy a jadłaś zielone z brązowym środkiem
Pomarańczowe nie były takie złe , zielone budzą moją większą grozę , ale zielone to i tak pół biedy w porównaniu z niebieskimi rzeczami do jedzenia , tego nawet kijem nie tknę , na widok niebieskich słodyczy/lodów/kremów/czegokolwiek mam niekontrolowany odruch panicznej ucieczki

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-01-02, 20:46   #3674
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
widzisz ja nie jadam cukierków wcale no chyba ze są to trufle lub coś inne z alkoholem ale też na zasadzie wielkiego wyjątku, raz na rok w sumie - a i tak tyję
To naprawdę na coś hormonalno metabolicznego wygląda

Cytat:
jak chcę słodkie to sypie do rondla: dekomoreno kakao, łychę mleka, łychę masła, łychę cukru, spiryt i wodę i sruu na gaz i mam polewę i sobie ją dozuję - po dwóch łyżeczkach mam dość - chyba jestem zbyt słodka
Wiela "kakała"? Bo właśnie idę do kuchni

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2013-01-02 o 20:52
Stary 2013-01-02, 20:47   #3675
Parabelka
Panaroja

Cytat:
ide do wanny wytarzac sie w piasku
ad sinupret - wczoraj wyszorowałam się moim nowym pilingiem a właściwie skrubem waniliowo-daktylowym , i rzeczywiście to skrub bo skrobało jak cholera - normalnie jakbym się pokruszonym cementem szorowała takie drapiące - ale skóra potem jak jedwab

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-01-02, 20:47   #3676
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
chciałabym schudnąć kilka kg - tak 3 kg bym już była hepi o tej dyszce nawet nie marzę ale niestety nie wyobrażam sobie jeśc mniej, na wuj mi dieta skoro ma wszystko wrócić, chcę na stałe utrzymać jedną pożadaną wagę i basta - nie jem jakoś duuużo, jem zróżnicowane produkty, nie jem słodkiego prawie wcale - no i sportów nie będę uprawiać ani ćwiczyć nie będę bo tego nie znoszę i wiem że nie będę systematyczna - a chciałabym schuść mimo wszystko może gópie to ale po prostu nie rozumiem czemu tyję skoro nie jem więcej niż zawsze - winię alko i siedzenie na doopie no ale żeby aż tak ja wręcz puchnę w oczach na zdjęciach się nie poznaję w lustrze się nie poznaję

no ale nic nie postanawiam bo skoro nie udało sie w rok ani dwa to jakim cudem ma sie udać teraz - zwłaszcza że nie wprowadzę diety bo jej nie utrzymam gdyż nie potrafię znieść głodu.

nigdy nie dietowałam, ba nigdy nie jadłam zdrowiej niż teraz nigdy nie uprawiałam sportu - a ważyłam 50 kg max przy 164 cm
to po czemu teraz zrobiłam sie puszysta ?
wiek? geny? hormony? ofszę lenistwo nie bez znaczenia ale zawsze było
czyżby teraz zbierało plony?

sorki za smęt ot pytania retoryczne - wiem że nie ma cudów jak nic nei zrobię nic się samo nie stanie, nie potrzebuję rady. ot fakt (autentyczny )
kciałabym tyle ważyć, przy 162
No, niech będzie: 54.

Choć kiedyś przy 57 lekarz zakazał mi schuść choćby o gram
A dowcip był ulubiony:
(Gryx i wrażliwi na owady nie czytać )
Jeszcze trochę, a Cię pająki za obraz wciągną.
Choć w moim przekonaniu, poza okresem wczesnego dzieciństwa, to chuda nigdy nie byłam
Stary 2013-01-02, 20:49   #3677
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubię, bo zje się kilka i ma się dosyć
ja mam dosyć od samego widoku tudzież zapachu - ostatnio, od lat kilku mam tak z każdą marketową słodkościa - kiedyś robili porządne czekolady i jej przetwory - price pola etc - teraz to chłam - nawet od lindta chce mi sie

może te belgijskie jeszcze są dobre handmejdy - no ale za drogo dla mnie żeby spróbować czegoś co mie nęci
Stary 2013-01-02, 20:51   #3678
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
pomarańczowe znaczy a jadłaś zielone z brązowym środkiem
Pomarańczowe nie były takie złe , zielone budzą moją większą grozę , ale zielone to i tak pół biedy w porównaniu z niebieskimi rzeczami do jedzenia , tego nawet kijem nie tknę , na widok niebieskich słodyczy/lodów/kremów/czegokolwiek mam niekontrolowany odruch panicznej ucieczki
Na opakowaniu pisało, że czerwone - to było przy okazji Euro, może zrobili wtedy jakąś patriotyczną wersję, bo w sklepie znachodziłam zestawy białych i czerwonych
Zielone z brązowym brzmią eee... dziwnie. Co nie przeszkadza temu, żeby ich poszukać
Z niebieskich rzeczy chętnie jem borówki. I chyba li tylko je
Z rzeczy jadowicie niebieskich widziałam ostatnio lody "Smerfy" - nie wyglądały kusząco.

Stary 2013-01-02, 20:52   #3679
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
Jajta kcem No dobra, trzy jajty Zjem jutro.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
ja mam dosyć od samego widoku tudzież zapachu - ostatnio, od lat kilku mam tak z każdą marketową słodkościa - kiedyś robili porządne czekolady i jej przetwory - price pola etc - teraz to chłam - nawet od lindta chce mi sie

może te belgijskie jeszcze są dobre handmejdy - no ale za drogo dla mnie żeby spróbować czegoś co mie nęci
Mogę co najwyżej odskubać, oddzielić górną część, pojedynczą warstewkę waflową oblaną czekoladą, reszta tak słodka, że

Edytowane przez tricolor
Czas edycji: 2013-01-02 o 20:54
tricolor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:54   #3680
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
kciałabym tyle ważyć, przy 162
No, niech będzie: 54.

Choć kiedyś przy 57 lekarz zakazał mi schuść choćby o gram
A dowcip był ulubiony:
(Gryx i wrażliwi na owady nie czytać )
Jeszcze trochę, a Cię pająki za obraz wciągną.
Choć w moim przekonaniu, poza okresem wczesnego dzieciństwa, to chuda nigdy nie byłam
od kiedy stukło mi 6 dyszek nie wchodzę na wagę - w ogóle wchodzenie to był zły pomysł - i tak mi nic to nie dało skoro każdy myśli że ważę 66 przy 66 zapewne będę się toczyć bo będę wyglądać na 99 realna waga jest neiważna - ważne na ile się wygląda - jak wyglądasz na więcej niz ważysz tzn że musisz ważyć mniej niż rzekomo potrzeba żeby wyglądać jak chcesz, potrzebujesz, chodzi o całokształt który ma się mieścić w ubrania.

no ale nic to -ja się dziś już nie nakręcam - choć może te emocje pomagają spalić tószcz?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-01-02 o 20:57
Stary 2013-01-02, 20:55   #3681
tricolor
Wtajemniczenie

Białe michałki.... zjadłam w życiu całe pół takiego cukierka, u fryzjera, drugą połowę zawinęłam w papierek i dyskretnie schowałam do torebki :tongue:
Stary 2013-01-02, 20:57   #3682
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Na opakowaniu pisało, że czerwone - to było przy okazji Euro, może zrobili wtedy jakąś patriotyczną wersję, bo w sklepie znachodziłam zestawy białych i czerwonych
Zielone z brązowym brzmią eee... dziwnie. Co nie przeszkadza temu, żeby ich poszukać
Z niebieskich rzeczy chętnie jem borówki. I chyba li tylko je
Z rzeczy jadowicie niebieskich widziałam ostatnio lody "Smerfy" - nie wyglądały kusząco.
a rzeczywiście , to była limitowanka sportowa , ale nie jadłam zielone z brązowym mają zieloną polewę a w środku miały jakoś kolorowo - chyba miały być miętowo-czekoladowe czy tak jakoś , były całkiem całkiem
Borówki owfszę , hurtowo miałam na myśli niebieskie słodycze oraz inne wyroby nienaturalne a lody smerfowe budzą moje głębokie przerażenie , nie wiem jak można stworzyć nietoksyczny niebieski barwnik , skoro właściwie nic jadalnego niebieskiego w naturze nie występuje z wyjątkiem skórki od jagód i borówek

no i w Złotych Werandach jest stoisko z mufinkami , gdzie sprzedają takie bogato dekorowane i bardzo kolorowe i na przykład właśnie z jadowicie niebieskim albo jadowicie zielonym kremem

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2013-01-02 o 20:59
Stary 2013-01-02, 20:59   #3683
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
od kiedy stukło mi 6 dyszek nie wchodzę na wagę - w ogóle wchodzenie to był zły pomysł - i tak mi nic to nie dało skoro każdy myśli że ważę 66 przy 66 zapewne będę się toczyć bo będę wyglądać na 99 realna waga jest neiważna - ważne na ile się wygląda - jak wyglądasz na więcej niz ważysz tzn że musisz ważyć mniej niż rzekomo potrzeba żeby wyglądać jak chcesz, potrzebujesz, chodzi o całokształt który ma się mieścić w ubrania.

no ale nic to -ja się dziś już nie nakręcam - choć może te emocje pomagają spalić tószcz?
No. Rozumiem.
A herbatki czerowne z patykamy lub bez?

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------
A może to od hormo? I to np. nie tuszcz, a zatrzymanie wody? Alboco?
Stary 2013-01-02, 21:00   #3684
Murszafka
To ja :)

Cytat:
to jest rzecz, która mnie potrafi złamać na diecie...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 21:01   #3685
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No. Rozumiem.
A herbatki czerowne z patykamy lub bez?
tylko mnie odwadniały

nie wiem czy jest an sali ktoś kto schudł stricte od herbatki czerwonej

bo ja w to nie wierzę - tzn jeśli schudł to od diety - a taka herbatka czerwona co ona może ? wypłucze toksyny no i dobrze ale tószcz rozbija? schudza? no jeśłi sie ino ją pije wyłącznie i nie je to i woda schudzi
Stary 2013-01-02, 21:01   #3686
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
to jest rzecz, która mnie potrafi złamać na diecie...
Słodycze? Czy białe michałki?
Stary 2013-01-02, 21:03   #3687
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A może to od hormo? I to np. nie tuszcz, a zatrzymanie wody? Alboco?
pisałam wyżej że podejrzewam ale niestety tószcz widzę naocznie - niestety nie tylko ja - dlatemu nie tęsknie za latem
Stary 2013-01-02, 21:07   #3688
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko mnie odwadniały

nie wiem czy jest an sali ktoś kto schudł stricte od herbatki czerwonej

bo ja w to nie wierzę - tzn jeśli schudł to od diety - a taka herbatka czerwona co ona może ? wypłucze toksyny no i dobrze ale tószcz rozbija? schudza? no jeśłi sie ino ją pije wyłącznie i nie je to i woda schudzi
A, to nie wiem, bo rzadko w ogóle herbatę pijam

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
pisałam wyżej że podejrzewam ale niestety tószcz widzę naocznie - niestety nie tylko ja - dlatemu nie tęsknie za latem
oj tam, do lata to będziesz szczuplutka, jak nic!

może są badania na poziom nie wiem czego, składników jakichś mineralnych? może czegoś organizmowi brakuje i to trzeba uzupełnić, a potem schudnie sam?

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Pachnącego wieczorku wszystkim
I zdrowego chudnięcia przez noc, kto chce
Stary 2013-01-02, 21:12   #3689
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Hm, mój TŻ od jakiegoś czasu regularnie napomyka, że mogłabym zmniejszyć swoje gabaryty
Dziewczyny już pisały co Mu odpowiedz.

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Borówki owfszę , hurtowo
O chyba sobie rozmrożę albo jagód
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 21:16   #3690
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ja nie jem więcej, a tyje Może rzeczywiście mam cukrzycę Parabel- czy to możliwe?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości