Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 171 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-03, 17:38   #5101
adatka
Zakorzenienie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
A tu jutro pościk od naszej Agatki: "Właśnie kupiłam sobie kilogram bananów, już pół kg zjadłam. Są przepyszne"
hahahahha fajnie by bylo bo w bananach jest podobno najwiecej witamin a ile w tym prawdy to nie wiem
Stary 2007-03-03, 17:39   #5102
adatka
Zakorzenienie

" Kapuściane pole "

adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków
anusia 82 ~~
agabil1 ~~
amilamija ~~/Warszawa
bb-m ~~
jukol ~~ @-5.02 testowanie 5.03/Ząbkowice Śl.
Kindzia1984 ~~ @-10.02 testowanie 15.03/Nowy Sącz
Madziorka ~~ @-13.02 leczenie TŻ-a/Warszawa
KasikB ~~ @-13.02 /Katowice
m@gd@len@ ~~ @-6.02 testowanie po 3.03/Chojnów
schmetterling ~~ @-7.02 testowanie 6.03/Niemcy
Frida 26 ~~
Yoolia ~~ @-16.02 testowanie ok.16.03/Lublin
*misia* ~~ /Łódź
Roxi 1980 ~~ /Sosnowiec
Vesta 19 ~~
"Magdalena" ~~ @-14.02 testowanie ok 16.03
Joan C ~~ @ -19.02 testowanie 19.03
marta 8117 ~~ @- 28.02 testowanie ?Wrocław
mala majeczka ~~ @-6.02 testowanie ok.3.03/Tuchola/Warszawa
milunia ania ~~ @-15.02 testowanie ? /Rzeszów
Jolineczka

Są dwie kreski: //
celka2000

Edytowane przez adatka
Czas edycji: 2007-03-04 o 17:31
adatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 17:50   #5103
schmetterling
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
A tu jutro pościk od naszej Agatki: "Właśnie kupiłam sobie kilogram bananów, już pół kg zjadłam. Są przepyszne"
Stary 2007-03-03, 17:52   #5104
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:
Napisane przez *misia* Pokaż wiadomość
Wiecie tak naprawdę to tak jak napisałam Jolineczka na każdy ten objaw można też znaleźć zapewne inne "normalne" wytłumaczenie, bo np. zgagę, mdłości i wzdęcia mozemy miec po zjedzeniu czegoś niewłaściwego, a niesmak w buzi np przez chore gardło. Temperaturę podwyższoną też można tłumaczyć przeziębieniem. Nawet bóle brzucha można tłumaczyć jako poowulacyjne lub przed okresowe. Prawda tylko jest taka, ze my wszystkie bardzo chciałybyśmy by sie udało dlatego objawy, które nam towarzyszą uznajemy jako objawy ciąży

no właśnie
mnie dzi rano tak mdliło że myslałam że pawia puszczę. kilka razy zbierałam się do wyjscia na zakupy i wracałam do wc bo miałam wrażenie że za moment coś pójdzie, ale na szczęcie nie.
też sobie odrazu pomyślałam że może cosik nie takiego zjadłam, ale nie mogę dojść co.
sama nie wiem co mysleć
w poniedziałek ten dzień. jeśli nie przyjdzie to nadzieja moja sięgie zenitu i bedzie graniczyła z pewnością
och tak bym już chciała
Stary 2007-03-03, 18:02   #5105
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Witam Was bylam u lekarza goraczka skakala mi prawie do 39 i jestem na antybiotykach wiec w tym miesiacu znow nic nie wyszlo teraz troche lepiej sie czuje ale tylko troche.Poza tym Tż cos łamie wiec chyba go zarazilam.
Agacia masz objawy wiec to chyba to ...

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 18:06   #5106
schmetterling
Raczkowanie

Jukol ,ocho to powazna sprawa,ale cie dopadlo, wygrzewaj sie, TRZYMAJ SIE CIEPLUTKO I DBAJCIE O SIEBIE;
Stary 2007-03-03, 18:09   #5107
m@gd@len@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Witam Was bylam u lekarza goraczka skakala mi prawie do 39 i jestem na antybiotykach wiec w tym miesiacu znow nic nie wyszlo teraz troche lepiej sie czuje ale tylko troche.Poza tym Tż cos łamie wiec chyba go zarazilam.

jukolku przykro mi ogromnie. mam nadzieję , że po tabsach szybko Ci przejdzie.
pozdrawiam i dużo zdrówka życzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 218emo.gif (21,6 KB, 105 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-03, 19:09   #5108
alexmis
Raczkowanie

Widze ze w Polsce tez sezon grypowy.
jukol duzooo zdrowka zycze, zeby te chorobsko szybko Cie opuscilo.
alexmis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 19:40   #5109
Naja84
Rozeznanie

Witajcie
... nio to chyba co poniektóre osóbki przeniosą się wkrótce z tego wątku i tego życzę wszystkim z całego serducha

a póki co proszę o wykreślenie mnie z kapuścianego pola ....

Trzymajcie się kobitki i dążcie do spełnienia marzeń .....

"Dziecko... To takie wspaniałe słowo. Znaczy ono, że jest ktoś taki, kto cię kocha. Jest małe, cudowne! Wszyscy je kochają. I ty także.
Z czym Ci się to słowo kojarzy? Mnie z ciepłym i milutkim obowiązkiem, który spada na ludzi, którzy tego pragną.

A gdy już po latach, to dziecko ma swoje dziecko, rodzice mówią mu, jak to było z nim. Pomagają mu z wychowaniu tej małej istotki, która w przyszłości będzie pomagać swoim dzieciom w wychowaniu ich dzieci. To krąg, który wciąż się obraca. Nie ma końca.
Miejmy nadzieję, że to się nigdy nie zmieni, ale jeśli, to na pewno nie w bliskiej przyszłości....."

[*]
Naja84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 20:41   #5110
m@gd@len@
Zadomowienie

postrzelałam z poduchy w chomiki. mój nowy rekord 579 w sumie, a na jednym 175
teraz zmykam spać bo jutro do szkoły, a potem do wrocka na zakupy pojadę chyba i kurtkę na wiosnę kupię

miłej niedzieli buziaki.
Stary 2007-03-03, 20:43   #5111
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka
Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny u mnie dzis od rana pojawiły sie mdłosci przeszło mi dopiero ok.14:00 teraz zjadłam kanapeczke i cos mi dziwnie w ustach-znowu zaczyna być mdło - nie wiem moze to od jedzenia bo wczoraj zjadłam zapiekanke, ( dzis w sumie brzuch juz nie kluje ) mdłości są ale nie odbieram tego jako objawy jakos od rana chodzi za mna uczucie ze niestety nic z tego nie będzie Wlejcie mi porządnie - nie wiem dlaczego tak mi sie robi -popierniczona ta psychika jest - czy jak
dzis tempka też 37.1 '
adatko, nie chcę nic mówić ale po przeczytaniu twoich postów wydaje mi się że chyba się udało

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
no właśnie
mnie dzi rano tak mdliło że myslałam że pawia puszczę. kilka razy zbierałam się do wyjscia na zakupy i wracałam do wc bo miałam wrażenie że za moment coś pójdzie, ale na szczęcie nie.
też sobie odrazu pomyślałam że może cosik nie takiego zjadłam, ale nie mogę dojść co.
sama nie wiem co mysleć
w poniedziałek ten dzień. jeśli nie przyjdzie to nadzieja moja sięgie zenitu i bedzie graniczyła z pewnością
och tak bym już chciała
Madziu , twoje objawy tez są typowo ciążowe, trzymam kciuki kochana

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
bidulko, duzo odpoczywaj żeby choróbsko sobie poszło
Cytat:
Napisane przez Naja84 Pokaż wiadomość
Witajcie
... nio to chyba co poniektóre osóbki przeniosą się wkrótce z tego wątku i tego życzę wszystkim z całego serducha

a póki co proszę o wykreślenie mnie z kapuścianego pola ....

Trzymajcie się kobitki i dążcie do spełnienia marzeń .....

"Dziecko... To takie wspaniałe słowo. Znaczy ono, że jest ktoś taki, kto cię kocha. Jest małe, cudowne! Wszyscy je kochają. I ty także.
Z czym Ci się to słowo kojarzy? Mnie z ciepłym i milutkim obowiązkiem, który spada na ludzi, którzy tego pragną.

A gdy już po latach, to dziecko ma swoje dziecko, rodzice mówią mu, jak to było z nim. Pomagają mu z wychowaniu tej małej istotki, która w przyszłości będzie pomagać swoim dzieciom w wychowaniu ich dzieci. To krąg, który wciąż się obraca. Nie ma końca.
Miejmy nadzieję, że to się nigdy nie zmieni, ale jeśli, to na pewno nie w bliskiej przyszłości....."
ojej, czemu chcesz się wykreślić z kapuścianego pola?

Cytat:
postrzelałam z poduchy w chomiki. mój nowy rekord 579 w sumie, a na jednym 175
teraz zmykam spać bo jutro do szkoły, a potem do wrocka na zakupy pojadę chyba i kurtkę na wiosnę kupię

miłej niedzieli buziaki.
o kurczę, jak ty to robisz , ja najwięcej miałam 411, miłej niedzilei i udanych zakupów ci życzę

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-03-03 o 20:45 Powód: post pod postem
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 20:45   #5112
roxi1980
Zakorzenienie

Naja84 a dlaczego chcesz żeby cię wykreślić? pytam, bo nie wywnioskowałam z twoich postów...

A co do objawów ciąży: ja byłam pewna, że to TO gdy tydzień po owulacji, na babskiej imprezie odmówiłam sobie mojego ulubionego winka i na pytanie dlaczego? odpowiedziałam moim koleżankom-czarownicom: "bo jestem w ciąży"... to było pierwszy raz kiedy po prostu nie mogłam na to winko patrzeć, i wcale nie było mi niedobrze, po prostu miałam jakieś przeświadczenie, że nie powinnam. Drugi objaw - dzień po owej imprezie wieczorem miałam taką zgagę (1. nie przeżarłam się i nie piłam, 2. nigdy wcześniej nie miewałam zgagi), że spałam na siedząco - to trochę pomagało. Potem miałam nawet nie śluz, a wrażenie jakby mi jakiś płyn wyciekał, to było takie bardzo dziwne uczucie, utrzymywało mi się to ok. 4 tygodni.
Coś mi się wydaje, że nam się grono ciężarówek powiększy - będziemy musiały otworzyć nowy wątek - "PARKING - tu ciężarówki czekają na rozładunek"

Mała reflekcja - szkoda, że mi się nie powiodło, ale myślałam dużo na temat dziecka ostatnio i obiecałam sobie, że będę "próbować do skutku", że przetrwam wszystko, i nie ważne czy za drugim czy dziesiątym razem, ale uda się. Będę walczyć, bo chcę być mamusią, bo mam cudownego męża, który będzie cudownym tatusiem, bo jestem silna, bo jestem kobietą...

Pozdrawiam Was serdecznie

Aha, mój SUPER-MAŁŻ zrobił nowy rekord - chomiki wylatały 1297 ft, w tym jeden rekordowy lot to: 824 ft. a ja rzucam nie dalej niż niecałe 600 - ciapa jestem!
NA PRAWDę MAM SUPER MAłżA I BARDZO GO KOCHAM, BO TO MóJ SUPER-MAłż!

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 20:52   #5113
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Naja84 a dlaczego chcesz żeby cię wykreślić? pytam, bo nie wywnioskowałam z twoich postów...

A co do objawów ciąży: ja byłam pewna, że to TO gdy tydzień po owulacji, na babskiej imprezie odmówiłam sobie mojego ulubionego winka i na pytanie dlaczego? odpowiedziałam moim koleżankom-czarownicom: "bo jestem w ciąży"... to było pierwszy raz kiedy po prostu nie mogłam na to winko patrzeć, i wcale nie było mi niedobrze, po prostu miałam jakieś przeświadczenie, że nie powinnam. Drugi objaw - dzień po owej imprezie wieczorem miałam taką zgagę (1. nie przeżarłam się i nie piłam, 2. nigdy wcześniej nie miewałam zgagi), że spałam na siedząco - to trochę pomagało. Potem miałam nawet nie śluz, a wrażenie jakby mi jakiś płyn wyciekał, to było takie bardzo dziwne uczucie, utrzymywało mi się to ok. 4 tygodni.
Coś mi się wydaje, że nam się grono ciężarówek powiększy - będziemy musiały otworzyć nowy wątek - "PARKING - tu ciężarówki czekają na rozładunek"

Mała reflekcja - szkoda, że mi się nie powiodło, ale myślałam dużo na temat dziecka ostatnio i obiecałam sobie, że będę "próbować do skutku", że przetrwam wszystko, i nie ważne czy za drugim czy dziesiątym razem, ale uda się. Będę walczyć, bo chcę być mamusią, bo mam cudownego męża, który będzie cudownym tatusiem, bo jestem silna, bo jestem kobietą...

Pozdrawiam Was serdecznie

Aha, mój SUPER-MAŁŻ zrobił nowy rekord - chomiki wylatały 1297 ft, w tym jeden rekordowy lot to: 824 ft. a ja rzucam nie dalej niż niecałe 600 - ciapa jestem!
NA PRAWDę MAM SUPER MAłżA I BARDZO GO KOCHAM, BO TO MóJ SUPER-MAłż!
o kurczę twój małż jest niesamowity jak on to zrobił

cieszę się że doszłaś do takich wniosków, w końcu się uda zobaczysz
Stary 2007-03-03, 20:59   #5114
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
o kurczę twój małż jest niesamowity jak on to zrobił

cieszę się że doszłaś do takich wniosków, w końcu się uda zobaczysz

nie wiem jak to zrobił, ale nie wyłączał stronki z wynikami, dopóki nie wróciłam z pracy, hihihi - chyba myślał, że mu nie uwierzę Ma ponoć jakiś patent, że tylko niski lot, juz kuma gdzie się mieszczą dopalacze (czerwone rakietki) i jakoś mu to idzie, a ja jestem blondynka i nie potrafię...

co do drugiej części - PEWNIE, żE SIę UDA, nawet innej wersji nie przyjmuję do wiadomości.

Edytowane przez roxi1980
Czas edycji: 2007-03-03 o 21:42
roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 21:17   #5115
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

roxi bedzie swietnie.. mam nadzieje ze szyko sie zaciazysz... wiecie co dziewczyny.. strsznie mnie wciagnal wasz watek.. teraz bede przezywac jak to wszystko bedzie u m@gd@lenki i adatki trzymam kciuki za was bardzo.. BARRRDZO

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 00:40   #5116
jolineczka
Wtajemniczenie

A ja właśnie wróciłam z Karaoke. Było R E W E LA CY N I E!!. Odreagowałam ostatnie stresy. Nie wystąpiłam na forum, ale świetnie przy stoliku sę bawiłam.
Dobrej nocki. Buziaki!!
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 09:32   #5117
adatka
Zakorzenienie

czesc dziewczynki

oj dziewczyny żeby bylo tak jak mowicie -cos czuje ze niestety nic z tego to by bylo zbyt piekne zeby bylo prawdziwe -a dzis rano dostalam strasznych bolesci brzucha nawed sie ruszyc nie moglam

jukolku kochana zycze szybkiego powrotu do zdrowia

naja dlaczego nas opuszczasz??? bo troche nie zrozumialam.

roxi twoj maz jest niezly -jak on to zrobil ja nie moge dalej jak w granicach 500 /600 - naprawde jest dobry hihihiihi

kropeczko trzymaj kciuki z calych sil
Stary 2007-03-04, 09:50   #5118
*misia*
Zakorzenienie

Dziś temp 37 zgaga jakby trochę mniejsza, ale wczoraj wieczorem tak bardzo bolał mnie brzuch gdzieś po lewej stronie pod pępkiem, ze budziałam się z bólu z nocy i dziś od rana też boli
Stary 2007-03-04, 10:07   #5119
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *misia* Pokaż wiadomość
Dziś temp 37 zgaga jakby trochę mniejsza, ale wczoraj wieczorem tak bardzo bolał mnie brzuch gdzieś po lewej stronie pod pępkiem, ze budziałam się z bólu z nocy i dziś od rana też boli
misiu mnie tez dzis jakies bolesci z rana wziely az sie obudzilam a pozniej nie moglam sie ruszac
-własnie boli mnie z lewej strony kolo pepka a raczej pod -i jak naciskam reką to czuje takie cos twarde -mam nadzieje ze to nic groźnego martwie sie tempka nadal 37,1
Stary 2007-03-04, 10:53   #5120
Naja84
Rozeznanie

... poprosiłam o usunięcie z kapuścianego dlatego że zaprzestajemy starań ... więc moja obecności na polu jest bezsensowna ....

[*]
Naja84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 11:11   #5121
NIUNCIO
Rozeznanie

Adatko może to ból rozciągania macicy a tylko promieniuje wyżej. Jak na złość wyrzuciłam notatnik dot mojej pierwszej ciąży bo ja pamiętam że też miałam takie bóle tylko wtedy myslałam że to od nerek. Słuchajcie podobno miałam zepsuty termometr a ten na baterie rano wskazał 37,3.@ mam dostać 7-8 marzec więc już powinnam mieć niższą temp. cos w brzuchu nadal kłuje ale w różnych miejscach ale to pewnie przed @ cholera tak bardzo bym chciała zajść a nie namawiać męża ot tak wpadka na jego życzenie
NIUNCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 11:26   #5122
adatka
Zakorzenienie

Unhappy Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Naja84 Pokaż wiadomość
... poprosiłam o usunięcie z kapuścianego dlatego że zaprzestajemy starań ... więc moja obecności na polu jest bezsensowna ....
Z wielkim smutkiem zawiadamiam ze usunełam Cię z kapuścianej listy -

Cytat:
Napisane przez NIUNCIO Pokaż wiadomość
Adatko może to ból rozciągania macicy a tylko promieniuje wyżej. Jak na złość wyrzuciłam notatnik dot mojej pierwszej ciąży bo ja pamiętam że też miałam takie bóle tylko wtedy myslałam że to od nerek. Słuchajcie podobno miałam zepsuty termometr a ten na baterie rano wskazał 37,3.@ mam dostać 7-8 marzec więc już powinnam mieć niższą temp. cos w brzuchu nadal kłuje ale w różnych miejscach ale to pewnie przed @ cholera tak bardzo bym chciała zajść a nie namawiać męża ot tak wpadka na jego życzenie
moze akurat bedzie niespodzianka

a u mnie teraz jak nic nie bedzie to sie chyba załamie - juz strace jakakolwiek nadzieje ze uda mi sie zaciążyc - jeszcze zostanie mi przyszły miesiac bo z lewego jajnika moze bedzie jajeczkowanie a pozniej - to nie wiem - bede musiala sie z tym pogodzic - ze sie nie da
Stary 2007-03-04, 12:19   #5123
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:

a u mnie teraz jak nic nie bedzie to sie chyba załamie - juz strace jakakolwiek nadzieje ze uda mi sie zaciążyc - jeszcze zostanie mi przyszły miesiac bo z lewego jajnika moze bedzie jajeczkowanie a pozniej - to nie wiem - bede musiala sie z tym pogodzic - ze sie nie da

adatko, nie martw sie na zapas, po za tym jak by co, to sa przeciez jeszcze inne metody np. inseminacja czy inv z nasieniem twojego partnera , także głowa do góry, narazie czekamy na twoje testowanko w czwartek 08.03 .

TŻ mi powiedział zebym nastawiła się na najgorsze bo wtedy jakby co, to łatwiej się otrząsnąć. Narazie staram się tego trzymać i powiem wam że jest mi duzo łatwiej niz w poprzednich miesiącach, bo byłam już starsznie zmeczona ciągłym zawodzeniem a widomość o nasieniu TŻ całkowicie podcieła mi nogi. Narazie udało mi się odzyskać równowagę i staram się jej nie zaburzać, choc nie ukrywam że w duchu wiem ze dzidzia bedzie tylko jeszcze nie wiem kiedy.

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-03-04 o 12:55
Stary 2007-03-04, 13:56   #5124
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

oj moje dzewczynki kochane bede trzymac kciuki tak mocno jak sie da..

ps znam pare co sie starala 2 lata. maja corcie.. bylo bez insominacji.. oni tez byli juz bardzo zdolowani.. zaczynali powoli myslec o jakichs leczeniach czy sprawdzaniach kto i czemu nie moze.. i niespodzianka.. zycze wam tego z calego serca

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 15:58   #5125
schmetterling
Raczkowanie

Cytat:
czesc dziewczynki

oj dziewczyny żeby bylo tak jak mowicie -cos czuje ze niestety nic z tego to by bylo zbyt piekne zeby bylo prawdziwe -a dzis rano dostalam strasznych bolesci brzucha nawed sie ruszyc nie moglam

Adatka,trzymaj sie dzielnie,odpedzaj te czarne mysli. I mocne kciukasy trzymam

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
oj moje dzewczynki kochane bede trzymac kciuki tak mocno jak sie da..

ps znam pare co sie starala 2 lata. maja corcie.. bylo bez insominacji.. oni tez byli juz bardzo zdolowani.. zaczynali powoli myslec o jakichs leczeniach czy sprawdzaniach kto i czemu nie moze.. i niespodzianka.. zycze wam tego z calego serca
Jak ja bym chciala takiego cudu,bo u mnie starania wynosza juz rok i miesiac i ...coraz bardziej sie boje . Chyba jestem tutaj najdluzsza staraczka
Stary 2007-03-04, 16:13   #5126
m@gd@len@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
Madziu , twoje objawy tez są typowo ciążowe, trzymam kciuki kochana
Madziu dziękuję za 3manie kciuków. wszystkim Wam dziekuje.
dziś rano przylazła do mnie, dzień wczeniej,@. bardzo bolało. koszmar normalnie. dawno już nie miałam takich bóli. TŻ już chciał pogotowie wzywać bo wyłam z bólu. do szkoły nie pojechałam na zakupy też nie, bo dopiero zaczynam do siebie dochodzić.
jest mi źle koszmarnie, płakać mi się chce. dobrze że tż pojechał do mamy, bo przy nim staram się nie płakać, bo on się czuje winny że w ciążę nie możemy zajść.
we wtorek idzie na badanka a ja za tydzień w srodę do gin. no cóż brak słów...

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
nie wiem jak to zrobił, ale nie wyłączał stronki z wynikami, dopóki nie wróciłam z pracy, hihihi - chyba myślał, że mu nie uwierzę Ma ponoć jakiś patent, że tylko niski lot, juz kuma gdzie się mieszczą dopalacze (czerwone rakietki) i jakoś mu to idzie, a ja jestem blondynka i nie potrafię...

co do drugiej części - PEWNIE, żE SIę UDA, nawet innej wersji nie przyjmuję do wiadomości.
to fakt niskie loty są efektywniejsze. bo bonusy nisko nad ziemią są.

co do drugiej częci - OCZYWIŚCIE ŻE SIĘ UDA
Stary 2007-03-04, 16:29   #5127
alexmis
Raczkowanie

Cytat:
Madziu dziękuję za 3manie kciuków. wszystkim Wam dziekuje.
dziś rano przylazła do mnie, dzień wczeniej,@. bardzo bolało. koszmar normalnie. dawno już nie miałam takich bóli. TŻ już chciał pogotowie wzywać bo wyłam z bólu. do szkoły nie pojechałam na zakupy też nie, bo dopiero zaczynam do siebie dochodzić.
jest mi źle koszmarnie, płakać mi się chce. dobrze że tż pojechał do mamy, bo przy nim staram się nie płakać, bo on się czuje winny że w ciążę nie możemy zajść.
we wtorek idzie na badanka a ja za tydzień w srodę do gin. no cóż brak słów...

to fakt niskie loty są efektywniejsze. bo bonusy nisko nad ziemią są.

co do drugiej częci - OCZYWIŚCIE ŻE SIĘ UDA

Ja kiedys tez mialam taka bolaca @ to bylo tylko raz, normalnie koszmar zadne tabletki nie pomogly . Za dwa miesiace a moze za miesiac (juz nie pamietam) zaszlam w ciaze. Moze to sie w organizmie cos odblokowuje sama niewiem . Wiem dokladnie jak sie czujesz.
alexmis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 16:37   #5128
schmetterling
Raczkowanie

m@gd@len@ tak mi przykro ,ach to zycie,czasami daje nam popalic .
Ja czuje ze mnie czeka to samo .
Stary 2007-03-04, 18:12   #5129
adatka
Zakorzenienie

Co sie dzieje dziewczyny od nas odchodza pomału najpierw Naja teraz nikitka kazały sie wypisac z naszego kapuscianego pola
Nikitka kazała was pozdrowic i powiedziala ze narazie nie bedzie pisac na "próbowac..." postanowila troche odpocząć - nikitko buziaczki bo napewno bedziesz nas czytac

m@gd@lenko skarbie tak mi przykro strasznie mi smutno z tego powodu myslałam ze jednak... Przytulam cię mocno

a ja dzis znalazłam ciekawy artykul i 100% wiem że te wszystkie moje objawy sa od luteiny tu jest napisane po jakich lekach mozna miec objawy ciazowe takie jak: klucie brzucha mdlosci i wzdecia - to jest wszystko co mam ja i juz wiem ze napewno nie jest to od fasolki

http://www.storktest.pl/index.php?op...8cedd89cfcabbb
Stary 2007-03-04, 18:17   #5130
Fiona_80
Raczkowanie

Witam Was serdrcznie.My od kilku miesiecy sie staramy ,tylko że ja bylam juz w ciąży ale bardzo krótko (5tygodni)....
Pod koniec pazdziernika poronilam i od tego momentu bezkutecznie probuje zajść ,daje sobie czas do wakacji i jak nic z tego nie wyjdzie to wybiore sie na badania.
Zaczynam sie niepokoić moim stanem psychicznym(?) JA MAM CHYBA OBSESJE!!Kupilam sobie niedawno sukienke ciążową,łykam witaminy dla kobiet w ciąży ,po kazdej owulacji mam przeczucie ze zaszlam.......
ciezko mi z tym

sledze od jakiegos czasu Wasz wątek i naprawde trzymam kciuki żeby Wam sie udało
Fiona_80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości