![]() |
#3841 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
Nawet wczoraj miałam łzy w oczach wyobrażając sobie że mu ewentualnie powiem że kogoś mam. Głupia jestem co? :/ Tydzień temu płakałam co będzie jak on kogoś pozna, a jak ja mam szansę (choć nic nie jest jeszcze pewne) to mi go żal... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mówisz,że nie jesteś zazdrosna,ale jak piszesz tutaj posty o tych jego koleżankach to ja jednak wyczuwam,że cię to drażni i że zazdrosna jesteś:P Kontakt podtrzymuje miłość do Ciebie...nie wiem, dla mnie to jest dziwne. Jakby tak Cię kochał, to by się STARAŁ. CODZIENNIE.Żebyś i ty miała okazję ZNOWU, na nowo poczuć te motylki. A nie,że się do ciebie łaskawie odezwie raz na tydzień. Szczerze? Nie wiem co mu chodzi po głowie, ale jak dla mnie wygląda to troszkę tak, jakby trzymał cię jak koło zapasowe.
![]() |
#3844 |
Zadomowienie
|
Jeszcze kiedyś jak z nim smsowałam napisałam mu że jeśli on i ja byśmy się zmienili to że moglibyśmy się zejść. Na co on zdawkowo odpisał, że to popiera. Sam w sumie to mówił przede mną bo ja mu z takimi tekstami pierwsza nie wyskakuje. Ważne jest to że on nie chce teraz ze mną zacieśniać znajomości. Czyli nic nie nastąpi w bliskim okresie czasu. Ciekawe czy on toczy równolegle jakąś znajomość czy rzeczywiscie mowi prawde i nie chce sie narazie angażować w nic.. Nie wiem. Mam mętlik..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
To może odentnij się kompletnie na miesiąc np. i sprawdź jak się czujesz bez niego? A odwiedza cię? widujecie się?
![]() |
#3846 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Wróciłam już od rodziców do siebie.Trochę mi smutno samej, ale zaraz włączę sobie serial na poprawę nastroju ![]() Muszę przyznać, że bardzo zaniedbałam się od rozstania z eksem. Wstaję o 11:00, tak koło 14:00 przebieram się z piżamy w porozciągany dres i tak chodzę cały dzień. Nie ma mowy, żeby chciało mi się ładnie ubrać, pomalować czy uczesać ![]() Przez to odżywianie się i tryb życia czuję się osłabiona, ospała, bez energii i chęci do czegokolwiek. Nic mnie nie cieszy, nie bawi, nie interesuje, a przecież wcześniej tak nie było... Aaaa, zapomniałam dodać, że zbliża się gorący okres przedsesyjny na studiach, a ja czytam na grupowym forum dyskusje moich znajomych na temat projektów i egzaminów i nawet nie wiem, o czym oni piszą ![]() Edytowane przez Vandaris Czas edycji: 2013-01-02 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy mi zależy? Niestety jeszcze czuję do niego wiele i mi w pewien sposób zależy, ale jak mówię nie robię sobie żadnych nadziei bo nie mam zamiaru na niego czekać. Uważam ze kazdy facet powinien się postarać o kobietę. Gdyby się zmienił to bym chciała do niego wrócić i spędzić z nim resztę życia, ale coś czuję że on za bardzo się nie zmienił.. Dowartościowuje się laskami pisząc przez net i liżąc się z nimi na imprezkach? 3x to zrobił za duzo... Gdyby to był obcy mi facet to bym go zlała bo dla mnie takie typy są skreślone, ale znam go i pewnie był zdołowany.. Co do koła zapasowego właśnie ja się tak czuć nigdy nie chciałam i nie chce. Chce to mu dać do zrozumienia ale nie wiem jak.. Wiem że pisze on z wieloma laskami i nie wiem czy do końca mogę mu wierzyć że on na prawde nie chce się z nikim wiazać z powodu mnie.. bo mnie kocha.. kocha ale nie chce narazie ze mna byc.. no na prawde zaiste ciekawe. W pewnym sensie uważam ze ja takze powinnam się zmienić bo moje nieuporządkowanie powodowało że mielismy dla siebie mniej czasu.. ale dzieki temu związkowi potrafiłam się wziąć za siebie i swoje sprawy.. Nie wiem. Chciałabym z nim być ale gdyby się na prawdę zmienił. Kocham go nadal i mega mi się podoba. Jego głos, usposobienie ale niestety on i ja mamy inne ambicje, inne priorytety, zainteresowania, sposób bycia i to nas poróżniło.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Zadomowienie
|
Jest mi przykro
![]()
#3850 |
Zakorzenienie
|
Co za buractwo. Prześlij mu jako odpowiedź link do podręcznika etykiety i savoir vivre i nic więcej, a potem się nie odzywaj.
#3851 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie widuję go. On jest 200 km ode mnie. Wyszłam już na prostą a ten się musiał odzywać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Porażka, nawet nie wiem jak mam to skomentować, po co on w ogole coś takiego ci pisze;/ ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() Dobrze,że sobie nie robisz nadziei,żyj sobie dalej i zobaczysz co będzie robił i jak to się wszystko potoczy.Albo urwij kontakt, bo jak was priorytety poróżniły to bardzo mało możliwe,że on albo Ty swoje zmienicie. ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3854 |
Zadomowienie
|
Powiedzialam ze mam to gdzies czy sie komus podoba czy nie. Wazne ze mi sie podobaja, A on pewnie zazdorsny bo z kolega na zdjeciu jestem. Jego znajomi tez pewnie..
#3855 |
Rozeznanie
|
[/COLOR]
Ale właściwie dlaczego Ty mu nawrzucałaś? Przecież już nie jesteście razem, nie musi Ci odpisywać, oddzwaniać, odbierać telefonów, tłumaczyć się,mógł się nawet przespać tam z 10 tancerkami pole dance i Ciebie to nie powinno interesować a On nie powinien się z tego tłumaczyć. To jego życie, może robić co chce przecież, nie?[/QUOTE] To moje nawrzucanie wyglądało bardziej tak, ze napisałam mu ,że się wkurzyłam przez nie odezwanie się na sylwka i przez taki sms, bo wolałbym o tym nie wiedzieć co robi, a mi piszę. Wiesz ja jestem choleryczką, jak mi cos nie pasuje to wale prosto z mostu- tak i tutaj. Za bardzo mnie rozwalało od środka. Ależ ja wiem,że on nie musi mi się tłumaczyć, ani nic. Mógłby mnie olać, ale nie, nie zrobił tego, wolał zadzwonić, pogadać na spokojnie, powiedzieć co i jak. I za to mu jestem akurat wdzięczna. No i własnie szkopuł jest w tym,że to taki typ człowieka, który rozmawia, rozmawia, rozmawia... do skutku o problemie, zamiast milczeć.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Zadomowienie
|
Zazdroszczę. Mój eks nic nie mówił.. powiedział mi dopiero po rozstaniu co go bolało i że nie mówił mi nic wcześniej, bo się bał, że źle to odbiorę i że zepsuje to co jest między nami...super,nie?
#3858 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
WTF? ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Raczkowanie
|
A mój eks ucieka za granicę od wszystkich problemów. Krzyż na drogę. Wyraźnie dostrzegam jego niestabilność emocjonalną i niedojrzałość.
#3860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A no właśnie, wiesz ja też często nie mówiłam co mnie gryzie będąc w związku jeszcze, bo bałam się, że R. mnie nie zrozumie. A teraz jak juz nie jesteśmy razem, to stwierdziłam,że nie mam nic do stracenia. I dlatego jak mi gula skacze to piszę i mówię, od razu mi lepiej na duszy. Szkoda,że wcześniej tego nie potrafiłam. Także rozumiem Twojego byłego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak sobie wyobrażasz przyjaźnienie z nim? Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A to wszytsko dlatego że mój eks napisał mi że sie z kimś spotyka i jest fajnie i spędzili razem sylwestra ![]() ![]()
![]() |
#3864 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.Normale, zwykłe stosunki, z tą różnicą,że będą pewne tematy tabu. Przecież nie będę mu opowiadać,że mam doła,bo się czuję samotna albo się przy nim kiedyś może ekscytować,że kogoś poznałam. On stwierdził,że nie ma zamiaru się wyżalać ani nic z tych rzeczy ani mi ani nikomu innemu(w sumie zawsze tak było) i że mu zależy na przyjaźni ze mną. Ale do przyjaźni trzeba dwojga a ja póki co jeszcze nie umiem się w tym zaklimatyzować na tyle,żebyśmy mieli kontakt częstszy niż raz na tydzień kiedy on się odzywa.
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-01-02 o 21:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3866 |
Zakorzenienie
|
Na terapii powiedzieli (objawili) mi dzisiaj, że każde odezwanie się, obojętnie w jakiej sprawie, każda próba kontaktu z mojej strony, czy też "przyjacielskie" kolacje, na jakie chodziłam do eksa, będą odbierane przez niego jako chęć powrotu, uchylenie drzwi.
Zaskoczyło mnie to, bo on mówił, że zupełnie nie na tym mu zależy. Jednak okazuje się, że nie należy wierzyć do końca w to, co mówią nawet "szczerze" nasi eksowie.
#3867 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a co slyszac u takajedna?
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ulicznica, co ciekawego jeszcze ci powiedzieli, co mogłoby sie nam tez przydać?
![]() |
#3869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy rozstałam się pierwszy raz (około roku temu - wróciliśmy do siebie) z moim ostatnim lubym, to ciągle do niego pisałam, tłumaczyłam że bardzo mi zależy, dlaczego się zachowałam tak a nie inaczej. Był nieugięty w swojej decyzji ale odpisywał, nawet sam zdobył się na szczerość. Powiedziałam, że gdyby chciał kiedyś pójść do kina, tak po koleżeńsku to ja chętnie - bo i tak nie mam z kim... i co? po jakiś 2 tygodniach sam się odezwał czy to jeszcze aktualne. Kiedy wracaliśmy z kina powiedział, że chciał się spotkać bo chciał zapytać czy moglibyśmy spróbować raz jeszcze bo podjął decyzję zbyt pochopnie. Jaki wniosek? jeśli ludzie się spotykają, to gdzieś mają się ku sobie. Może czują jeszcze ból i nie są gotowi zapomnieć o wszystkim, ale czas leczy rany... ![]() Wczoraj rozstaliśmy się drugi raz... oboje milczymy. Wczoraj chyba wypłakałam wszystkie możliwe łzy- dziś jakoś normalnie funkcjonuję. Sama nie wiem dlaczego... zależy mi bardzo. Chyba podświadomie wiem, że do siebie wrócimy. Tylko żebym się nie przeliczyła ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.